loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Gemeni:

 Pe plan financiar, 2019 este un an destul de dificil pentru Gemeni, din cauza tranzitului planetei Saturn prin casa a 8-a. În loc de bani, acest tranzit le oferă mai degrabă lecții de viață, de care vor putea profita abia pe viitor.
Anul trecut, la începutul acestui tranzit, influențele lui Saturn nu au fost bine primite de către Gemeni, cărora nu le-a picat deloc bine această întâlnire cu o planetă a lecțiilor dure, asociate cu limitări și restricții. Acum, după mai mult de 12 luni de tranzit saturnian, Gemenii au învățat deja, într-o măsură mult mai mare, cum să își pună finanțele în ordine. De exemplu, diversificarea surselor de venit constituie o idee foarte bună. Apoi, odată ce au câștigat destui bani, trebuie să își amintească un alt mare adevăr: nimeni nu a devenit bogat cheltuind tot ce a câștigat. Economisirea și investițiile sunt alte lecții pe care Gemenii vor trebuie să și le însușească, înainte de încheierea acestui îndelungat tranzit astral.
În schimb, pe plan relațional, 2019 se anunță un an foarte bun. Gemenii singuri au mari șanse să își găsească un partener potrivit, cu care să înceapă o relație, în timp ce acei Gemeni deja cuplați vor face pași importanți în relația respectivă: se vor muta împreună, vor lua decizia de a se căsători sau de a avea un copil.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Gemeni
loading...

loading...
Horoscop