Interpretarea Viselor - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


INTERPRETAREA VISELOR

Abonare RSS
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
Visele frumoase şi coşmarurile nu vin întâmplător. Respectând câteva reguli simple, putem să reducem semnificativ numărul viselor urâte şi să îl mărim pe cel al viselor plăcute, care ne fac să ne trezim fericiţi, cu zâmbetul pe buze. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
Dictatorul german Adolf Hitler se numără printre personalităţile istorice în viaţa cărora visele au jucat un rol important. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
Patriarhul Iosif nu este singurul personaj biblic care ajunge mare demnitar datorită descifrării unui vis al unui conducător.
Profetul Daniel are o poveste similară, numai că, de această dată, cel al cărui vis este interpretat nu e un faraon egiptean, ca în cazul lui Iosif, ci un monarh babilonian: Nabucodonosor. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
Dacă visul Fecioarei Maria face parte din literatura apocrifă, nerecunoscută în mod oficial de către Biserică, există chiar episoade din Sfânta Scriptură care vorbesc despre vise profetice şi despre descifrarea lor. Cel mai cunoscut astfel de episod din Biblie este, fără îndoială, visul faraonului egiptean, descifrat de patriarhul Iosif, aflat la momentul respectiv în închisoare, după ce fusese învinuit pe nedrept că a încercat să o seducă pe soţia stăpânului său.

citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Dictionar de vise
Fiecare dintre noi a visat, macar o data, ca dansa. Sau ca face dus. Ceva mai putini au visat ca sunt decapitati sau ca folosesc dinamita. Interpretarile de mai jos va lamuresc ce inseamna toate aceste lucruri. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Dictionar de vise
Ce inseamna daca visezi un cadavru? Dar daca bei cafea sau mananci caise in vis? La toate aceste intrebari iti raspunde dictionarul de vise pentru litera C. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Dictionar de vise
Daca visezi o barza inseamna va vei avea copii? Iar daca in vis iti apare o broasca raioasa, vei avea probleme? Dar ce inseamna daca cineva iti ofera un buchet de flori? Aflati raspunsurile in dictionarul de vise pentru litera B. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Dictionar de vise
Ce inseamna daca visezi apa? Dar daca, in vis, primesti un obiect din aur? Ati visat vreodata ca mergeti in Africa? Dictionarul de vise pentru litera A va ofera semnificatiile tuturor acestor vise. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
În legătură cu textul de mai jos, Biserica păstrează o atitudine ambiguă. În timp ce unii preoţi îl recomandă credincioşilor şi există chiar edituri bisericeşti care l-au publicat, alţii îl consideră în afara literei legii bisericeşti şi îl consideră o simplă superstiţie.
Titlul său complet este „Visul ce a visat Nascatoarea de Dumnezeu mai inainte de a se rastigni domnul nostru lisus Hristos“.

citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR | Vise
E lucru ştiut dintotdeauna că visele nu sunt toate la fel.
Există vise obişnuite, simple ecouri ale evenimentelor din viața de zi cu zi. Tuturor ni s-a întâmplat să ne visăm conducând mașina după o zi petrecută la volan sau continuând să înotăm și în vis, după ce toată ziua ne-am bălăcit la ștrand.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 10 din 10
loading...

loading...
Horoscop