Horoscop gemeni, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop gemeni:

 În 2017, finanțele și cariera Gemenilor nu sunt afectate în mod direct de niciuna dintre planetele grele, până pe data de 20 decembrie, când Saturn intră în casa a 8-a, hotărât să aducă mai multă ordine și disciplină în atitudinea nativilor față de bani. Până atunci însă, Gemenii pot beneficia de diferite oportunități de mai scurtă durată pe plan profesional, aduse de planete ceva mai rapide, precum intelectualul Mercur sau sensibila Venus.
De exemplu, la sfârșitul lui februarie și începutul lui martie, Mercur în tranzit prin casa carierei aduce o primăvară de succes pentru Gemeni, pe plan profesional. Acum se pot pune bazele unor colaborări de succes și tot acum e o perioadă în care munca în echipă aduce mari șanse de reușită. În perioada cuprinsă între 8 noiembrie și 1 decembrie, Venus în casa a 6-a îi ajută pe Gemeni să se simtă mai bine la locul de muncă, să îl transforme într-un spațiu prietenos și armonios.
Pe plan amoros, 2017 este un an destul de bogat, cu multe aventuri galante, care de care mai plăcută. Poate că nu acest este anul în care Gemenii își vor găsi un partener stabil, însă nu vor avea probleme în a-și găsi mai mulți parteneri, dar mai puți stabili. Se anunță povești de iubire care, chiar dacă nu se vor finaliza cu căsătoria, vor însemna clipe foarte plăcute petrecute de nativii Gemeni, atât de sociabili de felul lor.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru gemeni
Tag-uri: gemeni 2017
loading...

loading...
Horoscop