Video - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


VIDEO

Abonare RSS
VIDEO | Video Muzică
Cântăreţul japonez Kitaro, născut în 1953, impresionează la fiecare concert al său, indiferent dacă alege să îşi interpreteze melodiile la tobe tradiţionale japoneze., pian, sintetizator, chitară sau - de cele mai multe ori - la toate acestea, pe rând. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
În filmuletul de mai jos, preluat de pe Youtube, puteţi vedea unele dintre cele mai dure farse posibile, pe care le puteţi face pe 1 aprilie, ziua păcălelilor. Numitorul lor comun este nesimţirea sau, cum ar spune românul, toate sunt de neam prost ori de prost gust. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
De Sfantul Valentin, Ziua indragostitilor, ce poate fi mai potrivit decât un top al melodiilor de dragoste?
Vă propunem, mai jos, un top 10 al celor mai bune melodii româneşti de dragoste. Bineînţeles, e un top subiectiv. Părerea Club Mistic citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Ca exemplificare a lucrurilor frumoase aduse de Ziua Indragostitilor, va oferim o reclamă hazlie, preluată de pe Youtube, care îndeamnă femeile să îşi iubească partenerii, indiferent de imperfecţiunile sau de greşelile acestora. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Dead can Dance, grup considerat, de regulă, ca aparţinând stilului Neoclassical Dark Wave, este recunoscut pentru modul în care îmbină elemente de muzică populară ale unor ţări asiatice şi africane cu melodii de inspiraţie liturgică şi unele sonorităţi medievale. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Populaţia maori din Noua Zeelandă e cunoscută la nivel mondial pentru dansul haka, executat de echipa de rugby a Noii Zeelande înaintea fiecărei partide. Cultura maori e însă infinit mai bogată, iar un exemplu în acest sens îl constituie cântecul de dragoste pe care vi-l prezentăm aici, intitulat Pokarekare Ana. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Clannad este formaţia tradiţională irlandeză în cadrul căreia şi-a făcut ucenicia inclusiv Enya, înainte de a deveni celebră. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Trupa Amala este, în ciuda vechimii sale, foarte puţin cunoscută chiar şi printre rockerii din România. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Moartea unei stele este unul din cele mai spectaculoase şi, în acelaşi timp, unul din cele mai înspăimântătoare fenomene din Univers. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Yanni - pe numele său adevărat Yannis Hrysomallis - s-a născut la 13 noiembrie 1954 la Kalamata, în Grecia. Clipul de mai jos - preluat de pe Youtube - se intitulează Harmonia şi este o ilustrare perfectă a acestei stări de spirit spre care tânjim cu toţii şi pe care Yanni a reuşit ă o atingă, prin intermediul muzicii. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Deep Forest este un grup alcătuit din doimuzicieni francezi: Michel Sanchez şi Eric Mouquet. Muzica lor este desemnată de obicei cu termenul de ethnic electronica, deoarece este o combinaţie de cântece populare din cele mai diferite zone ale lumii cu elemente electonice, house şi chillout.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Yoga presupune, printre altele, executarea unor exerciţii fizice şi menţinerea corpului în posturi fizice menite să ne aducă fie mai mult echilibru şi armonie interioară, fie mai multă energie.
În videoclipul de mai jos - o reclamă la scutece postată pe Youtube - cel care învaţă un grup de yoghini în ce poziţii e bine să stea este un bebeluş. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Clannad este o formaţie de muzică tradiţională irlandeză. La începuturile carierei sale, inclusiv celebra Enya a făcut parte din proiectul Clannad. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Kinobe este un grup britanic de chill-out, format din Julius Waters şi Dave Pemberton. Stilul lor a mai fost caracterizat şi drept techno-house-funk.
Kinobe a scos până acum patru albume: Soundphiles, în 2000, Versebridgechorus, în 2001, Wide Open, în 2004 şi Choose Your Own Adventure, în 2009.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Cum poti sa umpli un pahar de 250 de mililitri cu apa luată dintr-una pahar de trei ori mai mic? Pare imposibil, dar clipul de mai jos, postat pe Youtube, ne demonstrează că nu e chiar aşa. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Adiemus este titlul unei serii de albume ale compozitorului galez Karl Jenkins.
Melodiile incluse în aceste albume au fost interpretate de London Philarmonic Orchestra şi de un grup coral condus de către Karl Jenkins.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Corvus Corax este o formaţie germană de muzică medievală, ai cărei membri cântă exclusiv la instrumente tradiţionale. Numele de Corvus Corax reproduce denumirea ştiinţifică a celei mai comune specii de ciori.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Aurora boreala este unul din cele mai spectaculoase fenomene existente pe Pământ.
Aurora boreala sau aurora polară constă într-o strălucire extrem de intensă, pe cerul nocturn, în zonele aflate în apropierea polilor. această strălucire este rezultatul impactului particulelor de vânt solar cu câmpul magnetic terestru.
Denumirea de aurora boreala a fost dată de Galileo Galilei, în amintirea zeiţei romane a zorilor, Aurora.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video Muzică
Klaus Schulze este un muzician german născut în 1947 la Berlin, compozitor de muzică electronică.
Afăcut parte, la începutul carierei, din formaţiile de muzică electronică Tangerine Dreams şi Ash Ra Tempel, după care şi-a dezvoltat propriul stil şi propria carieră. A compus peste 40 de albume, dintre care cele mai cunoscute sunt Cyborg (1973), Body Love (1977), Dune (1979), Dreams (1986), In Blue (1995) etc. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO | Video YouTube
Pestii sunt credinciosi si au preocupari spirituale serioase. Asta nu inseamna insa ca nu se pot si distra.
Videoclipul de mai jos, postat pe youtube, demonstreaza ca spatiul sacru al Bisericii poate fi un loc in care se intampla scene extrem de amuzante: preoti care le arunca enoriasilor apa sfintita in ochi, copii care fac pipi la botez, caderi spectaculoase in momentele solemne ale nuntilor. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 67 1 | 2 | 3 | 4| Înainte
loading...

loading...
Horoscop