Horoscop rac, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop rac:

 În ceea ce privește serviciul și cariera, faptul că Saturn a părăsit casa serviciului, la sfârșit de 2017, reprezintă cea mai bună veste pentru Raci, în noul an. În ultimii trei ani, Racul s-a confruntat cu tot felul de dificultăți la locul de muncă: comunicare defectuoasă cu colegii, șefi cicălitori, aparatură care nu funcționează cum trebuie, stres și pierderea răbdării. Toate aceste efecte ale trecerii lui Saturn prin casa serviciului dispar, iar Racul își regăsește ritmul ideal de muncă și dispoziția necesară pentru a face lucru de calitate. Și, paradoxal, la progresele din 2018 contribuie tocmai greutățile cu care s-a confruntat în anii anteriori. Acestea l-au modelat, l-au obligat să gândească altfel, să se pregătească mai bine, să caute soluții noi, astfel că de acum e pregătit pentru tot felul de provocări.
Între 11 septembrie și 15 noiembrie, majoritatea Racilor au atât excelente idei de afaceri, dar nu neapărat și fondurile necesare pentru a pune aceste idei în practică. Astfel că vor trebui să caute sprijin financiar. Unii Raci își vor convinge părinții, partenerii sau vreun prieten să investească în proiectele lor, însă alții nu vor găsi sprijinul dorit, ci doar certuri și reproșuri. Este un bun moment pentru a-i testa pe cei din jur, pentru a vă da seama cine vă este aproape cu adevărat.
Pe plan relațional, 2018 aduce multă iubire, flirturi, aventuri, propuneri, ieșiri cu parteneri diferiți. Pretendenți vor fi fără număr, ceva mai dificilă se va dovedi încercarea de a alege între aceștia.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru rac
loading...

loading...
Horoscop