Horoscop taur, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop taur:

 În prima lună și jumătate din 2017, Jupiter în casa a 6-a îl transformă pe Taur în angajatul ideal. Nativii dau dovadă de multă seriozitate, șefii și colegii știu că se pot baza oricând pe ei, ceea ce contribuie și la dezvoltarea unor relații de prietenie, care le dublează pe cele profesionale. În regatul animal, taurul a fost dintotdeauna un simbol al puterii și al virilității. În același mod, nativii Taur sunt capabili să muncească din greu, să facă eforturi susținute, datorită acestui tranzit jupiterian. În plus, casa a 6-a bine aspectată îi face atenți la detalii, la micile amănunte care de multe ori fac diferența.
Între 5 aprilie și 26 august, munca din greu rămâne singura modalitate prin care persoanele născute sub semnul Taurului își pot câștiga banii. Cu siguranță, nu acesta e momentul potrivit pentru a merge la cazinou sau pentru a cumpăra bilete la loto, iar moștenirile rămân doar un vis fără acoperire în realitate. De fapt, există chir riscul ca, pe parcursul acestei perioade, mulți Tauri să ajungă să depindă, din punct de vedere financiar, de părinți, partener, prieteni sau rude mai bogate. Tocmai de aceea, Taurul trebuie să găsească sau să creeze strategii pentru schimbarea în bine a propriei situații financiare.
Pe plan amoros, veștile bune vin în ultimele trei luni ale anului, iar situația va continua să se îmbunătățească și anul viitor. Așadar, începând cu luna octombrie aproape nici un Taur nu va mai avea motive să se plângă de singurătate ci, dimpotrivă, este de așteptat să aibă parte de mult noroc în dragoste.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru taur
Tag-uri: taur 2017
loading...

loading...
Horoscop