RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013201420152016
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MAI, 2017

Mesaje primite pe 31 Mai

1. Ada, 09.04.1951, mesaj trimis pe 31 Mai, Ce caută în viața mea un bărbat așa tânăr?

Sunteți două suflete înrudite, între care există numeroase legături și asemănări, inclusiv din punct de vedere karmic. Aveți multe în comun și în ceea ce privește concepțiile despre viață și viziunea asupra lumii, cât și ca trăire, ca reacție emoțională la ceea ce vi se întâmplă.
El vă va face să vă restructurați ideile despre familie, casă, cămin. De asemenea, datorită acestei relații puteți înțelege mai bine aspecte din propriul trecut și, de asemenea, ați putea chiar repara, indirect și simbolic, unele erori din trecut.
Minusurile acestei relații sunt reprezentate de comunicare: atunci când, pe de o parte, dumneavoastră deveniți prea critică sau vă îndoiți prea mult și când, pe de altă parte, el are unele inițiative prea excentrice pentru a fi acceptate de către dumneavoastră. De asemenea, e posibil ca, în unele momente, să vă simțiți intimidată de el sau copleșită de forța lui interioară.


Mesaje primite pe 29 Mai

1. Crys, 18.09.1972, mesaj trimis pe 29 Mai, Cum va evolua relația mea cu C? Ce simte C pentru mine?

E de așteptat ca relația să evolueze pozitiv, să se dezvolte, în săptămânile următoare. Trebuie să țineți însă cont de faptul că, în cadrul relației, C. are nevoie de mai mult spațiu, are nevoie de momente de singurătate, de unele secrete personale care să îi fie respectate. Cât timp nu simte vreo amenințare sau vreun amestec din acest punct de vedere, totul va fi bine.


Mesaje primite pe 28 Mai

1. Mihaela, 11.09.1989, mesaj trimis pe 28 Mai, Ce șanse are relația mea cu Dan?

E o relație frumoasă, dar pe termen scurt. Îi putem spune „o iubire de-o vară“, mai ales că e și anotimpul potrivit pentru așa ceva. Vă veți simți bine împreună, dar cel mult câteva luni.


Mesaje primite pe 27 Mai

1. Sorina, 29.05.1986, mesaj trimis pe 27 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 26 Mai

1. Maria, 29.05.1982, mesaj trimis pe 26 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 25 Mai

1. Adriana, 26.05.1968, mesaj trimis pe 25 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 24 Mai

1. Cristina, 14.04.1981, mesaj trimis pe 24 Mai, Pot să am încredere în oferta de job pe care mi-a făcut-o Oana?

Da. Oana este bine intenționată, iar acceptarea acestei oferte ar fi de folos pentru evoluția dumneavoastră profesională.


2. Radu, 22.06.1989, mesaj trimis pe 24 Mai, Ce șanse sunt ca Ramona să accepte invitația mea de a face împreună concediul?

În acest moment, șansele sunt mici. Lucrați mai întâi la consolidarea și îmbunătățirea relației, ieșiți împreună în oraș, vizitați-vă reciproc, obișnuiți-vă unul cu celălalt. Abia după aceea puteți face invitația referitore la concediu.


Mesaje primite pe 19 Mai

1. Larisa, 18.12.1992, mesaj trimis pe 19 Mai, Ce șanse sunt să mă împac cu Răzvan?

Împăcarea este posibilă, dar nu în viitorul imediat. E preferabil să lăsați să treacă două-trei săptămâni, înainte de a face un pas în această direcție.
Prioritatea în această relație este va fiecare să ajungă să îl cunoască mai bine pe celălalt și să îi acorde mai multă atenție.


Mesaje primite pe 16 Mai

1. Ralu, 15.05.1992, mesaj trimis pe 16 Mai, Cum va evolua relația cu Matteo? Vom petrece mai mult timp împreună?

Până pe 25 mai, vor fi unele dificultăți și neînțelegeri. Apoi însă, până spre jumătatea lunii iulie, va exista o apropiere sporită și veți petrece mult timp împreună.


Mesaje primite pe 14 Mai

1. Geani, 18.07.1971, mesaj trimis pe 14 Mai, Ce șanse sunt ca fiul meu să intre în posesia casei, moștenirea bunicilor paterni, și când? Mulțumesc.

În prezent, influențele astrale sunt nefavorabile, în ceea ce privește posibilitatea de a primi o moștenire.
Lucrurile se schimbă în bine exact la sfârșitul acestui an, astfel încât în 2018 e probabil să se facă demersuri sau pași importanți în direcția dorită.


Mesaje primite pe 12 Mai

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 12 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 11 Mai

1. Daniela, 12.03.1979, mesaj trimis pe 11 Mai, Ce job e mai bine să aleg: cel recomandat de G sau cel pe care l-am găsit singură?

În condițiile în care ambele joburi sunt disponibile, a doua variantă este cea preferabilă. Jobul pe care l-ați găsit singură v-ar oferi atât posibilități de evoluție pe termen mai lung, cât și un mediu plăcut, ar fi un loc în care v-ați simți bine.
Celălalt job, recomandat de G, pare mai bine plătit (cel puțin la început), dar fără la fel de multe satisfacții și posibilități de avansare.


Mesaje primite pe 10 Mai

1. Maria, 12.05.1982, mesaj trimis pe 10 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Bia, 15.09.1981, mesaj trimis pe 10 Mai, Cum o să fie noua locuință pe care o achiziționez în acest an?

Ar fi recomandat să cumpărați această casă după data de 25 august. Astfel, sunt șanse mari să fie exact ce vă trebuie, potrivită pentru nevoile și stilul dumneavoastră de viață și, de asemenea, la un preț avantajos.
E important să alegeți exact casa care vă place, chiar dacă sunt șanse bune să nu fie neapărat și pe placul celor cărora le veți cere părerea. Aveți unele idei mai nonconformiste legate de locuință și cel mai bine e să le puneți în aplicare încă de la început.


Mesaje primite pe 09 Mai

1. Magdalena, 13.07.1972, mesaj trimis pe 09 Mai, Ce gândește și ce simte?

E circumspect, vă analizează și vă studiază, fără să aibă încă impresia că v-a înțeles pe deplin. Sentimentele sunt însă pozitive și e un moment potrivit pentru a o apropiere mai mare.
Acum ar trebui să îi demonstrați, prin fapte, printr-un ajutor consistent sau prin a-i oferi ceva ce știți că dorește, că se poate baza pe dumneavoastră.


Mesaje primite pe 08 Mai

1. Adrian, 28.12.1988, mesaj trimis pe 08 Mai, Sunt șanse să fiu cu Ramona?

În prezent, șansele de a fi cu Ramona sunt destul de mici. Ea nu și-a făcut o părere clară despre dumneavoastră, are îndoieli profunde. La rândul dumneavoastră, nu aveți suficientă siguranță de sine, pentru a o aborda într-un mod convingător.


Mesaje primite pe 07 Mai

1. Maria, 23.09.1982, mesaj trimis pe 07 Mai, Ce simte Cristi D pentru mine și dacă este o relație de viitor?

Cristi D e atras de dumneavoastră, vă apreciază, iar în curând veți primi și semnale în acest sens. așadar, perspectivele sunt pozitive.
În ceea ce privește însă dezvoltarea unei relații pe termen lung, lucrurile nu arată la fel de bine. Pare mai degrabă că, după un timp scurt sau mediu, fiecare își va urma propria cale.


2. Andre, 01.07.1991, mesaj trimis pe 07 Mai, Când voi găsi persoana potrivită pentru o relație?

În iulie și, mai ales, în octombrie acest an există șanse bune să se întâmple acest lucru. Astfel de oportunități apar regulat, important este să profitați de ele.
Deocamdată, în perioada actuală, important este să socializați, să ieșiți în lume, să vă faceți prieteni noi. Există aspecte favorabile, din acest punct de vedere, și asta vă poate fi de folos, pe viitor, și în ceea ce privește perspectiva unei relații romantice.


Mesaje primite pe 06 Mai

1. Ion Alin, 11.05.1979, mesaj trimis pe 06 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 04 Mai

1. Mihaela, 11.05.1976, mesaj trimis pe 04 Mai, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 02 Mai

1. Sanda, 28.02.1970, mesaj trimis pe 02 Mai, Este Mihai partenerul potrivit pentru Ana-Maria? Pot fi fericiți împreună?

Compatibilitatea între Mihai și Ana-Maria este una bună, peste medie. Comunică bine unul cu celălalt, își înțeleg și respectă reciproc dorințele și scopurile. mai mult, el o poate ajuta pe ea să își împlinească și unele aspirații profesionale și sociale.
Aspectele făcute de Saturn de pe cele două hărți natale indică o relație care se poate dezvolta cu succes pe termen lung.
În concluzie, putem spune că Mihai este potrivit pentru Ana-Maria.


Mesaje primite pe 01 Mai

1. Liana, 28.12.1987, mesaj trimis pe 01 Mai, În cât timp îmi voi găsi un loc de muncă?

Sunt șanse bune să vă găsiți un loc de muncă în curând, chiar această lună sau în următoarea. Oferta sau oportunitatea poate să apară pe neașteptate, nu neapărat într-o direcție pe care să o fi urmărit până acum.
Ca evoluție pe termen lung, se întrevede o funcție de conducere într-un domeniu birocratic. E de asemenea posibil să fie vorba de o un job care să aibă legătură cu domeniul sănătății (nu neapărat medicină, pot fi produse pentru îngrijire sau alt domeniu înrudit)..


loading...

loading...
Horoscop