Astrologie - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ASTROLOGIE

Abonare RSS
ASTROLOGIE | Astrologie
În 2019, nu există mișcare retrogradă pentru planetele Venus și Marte. În schimb, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton se află fiecare câte o dată în mers retrograd, în acest an, Uranus are două intervale de retrogradare, în timp ce Mercur retrogradează de trei ori. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Fenomenul de lună nouă are loc de 13 ori, pe parcursul anului 2019: de două ori în luna august și, în rest, câte o dată în fiecare din celelalte luni ale anului. Așadar, avem o Lună neagră (denumirea pentru o a doua lună nouă ce are loc în aceeași lună calendaristică) pe data de 30 august – o Lună Nouă în Fecioară, după Luna nouă din Leu de la începutul aceleiași luni, pe 1 august. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Fenomenul de Lună plină are loc de 12 ori pe parcursul lui 2019, adică o dată în fiecare lună calendaristică a anului. Situația este, din acest punct de vedere, diferită față de anul trecut, când în februarie nu a fost nicio lună plină, iar în ianuarie și martie acest fenomen a avut loc de două ori – situație cunoscută sub numele de Lună albastră. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Funcționează zodiacul și la pisici? Ei, bine, da, cu unele amendamente: simpaticele feline nu manifestă doar personalitatea zodiei în care s-au născut, ci unele dintre ele preiau câte ceva și din personalitatea stăpânilor și a persoanelor cu care interacționează și cu care ajung să semene. Pisica ta din ce categorie face parte: își manifestă propriile tendințe sau pare mai degrabă să fi preluat zodia ta? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Luna plină în Leu din 31 ianuarie (formată prin aspectul de opoziție între Soarele în Vărsător și Luna din Leu) anunță o perioadă bună pentru exprimare de sine, creativitate și originalitate. Acum trebuie să creăm și să menținem o legătură cât mai profundă cu sine, să ne înțelegem și exprimăm trăirile interioare. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Cum și când retrogradează fiecare planetă, în 2018. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Pe 19 octombrie, la 21:12 ora României, are loc Luna nouă în Balanță. Semnul de aer al Balanței, guvernat de Venus, planeta și zeița frumuseții și a iubirii, este asociat în astrologie cu justiția, frumusețea și armonia – atât armonie interioară, cât și în ceea ce privește relațiile cu exteriorul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Iată care sunt cele treisprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună plină (opoziție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Iată care sunt cele douăsprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună nouă (conjuncție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
În 2016, Saturn în casa a 12-a anunță o perioadă destul de complicată, pentru Capricorn. Nativii vor trebui să acorde mai multă atenție subconștientului, ceea ce nu este deloc simplu pentru acest semn rațional și pragmatic. Pe de altă parte, Jupiter în casa a 9-a îi îndeamnă la studiu și călătorii peste hotare.
Iată câteva sfaturi pentru nativii Capricorn, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Pe parcursul lui 2016, Saturn este direct afectat de Saturn, planetă a disciplinei și a planurilor pe termen lung, care îi invită să își folosească mai bine timpul și să acorde mai multă atenție activităților fizice. Pe de altă parte, Jupiter îi ajută pe Săgetători să evolueze pe plan profesional.
Iată câteva sfaturi pentru nativii Săgetător, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016:
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Pe parcursul lui 2016, Saturn îl invită pe Scorpion să își ordoneze viața financiară. Pe de altă parte, Jupiter aduce prieteni noi și un simț sporit al libertății personale. Iată câteva sfaturi pentru nativii Scorpion, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Intrarea lui Jupiter în Balanță, pe data de 9 septembrie 2016, face ca nativii acestei zodii să se numere printre cei mai norocoși, în noul an. Pe de altă parte, Saturn în Săgetător influențează casa a treia, cerând o mai bună comunicare și o concentrare sporită. Iată câteva sfaturi pentru Balanță, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
În 2016, sunt mai multe tranzite ale planetelor care ne vor influența în mod semnificativ. În continuare, vă prezentăm efectul lor general, dar și modul în care va fi afectată fiecare din cele 12 zodii: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Pe tot parcursul anului 2016, Nodurile Lunare se află pe axa zodiacală Fecioară-Pești: Nodul Sud în Pești, iar Nodul Nord în Fecioară. Mai precis, ele încep acest tranzit pe data de 10 octombrie 2015 și nu rămân în cele două semne astrale până pe 28 aprilie 2017. Cum ne va influența această conjunctură? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Fecioara e una dintre cele mai norocoase zodii, pe parcursul lui 2016. Acest noroc vine de la faptul că, între 12 august 2015 și 9 septembrie 2016, beneficul Jupiter tranzitează tocmai semnul Fecioarei, aducând importante oportunități de dezvoltare. În schimb, Saturn se va afla, în 2016, în casa a 4-a, ceea ce poate aduce diferite probleme legate de casă și familie.
Vă oferim câteva sfaturi pentru nativii Fecioară, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn în 2016.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
Jupiter va tranzita semnul Balanței între 9 septembrie 2016 și 14 octombrie 2017. Aflat în acest împăciuitor și deschis semn de aer, Jupiter influențează pozitiv cuplurile, face să crească numărul de logodne și căsătorii, dar favorizează colaborarea și în alte domenii decât cel amoros. De pildă, acum se pot încheia parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducătoare de profit. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | Astrologie
Între 23 noiembrie și 22 decembrie, Soarele străbate semnul Săgetătorului – o zodie de foc, guvernată de Jupiter, planeta ce poartă numele zeului suprem. Săgetătorul este asociat de obicei cu călătoriile, cu spiritualitatea, dar și cu aventura. Mai jos, vă oferim toate informațiile necesare despre personalitatea, preferințele și modul de a fi al nativilor Săgetător. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
În 2016, Jupiter le duce Leilor noroc pe plan financiar, în timp ce Saturn ar putea să creeze ceva probleme pe plan relațional. Iată câteva sfaturi pentru Leu, în funcție de tranzitele planetelor Jupiter și Saturn, în 2016. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE | HOROSCOP 2016
În ultimele patru luni ale lui 2016, Jupiter tranzitează a patra casă astrologică și, în același timp, casa preferată a nativilor Rac: casa familiei și a rudelor apropiate: părinți, copii, soț, soție. Până atunci, Saturn în casa a 6-a va face lucrurile destul de dificile, la serviciu.
Iată sfaturile noastre pentru Rac, în 2016, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn din acest an: citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 237 1 | 2 | 3 | 4 | 5| Înainte
loading...

loading...
Horoscop