Horoscop scorpion, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop scorpion:

 2017 nu este un an ușor pentru Scorpion, din punct de vedere financiar. Este al treilea an consecutiv pe parcursul căruia Saturn tranzitează casa a doua, silindu-l pe Scorpion să muncească din greu pentru fiecare bănuț. Lucrurile pot deveni chiar și mai complicate între 5 aprilie și 25 august, când Saturn se află în mers retrograd. Totuși, data de 21 august poate fi una importantă pentru Scorpioni: acum, ei vor avea șansa de a străluci pe plan profesional, de a-și vedea recunoscute meritele și eforturile.
Lucrurile se schimbă radical începând cu data de 20 decembrie, când Saturn părăsește casa a 2-a, iar nativii vor fi în sfârșit răsplătiți pentru toate eforturile făcute în ultimii ani. Odată cu intrarea lui Saturn în casa a 3-a, Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe, de acum înainte. Însă marea veste este aceea că finanțele, munca și proprietățile scapă în sfârșit de presiunea cărora i-au fost supuse timp de trei ani. De acum înainte, banii vor fi câștigați mai ușor, iar Scorpionul începe să fie răsplătit pentru toate eforturile pe care le-a făcut între 2014 și 2017.
Pe plan amoros, prima jumătate a anului reprezintă perioada favorabilă, pentru Scorpioni. Ne referim, mai precis, la intervalul cuprins între lunile februarie și mai, în care viața de cuplu cunoaște o dezvoltare deosebită. Scorpionul își manifestă latura sa pasională și charisma, atrăgând numeroase priviri admirative și oferte romantice. Rămâne doar să aleagă și o va face într-un mod foarte inspirat.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru scorpion
Tag-uri: scorpion 2017
loading...

loading...
Horoscop