Horoscop berbec, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop berbec:

 Pe plan relațional, 2017 este un an excelent, pentru Berbec. Cu Jupiter în casa căsătoriei până în octombrie, aceștia nu numai că găsesc cei mai buni colaboratori în afaceri și pe plan profesional, dar e foarte probabil să găsească și partenerul de viață potrivit. Sau, dacă sunt deja cuplați, 2017 este anul în care vor face pași importanți spre dezvoltarea relației: mutat împreună, nuntă, apariția unui copil.
Între 10 martie și 21 aprilie, Marte sporește fluxul de bani care vă trec prin mâini și prin conturi, însă fără să-i pese prea mult dacă e vorba de câștiguri sau de cheltuieli. Tot ceea ce contează este ca banii să curgă, să nu îi țineți blocați. O replică din filmul The Secret descrie foarte bine această influență: „Așa cum banii vin la tine, ei trebuie și să curgă dinspre tine, precum cursul unui râu. Altfel, mișcarea banilor se va opri. Fii această mișcare!“
Începând cu 11 octombrie 2017, Jupiter intră în casa a 8-a, unde va petrece aproximativ un an, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru toți nativii Berbec. Aceștia vor deveni experți în banii altor oameni. Mai precis, e perioada în care sunt cele mai mari șanse să primească moșteniri, cadouri valoroase, să beneficieze din plin de pe urma prosperității altor persoane, să se bucure de bani pentru care nu au muncit personal. Părinții, partenerul de viață, rudele sau prietenii câștigă sume importante de bani, pe care le împart cu Berbecul.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru berbec
Tag-uri: berbec 2017
loading...

loading...
Horoscop