Horoscop Gemeni, anul 2014
Stiri si anunturi din Vrancea si Focsani
Romanii din Covasna
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Gemeni:

 2014 este al doilea an consecutiv în care Saturn tranzitează casa sănătăţii, pentru nativii Gemeni. Acest tranzit are şi părţi bune, şi părţi mai puţin pozitive. Pe de o parte, pentru nativii care vor să slăbească, veştile sunt excelente: Saturn este cel mai mare aliat, din acest punct de vedere. De fapt, pierderea unor kilograme poate veni de la sine, fără vreo dietă! Pe de altă parte însă, energia nu e chiar la cele mai înalte cote, astfel încât Gemenii trebuie să se abţină de la suprasolicitare.

Pe plan financiar, Jupiter îi susţine pe Gemeni din plin, până în iulie. Vremurile bune ar fi trebuit să sosească pentru aceştia încă de la începutul verii anului anterior. Pentru cei al căror portofel a început să se umple încă din 2013, avem o veste bună: aceste evoluţii pozitive vor continua şi în primele şase luni din 2014. Pentru Gemenii care nu au simţit încă sprijinul lui Jupiter, avem de asemenea veşti bune: vor beneficia de el în noul an.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Gemeni
Tag-uri: gemeni

Planificare ruta auto, calculator ruta, distante rutiere, puncte de interes, service auto pentru Romania si Europa. Tot ce ai nevoie pentru o ruta perfecta!
Horoscop