RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2010

Mesaje primite pe 30 Iunie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 30 Iunie, Ce karmă este între mine şi George?

Bagajul lui karmic implică o poveste de dragoste cu tine.
În schimb, tu ai o restanţă faţă de el în ceea ce priveşte protecţia pe care probabil nu i-ai oferit-o într-o existenţă anterioară, deşi ar fi trebuit să faci acest lucru. Acum, trebuie să plăteşti această datorie având grijă de el în unele momente critice.
La amândoi, dezvoltarea relaţiei pe termen lung va produce schimbări importante ale concepţiei despre viaţă.


2. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 30 Iunie, Ce viitor am cu George?

După evoluţiile din ultimul timp, devine posibilă o relaţie pe termen lung, cu condiţia ca fiecare să fie dispus să facă anumite compromisuri, dar mai ales tu.
Lucrurile care vă pot uni nu sunt toate pure şi nevinovate, dar sunt suficient de puternice pentru a vă menţine împreună.


3. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 30 Iunie, Dacă termin relaţia cu J., când voi întâlni bărbatul cu care mă mărit?

Pe parcursul acestei veri, ca de altfel şi în 2011, perspectivele nu sunt prea bune. În schimb, influenţe pozitive în acest sens vor acţiona în primăvara şi vara 2012.
O altă perioadă în care puteai să îţi întâlneşti partenerul de viaţă a fost cea dintre noiembrie 2009 şi aprilie 2010.


4. Daniela, 04.03.1973, mesaj trimis pe 30 Iunie, Va urma o căsătorie între mine şi Emanuel sau va fi doar o relaţie de scurtă durată?

A doua variantă – a relaţiei de scurtă durată – are mai multe şanse decât prima.
Dacă totuşi doreşti să încerci mai mult decât atât, trebuie să ai mai multe iniţiative care să îl lege emoţional de tine. De asemenea, încearcă să îl implici în diferite proiecte comune şi asigură-te că partea fizică nu reprezintă baza acestei relaţii.


Mesaje primite pe 29 Iunie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 29 Iunie, Mă voi căsători cu el? Când?

Şansele pentru a dezvolta o relaţie pe termen mai lung sunt bune, dar în acelaşi timp e clar că va fi importantă libertatea de care se va bucura fiecare dintre voi.
E posibil ca această relaţie să dureze mult dar, dintr-un motiv sau altul, să nu se materializeze într-o căsătorie, cu acte în regulă.
Aşadar, pare a fi o relaţie ciudată, originală, interesantă, nu întrutotul conformă cu canoanele tradiţionale.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 29 Iunie, Mi-a zis că atunci când îşi va aduce aminte de mine o să mă sune… Când o să mă caute din nou?

La atitudinea pe care o are acum, e puţin probabil să te caute din nou. Dar o reîntâlnire poate să aibă loc, fie întâmplător, fie astfel încât tu să faci să pară întâmplător.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 29 Iunie, Cum să procedez în continuare în relaţia cu Vasilică?

Lasă-l în pace o perioadă, dar apoi încearcă din nou. O dorinţă a ta întinsă pe un termen lung, în ciuda obstacolelor, îl poate impresiona. Abia dacă şi atunci te va respinge, înseamnă că e timpul să îţi iei gândul de la el.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 29 Iunie, M-a sunat azi-dimineaţă Vasilică şi a început să îmi reproşeze anumite lucruri. De ce se poartă aşa?

Deci s-a confirmat că marţi era ziua potrivită pentru comunicare între voi. Din păcate, deşi a fost comunicare aşa cum îţi doreai, lucrurile spuse au fost altele decât cele pe care le aşteptai tu.
Referitor la motivele acestui comportament al lui, există şi o puternică influenţă externă, însă nu din partea unei alte femei, aşa cum probabil te-ai aştepta. Este vorba de mediul lui obişnuit: prieteni, colegi, vecini, rude, care şi-au format o impresie despre tine pe baza aceea ce a povestit el, iar această impresie nu e una prea bună. Iar sfaturile pe care le primeşte sunt în conformitate cu această impresie.


5. Sonia, 18.12.1961, mesaj trimis pe 29 Iunie, Voi pleca anul acesta definitive din ţară împreună cu copilul meu?

Pe parcursul acestei veri, există influenţe defavorabile unei plecări în străinătate. În toamnă şi iarnă, influenţele sunt neutre: nici protecţie, dar nici probleme deosebite.
Din punct de vedere al influenţelor astrale, cel mai potrivit moment pentru o plecare în străinătate, împreună cu copilul, este peste un an, adică în vara 2011.


Mesaje primite pe 28 Iunie

1. ?, 20.04.1985, mesaj trimis pe 28 Iunie, Evoluţie carieră şi bani.

În ciuda unui comportament aparent surprinzător, cu unele rupturi, evoluţia profesională va fi una constantă şi, odată cu înaintarea în vârstă, atât poziţia socială ocupată, cât şi câştigul obţinut din muncă vor creşte într-un mod considerabil.
Deja pe parcursul lui 2009 aţi luat o decizie importantă, cu consecinţe pozitive, pe termen mediu şi lung, asupra evoluţiei profesionale.
Câştigurile financiare vor veni din surse multiple, însă în primul rând ca rezultat al efortului depus personal. Ideile de a obţine bani de la alte persoane, pentru care să nu munciţi, nu au şanse prea mari de realizare.


2. ?, 20.03.1980, mesaj trimis pe 28 Iunie, Ce şanse am să-mi iau o casă acum sau mai târziu şi cum voi evolua cu banii?

Influenţe favorabile achiziţionării unei case noi acţionează chiar pe parcursul acestei veri. Deocamdată, după cum dovedeşte întrebarea adresată, doar la nivel de planuri şi proiecte. Concretizarea acestor planuri şi proiecte poate să vină la începutul lui 2011.
Financiar, vă puteţi aştepta la un câştig important în primăvara 2012, cel mai probabil în martie..
Apoi, în 2013 şi 2014, situaţia dumneavoastră materială va cunoaşte o îmbunătăţire constantă.
Până atunci, evoluţii contradictorii.


3. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 28 Iunie, Referitor la răspunsul la mesajul din 27 iunie: Am impresia că J. nu a ţinut niciodată la mine, că m-a minţit tot timpul când îmi spunea că mă iubeşt

Astrele indică faptul că şanse de a relua relaţia vor exista, însă nimic nu garantează reuşita ei. A-l refuza la momentul respectiv ar fi atât o lecţie potrivită pentru el, cât şi o decizie care te va ajuta pe tine să depăşeşti o anumită etapă.


4. Bristena, 07.08.1967, mesaj trimis pe 28 Iunie, Când voi întâlni bărbatul cu care voi forma un cuplu solid?

O primă şansă pentru acest eveniment apare în vara şi toamna anului 2012.
Dacă această şansă se materializează, atunci va trebuie să aştepţi până în intervalul cuprins între primăvara 2014 şi vara 2015.
Răspunsul se referă la o relaţie care să se dezvolte într-un cuplu solid. Nu sunt exclus, în orice altă perioadă, legăturile trecătoare.


5. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 28 Iunie, Referitor la răspunsul din data de 23 iunie, nr. 3: Peste cât timp mă va căuta Marian şi va începe o relaţie stabilă între noi doi?

Perioada de început a verii şi de început al toamnei poate reprezenta un început în această direcţie.
Influenţele astrale sunt favorabile pentru dumneavoastră la sfârşitul lui august şi în primele zile ale lui septembrie.


Mesaje primite pe 27 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Dacă am reuşit să îl conving pe Vasilică prin mesajul din seara asta că m-am schimbat şi să îmi mai dea o şansă.Nu e convins, dar acest mesaj a reprezentat un pas făcut exact în această direcţie.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Ce sentimente are Robert pentru mine?

Deocamdată e devreme să vorbim despre sentimente, mai mult putem vorbi despre părerile pe care şi le-a făcut, deocamdată. Pe plan fizic, nu l-ai impresionat, dar acest lucru se poate schimba. Emoţional, încă nu ţi-a acordat prea multă atenţie, iar pe plan intelectual are senzaţia că poate să te domine, să deţină controlul.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Dacă Robert are pe cineva.

Robert nu are nicio relaţie în acest moment. De fapt, este singur de ceva mai mult timp, iar recent se pare că a suferit o dezamăgire importantă, în legătură tocmai cu o persoană de sex feminin.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Dacă mă va căuta el în curând.

Pe termen scurt, e puţin probabil ca el să te caute, deşi în prezent îşi schimbă părerea despre relaţia voastră.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Care zi din săptămâna viitoare este favorabilă pentru a-l suna pe Vasilică?

Marţi este ziua cea mai potrivită pentru comunicarea cu el. Cu grijă însă, să nu devii prea insistentă.


6. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Ce reacţie a avut Vasilică la mesajul trimis de mine în această seară?

A găsit că este un comportament corect din partea ta, că lucrurile încep să se aranjeze într-un mod mai apropiat de ceea ce el consideră normal şi firesc.


7. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 27 Iunie, De multe ori mă visez că sunt în şcoală şi dau examen. Visul se repetă de mulţi ani. Ce semnificaţie are acest vis?

Viaţa te pune la încercare, eşti aproape de a trece la un nivel superior, dar nu reuşeşti să faci saltul. Pentru a afla pe ce plan trebuie să aibă loc această schimbare, gândeşte-te ce domeniu al vieţii se potriveşte descrierii noastre, unde simţi de ceva timp că poţi face mai mult, dar nu materializezi nimic.
Pentru interpretarea visului, sunt importante mai multe elemente: ce simţi în legătură cu examenul respectiv, unde şi cum se desfăşoară, cine este profesorul, cum te prezinţi tu la examen etc.


8. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 27 Iunie, De ce nu ia J. legătura cu mine? Pentru că momentan are o altă relaţie?

Se gândeşte la o altă femeie, deşi nu este cu ea şi, de fapt, nici nu ar fi fericit dacă ar fi cu ea. Acesta e un motiv pentru care nu ia legătura cu tine, altul ţinând de firea lui, de faptul că nu e obişnuit să aibă astfel de iniţiative.


9. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 27 Iunie, Care sunt sentimentele şi părerea lui faţă de mine în prezent?

Se simte ceva mai stăpân pe sine decât, de exemplu, acum două luni. Asta în ciuda faptului că nu este capabil să îţi anticipeze reacţiile şi ştie acest lucru.
În general, începe să te respecte tot mai mult şi începe să îţi observe capacităţile reale.


10. Cristina, 06.03.1981, mesaj trimis pe 27 Iunie, Cum va evolua relaţia cu Mişu, este dragoste de ambele părţi?

Relaţia are şanse bune să evolueze pe termen lung, deoarece există, într-adevăr, sentimente frumoase de ambele părţi.
Pentru evoluţia relaţiei, ar fi de ajutor ca tu să devii mai comunicativă şi să spui în mod clar tot ceea ce simţi.


11. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Iunie, Dacă şi-a plătit datoria karmică faţă de mine şi eu dacă am vreo datorie faţă de el.

Se pare că trebuie să îl ajuţi să se afirme, să îşi manifesta personalitatea într-un mod mai relaxat şi să devină conştient de capacitatea lui de a acţiona ca un lider.
Invers, problemele ar fi trebuit să se rezolv în ultimele aproximativ 12 luni.


12. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Iunie, El îşi dă seama de sentimentele mele pentru el? De ce pare foarte chinuit, obosit în ultimele zile?

Simte că există anumite sentimente, dar atunci când încearcă să devină relaţional crede că mai degrabă se înşeală.
Recent, a avut parte de o surpriză care i-a dat peste cap unele păreri şi, în plus, nici nu a avut o stare fizică prea bună. Efectul lor cumulat e starea amintită în întrebare. Nu e vorba însă de ceva major.


13. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Iunie, Cu el aş putea avea o relaţie lungă ce va duce la căsătorie sau altcineva va fi soţul meu?

Da, există în mod clar această posibilitate, cu şanse bune de succes.
Cele mai importante elemente favorabile sunt cele două conjuncţii care implică Nodul lui Nord (adică scopul vieţii, evoluţia karmică) şi Luna şi Venus ale tale (două astre legate tocmai de manifestarea propriei feminităţi şi de planul emoţional). Este vorba de o legătură pozitivă şi de posibilitatea de a vă stimula reciproc pe plan emoţional. Încrederea reciprocă sporeşte odată cu evoluţia relaţiei. De asemenea, compatibilitatea fizică este una foarte bună.
Extrem de stimulant este şi trigonul dintre Lună şi Marte, de data asta inclusiv în ceea ce priveşte acţiunea concretă, în viaţa de zi cu zi.
Deci această relaţie merită în mod clar o şansă, înainte de a încerca cu altcineva.


14. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Iunie, Mă interesează care va fi parcursul meu profesional pe parcursul întregi vieţi.

Mijlocul Cerului în Vărsător exclude profesiile de rutină. Pentru a vă manifesta la potenţial maxim, profesia aleasă trebuie să vă ofere o mare libertate de mişcare şi să ofere mereu ceva nou.
Munca de echipă reprezintă unul dintre principalele dumneavoastră atuuri, pe plan profesional. De asemenea, comunicarea şi buna capacitate de adaptare la situaţii noi.
În mod normal, perioada cuprinsă între vara 2009 şi primăvara 2010 trebuia să aducă evoluţii pozitive pe plan profesional, chiar începuturi de drum care cu timpul se vor dovedi extrem de rodnice.
Un moment important pe plan profesional va fi în jurul vârstei de 35 de ani, când trebuie să renunţaţi la unele scrupule pentru a face un salt înainte.


15. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Iunie, De ce nu e o idee bună să îl ţin la distanţă? Cum ar trebui să mă comport cu el? Are de gând să facă ceva care să iniţieze o relaţie?

Pentru că există mai multe aspecte care indică posibilitatea clară a dezvoltării unei legături pe termen lung între voi.
O adevărată comunicare între voi are şanse bune să aibă loc nu atunci când vă aflaţi în public, ci doar voi doi, în intimitate. Venus retrograd în casa a 12-a şi în Berbec îl face să îşi exprime sentimentele cu dificultate şi are dificultăţi mai mari tocmai în perioada de început a unei relaţii. Deci iniţierea unei relaţii nu e tocmai punctul lui forte, dar devine un partener tot mai bun pe măsură ce relaţia respectivă capătă vechime.


Mesaje primite pe 26 Iunie

1. Oana, 17.02.1977, mesaj trimis pe 26 Iunie, Mă place Robert?

Impresia pe care o are acum despre tine este bună.
Mare atenţie, dacă doreşti o relaţie cu el, să nu repeţi greşelile pe care le-ai făcut în relaţiile anterioare!
Dacă doreşti mai multe amănunte privind compatibilitatea voastră, încearcă să afli data lui de naştere.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 26 Iunie, Referitor la răspunsurile 1 şi 2 din 25 iunie, îmi puteţi oferi câteva detalii despre aceste oportunităţi?


Evenimente exterioare care vă vor aduce împreună, vă vor îndemna să comunicaţi mai profund, vă vor pune în diferite situaţii avantajoase, în care fiecare să apară într-o lumină cât mai favorabilă.
Aceste evenimente nu vor fi provocate în mod conştient de vreunul dintre voi, ci mai degrabă vor apărea întâmplător sau vor rezulta din iniţiativele unor terţe persoane, fără nicio legătură cu relaţia voastră.


3. Teo, 14.07.1981, mesaj trimis pe 26 Iunie, După mesajul ce i l-am trimis mă va căuta? Vrea o relaţie cu mine sau are pe altcineva?

Are pe altcineva, dar nu e ceva serios.
Deocamdată, pe plan sentimental e atras de altcineva, dar asta va trece şi există suficiente elemente care îl atrag spre tine. Atunci când persoana respectivă o să dispară, e bine să ştie că eşti disponibilă şi vei avea o şansă.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 26 Iunie, Astrorelaţie

O relaţie interesantă, pentru a cărei dezvoltare e însă nevoie de efort din partea fiecăruia partener implicat.
Opoziţia dintre cei doi sori aduce o incompatibilitate evidentă la nivelul personalităţii de bază, care poate fi însă depăşită, cu preţul unor permanente compromisuri. Dacă fiecare acceptă să fie modelat de celălalt, atunci opoziţia se transformă în completare, în complementaritate, şi reuşiţi să formaţi un cuplu cu adevărat puternic.
Conjuncţia dintre Soarele tău, aflat în Fecioară, şi Nodul său Nord, indică faptul că cel care trebuie să facă cele mai mari eforturi de a se schimba este el.
În plus, o altă conjuncţie, între Nodul lui Nord şi Mercur al tău, arată că puteţi dezvolta o relaţie frumoasă, pornind chiar de la cărămizile de bază adică de la viaţa de zi cu zi, unde vă puteţi înţelege foarte bine.
Ambele conjuncţii amintite sunt karmice şi cel care ar avea cel mai mult de câştigat din activarea lor ar fi el.


Mesaje primite pe 25 Iunie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 25 Iunie, Ce comportament din partea mea ar ajuta să mă apropii mai mult de M.?

Să fii atentă la oportunităţile care se ivesc, uneori din senin, şi să profiţi de ele. Nu e nevoie să provoci tu ceva anume, ci doar să profiţi de ceea ce se întâmplă.
Nu trebuie pus mare preţ pe cuvinte, comunicarea verbală nu este în măsură să te ajute prea mult.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 25 Iunie, Cum va evolua relaţia dintre mine şi M. în următoarele 3 luni?

Va fi o perioadă mai încărcată de evenimente decât, de exemplu, ultimele trei luni.
Acum există deja anumite legături solide între voi. În maxim două-trei săptămâni, natura acestora are şansa să evolueze, graţie unei iniţiative neaşteptate a unuia dintre voi sau unei împrejurări neprevăzute care să vă aducă împreună. Aşadar, pe termen scurt, te poţi aştepta la o surpriză.
În general, împrejurările exterioare acţionează favorabil pentru relaţia voastră şi trebuie să folosiţi aceste oportunităţi pentru a face relaţia să evolueze.
E imperios ca la sfârşitul celor trei luni să existe o situaţie mai bună decât cea de acum. Dacă nu va putea să evolueze în acest interval, energia comună deja acumulată va începe, treptat, să involueze, pentru că stagnarea nu e posibilă. Desfăşurarea evenimentelor exterioare îţi va arăta când să faci paşii decisivi, deci trebuie să te bazezi pe ceea ce simţi şi pe intuiţie.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 25 Iunie, Este bine să îi spun lui Vasilică că mi-am găsit pe cineva?Da, dar nu într-o formă brutală, categorică. Eventual poţi să îi povesteşti câte ceva şi să spui că vrei şi părerea lui în legătura cu noua relaţie pe care o iniţiezi. În acelaşi timp, să încerci să îi sugerezi că ai prefera să fii cu el, decât cu noua persoană de care te-ai apropiat. Însă doar să sugerezi asta, nu să spui direct.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 25 Iunie, L-am sunat azi pe Vasilică şi totul a fost bine până i-am zis să ne vedem. De ce refuză să ne întâlnim?

Comportamentul lui reflectă ambiguitatea faţă de tine, de care vorbeam într-un mesaj anterior. („Ca să separăm clar lucrurile, i-a plăcut de tine, nu şi de comportamentul tău care tindea spre o evoluţie rapidă a relaţiei. Elementele de bază ale personalităţii tale îi plac şi pe acestea i-ar plăcea să le revadă, însă în acelaşi timp nu vrea ca, dacă vă reîntâlniţi, să faci din nou planuri de viitor pentru care el nu se simte pregătit“).
O soluţie ar fi să îi ceri să vă reîntâlniţi în calitate de prieteni.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 25 Iunie, Cât va mai dura până când eu şi Vasilică vom fi din nou împreună?

Depinde foarte mult de comportamentul tău, în perioada următoare.
Dacă vrei să vă revedeţi curând, încearcă acea reîntâlnire în calitate de simpli prieteni sau una menită să afli părerea lui despre o aşa-zisă nouă relaţie a ta.
Dacă reuşeşti asta, treptat vei putea să transformi din nou relaţia de prietenie în ceva mai mult.


Mesaje primite pe 24 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 24 Iunie, Ce sentimente are Vasilică pentru mine acum?

Actualmente, este mulţumit cu statu-quo-ul care s-a stabilit, se simte în siguranţă după ce tu ai încetat cu propunerile care îl nelinişteau şi tinde să devină ceva mai deschis.
Dacă îl iei cu binişorul, poţi să mai ai o şansă.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 24 Iunie, Ce reacţie a avut Vasilică la mesajul trimis de mine azi?

Nu a făcut sărbătoare dar, spre deosebire de alte dăţi, nici nu a fost deranjat. Aşadar, putem vorbi despre un progres.


Mesaje primite pe 23 Iunie

1. Silvia, 27.11.1976, mesaj trimis pe 23 Iunie, Când mă voi căsători?

Momentul de blocaj maxim a fost pe parcursul anului 2009, deci deja a fost depăşit.
Influenţe astrale favorabile căsătoriei se exercită în vara şi toamna anului 2011, iar apoi la finalul lui 2012 şi începutul lui 2013.


2. Gabriela, 22.06.1963, mesaj trimis pe 23 Iunie, Cum va decurge relaţia mea cu D.? Mi-e sortit mie?

E mult să vorbim despre soartă.
Puteţi să aveţi o relaţie împreună pentru o perioadă scurtă sau medie de timp, după care e puţin probabil ca lucrurile să rămână la fel de frumoase.


3. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 23 Iunie, După întâlnirea de ieri cu Marian, după ce s-a întâmplat între noi doi ieri, ce simte pentru mine şi ce doreşte în continuare de la mine?

Evoluţia lui pare să fie contradictorie: ia în calcul posibilitatea să nu vă mai vedeţi, cel puţin pentru un timp, dar, totodată, sentimentele lui pentru tine devin mai puternice.
Este posibil ca această soluţie, a retragerii perodice şi apoi a revenirii, să reprezinte impulsul despre care spuneam că are nevoie.


Mesaje primite pe 22 Iunie

1. Cristina, 06.03.1981, mesaj trimis pe 22 Iunie, Astrorelaţie

O relaţie cu potenţial bun de dezvoltare. În ciuda unor deosebiri existente pe plan sentimental, aveţi mult de împărţit, iar schimburile reciproce pe plan emoţional vor reprezenta un stimul pentru amândoi.
El poate influenţa în mod pozitiv dezvoltarea ta din punctul de vedere al întemeierii unei familii.
Avertismentele ţin de posibilitatea ca dezvoltarea acestei relaţii să facă necesară o modificare a viselor şi năzuinţelor tale. De asemenea, trebuie să găsiţi soluţii pentru a prelungi pe termen lung încărcătura, atracţia puternică existentă iniţial.


2. Teo, 14.07.1981, mesaj trimis pe 22 Iunie, Astrokarma

Afirmarea propriei libertăţi a jucat un rol decisiv în existenţele dumneavoastră anterioare şi continuă să fie un element decisiv şi acum. Provocarea maximă este aceea de a primi şi de a oferi libertate în egală măsură, reuşind însă, în acelaşi timp, să formaţi un cuplu armonios, bine închegat.
O altă prioritatea este dezvoltarea capacităţii de adaptare la schimbare, iar pentru asta e posibil să fiţi împiedicată să aveţi o evoluţie liniară. Va fi vorba mai degrabă de schimbări periodice, de surprize apărute la intervale regulate de timp.
Trebuie să învăţaţi să vă stăpâniţi sexualitatea, fără însă să, deveniţi abstinentă. Calea de mijloc e cea mai bună, pe acest plan.
În actuala perioadă de viaţă, e necesar să acumulaţi cât mai multe cunoştinţe, nu neapărat aprofundate, cât diverse. Călătoriile pot să vă fie de mare folos pentru realizarea acestui scop.


3. Teo, 14.07.1981, mesaj trimis pe 22 Iunie, Cum a primit mesajul pe care i l-am trimis de ziua lui? Am greşit oare că am trimis mesajul?

Deşi prima lui reacţie nu a fost deloc pozitivă, trimiterea mesajului nu e neapărat o greşeală. Te-a readus în atenţia lui, l-a răscolit un pic şi îl poate face să se gândească la noi posibilităţi care vă implică pe amândoi.


4. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ce şanse am să pot trece peste august şi septembrie fără mari probleme financiare?

Primele zece zile ale perioadei vor aduce multă instabilitate pe plan financiar, fluctuaţii şi cheltuieli.
Aproximativ începând cu 15 august, apare un element suplimentar de sprijin pe plan financiar, care face să rezistaţi ritmului în continuare rapid în care banii vin şi pleacă.
În ceea ce priveşte eventualele proiecte de afaceri apărute în aceste două luni, dar şi promisiunile de ajutor dezinteresat, nu trebuie să vă bazaţi prea mult pe ele.
O deblocare totală pe plan financiar este de aşteptat abia în primăvara anului 2011.


5. Oana, 08.01.1991, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ce mă aşteaptă în viitor pe plan sentimental, ce persoane o să apară în viaţa mea?

O relaţie importantă se va dezvolta la sfârşitul lui 2011 şi începutul lui 2012. este vorba de un bărbat serios, tradiţional în gândire, care îţi va conferi mai multă siguranţă emoţională. Este posibil chiar să dezvolţi o relaţie pe termen lung cu el.
Jupiter pe cuspida casei a 7-a aduce o căsătorie fericită, care îţi va conferi multiple posibilităţi de dezvoltare, de evoluţie. Soţul va îmbina într-un mod fericit puterea personală cu simţul umorului.


6. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ce sentimente, gânduri şi intenţii are el faţă de mine acum şi în viitor? Dar faţă de cea cu care are o relaţie?

Sentimentele pe care le are faţă de tine sunt puternice şi îşi doreşte un început şi o evoluţie pe acest plan. Pe plan intelectual şi în ceea ce priveşte posibilitatea concretă de acţiune, îşi dă seama că şansele pentru o relaţie nu sunt foarte mari. Dar, aşa cum e normal să se întâmple atunci când vorbim despre o astfel de poveste, îşi urmează în primul rând sentimentele, care îl trimit spre tine.
În ceea ce priveşte cealaltă relaţie, posibilităţile unei evoluţii pe termen lung i se par ceva mai uşoare, dar nu îşi doreşte acest lucru. Chiar dacă pare a fi relaţia principală, pentru el are mai mult un statut de variantă de rezervă, la care ar renunţa în momentul în care s-ar deschide o altă posibilitate concretă.


7. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Iunie, Care a fost datoria mea faţă de el şi a lui faţă de mine?

În primul rând este vorba despre o datorie a lui. A trebuit să îţi transmită o învăţătură, să îţi dea o lecţie de viaţă, care pe viitor să îţi fie de folos pe plan social, al evoluţiei profesionale şi al imaginii tale. Pentru modul în care trebuie să îşi plătească această datorie, am avea nevoie şi de ora lui de naştere.
Din punct de vedere karmic, aveţi o configuraţie care, de obicei, indică, într-o existenţă trecută, o legătură de rudenie de tipul frate-soră sau frate-frate.


8. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Iunie, Vine tot timpul după mine şi relaţia nu e ok, pentru că poate să devină o problemă pentru serviciu şi nu ştiu ce să fac ca să evit apropierea.

E puţin probabil să aibă o evoluţie nefastă asupra carierei tale. Dimpotrivă, dacă va avea ocazia, la un moment dat chiar te poate ajuta pe acest plan.
Ţinerea lui la distanţă la serviciu poate fi realizată prin apropierea lui în alte momente şi locuri.
În ceea ce priveşte evitarea totală a apropierii, nu pare deloc o tactică inspirată.


Mesaje primite pe 21 Iunie

1. Bristena, 07.08.1967, mesaj trimis pe 21 Iunie, Cum se finalizează relaţia cu Dan?

Nu se anunţă perspective prea bune în ceea ce priveşte evoluţia acestei relaţii. Ea se va termina, cel mai probabil, cu o ruptură.
De altfel, se anunţă doi ani destul de dificili pentru tine pe plan emoţional, caracterizaţi prin diferite blocaje şi reformulări.


Mesaje primite pe 20 Iunie

1. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 20 Iunie, Cum va decurge relaţia mea cu Fabian în viitor? Acum suntem într-un impas, avem şanse să ne apropiem iarăşi?

Relaţia are bune perspective de a continua şi de a se dezvolta pe termen lung. În ceea ce priveşte construirea unei familii armonioase, tu eşti cea care trebuie să preia iniţiativa. Pe acest plan, poţi juca un rol de adevărat profesor faţă de el.
În plus aveţi Nodurile lunare în acelaşi semn, ceea ce indică aceeaşi direcţie de evoluţie (deci puteţi merge cu succes pe acelaşi drum), iar cei doi sori se află în semne aparţinând aceluiaşi element – încă un indiciu de bună înţelegere.
Actualmente Saturn afectează Juno de pe harta lui natală, dar aceste probleme au şanse mari să se regleze chiar în această vară. Uneori, e nevoie de mai multă relaxare din partea ta.


2. Graţiela, 03.10.1975, mesaj trimis pe 20 Iunie, Cum şi când îl voi întâlni pe viitorul meu soţ?

Obişnuit să se afle în mijlocul atenţiei, viitorul tău soţ va ieşi singur în evidenţă, detaşându-se în ochii tăi faţă de toţi cei care se vor afla în jurul său. Cu o părere extrem de bună despre sine şi în acelaşi timp comunicativ, va sparge uşor gheaţa încă de la începutul relaţiei.
Anii cei mai favorizaţi pentru un astfel de eveniment sunt 2012 şi 2014.


Mesaje primite pe 19 Iunie

1. Alexia, 06.10.1969, mesaj trimis pe 19 Iunie, Voi reuşi în viitor să plec în străinătate pentru un job? Thank you, you are the best!

Mulţumim pentru aprecieri!
E mult mai probabil să continuaţi în ţară. Există şi o oportunitate de continuare în afara ţării, dar nu ar aduce neapărat succesul.
Pentru evoluţia dumneavoastră, ar fi mai bine să rămâneţi aici, chiar dacă uneori e mai greu.


2. Alexia, 06.10.1969, mesaj trimis pe 19 Iunie, Specializarea pe care am început-o anul acesta e foarte frumoasă, interesantă, adrenergică, dar şi foarte solicitantă. Mă voi simţi împlinită profesio

Vă veţi putea simţi împlinită profesional cu această specializare, dacă este deja sau e veţi transforma pe parcurs în muncă de echipă. Este esenţial să aveţi colaboratori în ceea ce faceţi, astfel rezultatele vor fi foarte bune.


3. Adriana, 27.08.1979, mesaj trimis pe 19 Iunie, Este George destinul meu?

Există elemente care indică posibilitatea de a ajunge să formaţi un cuplu reuşit. De exemplu, trigonul Soare-Venus indică o mare armonie între voi doi, iar trigonul dintre cele două Venus indică atât o bună înţelegere pe plan sentimental, cât şi gusturi asemănătoare.
Totuşi, nu există suficiente elemente care să permită concluzia că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, că destinul doreşte neapărat să fiţi împreună. O eventuală continuare a relaţiei este o alegere a voastră, nu o decizie a soartei.


4. Viorel, 07.01.1969, mesaj trimis pe 19 Iunie, Va urma o căsătorie între mine şi Geanina sau va fi doar o relaţie de scurtă durată?

Este posibil să se ajungă la planuri şi discuţii referitoare la o căsătorie, însă sunt şanse destul de mici ca acestea să fie concretizate. Va fi mai degrabă o relaţie care nu se va oficializa, însă care va lăsa urme pentru amândoi, în sensul unei experienţe extrem de utile pe viitor.


Mesaje primite pe 18 Iunie

1. Laura, 06.03.1993, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ţin legătura cu un japonez. Ne întâlnim în ianuarie 2010?

Cu Jupiter tranzitându-ţi casa a noua, călătoriile în străinătate, dar şi relaţiile cu străinii sunt favorizate până în februarie anul viitor. Întâlnirea pe care o plănuieşti depinde de modul în care va evolua relaţia în acest an, când astrele vă influenţează în mod pozitiv. Aşadar, profită de toate şansele care ţi se oferă în următoarea jumătate de an şi întâlnirea va deveni realitate!


2. Graţiela, 03.10.1975, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ce şanse am să îmi găsesc un alt loc de muncă?

Şansele să îţi găseşti un nou loc de muncă sunt bune spre sfârşitul acestui an, cu un maxim pe durata lunii octombrie.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ar avea un efect pozitiv dacă încerc să îl fac gelos?

Da, cu condiţia să nu îşi dea seama că exact asta urmăreşti. Ar fi bine să te vadă cu un alt bărbat, care să fie în mod evident atras de tine şi cu care şi tu să te simţi foarte bine (sau cel puţin aşa să pară).


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ce reacţie a avut Vasilică la mesajul trimis de mine în seara asta?

Nu a fost o reacţie prea bună, nu mai bună decât la ultimele tale încercări de comunicare.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 18 Iunie, Cum aş putea să îl conving pe Vasilică să fim împreună din nou?

Trezirea geloziei este o idee.
De asemenea, însoţeşte orice invitaţie de explicaţia că nu presupune nicio obligaţie din partea lui.


Mesaje primite pe 17 Iunie

1. Vasile Traian, 01.08.1987, mesaj trimis pe 17 Iunie, Când va începe să îmi meargă mai bine din toate punctele de vedere?

„A începe“ e cuvântul decisiv. Dacă în următoarele 8-9 veţi reuşi să aduceţi elemente noi în viaţa dumneavoastră, să demaraţi noi proiecte şi să aveţi o atitudine deschisă, atunci totul se poate schimba în bine chiar începând cu 2011.
Pe plan relaţional, puteţi să vă încercaţi norocul chiar în această vară. Şansele sunt bune.
Pe plan financiar, a doua jumătate a anului viitor va aduce evoluţii pozitive.


2. Sonia, 18.12.1961, mesaj trimis pe 17 Iunie, Tot referitor la fostul soţ: ce mai pune la cale cu amica lui, la ce să mă mai aştept? De câte ori e linişte, ca acum, urmează ceva.

Dacă fiecare dintre ei luat separat v-ar lăsa în pace, împreună reprezintă o combinaţie care nu prea le permite să facă acest lucru.
Pregăteşte ceva de genul unei demonstraţii de forţă, e vorba de sublinierea faptului că, în anumite privinţe, depindeţi de el sau puteţi fi afectată decisiv de el. acesta e mesajul pe care vor încerca să îl transmită.


3. Sonia, 18.12.1961, mesaj trimis pe 17 Iunie, Referitor la mesajul din 7 iunie, când am scris greşit 17 decembrie: E adevărat, fostul soţ încă ne face rău mie şi copilului. Când se va opri?

Abia în primăvara anului următor.
Până atunci, cu un Uranus destul de prost aspectat tranzitând Juno, vă puteţi încă aştepta la tot felul de surprize neplăcute din partea lui.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 17 Iunie, Îi este dor lui Vasilică de mine? Ar vrea să mă revadă?

Ca să separăm clar lucrurile, i-a plăcut de tine, nu şi de comportamentul tău care tindea spre o evoluţie rapidă a relaţiei. Elementele de bază ale personalităţii tale îi plac şi pe acestea i-ar plăcea să le revadă, însă în acelaşi timp nu vrea ca, dacă vă reîntâlniţi, să faci din nou planuri de viitor pentru care el nu se simte pregătit.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 17 Iunie, Va accepta Vasilică invitaţia mea la o shaorma sâmbătă?

Anterior, a fost o întrebare despre o cină romantică vineri. Dacă aceasta nu s-a materializat, atunci nu are rost să insişti cu o invitaţie practic identică, venită la numai o zi distanţă.


6. oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 17 Iunie, Cum îşi doreşte Vasilică să fie relaţia noastră?

El să fie cel care să aibă iniţiativa, mai ales în ceea ce priveşte eventualitatea evoluţiei relaţiei sau a asumării, de către oricare dintre voi, a unor obligaţii suplimentare.
Înainte de a fi vorba despre statul împreună, vede câteva luni bune de evoluţie normală a relaţiei.


Mesaje primite pe 16 Iunie

1. Marcela, 31.08.1986, mesaj trimis pe 16 Iunie, Va fi ceva între mine şi Silviu? De ce insistă atât?

Va exista o legătură între voi, concentrată în primul rând pe latura fizică şi pe aspectele concrete ale vieţii. Pe plan emoţional, vor exista unele momente tumultuoase, care vor duce treptat la o ruptură.


2. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 16 Iunie, Se întoarce la mine? Dacă da, când? Eu însemn ceva pentru el? M-a iubit vreodată? Momentan are o altă relaţie? Noi vom avea un viitor împreună sau pune

Aţi reuşit să puneţi şapte întrebări într-un mesaj la care limita este de o singură întrebare  Aveţi un viitor împreună şi nu este normal să puneţi capăt aici relaţiei. Puteţi avea toată încrederea în faptul că puteţi fi fericiţi împreună. Pentru el, o relaţie cu dumneavoastră ar fi extrem de profitabilă, deoarece îl poate ajuta să se stabilizeze, să aducă ordine şi chiar prosperitate în viaţa lui.
Aşadar, puteţi să încercaţi cu încredere să îl aduceţi înapoi. Astrele vă surâd, rămâne doar să le sprijiniţi şi dumneavoastră pe ele.


Mesaje primite pe 15 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 15 Iunie, Referitor la răspunsul de ieri: La ce se referă sentimentele mele obsesive?

Poţi face un exerciţiu de imaginaţie. Să pretindem că Vasilică ar fi răspuns pozitiv la toate dorinţele tale. La puţin timp după ce v-aţi cunoscut, i-ai fi cunoscut familia, aţi fi locuit împreună şi deja aveaţi în planuri copii sau aceştia erau deja pe drum. Iar atenţia ta ar fi fost concentrată exclusiv asupra lui. Toate acestea reprezintă prea mult şi prea repede pentru un bărbat. Ele pot veni treptat, dar nu trebuie declarate de la început drept scopuri, pentru că atunci se înţelege că nu te interesează în primul rând persoana lui, ci contează doar dorinţa ta de a avea o relaţie fericită, iar el s-a nimerit să fie cel care ţi-o poate împlini.
Cam asta e perspectiva lui actuală, că ai fi procedat la fel cu orice bărbat care ţi-ar fi căzut în cale.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 15 Iunie, Este bine vineri să îl invit pe Vasilică la o seară romantică? Va accepta invitaţia mea?

Poţi încerca, fără să îţi pui însă prea mari speranţe în asta, ca să nu fii dezamăgită apoi.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 15 Iunie, Este bine să îi spun că sunt îndrăgostită de el în acest moment?

Ştie deja acest lucru, cu nuanţa despre care am vorbit, că puteai fi îndrăgostită şi de altcineva, dacă lucrurile ar fi stat altfel.


4. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 15 Iunie, Despre ce emoţii este vorba? Ce anume nu poate controla? Ce îl sperie legat de relaţia asta?

Sentimentele legate de tine. Îi e greu să le încadreze într-o anumită categorie şi să le dea o explicaţie, aşa că se simte pe un teren incert.
La relaţie, îl sperie faptul că nu ştie precis la ce să se aştepte.


5. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 15 Iunie, Vreau să ştiu ce îşi doreşte Marian de la mine: o relaţie sau ceva trecător?

În acest moment, înclină mai mult spre a doua variantă. Nu are în minte o imagine foarte clară a modului în care va evolua relaţia, astfel că este, practic, deschis oricărui scenariu, aşteptându-se însă mai degrabă la ceva trecător.


6. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 15 Iunie, Astrokarma

În existenţele anterioare, aţi iubit foarte mult propria libertate şi uneori s-a întâmplat ca în numele ei să încălcaţi reguli şi chiar să sacrificaţi relaţii. Acest tip de comportament a avut atât efecte pozitive (o dezvoltare mai rapidă a esenţei proprii, care şi-a asumat experienţe multiple), cât şi negative (lipsă de disciplină şi un refuz înnăscut al regulilor, chiar şi atunci când acestea se dovedesc necesare).
Acum, este nevoie să vă dezvoltaţi creativitatea şi să o folosiţi în folosul semenilor dumneavoastră.
Uneori, sunteţi confruntată cu perioade de singurătate (fie propriu-zisă, fie în care vă simţiţi singură, chiar dacă lângă’ dumneavoastră, fizic, se află cineva). Aceste momente vor fi de folos pentru dezvoltarea dumneavoastră pe plan spiritual.
În ceea ce priveşte actuala perioada, a este una de trecere şi de reconstrucţie, aspect care se va accentua începând din această toamnă.


7. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 15 Iunie, Aş dori să ştiu dacă săptămâna viitoare mă văd cu Marian şi în ce zi

Există o şansă concretă să vă întâlniţi în week-end-uri, fie la sfârşitul acestei săptămâni, fie la sfârşitul săptămânii viitoare. Prima perioadă este cea mai recomandată, deoarece a doua poate da naştere la deziluzii, poate fi vorba doar de un proiect nerealizat.


Mesaje primite pe 14 Iunie

1. Roxana, 21.05.1988, mesaj trimis pe 14 Iunie, Renunţ sau nu la studii aici? Am forţa să le fac în afara ţării?

Neptun pe cuspida casei a 9-a, nu foarte bine aspectat, indică tendinţa de a-ţi supraevalua capacităţile tocmai în ceea ce priveşte studiile superioare şi călătoriile în străinătate.
Asta nu exclude studiile în afara ţării, dar indică faptul că ideal ar fi să le termini pe cele începute aici şi apoi să le continui afară, urmând o formă de învăţământ postuniversitar.


2. Adi, 04.07.1970, mesaj trimis pe 14 Iunie, Mă voi întoarce definitiv în România? Mă voi căsători cu femeia pe care o iubesc acum?

Poţi lua decizia de a reveni în ţară fie în această vară, fie pe parcursul anului viitor. Dacă acest lucru nu se va întâmpla în una din aceste două perioade, atunci sunt şanse foarte mari să rămâneţi pe termen lung în străinătate.
Menţionăm că aveţi şanse mai bune să aveţi o căsnicie fericită dacă reveniţi acasă.


3. Adi, 04.07.1970, mesaj trimis pe 14 Iunie, Voi reuşi să evoluez spiritual în această viaţă? În ce măsură?

Ascendentul în Săgetător indică o preocupare constantă pentru propria evoluţie spirituală şi fixarea unor scopuri îndrăzneţe pe acest plan.
Nodul Nord în Peşti insistă asupra necesităţii evoluţiei spirituale, care este imperios necesară, dar care nu va fi deloc simplă şi va presupune destulă suferinţă.
Foarte probabil, vă aflaţi la finalul unui ciclu de evoluţie spirituală şi este normal ca un ciclu să se încheie cu un examen.
În ceea ce priveşte reuşita sau nereuşita, aceasta depinde exclusiv de dumneavoastră. Evoluţia spirituală nu poate niciodată să se întâmple, să vină din exterior, ca urmare a unor influenţe, indiferent de tipul acestuia. Ea poate fi obţinută numai prin eforturi conştiente.


4. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 14 Iunie, Ne vom întâlni vreodată la jumătatea drumului? Merită să aştept?

La jumătatea drumului, nu. O astfel de întâlnire e posibilă dacă parcurgeţi dumneavoastră şi o parte din jumătatea lui de drum.
Mai degrabă decât să aşteptaţi, merită să acţionaţi decis, deoarece compatibilitatea este destul de bună. Însă fixaţi-vă şi fixaţi-i un termen temporal, dincolo de care să nu mai aşteptaţi, dacă va rămâne tot indecis! Până la urmă, şi non-acţiunea lui înseamnă tot o alegere.


5. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 14 Iunie, Ce părere are despre mine şi despre relaţia noastră?

Are o părere bună despre tine, în anumite privinţe chiar mai bună decât are despre el, datorită profunzimii superioare pe care o vede la tine şi trăirilor interioare mai complexe decât ale lui. Eşti deschisă la diferite aspecte ale vieţii despre care el nu ştie prea multe, iar acest fapt reprezintă un alt aspect atractiv.
În legătură cu relaţia, simte că nu are controlul asupra propriilor emoţii, lucru care nu prea îl încântă.


6. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 14 Iunie, Referitor la răspunsul de pe 11 iunie: De ce este convins că nu e bine? Ce reţineri are în privinţa mea?

I se pare că ai devenit prea legată de el, că te-ai implicat prea mult în această relaţie.
De asemenea, este convins că o evoluţie pe termen lung a acestei relaţii ar da naştere la probleme, cauzate de diferenţa de vârstă şi de experienţă dintre voi doi.
Apoi, nu crede că se poate vorbi de compatibilitate reală nici pe plan fizic.


Mesaje primite pe 13 Iunie

1. Viorel, 07.01.1969, mesaj trimis pe 13 Iunie, O să mă căsătoresc cu Geanina?

Da, există în mod clar această posibilitate, dar nu imediat şi nu fără peripeţii. Mai sunt destule aspecte care trebuie clarificate între voi, iar 2011 este un an mai potrivit pentru această decizie, în comparaţie cu anul în curs.


2. Flori, 08.01.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Când vor începe transformările în viaţa lui? În caz de divorţ îşi va schimba atitudinea, voi reuşi să îl apropii mai mult?

Divorţul va reprezenta un impuls pentru el, pe planul dorinţelor şi al sentimentelor.
În ceea ce priveşte acţiunea concretă, va continua să tărăgăneze lucrurile. Se pare că nu are forţa necesară pentru a face ceva concret.
Normal ar fi ca fiecare să facă jumătate de drum şi să vă întâlniţi undeva la mijloc, dar în această relaţie el nu este capabil să străbată jumătatea proprie. Cel puţin, nu singur.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Dacă Vasilică e convins în acest moment că eu îl iubesc

Tocmai asta e problema între voi, consideră că nu îţi controlezi sentimentele şi că iubirea ta are anumite nuanţe obsesive, de care se fereşte, menţinându-se deoparte.
Deci da, e convins că îl iubeşti, dar are rezerve în ceea ce priveşte modul de manifestare al sentimentelor tale.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Dacă voi avea copii cu Vasilică

Acest lucru este posibil, fără a fi favorizat în mod deosebit.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Dacă relaţia mea cu Vasilică va mai fi la fel de frumoasă ca la început

Relaţia poate redeveni frumoasă, nu identică cu momentele de la început, deoarece au avut loc mai multe evenimente care v-au schimbat pe amândoi, dar la fel de intensă, din punct de vedere al trăirii.
Dacă la început era o perioadă caracteristică oricărei noi relaţii, o reluare a ei cu succes ar aduce mai multă soliditate, deoarece este deja vorba despre două persoane care se cunosc bine şi aleg conştient ce să facă.


Mesaje primite pe 11 Iunie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 11 Iunie, Mai ţine la mine, îi mai este dor, mai doreşte o relaţie cu mine?

Da, ţine la tine, îi este dor de tine şi simte nevoia să fie cu tine, dar în acelaşi timp s-a convins pe plan mintal că nu ar fi bine să dea curs acestor impulsuri.
Totuşi, în mod normal, sentimentele ar trebui să învingă intelectul.


2. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 11 Iunie, Ce sentimente are faţă de mine? Este îndrăgostit de mine sau are alte intenţii?

Deocamdată nu este îndrăgostit, chiar dacă se simte atras de tine. În acest moment, starea lui emoţională e destul de tulbure şi nu îşi dă seama prea bine ce îşi doreşte, astfel că încă nu are planuri bine formulate.


3. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 11 Iunie, Referitor la răspunsul din 10 iunie: La ce se referă aceste vise şi cum mă poate ajuta?

Sunt vise concrete, care ţin de achiziţii, posesiuni, evoluţie pe plan financiar, precum şi o muncă de calitate.
Cel mai probabil, te poate ajuta punându-te, la un moment dat, în legătură cu persoanele care pot să te ajute, scoţându-te din unele medii prin care evoluezi şi introducându-te în altele.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Care zi a săptămânii viitoare e favorabilă pentru a lua legătura cu Vasilică din nou?

Vineri sau sâmbătă, când sunt şanse mai mari să îl iei prin surprindere şi să îl convingi că vezi evoluţia relaţiei altfel.
Înainte de a încerca însă acest lucru, trebuie să te lămureşti tu însuţi dacă îţi doreşti cu adevărat o relaţie aşa cum o concepe el, fără nicio garanţie a continuităţii şi fără obligaţii.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Care a fost motivul pentru care a avut azi-dimineaţă la telefon o atitudine ostilă faţă de mine?

Motivul e cel vechi: faptul că ai grăbit relaţia şi ai vorbit mult prea repede despre permanentizarea legăturii, mutat împreună etc. Nu era nici pe departe pregătit pentru aşa ceva, la momentul respectiv, iar acum te percepe prin prisma a ceea ce ai spus atunci.
Ar fi deschis pentru o relaţie fără obligaţii şi în acest sens trebuie să meargă eforturile tale.


6. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Cum aş putea să îl iau prin surprindere pe Vasilică?

Ideală ar fi o ideea pe care tu i-ai atribuit-o lui: încercarea de a-l face gelos. Ar fi pus în mişcare dacă ar afla că un alt bărbat este atras de tine.


7. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Care a fost motivul pentru care Vasilică mi-a zis la telefon azi că are pe cineva? A vrut să mă facă geloasă?

Refuzul vechiului tău tip de abordare, despre care vorbeam şi în răspunsurile anterioare, când spuneam că e vorba de ceva nou.
Vasilică nu are pe altcineva în acest moment.


Mesaje primite pe 10 Iunie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 10 Iunie, Care este rolul lui în viaţa mea?

Relaţia cu el te va ajuta să dobândeşti o atenţie şi o înţelegere diferită în legătură cu diferite aspecte de amănunt ale vieţii cotidiene, cărora până acum nu le-ai dat foarte multă importanţă.
De asemenea, este posibil să apelezi la o schimbare de look.
Te poate ajuta, de asemenea, să îţi împlineşti unele vise care altor persoane nu li s-ar părea tocmai realizabile.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 10 Iunie, Este bine să merg acasă la Vasilică pentru a discuta cu el?

Nu. Nu acesta e genul de surpriză la care mă refeream, trebuie să te gândeşti la altceva, care să îl provoace, dar să nu îl facă să îşi simtă ameninţată libertatea.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 10 Iunie, Dacă şi-a găsit pe altcineva.

În acest moment, Vasilică nu are o relaţie amoroasă cu o altă femeie. Este singur şi tocmai de aceea relaţia voastră mai are o şansă.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 10 Iunie, Cum este bine să procedez în acest moment în relaţia cu Vasilică?

Încearcă să îl iei prin surprindere cu ceva, să îi arăţi o imagine diferită faţă de ceea ce a putut să vadă la tine până acum. Nu trebuie să faci acest lucru imediat, ci după aproximativ o săptămână, interval în care poţi să te gândeşti bine cum să îl surprinzi.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 10 Iunie, Ce sentimente are faţă de mine Vasilică în acest moment?

În acest moment, Vasilică se simte încă atras de tine şi este dispus să ofere mai mult decât în urmă cu aproximativ o lună.


Mesaje primite pe 09 Iunie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 09 Iunie, Previziuni pentru data de 10 mai 2010

Probabil că s-a strecurat o greşeală în mesajul dumneavoastră, deoarece suntem deja în iunie.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 09 Iunie, Acum, că m-am despărţit de soţ, ce se va întâmpla cu viaţa mea? O să fiu anul acesta cu altcineva?

Un timp, lucrurile nu vor merge prea bine, pe plan relaţional. Un maxim al tensiunii şi al problemelor va fi înregistrat în lunile august şi septembrie. Însă chiar criza din aceste luni vă va ajuta să vă reformulaţi dorinţele şi să vă orientaţi mai bine în continuare.
În ultimele trei luni ale acestui an, devine posibil să construiţi o relaţie.


3. Viorel, 07.01.1969, mesaj trimis pe 09 Iunie, O să se despartă Daniela de mine?

Da, este posibilă o criză în acest an, care să ducă la o asemenea decizie.
Va fi greu pentru tine să intervii în luarea acestei decizii, deoarece nu se va lăsa influenţată.


4. Geanina, 03.03.1978, mesaj trimis pe 09 Iunie, Astrokarma

În existenţele anterioare, interesul pentru propria persoană a fost predominant, iar uneori aţi abuzat de putere şi chiar de violenţă pentru a obţine ceea ce doreaţi. Ori aţi fost militar de profesie, ori a trebuit să participaţi la un război în urma unei mobilizări.
De asemenea, v-aţi proprus scopuri importante şi aţi acumulat multă cunoaştere, pe care nu aţi împărtăşit-o cu cei din jur.
Acum vor trebui corectate aceste aspecte. Este nevoie, în primul rând, de deschidere şi de comunicare. Trebuie să respectaţi deciziile pe care le iau persoanele apropiate, chiar dacă nu sunteţi de acord cu ele şi, chiar mai mult decât atât, să le sprijiniţi atât cât vă stă în putinţă. În diferite împrejurări, va fi nevoie să sacrificaţi propriul interes în favoarea partenerului.
Călătoriile pot contribui mult la evoluţia dumneavoastră, indiferent de durata sau de depărtarea la care sunt făcute acestea.
Sunteţi la finalul unei perioade a vieţii care trebuie să aducă lămuriri în ceea ce priveşte banii, condiţiile de muncă şi posesiunile materiale.


5. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 09 Iunie, Cum se va comporta în caz de divorţ şi după

În eventualitatea unui divorţ, va înceta să comunice cu dumneavoastră şi va încerca să rupă total orice legătură sau, oricum, să se limiteze la minimul necesar.
Are şanse să îşi refacă viaţa alături de o altă femeie, într-o a doua căsătorie care va reprezenta pentru el începutul unui capitol nou, diferit, al vieţii. Dacă va ajunge la o a două căsătorie, va fi un soţ mult mai activ şi mai implicat în viaţa de cuplu, cu idei noi şi permanent entuziasm.


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 09 Iunie, Evoluţia relaţiei pe termen scurt şi lung

A avut o şansă, la sfârşitul anului trecut şi în primele patru luni ale acestui an, să acţioneze concret pentru a dezvolta mai departe relaţia cu dumneavoastră. Se pare că nu a profitat de ea, iar acest lucru îşi pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a relaţiei.
Luna octombrie a acestui an este decisivă pentru relaţia voastră, deoarece atunci fiecare va înţelege mai bine cum stau lucrurile şi ce îşi doreşte pe viitor. Atunci vor dispărea orice iluzie sau viziune falsă şi adevărul o să apară verde în faţă.
Dezvoltată pe termen lung, relaţia poate deveni o sursă constantă de frustrare şi de nemulţumire


Mesaje primite pe 08 Iunie

1. Nady, 20.05.1984, mesaj trimis pe 08 Iunie, Este Cristina jumătatea lui Răzvan? Vor rămâne împreună pentru totdeauna?

Există o potrivire bună la nivel emoţional şi o bună înţelegere pe plan intelectual. Se simt reciproc şi sunt atenţi unul la trebuinţele şi dorinţele celuilalt.
Totuşi, există o problemă în ceea ce priveşte modul de acţiune, felul în care ei pot să colaboreze pentru a face ceva concret. Amândoi sunt puternici şi decişi atunci când vine vorba de ceva care să îi intereseze profund şi încep să se comporte ca două săbii ce nu pot să încapă în aceeaşi teacă.
De obicei, el va fi cel care va ceda în faţa ei, dar acest lucru nu se va repeta la infinit şi, astfel, pot să apară probleme. Relaţia lor poate dura în funcţie de modul în care reacţionează în această privinţă.


2. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 08 Iunie, Cum va evolua relaţia mea cu el? La ce să mă aştept?

Puteţi să vă stimulaţi reciproc cu foarte mult succes pentru amândoi. Există bună înţelegere pe mai multe planuri, în special pe plan emoţional.
În schimb, pot să apară probleme din cauza mai multor aspecte tensionate care se manifestă pe semnele fixe. Cu alte cuvinte, fiecare ţine prea mult la propriile idei, fapt care poate deveni o problemă în cazul în care încăpăţânarea se prelungeşte pe un interval de timp prea îndelungat.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 08 Iunie, A umblat S. cu alte femei în timpul cât am fost despărţiţi sau şi când era cu mine?

Atunci când aţi fost despărţiţi, a fost cu alte femei. Acest lucru s-a întâmplat, mai rar, şi atunci când eraţi împreună, fără însă să acorde o importanţă deosebită relaţiilor respective. Practic, explicaţia lui ar fi că nu au contat pentru el, lucru adevărat. Problema este însă că nici relaţia cu tine nu a contat pentru el aşa cum ar fi trebuit.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 08 Iunie, Voi mai avea relaţii cu S.? Sau o să trec peste asta, în sensul că n-o să-l mai accept, chiar dacă mai vine, şi voi cunoaşte pe altcineva?

Este mai bine să nu ai, pe viitor, relaţii cu S.
Ai şanse să cunoşti pe altcineva pe parcursul acestei toamne, o persoană care să îţi placă, chiar dacă relaţia nu va fi una dezvoltată pe termen lung.
Apoi, pe parcursul anului viitor, e posibil să debuteze o relaţie cu adevărat serioasă.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 08 Iunie, Cum e relaţia lui S. cu cealaltă femeie? E din interes sau îi place? Cât va dura?

Nu e o relaţie serioasă, care să conteze în vreun fel. Nici de interes nu poate fi vorba, ci despre plăcere, dar una de tip inferior. În ceea ce priveşte durata sa, relaţia nu are şanse să continue pe termen lung. Este cel mult „o iubire de-o vară“.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 08 Iunie, De ce ne-am întâlnit cu S.? Ce rol a avut relaţia noastră?

Nu a fost o relaţie importantă în sine, ci mai mult prin învăţăturile pe care le poţi trage din ea. Trebuie să delimitezi bine elementele care nu ţi-au plăcut la el şi să încerci să eviţi bărbaţii care prezintă aceleaşi trăsături.
De asemenea, e nevoie de mai mulă stăpânire de sine.


7. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 08 Iunie, Când mă va mai căuta S.? Ce simte pentru mine?

În acest moment, nu prea este cu gândul la tine şi nici nu îşi face vreo problemă legat de ce simţi sau de ce crezi tu. Are mai degrabă un comportament teribilist, cu accente adolescentine.
În legătură cu evoluţia relaţiei, nu este exclusă o reîntâlnire, dar ar fi mai bine pentru dumneavoastră să nu îi mai acordaţi atât de multă atenţie sau încredere


Mesaje primite pe 07 Iunie

1. Sonia, 17.12.1961, mesaj trimis pe 07 Iunie, Ce şanse am să mă recăsătoresc?

Este un obiectiv important pentru dumneavoastră, dar nu unul uşor de atins. În momentul în care veţi fi reuşit să ajungeţi la o a doua căsătorie, puteţi considera că aţi scăpat de o parte importantă din bagajul dumneavoastră karmic.
Lucrurile nu sunt însă deloc simple şi e nevoie să primiţi mai multe lecţii de viaţă, înainte de a face acest lucru. În mare, trebuie să deveniţi mai tolerant cu persoanele de sex opus şi să le oferiţi multă libertate. De asemenea, nu trebuie să vă aşteptaţi neapărat să îl întâlniţi pe bărbatul ideal.


2. Sonia, 17.12.1961, mesaj trimis pe 07 Iunie, Ce sentimente are G. faţă de mine?

Destul de neclare. Mai mult se gândeşte la tine, decât să simtă ceva deosebit pentru tine.


3. A., 15.10.1985, mesaj trimis pe 07 Iunie, Când se va duce D. acasă din Grecia? Doreşte să stea mai mult acolo?

El ar dori să stea mai mult timp în Grecia, dar este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple. Cel mai probabil, va descoperi că este mai bine, chiar din punct de vedere profesional, să se întoarcă acasă.


4. C., 26.05.1960, mesaj trimis pe 07 Iunie, După cele întâmplate, va fi nevoie sau ar fi recomandabil să îmi schimb locul de muncă? Va face cineva presiuni asupra mea?

Da, este recomandabil să luaţi în considerare schimbarea locului de muncă. poziţia ocupată de dumneavoastră devine şubredă, iar în viitor se întrezăreşte o schimbare majoră.


Mesaje primite pe 06 Iunie

1. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 06 Iunie, Am o relaţie cu J., de zece luni. De câteva zile nu dă nici un semn de viaţă. Va continua relaţia noastră sau se termină aici? Nu înţeleg ce s-a înt

Cuvântul care poate să caracterizeze cel mai bine starea lui actuală este „nehotătâre“. Nu se simte prea bine, dar îşi va reveni.
Pentru ca relaţia să continue, tu eşti cea care trebuie să depună eforturi. În perioada următoare, atitudinea potrivită este să îi dăruieşti tot ce poţi şi să nu îi ceri prea multe explicaţii.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 06 Iunie, Fostul iubit, care acum trei săptămâni mi-a dat cu piciorul, are o relaţie serioasă? Adică îmi spunea că mă iubeşte şi mă înşela?

Nu minţea în totalitate, pentru că simţea că este legat de tine. Dar iniţiase deja o relaţie fizică cu o altă femeie, de care se simţea mai atras decât de tine.
E mult spus dacă încercăm să caracterizăm drept relaţie serioasă această legătură cu o altă femeie. Nu este vorba de ceva durabil.


Mesaje primite pe 05 Iunie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 05 Iunie, Referitor la răspunsul 2 din 4 iunie: Despre ce fel de situaţi noi poate fi vorba?

Tot felul de probleme personale minore, dar care îl fac să îşi schimbe anumite tabieturi şi, în final, ritmul de viaţă. Cel mai probabil va fi vorba de mici probleme de sănătate sau de unele neplăceri la serviciu, iar apoi de schimbarea de comportament a unor persoane care îi sunt apropiate şi cu care colaborează.


Mesaje primite pe 04 Iunie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 04 Iunie, Ce îmi puteţi spune despre evoluţia relaţiei cu S., în viitor?

Seminţele care se plantează în acest moment, atmosfera existentă în prezent nu este favorabilă dezvoltării relaţiei, ba chiar dimpotrivă.
Vor exista suişuri şi coborâşuri, dar tendinţa este mai degrabă descendentă.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 04 Iunie, Ce îmi puteţi spune despre evoluţia lui M. în acest an, în ceea ce mă priveşte?

El se va confrunta, la începutul acestei toamne, cu diferite situaţii noi pentru el, faţă de care nu va şti ce reacţie să aibă. Pentru a face faţă acestor împrejurări, va fi nevoie de o anumită analiză şi reconstruire a propriei personalităţi. Ca urmare a acestui proces, va fi afectată şi relaţia cu tine, va reuşi să înţeleagă anumite lucruri privitoare la tine, pe care până acum nu le observa.
Depinde de el să ajungă, în cadrul acestui proces, la un nivel cât mai profund. Dacă va reuşi acest lucru, şi relaţia dumneavoastră va cunoaşte o dezvoltare mai puternică.


3. Geanina, 03.03.1978, mesaj trimis pe 04 Iunie, Ce şanse am să mă căsătoresc cu Viorel?

Există şanse bune pentru o astfel de evoluţie a acestei relaţii. În prezent, între voi se construiesc legături foarte puternice, mai puternice decât cele existente acum, deoarece aparţin planului sentimental. În acest sens, aveţi mari şanse să ajungeţi la o căsnicie fericită.


4. Ramona, 08.09.1979, mesaj trimis pe 04 Iunie, Sunt şanse să mă împac cu C. De ce mă caută după atâta timp?

Vine după evenimente nu tocmai plăcute pentru el, nu se simte deloc stăpân pe el şi simte că o relaţie cu tine l-ar ajuta să îşi redobândească încrederea în sine şi stăpânirea de sine.


5. Carmen, 13.11.1961, mesaj trimis pe 04 Iunie, Este stabil mediul profesional sau ar trebui să caut altceva?

În viitorul apropiat şi mediu, nu se anunţă schimbări importante pe acest plan.
O mare concentrare pe acest plan, cu posibilitatea unor schimbări importante, se va înregistra abia în 2012 şi 2013.


6. Cita, 10.11.1975, mesaj trimis pe 04 Iunie, Astrokarma

În existenţele anterioare, aţi muncit foarte mult şi, ca urmare a acestui efort perpetuu, aţi reuşit, treptat, să acumulaţi şi putere, şi bogăţie. Aţi neglijat însă latura spirituală a vieţii şi nu v-aţi dezvoltat suficient din punct de vedere sentimental.
Acum, trebuie să câştigaţi în profunzime din punct de vedere emoţional. Banii rămân un aspect important şi este posibil să aveţi parte, din când în când, şi de surprize plăcute pe acest plan.
Călătoriile şi relaţiile cu străinătatea şi cu persoane din străinătate vor juca un rol decisiv în anumite momente ale vieţii dumneavoastră.
În etapa de viaţă pe care o traversaţi acum, în prim-plan se află planul relaţional. De aproximativ doi ani aveţi întâlniri cu persoane de care vă leagă un trecut karmic şi mai aveţi aproximativ un an la dispoziţie pentru a rezolva, într-un fel sau altul, aceste relaţii.


Mesaje primite pe 03 Iunie

1. Andrei, 05.06.1974, mesaj trimis pe 03 Iunie, Ce se va întâmpla cu relaţia mea cu Miha, pentru că nu are încredere în mine?

Nu are prea multă încredere, dar este ataşată de tine şi asta contează mult în evoluţia relaţiei voastre. Existenţa acestor sentimente este aspectul fundamental şi e unul pozitiv, în favoarea ta.
Prin comportamentul tău, îi poţi câştiga şi încrederea. Fii deschis şi arată-i că nu ai nimic de ascuns1


2. Cristina, 22.03.1984, mesaj trimis pe 03 Iunie, Sunt şanse să mă mai intersectez cu Cristi? Dacă da, cum vor evolua lucrurile?

Compatibilitatea dintre voi e una foarte bună şi merită să faci eforturi pentru a-l reîntâlni pe Cristi şi pentru a iniţia o legătură cu el.
Aspectele care indică o înţelegere foarte bună sunt numeroase. Practic, comunică foarte bine toate planetele care se referă la compatibilitate şi chiar la posibilitatea căsătoriei (Soare-le tău în conjuncţie cu Luna de pe harta lui natală, Marte al tău în conjuncţie cu Venus de pe harta lui natală, cele două Juno aflate, de asemenea, în conjuncţie).
Tot ce trebuie să te preocupe este să iniţiezi cel puţin o relaţie de prietenie, pentru că astrele o vor face apoi să se dezvolte de la sine.


Mesaje primite pe 02 Iunie

1. Mihaela Andra, 27.10.1989, mesaj trimis pe 02 Iunie, Voi avea o căsnicie fericită alături de Cristian? Se merită să ne căsătorim curând?

Sunt câteva elemente bune, care indică posibilitatea dezvoltării unei relaţii şi a unei evoluţii comune.
Conjuncţia dintre Marte de pe cele două hărţi natale ale voastre indică o manieră identică de a acţiona, fapt care asigură coordonarea eforturilor şi buna înţelegere.
Faptul că el are în Scorpion, semnul tău solar, atât Venus (care indică tipul de femeie de care se simte atras), precum şi Juno (asteroidul căsătoriei) este de asemenea pozitiv pentru această relaţie.
Sextilul între cele două luni aduce un tip de sensibilitate asemănător şi permite o înţelegere fără cuvinte, empatică.
Singura problemă pare a fi lipsa unor aspecte care să indice continuitatea relaţiei pe termen lung. Aşadar, bazele sunt bune, rămâne să munciţi pentru a le face să rodească. Ţinând cont de acest ultim aspect, ar fi recomandat ca relaţie să cunoască mai întâi o dezvoltare în timp, înainte de căsătorie.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 02 Iunie, Acum, când Marian a aflat că m-am despărţit de soţ, ce decizie va lua în legătură cu mine? Ce relaţie vom avea de aici înainte?

Legătura dintre voi se va întări ca urmare a ultimelor evenimente, iar Marian va deveni şi el conştient de acest lucru. Îi va da câteva impulsuri spre acţiune, dar se menţin încă barierele mentale pe care le are.
Faptul că tu ai făcut sau eşti pe cale să faci tot ceea ce depinde de tine pune acum întreaga lumină asupra acţiunilor lui şi, pe termen de câteva luni, va declanşa un moment de criză interioară la capătul căruia va lua decizia decisivă.
Aşadar, în esenţă se poate spune că ai făcut ca evenimentele să se petreacă într-un ritm mai rapid şi ai apropiat deznodământul.


Mesaje primite pe 01 Iunie

1. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 01 Iunie, Cum va decurge primăvara şi vara aceasta din punct de vedere profesional şi al banilor? Mă pot ajuta partenerii de acum?

Primăvara deja s-a încheiat, deci rămâne să vorbim despre vara acestui an.
Pe plan financiar, îndeosebi luna iunie va fi una încărcată, atât cu câştiguri importante, cât şi cu cheltuieli mari. În general, e recomandabil să manifestaţi prudenţă şi să nu vă aruncaţi în speculaţii care par dubioase.
Pentru evoluţii pozitive pe plan profesional, trebuie să mai aşteptaţi aproximativ o jumătate de an. 2011 şi prima parte a lui 2012 vor aduce vremuri mai bune la serviciu.
În ceea ce priveşte relaţiile de parteneriat, nu sunt foarte bine aspectate în această vară. Comunicarea este greoaie, mai ales cu persoanele de sex feminin.


2. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 01 Iunie, Detalii despre cel cu care voi fi împreună

Un bărbat puternic, obişnuit să i se dea ascultare atunci când vorbeşte, atât la locul de muncă, dar şi cu persoanele apropiate.
De asemenea, este o persoană inteligentă, cu o experienţă de viaţă bogată, acumulată şi prin intermediul călătoriilor pe care le-a făcut, inclusiv în străinătate.
Fizic, este puternic şi plin de energie, fără a fi însă solid.


3. Laly, 02.07.1984, mesaj trimis pe 01 Iunie, Ce puteţi să îmi spuneţi despre fostul meu prieten? Va veni înapoi?

Este puţin probabil să se întâmple acest lucru, chiar dacă uneori va lua în considerare această posibilitate.
Cel mai probabil este să îşi găsească pe altcineva.


loading...

loading...
Horoscop