RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2019
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2019

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011201220132014201520162017
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018

Mesaje primite pe 25 Februarie

1. Roki, 21.07.1990, mesaj trimis pe 25 Februarie, Cum va evolua relația dintre mine și Sergiu, în perioada următoare?

Până pe 2 martie, lucrurile sunt destul de complicate. E de așteptat ca el să fie iritabil, iar dumneavoastră nemulțumită și cu o atitudine critică.
Apoi, după 2 martie, lucrurile se îmbunătățesc, treptat. În perioada 8-10 martie ar fi ideal să petreceți cât mai mult timp împreună, eventual să mergeți undeva, împreună, singuri.


Mesaje primite pe 23 Februarie

1. Alina, 19.02.1988, mesaj trimis pe 23 Februarie, Ce părere are George despre mine și ce are de gând?

George are o părere bună despre dumneavoastră, dar nu i-ați dat ocazia să vă remarce, să vă cunoască mai bine. Nu știe că îl plăceți și că ați fi interesată de o relație cu el. Pentru a-l face să acționeze, e nevoie să faceți pași mai hotărâți spre el.


2. Dia, 24.12.1993, mesaj trimis pe 23 Februarie, Cum va decurge întâlnirea cu Mihai, ce se va întâmpla între noi?

Întâlnirea are toate șansele să decurgă bine. Data este foarte bine aleasă, astfel că influențele astrale din acea zi vor întări și vor accentua numeroasele interaspecte pozitive existente pe harta compatibilității.
E bine să fiți deschisă, sinceră, naturală, deoarece asta va provoca o reacție similară a lui Mihai. Nu e nevoie să apelați la vreun truc.


Mesaje primite pe 21 Februarie

1. Adriana, 26.02.1968, mesaj trimis pe 21 Februarie, Întrebare pe mail

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 19 Februarie

1. Andreea, 26.02.1986, mesaj trimis pe 19 Februarie, Întrebare pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 18 Februarie

1. I. G., 19.02.1987, mesaj trimis pe 18 Februarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 15 Februarie

1. Rad, 16.11.1966, mesaj trimis pe 15 Februarie, Cât de repede îmi găsesc un nou job?

Vă confruntați, în prezent, cu primul impact al tranzitului saturnian prin casa serviciului. A început, de curând, o perioadă de aproape trei ani pe parcursul căreia schimbările de job (și chiar de domeniu de activitate) sunt necesare și pot fi frecvente. Prin aceste probleme, sunteți ajutată să înțelegeți care sunt greșelile și care sunt aspectele ce trebuie schimbate în ceea ce privește întreaga dumneavoastră atitudine față de lucru, de serviciu.
Pe termen scurt, e indicat să acceptați orice job, chiar dacă nu vi se pare a reprezenta idealul, deoarece șansele de a atinge acest ideal sunt mici, cel puțin în acest an. Deocamdată, aveți nevoie de experiențe noi, care vă vor permite să învățați lucruri noi și să vă transformați într-o direcție ce, pe viitor, vă va permite accesul la slujbe mai bune. Acest lucru s va întâmpla însă abia în a doua jumătate a acestui tranzit.


Mesaje primite pe 12 Februarie

1. Liviu, 27.07.1981, mesaj trimis pe 12 Februarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Liviu, 27.07.1981, mesaj trimis pe 12 Februarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


3. Mio, 13.12.1986, mesaj trimis pe 12 Februarie, O mutare în alt oraș sau în străinătate ar fi de bun augur, pentru mine și F, pe plan financiar? Ce variantă e mai bună?

Varianta preferabilă este cea a unei mutări în alt oraș din România. Șansele ca astfel să vă îmbunătățiți relativ repede situația financiară sunt mai bune, atât comparativ cu plecarea în străinătate, cât și cu varianta în care rămâneți unde locuiți acum.


Mesaje primite pe 08 Februarie

1. Adriana, 19.02.1968, mesaj trimis pe 08 Februarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 07 Februarie

1. Iuliu, 01.09.1967, mesaj trimis pe 07 Februarie, Referitor la posibila întoarcere a Mariei din străinătate

În acest moment, pentru ea este mai bine să rămână în străinătate. Poate realiza mult mai multe lucruri acolo, în următorii 3 până l 5 ani, comparativ cu ce ar face dacă s-a întoarce acasă. În aceste condiții, este preferabil ca ea să revină abia după 2021, chiar 2023.


Mesaje primite pe 06 Februarie

1. ? (nume lipsă), 14.12.1982, mesaj trimis pe 06 Februarie, Astrokarma

În existențele cele mai recente, ați fost o persoană publică, ocupându-se de destinele mai multor oameni. Profesia și interesele legate de ea v-au împiedicat însă să dezvoltați o viață personală propriu-zisă, să vă întemeiați o familie, să vă exprimați sentimentele și trăirile. Exact acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le faceți în existența actuală, când cel mai important este să țineți cont de dorințele propriei inimi, să vă ascultați și emoțiile, nu numai rațiunea.
În prezent și în următorul an și jumătate, se exercită influențe karmice importante asupra parteneriatelor și îndeosebi asupra vieții de cuplu. relațiile pe care le aveți pot fi zdruncinate, supuse unor încercări destul de dificile. Scopul este – pe lângă eliberarea de unele restanțe – să vă dați seama cine merită cu adevărat să vă fie aproape, dar și pe cine meritați aproape: cât se implică, ce oferă și ce primește fiecare, în toate relațiile mai importante pe care le aveți.


Mesaje primite pe 05 Februarie

1. Andreea, 06.11.1988, mesaj trimis pe 05 Februarie, O să mă împac cu Daniel? Dacă da, când?

Ținând cont de aspectul general al celor două hărți natale și de interaspectele existente între acestea, împăcarea este puțin probabilă. De altfel, ea nici nu ar fi favorabilă pentru dumneavoastră, deoarece nu ar face decât să prelungească o relație care, oricum, are șanse mici de reușită.


Mesaje primite pe 04 Februarie

1. Andreea, 06.11.1988, mesaj trimis pe 04 Februarie, Compatibilitate cu Daniel

Relația este una dificilă, deoarece există multe diferențe între dumneavoastră și David, nu tocmai ușor de armonizat. Există interaspecte astrale care indică gusturi diferite, iritări, frustrări apărute ca urmare a unor dorințe neîmplinite, critici reciproce care cu timpul pot ajunge foarte deranjante. În timp, în special dumneavoastră sunteți cea care e de așteptat să se arate tot mai nemulțumită.
Comunicarea poate să funcționeze, cu condiția să fiți foarte sinceră, să vorbiți pe șleau, încă de pe acum, despre ceea ce simțiți și ceea ce vă doriți. În rest, ar fi nevoie de multă răbdare, de mult efort și de multă iubire pentru a fi fericiți împreună pe termen lung.


Mesaje primite pe 03 Februarie

1. Diana, 08.02.1988, mesaj trimis pe 03 Februarie, Va reveni T. la mine? Dacă da, când?

În cel mult trei săptămâni, până pe 20 februarie, T. vă va contacta. Apoi, va urma o perioadă bună, pentru relația pe care o aveți cu el, cu mult timp petrecut împreună.


2. Magdalena, 04.02.1972, mesaj trimis pe 03 Februarie, Referitor la soț

Se simte atras de femeia respectivă, își dorește o legătură sau o aventură cu ea, însă acest lucru nu se întâmplă, ea îl respinge. Deci ei doi nu au o relație.
Soțul nu are o relație extraconjugală în acest moment. Dacă ar apărea oportunitatea să fie cu o femeie care îi place, e probabil să profite de ea. Dar acest lucru nu se întâmplă, în prezent.


Mesaje primite pe 02 Februarie

1. Elena, 11.09.1999, mesaj trimis pe 02 Februarie, Întrebare pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspuns pe email


loading...

loading...
Horoscop