Horoscop fecioara, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop fecioara:

 2017 este un an bun pentru Fecioară, din punct de vedere financiar. Beneficul Jupiter tranzitează casa a doua, casa banilor, de la începutul anului până pe data de 10 octombrie, aducând prosperitate și recompense, pentru cei harnici. Cei născuți sub acest semn au mari șanse să obțină o mărire de salariu, de altfel pe deplin meritată. Încă din septembrie aul trecut, Fecioarele au lucrat tot mai bine, făcând tot ce pot pentru a obține succesul pe plan profesional. Iar acum vine momentul să fie răsplătite. Nativii Fecioară devin, de asemenea, experți în găsirea și recunoașterea oportunităților de câștig, de îmbunătățire a nivelului financiar. Oamenii de afaceri Fecioară înțeleg care sunt produsele sau serviciile de care este nevoie în societatea din care fac parte, reușesc să le ofere cu mult profesionalism și, astfel, câștigă sume frumoase de bani
Influențele arată bine și între 22 octombrie și 9 decembrie. Marte le oferă celor născuți sub semnul Fecioarei mai multă energie pentru a da un bun randament la serviciu și a spori sursele de câștig. Vă simțiți în formă și reușiți să îndepliniți multe sarcini într-o perioadă scurtă de timp. Unele Fecioare chiar se gândesc la posibilitatea unei a doua slujbe sau la lansarea unei mici afaceri.
Pe plan amoros, Fecioarele ar face bine să se distreze cât mai pot, deoarece, începând cu 20 decembrie și continuând cu următorii trei ani, Saturn în casa iubirii îi va obliga să devină mai serioși și mai responsabili, în ceea ce privește relațiile. Așadar, zburdați din floare în floare cât încă mai aveți timp!

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru fecioara
Tag-uri: fecioara 2017
loading...

loading...
Horoscop