loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop sagetator:

 2020 se dovedește un an excelent pentru Săgetători, pe plan financiar. Primele semne bune apar încă din ianuarie-martie, când se rezolvă diferite probleme și neînțelegeri mai vechi. Sunt plătite datorii, sunt împlinite vise, nativii pot dobândi inclusiv unele proprietăți valoroase.
Apoi, lunile octombrie-decembrie reprezintă frișca de pe tort. Această perioadă e resimțită ca o adevărată eliberare, când dispar multe surse de stres pe plan financiar, unele dintre ele apărute încă din 2017 sau 2018.
Concomitent cu dispariția problemelor vechi, noile proiecte ce apar în aceste luni duc evoluția financiară a Săgetătorilor pe un nou nivel, mult superior celui dinainte. Așadar, se anunță un sfârșit de an îmbelșugat.
Între 13 mai și 25 iunie, pe durata unui tranzit retrograd al lui Venus prin casa relațiilor, Săgetătorii întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de asumarea unor angajamente și de construirea unor relații mai serioase.
Pe 30 noiembrie, Luna plină în casa a 7-a aduce noi oportunități pe plan relațional. E vremea potrivită pentru experiențe intense alături de partenerul de viață. De asemenea, cuplurile din care face parte un Săgetător pot face față cu succes inclusiv unor provocări care, pentru alții, s-ar dovedi de netrecut.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru sagetator
Tag-uri: sagetator
loading...

loading...
Horoscop