Astrologie ExplicatĂ - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ASTROLOGIE EXPLICATĂ

Abonare RSS
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Marte in zodii
Cei născuți cu Marte în semnul Gemenilor au atât de multă energie și sunt atât de neliniștiți, încât au mai mereu nevoie să se ocupe de mai multe proiecte în același timp. Și-au dezvoltat acest talent într-o asemenea măsură, încât se pot lăuda că, dacă aleargă după doi iepuri, îi vor prinde pe amândoi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Marte in zodii
Cei cu Marte în Taur cunosc bine o veche vorbă românească: cu răbdarea, treci și marea. Ei lucrează încet, dar constant, îndreptându-se mereu spre atingerea unor scopuri fixate pe termen lung. Prețuiesc puterea și stabilitatea și sunt capabili să lucreze din greu pentru ceea ce își doresc astfel că, în final, își văd aproape de fiecare dată dorințele împlinite. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Marte in zodii
Zodia Berbecului reprezintă domiciliul de zi al lui Marte, iar cei care au planeta roșie în acest semn astral sunt impulsivi și spontani. Preferă acțiunea rapidă, fără planuri elaborate. De altfel, planificarea în amănunt este, pentru ei, unul din cele mai plictisitoare lucruri din lume. Le vine greu să-i înțeleagă rostul – dacă vrei să faci ceva, treci la treabă! Ce rost are să-ți pierzi vremea cu strategii? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele care au Venus în Pești pe harta natală sunt tandre, romantice, sensibile. Au gusturi artistice, ei sunt cei care merg la cinema la comediile romantice, apreciază muzica „de suflet“ și se emoționează – uneori până la lacrimi – de fiecare dată când văd ceva frumos, indiferent dacă este creația omului sau a naturii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele care au Venus în Vărsător pe harta natală sunt extrem de libertine. Se pot îndrăgosti chiar de oricine, fără a ține cont de reguli sau convenții: coleg de serviciu, șef, profesor, iubitul sau iubita celui mai bun prieten, eventual chiar de soția vreunui amic. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele cu Venus în Capricorn pe harta natală dau de multe ori impresia că sunt reci, rezervate, că se bazează aproape exclusiv pe calcul și pe rațiune. Asta nu înseamnă că ar fi lipsite de sentimente. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Venus în Săgetător se află în peregrinaj – o poziție neutră. Aici, iubirea se află
sub influența lui beneficului Jupiter, lipsit de prejudecăți și deschis oricărei
aventuri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Foarte pasionale, persoanele cu Venus în Scorpion par să fie născute pentru a deveni protagoniștii unor mari povești de iubire, precum cele pe care le vedem în filme sau le citim în cărți. Numai că... citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele născute cu Venus în semnul Balanței pe harta natală au tendința de a acorda o mare atenție planului relațional. Sunt genul de oameni care caută să împace pe toate lumea, să știe că fiecare persoană cu care au o relație este mulțumită. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele născute cu Venus în semnul Fecioarei pe harta natală rareori obișnuiesc să își exprime sentimentele. Mai ales pe cele pozitive. Rar le veți vedea entuziasmate de ceva sau făcând declarații înflăcărate de dragoste. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Venus în Leu se află în peregrinaj – o poziție neutră, care nu influențează nici negativ, nici pozitiv vibrația și influența acestei planete.
Oamenii născuți cu Venus în semnul Leului pe harta natală sunt, de cele mai multe ori, dependenți de atenția celor din jur, în special a celor dragi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Persoanele cu Venus în Rac pe harta natală au nevoie de siguranță pe plan emoțional și este foarte important ca, în copilărie, să aibă o bună relație cu mama. Aceasta le poate oferi liniștea și încrederea în sine necesare pentru o viață relațională armonioasă la vârsta adultă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
O persoană cu Venus aflată în acest semn pe harta natală este spontană în relațiile cu cei din jur, dar și atunci când își stabilește preferințele. Este genul care se poate îndrăgosti la prima vedere sau care cheltuiește o grămadă de bani pe diferite obiecte, cărți, haine, bijuterii, încă de prima dată când le vede pe un raft sau în vitrina unui magazin citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Venus în Taur se află în propriul domiciliu, deci vorbim despre unul din semnele astrale în care această planetă feminină se simte excelent. Tocmai de aceea, dă naștere unor sentimente profunde și stabile, unor forme puternice de atașament. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Venus in zodii
Venus în Berbec este în exil, o poziție mai degrabă nefavorabilă – lucru ușor de înțeles dacă înțelegem faptul că Venus, planeta feminității și a iubirii, se află aici în casa lui Marte, zeul masculinității și al războiului. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Mercur in zodii
Mercur in Pesti indică un individ care este dominat de sentimente chiar şi atunci când ar trebui să ia o decizie raţională, rece şi calculată. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Mercur in zodii
Mercur in Varsator conferă multă originalitate şi capacitate de a surprinde. Nativii cu acest aspect astral sunt oameni ai surprizelor, greu de anticipat, capabili să vină, în fiecare împrejurare, cu ceva nou. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Mercur in zodii
Mercur in Capricorn indică un individ precaut, foarte grijuliu în tot ceea ce spune, care îşi ascunde excesiv atât gândurile, cât şi sentimentele. Uneori, suspiciunea şi rigiditatea devin, totuşi, exagerate. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Mercur in zodii
Mercur in Sagetator indică un caracter independent, chiar impulsiv, cu o exprimare directă, caracterizată în primul rând prin sinceritate. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ | Mercur in zodii
Mercur in Scorpion este o configuraţie care dă o deosebită profunzime mentală şi, de asemenea, excelente calităţi intuitive. Indivizii cu Mercur in Scorpion văd lucrurile în profunzime, merg repede dincolo de coji şi aparenţe şi ajung direct în miez, chiar şi atunci când există tendinţa ca acesta să fie ascuns, camuflat. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 51 1 | 2 | 3| Înainte
loading...

loading...
Horoscop