loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop varsator:

 Între 13 mai și 25 iunie, cu Venus retrograd în casa iubirii, pasiunea și atracția există, dar nativii Vărsător riscă să le orienteze în direcții greșite, astfel că e rost de încurcături. Mare atenție la alegerea partenerilor!
A doua parte a verii, cu lunile iulie și august, readuc lucrurile pe făgașul cel bun, pe plan relațional. Iubire există în continuare, dar ea este orientată exact în direcțiile potrivite, astfel că toată lumea e fericită.
Pe plan financiar, superluna în casa a 8-a, de pe data de 9 martie, vine cu oportunități interesante de afaceri, pe care Vărsătorii ar face bine să le ia în considerare. Pentru alți nativi e chiar mai simplu, deoarece pot avea parte de ceva bani nemunciți, în jurul acestei date.
Apoi, o altă perioadă mai fastă este cea de la sfârșitul verii și începutul toamnei. Lunile august și mai ales septembrie sunt cele în care e cel mai potrivit ca nativii Vărsător să facă diferite investiții și tranzacții mai importante.
Pe 21 decembrie, Jupiter și Saturn face o conjuncție chiar în semnul Vărsătorului. Deciziile luate în jurul acestei date le vor transforma radical viața, pe termen lung. Unii dintre ei e posibil să își modifice radical inclusiv aspectul fizic.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru varsator
Tag-uri: varsator
loading...

loading...
Horoscop