loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2019

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013201420152016
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - APRILIE, 2017

Mesaje primite pe 30 Aprilie

1. Dana, 21.09.1994, mesaj trimis pe 30 Aprilie, Am șanse să obțin o bursă în străinătate în această toamnă?

Șansele sunt bune, însă experiența nu ar fi una plăcută pentru dumneavoastră, și nici nu v-ar fi de mare folos, pe termen lung. Ideal ar fi să așteptați până în toamna 2018 pentru a face un astfel de demers.


Mesaje primite pe 29 Aprilie

1. Steluța, 09.05.1971, mesaj trimis pe 29 Aprilie, Profesie

Soarele tocmai a intrat în casa profesiei, iar pe 8 și pe 16 mai va face două aspecte bune. Ar fi bine ca în zilele respective să programați interviuri pentru un job, dacă nu aveți unul, sau discuții pentru o creștere de salariu ori pentru o promovare, dacă aveți deja un job.
Influențele favorabile vor continua și în iunie și chiar iulie. Tocmai de aceea, ar fi bine să trageți tare în aceste două luni, deoarece câștigurile pot fi însemnate, iar concediul să îl lăsați pe august-septembrie.
Puteți avea succes în mai multe domenii, de la cel bancar la tot ce e legat de agricultură (sau comerț cu produse agricole) ori artă.


Mesaje primite pe 23 Aprilie

1. Geani, 18.07.1971, mesaj trimis pe 23 Aprilie, Am solicitat un certificat de deces al socrului meu, din SUA, acum 3 luni. Ce șanse sunt să intru în posesia lui și când?

Lucrurile ar trebui să se rezolve pe parcursul lunii mai, înainte de data de 21.
Dacă nu, atunci va trebui să reluați demersul.


2. Andreea, 03.05.1986, mesaj trimis pe 23 Aprilie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 19 Aprilie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 19 Aprilie, Întrebare

Vă aștept cu o nouă întrebare pe emailul evannow2004@yahoo.com


Mesaje primite pe 17 Aprilie

1. Alexandra, 05.05.1990, mesaj trimis pe 17 Aprilie, Ce șanse am să mă împac cu soțul meu Marius? Avem doi copii.

Revedeți răspunsul 2 din data de 14 aprilie.


Mesaje primite pe 15 Aprilie

1. Ani, 04.09.1991, mesaj trimis pe 15 Aprilie, Astroprofesie

Cu Saturn tranzitând nu cu mult timp în urmă Mijlocul Cerului și în tranzit prin casa a 10-a încă aproximativ 20 de luni de acum înainte, evoluția dumneavoastră pe plan profesional va fi destul de lentă și cu destule dificultăți. Veți mai face alegeri greșite, mai aveți diferite experiențe prin care trebuie să treceți, înainte de a găsi calea cea bună.
Lucrurile vor începe să se regleze treptat abia în a doua parte a anului următor, 2018, urmând ca în 2019 să găsiți o cale de care să fiți cu adevărat mulțumită, în ceea ce privește profesia.
În prezent, e important să acumulați experiență, să încercați în diferite domenii, nu neapărat în cele în care ați lucrat până acum. De asemenea, v-ar fi de real folos sfaturile sau chiar colaborarea unei persoane mai în vârstă și mai experimentate.


Mesaje primite pe 14 Aprilie

1. Lex, 26.04.1980, mesaj trimis pe 14 Aprilie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Alexandra, 05.05.1990, mesaj trimis pe 14 Aprilie, Ce șanse am să mă împac cu soțul meu Marius? Avem doi copii împreună.

Perioada actuală e una complicată, cu mai multe influențe astrale care aduc stres și diferite probleme pe plan relațional. Este greu să reușiți o împăcare acum.
Șanse mai mari vor apărea pe parcursul lui 2018, în special în lunile ianuarie, mai și septembrie. Atunci puteți încerca o apropiere, cu mai mult succes.


Mesaje primite pe 13 Aprilie

1. Bogdan, 28.07.1992, mesaj trimis pe 13 Aprilie, Info Zodie

Sunteți Leu (adică, atunci când v-ați născut, Soarele se afla în semnul Leului), cu două planete personale (Venus și Mercur) tot în Leu și cu Luna în Rac. Din păcate, necunoscând ora de naștere, nu putem afla nici Ascendentul.
Combinația Soare în Leu – Lună în Rac este una foarte bună, deoarece fiecare din cele două corpuri cerești se află exact în zodia pe care o guvernează, ceea ce îi conferă maximă putere. Cele trei corpuri cerești aflate în semnul Leului vă conferă creativitate și originalitate, precum și capacitatea de a le pune în valoare, de a le scoate în evidență. Aveți calitățile necesare pentru a ajunge un lider, dar veți realiza acest lucru urmând o cale proprie, nu imitând ceea ce vedeți la alte persoane sau urmând o cale decisă de alții.
Luna din Rac indică o viață interioară bogată, sentimente profunde și, uneori, puteți avea accese de melancolie. O lecție pe care o aveți de învățat este să acceptați și să folosiți experiențele din propriul trecut, indiferent de natura lor. În acest context, este important să ajungeți la o relație armonioasă cu familia, în special cu părinții.
Sunteți un bun observator și, de asemenea, puteți analiza lucrurile mai bine decât majoritatea cunoscuților. Vă puteți folosi aceste calități la serviciu. Sunteți o persoană căreia nu trebuie să îi fie teamă de munci considerate de obicei plictisitoare.
Aveți lecții importante de învățat în ceea ce privește libertatea: relația cu autoritățile de orice fel (părinți, profesori, șefi, maeștri etc), modul în care folosiți propria libertate, modul în care reacționați la constrângeri, dar și gradul de libertate pe care sunteți dispus și capabil să îl oferiți celor dragi.
Ultimele zile ale acestui an, precum și mare parte a lui 2018 reprezintă o perioadă în care trebuie să luați decizii importante, referitoare la evoluția dumneavoastră pe termen lung, la cine sunteți și la cine vreți să deveniți.


Mesaje primite pe 12 Aprilie

1. Cosmina, 17.04.1981, mesaj trimis pe 12 Aprilie, Ar fi bine pentru Ramon să se mute în România cu mine? Ar reuși să se integreze profesional? S-ar înțelege cu rudele mele?

Ramon are o casă a străinătății foarte bine aspectată, ceea ce îi permite să se adapteze cu succes vieții într-o altă țară decât cea natală.
În același timp, aspectele pe care Jupiter și Mercur de pe harta dumneavoastră le fac cu Mijlocul Cerului și cu alte aspecte importante de pe harta lui vă arată capabilă să îl susțineți, să îl ajutați să se integreze.
Așadar, nu aveți motive de îngrijorare: totul va fi în regulă, dacă luați decizia de a veni împreună în România.


2. Lex, 25.04.1980, mesaj trimis pe 12 Aprilie, Întrebare pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 10 Aprilie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 10 Aprilie, Am șanse să am o relație de durată cu Cristina? Mă pot apropia de ea?

Aveți foarte multe elemente astrale asemănătoare. De exemplu, amândoi aveți Soarele în Scorpion, amândoi aveți Luna în Săgetător, amândoi aveți Mercur în Scorpion.
Totuși, asta nu reprezintă tocmai idealul, pentru un cuplu. E genul de relație potrivită mai degrabă pentru a da naștere unei prietenii sau unei colaborări de alt tip, decât unui cuplu romantic.


Mesaje primite pe 01 Aprilie

1. Emil, 30.04.1979, mesaj trimis pe 01 Aprilie, Profesie

În jurul datei de 21 mai, se va ivi o șansă pe plan profesional. Nu e vorba de ceva nou, ci de reînnodarea unei legături din trecut. Poate veți fi rechemat la un loc de muncă la care ați mai lucrat sau veți întâlni un vechi cunoscut, care vă poate ajuta.
Totuși, lucrurile nu se vor regla imediat, ci abia la sfârșitul lui iunie, când e de așteptat ca situația dumneavoastră profesională să înceapă să se îmbunătățească considerabil.
În general, vi se potrivesc joburile care presupun comunicare, contacte cu cât mai multe persoane, dar și deplasări.


loading...

loading...
Horoscop