loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop sagetator:

 Saturn își continuă mersul prin casa a 2-a, anunțând că se mențin unele complicații financiare și că succesul pe acest plan poate fi obținut doar cu efort și seriozitate, nu întâmplător. Săgetătorii au învățat deja unele lecții și au schimbat unele aspecte ale comportamentului legat de bani. În 2019, e foarte important să învețe să gândească lucrurile pe termen lung, să creeze un buget, să facă planuri. Atunci când luați decizii financiare importante, nu vă gândiți doar la prezent și la ziua de mâine, ci și la anul următor sau – chiar mai bine – la deceniul următor!
Începând cu 2 decembrie, planeta Jupiter va crește productivitatea și profiturile, pentru aproape treisprezece luni. Oportunitățile de a câștiga mai mulți bani se ivesc din diferite direcții și nativii cu siguranță vor ști fie cum să obțină o creștere a salariului, fie cum să aibă mai multe vânzări. Oricum, sfârșitul lui 2019 și mare parte a anului viitor se anunță profitabile.
Pe plan amoros, lunile cele mai interesante sunt ianuarie, iunie și septembrie, când o cuadratură între Jupiter și Neptun îi face pe nativi să accepte că nu au întotdeauna dreptate, dar și că partenerul lor nu poate fi întotdeauna perfect. E nevoie de mai mult realism, de o coborâre cu picioarele pe pământ.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru sagetator
loading...

loading...
Horoscop