Horoscop sagetator, anul 2017
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop sagetator:

 2017 este un an interesant pentru Săgetător, din punct de vedere financiar. În ianuarie, în aprilie și în august, Mercur retrograd tranzitează tocmai casele astrologice aflate în legătură cu munca, banii și cariera: casa a doua (legată de muncă, bani, proprietăți și achiziții), casa a 6-a (referitoare la angajări, serviciu, sarcinile de lucru) și casa a 10-a (casa astrologică a carierei și a imaginii publice). De fiecare dată, Mercur aduce probleme, pentru ca apoi, în timp ce tranzitează aceleași case în mers direct, să îi ajute pe Săgetători să rezolve aceste probleme și să facă progrese.
În ultimele zile ale lui 2017, Saturn intră în casa a 2-a, astfel că e posibil ca lucrurile să se complice pentru Săgetători, în următorii trei ani, fiind nevoie de schimbarea stilului de lucru și a unor obiceiuri legate de cheltuirea banilor. va face necesare schimbări majore, în ceea ce privește munca și atitudinea față de bani. Aceste schimbări sunt resimțite inițial neplăcut, astfel că, în următorii aproape trei ani, succesul financiar nu va veni foarte ușor, banii nu vor cădea din cer, ci doar în urma unei munci susținute și a unor decizii cu grijă calculate. Apoi, aceste eforturi vor da roade bune pe termen lung.
Pe plan amoros, cele mai mari speranțe ale Săgetătorilor se leagă, pentru 2017, de lunile mai și iunie. Este perioada în care aceștia pot fie să refacă o relație mai veche, fie să găsească un nou partener, care în timp se va dovedi alegerea cea mai potrivită. Vorbim nu despre aventuri, ci despre relații pe termen lung, cu șanse bune să se materializeze chiar într-o căsătorie.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru sagetator
Tag-uri: sagetator 2017
loading...

loading...
Horoscop