RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MARTIE, 2010

Mesaje primite pe 31 Martie

1. Geanina, 03.03.1978, mesaj trimis pe 31 Martie, Ce şanse am să mă impact cu Bogdan?

Sunt şanse mici de împăcare. Deciziile importante par deja să fie luate, iar acestea nu sunt favorabile unei împăcări. Chiar dacă mai pot exista tentative în acest sens, rezultatele lor vor fi neglijabile.


Mesaje primite pe 30 Martie

1. Ana, 09.08.1969, mesaj trimis pe 30 Martie, De ce mă evită, ce reţineri are în privinţa mea? Ce crede despre mine?

Tranzitul lui Saturn retrograd peste Uranus-ul natal îi provoacă o stare de disconfort interior şi te poţi aştepta la câteva luni în care el să fie mai reţinut, să se gândească de două ori înainte de a spune ceea ce simte sau înainte de a acţiona în mod concret.
Pe parcursul lunii august, această conjuncţie va avea loc pentru a treia oară şi va marca rezolvarea problemelor cu care se confruntă acum, sau cel puţin găsirea soluţiilor şi începutul rezolvării situaţiei. Apoi, treptat, începând cu toamna acestui an, vei putea să îi cunoşti adevărata individualitate.
El ţine la tine şi vrea să continue relaţia.


Mesaje primite pe 28 Martie

1. Elyia, 23.12.1980, mesaj trimis pe 28 Martie, Care sunt şansele să întâlnesc curând pe cineva pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie?

Începând cu 2009 şi până în 2012, inclusiv, vă confruntaţi cu tranzitul lui Saturn prin casa a şaptea, casa căsătoriei şi a vieţii de cuplu. Efectul unui astfel de tranzit constă în regândirea modului în care vă implicaţi într-o relaţie, în transformarea dumneavoastră astfel încât, până la sfârşitul intervalului amintit, să fiţi pregătită din toate punctele de vedere pentru a iniţia o relaţie de cuplu.
Ţinând cont şi de aspectele pe care le face Saturn cu planetele natale, este posibil ca şansa dezvoltării unei relaţii să apară în această toamnă, cel mai probabil în luna octombrie.
2011 aduce evoluţii controversate, în sensul că lucrurile vor merge bine mai mult timp, după care va apărea o criză, pe care este important să o depăşiţi.
Despre căsătorie se poate vorbi după depăşirea momentului de la începutul anului 2012, când Saturn face o conjuncţie cu Juno natal (asteroidul căsătoriei). Ţinând cont că la puţin timp după aceea se încheie şi tranzitul lui Saturn prin casa a 7-a, şansele de căsătorie cresc considerabil.


Mesaje primite pe 27 Martie

1. Alexandra, 17.08.1984, mesaj trimis pe 27 Martie, Mă voi împăca cu Dan?


Sunt multe lucruri care nu au fost spuse între voi, iar acum plătiţi pentru asta. Aţi dat importanţă doar aspectelor superficiale, de suprafaţă, ceea ce acum face ca împăcarea să fie dificilă.
Este posibil să vă împăcaţi pentru un timp, dar pe termen lung relaţia are şanse mici de dezvoltare. Cel mai probabil, fiecare îşi va găsi fericirea alături de altcineva.


2. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 27 Martie, Dar merită să lupt pentru el? Ce va reprezenta el în viaţa mea?

În acest moment, el este cel mai important lucru pe care îl ai ca variantă fericită de viitor, aşa că în mod clar trebuie să lupţi pentru el. Aceste efort în vederea unei relaţii cu el are şi meritul că aduce clarificări pe mai multe planuri, în viaţa ta.
Relaţia voastră poate să fie, pe termen lung, una reuşită. Nu este obligatoriu să fie aşa, ci depinde de posibilitatea voastră de a o dezvolta. Dar este, cu siguranţă, alternativa cu cele mai mari şanse de reuşită, dacă o comparăm cu celelalte.


Mesaje primite pe 26 Martie

1. Răzvan, 19.07.1965, mesaj trimis pe 26 Martie, Am avut o relaţie extraconjugală în care zic că nu m-am implicat emoţional, persoana cealaltă da. Ce se va întâmpla? Mi-am supărat mult soţia şi o iu

În relaţia cu cealaltă persoană implicată, totul depinde de dumneavoastră. Dacă, aşa cum spuneţi, nu v-aţi implicat emoţional şi nu vreţi să vă mai supăraţi soţia, nu veţi avea absolut nicio dificultate în a pune capăt relaţiei, în a face ca greşeala să nu se mai repete.
În ceea ce priveşte relaţia cu soţia, aceasta e pe cale să se îndrepte, să cunoască o nouă perioadă bună. Practic, greşeala ta a scos la lumină existenţa anumitor probleme, iar acum le rezolvaţi împreună, astfel încât să redeveniţi un cuplu armonios.


Mesaje primite pe 25 Martie

1. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 25 Martie, Este Daniel jumătatea mea?

Poţi avea o relaţie pe termen lung cu el, dar – dacă se va întâmpla acest lucru – trebuie să ştii că nu va fi exact tipul de legătură la care te aştepţi şi pe care o visezi. Nu veţi împărtăşi chiar totul, vor exista şi secrete, iar el îşi va asuma multe libertăţi pe care îţi va fi greu să le tolerezi. Cu îngăduinţă şi înţelegere din partea ta, relaţia poate să meargă.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 25 Martie, Ce vrea M. de la mine? Este implicat într-o relaţie? Merită atenţia mea?

Este atras de tine, dar nu pe un nivel profund, care să permită dezvoltarea unei relaţii serioase. Merită atenţia ta, în sensul construirii unei relaţii de prietenie, dar nu mai mult decât atât.
Actualmente, nu este implicat în nicio relaţie.


3. A., 15.10.1985, mesaj trimis pe 25 Martie, Să-l caut pe D. de Paşti sau o pauză din partea mea ar fi binevenită? Mi-e teamă să nu-l agasez.

Într-adevăr, este binevenită o pauză din partea ta. Puteţi petrece Paştele împreună doar dacă această propunere vine din partea lui.


Mesaje primite pe 24 Martie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 24 Martie, Săptămâna trecută m-am certat cu S. Ce şanse sunt să ne împăcăm şi ce atitudine din partea mea ar ajuta?

Probabil că s-a întâmplat ceea ce spuneam în finalul mesajului anterior: „Dacă în viitorul apropiat vă vedeţi mai rar, nu trebuie să intraţi în panică deoarece această scurtă izolare mai degrabă va întări relaţia, decât să îi dăuneze.“.Influenţele favorabile despre care am vorbeam continuă să se exercite încă aproximativ trei săptămâni, iar până la sfârşitul perioadei vă veţi împăca.
Lăsaţi-l să aibă iniţiativa, atunci când vine vorba de sentimente şi trăiri. În loc să îi oferiţi recomandări sau sfaturi, oferiţi-i o perioadă în care să mediteze singur, pentru că va ajunge la aceleaşi concluzii ca şi dumneavoastră.


Mesaje primite pe 23 Martie

1. Maria, 18.05.1994, mesaj trimis pe 23 Martie, Previziuni pentru o zi: 27 martie 2010

Dimineaţa este o perioadă favorabilă, în care vă puteţi folosi din plin calităţile, inclusiv pe cele interioare, care nu ies la lumină foarte des. De aceea, este bine ca, în măsura posibilităţilor, să programaţi orice examen, test sau acţiune mai importantă la primele ore ale zilei.
Prin aspectele pe care le face, Neptun creează posibilitatea apariţiei unor confuzii sau a unor vise nerealiste. Ca urmare, trebuie să fiţi foarte bine ancorată în realitate şi să fructificaţi rapid orice oportunitate. Visarea trebuie lăsară pe altădată.


Mesaje primite pe 21 Martie

1. Emilis, 22.11.1980, mesaj trimis pe 21 Martie, Ce simte Ionuţ pentru mine? Este îndrăgostit de mine?

Deşi sunt destule aspecte cu care nu este de acord la tine, cele care îi plac cântăresc mai greu şi este pe cale să se îndrăgostească, cumva împotriva voinţei lui. Nu mai e mult (câteva zile, maxim două săptămâni) până când va da frâu liber acestui sentiment.
În ceea ce priveşte posibilitatea dezvoltării unei relaţii serioase între voi, există destule probleme, care pornesc în general de la modul în care el comunică şi înţelege lumea, diferit de al tău. Pe termen lung, aceste diferenţe vor influenţa decisiv relaţia, şi nu în bine.


2. David, 11.07.1967, mesaj trimis pe 21 Martie, Financiar şi profesional în 2010

Din punct de vedere profesional, este foarte important să mizaţi în continuare pe proiectele în care deja sunteţi implicat. Chiar dacă, mai ales pe durata verii, apar planuri noi, acestea trebuie dezvoltate în paralel cu ceea ce faceţi acum şi nu renunţând la vechi. Până la perioada de timp în care devin posibile schimbări radicale mai sunt aproximativ doi ani.
Pe plan financiar, încercaţi să profitaţi cât mai mult de circumstanţele favorabile care există în prima parte a lunii aprilie! Puteţi obţine diferite avantaje, precum măriri de salariu, sporuri sau alte câştiguri suplimentare obţinute de pe urma muncii pe care o faceţi în mod regulat.
O altă perioadă favorabilă pentru a face bani este intervalul august-septembrie, dar de această dată prin moşteniri sau afaceri fără legătură cu ocupaţia dumneavoastră de bază.


Mesaje primite pe 20 Martie

1. Elena, 05.07.1977, mesaj trimis pe 20 Martie, Referitor la ţara în care veţi locui (Franţa, Italia sau România)

Sunt două aspecte care indică faptul că, şi în cazul celei de-a doua căsătorii, este mult mai probabil să aveţi domiciliul în străinătate decât în România. În acelaşi timp însă, legăturile cu România sunt importante şi chiar vor contribui decisiv la dezvoltarea relaţiei, deci e bine atât să veniţi în ţară cât de des puteţi, cât şi să păstraţi legătura cu cei de aici.
În ceea ce priveşte ţara, sunt deschise mai multe posibilităţi, iar circumstanţele vor fi de aşa natură încât vă veţi decide definitiv abia pe parcursul anului 2011, în urma unui eveniment pozitiv, a unei şanse de care veţi avea parte. Franţa este o variantă mult mai bună decât Italia, care ar trebui mai degrabă evitată.


2. Elena, 05.07.1977, mesaj trimis pe 20 Martie, Cum vor reacţiona Roberto şi tatăl lui când îi voi cere divorţul? Se aşteaptă ei la asta?Deşi undeva în interior se aşteptă la acest lucru, refuză să se gândească la el. reacţia lui Roberto va fi una emoţională, rod al unei tulburări profunde, în timp ce reacţia tatălui va fi mai liniştită şi mai lipsită de încărcătură emoţională.
Cel mai bine e să le comunicaţi vestea ca pe o informaţie şi apoi să le daţi un timp să se obişnuiască cu ea, arătându-le în acelaşi timp că decizia este deja luată 100%.


3. Cristina, 15.11.1967, mesaj trimis pe 20 Martie, Referitor la mesajul din 15 martie 2010. În ce sens nu trebuie să iau o decizie definitivă?

În ciuda aspectelor bune care există în ceea ce vă priveşte, până la data menţionată mai pot exista evenimente neprevăzute, care să provoace dificultăţi. În schimb, dacă la data respectivă veţi fi încă împreună, atunci în faţa dumneavoastră se aşterne un drum lipsit de obstacole. De aceea, pentru a fi sută la sută sigură, ar trebui ca data căsătoriei să fie programată după octombrie 2011.
Dacă însă simţi altceva şi vrei să faci acest pas mai devreme, poţi să procedezi aşa, deoarece şansele pentru o căsătorie frumoase sunt oricum foarte bune, nu 100% , dar peste 80%.


4. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 20 Martie, Cum va evolua relaţia dintre mine şi S. în următoarele trei luni?

Până pe data de 15 aprilie, beneficiaţi de o influenţă astrală favorabilă dezvoltării acestei relaţii şi exprimării sentimentelor de iubire.
După aceea, odată cu dispariţia tendinţei de expansiune, trebuie să rezolvaţi diferite probleme punctuale, mici amănunte legate, cel mai probabil, de documente, acte sau probleme de sănătate.
Dacă în viitorul apropiat vă vedeţi mai rar, nu trebuie să intraţi în panică deoarece această scurtă izolare mai degrabă va întări relaţia, decât să îi dăuneze.


Mesaje primite pe 19 Martie

1. Ada, 19.03.1973, mesaj trimis pe 19 Martie, Ce evenimente importante vor urma în perioada următoare în viaţa mea, de care ar trebui să ţin cont, azi fiind ziua mea?

În primul rând, la mulţi ani şi fie să ai puterea de a-ţi împlini destinul!
Începând chiar din această săptămână, Jupiter intră în casa profesiei, pe care o va tranzita până în vara anului următor. Prin urmare, poţi să te aştepţi la dezvoltare pe plan profesional şi la îmbunătăţirea imaginii tale.
Şansele cele mai mari pentru o avansare, o slujbă mai bună sau o mărire de salariu sunt în iunie acest an şi în ianuarie 2011.
Este de aşteptat ca, pe parcursul anului următor, relaţiile tale cu o persoană de sex feminin din familie să se schimbe radical, iar acest lucru să influenţeze mai multe domenii ale vieţii.
În general, este indicat să acorzi multă atenţie familiei, rudelor şi propriei case, unde e nevoie de modificări care pot evolua pe o marjă largă, de la o simplă redecorare sau achiziţionarea unor obiecte electrocasnice ori de mobilier până la schimbarea domiciliului.


Mesaje primite pe 18 Martie

1. Manuela, 22.05.1971, mesaj trimis pe 18 Martie, Soţul a avut o altă relaţie şi vreau să aflu dacă o continuă, cât este de implicat şi dacă se vor revedea.

Chiar dacă în acest moment niciunul dintre cei implicaţi nu este convins că acea relaţie s-a încheiat, ea nu are nici un viitor.
Tu rămâi singura femeie importantă din viaţa soţului tău.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 18 Martie, Am şanse să devin şefa bibliotecii? Cum va evolua lupta pentru putere dintre mine şi Mihaela?

Între sfârşitul lunii aprilie şi jumătatea lunii iulie, nimic nu ar trebui să te oprească, pe plan profesional. Beneficiezi de energie din plin, care îţi permite să câştigi orice competiţie.
Încearcă să faci mişcările decisive în perioada respectivă, şi nu mai devreme, pentru ca astfel să beneficiezi de influenţele astrale cele mai favorabile!


Mesaje primite pe 16 Martie

1. Ion, 22.08.1965, mesaj trimis pe 16 Martie, Ce ar trebui să fac ca să scap de problemele de sănătate pe care le am?

Sunt şanse mari ca problemele dumneavoastră să aibă origini karmice, ţinând cont de aspectele pe care le fac Uranus, Pluton şi Neptun pe axa sănătăţii.
Una dintre problemele cele mai importante de rezolvate pare a fi găsirea unei stabilităţi, a unei continuităţi în viaţa dumneavoastră, factor care ar putea să îşi pună amprenta în mod pozitiv şi asupra stării de sănătate.
De asemenea, unele dintre problemele cu care vă confruntaţi trebuie pur şi simplu acceptate, trebuie să vă învăţaţi să trăiţi cu ele. Astfel, în loc să vă consumaţi energia în această luptă, veţi începe să „hrăniţi“ fiinţa dumneavoastră cu elemente pozitive şi să o faceţi mai puternică.
Deoarece nu ne-aţi spus nici localitatea natală şi nici ora la care v-aţi născut, este dificil să vă oferim alte amănunte.


Mesaje primite pe 15 Martie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 15 Martie, Aş dori să-mi spuneţi trecut, prezent, viitor cu Geo.

În evoluţia relaţiei de până acum, au fost deja implicate sentimente care v-au dat la amândoi senzaţia clară că între voi poate să fie ceva.
Actualmente, există o lipsă de acţiune, dar şi de comunicare, datorată în bună măsură unor cauze externe, care nu ţin de ceea ce s-a întâmplat între voi.
El nu va face nimic pentru a contracara aceste influenţe exterioare, astfel că ţie îţi revine această misiune. Îl poţi atrage lângă tine oferindu-i mai mult şi împlinindu-i diferite dorinţe.

Club Mistic îţi urează LA MULŢI ANI şi îndeplinirea tuturor dorinţelor!.
De asemenea, poţi să ne trimiţi o întrebare la unul din mailurile de la rubrica Contact, la care îţi vom oferi un răspuns gratuit.
Club Mistic îţi urează să ai puterea de a-ţi împlini destinul!


2. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 15 Martie, De ce se poartă Geo distant cu mine?

Se confruntă cu diferite probleme, fără legătură cu relaţia, dar care, afectându-l pe el, afectează şi această relaţie.


3. Cristina, 15.11.1967, mesaj trimis pe 15 Martie, Mă voi mărita cu Constantin? Este el soarta mea?

Deşi ai unele temeri în legătură cu evoluţia acestei relaţii, cea mai mare parte a lor sunt neîntemeiate. În momentul în care vei opta pentru o gândire pozitivă, şi relaţia se va dezvolta foarte bine.
Relaţia are, aşadar, un bun potenţial de dezvoltare, dar nu te sfătuim să iei o decizie definitivă înainte de octombrie 2011. Până atunci, foarte multe lucruri se vor lămuri de la sine şi vei şti exact ce ai de făcut.


4. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 15 Martie, Cum va decurge perioada 1 aprilie – 1 iulie din punct de vedere al contractelor şi al datoriilor pe care le am de plătit?

Depinde foarte mult de eforturile pe care le-aţi făcut în primele trei luni ale acestui an şi chiar de anumite evenimente care vor avea loc în această săptămână şi săptămâna viitoare, care sunt menite să vă arate calea de rezolvare a problemelor. Este posibil chiar ca în curând să primiţi un sfat foarte bun, care să vă fie de real folos.
Continuă tranzitul lui Neptun prin casa a 8-a, care aduce fluctuaţii şi proiecte utopice. În aceste condiţii, e bine-venită colaborarea cu un partener cu abilităţi practice mult mai bine dezvoltate. Pe cont propriu vă va fi greu să vă rezolvaţi problemele.


Mesaje primite pe 14 Martie

1. A., 05.08.1979, mesaj trimis pe 14 Martie, Predispoziţii relaţionale

Începând cu data de 12-13 aprilie, începe o perioadă excelentă pentru tine pe plan relaţional, care va dura până în primăvara anului 2011. sunt favorizate toate formele de trăire şi de exprimare a iubirii: declaraţii de dragoste, întâlniri romantice sau excursii în doi, cadouri etc.
Vor fi impulsuri foarte mari spre permanentizarea unei relaţii, lucrurile devenind extrem de serioase, inclusiv în privinţa planurilor pe termen lung.


2. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 14 Martie, Cum pot avea iniţiative şi să petrecem mai mult timp, pentru că nu este liber? Dacă eu nu aş mai lupta, el ar renunţa la mine?

Dacă tu nu ai mai lupta, nu ar renunţa imediat, dar treptat relaţia voastră s-ar deteriora, mergând spre final.
Tocmai de aceea şi tocmai pentru că sunteţi despărţiţi, e necesar să compensaţi vorbind mai mult sau chiar să găsiţi diferite alte forme prin care să simţiţi că sunteţi împreună, de exemplu să lucraţi împreună la un anumit proiect, indiferent care, fiecare dintre voi făcând, zilnic dacă se poate, partea sa de treabă pentru acest scop comun.
Mai poate fi vorba să vedeţi filme recomandate de celălalt, să citiţi cărţi care i-au plăcut celuilalt, să vă înconjuraţi de cadourile pe care vi le-aţi făcut reciproc. Astfel, cel puţin simbolic, începeţi să fiţi împreună mai mult timp.


Mesaje primite pe 12 Martie

1. Mona, 21.07.1963, mesaj trimis pe 12 Martie, Previziuni pe o zi, 16 martie

Este o zi în care sunt favorizate acţiunile care presupun folosirea intelectului. Gândiţi clar şi înţelegeţi lucruri care până atunci vă rămăseseră ascunse.
Riscul cel mai serios vine de la momentele în care visaţi cu ochii deschişi. În ziua respectivă trebuie să fiţi, dimpotrivă, ancorată în concret şi să aveţi permanentă în minte scopul pentru care vă aflaţi într-un anumit loc şi vă comportaţi într-un anumit fel. Fiţi cât mai activă cu putinţă!


2. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 12 Martie, Câteva detalii despre viitorul meu soţ. Va fi C. acela? Şi când?

După cum am spus la răspunsul anterior, sunt şanse bune ca viitorul soţ să fie C. foarte importante sunt susţinerea şi siguranţa pe care ţi le poate oferi pe plan sentimental.
E bine ca o căsătorie să aibă loc după iarna 2010-2011 şi nu înainte de data respectivă. Totuşi, în această vară poţi faci paşi importanţi în acest sens, pentru pregătirea acestui eveniment.


3. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 12 Martie, Am un viitor lângă el? Este relaţia care mă va face fericită? Cum să procedez în continuare pentru a-l apropia mai mult?

Această relaţie are şanse bune de dezvoltare pe termen lung.
Chiar dacă chiar în această perioadă acţionează unele elemente mai puţin favorabile, prin acţiune hotărâtă le poţi depăşi fără mari probleme.
Este bine să fii sinceră cu el, să îi spui deschis ceea ce doreşti şi să ai cât mai multe iniţiative, destinate să vă aducă mai mult timp împreună şi să vă facă să treceţi prin experienţe cât mai diverse.
Treptat, sunt şanse mari ca tu să îţi asumi rolul conducător în această relaţie.


Mesaje primite pe 11 Martie

1. A., 05.08.1979, mesaj trimis pe 11 Martie, Va schimba noul proprietar destinaţia imobilului?

Ar vrea acest lucru, dar e puţin probabil să acţioneze în acest sens în viitorul apropiat.


2. Elena, 05.07.1977, mesaj trimis pe 11 Martie, Când voi avea un copil?

Cea mai bună perioadă pentru concepţie este sfârşitul primăverii şi vara anului 2012. odată ce rămâi însărcinată, trebuie să te îngrijeşti foarte bine, pentru că există riscul unor complicaţii.
Apoi, o altă perioadă propice este în a doua jumătate a lui 2014 şi prima parte a lui 2015. De fapt, atunci sunt cele mai mari şanse să apară un copil.


3. Elena, 05.07.1977, mesaj trimis pe 11 Martie, Cum şi când se va termina actuala mea căsnicie? Voi cere eu divorţul? Îl va cere Roberto, soţul meu?

Trebuie să se încheie până în mai 2011. dacă nu se va întâmpla până atunci, lucrurile vor merge mult mai dificil. Aşadar, dacă până la sfârşitul acestui an soţul tău nu ia o decizie în acest sens, trebuie ca tu să depui divorţul, chiar la începutul lui 2011.


4. Elena, 05.07.1977, mesaj trimis pe 11 Martie, Voi reuşi să păstrez relaţia cu Daniel şi să formăm o familie împreună, cu copii?

Acest lucru depinde în principal de tine. Dacă vei reuşi să îi oferi lui Daniel ceea ce ştii şi simţi că îşi doreşte, va fi capabil să ia deciziile potrivite.
Puteţi să aveţi un copil împreună, în cadrul unei familii fericite.


5. Elena, 12.06.1995, mesaj trimis pe 11 Martie, Doresc să aflu dacă voi reuşi să intru la liceul dorit.

Actualmente, şansele nu sunt foarte bune, dar totul se poate schimba în lunile următoare, dacă vei lua toate măsurile pentru a reuşi. În special în următoarele trie săptămâni există o bună oportunitate pentru a te pregăti aşa cum se cuvine.


Mesaje primite pe 09 Martie

1. Paua, 01.01.1983, mesaj trimis pe 09 Martie, Voi fi căsătorită o singură dată?

Este posibil ca, la un moment dat, relaţia din prima căsătorie să se deterioreze şi chiar să iniţiaţi un al doilea mariaj, dar partenerul din prima căsătorie va fi mereu o prezenţă importantă în viaţa dumneavoastră, un reper fundamental. Prin urmare, e mai bine să vă concentraţi asupra reuşitei acestei relaţii.


2. Săndica, 22.05.1971, mesaj trimis pe 09 Martie, Soţul a avut în timpul unei călătorii o altă relaţie. Doresc să ştiu cât s-a implicat în relaţie.

A fost o relaţie în primul rând fizică, fără mare implicare pe plan emoţional. Totuşi, chiar şi aşa, faptul că a existat această aventură indică neîmpliniri în relaţia voastră de cuplu, care trebuie rezolvate, astfel încât o astfel de situaţie să nu se mai repete.


3. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 09 Martie, Cum va fi vacanţa noastră (Ana şi Cornelia) din Egipt de săptămâna viitoare?

Ana: cu Marte conjunct cu Fortuna, aflat în tranzit prin casa călătoriilor, se anunţă o călătorie bogată în evenimente, pe parcursul căreia, cu siguranţă, nu te vei plictisi.
Unele dintre lucrurile pe care le vei vedea acolo vor rezona cu straturile cele mai profunde ale fiinţei tale şi îţi vor schimba planurile de viitor.
La începutul călătoriei, trebuie să ai grijă , deoarece există premise pentru o vătămare care să îţi afecteze picioarele. De asemenea, ai grijă ce mănânci şi ce bei!
Cornelia: pentru tine, călătoria nu va fi la fel de plină de impresii şi bogată în evenimente ca pentru Ana. În general, e bine să nu te grăbeşti, ci să îţi acorzi timp. De exemplu, în loc de a vizita rapid două obiective turistice, e mai bine să analizezi unul cât mai bine, sub toate aspectele lui.


4. Claudiu, 12.07.1972, mesaj trimis pe 09 Martie, Voi divorţa? Mă voi recăsători? Cu cine?

Relaţia dumneavoastră de căsătorie va trece printr-o criză serioasă în luna octombrie, cu repercusiuni până la sfârşitul anului. Atunci este posibil să luaţi decizia de a divorţa.
Dacă se va întâmpla aşa, a doua parteneră va fi mult mai activă decât prima, implicată în mai multe proiecte şi dornică să împărtăşească totul cu dumneavoastră. relaţia fiind o provocare constantă, veţi avea multe de învăţat din ea.
În acelaşi timp însă, este posibil şi ca relaţia dumneavoastră actuală să reziste. Liberul arbitru va avea cuvântul decisiv de spus la sfârşitul acestui an.


Mesaje primite pe 08 Martie

1. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 08 Martie, Ce l-a atras pe Răzvan la mine acum 4 ani, când ne-am cunoscut? Cum mă vedea ca femeie, ce îi plăcea la mine?

I-au plăcut în primul rând calităţile tale interioare, lucruri pe care mai degrabă le-a intuit la tine, fără să le manifeşti de prima dată. Considera că ai o bunătate înnăscută şi eşti capabilă de emoţii profunde.
De asemenea, i-a plăcut faptul că, alături de tine, se simţea şi el mai liniştit, îi inspirai un simţ al armoniei.


Mesaje primite pe 07 Martie

1. A., 05.08.1979, mesaj trimis pe 07 Martie, Aş putea să obţin o funcţie importantă acolo unde îmi doresc, spre sfârşitul anului, respectiv începutul anului următor?

Da, dar este nevoie de multe eforturi în acest sens. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine, ci trebuie să le forţezi să capete direcţia convenabilă pentru tine, astfel ca totul să meargă bine începând mai degrabă cu primăvara 2011.


2. A., 05.08.1979, mesaj trimis pe 07 Martie, Voi ajunge la un parteneriat cu noul proprietar?

E destul de greu să se ajungă la un parteneriat reciproc avantajos. Există destule piedici şi, chiar dacă acestea vor fi depăşite, e posibil ca apoi să apară tot felul de probleme. perioada imediat următoare, pe termen de zile, maxim două-trei săptămâni, este cea mai nefavorabilă.


3. A., 05.08.1979, mesaj trimis pe 07 Martie, Voi reuşi să îmi găsesc alt job satisfăcător în următorul interval de timp?

Cel mai indicat ar fi să aştepţi venirea verii pentru a face astfel de demersuri. Cele mai favorabile influenţe astrale sunt în perioada iunie-iulie.


4. Adriana, 15.09.1981, mesaj trimis pe 07 Martie, Astroprofesie

Intervalul 11 martie – 15 mai este favorabil acţiunii pe plan profesional. Puteţi să mizaţi chiar pe idei care implică diferite riscuri şi, în general, să puneţi baza pe independenţă ţi originalitate. Acum se pot pune bazele unei dezvoltări viitoare foarte frumoase.
Apoi, lunile iulie şi august vor aduce din nou influenţe pozitive pe plan profesional.


5. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 07 Martie, De ce mă respinge Răzvan aşa, dintr-o dată? De ce s-a supărat aşa pe glumele mele? Chiar are probleme aşa cum mi-a zis?

Are unele probleme, mai precis se confruntă cu o situaţie neplăcută, fiind prin în nişte împrejurări din care vrea foarte mult să iasă, deocamdată fără succes.
Referitor la glume şi la supărare, uneori acestea nu pică tocmai bine şi trebuie să înveţi să îl „citeşti“ mai bine. de exemplu, atunci când spune ceva, încearcă să îl asculţi cu adevărat, să acorzi mai multă atenţie cuvintelor lui,dar şi modului în care le spune, vocii, gesturilor. Dacă vei învăţa să faci asta în loc să te gândeşti la răspunsul pe care urmează să i-l dai tu, vei putea să afli foarte multe despre el, despre ce şi cum îl influenţează şi despre modul în care îşi manifestă sau îşi cenzurează anumite emoţii.


6. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 07 Martie, Apare vreo relaţie pe harta mea natală curând? Sau niciodată* Voi fi singură toată viaţa? Să mă resemnez? Mi-am pierdut speranţa.

Nici în momentul de faţă nu există vreo piedică majoră în calea unei relaţii reuşite cu un bărbat. Dacă Răzvan nu pare să se hotărască în acest sens, trebuie să încerci şi cu altcineva, deoarece, după cum am spus, relaţia cu el nu este una deosebit de importantă,iar şansele ca el să fie Alesul sunt destul de mici.
Beneficiezi de libertate pe acest plan relaţional încă aproximativ 3 ani. Dacă în această perioadă nu reuşeşti nimic important pe acest plan, destinul îşi va intra în drepturi, aducându-ţi o relaţie complicată şi doi ani plini de evenimente care te vor obliga să acţionezi în alt fel decât vei fi făcut-o până atunci.
În ceea ce priveşte pierderea speranţei, ea e cauza,nu efectul singurătăţii actuale. Lipsa de încredere în sine aduce eşecuri, care apoi sporesc lipsa de încredere în sine. Această atitudine trebuie schimbată.


Mesaje primite pe 06 Martie

1. Dana, 27.07.1979, mesaj trimis pe 06 Martie, Când îmi voi găsi un loc de muncă de care să fiu mulţumită? Acum sunt în şomaj.

Acest lucru devine posibil între jumătatea lunii martie şi sfârşitul lunii mai a acestui an. E o perioadă favorabilă pentru a căuta de lucru, a depune cv-uri, a merge interviuri, pentru că şansele ca aceste acţiuni să dea rezultate sunt considerabile.


Mesaje primite pe 05 Martie

1. Iulian, 19.03.1972, mesaj trimis pe 05 Martie, Are şanse să fie mutat de unde este acum într-un loc mai bun?

Nu în viitorul apropiat, dar pe termen mai lung, da.
Oricum, este bine să încerce, atât în ceea ce priveşte avocatul, cât şi mutarea. Chiar şi eventualele eşecuri îi vor fi de folos.


2. Iulian, 19.03.1972, mesaj trimis pe 05 Martie, Ce şanse are să găsească un avocat mai bun?

Influenţele nu sunt extrem de favorabile, astfel că un nou avocat va accentua starea complicată, destul de neagră, prin care trece în acest moment.
Anul acesta fiind oarecum unul de purificare şi implicând, cel mai probabil, o stare rea care apoi poate da naştere, pe parcursul lui 2011, la un viitor mai bun, nu trebuie să vă îngrijoreze evoluţiile defavorabile. În cele din urmă, va fi mai bine.


3. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 05 Martie, Divorţul îmi va aduce o viaţă mai bună? Ce mă aşteaptă mai departe în viaţa de familie?

Reformularea şi transformarea profundă a planului relaţional fiind importantă pentru tine (Nodul Nord în Balanţă, conjunct cu Soarele şi cu Pluton, care e şi guvernator al casei a 7-a), divorţul va fi un pas important spre regăsirea de sine.
Efectele lui pozitive se vor manifesta deplin abia în 2011. în ceea ce priveşte viitoarea căsătorie, e important ca, prin comportamentul tău, să nu creezi o evoluţie similară celei din rima căsătorie. Cu alte cuvinte, vei avea o viaţă mai bună dacă ai ştiut să tragi concluziile necesare din prima căsătorie.


4. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 05 Martie, El are în prezent o relaţie sexuală cu altcineva? (una sau mai multe persoane)

În ultimul timp şi în momentul de faţă el nu are o viaţă sexuală activă.


5. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 05 Martie, Îşi doreşte o împăcare cu mine? Doreşte ca relaţia să continue sau nu are de gând să facă nici un pas pentru asta?

Îşi doreşte ca relaţia să meargă mai departe, dar nu este dispus să facă vreun sacrificiu în acest scop. Toată strategia lui constă în a te convinge pe plan intelectual, cu ajutorul a diferite argumente pe care le consideră de necontrazis.


Mesaje primite pe 04 Martie

1. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 04 Martie, Cineva mi-a spus că nu am şanse să îmi găsesc ceva de muncă anul acesta, dumneavoastră da. Nu mai rezist, ajutaţi-mă într-un fel, ce va fi?

După cum am spus, dacă veţi intra în şomaj, nu veţi găsi un loc de muncă imediat după aceea, dar, la capătul unei perioade de câteva luni (spre sfârşitul anului), există şanse să vă angajaţi.
Pe plan general însă, trebuie ţinut cont că unul din obiectivele fundamentale ale acestei existenţe este acela de a nu vă mulţumi cu statutul de simplu angajat. Deocamdată la nivel de gânduri şi proiecte, mai târziu concret, trebuie să vă gândiţi serios la începerea unei afaceri cu o investiţie iniţială redusă.


2. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 04 Martie, Cu cine voi avea a doua căsătorie? Îl cunosc?

Este vorba de un bărbat care, în unele privinţe, seamănă cu tatăl dumneavoastră. este mult mai atent la amănuntele care contează şi dispus să muncească inclusiv pentru lucruri care cer răbdare şi atenţie constantă.
Fizic, se remarcă mai degrabă prin fineţea trăsăturilor decât printr-un aspect puternic, impunător.
Este posibil fie să îl fi cunoscut în ultimii doi ani, fie acest lucru să se întâmple în următorii doi ani. relaţia dumneavoastră poate să fie completată şi de o colaborare pe plan profesional.


Mesaje primite pe 03 Martie

1. Bubu, 02.09.1974, mesaj trimis pe 03 Martie, De două săptămâni, el, cel despre care v-am întrebat, nu a dat nici un semn de viaţă. Ce se întâmplă, va mai veni?

Sunt şanse mici ca relaţia să mai progreseze, dar acest lucru se întâmplă pentru a face loc unei noi relaţii, mai intensă, care urmează să debuteze în această primăvară. Influenţele astrale rămân pozitive, în ceea ce priveşte planul relaţional, şi tot ce aveţi de făcut este să rămâneţi deschisă oricăror posibilităţi.


2. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 03 Martie, Ce karmă e între mine şi George?

E vorba de reglarea unei mici probleme relaţionale. Mai precis, anterior unul dintre voi a folosit puterea într-un mod incorect, aducându-i atingeri celuilalt, iar acum trebuie să colaboraţi de pe picior de egalitate. Această colaborare poate să dea rezultate bune în special pe plan profesional.


3. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 03 Martie, Ce să fac să se apropie mai mult de mine, să ia o decizie pentru a nu mai continua viaţa pe care o are, să mă vrea cu el zi de zi?

I-ar prinde bine şi un impuls din exterior, un fel de semn care să îi arate că e bine şi corect (în sensul moral al termenilor) să fie cu dumneavoastră.
Poate fi un sfat de la o persoană pe care o respectă mult sau o întâmplare din viaţa lui pe care s-o interpretaţi ca pe un semn care îi arată calea de urmat.


4. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 03 Martie, Referitor la răspunsul din 23 februarie. Este vorba despre dragoste sau minte?

Cel mai corect termen pe care îl putem folosi pentru a exprima ce simte el pentru tine e „afecţiune“. Nu e dragoste propriu-zisă,dar nici nu minte atunci când spune că ţine la tine.


5. Ada, 19.03.1973, mesaj trimis pe 03 Martie, Îmi voi găsi un alt loc de muncă, în Giurgiu sau alt oraş? Doresc să-mi dau demisia, pentru că situaţia firmei a devenit neclară.

Aproximativ între 10 martie şi 15 aprilie, este posibil să găseşti un loc de muncă, cel mai probabil în Giurgiu. Pentru căutarea unei slujbe într-un alt oraş, cea mai indicată este perioada verii.


Mesaje primite pe 02 Martie

1. Mona, 21.07.1963, mesaj trimis pe 02 Martie, Astrobani

Imediat după jumătatea acestei luni, aveţi ocazia să învăţaţi cum se fac banii sau ce atitudine trebuie să aveţi pentru a-i câştiga mai uşor. Dacă cineva se oferă să vă arate astfel de lucruri, trebuie să îi acordaţi cea mai mare atenţie.
Vara e ceva mai frământată, cu surprize şi cu lecţii pentru dumneavoastră pe acest plan.
Mai multă iniţiativă şi deschidere pot să vă sporească şansele de câştig.


2. Mona, 21.07.1963, mesaj trimis pe 02 Martie, Astrokarma

Căutarea siguranţei prin câştigarea puterii şi asigurarea unui statut social cât mai înalt au reprezentat principalele dumneavoastră preocupări în existenţele anterioare. Relaţile cu persoanele apropiate au fost fie neglijate, fie sacrificate în faţa acestor interese.
Prin urmare, aţi acumulat o karmă relaţională, iar principalul obiectiv al acestei existenţe constă în crearea unui cămin stabil şi a unor baze emoţionale solide.
Integrarea în societate este fundamentală, dar ca parte a ei, nu ca lider, nici măcar din umbră. E posibil să fiţi pusă în diferite situaţii umilitoare, în care aveţi senzaţia că nu vi se acordă importanţa cuvenită.
În actuala perioada a vieţii, e nevoie să fiţi atentă pe cine aveţi în jurul dumneavoastră şi să vă reformulaţi relaţiile cu unele dintre aceste persoane. De asemenea, e o perioadă în care călătoriile la scurtă distanţă, precum şi participarea la mici stagii de pregătire în diferite domenii vă pot aduce multe beneficii.


3. Mona, 21.07.1963, mesaj trimis pe 02 Martie, Previziuni 5 martie

O zi mult mai potrivită pentru acţiune hotărâtă. Poţi accepta orice provocare, deoarece vei găsi energia şi resursele interioare necesare pentru a îi face faţă.
Încearcă să vezi aspectele profunde ale fiecărui lucru sau situaţie, pentru a merge în direcţia potrivită!


4. Mona, 21.07.1963, mesaj trimis pe 02 Martie, Previziuni 4 martie

Este o zi cu multe aspecte tensionate, în care chiar şi acţiunile care înregistrează succes provoacă diferite tensiuni, dispute, stări de încordare.
E mai bine ca acum planurile să fie puse la punct, perfecţionate, iar acţiunea propriu-zisă să fie puţin amânată.


5. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 02 Martie, Ar avea Răzvan cea mai mică reacţie dacă m-ar vedea fericită cu alt bărbat? Sau ar fi complet indiferent?

Nu ar fi zguduit, dar nici complet indiferent. Pe lângă un uşor regret trecător la gândul „ce-ar fi fost dacă…“ , ar fi capabil să se bucure pentru fericirea ta. Ar avea această atitudine deşi, dintre voi doi, cel care ar avea de învăţat mai mult dintr-o relaţie – inclusiv în ceea ce priveşte rezolvarea unor probleme karmice – ar fi el.


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 02 Martie, Mi-ar fi benefic divorţul?

Da, deoarece există o a doua căsătorie mult mai bine aspectată decât prima. Aceasta îţi va permite să îţi manifeşti în voie adevărata personalitate şi se va dovedi mult mai durabilă, poate şi datorită înţelepciunii superioare a vârstei. În mod normal, realizările dintr-o a doua căsătorie vor fi mai mari decât cele din prima căsătorie.


7. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 02 Martie, Voi divorţa de soţul meu?

Nu va fi o decizie uşoară, dar sunt şanse mari să se întâmple acest lucru.


Mesaje primite pe 01 Martie

1. Mihaela, 27.10.1989, mesaj trimis pe 01 Martie, Astrorelaţie cu Valentin

Relaţia voastră este bine aspectată şi, în ciuda diferenţei de vârstă în favoarea lui, în cazul în care ea se va dezvolta pe termen mai lung, el va fi cel care va avea mai mult de câştigat şi de învăţat din această experienţă.
Cel mai strâns aspect este conjuncţia Jupiter-Venus, care aduce încredere reciprocă, optimism şi posibilitatea de a vă împărtăşi reciproc tot ceea ce simţiţi. Este indiciul unei prietenii frumoase, dar poate aduce şi mai mult decât atât.
Uneori, reuşeşte să te înţeleagă fără cuvinte şi chiar să aibă intuiţii legate de ceea ce simţi şi de ce ar trebui să faci. În schimb, tu îl poţi ajuta să îşi descopere şi dezvolte diferite capacităţi pe care în mod obişnuit le neglijează.
Dacă lucraţi la acelaşi proiect, vă puteţi ajuta reciproc cu mare succes. Puteţi crea ceva împreună.
Probleme pot să apară de la faptul că, uneori, te vei arăta mai puternică decât credea el că poţi să fii. Deşi acest lucru i-ar putea fi de folos,îi va veni greu să îl accepte. Practic, posibilitatea ca relaţia să dureze pe termen lung ţine de capacitatea lui de a accepta că ai o înţelegere mai profundă a lucrurilor şi o viziune mai clară asupra relaţiei voastre.


2. Mihaela, 27.10.1989, mesaj trimis pe 01 Martie, Mai ţine Valentin la mine?

Valentin e destul de nelămurit şi în legătură cu ceea ce simte el, şi în legătură cu ceea ce simţi tu. Singurul lucru cert e că se simte atras de tine, dar nu e o senzaţie încă asumată şi clarificată deplin.


loading...

loading...
Horoscop