Horoscop Leu, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Leu:

 Încetul cu încetul, problemele relaționale cu care Leul s-a confruntat în ultimii ani încep să dispară. Pe măsură ce trece timpul și înaintăm mai mult în 2017, Leii se împacă cu persoanele cu care au fost în conflict și încep, de asemenea, noi relații, care se vor dovedi foarte reușite. Dacă nu în acest an, anul viitor veți face un mare pas înainte, pe plan sentimental.
Între 5 septembrie și 22 octombrie, Leul are multă energie la dispoziție, pe care o folosește pentru a câștiga bani și pentru a-i folosi într-un mod înțelept (ajutați și de Luna nouă de pe 20 septembrie). Sunteți tentat să credeți că proprietățile și banii pe care îi dețineți vă definesc și vă fac ceea ce sunteți. Una dintre cele mai importante dorințe este aceea de a fi considerat o persoană înstărită. Tindeți să fiți de acord cu filosoful german Arthur Schopenhauer, care spunea că banii reprezintă o barieră împotriva tuturor relelor. Poate că lucrurile nu stau chiar așa, însă banii vă pot aduce, cu siguranță, numeroase satisfacții.
La sfârșitul anului, Saturn intră în casa a 6-a, pe care o va tranzita aproximativ trei ani și – cel puțin la început, în primele luni ale acestui tranzit – vestea nu e tocmai bună, pentru nativii din zodia Leului. Aceștia vor avea de a face cu diferite schimbări la locul de muncă și vor avea nevoie de mai multe luni pentru a înțelege ce se întâmplă și ce trebuie să facă pentru a depăși aceste greutăți. În final însă, confruntarea cu aceste probleme îi va face să se simtă eliberați și va însemna un pas major făcut înainte, în carieră.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Leu
Tag-uri: leu
loading...

loading...
Horoscop