Horoscop sagetator, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop sagetator:

 În acest an, Săgetătorul se confruntă cu tranzitul lui Saturn prin casa a 2-a, casa astrologică a muncii, a banilor și proprietăților. Cu planeta restricțiilor și a limitărilor în această casă, lucrurile se pot complica pe plan financiar, pentru Săgetător. Câștigurile nu vor fi tocmai la nivelul dorit, deoarece Saturn dorește ca nativii să muncească din greu și să își regândească situația financiară. Începutul acestui tranzit reprezintă cea mai dificilă perioadă, în care e probabil să apară insecuritate financiară. Acum, e important să nu intrați în panică, ci să luați măsuri concrete, să creați un plan financiar pe termen lung, ce poate crea stabilitate.
O perioadă mai favorabilă e cea dintre 12 și 29 iunie, Acum, Săgetătorul dobândește abilitatea de a folosi capitalul altor persoane pentru a câștiga bani. În iunie 2018, nativii trebuie să își încerce norocul, în afaceri. De asemenea, abilitățile de învățare ale Săgetătorului sunt mai mari în această perioadă, astfel că antreprenorii Săgetător pot acum să dobândească o deplină înțelegere a propriei afaceri, a concurenței și angajaților, pot să își dea seama care sunt cele mai bune mode de a-și vinde produsele sau serviciile. Și, fiind atât de bine informat, Săgetătorul poate dobândi succesul în afaceri mai repede decât s-ar fi așteptat oricine altcineva.
Începând cu noiembrie 2018, Jupiter în casa 1 aduce vești bune pentru Săgetători, pe mai multe planuri, începând cu cel fizic. Își recapătă o formă bună și scapă de eventuale probleme de sănătate. Este o perioadă propice începuturilor, proiectelor noi și îndrăznețe.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru sagetator
loading...

loading...
Horoscop