loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop fecioara:

 În 2019, e important ca nativii Fecioară să își amintească de faptul că merită să iubească și să fie iubiți, indiferent de semnalele contradictorii primite uneori de la diferitele evenimente și circumstanțe cu care se confruntă.
Pentru a fi iubiți, ei trebuie în primul rând să se accepte și să se manifeste așa cum sunt în realitate. „Fii tu însuți – spunea Oscar Wilde – ceilalți sunt deja luați“. Într-adevăr, cum credeți că e posibil să vă aprecieze cineva, dacă nu vă apropiați dumneavoastră înșivă? Marea lecție a acestui an ține de faptul că nu trebuie să vă schimbați, pentru a le face altora pe plac, ci că trebuie să le faceți mai mult loc în viața dumneavoastră celor care vă plac exact așa cum sunteți.
Pe plan financiar, anul nu aduce influențe și schimbări majore, deoarece niciuna dintre planetele grele nu vă influențează finanțele. De remarcat totuși faptul că, pe 6 martie, Uranus părăsește una din casele banilor, unde s-a aflat în ultimii 7 ani. Uranus cere o îmbunătățire a confortului personal și, de asemenea, le îndeamnă pe Fecioare să economisească mai mulți bani, să întocmească un buget și, în general, să aibă un comportament mai previzibil pe plan financiar.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru fecioara
loading...

loading...
Horoscop