loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop taur:

 Între 22 martie și 1 iulie, au loc mici evenimente, mai degrabă neplăcute, pe plan profesional, care le indică Taurilor unde au greșit și unde trebuie să aducă diferite corecturi. Nu vă temeți de schimbare!
În carieră, lucrurile încep să se rezolve în luna decembrie. Începând cu data de 19, Jupiter intră în casa profesiei, unde aduce numeroase șanse și mult optimism pentru Tauri. Devin posibile creșteri de salariu, promovări, realizarea unor proiecte importante, care vor aduce beneficii considerabile.
În ceea ce privește iubirea, prima perioadă favorabilă este cuprinsă între 5 martie și 3 aprilie, când Venus tranzitează casa întâi. Acum, Taurii arată bine și se fac ușor remarcați. Crește încrederea în sine, iar asta atrage și aprecierea altora. Astfel, e ușor să își facă noi iubiți, în această perioadă.
Între 18 iunie și 12 iulie, nativii se confruntă cu o perioadă mai complicată, din cauza unui Mercur retrograd ce îngreunează comunicarea. Nu vă sfătuim să faceți acum declarații de dragoste sau să abordați teme prea sensibile. Discutați doar strictul necesar sau limitați-vă la subiecte facile, distractive!
Între 10 noiembrie și 1 decembrie, lucrurile se îndreaptă, iar vorbele și ideile circulă cu mai multă ușurință, între parteneri.

 

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru taur
Tag-uri: taur
loading...

loading...
Horoscop