Horoscop Balanta, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Balanta:

 Pe plan amoros, cea mai favorabilă perioadă din acest an, pentru nativii Balanță, este primăvara. Balanțele pot să profite de toate sărbătorile iubirii din lunile februarie și martie, începând cu Sfântul Valentin, continuând cu Dragobetele, pentru a ajunge la 1 și 8 martie. Fiecare dintre ele reprezintă tot atâtea prilejuri de a găsi un partener potrivit sau de a face să evolueze o relație deja existentă.
În ceea ce privește evoluția financiară a nativilor Balanță. 2017 este un an care poate fi comparat cu un sandviș. Cele mai bune tranzite planetare au loc la începutul și la sfârșitul anului, astfel că partea cea mai hrănitoare a acestui sandviș e reprezentată de pâine, nu de carne sau legume. În ianuarie, Marte în casa a 6-a transformă Balanțele în muncitori foarte sârguincioși, iar în decembrie aceeași planetă în casa a 2-a îmbunătățește consistent finanțele.
În ultima lună a lui 2017, veți face mai mulți bani decât în lunile anterioare. Și asta nu se datorează faptului că decembrie e luna cadourilor – nu vă așteptați să primiți sub bradul de Crăciun un card cu 100 000 de euro pe el! Și nici de lei. Nu, banii vor veni datorită propriilor eforturi, a proiectelor la care ați lucrat pe parcursul anului, mai ales toamna, și care acum își arată roadele. Având mai mulți bani, vor crește și pretențiile și cheltuielile pentru Crăciun și Revelion. Nu are rost să fiți foarte cumpătat, deoarece Marte va continua să vă ajute să faceți bani și la începutul anului următor, până pe 26 ianuarie.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Balanta
Tag-uri: balanta 2017
loading...

loading...
Horoscop