Horoscop rac, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop rac:

 Cele mai bune vești vin, pentru nativii Rac, pe plan amoros. În special ultimele trei luni ale lui 2017 vor aduce multă iubire, de parcă însuși Cupidon cu săgețile lui magice ar sta și i-ar ținti într-una pe Raci. Iar aceștia nu protestează, ci savurează această perioadă cu numeroase complimente, întâlniri, aventuri, declarații de iubire.
Între 5 aprilie și 25 august, cu Saturn retrograd în casa a 6-a, va trebui să munciți din greu, iar relațiile de la locul de muncă nu vor fi tocmai ideale. Competiția cu colegii este acerbă, dar neînțelegeri apar chiar și atunci când există scopuri comune, deoarece nu cădeți de acord asupra celei mai bune căi de a le atinge. Oricât de prudent ați fi, e greu de crezut că veți putea evita chiar orice conflict, însă puteți ajunge la înțelepciunea de a folosi aceste conflicte într-un mod constructiv. Conflictele pot fi, uneori, importante surse de energie și de inovație, deoarece ne forțează să rezolvăm problemele, să depășim concurența prin soluții noi, mai bune decât cele deja cunoscute.
Șa serviciu, veștile bune vin abia în decembrie. După un tranzit care a durat aproximativ 3 ani, Saturn părăsește în sfârșit casa serviciului, ceea ce face să dispară multe probleme și dificultăți. Saturn v-a făcut să treceți prin aceste greutăți tocmai pentru a câștiga experiență și a înțelege niște lecții de viață extrem de utile pentru dezvoltarea viitoare a carierei. Acum, odată aceste lecții însușite, e de așteptat să înceapă o perioadă deosebit de fructuoasă, pe plan profesional. Vin vremuri mai bune!

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru rac
Tag-uri: rac 2017
loading...

loading...
Horoscop