loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop fecioara:

 2020 este un an în care multe lucruri se lămuresc pentru Fecioare, pe plan amoros. Mulți nativi au avut parte de doi ani (2018 și 2019) destul de agitați sau, oricum, nesatisfăcători în ceea ce privește relațiile. De fiecare dată, ceva se întâmpla și îi împiedica să obțină ceea ce își doreau.
Acum, pe parcursul lui 2020, își dau seama ce era în neregulă și iau exact deciziile potrivite, care îi vor ajuta să construiască relația dorită.
Dinamica evenimentelor este interesantă: anul începe bine, cu optimism și sentimente pozitive împărtășite. Apoi, în special pe durata verii, relațiile Fecioarelor traversează o perioadă mai dificilă, în care trebuie să înfrunte diferite greutăți. Toamna aduce însă rezolvarea acestor probleme și, mai ales în octombrie și noiembrie, majoritatea nativilor se regăsesc în relații care îi mulțumesc și îi fac fericiți.
Sfârșitul de an aduce schimbări care vizează locul de muncă. fie apare oportunitatea unui job mai bun, fie se petrec schimbări majore la cel de acum.
De asemenea, conjuncția Jupiter-Saturn îndeamnă spre o atitudine mai echilibrată față de propriul organism. Acum e posibil ca Fecioarele să renunțe la diferite dependențe ori obiceiuri nesănătoase și să introducă în viața de zi cu zi deprinderi mult mai benefice.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru fecioara
Tag-uri: fecioara
loading...

loading...
Horoscop