Horoscop scorpion, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop scorpion:

 Odată ce Saturn a intrat, la sfârșitul lui 2017, în casa astrologică a comunicării, a educației și a drumurilor, Scorpionii vor trebui să își regândească atitudinea față de mediul în care trăiesc și de oamenii cu care interacționează: cum comunică, unde merg, ce știu și ce altceva trebuie să învețe. Însă vestea cea mare este că, odată ce Saturn nu se mai află în casa a doua, dispar cele mai multe probleme cu care s-au confruntat nativii. De acum înainte, angajaților sau patronilor Scorpion le va fi mai ușor să facă bani, vor munci cu mai mult spor și vor fi răsplătiți pentru eforturile făcute în acești ani. Recunoașterea meritelor le va îmbunătăți randamentul și putem asista la progrese spectaculoase.
Din 15 mai, Uranus părăsește casa serviciului, astfel că Scorpionii vor învăța să combine originalitatea și creativitatea de care au dat mereu dovadă cu ideile tradiționale, să le aplice pe ceva deja existent și verificat. Abia astfel vor ajunge să aibă un mediu și un stil de lucru așa cum și le doresc.
Cele mai bune vești vin pe 8 noiembrie, când Jupiter intră în casa a 2-a. Vorbim despre o perioadă de treisprezece luni care se anunță foarte profitabilă. Vor apărea diferite oportunități de a câștiga mai mulți bani, iar fiecare Scorpion va găsi propria cale de a realiza acest lucru. Unii vor obține o mărire de salariu, alții vor găsi un job mai bun și mai bine remunerat, alții își vor dezvolta o afacere proprie tot mai profitabilă. Cert este că efectele pozitive se vor face simțite.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru scorpion
loading...

loading...
Horoscop