Zodiac Zilnic - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ZODIAC ZILNIC

Abonare RSS
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
În septembrie 2018, două planete majore își reiau mersul direct, după mai multe luni de retrogradare. La începutul lunii, pe 6 septembrie, Saturn revine în mers direct în Capricorn, anunțând faptul că avem mai mari șanse să învățăm ce este auto-disciplina, aplicată îndeosebi pe plan profesional. La sfârșitul lunii, pe 30 septembrie, Pluton își reia și el mersul direct, în același semn al Capricornului. E vremea să ne îmbunătățim imaginea publică, demonstrând faptul că am învățat ce era de învăța, din experiențele sociale ale ultimelor luni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna începe complicat, cu Marte retrograd revenind în Capricorn și punându-ne la încercare pe plan profesional. Finalul e însă optimist, cu Mercur revenind în mers direct și scoțând la lumină calități până acum înăbușite. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna începe cu intrarea planetei Venus în Balanță, care dezvoltă empatia, ne face mai atenți la sentimentele celor din jur. Apoi, Uranus retrograd în Taur ne cere să înțelegem importanța independenței financiare. Sâmbătă, Luna nouă în Leu ne pune la încercare calitățile de lider. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Astrele ne rezervă o săptămână destul de liniștită, parcă pentru a ne reveni după tumultul creat de luna plină și eclipsa de soare de săptămâna trecută. Acum, fiecare dintre noi e liber să se ocupe mai mult de confortul personal și să creeze legături trainice cu cei din jur. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Dacă săptămâna trecută a fost una liniștită din punct de vedere astral, acum, în primele zile ale Soarelui prin Leu, lucrurile se schimbă total. Avem o Lună plină care poate să aducă numeroase surprize și îi avantajează pe cei obișnuiți să gândească cu mintea proprie, nu după tipare prestabilite. Pe de altă parte, Mercur retrograd ne îndeamnă să fim mai atenți la ceea ce spunem. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
După ce Jupiter a revenit în mers direct și ne-a scăpat de multe frământări, acum vom avea parte de o săptămână liniștită, fără provocări majore, perfectă pentru mijlocul verii, când mai toată lumea e interesată doar de relaxare și distracție. Duminică, Soarele va intra în semnul Leului, îndemnându-ne să ne regăsim naturalețea și să ne afirmăm calitățile în văzul tuturor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Două evenimente astrale de maximă importanță au loc în această săptămână. Marți, 10 iulie, Jupiter își reia mersul direct în Scorpion, după patru luni de retrogradare. Vești bune pentru finanțele noastre, pentru abilitatea de a folosi resursele financiare de care dispunem. Vineri, 13 iulie, Luna nouă în Rac accentuează sensibilitatea și avem mare nevoie să ne dezvoltăm inteligența emoțională. Iată cum va fi influențată fiecare din cele douăsprezece zodii: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Avem parte de o săptămână destul de aglomerată și complicată, cu mai multe evenimente astrale care produc schimbări majore. Începând de marți, retrogradarea lui Marte în Vărsător ne testează capacitatea de a munci în cadrul unei echipe. Joi, Luna nouă în Capricorn îi avantajează pe cei capabili să lucreze sub presiune, pentru ca, de vineri, Mercur în Leu să ceară de la noi mai multă naturalețe. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Încă de luni, Neptun intră în mers retrograd, pentru mai bine de cinci luni. Trebuie să avem grijă la modul în care rămânem conectați la realitatea, pentru că, altfel, imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot aduce probleme. Joi, intrarea Soarelui în Rac ne îndreaptă mai mult spre familie și spre activități casnice. Iată cum va fi influențată fiecare dintre cel 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna nouă în Gemeni, de miercuri – o zi potrivită pentru a începe să studiem, să învățăm ceva nou. Două planete, Mercur și Venus, schimbă zodia în această săptămână, începându-și tranzitul prin Rac, respectiv Leu. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Soarele și Mercur își continuă tranzitul prin Gemeni, zodie în care, miercuri, fac inclusiv o conjuncție. Sunt favorizate activitățile de natură intelectuală și, de asemenea, vor avea de câștigat cei care stăpânesc binele tainele comunicării. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
În această lună, Marte își încheie retrogradarea (începută pe 26 iunie). După ce se mișcă în sens retrograd în Vărsător până pe 13 august și apoi în Capricorn, pe 27 august, planeta revenită în mers direct ne ajută să ne dezvoltăm abilitatea de a obține profit din orice proiect în care ne implicăm. Mercur revine și el în mers direct, pe 19 august, în Leu, ajutându-ne să ne deblocăm creativitatea. Pe de altă parte, Uranus retrograd în Taur, începând cu data de 7 august, lansează provocări pe plan financiar, fiecare încercând să descopere noi căi de a-și câștiga independența și prosperitatea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Două evenimente astrologice majore au loc în această săptămână, ambele în aceeași zi: marți, 29 mai. Pe de o parte, Luna plină în Săgetător ne ajută să ne desprindem de cotidian și să acordăm mai multă atenție planurilor pe termen lung, idealurilor înalte, dar și vieții spirituale. Pe de altă parte, Mercur în tranzit prin Gemeni influențează pozitiv comunicarea, precum și deplasările la distanțe scurte. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Încă de luni, Soarele intră în semnul Gemenilor, unde aduce mai multă deschidere, încurajează comunicarea, conversațiile, ne ajută să ne adaptăm mai ușor la situații dintre cele mai diferite. Apoi, e de reținut sextilul Jupiter-Neptun de vineri, care e face mai generoși și mai îngăduitori. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna 14-20 mai este una extrem de plină, din punct de vedere astrologic. După 7 ani petrecuți în Berbec, Uranus schimbă zodia, intrând în Taur, ceea ce ne face să căutăm noi modalități de a munci și de a câștiga bani, unele dintre ele originale sau de-a dreptul spectaculoase. Iată cum va fi influențată fiecare zodie într-o săptămână în care avem și Lună nouă în Taur, Marte intră în Vărsător, iar Venus începe să tranziteze semnul Racului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Sunt mai multe cuadraturi care ne tulbură pe parcursul acestei săptămâni, scoțând la lumină diferite probleme și silindu-ne să le rezolvăm cumva, spre propriul nostru bine. Duminică, intrarea lui Mercur în semnul Taurului ne calmează și ne oferă mai multă responsabilitate și simț practic. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop lunar 2018
Pe 10 iulie, Jupiter își încheie mișcarea retrogradă și revine în mers direct, în semnul Scorpionului. În ultimele patru luni, am învățat cum să facem față unor emoții puternice și am aprofundat ideea de transformare de sine. De acum înainte, această planetă ne va ajuta mai mult pe plan financiar, iar pe unii dintre noi îi va face să se intereseze mai mult de ocultism și esoterism. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Săptămâna începe furtunos, cu Luna plină în Scorpion, care scoate la lumină cele mai profunde dorințe ale noastre și ne face să luptăm pentru ele, fără jumătăți de măsură. Apoi, lucrurile se liniștesc treptat, pentru ca duminică să fie o zi dedicată mai degrabă visării și spiritualității. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Avem o săptămână plină de evenimente astrale. Luna nouă în Berbec, de luni, ne pune la dispoziție o puternică energie a începutului, care sprijină proiectele noi. Vineri, Soarele începe să ne aducă ceva din stabilitatea și spiritul practic al Taurului, în timp ce marți și duminică două planete încep să retrogradeze în Capricorn – mai întâi Saturn, apoi Pluton. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC | Horoscop saptamanal 2018
Această săptămână este dominată, din punct de vedere astrologic, de cele două planete din semnul Capricornului, Marte și Saturn, făcând mai multe aspecte prin care influențează întreg zodiacul. Totul începe chiar luni, cu o conjuncție care ne îndeamnă la lucru, cu multă seriozitate și responsabilitate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 1,241 1 | 2 | 3 | 4 | 5| Înainte
loading...

loading...
Horoscop