RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2010

Mesaje primite pe 30 Decembrie

1. Roxana Maria, 15.06.1987, mesaj trimis pe 30 Decembrie, Ce simte Alex pentru minte ? Ce şanse de căsătorie sunt ? Mă înşală ?

Sentimentele lui Alex pentru tine nu sunt foarte profunde.
Uneori, are relaţii cu alte femei, însă nu e vorba de ceva stabil, dezvoltat în paralel.
Sansele de căsătorie nu sunt prea mari.


2. Carmen, 31.03.1976, mesaj trimis pe 30 Decembrie, Dacă mă împac cu A., această relaţie va duce la căsătorie ? Ce şanse de căsătorie sunt ?

Sunt şanse mici de căsătorie, între voi doi.
Iar de căsătorie fericită şi care să dureze, şi mai mici.


Mesaje primite pe 29 Decembrie

1. Armand, 31.01.1976, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Ce şanse am să mă împac în 2011 cu Andreea ?

Şanse de împăcare sunt, dar nu şi de rezolvare completă a problemelor care au produs ruptura.
Adică e posibil să vă împăcaţi, dar problemele reale să rămână acolo, cu riscul de a reapărea periodic la suprafaţă, dând naştere la noi crize.


2. Nicuantonio, 10.04.1969, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Astrobani

In prima jumătate a lui 2011, e momentul să acţionaţi pe plan financiar.
Veniţi cu idei noi şi puneţi-le în practică !
Nu vă menajaţi deloc eforturile, munciţi şi veţi avea succes !
Sunt numeroase aspecte astrale, între ianuarie şi iunie, care indică succes, în condiţiile în care munciţi pentru a-l obţine.
In general, în următorii doi ani, veniturile obţinute d ela slujbă au şanse mai mari să se îndrepte spre dumneavoastră decât cele din afaceri.


3. Denisa, 07.03.1991, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Va fi posibilă efectuarea unei intervenţii chirurgicale, mai exact a unei rinoplastii, în a doua jumătate a anului ?

In mare, perioada este favorabilă, neexistând aspecte majore stresante. Acestea vor apărea abia în anii următori, deci din acest punct de vedere e bine să o faceţi în 2011.
Trebuie însă o analiză mai precisă, a datei respective stabilite cu certitudine, deoarece există numeroase aspecte active pe termen scurt care pot influenţa o astfel de operaţie.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Mă gândesc continuu la M. Este în destin să fim împreună în viaţă ?

Destinul crează legături puternice între voi şi, în acelaşi timp, le pune piedici. Oricum, situaţia normală între voi doi, în conformitate cu influenţele astrale, este una superioară celei actuale, iar în 2011 se vor face paşi înainte.
Legăturile care există pe plan emoţional au fost adânc plantate şi vor dura. Rămâne să veniţi şi cu argumente adresate minţii şi conştiinţei.


Mesaje primite pe 27 Decembrie

1. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Acea posibilă relaţie se va concetiza într-o căsnicie cu copii ? Va fi o relaţie fericită ? Cum îl voi cunoaşte (& vârsta lui). Mulzumesc.

Da, la o astfel de relaţie pe termen lung ne-am referit, cu amendamentul că aceste dezvoltări vor avea loc în timp, treptat. Pentru căsătorie : 2014-2015, pentru copii, 2015 până în 2017.
Sunt mari şanse să fie cu câţiva ani mai mare decât dumneavoastră (dar nu o diferenţă prea mare) şi să ocupe o poziţie socială bună, care să îi aisgure prestigiu. Experienţa lui de viaţă va fi, de asemenea, superioară.
Il veţi cunoaşte îtr-un cadru profesional sau, oricum, fără vreo legătură cu romantismul sau cu planuri pe plan relaţional. Relaţia se va dezvolta treptat, după ce veţi trece prin stadiile de cunoştinţe, amici, prieteni.


2. Inna, 07.12.1992, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Peste cât timp voi avea o relaţie, în ce împrejurări îl voi întâlni ?

La jumătatea lunii ianarie e deja posibilă să apară un băiat cu care să începi o relaţie. Nu va fi neapărat vorba de ceva pe termn lung, dar va fi o relaţie frumoasă.
Atunci când îl vei întâlni, va fi împreună cu prietenii săi, de care se va detaşa clar, prin mai multe calităţi. Tocmai asta îţi va plăcea la el : faptul că e deosebit.


Mesaje primite pe 26 Decembrie

1. Carmen, 31.03.1976, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Ce şanse sunt să mă împac cu Andrei, el fiind implicat într-o relaţie cu o persoană căsătorită?

Se anunţă schimbări profunde în relaţia pe care o are cu femeia respectivă, schimbări care pot fi la originea unei despărţiri.
Atunci trebuie să fii atentă, pentru că va fi şansa ta de a reîncepe o relaţie cu el. nu e vorba de o şansă prea mare, dar merită încercat.


2. Alina D., 06.07.1983, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Cum va decurge anul 2011 în plan sentimental pentru mine?

În primele patru luni ale anului nu va avea loc nimic semnificativ, pe plan sentimental.
Apoi însă, sunt şanse mari să dezvolţi o relaţie armonioasă cu un partener exact pe placul tău.
Intrarea lui Jupiter în casa a 7-a, a parteneriatelor, dublată de conjuncţia lui cu Juno, asteroid cu influenţa, de asemenea, pe planul parteneriatelor şi chiar al căsătoriei, reprezintă tot atâtea auspicii favorabile.
Aşadar, putem spune că, începând cu luna mai, destinul îţi surâde.


Mesaje primite pe 25 Decembrie

1. Botond, 19.03.1985, mesaj trimis pe 25 Decembrie, Oare voi avea o relaţie cu Gabriela?

Sunt şanse mici să se întâmple acest lucru. Ei îi va fi mereu dificil să comunice cu tine pe plan emoţional.
În unele privinţe, ea este tipul de femeie care îţi place ţie, dar există aspecte care împiedică dezvoltarea relaţiei. E mai bine să cauţi o altă femeie, cu mai multă profunzime interioară şi mai multă deschidere pe plan emoţional.


Mesaje primite pe 24 Decembrie

1. Alina D. , 06.07.1983, mesaj trimis pe 24 Decembrie, Cum va evolua relaţia mea cu M. (actualmente relaţie profesională, dar aş vrea şi sentimentală)?

E nevoie de multă răbdare şi de aşteptare din partea ta, pentru ca relaţia să fie mai mult decât e acum.
Aţi reuşit să vă apropiaţi prin preocupări comune intelectuale şi prin comunicare, dar exact în domeniile în care aţi făcut aceşti paşi înainte vor apărea în curând persoane din exterior, care vor complica lucrurile.
În ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor, nu trebuie să preiei iniţiativa.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 24 Decembrie, Am vreo şansă să lucrez în Franţa pentru firma la care sunt acum ? Când şi în ce condiţii ? E ok să propun eu asta anul viitor ?

Şansele nu sunt foarte mari pentru viitorul apropiat, dar merită încercat. Cel puţin, veţi sădi nişte seminţe care pot să dea roade în viitor.
Momentul cel mai potrivit pentru a face această propunere este prima jumătate a lunii martie 2011.


Mesaje primite pe 23 Decembrie

1. Laura, 06.03.1993, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Va veni Marco perioada asta ?

Marco va sosi cu întârziere, iar această sosire îţi va aduce mai multă bucurie decât ai crede – din cauza amânării, dar nu numai.


2. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Va reuşi următorul iubit să mă facă să uit trecutul dureros şi să fiu fericită cu el ? Cum va fi relaţia noastră ?

Da, relaţia următoare va fi una fericită, iar tu vei fi mult mai puternică.
Evoluţia ta pe plan sentimental în perioada următoare va fi o ilustrare a vorbei conform căreia o mare iubire e dată uitării atunci când apare o iubire şi mai mare.


3. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Sunt şanse ca la anul să încep o relaţie cu Marian sau cu altcineva ?

Şanse de a începe o relaţie sunt, atât cu Marian, cât şi cu alţi bărbaţi. Dificultăţi vor apărea însă atunci când vei dori să dezvolţi relaţia respectivă.
Sentimentele şi dorinţele vor fi în continuare mai puternice decât realizările concrete.


4. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Peste cât timp voi avea o relaţie şi dacă îmi puteţi spune ceva despre această relaţie şi despre el.

Lunile aprilie-mai 2011 reprezintă cea mai bună perioadă pentru a începe o nouă relaţie.
Il veţi cunoaşte prin intermediul unor prieteni comuni, la un eveniment la care va fi prezentă multă lume.
Nu va semăna mai deloc cu bărbaţii cu care aţi avut relaţii până acum, ci va avea o personalitate mult mai originală.


Mesaje primite pe 22 Decembrie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 22 Decembrie, Când este cel mai probabil să se întâmple întâlnirea cu sufletul pereche şi în ce condiţii ? Este un cunoscut sau cineva nou în viaţa mea ?

E ceva mai inspirat să vorbim despre partenerul de viaţă potrivit, decât despre sufletul pereche. Şansele de a-l întâlni se ivesc periodic. Vă puteţi aştepta să îl cunoaşteţi şi să începeţi relaţia în 2012, aceasta urmând să se dezvolte apoi treptat.
Întâlnirea are loc în cadru public, la un eveniment monden posibil o petrecere.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Decembrie, Când îl voi întâlni pe cel sortit mie şi cum va fi el, ca fizic, zodie ?

Este un eveniment cu mari şanse să aibă loc începând cu 2013. relaţiile de până atunci sunt doar pregătiri ale dumneavoastră pentru relaţia respectivă. La fel, şi o apariţie a lui înainte de această dată, deşi e posibilă, nu înseamnă şi că veţi începe relaţia mai înainte.
Este activ, plin de energie, dinamic, cu o înfăţişare care atrage atenţia şi aprecierile. E născut într-o zodie foc, cu elemente importante (Luna sau Ascendentul) în apă.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Decembrie, Dragoste, bani şi carieră în 2011.

In ceea ce priveşte cariera, mergeţi pe direcţiile deja trasate în ultimii doi ani, aprofundându-le şi îmbunătăţindu-vă uşor poziţia.
Pe plan financiar, 2011 nu aduce nimic deosebit, evoluţii pozitive spectaculoase fiind aşteptate abia în 2012. un avertisment în ceea ce priveşte investiţiile de afaceri : nu e încă timpul potrivit pentru ele !
Tranzitul lui Saturn în casa a 5-a (care durează până în septembrie) invită în continuare la circumspecţie pe plan amoros. Relaţiile de scurtă durată nu sunt nici favorizate, nici recomandate. Progresele pe plan amoros sunt doar la nivel interior, în sensul că vă daţi seama tot mai bine de ce fel de relaţie şi de bărbat aveţi nevoie. Insă apariţia lui se mai lasă aşteptată.


Mesaje primite pe 21 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Cum va continua relaţia mea cu P. şi dacă ne vom căsători?

Relaţia voastră va continua armonios şi există şanse bune de căsătorie.
Până atunci, e nevoie de o comuniune mai mare pe plan emoţional, să discutaţi mai mult despre ce simte şi îşi doreşte fiecare. Veţi trage concluzii favorabile dezvoltării relaţiei.
De asemenea, trebuie să depăşiţi reţinerile şi să vă asumaţi mai multă libertate în tot ceea ce faceţi.


2. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Menţine legătura cu mine, s-a schimbat ceva? Mă vede?

Pe termen scurt şi chiar mediu, sunt puţin probabile semne sau atitudine favorabilă din partea lui.
Răspunzând cu propriile tale cuvinte, da, te vede, dar nu îţi acordă foarte mare importanţă.
Caută şi în alte părţi!


3. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Avem şanse reale de a fi împreună sau e mai mult iluzie, speranţă?

Cheia relaţiei o reprezintă, din punct de vedere astrologic, Uranus-ul lui natal, care face mai multe aspecte cu planetele tale. Indică stimulare mentală reciprocă, atracţie fizică, bună comunicare, dar şi risc de separare, venit de la certuri bruşte, neaşteptate, precum şi o nevoie imensă a lui de libertate.
Doza de iluzie despre care întrebaţi e neglijabilă. Dimpotrivă, aveţi o abordare corectă a situaţiei, ale cărei dificultăţi, dar şi avantaje, le înţelegeţi. În aceste condiţii, deja ştiţi că merită să încercaţi şi să depuneţi eforturi mai departe, luptând pentru rezolvarea aspectelor negative (în special cuadraturile, care indică unele nepotriviri între vorbe şi fapte, precum şi momente în care el vă răneşte sentimentele).


4. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Ce simte, ce intenţii are, legat de noi ?

Sintetizând, putem spune că încearcă să aibă un comportament corect şi frumos, fără să îşi asume prea multe obligaţii. Nu e însă o atitudine care să se prelungească neapărat şi pe viitor, când devin posibile schimbări.


5. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Care este scopul relaţiei ? Este doar o lecţie karmică ?

E şi o lecţie karmică, dar nu asta e fundamental. Printre altele, puteţi să îl ajutaţi să depăşească unele blocaje pe plan emoţional, iar el vă poate aduce mai multă stăpânire de sine şi organizare, inclusiv în ceea ce priveşte proiectele pe termen lung.
Apoi, rămâne, bineînţeles, lecţia care ţine de libertatea într-o relaţie. Importanţa lui Uranus în interaspectele dintre voi doi vine să completeze bine conjuncţia dintre Uranus şi Nodul tău Nord natal. Aşadar, el te poate ajuta să înţelegi o lecţie fundamentală pentru această existenţă.
O temă de meditaţie ar fi ce tip de relaţie eşti dispusă să accepţi, în cazul în care nu se ajunge la una normală, tradiţională, şi pentru cât timp.


Mesaje primite pe 19 Decembrie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 19 Decembrie, L. mă iubeşte ? Voi avea vreo relaţie cu el ?

Tine la tine. Iubire e mult spus, cel puţin deocamdată, dar sunt sentimente frumoase.
O astfel de relaţie este posibilă, dar el va decide momentul şi condiţiile.


2. Ana-Maria, 28.03.1983, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Ce şanse sunt să mă impact cu Emanuel?

Există această şansă, pe tot parcursul primăverii anului viitor. Cele mai favorabile momente sunt sfârşitul lui februarie şi începutul lui martie şi, apoi, luna mai.


3. Ana-Maria, 28.03.1983, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Astrorelaţie cu Emanuel

Există atracţie între voi şi există compatibilitate la nivelul viselor şi al speranţelor de viitor. Acesta e însă un tărâm unde e prezentă mereu şi iluzia, astfel că nu reprezintă o bază suficientă pentru a dezvolta o relaţie.
De asemenea, se poate ajunge la o bună comunicare pe plan sexual, fizic. Acestea sunt cel două domenii forte ale unei posibile relaţii.
In schimb, există nepotriviri între modurile voastre de a acţiona concret şi între direcţiile voastre de dezvoltare. Din acest punct de vedere, el acţionează la nivel mai concret, dar e şi mai puţin îndrăzneţ decât tine.
In concluzie, e greu de dezboltat o relaţie de lungă durată. Sunt şanse cel mult pentru o relaţie de câteva luni.


4. Cristi, 04.08.1976, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Vreau să reiau relaţia cu Cristina. Relaţia aceasta va avea un final fericit, adică ne vom căsători ?

Astrele sunt favorabile în acest sens şi încurajează o relaţie reuşită, de lungă durată. Vă potriviţi pe mai multe planuri şi, dacă vă propuneţi acest lucru, puteţi închega un cuplu puternic.
Un sfat însă : tu trebuie să ai atenţie la ceea ce spui şi să îţi temperezi spiritul critic. De asemenea, să renunţi la contrazicerile de dragul contrazicerilor.


Mesaje primite pe 18 Decembrie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 18 Decembrie, Ce urmăreşte L. cu mine? Are vreo intenţie sau doar se joacă? Aşa am impresia.

Aveţi o impresie bună, nu are intenţii prea serioase, ci doar îşi exersează unele abilităţi pe dumneavoastră.
Asta nu înseamnă însă că, profitând de fiecare oportunitate, nu puteţi transforma această joacă în ceva mult mai serios.


Mesaje primite pe 17 Decembrie

1. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 17 Decembrie, În ce circumstanţe îl voi cunoaşte pe băiatul cu care voi fi? E posibil să îl fi cunoscut recent, acum o săptămână?

Da, a fost şi e în continuare o perioadă favorabilă, deci e posibil să îl fi cunoscut deja, recent.
Îl cunoşti într-un moment de optimism, în care te simţi bine, vezi toate lucrurile în roz şi eşti dispusă să faci cadouri sau să fii îngăduitoare cu toată lumea.


2. Melisa, 22.05.1971, mesaj trimis pe 17 Decembrie, Referitor la descoperirea fiicei şi relaţia lor

Sunteţi cele mai importante femei din viaţa lui, chiar dacă uneori el nu arată asta, prin comportamentul pe care îl are. Nu e alături de dumneavoastră 100%, dar e pe undeva pe aproape. Deşi nu e capabil să fie credincios unei singure persoane, e capabil să îşi dea seama cine contează cu adevărat în viaţa lui, iar acest loc e ocupat de dumneavoastră. Doar că, mereu, există încă cineva, cu o importanţă mult mai mică, însă a cărei nevoie el o resimte.
Ţinând cont atât de modul în care este el construit, cât şi de ceea ce aţi spus despre profesia lui, nu se vor schimba prea multe.
Încercaţi să nu acordaţi atenţie numai acestui lucru pe care îl face greşit, ci ţineţi cont şi de tot ceea ce face bun şi de meritele lui. Nu îl judecaţi prin prisma unei singure fapte, a unui singur aspect – cel mai urât – pe care îl manifestă!


3. Claudia, 20.04.1990, mesaj trimis pe 17 Decembrie, Astrorelaţie

Cel mai strâns interaspect este trigonul dintre Venus natal al lui din Fecioară şi Uranus natal al dumneavoastră din Capricorn. Este un aspect pozitiv, indicând posibilitatea ca fiecare să îl ajute pe celălalt să îşi depăşească propriile inhibiţii, fără să ajungă în extrema cealaltă, exagerând în vreun fel. Pornind de aici, se poate forma un cuplu care pare original dacă e privit din exterior, dar cu o frumoasă armonie interioară. Conjuncţia Lună – Lilith din Vărsător indică o puternică atracţie sexuală şi subliniază faptul că, din punct de vedere karmic, el este cel care are de plătit o datorie, în această relaţie. Pericolul acestui aspect constă în schimbările prea bruşte şi prea numeroase. Trebuie să acordaţi atenţie elementelor de continuitate din relaţia voastră, lucrurilor, persoanelor, obiceiurilor care există acum şi care, dacă totul merge bine, vor putea să existe în viaţa voastră şi peste, să zicem, 20 de ani.,
Cuadratura dintre Marte şi Jupiter aflate în Vărsător, respectiv, Săgetător, indică viziuni diferite asupra viitorului şi a posibilităţilor de dezvoltare pe care le aveţi. Aici e nevoie de comunicare permanentă şi de multă diplomaţie.
În general, relaţia are şanse să se dezvolte, dacă amândoi îi acordaţi atenţia cuvenită şi depuneţi eforturi în acest scop.


Mesaje primite pe 08 Decembrie

1. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 08 Decembrie, A ales o relaţie cu fosta prietenă? Mai pot face ceva?

Deocamdată şi în acest moment, doar să aşteptaţi o şansă care poate să apară pe viitor – dar nu foarte curând.
E timpul să le acordaţi atenţie şi altor bărbaţi. Fie veţi găsi un partener potrivit, fie veţi reuşi măcar să treziţi în oarecare măsură gelozia lui – veţi vedea că ceea ce pare inaccesibil e mult mai atrăgător.


2. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Există vreo legătură karmică între mine şi A.? Este el jumătatea mea?

Ascendentul tău în conjuncţie cu Nodul său Sud din Vărsător indică o mare compatibilitate şi posibilitatea de a dezvolta o prietenie foarte strânsă (asta nici nu implică în mod necesar, dar nici nu exclude şi o relaţie amoroasă). Tu eşti cea care are anumite restanţe karmice faţă de el, pe care le vei plăti în această viaţă oferind mai mult decât primeşti, în relaţie.
Conjuncţia între Mercur de pe harta ta natală (aflat în casa a 7-a, a căsătoriei) şi Nodul Nord de pe harta lui natală (în conjuncţie cu Juno, asteroidul căsătoriei) indică într-un mod mult mai clar posibilitatea formării unui cuplu reuşit.
Aşadar, aveţi şanse mari de a construi o căsătorie, dar trebuie să fii pregătită ca uneori tu să te implici mai mult în relaţie şi să primeşti mai mult decât oferi.


Mesaje primite pe 07 Decembrie

1. Claudiu, 12.07.1972, mesaj trimis pe 07 Decembrie, Voi cunoaşte în curând o persoană cu care voi iniţia o relaţie serioasă de viitor?

Mai întâi gândiţi-vă dacă nu există deja o astfel de persoană în preajma dumneavoastră, pe care aţi cunoscut-o în a doua parte a lui 2009 sau la începutul lui 2010!
Anul 2011 nu este unul dintre cei mai buni pe plan relaţional, guvernatorul casei relaţiilor fiind aproape în permanenţă afectat de Saturn. În aceste condiţii, seriozitatea este obligatorie.


Mesaje primite pe 04 Decembrie

1. Sebastian, 09.09.1985, mesaj trimis pe 04 Decembrie, Astrokarma

Conjuncţia dintre Lilith şi Nodul Nord, în Taur şi în casa a 12-a indică nevoia de a distruge ataşamente puternice acumulate, pe plan material, de-a lungul existenţelor trecute. Manifestări karmice posibile într-o astfel de situaţie sunt pierderi de bunuri, de bani şi de posesiuni, pe care să le resimţiţi dureros. Totul, până când înţelegeţi în ce măsură alte lucruri sunt mai importante decât banii. Între „a fi“ şi „a avea“, va trebui să alegeţi prima variantă.
In 2011, vă veţi confrunta şi cu orestanţă karmică pe plan personal, legată de actualul partener de viaţă.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 04 Decembrie, Faţă de răspunsul din 1 decembrie, ce transformări trebuie să fac astfel încât M. Să-şi manifeste concret atracţia şi sentimentele faţă de mine ?

Să îi anticipezi dorinţele şi să le împlineşti chiar fără ca el să le exprime. Asta nu chiar acum, ci mai degrabă de la începutul anului viitor.
Poţi miza şi pe ajutorul unor prieteni sau cunoştinţe comune.


Mesaje primite pe 03 Decembrie

1. Alina, 21.09.1972, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Feng-Shui

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este sud-vestul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- V, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- N-V, pentru sănătate şi armonie;
- N-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Sudul, Estul Nordul şi Sud-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.


2. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Cu cine voi rămâne, cu X. sau cu Y.?

Nu e neapărat nevoie să fiţi cu vreunul dintre ei şi cel mai inspirat ar fi să continuaţi să căutaţi.
Dintre cei doi, pe termen scurt (la nivel de săptămâni) sunt mai multe şanse cu Y.


3. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Voi avea o relaţie cu M. sau e mai bine să îl uit?

Merită să încerci.
Puteţi dezvolta o relaţie, cu condiţia ca niciunul să nu se implice în activitatea celuilalt.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Astrokarma

Cel mai important obiectiv pentru dumneavoastră, în această viaţă, este pe plan relaţional: construirea unei căsnicii fericite.
Obstacolele actuale apar ca urmare a unui egoism exacerbat, din existenţele anterioare. Aţi acordat prea multă importanţă propriei persoane şi avantajelor materiale pe care le puteaţi obţine dintr-o relaţie, fără să vă pese de partener. Din această cauză aţi acumulat unele restanţe.
În perioada actuală, aveţi de rezolvat probleme care ţin de activitatea dumneavoastră de zi cu zi. De asemenea, e nevoie să vă îngrijiţi de modul în care arătaţi.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Va reveni asupra deciziei luate?

Nu. Chiar dacă poate da semne contrare, în cele din urmă o va urma.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Ce mă aşteaptă în următoarele două săptămâni din partea prietenului meu?

Nu va renunţa la ideile pe care le are. Vă puteţi aştepta la încăpăţânare din partea lui şi la incapacitatea de a înţelege altă opinie decât pe cea proprie.


7. Marius, 13.03.1975, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Astrounic

Conjuncţia Jupiter – Lună în Peşti şi casa a 6-a indică o deschidere emoţională deosebită, precum şi nevoia de afectivitate, în viaţa de zi cu zi. Vă puteţi dezvolta doar într-o atmosferă în care există iubire.
În plus, credinţa şi spiritualitatea trebuie să joace un rol important în viaţa dumneavoastră. Această cale vă este sau vă va fi deschisă de către o femeie.


8. Marius, 13.03.1975, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Voi câştiga procesul?

Din cauză că aţi folosit caractere româneşti, mesajul nu a ajuns la noi foarte clar. Sperăm că am presupus corect care este întrebarea.
În perioada actuală şi până în luna mai 2011, acţiunile juridice sunt favorizate, deci aveţi şanse bune să câştigaţi orice proces în care sunteţi implicat. Este ideal ca acest proces să se finalizeze în perioada amintită.


Mesaje primite pe 01 Decembrie

1. Alina-Cristina, 01.05.1981, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Voi fi dată în judecată pentru banii datoraţi dacă nu îi plătesc şi voi pierde procesul ?

E foarte probabil să aveţi noroc şi să scăpaţi cu faţa curată, ca prin urechile acului.
Vă puteţi aştepta la surprize plăcute, care să aducă rezolvări ale acestor probleme, în primele luni ale lui 2011.
Bineînţeles, contează şi atitudinea dumneavoastră, e nevoie să arătaţi că nu mai aveţi de gând să repetaţi greşelile şi că faceţi eforturi pentru a le îndrepta.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Ce lecţii karmice trebuie să învăţ ? Simt blocaje puternice pe mai multe planuri. Mulţumesc.

Pe parcursul anilor 2010-2012, Saturn, o planetă karmică importantă, afectează Venus, Juno şi Luna, adică acele corpuri cereşti care ţin de manifestarea propriei feminităţi,de subconştient şi de emoţii.
Efectele vor fi duble: să scoată la lumină unele dorinţe adânc înfipte în subconştient, apoi, după ce le conştientizezi, să te convingi că sunt realizabile, că se poate. La finalul perioadei, vei avea obiective mai îndrăzneţe, pe acest plan, dar şi o părere mai bună despre tine şi posibilităţile tale.
Ca evoluţie karmică generală, fundamentale pentru tine în această existenţă sunt căsătoria şi construirea unei familii.


3. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Se gândeşte M. Serios la o relaţie cu mine ? Sunt multe coincidenţe, dacă le las să se întâmple.

Sentimentele par să fie pozitive. La nivel mental, prezinţi importanţă, în sensul că eşti o prezenţă constantă în gândurile lui.
Pe plan fizic şi sexual, există o mulţime de lucruri nespuse şi nemanifestate. Poate că acolo e nevoie de ceva mai multe transformări.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Când mă voi recăsători ? După care semnalmente îl voi recunoaşte ?

La cum evoluează lucrurile, poţi să îţi faci astfel de planuri abia începând cu 2012 sau, mai degrabă, 2013.
Va avea un magnetism deosebit, o privire, un mod de a se comporta care practic te va subjuga îndată ce îl vei cunoaşte. Întâlnirea va avea loc într-un cadru public, de faţă cu mai multe persoane.


5. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Faţă de răspunsul din 22 septembrie, ce şanse are relaţia cu M.? Respinge evident comunicarea.

În acest moment, viitorul relaţiei pe termen scurt şi mediu arată c o conservare a situaţiei actuale, pe care aş caracteriza-o astfel: existenţa unor legături destul de puternice între voi, dar şi a multor aspecte nemanifestate. Care vor rămâne nemanifestate, împiedicând o evoluţie.


loading...

loading...
Horoscop