loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop pesti:

 Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter a intrat în casa astrologică a carierei și a statutului social și rămâne acolo până la sfârșitul anului 2019. Planeta aduce, astfel, vești bune pentru carieră. Ușile vi se deschid mai ușor, puteți obține o promovare, o diplomă și apar tot felul de oportunități. Veți fi tot mai mulțumit de propria slujbă și de potențialul acesteia și veți aborda cu entuziasm orice provocare.
Pentru alți Pești, trebuie înțeles faptul că, dacă stagnează pe plan profesional într-un anumit job, atunci ei pot să evolueze renunțând la jobul respectiv. Jupiter le va acorda susținerea necesară pentru a găsi ceva mai bun. Concentrați-vă pe propriile atuuri, gândiți-vă la ce sunteți bun, treceți aceste lucruri în CV și mergeți cu încredere la interviul de angajare!
Pe plan amoros, 2019 este un an în care cresc șansele ca Peștii să găsească o nouă dragoste sau să dezvolte o relație existentă. Cea mai bună perioadă este cea de la sfârșitul lui august și începutul lui septembrie, când se ivesc oportunități foarte interesante pe plan relațional, de care ar fi bine ca Peștii să știe cum să profite. În primul rând, renunțând la timiditatea ce le este caracteristică.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru pesti
loading...

loading...
Horoscop