Horoscop berbec, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop berbec:

 Cu Jupiter în tranzit prin casa a 8-a, Berbecul devine un expert în administrarea banilor – și nu vorbim neapărat de banii proprii. Mai ales între ianuarie și martie și apoi între iulie și noiembrie, nativii fac investiții inspirate și, de asemenea, au șansa de a intra în posesia unei moșteniri. Chiar dacă ei înșiși nu câștigă suficienți bani, o va face cu siguranță partenerul de viață, unul dintre părinți sau o altă persoană apropiată. Și ghici cine îi va ajuta să-i investească și să-i cheltuiască! Peter Drucker, considerat unul dintre întemeietorii managementului modern, a oferit definiția următoare: „afacerile sunt ușor de definit – e vorba despre banii altor oameni“. Așadar, aceste două perioade sunt numai bune pentru a porni o afacere sau un parteneriat de afaceri.
În dragoste, în prima lună a lui 2018, cu Marte tranzitând casa a 8-a, Berbecul beneficiază de charismă și încredere în sine, astfel că poate să atragi cu ușurință un partener (sau mai mulți parteneri, în funcție de preferințele fiecăruia). Așadar, vești bune pentru Berbecii singuri – nu vor mai fi singuri prea mult timp. Cei care sunt deja cuplați vor avea parte de mai multă intimitate, în relația deja existentă. În general, nimic superficial nu îl satisface pe Berbec în această perioadă, ci are nevoie de experiențe profunde și pline de sens.
Apoi, o altă perioadă favorabilă va fi chiar la sfârșitul anului, în decembrie, când e mai ușor pentru orice cuplu să discute pe teme mai intime, unele considerate chiar tabu, care de regulă erau evitate.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru berbec
loading...

loading...
Horoscop