loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop rac:

 Cu Jupiter și Saturn tranzitând aproximativ în aceleași perioade casa parteneriatelor și a căsătoriei, anul este unul complex, care aduce atât lumini, cât și umbre, în viața amoroasă a Racilor.
Satur dorește o verificare a partenerului. Dacă acesta nu trece testele aplicate, e preferabil să îi spuneți la revedere. Mai ales că, între 1 ianuarie și 14 mai, apoi între 13 septembrie și 19 decembrie, Jupiter vă ajută să găsiți un partener mai bun. În schimb, cei care au trecut testul lui Saturn pot să își aducă relația la un nivel superior: logodnă, mutat împreună, căsătorie sau apariția unui copil.
Saturn în casa a 8-a, între 22 martie și 1 iulie, zguduie puțin vechile obiceiuri financiare ale nativilor Rac. Vor ave probleme îndeosebi cei care oricum erau lipsiți de independență și se bazau pe alte persoane, pentru a se descurca. Acum, sunt împinși să găsească soluții pentru a se descurca pe cont propriu.
În general, e bine ca nativii Rac să se gândească la diversificarea surselor de venit. Astfel, atunci când ceva nu funcționează, vor avea la îndemână și alte resurse, care să echilibreze situația. Cu alte cuvinte, să nu mai păstreze toate ouăle în același coș.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru rac
Tag-uri: rac
loading...

loading...
Horoscop