Horoscop Balanta, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Balanta:

 Puternic sprijiniți de Jupiter, nativii Balanță au, pe parcursul lui 2018, șanse mari să obțină o creștere de salariu sau, în unele cazuri, un job mai bun. Iar asta nu e o întâmplare, ci se datorează meritelor și eforturilor personale. Jupiter a început să sprijine Balanțele încă din luna octombrie a anului anterior, iar nativii au muncit cu spor, făcându-se remarcați la serviciu. Au uitat vorbe specifice leneșilor și incapabililor, precum „pauzele lungi și dese, cheia marilor succes“, au renunțat la somnul de frumusețe de după-amiază și au pus serios osul la treabă. Iar acum, până pe data de 8 noiembrie, au șansa să fie răsplătiți.
Avem, totuși, și un avertisment: e bine ca între 8 martie și10 iulie să evitați cheltuielile exagerate. Apare tentația ca, atunci când câștigi mai mult, să și cheltuiești mai mult. Acum e nevoie de atenție maximă, pentru a nu cădea în cursele întinse de comercianți sau de diferiți profitori. Când mergeți la supermarket, o listă de cumpărături vă va ajuta să nu umpleți coșul cu lucruri inutile. Când cumpărați online, nu o faceți decât după ce comparați ofertele de pe mai multe site-uri!
Pe plan relațional, lunile martie și aprilie pot să aducă cele mai interesante evenimente, pentru nativii Balanță. Primăvara îi ajută să strălucească, să își pună în valoare calitățile și să devină atrăgători, astfel că e de așteptat să li se facă curte, să primească multe invitații și propuneri. Dacă își doresc o relație, vor avea de unde alege!

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Balanta
loading...

loading...
Horoscop