Horoscop capricorn, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop capricorn:

 În 2017, Capricornul primește un ajutor consistent de la Jupiter, pentru a face progres în carieră. Sunt în două perioade în care nativii profită din plin de influența acestei planete benefice: între 1 ianuarie și 6 februarie, apoi între 9 iunie și 11 octombrie. Acestea sunt perioadele în care Capricornii pot să ceară o mărire de salariu sau chiar o promovare. Dacă aceste dorințe nu le sunt îndeplinite la jobul actual, este poate un semnal că ar trebui să caute altceva mai bun, unde vor fi apreciați la adevărata valoare. În aceste perioade, persoanele influente și figurile autoritare manifestă o bunăvoință deosebită față de nativii Capricorn: aceștia se înțeleg foarte bine cu patronii, șefii, profesorii, antrenorii sau maeștrii lor. Cel mai mult vor profita Capricornii care lucrează în administrație, în politică, dar și artele spectacolului și showbiz.
Vara anului 2017 se anunță un anotimp fierbinte pentru Capricorni, și nu numai datorită căldurii de afară, ci și a iubirii și pasiunii care se manifestă puternic în viața lor. Capricornul se îndrăgostește până peste urechi, uitând de sine și dedicându-se în totalitate persoanei care i-a căzut cu tronc. Nativii uită de timiditate și de caracterul lor mai retras, deoarece iubirea îi poate ajuta să se transforme mai bine decât orice alt sentiment.
Evenimentul astrologic al sfârșitului de an este, fără nicio îndoială, intrarea lui Saturn în Capricorn. Planeta cere chiar și mai multă responsabilitate de la nativi acestei zodii, care sunt oricum printre cei mai serioși. Ei devin experți în planuri pe termen lung și în asumarea unor angajamente care presupun muncă serioasă, desfășurată constant ș hotărât.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru capricorn
Tag-uri: capricorn
loading...

loading...
Horoscop