RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE, 2017
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2017
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - NOIEMBRIE, 2010

Mesaje primite pe 29 Noiembrie

1. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, E rezervat, rece. Se va schimba? Îmi va da vreo şansă? E pentru mine?

Dacă veţi şti să îl abordaţi, sunt şanse să se schimbe.
Mai important decât modul în care vă îmbrăcaţi şi decât aspectul fizic în general e ceea ce spuneţi.
Poate fi convins în primul rând dacă îl atrageţi pe plan intelectual, reuşiţi să aveţi discuţii interesante, să îl faceţi să se gândească la un viitor împreună.


2. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Când mă voi întoarce cu jobul în echipa şi compania din care am plecat acum 8 luni? Îmi doresc mult să mă întorc.

E bine să începeţi demersurile încă de pe acum, deoarece nu vor rămâne lipsite de roade.
În ceea ce priveşte reuşita acţiunii, e posibil să mai aveţi de aşteptat. Se poate întâmpla oricând, până în luna iulie 2011. E mai greu de stabilit o dată fixă, inclusiv din cauza marjei de două ore legată de data de naştere, care poate schimba mai multe aspecte.


3. Eugen Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Voi vinde curând casa sau terenul?

Există o astfel de şansă pentru a doua parte a lunii ianuarie şi prima jumătate a lunii februarie.


4. Vio, 06.06.1968, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Ce şanse sunt să mă căsătoresc cu Stelică, dacă acum este supărat pe mine?

Supărarea lui este întemeiată. Nu trebuie să găseşti justificări şi explicaţii pentru trecut, ci să fii cu gândul să mergi mai departe, fără să mai repeţi greşelile din trecut.
Şansele de căsătorie au scăzut destul de mult, însă mai există, totuşi. Acum, depinde de tine în ce măsură eşti de acord ca relaţia să meargă cum îşi doreşte el.


5. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Care va fi relaţia mea cu M. în continuare, de ce mă evită?

Pe termen scurt, evoluţiile nu sunt tocmai pozitive. Există o tendinţă de însingurare şi pot să apară chiar şi mici certuri. Din fericire, sunteţi suficient de răbdătoare pentru a-i trece multe cu vederea şi a ajuta relaţia să meargă mai departe.
În ceea ce priveşte cauzele atitudinii lui, acestea ţin de ceva exterior, fără legătură cu relaţia. E cu gândul în altă parte, are idei noi, care pentru moment îl fascinează.


6. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Cum va fi vacanţa mea din Dubai? (27 dec.- 3 ian.)

E o perioadă destul de bună pentru călătorii. Vor fi multe impresii noi pe plan estetic, în sensul că îţi vor plăcea foarte multe lucruri văzute acolo şi vei rămâne încântată, cu amintiri foarte frumoase.
Pot exista unele mici probleme de comunicare, dar u e ceva serios, mai degrabă ţin de normalitate, atunci când te afli în alt mediu decât cel cu care eşti obişnuită.
Pe termen lung, nu vor exista urmări importante ale acestei călătorii.


Mesaje primite pe 26 Noiembrie

1. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 26 Noiembrie, Am şansa de a pleca de la această firmă la un alt job, mai bun? Nu mă simt apreciată aici.

Există această şansă, care chiar se exercită pe o perioadă destul de îndelungată de timp.
În schimb, e posibil ca, oriunde aţi merge, să vă confruntaţi cu unele probleme.
E bine ca, în paralel cu ceea ce faceţi pe plan profesional, să dezvoltaţi treptat şi o afacere pe cont propriu sau în colaborare cu o persoană de încredere.


Mesaje primite pe 25 Noiembrie

1. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Previziuni pentru o zi şi Astrotarot

La „Previziuni pentru o zi“, nu am primit data pentru care doriţi previziunile. De asemenea, la „Astrotarot“ nu se înţelege întrebarea, decât că, probabil, este vorba despre o împăcare. Vă rugăm să reveniţi cu completări la mesajele respective, la unul din e-mailurile indicate la rubrica „Contact“.


2. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Astrokarma

În principal, în această viaţă trebuie să învăţaţi să cultivaţi valorile prieteniei şi ale familiei. Indiciul de reuşită şi de rezolvare a problemelor karmice va fi calitatea şi profunzimea relaţiilor pe care le dezvoltaţi cu rudele şi cu prietenii apropiaţi. E foarte important să vă formaţi o familie fericită, cu unul sau mai mulţi copii.
În existenţele anterioare, aţi dezvoltat unele relaţii de iubire doar pentru a vă dovedi că sunteţi un cuceritor şi pentru a vă satisface unele dorinţe egoiste. Acum, va trebuie să învăţaţi să oferiţi mai mult, într-o relaţie de cuplu.


3. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Astronoroc

În luna decembrie, astrele vă favorizează pe plan relaţional. Merg bine atât relaţiile romantice, cât şi parteneriatele de afaceri sau colaborările de la serviciu.
Practic, sfatul pentru această lună este să mizaţi mereu pe colaborări, să nu încercaţi să rezolvaţi lucrurile singură.


4. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Astrobani

Până în octombrie 2012, prezenţa lui Saturn în casa a 2-a, a banilor, aduce o serie de dificultăţi şi de obstacole în acest sector al vieţii. Lucrurile nu merg chiar aşa cum vă doriţi şi situaţiile în care simţiţi că nu aveţi atât de mulţi bani pe cât ar fi nevoie sunt relativ frecvente. Aceste afirmaţii sunt valabile pentru salariu şi pentru banii câştigaţi prin efort propriu.
În schimb, prima jumătate a anului 2011 este favorabilă pentru bani proveniţi din moşteniri, cadouri, ajutoare de la alte persoane, câştiguri la jocuri de noroc.


5. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, 1982-01-05

Partenerul dumneavoastră de viaţă poate fi dintr-unul din următoarele semne astrale: Balanţă, Săgetător, Peşti. Frumuseţea fizică trebuie să se îmbine cu o viaţă spirituală bogată, pentru a vă putea completa.


6. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, De ce i-a spus L. iubitei lui de existenţa mea? Şi ce anume i-a spus?

Nu i-a spus nimic compromiţător sau decisiv, mai degrabă i-a sugerat că se simte atras de tine.
A făcut-o pentru a vedea reacţia ei şi pentru a-i transmite mesajul că, pentru el, există şi alte variante decât ea.


7. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Îi place de mine, e atras, acum, că ne-am întâlnit?

Îi place de tine. În acelaşi timp, îi place faptul că sentimentele tale faţă de el îi conferă un ascendent în relaţie. Simte că deţine controlul şi se bucură de acest fapt, chiar dacă nu profită de el în mod concret.


8. Cristina, 18.09.1972, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Mă voi întoarce cu jobul în echipa şi compania din care am plecat acum 8 luni?

Există această posibilitate, ca urmare a legăturilor create în timp ce aţi lucrat acolo. Acest fapt va fi decis nu atât de criterii profesionale, cât de relaţiile cu prietenie, de modul în care vă înţelegeţi cu foştii colegi şi angajaţi. Şi sunt şanse mari să reveniţi în echipă.


9. Cristina, 18.09.1972, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Voi reuşi să termin facultatea la care sunt înscrisă acum?

Dacă vă mobilizaţi în acest sens, da. Există riscuri şi diferite obstacole, dar nimic atât de important încât să vă stea în cale în mod serios, dacă faceţi eforturi pentru a continua.


10. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Care va fi evoluţia profesională a soţului meu în următorii ani?

A doua jumătate a lui 2011 şi 2012 în întregime vor fi perioade bune, în ceea ce privetşte câştigurile obţinute din slujbă. În 2011, aceste câştiguri bune nu vor fi însoţite de o evoluţie semnificativă, de tipul unei avansări, dar acest lucru devine posibil pe parcursul lui 2012.
Trebuie ţinut cont, de asemenea, de tranzitul pe termen lung al lui Pluton în casa a 12-a, care obligă la transformare permanentă de sine şi nu permite încremenirea într-o slujbă al cărei singur avantaj să fie siguranţa.


Mesaje primite pe 24 Noiembrie

1. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Eu şi soţul meu vom reuşi să ne facem o casă la curte ?

Da, dar acest lucru nu se va întâmpla pe parcursul anului 2011. dacă aşteptaţi vreun ajutor de la alte persoane, atunci vor fi probleme cu el, anul viitor.


2. Cristina, 18.09.1972, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Cum va fi 2011 din punct de vedere profesional pentru mine ?

Din punct de vedere profesional, cea mai bună perioadă va fi primăvara, mai precis lunile aprilie-mai. Atunci e posibil să obţineţi un job nou, o promovare, o mărire de salariu şi atunci trebuie programate acţiunile menite să împlinească aceste deziderate.
Anul nu va aduce revoluţii, în sensul de rupturi dramatice cu ceea ce aţi făcut până acum, ci evoluţii, dezvoltări ale acţiunilor şi situaţiei actuale.


Mesaje primite pe 23 Noiembrie

1. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 23 Noiembrie, Problema e că pe toate planurile stau prost: financiar, sentimental, professional. Se va schimba ceva în bine ?

Se pare că aveţi deja ideile referitoare la ce trebuie făcut, în fiecare domeniu amintit. Tot ce trebuie să faceţi este să începeţi să le puneţi în aplicare, ă acţionaţi în mod concret. E mai bine să încercaţi, chiar cu riscul de a suferi un eşec, decât să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine, nefăcând nimic. Astfel, nu acumulaţi nici măcar axperienţă.
Indată ce veţi avea o atitudine mai combativă şi mai decisă, veţi vedea că lucrurile vor începe să se schimbe în bine.


Mesaje primite pe 22 Noiembrie

1. A., 15.10.1985, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Ce karmă am cu D.? Ce trebuie să învăţăm unul de la celălalt?

Există o conjuncţie între Saturnul tău natal şi Nodul Sud al lui, ambele în Scorpion.
Tu poţi să îl ghidezi şi să îl ajuţi pe două planuri : tot ceea ce e legat de străinătate (iar aici trebuie să ţinem cont că el nu s-a născut în România), dar şi planul financiar şi al afacerilor. Ţinând cont de aceste aspecte, pare că rolul tău e să îl ajuţă să se adapteze aici, să îşi clădească o viaţă conformă dorinţelor şi structurii sale interioare.
Reuşita relaţiei e dirct proporţională cu măsura în care el va accepta ca tu să să îl ghidezi, în sectoarele respective.


2. Alina, 05.05.1980, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Astropartener: Când îl voi cunoaşte? Unde? Cum arată fizic? Ce meserie are?

Ca zodie, te potriveşti cu bărbaţi născuţi în Fecioară, Capricorn sau Leu.
E posibil să îl cunoşti în prima jumătate a anului 2012. Întâlnirea va avea loc în împrejurări legate de muncă sau de sănătate, nu va fi o întâlnire la vreo petrecere.
Fizic, lasă impresia de fineţe, în ciuda unei tendinţe de îngrăşare, care cu timpul poate deveni mai pronunţată.
Are o profesie care presupune muncă intelectuală, de birou.


3. A., 15.10.1985, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Ce karmă am cu D.? Ce trebuie să învăţăm unul de la celălalt?

Pentru a răspunde la această întrebare, avem nevoie şi de datele lui de naştere. Ni le poţi trimite printr-un nou mesaj sau în unul din e-mailurile indicate la rubrica Contact.


4. A., 15.10.1985, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Ce simte acum D. faţă de mine? (după ce i-am spus adevărul) şi dacă în viitor se vor modifica sentimentele lui.

Deşi la nivel mental nu e de acord cu multe lucruri spuse de tine, pe plan emoţional te înţelege şi te acceptă mult mai bine.
Pe viitor, lucrurile se vor inversa, în sensul că te va înţelege în mai mare măsură, dar emoţional va avea un drum diferit de al tău.


5. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Referitor la mesajul din 18 noiembrie. Mulţumesc mult.

Şi noi vă mulţumim şi vă dorim multă fericire!


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, În 2 şi 3 decembrie merg la Cluj. Voi avea o întâlnire deosebită? Cu cine?

E posibil să ai o întâlnire importantă, cu o persoană bine poziţionată pe plan social şi profesional. Această întâlnire îţi poate deschide perspective în carieră sau în ceea ce priveşte imaginea ta publică.


Mesaje primite pe 21 Noiembrie

1. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Am avut o relaţie cu J., care s-a terminat. El la ora actuală are o relaţie nouă sau se mai gândeşte la mine?

E în stadiul de posibil început de relaţie, adică de tatonări cu o altă persoană, în vederea începerii unei relaţii. Nu e vorba de ceva serios, e mai mult atracţie fizică şi faptul că el controlează lucrurile.
Se mai gândeşte încă şi la tine, nu e ferm convins că între voi lucrurile sunt încheiate definitiv.


Mesaje primite pe 19 Noiembrie

1. Sim, 14.03.1980, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Îmi voi reface viaţa alături de un partener stabil ? Detalii viaţa sentimentală următorii ani.

Da, vă veţi reface viaţa alături de un partener stabil. Va fi o persoană sensibilă, cu trăiri interioare bogate şi imaginaţie. E posibil să îl întâlniţi chiar în perioada actuală, până în luna februarie 2011.
Trebuie să acordaţi prioritate planului relaţional, deoarece acesta e fundamental pentru evoluţia dumneavoastră. A rămâne singură ar fi o mare greşeală.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Cum va fi întâlnirea cu L. ?

Intâlnirea nu e importantă în sine, ci prin posibilităţile pe care le deschide pentru viitor.
Acesta e principalul său rol.
Trebuie să fii atentă la cuvintele lui, pentru că spune multe lucruri interesante, chiar şi atunci când pare că glumeşte. Astfel, îţi vei putea da seama ce planuri are.


3. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Referitor la mesajul din 16 noiembrie : Cât de departe este acea perioadă favorabilă ?

Primăvara şi în special luna aprilie pot sî aducă momente faovrabile.
Despre o descătuşare majoră pe plan financiar vom vorbi abia în toamna viitoare, începând cu luna octombrie, când Soarele natal, guvernator al casei banilor, scapă definitiv de influenţa lui Saturn, cauza problemelor actuale.


Mesaje primite pe 18 Noiembrie

1. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 18 Noiembrie, Referitor la mesajul din 15 noiembrie : Cine va dori să dea o şansă relaţiei, eu sau Gabi ? El doreşte să rupă relaţia ? Iubeşte pe altcineva ?

In acest moment, amândoi sunteţi dispuşi să acordaţi o şansă acestei relaţii.
El nu doreşte să rupă relaţia şi nici nu iubeşte pe altcineva.
Problema e că nici sentimentele faţă de tine nu sunt extrem de profunde şi că există diferite nepotriviri şi incompatibilităţi, care vor ieşi treptat la iveală, de-a lungul timpului.


Mesaje primite pe 17 Noiembrie

1. Melisa, 22.05.1971, mesaj trimis pe 17 Noiembrie, Doresc să ştiu dacă soţul meu a încheiat relaţia extraconjugală pe care a avut-o. el spune că da. Vă mulţumesc mult.

În acest moment, soţul dumneavoastră nu mai are o relaţie extraconjugală.
Fiţi însă cu ochii pe el şi în viitor, pentru că nu e exclus ca, la un moment dat, să înceapă din nou să calce pe de lături!


Mesaje primite pe 16 Noiembrie

1. Tea, 09.12.1968, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, În decembrie are loc un examen pentru o funcţie de conducere. Câştig examenul sau am de pierdut dacă câştigă adversarul meu ?

Cu Jupiter primind nu mai puţin de patru aspecte stresante, va fi greu să obţineţi succesul în perioada respectivă. Problemele despre care vorbiţi pot să apară doar dacă o competiţie profesională se va transforma în ceva personal, lucru pe care îl puteţi evita.
(În funcţie de ora de naştere, ceea ce am spus s-ar putea schimba, parţial, însă orientarea generală rămâne cea indicată.)


2. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Cum mă voi descurca financiar în decembrie şi ianuarie ? Voi reuşi să-mi plătesc datoriile ?

Sunt două luni destul de complicate pe plan financiar, cu multe aspecte stresante. Dacă aveţi grijă să cereţi ajutorul cuiva, aveţi mare grijă atunci când alegeţi persoana respectivă, pentru că vă puteţi trezi cu probleme şi mai mari!
Mai bine bazaţi-vă pe propriile forţe, achitaţi parţial unele datorii şi obţineţi o amânare pentru altele, deoarece vor urma perioade mai favorabile.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, M-am căsătorit de curând (04-09-2010). Cum va merge căsnicia? Evoluţia relaţiei cu socrii (sunt persoane dificile, greu de mulţumit).

Problemele cu socrii se vor întinde pe o perioadă lungă de timp. Nu trebuie să le consideraţi primordiale şi să le acordaţi o importanţă mai mare decât merită. Acceptaţi faptul că relaţia va fi mai rece şi concentraţi-vă pe relaţia cu soţul, nu pe cea cu părinţii lui!
Pentru o reuşită deplină a căsniciei, e nevoie să daţi dovadă de raţiune în multe privinţe. Atunci când apar probleme cu soţul, gândiţi lucrurile la rece, cu raţiunea şi nu cu sentimentul, şi veţi reuşi să treceţi peste ele cu bine!


4. Sim, 14.03.1980, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Am să îmi refac viaţa ? Până la urmă unde e drumul meu, în străinătate, în Bucureşti sau în Moldova, alături de familia mea?

Familia trebuie să reprezinte o prioritate. Dacă veţi sta în Moldova, veţi avea în continuare aproximativ trei ani dificili, cu probleme care apar periodic, dar în cele din urmă totul se va rezolva şi lucrurile vor începe să meargă bine.
Varianta străinătăţii este şi ea demnă de luat în seamă, însă numai dacă plecaţi rapid, până cel târziu în luna februarie. Mai târziu, nu mai are rost.
Bucureştiul pare a fi cea mai neinspirată opţiune dintre cele trei pe care ni le-aţi prezentat.


Mesaje primite pe 15 Noiembrie

1. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Când o să-şi găsească M. un job?

Cele mai bune influenţe astrale în acest sens se exercită în perioada martie – mai 2011.


2. Keos, 13.08.1985, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Astrorelaţie: evoluţie relaţie, căsătorie, familie, copii, datorii karmice reciproce.

Relaţia poate să evolueze cu o condiţie: dincolo de sentimentele pe care le aveţi şi de clipele frumoase petrecute împreună, fiecare trebuie să îl lase pe celălalt să evolueze cât mai liber cu putinţă, în profesie şi în toate domeniile lui de interes. Problemele pot să apară dacă unul dintre dumneavoastră încearcă să intervină decisiv în evoluţia celuilalt.
Există şanse bune de căsătorie. Referitor la acest aspect, nu trebuie să vă speriaţi dacă apar diferite amânări şi întârzieri. Ţinând cont de elementele astrale, ele sunt în grafic, de aşteptat.
Puteţi să aveţi mai mulţi copii împreună.
Din punct de vedere karmic, ambii aveţi nodul Nord în Taur, ceea ce indică obiective similare şi posibilităţi de evoluţie comună. Modul de a atinge aceste obiective va fi diferit. Trebuie să evitaţi tentaţia de a deveni autoritară şi de a vă impune opinia atunci când el ia decizii pe termen lung.


3. Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Voi vinde casa sau terenul până la Revelion? Îmi voi schimba maşina?

Cea mai bună perioadă pentru astfel de acţiuni este luna februarie a anului 2011.
Este posibil să existe şi alte influenţe, dar nu ne-aţi spus nici ora, nici localitatea dumneavoastră de naştere.


4. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Referitor la mesajul din 12 noiembrie: Când îl voi întâlni pe viitorul soţ?

Sunt mai multe perioade în care e posibil să se întâmple acest lucru: prima este la sfârşitul acestui an şi în ianuarie 2011. a doua, în septembrie 2011. Dacă rataţi aceste două ocazii, va trebui să aşteptaţi până la sfârşitul lui 2013 sau în 2014.


5. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Referitor la mesajul din 13 noiembrie: Reiese că nu voi rămâne împreună cu Gabi?

Reiese că sunt şanse mici să rămâneţi împreună pe termen lung. Însă, după cum ştiţi, astrele predispun, omul dispune. Depinde doar de dumneavoastră dacă veţi da în continuare o şansă acestei relaţii sau nu.
Însă, într-adevăr, influenţele sunt mai degrabă nefavorabile.


6. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Am avut o relaţie cu J...

Din păcate, nu am primit mesajul dumneavoastră integral. Datele lui de naştere nu apar scrise decât pe jumătate, iar întrebarea nu există. Vă rugăm să reveniţi cu amănunte la unul din mailurile indicate la rubrica Contact.


Mesaje primite pe 14 Noiembrie

1. A., 18.09.1979, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Mi s-a propus o afacere pe cont propriu. Ar fi bines ă intru în această afacere sau nu?

Aveţi o casă a afacerilor care cuprinde trei planete (Marte, Jupiter, Luna), toate foarte bine aspectate. Aşadar, e o iniţiativă foarte bună să începeţi să faceţi ceva concret în acest domeniu.
Pentru un început al afacerii, o perioadă foarte bună ar fi mijlocul lunii decembrie a acestui an.


Mesaje primite pe 13 Noiembrie

1. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 13 Noiembrie, Mă iubeşte Gabi ? Ce gândeşte despre relaţia noastră ?

E mult spus iubire. Putem vorbi despre un ataşament şi despre fapul că îi place de tine, dar sentimentele nu sunt foarte putenice.
Nu a pus mult sentiment în această relaţie şi aşteaptă pur şi simplu să vadă cum evoluează, pentru a lua decizii pe parcurs.


Mesaje primite pe 12 Noiembrie

1. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 12 Noiembrie, Referitor la mesajul din 7 noiembrie : Când îl voi întâlni pe viitorul soţ, va fi văduv sau divorţat şi aproximativ cu câţi ani va fi mai în vârstă

Mai degrabă divroţat decât văduv.
Diferenţa de vârstă va fi de maxim 7-8 ani, în favoarea lui.


2. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 12 Noiembrie, Referitor la mesajul din 7 noiembrie : Ce oportunităţi profesionale am ? (Care sunt perioadele mai favorabile ?)

Perioada cuprinsă între 15 ianuarie şi 15 februarie 2011 este mult mai potrivită pentru iniţiative pe plan profesional.
Apoi, abia pe parcursul toamnei veţi mai beneficia de influenţele astrale favorabile unor evoluţii pe acest plan.


Mesaje primite pe 10 Noiembrie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 10 Noiembrie, Care ar fi cea mai bună perioadă când aş putea să îi spun ce simt pentru el ?

Perioada cuprinsă între 17 şi 20 decembrie este cea mai potrivită pentru o asfel de iniţiativă.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 10 Noiembrie, Cum va evolua relaţia dintre mine şi M. In perioada următoare ?

După o scurtă perioadă în care nu veţi fi foarte apropiaţi (probabil, dintr-un motiv concret, vă veţi vedea mai rar), e de aşteptat ca apoi totul să decurgă spre strângerea legăturii.
Găsiţi metode noi de comunicae şi de petrecere a timpului împreună.


3. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 10 Noiembrie, Voi reuşi să fac carieră în turism sau mai bine mă reorientez ?

Poţi să continui în turism, deoarece ai şanse bune de reuşită în acest domeniu. Marte conjunct cu Uranus în Săgetător, în casa 1, indică înn mod clar faptul că eşti capabilă de acţiune şi poţi avea idei originale în ceea ce priveşte călătoriile şi relaţiile cu străinătatea.
De asemenea, Mercur în casa a 9-a aduce în domeniul respectiv abilităţile de comunicare de care ai nevoie.


Mesaje primite pe 09 Noiembrie

1. Doina, 23.01.1976, mesaj trimis pe 09 Noiembrie, Este Cristi soarta mea?

Puteţi să dezvoltaţi o relaţie împreună pe termen lung, însă trebuie să ştii că, dacă se va întâmpla acest lucru, tu vei fi cea care va oferi mai mult, iar uneori vei simţi că el nu este suficient de aproape de tine pe plan emoţional.


Mesaje primite pe 07 Noiembrie

1. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Ce oportunităţi profesionale am? (dacă se poate, şi în mijlocul lui martie 2011)

Mijlocul lunii martie 2011 nu reprezintă o perioadă favorabilă pentru evoluţia pe plan profesional. Mijlocul Cerului nu face nici un aspect, iar Jupiter, planeta aflată în casa profesiei, primeşte aspecte negative de la Soare, Mercur, Saturn şi Uranus.
E mai bine să alegeţi o altă perioadă pentru a avea iniţiative pe plan profesional.


2. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Voi pleca peste hotare?

Poţi face acest lucru, care ar avea efecte pozitive asupra situaţiei tale financiare.
Munca sau afacerile în străinătate reprezintă două modalităţi prin care poţi să faci bani frumoşi.


3. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Referitor la mesajul din 3 noiembrie: ce vârstă aproximativ va avea soţul şi cum să îl recunosc că este cel sortit mie?

Va fi puţin mai în vârstă decât dumneavoastră.
Va avea o privire puternic şi, în general, principala impresie pe care o va lăsa va fi cea de persoană puternică. Privirea sa este intimidantă pentru multe persoane, în special atunci când se uită fix în ochii cuiva.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Care este motivul pentru care Bogdan nu mă mai bagă în seamă? Are pe altcineva?

Nu are încă pe altcineva, dar este deschis acestei posibilităţi. Nu se mai simte atras de tine, în primul rând din punct de vedere fizic.


Mesaje primite pe 06 Noiembrie

1. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 06 Noiembrie, El este apparent ce vreau. O să fie ceva între noi ? E interesat de mine ?

Relaţia are posibilităţi de dezvoltare. Sentimentele nu se află încă decât într-un stadiu incipient şi vor deveni mult mai puternice. Pe plan mental, al comunicării, lucrurile stau însă invers : fascinaţia şi atracţia sunt mari acum, dar cu timpul urmează să scadă în intensitate.
In acest moment el se gândeşte, la fel ca tine, că există o posibilitate ca voi să fiţi împreună.


Mesaje primite pe 05 Noiembrie

1. Alexa C., 21.03.1984, mesaj trimis pe 05 Noiembrie, În perioada 8-12 noiembrie, ce zi este favorabilă pentru discuţia cu o persoană în vederea angajării şi la ce oră?

Cel mai bine este să programaţi această discuţie pentru joi, 11 noiembrie, în jurul prânzului.


Mesaje primite pe 02 Noiembrie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Ce sentimente are pentru mine în prezent?

E o perioadă în care sentimentele lui nu sunt foarte intense. Ţine la tine, dar nu putem vorbi de o mare iubire.
În plus, nu e nici o perioadă favorabilă exprimării sentimentelor de către el, aşa că e greu ca lucrurile să evolueze, în viitorul apropiat.


2. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Dacă nu J. va fi soţul meu, atunci când şi unde îl voi întâlni pe cel cu care mă mărit?

În mod normal, ar fi trebuit deja să fi întâlnit persoana respectivă, în a doua parte a lui 2009 sau în primele şase luni ale acestui an.
În prezent, la acest sfârşit de an, situaţia nu e favorabilă relaţiilor sentimentale, lucru valabil şi pentru relaţia cu el. Totul va evolua din nou mai bine de la începutul anului viitor.


3. Sonia, 18.12.1961, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, M-am împăcat cu fostul soţ. Ce viitor are relaţia în această formă, va dura sau am greşit, crezându-i promisiunile?

Puteţi încerca să revigoraţi această relaţie doar dacă doriţi o căsătorie de formă. Despre sentimente adevărate şi despre a fi pe aceeaşi lungime de undă nu se va mai putea vorbi vreodată cu adevărat.


Mesaje primite pe 01 Noiembrie

1. Simona, 03.07.1960, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, La mesajul trimis pe 28 octombrie mi-aţi răspuns că am şanse să mă recăsătoresc în anul 2013. Vă rog să îmi spuneţi dacă acum îl cunosc pe acest

Nu e cineva care să joace acum un rol în viaţa dumneavoastră. Fie nu îl cunoaşteţi deloc, fie v-aţi întâlnit întâmplător o dată sau de două ori, fără să vă atragă atenţia în vreun fel.
Referitor la zodie, cele mai mari şanse sunt să fie vorba de un Scorpion sau de o zodie de pământ, în special Taru sau Fecioară.


2. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, Referitor la mesajul din 28 octombrie : dacă acţionez pentru reluarea relaţiei, aceasta va fi pentru totdeauna sau va dura o perioadă scurtă ?

Sunt şanse mici ca relaţia să continue pe termen lung.
Mai degrabă, ar fi vorba doar de o refacere a ei pe timp de câteva luni, urmată din nou de o separare.


loading...

loading...
Horoscop