Zodii - Club Mistic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


ZODII

Abonare RSS
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Bărbatul Berbec și femeia Fecioară formează un cuplu în care e nevoie de multă iubire, de multă bunăvoință și de eforturi pe termen lung, pentru a se ajunge la bună-înțelegere și armonie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Bărbatul Berbec și femeia Leu formează un cuplu de foc, cu multă pasiune și multă putere. Împreună, energia lor debordantă le permite să realizeze lucruri mari. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Cuplul dintre bărbatul Berbec și femeia Rac ar fi fost unul ideal, în urmă cu opt sau nouă secole, pe vremea cruciadelor și a războaielor cvasi-permanente între mici regate, principate și ducate. Între timp însă, lucrurile s-au schimbat considerabil, în lumea în care trăim, iar definiția cuplului e și ea foarte îndepărtată de cea din epoca medievală. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Între bărbatul Berbec și femeia Gemeni există o puternică atracție, mai ales la începutul relației. Puteți fi sigur că cei doi se vor remarca cu ușurință unul pe celălalt, indiferent dacă se întâlnesc la o petrecere, la serviciu sau la o ieșire cu ceva prieteni comuni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Modelul pentru această relație e unul ilustru: Marte, guvernatorul zodiei Berbec, a avut o relație amoroasă cu Venus, guvernatoarea zodiei Taur, iar fructul iubirii lor a fost celebrul Cupidon sau Amor. De altfel, drăgălașul zeu înaripat al iubirii are aspecte moștenite de la ambii părinți: arcul și săgețile amintesc de preocupările războinice ale tatălui, în timp ce puterea asupra iubirii și capacitatea de a face pe oricine să se îndrăgostească sunt moștenite de la mamă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitate in dragoste
Într-o relație dintre un bărbat Berbec și o femeie Berbec, întrebarea esențială este: încap două săbii în aceeași teacă?
Fiecare dintre ei va încerca să își asigure poziția dominantă, în acest cuplu. De aici va rezulta o competiție permanentă, plină de farmec la început, dar care va deveni, cu timpul, tot mai obositoare și mai enervantă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitatea intre zodii
Femeia Berbec este născută sub semnul planetei Marte, care îi conferă putere și competitivitate. Îi plac provocările și îi place confruntarea – își va manifesta potențialul maxim de fiecare dată când va trebui să lupte pentru cineva sau pentru ceva. În schimb, nu suportă monotonia, ezitările, pregătirile care durează prea mult timp sau promisiunile îndeplinite prea târziu. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitatea intre zodii
Bărbatul Berbec s-a născut sub semnul lui Marte – planeta guvernatoare a acestui semn astral, iar asta spune deja foarte multe despre personalitatea lui. Combativ în cele mai multe cazuri, de-a dreptul certăreţ uneori, are în permanenţă nevoie să se simtă în competiţie cu cineva. Şi, dacă viaţa reală nu-i oferă suficiente confruntări, le inventează singur: deseori se întâmplă ca un Berbec să iubească sau, dimpotrivă, să urască cu pasiune o persoană care, drept vorbind, nu i-a făcut nici bine, nici rău. Dar aşa funcţionează el mai bine – confruntându-se. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile si bijuteriile
Berbecul e viu, activ, impulsiv, grăbit, dornic să iasă în evidenţă, iar bijuteriile pe care le poartă corespund acestei firi agitate.
Guvernatorul zodiei este Marte, planeta războiului şi a confruntării, astfel încât unele dintre bijuteriile potrivite pentru nativii Berbec arată mai degrabă ca nişte arme. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile şi moda
Johnny Depp este una dintre puţinele vedete care se îmbracă exact cum vor şi reuşesc, cu toate acestea, să impresioneze în mod plăcut. Poate reuşeşte acest lucru tocmai pentru că, în stilul vestimentar adoptat de acest nativ Gemeni tipic, se regăsesc doar ciudăţeniile propriei personalităţi, nu şi dorinţa de a şoca. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Bancuri despre zodii
Un nativ Gemeni – guraliv, ca orice reprezentant al acestui semn astral – se întâlneşte cu un vecin şi începe să îi povestească...

Doi bărbaţi, dintre care unul Gemeni, stau în acelaşi compartiment. Geamănul mânca într-una seminţe de mere... citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Bancuri despre zodii
Soţia unui Taur lacom la mâncare i se plânge unei prietene că soţul său nu mai vrea să facă sex şi, de fiecare dată când ajunge acasă, îi cere numai mâncare...

Cele trei reguli de aur ale unui Taur comod şi iubitor de confort: citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Bancuri despre zodii
Un Berbec disperat intră într-o farmacie şi începe să strige la farmacist:
- Repede, vă rog, ceva pentru diaree, e urgent!....

Un şofer Berbec gonea pe autostradă cu 150 la oră, când vede în oglinda retrovizoare girofarul unei maşini de Poliţie... citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile şi moda
Kristen Stewart, vedeta feminină din Twilight, interpreta adolescentei iubitoare de vampiri, Bella Swan, este – din punct de vedere al vestimentaţiei – un reprezentant tipic al semnului Taurului.
Taurul – ca, de altfel, şi celelelalte zodii de pământ – nu este nici pe departe un fanatic al modei, ci preferă hainele rezistente şi practice, potrivite pentru fiecare împrejurare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile, alimentatia si dietele
Nu vi se pare că în ultimele luni maeştrii bucătari sunt, mai mult ca oricând, în centrul atenţiei? În special televiziunile se întrec să ne aducă sub nas emisiuni tot mai îmbietoare, în care diferiţi invitaţi îşi demonstrează, sub privirea atentă a unui bucătar, talentul la gătit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile, alimentatia si dietele
Zodiile au gusturi diferite, în materie de condimente. Unele zodii preferă gustul iute al ardeiului sau al piperului, în timp ce altele iubesc gustul ceva mai dulceag al vaniliei sau ienupărului. Mai jos, puteţi descoperi preferinţele fiecărei zodii, în materie de condimente: citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Zodiile şi cadourile
Zodia influenţează decisiv preferinţele persoanei iubite, inclusiv în ceea ce priveşte cadourile de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie. Dacă o rochie roşie va fi bine primită de Berbec, s-ar putea ca un Capricorn să nu fie la fel de încântat. Săgetătorul va rămâne recunoscător pentru o ieşire în public, dar Caăpricornul va fi mai degrabă deranjat de ideea de a merge în club.
Iată, mai jos, cadourile potrivite, de Valentine’s Day, pentru fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Cititorii despre zodii
Doresc sa descriu puţin zodia Balanta…mai exact femeia-balanta.
Balanţele sunt persoane hotărâte, echilibrate, energice, frumoase, atât în interior, cât şi în exterior. Sunt generoase, vor să fie mereu pe primul loc şi sunt prea atente la gura lumii, le interesează prea mult ce spune X sau Y. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Cititorii despre zodii
Sunt zodia Gemeni, femeie, si aş putea spune multe despre această zodie.
Se spune că este o zodie duală; aşa este, cel puţin eu trec uşor de la o stare la alta şi am momente în care îmi este greu să iau o decizie. Simt că am doi bebeluşi în minte, care trag în părţi diferite. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII | Compatibilitatea intre zodii
Când ai o întâlnire, e bine să fii atent la fiecare detaliu, inclusive la zodii. Un mic amănunt poate decide dacă totul se va termina cu un „la revedere” rece sau dacă noaptea se va termina abia spre dimineață, cu certitudinea unor revederi viitoare. Vă prezentăm în continuare câteva idei care pot aduce sucesul atunci când aveți o întâlnire, ținând cont de zodia potențialului partener. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 123 1 | 2 | 3 | 4 | 5| Înainte
loading...

loading...
Horoscop