loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop pesti:

 Lunile martie și aprilie reprezintă o perioadă în care Peștii ar face bine să muncească intens, cu multă seriozitate, pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt implicați. Dacă vor proceda astfel, recompensele financiare nu vor întârzia să apară.
Între 9 septembrie și 14 noiembrie, lucrurile evoluează dificil pe plan financiar, pentru nativii Pești. Eforturile acestora întâmpină tot felul de dificultăți și obstacole, investițiile sunt blocate sau mai degrabă creează probleme, decât să ofere soluții.
Din fericire, intervalul 25 noiembrie-20 decembrie se va dovedi mult mai fast, aducând cu sine rezolvarea problemelor. Peștii se simt apreciați la serviciu și chiar pot să se bucure de șansa unei promovări.
Pe plan amoros, iunie și iulie vor avea toate caracteristicile unei veri fierbinți. Sunt încurajate flirturile, aventurile, relațiile de scurtă durată. În schimb, nativilor le e mai greu să își asume responsabilități.
Situația se schimbă abia la începutul toamnei, în special în luna septembrie. Atunci, Peștii devin capabili să își asume angajamente mai serioase, pe termen lung. Îi sunt fideli partenerului de viață și fac împreună planuri, vizând domenii tot mai diverse.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru pesti
Tag-uri: pesti
loading...

loading...
Horoscop