Zodiac Zilnic - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ZODIAC ZILNIC

Abonare RSS
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Balanță, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale. Revenirea lui Uranus în casa a 6-a, pe data de 6 martie, aduce cheltuieli neașteptate, dar și unele venituri din surse noi. Pe de altă parte, Venus le ajută pe Balanțe să întâlnească pe cineva la locul de muncă, în primăvară, sau să înceapă o relație cu un contabil sau cu un angajat la bancă, în toamnă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Fecioară, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Planetele sociale – Jupiter și Saturn – nu influențează finanțele Fecioarei. În acest an. în schimb, vom studia efectul tranzitelor lui Mercur, planeta guvernator a acestei zodii, prin casele banilor, ale slujbei și profesiei. La rândul său, și Uranus în casa a opta va produce diferite schimbări. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Leu, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Cu Saturn în tranzit prin casa a 6-a, nu va fi un an ușor. Cel puțin până pe 2 decembrie, când Jupiter intră în aceeași casă astrală și aduce vești mai bune, pe plan financiar. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Rac, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. În cea mai mare parte a anului, Jupiter în casa a 6-a îi ajută pe Raci sădea dovadă de mai mult profesionism și să aibă mai mult succes, la serviciu, comparativ cu anii trecuți. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Gemeni, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. La fel ca și anul trecut, cea mai mare parte a lui 2019 este destul de dificilă, din punct de vedere financiar, pentru Gemeni, din cauza tranzitului planetei Saturn prin casa a 8-a. Însă Venus (mai întâi în februarie, apoi și în decembrie) și, mai ales, Jupiter (începând cu 2 decembrie) încep să aducă și tot mai multe vești bune. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Taur, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. De pe 1 ianuarie și până pe 2 decembrie 2019, Jupiter tranzitează casa a 8-a a Taurului, aducând prosperitate și ajutându-i pe cei născuți sub acest semn astral să s descurce foarte bine în afaceri. Feriți-vă însă de practici îndoielnice, aflate la limita legii sau a bunului simț, atunci când Jupiter retrogradează! citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop 2019
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Berbec, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. 2019 este un an important pentru cariera Berbecului, deoarece atât Saturn (pe toată durata anului), cât și Jupiter (începând cu data de 3 decembrie) tranzitează casa a zecea, casă a profesiei și a imaginii publice. Pe de altă parte, Uranus în casa banilor aduce și el vești spectaculoase, pentru Berbec. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
După aproape treisprezece luni petrecute în Scorpion, Jupiter părăsește această zodie și, pe 8 noiembrie, intră în Săgetător. Pe durata acestui nou tranzit, ne cere să ne lărgim orizontul, să fim mai deschiși, să înțelegem inclusiv ceea ce e diferit de noi. Planeta va rămâne în această zodie până pe 2 decembrie 2019. Mai jos, vă prezentăm cele mai importante aspecte planetare și tranzite astrale din noiembrie 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
În această lună, cu Venus în mers retrograd în Scorpion (până pe 31 octombrie, după care, până pe 16 noiembrie, se întoarce în Balanță), avem nevoie de mai mult spațiu personal în relații. Nu e ușor de realizat dar, acolo unde există iubire, se ajunge și la înțelegere și acceptare reciprocă. Pe 24 octombrie, Luna plină din Taur ne aduce cu picioarele pe pământ și ne obligă să ne ocupăm de chestiuni practice. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
În septembrie 2018, două planete majore își reiau mersul direct, după mai multe luni de retrogradare. La începutul lunii, pe 6 septembrie, Saturn revine în mers direct în Capricorn, anunțând faptul că avem mai mari șanse să învățăm ce este auto-disciplina, aplicată îndeosebi pe plan profesional. La sfârșitul lunii, pe 30 septembrie, Pluton își reia și el mersul direct, în același semn al Capricornului. E vremea să ne îmbunătățim imaginea publică, demonstrând faptul că am învățat ce era de învăța, din experiențele sociale ale ultimelor luni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna începe complicat, cu Marte retrograd revenind în Capricorn și punându-ne la încercare pe plan profesional. Finalul e însă optimist, cu Mercur revenind în mers direct și scoțând la lumină calități până acum înăbușite. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna începe cu intrarea planetei Venus în Balanță, care dezvoltă empatia, ne face mai atenți la sentimentele celor din jur. Apoi, Uranus retrograd în Taur ne cere să înțelegem importanța independenței financiare. Sâmbătă, Luna nouă în Leu ne pune la încercare calitățile de lider. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Astrele ne rezervă o săptămână destul de liniștită, parcă pentru a ne reveni după tumultul creat de luna plină și eclipsa de soare de săptămâna trecută. Acum, fiecare dintre noi e liber să se ocupe mai mult de confortul personal și să creeze legături trainice cu cei din jur. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Dacă săptămâna trecută a fost una liniștită din punct de vedere astral, acum, în primele zile ale Soarelui prin Leu, lucrurile se schimbă total. Avem o Lună plină care poate să aducă numeroase surprize și îi avantajează pe cei obișnuiți să gândească cu mintea proprie, nu după tipare prestabilite. Pe de altă parte, Mercur retrograd ne îndeamnă să fim mai atenți la ceea ce spunem. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
După ce Jupiter a revenit în mers direct și ne-a scăpat de multe frământări, acum vom avea parte de o săptămână liniștită, fără provocări majore, perfectă pentru mijlocul verii, când mai toată lumea e interesată doar de relaxare și distracție. Duminică, Soarele va intra în semnul Leului, îndemnându-ne să ne regăsim naturalețea și să ne afirmăm calitățile în văzul tuturor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Două evenimente astrale de maximă importanță au loc în această săptămână. Marți, 10 iulie, Jupiter își reia mersul direct în Scorpion, după patru luni de retrogradare. Vești bune pentru finanțele noastre, pentru abilitatea de a folosi resursele financiare de care dispunem. Vineri, 13 iulie, Luna nouă în Rac accentuează sensibilitatea și avem mare nevoie să ne dezvoltăm inteligența emoțională. Iată cum va fi influențată fiecare din cele douăsprezece zodii: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Avem parte de o săptămână destul de aglomerată și complicată, cu mai multe evenimente astrale care produc schimbări majore. Începând de marți, retrogradarea lui Marte în Vărsător ne testează capacitatea de a munci în cadrul unei echipe. Joi, Luna nouă în Capricorn îi avantajează pe cei capabili să lucreze sub presiune, pentru ca, de vineri, Mercur în Leu să ceară de la noi mai multă naturalețe. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Încă de luni, Neptun intră în mers retrograd, pentru mai bine de cinci luni. Trebuie să avem grijă la modul în care rămânem conectați la realitatea, pentru că, altfel, imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot aduce probleme. Joi, intrarea Soarelui în Rac ne îndreaptă mai mult spre familie și spre activități casnice. Iată cum va fi influențată fiecare dintre cel 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna nouă în Gemeni, de miercuri – o zi potrivită pentru a începe să studiem, să învățăm ceva nou. Două planete, Mercur și Venus, schimbă zodia în această săptămână, începându-și tranzitul prin Rac, respectiv Leu. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Soarele și Mercur își continuă tranzitul prin Gemeni, zodie în care, miercuri, fac inclusiv o conjuncție. Sunt favorizate activitățile de natură intelectuală și, de asemenea, vor avea de câștigat cei care stăpânesc binele tainele comunicării. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 1,250 1 | 2 | 3 | 4 | 5| Înainte
loading...

loading...
Horoscop