Astrologie Si Ocultism - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ASTROLOGIE SI OCULTISM

Abonare RSS
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Conform unui studiu făcut de doi procurori de la Parchetul General, cu referire la perioada 2011-2015, cei mai mulți dintre criminalii trimiși în judecată în România sunt din zodia Berbec, în timp ce pe primul loc în ceea ce privește numărul de victime ale criminalilor se află un alt semn de foc, cel al Leului. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Interesant este că astrologul român este departe de a condamna execuția Ceaușeștilor în ziua de Crăciun. Dimpotrivă, el prezintă mecanismele astrale care au anunțat-o și o consideră deplin meritată, făcând parte din planul divin pentru România: „pentru aceasta, Dumnezeu, în înalta lui înțelepciune, a hotărât (ca Nicolae Ceaușescu) să fie pedepsit cu moartea, tocmai în ziua în care Mântuitorul nostru Iisus s-a născut“. De altfel, capitolul din care este extras fragmentul de mai jos este intitulat: „Ziua cea mai neagră din viața unui dictator – o scadență împlinită“. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Adevărat Halloween românesc, sărbătoarea creștină a Sfântului Andrei este însoțită de o mulțime de tradiții păgâne, mult anterioare apariției creștinismului pe teritoriul românesc. Ziua de 30 noiembrie mai era numită în popor și Ziua lupului, considerându-se că acum, în ultima zi de toamnă calendaristică, toții lupii se adună într-un loc, unde însuși Sfântul Andrei le împarte prada pentru iarna ce vine. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Simona Vărzaru sau Urania, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, a anunțat lansarea unui nou proiect, începând cu data de 8 octombrie. După peste două decenii în care a folosit numele de scenă Urania (muza astronomiei, la vechii greci), ea a decis ă își schimbe pseudonimul în Uranissima.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Spectaculozitatea unei eclipse solare totale, când lumina dispare în miezul zilei, precum și repetarea periodică a acestor fenomene, la intervale neregulate și greu de anticipat de popoarele care nu făcuseră progrese în astronomie, au dus la apariția a diferite legende, prin care oamenii din diferite civilizații au încercat să-și explice fenomenul, apelând la propria mitologie. Vă prezentăm, în continuare, câteva dintre aceste mituri referitoare la eclipsele de Soare și de Lună. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Asamoah Gyan, căpitanul naționalei Ghanei, care a jucat aproape un deceniu în campionatele italian, francez și englez, este acuzat de presa ghaneză că și-a ucis doi prieteni, în cadrul unui ritual de magie neagră desfășurat în țara sa natală. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Pe 21 decembrie 2012, vine sfârşitul speculaţiilor despre sfârşitul lumii. Asteroizii continuă să ne ocolească planeta, polii magnetici rămân cuminţi la locul lor, Nibiru refuză să devină reală, iar extratereştrii par să aibă lucruri mai bune de făcut decât să ne invadeze.
Click.ro alcătuit şi o listă cu 69 de motive specific româneşti pentru care Apocalipsa nu vine pe 21 decembrie 2012. Este vorba de o serie de evenimente aflate încă în derulare sau neîmplinite, cărora nici sfârşitul lumii nu le poate pune capăt! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Auzim într-una, de ani buni, că mayaşii au prezic să pe 21 decembrie 2012 vine sfârşitul lumii.
Ce ştiu mai puţini dintre noi este că, în Mexicul actual, trăiesc aproximativ 800 000 de mayaşi – descendenţi ai autorilor celebrului calendar, ce a băgat spaima în întreaga lume.
MSNBC, preluat de Descopera.ro, a realizat un reportaj printre mayaşii actuali, care habar n-au de sfârşitul lumii! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Dacă ar fi fost să ne luăm după profeţii sfârşitului lumii, nici noi şi nici planeta noastră nu am mai fi existat demult.
Site-ul cancan.ro a numărat toate ocaziile în care a fost anunţat, de la 1900 şi până acum, sfârşitul lumii. Şi rezultatul este de-a dreptul surprinzător. 21 decembrie 2012 este a 14-a oară, în numai un secol, când suntem anunţaţi că vine Apocalipsa! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Povestea Black Friday – Vinerea neagră, ziua cu cele mai mari reduceri din an – îşi are originea în oraşul american Philadelphia. Termenul a fost folosit aici încă din anii 1960, pentru a desemna vinerea de după Ziua Recunoştinţei, o zi caracterizată de o aglomeraţie de-a dreptul infernală, atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. De asemenea, era ziua în care americanii începeau, chiar în prima zi de după Ziua Recunoştinţei, să îşi facă planuri şi chiar să cumpere cadouri pentru sărbătorile de iarnă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Societăţi secrete
Pentru prima dată, a fost făcută publică, în mod oficial, lista la reuniunea Grupului Bilderberg, care în acest an are loc în Virginia, SUA, între 31 mai şi 3 iunie.
Pe listă se regăsesc îndeosebi politicieni şi oameni de afaceri, directori ai unora dintre cele mai puternice companii din lume. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Societăţi secrete
Între 30 mai şi 3 iunie, Grupul Bilderberg se reuneşte (teoretic, în secret)la hotelul Westfield Marriott, în statul Virginia, din Statele Unite ale Americii.
Se pare că nu este deloc o coincidenţă faptul că, în 2008, un alt an electoral în SUA, membrii grupului s-au întâlnit tot în Virginia, născând speculaţii referitoare la influenţa pe care au avut-o asupra soartei alegerilor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Societăţi secrete
Recent, Marea Lojă masonică din Chile a aniversat 150 de ani de la întemeiere, la eveniment fiind prezenţi, pe lângă reprezentanţii unor mari loji masonice din America de Sud, precum şi din federaţia Rusă, şi mai mulţi politicieni: deputaţi, senatori şi chiar preşedintele Republicii Chile, Sebastian Pinera. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
G. I. Gurdjieff, întemeietorul şcolii spirituale cunoscută sub numele de A patra cale, vorbeşte în cartea sa „Întâlniri cu oameni remarcabili“ inclusiv despre modul în care procedează aşa-numiţii „magicieni“, dezvăluind o parte din secretele acestora.
În capitolul în care îl descrie pe unul dintre bunii săi prieteni, Ekim-Bei, Gurdjieff aminteşte reputaţia de „magician-vrăjitor“ pe care o dobândise acesta în Asia Centrală şi explică modul în care îşi câştigase faima: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Mentalismul – devenit celebru la noi odată cu participarea plină de succes a lui Cristian Gog la show-ul ProTv Românii au talent – este, poate, cea mai interesantă ramură a iluzionismului. Iar asta se datorează faptului că un mentalist pretinde că realizează lucruri imposibile, precum citirea gândurilor, predicţia, controlul minţii, percepţia extrasenzorială. Iar efectele sunt, aproape întotdeauna, extrem de spectaculoase. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Într-un an electoral, astrele nu pot să tacă. Ne-am gândit să alegem, din vasta menajerie politică românească, un reprezentant care să fie pe placul fiecărei zodii. Atenţie! – nu am ţinut cont de zodia politicianului, ci doar de „calităţile“ lui cele mai evidente. Astfel, Racul Adrian Năstase a ajuns pe placul Taurilor, iar Scorpionul Băsescu e aşteptat la apă de Peşti. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Un specialist NASA vorbeste despre planeta Nibiru, inversarea polilor magnetici, calendarul mayas si alinierea planetelor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Pe principiul că omul gospodar îşi face vara sanie şi de sfârşitul lumii arcă, personajul acestui clip pune mâna pe topor, ciocan, rindea şi orice o mai fi nevoia şi - în timp ce lumea din jur se pregăteşte să dispară - el îşi face o arcă de toată frumuseţea, model Noe. La sfârşitul clipului, vă veţi lămuri şi de ce citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM |
Nave cosmice se află acum pe undeva pe după Jupiter, dar – după calcule extrem de complicate, făcute atât pe degetele de la mâini, cât şi pe cele de la picioare – s-a constatat că traiectoria lor indică o direcţie cât se poate de clară: Terra. Şi nu oriunde pe Terra ci – surpriză maximă! – tocmai pe teritoriul SUA. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM | Astrologia si ocultismul de zi cu zi
Vrajitoarea Sultana din Dămăroaia i-a ghicit de bine noului (şi mai vechiului) selecţioner al naţionalei de fotbal, Victor Piţurcă. Ziariştii de la Libertatea au mers la ghicitoare cu o poză a palmei lui Victor Piţurcă, iar aceasta i-a prezis de bine. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 55 1 | 2 | 3| Înainte
loading...

loading...
Horoscop