Horoscop taur, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop taur:

 Evenimentul astral care vă va influența cel mai mult pe parcursul lui 2018 a avut loc, de fapt, cu 11 zile înainte de începutul acestui an. Atunci, Saturn a intrat, pentru Tauri, în casa a 9-a, de unde încetează să îi mai influențeze finanțele, ceea ce reprezintă o veste excelentă. În ultimii trei ani, prezența acestei planete severe și restrictive într-una din casele banilor le-a creat probleme serioase Taurilor, care a trebuit să muncească din greu pentru fiecare bănuț câștigat. Cu siguranță, nu a fost o perioadă în care să câștige la loto sau să primească vreo moștenire. De acum înainte, lucrurile se schimbă în bine. Scăpați de presiunea constantă adusă de Saturn, Taurii găsesc metode ingenioase de a face ca banii altor oameni să se îndrepte spre buzunarele și conturile lor. Undă verde, așadar, pentru implicarea tot mai hotărâtă în afaceri!
În paralel, beneficul Jupiter se află, până spre sfârșitul anului, pe 8 noiembrie, în casa căsătoriei și a relațiilor. Cu Jupiter, planeta creșterii, a dezvoltării și a norocului, în casa a 7-a, mulți Tauri fac pași importanți în dezvoltarea relației: își găsesc iubirea, se mută împreună, se logodesc sau chiar se căsătoresc. Pariem că majoritatea Taurilor își vor îmbunătăți relațiile, pe durata acestui tranzit.
La sfârșit de an, între 8 noiembrie și 31 decembrie, Taurii fie vor petrece mai mult timp (și de o calitate sporită) alături de partenerul actual, fie vor avea mai mulți parteneri. Fiecare, după preferințe.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru taur
loading...

loading...
Horoscop