loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop scorpion:

 La sfârșit de februarie, apare un plus de pasiune în viața amoroasă a Scorpionilor. Nativii sunt considerați mai atrăgători și nu vor ezita deloc să profite de aceste lucru. Flirturile se vor încheia cu aventuri fierbinți, exact pe placul acestei zodii deloc cuminți.
Lunile aprilie și mai reprezintă de asemenea o perioadă fastă pentru Scorpioni, pe plan relațional. Pentru cei singuri, acum cresc șansele de a găsi un partener care să le fie pe plac. Cei deja cuplați au parte de armonie în viața de cuplu. Sunt puse la cale diferite proiecte comune, ale căror șanse de împlinire sunt majore.
Toamna, evenimentul astrologic marcant este Luna albastră de pe 30 octombrie. Este o zi în preajma căreia Scorpionii vor lua decizii importante pentru viața de cuplu. Principala lor dorință este ca partenerul să fie capabil de trăiri la fel de intense precum cele ale lor.
Pe plan financiar, între 13 mai și 25 iunie, Scorpionii ar face bine să dea dovadă de cumpătare, pe plan financiar. În schimb, lunile iulie și august aduc oportunități însemnate, în carieră. Scorpionii dispuși să lucreze serios în lunile de vară vor avea mult de câștigat. Se lasă cu promovări, iar relațiile cu șefii ori cu patronii cunosc îmbunătățiri considerabile.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru scorpion
Tag-uri: scorpion
loading...

loading...
Horoscop