Horoscop Leu, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Leu:

 Există două perioade în acest an în care e de așteptat ca Leul să dea un randament foarte bun , la serviciu. Între 17 martie și16 mai și apoi între 13 august și 11 septembrie, cu Marte tranzitând casa a șasea, angajații Leu au mai multă energie decât oricând, la lucru. Productivitatea lor e mult superioară și nu mai au nicio problemă în a-și îndeplini sarcinile cotidiene. Fac lucrurile la timp, nu se lasă distrași, ci își mențin atenția cât timp e nevoie. Având atât de multă energie la dispoziție, nativii Leu ar trebui să facă frecvent exerciții fizice, astfel încât să își întărească și trupul, deoarece o formă fizică bună ajută și starea emoțională și intelectuală. Astfel, pe lângă rezultatele bune obținute la serviciu, aceste trei luni sunt bune pentru a crea obiceiuri sănătoase, precum practicarea regulată a unui sport.
Dacă aveți de gând să cumpărați o casă ori o mașină în 2018, poate că e bine să așteptați până în septembrie și să faceți achiziția acum, între cele două săptămâni dintre Luna nouă (9 septembrie) și Luna plină (25 septembrie). În această perioadă, chiar sunteți mai inspirat la orice fel de cumpărături, decât în restul anului. Slabe șanse pentru vreun vânzător, oricât de iscusit ar fi, să vă păcălească!
Pe plan relațional, lunile noiembrie și decembrie sunt cele mai favorabile pentru nativii Leu. La sfârșit de an, aceștia au parte de iubirea pe care o merită și pe care și-o doresc, iar aceste evoluții favorabile vor continua să se manifeste și în 2019.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Leu
loading...

loading...
Horoscop