Horoscop gemeni, anul 2016
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop gemeni:

 Horoscop Gemeni 2016 – influența celor mai importante tranzite astrale
Saturn în Săgetător (tot anul, cu retrogradare între 14 martie și 1 august)
Gemenii verifică parteneriatele și colaborările în care sunt implicați. Foarte probabil, în viața lor există persoane care ocupă un rol nemeritat și a venit timpul potrivit ca acestea să fie îndepărtate. În viața de cuplu, Gemenii vor da dovadă de tot mai multă seriozitate și își vor asuma responsabilități multiple.
Jupiter în Fecioară (1 ianuarie-9 septembrie)
Gemenii devin tot mai atenți la valorile familiei, ale căminului și încearcă să valorizeze cumva experiențele din trecut, să clădească lucruri noi pe baza a ceea ce au realizat deja. Deci, putem considera că rădăcinile sunt deja plantate, iar acum trebuie să le facă să dea și rod.
Marte în Scorpion (3 ianuarie – 6 martie, 27 mai – 2 august)
Gemenii au mult de tras la serviciu, dar se vor descurca mai mult decât onorabil. E o perioadă în care pot face salturi în carieră, pot obține avantaje de pe urma cărora să profite timp îndelungat, de acum înainte.
Nodul Sud în Pești, Nodul Nord în Fecioară (tot anul)
Gemenii sunt îndemnați să se concentreze pe casă și pe familie, pe ceea ce formează bazele emoționale solide și sănătoase ale fiecăruia dintre noi. Lumea începe să se împartă, tot mai mult, în două mari categorii: pe de o parte, familia și persoanele dragi, tratate în mod privilegiat, iar pe de altă parte tot restul lumii, cu care relațiile devin tot mai superficiale.
Jupiter în Balanță (9 septembrie-sfârșitul anului)
Gemenii încep să își afirme tot mai puternic originalitatea și să dea dovadă de tot mai multă creativitate. Întotdeauna au avut idei multe, dar acum capătă și curajul de a le susține și de a le transpune în practic. Poate tocmai datorită faptului că își manifestă mai puternic personalitatea, vor avea parte de mulți admiratori și pretendenți. Se anunță multe evenimente, de tot felul, dar în nici un caz nu va fi plictiseală pe plan amoros.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru gemeni
Tag-uri: gemeni

loading...
Horoscop