RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - SEPTEMBRIE, 2010

Mesaje primite pe 30 Septembrie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 30 Septembrie, Şi dacă e interesat de alte femei, ce îl determină să se întoarcă mereu la mine? De ce nu rămâne cu niciuna?

Pentru că e un tip total diferit de interes, mult mai superficial. Faţă de ele, e ca un copil care găseşte o jucărie care îi place mult, după care se plictiseşte rapid de ea şi o aruncă fără nici un regret, întorcându-se la prietenul preferat de joacă.
Inclusiv el e conştient de acest lucru, că aceste femei reprezintă mai puţin decât dumneavoastră.


2. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 30 Septembrie, Ce părere are Iulian despre mine?

Îţi apreciază sensibilitatea, poate tocmai că, din acest punct de vedere, el nu se poate compara cu tine. În schimb, i se pare că ai anumite idei şi un comportament care mai degrabă îndepărtează decât atrag, cel puţin din perspectiva lui.


3. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 30 Septembrie, Mă iubeşte Iulian?

E prea mult spus. Nu are un sentiment atât de puternic faţă de tine. Cea mai corectă exprimare ar fi „îi place de tine“, deşi sună oarecum copilăresc.


Mesaje primite pe 29 Septembrie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Până când va dura această relaţie, cât timp e în destin, aşa cum funcţionează ea, cu împăcări şi despărţiri ?

Din acest punct de vedere, situaţia se poate prelungi destul de mult timp, adică până spre sfârşitul anului 2012. Abia de atunci apar indici clare de seriozitate şi soliditate în relaţiile dumneavoastră amoroase.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Mesajele primite de la S. Au fost scrise din suflet ? Suferă şi îi pare rău sau e răutăcios şi vrea să mă chinuie ?

Sunt parţial adevărate. Îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a făcut, dar nu trebuie să îl credeţi dacă spune că e total doborât de regrete şi vine cu alte exagerăride acest fel.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Când voi începe o relaţie serioasă ?

Actualul tranzit al lui Saturn prin csa a 5-a, care durează deja de aproximativ 2 ani şi va mai dura încă unul şi jumătate va avea cu siguranţă efecte în acest sens.
Octombrie 2011 va reprezenta un moment important, în cadrul acestei evoluţii.


Mesaje primite pe 28 Septembrie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 28 Septembrie, Divorţul ar fi în contradicţie cu destinul şi karma mea?

Nn dezacord cu karma dumneavoastră şi sunt mai multe elemente care confirmă acest lucru.
De exemplu, aveţi asteoridul căsătoriei în conjuncţie cu Pluton, planeta care presupune distrugere şi reconstrucţie.
În plus, un Nod Nord în conjuncţie cu Uranus, aşa cum aveţi dumneavoastră, indică nevoia de foarte multă libertate şi refuză închistarea în structuri care nu mai convin dezvoltării dumneavoastră.


Mesaje primite pe 27 Septembrie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Deci să înţeleg că nu are rost ideea împăcării? Nu va fi bine chiar dacă ar veni înapoi?

Dacă vă împăcaţi, nu veţi fi liniştiţi mult timp şi se va ajunge din nou la probleme şi discuţii.
Tot tu vei fi cea care va investi mai mult în această relaţie, atât pe plan emoţional, cât şi din punct de vedere al comportamentului din viaţa de zi cu zi.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Are pe altcineva sau doar amice ?

Nu are o relaţie paralelă serioasă şi permanentă, chiar dacă mai calcă uneori în străchini.
Are, în schimb, un interes permanent şi pentru alte femei, interes care, dacă primeşte un răspuns pozitiv, duce la mai mult.


3. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Simte ? Merită să aştept, sau nu e pentru mine ?

E mai bine să te orientezi spre altceva.
Chiar dacă o relaţie ar fi încă posibilă între voi, acest lucru s-ar realiza doar cu preţul unor suferinţe şi nici nu ar fi vorba de ceva perfect, împlinit.


4. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 27 Septembrie, De un timp îmi merge foarte rău. Când se vor rezolva lucrurile ?Tocmai de obicei beneficul Jupiter vă împiedică planurile, atât prin poziţia pe care o ocupă, cât şi prin faptul că retrogradează. Face aspecte stresante cu planetele natale până spre sfârşitul acestui an. Odată cu venirea lui 2011, va fi din nou bine.
Şi încă un sfat : încercaţi să gândiţi pozitiv, concentraţi-vă pe partea luminoasă a lucrurilor ! O afirmaţie de tipul „îmi merge foarte rău“ nu face decât să prelungească această stare.


5. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Referitor la răspunsul din 23 septembrie : Când o să îl întâlnesc şi ce alte detalii îmi puteţi da ?

În ultimii aproximativ 4 ani, aţi fost confruntată cu un blocaj major pe plan relaţional.
Aceşti patru ani au produs anumite schimbări în dumneavoastră, astfel că, din această toamnă, blocajul dispare şi lucrurile devin posibile.
Dispariţia acestei influenţe negative va fi dublată de exercitarea unei influenţe pozitive pe parcursul lui 2012. Atunci e posibil să aibă loc evenimentul la care m-am referit în răspunsul anterior.


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Va fi de acord cu divorţul ? Ce simte acum ?

Va fi de acord, deşi nu extrem de uşor.
Acum, intuieşte o astfel de evoluţie a lucrurilor, o separare în viitor, dar doreşte să amâne evenimentul şi chiar să treacă sub tăcere problemele.


7. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Ce simte Iulian pentru mine ?

Un element important este atracţia sexuală despre care am vorbit, pe care nu a manifestat-o în exterior într-un mod vizibil.
Pe plan sentimental-emoţional, simte că te poate domina, că el deţine frâiele unei eventuale relaţii, ceea ce nu este în avantajul tău.


8. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Este Iulian atras sexual de mine ?

Da, Iulian este atras sexual de tine, îşi doreşte să facă dragoste cu tine.


Mesaje primite pe 26 Septembrie

1. Iuliu, 09.09.1985, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Mă voi mai împăca cu prietena ? E în destin ?

Nu este o relaţie destinată să continuae pe termen foarte lung. Este posibil să vă împăcaţi, dar apoi va fi din nou despărţire.
Compatibilitatea nu este una deosebită.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Faţă de răspunsul din 22 septembrie : Mi-e neclar ultima parte a răspunsului. Puteţi detalia ? Cred că este un blocaj de ambele părţi.

Da, există blocaje de amble părţi, cu deosebirea că ale tale, despre care vorbeam, se manifestă în permanenă în perioada amintită, pe când la el e vorba de perioade mai scurte. La tine e, deocamdată, o stare de spirit, iar la el doar unele influenţe care apar şi dispar, nu s emanifestă constant.


3. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Ce părere are despre mine în prezent ?

Îi place de tine mai ales pe plan intelectual, adică îi plac discuţiile cu tine şi unele păreri ale tale.
De asemenea, te priveşte cu o oarecare superiotitate, fiind de părere că te-ar putea domina.


Mesaje primite pe 25 Septembrie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Faţă de răspunsul din 19 septembrie: Dacă relaţia cu al doilea bărbat (are o poziţie influentă) nu va merge, care va fi situaţia mea viitoare: serviciu

Relaţia cu M. ar fi dată peste cap şi ar fi destul de greu să fie refăcut ceva. În celelalte privinţe, nu vor exista mari schimbări.
Cel mai bine e să alegi una dintre posibilităţi, nu să te codeşti gândindu-te în ambele direcţii şi practic nealegând niciuna. Atunci, în loc să decizi tu, vor decide evenimentele în locul tău.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Ce sentimente are pentru mine acum? Sau ce gândeşte despre mine?

Atracţie pe plan fizic, nimic important pe plan sentimental. Ideea relaţiei îl atrage în oarecare măsură şi vede posibilitatea de a se dezvolta pe viitor, dar e numai un gând, nu o dorinţă puternică.


Mesaje primite pe 24 Septembrie

1. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 24 Septembrie, O să mă căsătoresc cu Iulian?

Deocamdată nu trebuie să te grăbeşti şi să aduci în discuţie acest subiect. Lasă relaţia să evolueze treptat, iar lucrurile să se dezvolte natural spre ceea ce îţi doreşti. Altfel, totul se va termina mai repede decât ai crede.


Mesaje primite pe 23 Septembrie

1. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 23 Septembrie, În ce condiţii o să îmi întâlnesc viitorul soţ? Cum îl recunosc?

Mai degrabă decât să îl găsiţi dumneavoastră pe el, vă va găsi el pe dumneavoastră şi vă va aborda, într-un moment şi într-o împrejurare în care veţi fi singură. Vi se va părea îndrăzneţ şi neconvenţional, dar totuşi veţi accepta să vorbiţi cu el şi apoi relaţia se va dezvolta rapid.
Este un bărbat puternic, hotărât în ceea ce face şi obişnuit să acţioneze.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 23 Septembrie, Când va încerca să repare ce a făcut, dacă nu cu ocazia zilei mele? Sau a abandonat ideea împăcării?

Mai degrabă speră cumva ca lucrurile să se rezolve de la sine sau ca tu să îi serveşti pe tavă această împăcare. Nu a abandonat ideea, dar speră să i se întâmple, nu să o provoace el.


3. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 23 Septembrie, Referitor la răspunsul 6 din 21 septembrie : De cât timp are nevoie pentru a se manifesta favorabil relaţiei noastre ?

Termen de săptămâni, maxim luni. Adică ar trebui să acţioneze într-un fel pâ’nă la sfârşitul acestui an.


4. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 23 Septembrie, Referitor la răspunsul 6 din 21 septembrie : Despre ce concluzii noi este vorba ?

A fost un moment în care sentimentele voastre nu au părut să fie la unison, iar asta l-a făcut să dea cu un pas înapoi. Practic, a fost ratat un moment de trăire emoţională comună.
In acelaşi timp însă, i se confirmă tot mai mult faptul că este atras de tine.


Mesaje primite pe 22 Septembrie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Mă pot baza pe bărbatul cu care am ieşit astă-seară, pot avea dezamăgiri sau am de câştigat?

Nu trebuie să îţi pui prea mari speranţe în această relaţie.
Ea îţi poate aduce unele bucurii atât timp cât nu ai prea mari speranţe de la ea şi nu vezi în el mai mult decât este de fapt.


2. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Referitor la răspunsul din 14 septembrie: din ce punct de vedere se simte îndatorat faţă de mine?

Simte că a făcut o greşeală în trecut, când fie a stopat anumite planuri ale tale, fie nici măcar nu te-a lăsat să deschizi vorba despre asta. Ideea e că acum simte nevoia să reconstruiască ceea ce a distrus sau nu a lăsat să crească.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Referitor la mesajul din 20 septembrie : E vorba despre el, 20-04 ? În ce an voi începe acea relaţie ?

E vorba de persoana despre care vorbeam în mesajul din 15 septembrie: „Ai pretenţii foarte mari de la un partener de viaţă şi nu va fi vorba de o dragoste la prima vedere, ci de cineva pe care îl vei putea observa treptat, pe o perioadă mai lungă de timp, pentru a te convinge că reprezintă ceea ce îţi doreşti. Va fi ori coleg de serviciu, ori o persoană a cărei activitate de la serviciu îţi va fi familiară. Puternic, cu idealuri destul de înalte, greu de realizat, va fi sincer şi activ. De asemenea, o călătorie la distanţă va juca un rol important în dezvoltarea relaţiei voastre.“
Tu decizi în ce măsură aceste caracteristici i se potrivesc.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Faţă de răspunsul din 26 iunie: fiind o întâlnire karmică cu M., cine şi ce are de plătit, cum şi când? Deşi este atracţie, respinge comunicarea, eu

De plătit e un cuvânt destul de aspru, pentru că avem de a face cu o karmă pozitivă, nu cu datorii ajunse la scadenţă. E vorba de domenii în care vă puteţi stimula.
El te poate ajuta să te manifeşti chiar pe plan amoros, în sensul de a fi mai relaxată, de a te simţi bine alături de persoana iubită, pur şi simplu savurând clipele petrecute împreună. De asemenea, îţi poate aduce un plus de organizare în viaţa de zi cu zi, în condiţiile în care relaţia se va dezvolta pe termen lung.
În 2010, 2011 şi 2012, Saturn va afecta modul în care îţi manifeşti propria feminitate, aducând autoanaliză şi diferite transformări. În aceste condiţii, va fi greu de construit o relaţie permanentă.


5. Nicoleta, 11.02.1968, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Astrorelaţie

Relaţia are şansa să dureze, însă nu atât datorită unei compatibilităţi extraordinare, cât datorită dorinţei celor doi parteneri de a depăşi aspectele mai puţin plăcute dintre ei.
Problemele ţin de o cuadratură între Luni (aveţi gusturi şi o structură internă diferită., dumneavoastră fiind mai degrabă familistă, iar el dornic de ieşiri în lume) şi de cuadratura Lună – Saturn, care anunţă faptul că, din când în când, el are iniţiative care dumneavoastră nu vă pot aduce decât frustrare.
În schimb, comunicarea e bine aspectată, atunci când vine vorba de proiecte comune, care ţin de familie.


6. Nicoleta, 11.02.1968, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Ce şanse sunt să reluăm relaţia după ce am aflat că m-a înşelat 18 ani? Se va potoli?

Totul depinde de dumneavoastră, de capacitatea de a ierta şi de a accepta să mai fiţi cu el. Are o tendinţă de a se ascunde, de a acţiona în secret, astfel încât, chiar dacă eventual va lua o pauză, apoi e posibil să se repete povestea cu înşelatul.
Există relaţii care merg mai departe aşa, cu acceptul tacit al ambilor soţi. Problema e dacă sunteţi dispusă să fiţi implicată într-o astfel de relaţie.


7. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Întrebarea referitoare la mătuşă;

Ne pare rău, dar nu răspundem la astfel de întrebări, privitoare la momentul morţi persoanei care întreabă sau al altei persoane. Sunt lucruri care emai bine să nu fie cunoscute dinainte..


Mesaje primite pe 21 Septembrie

1. Mary, 19.03.1972, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Detalii despre viitorul soţ: fizic, personalitate, profesie.

Fizic e vorba despre un bărbat puternic, bine făcut. Are mult farmec şi ştie să îl folosească foarte bine în relaţia cu femeile. Din punct de vedere profesional, va fi într-o postură în care vă va putea ajuta şi pe dumneavoastră să evoluaţi, pe acelaşi plan.
E preocupat în primul rând de lucrurile concrete, muncitor, dar destul de lent în realizarea planurilor sale. Preferă progresul continuu şi încet mai degrabă decât salturile înainte, care i se pare nesigure.


2. Mary, 19.03.1972, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Astrounic

Trigonul strâns dintre Marte în Taur şi Mijlocul Cerului în Capricorn vă îndeamnă în permanenţă la acţiune concretă, la muncă pentru materializarea numeroaselor dumneavoastră planuri şi vise, caracteristice unu Peşte. Nevoia de acţiune concretă, de materializare a proiectelor, este decisivă. Nu trebuie să vă mulţumiţi să vă faceţi planuri, ci să lucraţi pentru a le pune în aplicare. Iar atunci când veţi face asta cu hotărâre, veţi putea observa că soarta vă dă o mână de ajutor de fiecare dată. (Marte face şase aspecte cu celelalte corpuri cereşti, toate pozitive, iar Mijlocul Cerului cinci aspecte, de asemenea toate pozitive).


3. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Vom mai fi împreună? O să facă ceva?

Pe termen scurt şi mediu, lucrurile au mari şanse să se menţină în stadiul actual. Abia pe termen mai lung există o mică posibilitate ca el să acţioneze pentru revigorarea relaţiei.


4. Raluca, 22.08.1978, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Are Iulian gânduri serioase cu relaţia noastră ? E sincer?

Iulian are gânduri serioase în legătură cu această relaţie şi poţi avea încredere în el, di acest punct de vedere.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Mă va căuta S. de ziua mea ?

Principala lui preocupare va fi să demonstreze că el este şeful şi că deţine controlul. Cel mai probabil e să nu te caute, dar chiar dacă o vei face nu va fi într-un mod mulţumitor pentru tine. Cu siguranţă, la sfârşitul zilei nu vei fi mulţumită de comportamentul său.
Pe această cale, îţi dorim şi noi LA MULŢI ANI şi fie ca toate dorinţele tale bune să devină realitate !


6. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Cu ce impresii şi gânduri a rămas M. după ultima întâlnire pe care am avut-o?

Pe plan emoţional, a fost ceva altfel decât se aştepta, a fost un gest sau o replică surprinzătoare pentru el, de unde a tras concluzii noi, cu care va avea nevoie de timp pentru a se obişnui, pentru a le „rumega“.
Rezultatul întâlnirii e o nevoie de amânare sau de prelungire, o nevoie de mai mult timp, din partea lui.


Mesaje primite pe 20 Septembrie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Nicu a rugat-o pe Roxana să mă invite în delegaţie ?

Nu în mod deschis, direct, dar i-a sugerat acest lucru şi a făcut ca situaţia să meargă în această direcţie.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Ce datorie karmică am faţă de el şi cum trebuie să o plătesc şi reciproc ?

Tu eşti cea care are mai mult de dat în această relaţie. E vorba de o datorie sentimentală, astfel că pe acest plan te vei implica mai mult şi vor exista momente când te vei simţi secată de energie, din cauza lui.
Există însă şi alte aspecte: el te va ajuta să îţi manifeşti unele idei pe care ai tendinţa să le ţii doar pentru tine, te va face să le transpui în practică. În schimb, poţi avea un rol pozitiv în clarificarea sentimentelor şi îmbunătăţirea relaţiilor lui cu unele persoane cu care s-a certat mai demult sau cu care comunică greu, cel mai probabil rude ale lui.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Referitor la răspunsul din 15 septembrie : în ce an va avea loc acea călătorie şi ce anume va schimba concret ? Voi începe o relaţie ?

Cunoscându-vă în împrejurări nu neapărat romantice şi fiind obişnuiţi să comunicaţi în alte circumstanţe, va fi greu să vă exprimaţi sentimentele în împrejurările obişnuite.
Prin urmare, o ieşire din mediul familiar va avea un efect pozitiv, de descătuşare, care vă va face să daţi lucrurile pe faţă şi să începeţi o relaţie.


Mesaje primite pe 19 Septembrie

1. Mary, 19.03.1972, mesaj trimis pe 19 Septembrie, Astrobani

O perioadă cu adevărat propice pe plan financiar va fi primăvara 2011, mai precis sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie.
Apoi, a doua jumătate a lui 2012 va aduce o perioadă mai lungă de prosperitate, cu efecte şi asupra anilor următori.
În general, e bine ca tu să nu te limitezi niciodată la o singură sursă de venit. Ai capacitatea de a face bani din mai multe direcţii şi îţi va fi bine dacă ţi-o vei cultiva.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 19 Septembrie, Faţă de mesajul citit în 23-08, M. va face ceva în viitor, întrucât alt bărbat mai în vârstă doreşte să intre în viaţa mea. Să mai aştept?

Merită să îi permiţi acelui bărbat să intre în viaţa ta. Astfel vei accelera lucrurile şi va fi interesant de văzut dacă şi ce reacţie va avea M.
În plus, bărbatul respectiv poate să aducă lucruri frumoase în viaţa ta.


Mesaje primite pe 18 Septembrie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 18 Septembrie, De ce insistă Roxana să merg în delegaţie cu ea şi cu Nicu ? Are de gând ceva ?

Are de gând ceva, şi vu tocmai de bine. E pusă pe distrugere, pe a strica lucruri pe care probabil este invidioasă.
Incearcă să foloseşti altă persoană, pe cineva apropiat, pentru a o pune la punct. Astfel, sunt şanse bune să o linişteşti.


Mesaje primite pe 17 Septembrie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 17 Septembrie, După întâlnirea de ieri cu Marian şi tot ce s-a întâmplat ieri, vom începe o relaţie sau să ne vedem din când în când ?

Nu e un salt uriaş înainte, dar un pas înainte tot este. Deocamdată, fiecare îşi va continua propriul drum şi va fi preocupat în principal de problemele proprii, dar întâlniri vor mai exista.


Mesaje primite pe 16 Septembrie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 16 Septembrie, În decembrie va avea loc la Paris un concurs internaţional de make-up. Ar fi bine să mă prezint?

Dacă concursul este în primele zile ale lunii, ar fi foarte bine să mergi. Dacă este la mijlocul sau spre sfârşitul lunii, nu există nici un aspect astral semnificativ care să te influenţeze, aşa că poţi merge doar dacă îţi doreşti şi îţi permiţi o astfel de excursie, fără să ai aşteptări prea mari de la ea.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 16 Septembrie, În octombrie mă voi duce în vacanţă la Londra. Va fi bine?

Vor exista atât momente plăcute, în urma cărora vei rămâne cu amintiri frumoase, cât şi unele mai puţin plăcute, provocate de probleme de comunicare, fie cu o persoană mai în vârstă, fie cu una reprezentând o autoritate.
În mare se poate spune că îţi vor plăcea mai mult locurile vizitate şi mai puţin oamenii pe care îi vei cunoaşte.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 16 Septembrie, Voi avea o naştere uşoară? Cum mă voi descurca cu creşterea bebiţei? Voi mai reveni la serviciul actual?

Aveţi o casă a concepţiei bine aspectată şi, în plus, la data probabilă pe care aţi indicat-o vor fi mai multe tranzite favorabile. Aşadar, nu vor exista probleme. Aveţi, de asemenea, calităţi materne. Singura problemă ar fi ca, atunci când va mai creşte, să îi cereţi să fie prea serios, uitând uneori că este normal ca un copil să se joace şi chiar să mai facă şi trăznăi.
În legătură revenirea la serviciul actual, aceasta e puţin probabilă.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 16 Septembrie, Merită relaţia o şansă? Are viitor?

Afectiv, se poate stabili o strânsă legătură între voi, există bazele emoţionale necesare. Fizic, de asemenea poate să fie foarte bine. Dar la nivel de comunicare, de înţelegere interumană în problemele concrete, veţi avea întotdeauna dificultăţi. Aveţi destule concepţii diferite, care vor rămâne mereu diferite.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 16 Septembrie, Mi-aş dori să pot să am acea atitudine înţelegătoare şi deschisă, dar am impresia că ascunde multe faţă de mine, gen conturi pe site-uri de socializa

Da, intuiţi corect şi tocmai de aici vine dificultatea. Practic, aşa cum am spus, ar trebui să aveţi o astfel de atitudine deschisă şi înţelegătoare indiferent ce vine din partea lui. Ori acest lucru nu este deloc uşor şi nici nu merită să îl faceţi pentru oricine.


Mesaje primite pe 15 Septembrie

1. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 15 Septembrie, Când şi în ce împrejurare voi cunoaşte pe cineva cu care îmi voi întemeia o familie?

Ai pretenţii foarte mari de la un partener de viaţă şi nu va fi vorba de o dragoste la prima vedere, ci de cineva pe care îl vei putea observa treptat, pe o perioadă mai lungă de timp, pentru a te convinge că reprezintă ceea ce îţi doreşti. Va fi ori coleg de serviciu, ori o persoană a cărei activitate de la serviciu îţi va fi familiară.
Puternic, cu idealuri destul de înalte, greu de realizat, va fi sincer şi activ.
De asemenea, o călătorie la distanţă va juca un rol important în dezvoltarea relaţiei voastre.


Mesaje primite pe 14 Septembrie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Ce sentimente are pentru mine în acest moment şi dacă se vor schimba în perioada imediat următoare?

Se simte oarecum îndatorat faţă de tine, iar această idee se va dezvolta şi în perioada următoare. Treptat, îşi va clarifica sentimentele, acum destul de neclare, iar evoluţia lui va fi spre tine, adică favorabilă relaţiei voastre.
Pe parcursul acestei toamne, va fi mai deschis comunicării decât până acum şi trebuie să profiţi pentru a discuta mai deschis despre relaţia voastră.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Ce atitudine ar trebui să am faţă de situaţia în care mă aflu cu prietenul?

O atitudine deschisă şi, pe cât posibil, înţelegătoare faţă de el.
Trebuie plecat de la acceptarea situaţiei actuale. În nici un caz nu e bine să îi faci reproşuri.
Practic, pentru a menţine relaţia sau şansele ca aceasta să cunoască pe viitor o perioadă de relansare, trebuie să te porţi foarte frumos cu el, indiferent de ceea ce vine din partea lui spre tine.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Va încerca să remedieze situaţia sau va fi totul dat uitării şi fiecare vom sta în colţul ales?

Va încerca să repare ceea ce a făcut, dar va depinde şi răspunsul tău la acţiunile lui.
Din punct de vedere al influenţelor astrale, contează mult acel aspect care îl însingurează în următoarea perioadă, pe termen mediu, iar el poate fi contracarat doar cu eforturi susţinute, serioase.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Mă va ajuta acel coleg căruia i-am cerut bani împrumut? Mi-a zis că mă ajută, dar n-a mai spus nimic de o vreme.

Dacă a făcut o promisiune în acest sens, te va ajuta. Poţi să îi aminteşti de ceea ce ţi-a promis. Va avea n comportament corect faţă de tine.


Mesaje primite pe 13 Septembrie

1. A. , 18.09.1979, mesaj trimis pe 13 Septembrie, S-a specificat că este probabil să am o relaţie cu M. în viitor. Când şi în ce împrejurări?

Acest lucru devine posibil încă din jurul datei de 5 octombrie, însă va fi vorba, cel mai probabil, de o apropiere lentă între voi, de o dezvoltare a unei prietenii, mai întâi.
Perioada cea mai favorabilă pentru o relaţie propriu-zisă debutează abia în vara anului următor, 2011.


2. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 13 Septembrie, Ce crede de ziua de azi, e mai apropiat? Cum pot să îl fac să vadă în mine persoana cu care doreşte un viitor şi să acţioneze?

La nivel de comunicare, e nevoie de o schimbare. Trebuie să îi explici mai clar ce îţi doreşti tu şi de ce crezi că acest lucru e bun pentru amândoi. De asemenea, trebuie să îl convingi de statornicia sentimentelor tale, de faptul că ele se vor dezvolta şi pe viitor.
În general, ca atitudine, e nevoie de mai multă hotărâre în relaţia cu el, trebuie să afirmi mai clar ce doreşti şi chiar să acţionezi mai decis, chiar dacă fără brutalităţi.


Mesaje primite pe 12 Septembrie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Septembrie, Şi cum va vedea relaţia noastră pe viitor, dacă e influenţat de prieteni? Îşi va da seama de faptul că a greşit?

În viitorul apropiat, va continua să o treacă pe un al doilea plan, în faţa altor preocupări mai importante (sau aparent mai importante).
Pe viitor îşi va da seama că a greşit, deoarece nu va avea mare succes în planurile pe care şi le face acum.
Mai este un aspect de care trebuie ţinut cont: pe termen de aproximativ un an şi jumătate, la el se va manifesta, periodic, o tendinţă de însingurare.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Septembrie, Va pleca în Canada ajutat de acel prieten? Că de aceea am impresia că îi dă târcoale, să-l ajute să plece, şi de aceea cred că eu am căzut în plan s

Da, există planuri în acest sens şi aţi identificat bine situaţia.
Totuşi, şansa de realizare a unei plecări în străinătate e mică, iar dacă totuşi ar pleca, şansele de reuşită acolo sunt şi mai mici.
Aşadar, pe viitor îşi va da seama că nu a avut o atitudine corectă şi s-a condus după idei greşite.


Mesaje primite pe 11 Septembrie

1. Ea, 10.02.1981, mesaj trimis pe 11 Septembrie, O să fie atracţie la prima vedere sau cum o să decurgă întâlnirea cu viitorul meu soţ?

O să fie atracţie de la prima vedere. O să simţi că îţi place mult încă de la prima întâlnire şi o ă apară rapid dorinţa de a-l revedea cât mai curând. Apoi, ocaziile de a-l cunoaşte mai bine îţi vor dovedi că intuiţia ta de la început a fost una corectă.
Nu va fi o relaţie îndelung pregătită, gândită şi verificată.


2. Mary, 19.03.1972, mesaj trimis pe 11 Septembrie, Când şi în ce context îl voi cunoaşte pe viitorul soţ?

Cel mai probabil, în timp ce munceşti, sau în timp ce te afli undeva în interes de serviciu, adică într-un cadru ceva mai puţin obişnuit pentru începutul unei relaţii romantice.
Totuşi, acest cadru nu vă va împiedica să vă daţi seama de calităţile celuilalt şi să stabiliţi o primă legătură între voi.


3. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 11 Septembrie, ?

Am primit de două ori acelaşi mesaj, dar de fiecare dată incomplete, astfel încât nu se înţelege întrebarea (Am avut o relaţie cu J, care s-a între rupt după nouă luni. Acum îmi trimite mesaje din când în când). Vă rugăm să reveniţi cu un e-mail la una din adresele indicate la rubrica Contact, pentru a ne comunica întrebarea sau întrebările la care doriţi răspuns.


Mesaje primite pe 10 Septembrie

1. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Ce legătură karmică îl uneşte pe el cu ea? Se va rupe? Am şansă ca anul acesta să văd un semn spre acel viitor în doi?

Există şansa ca această legătură karmică să se rupă, asta depinde în primul rând de el.
Lunile ianuarie şi martie 2011 pot să marcheze momente decisive în această ruptură, dacă el va găsi puterea să acţioneze.
Până la sfârşitul acestui an e mai puţin probabil să se întâmple ceva, dar anul viitor are, aşadar, şansa să debuteze în forţă.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Ce acţiuni din partea mea l-ar aduce pe M. mai aproape de mine?

Trebuie doar să continui cu răbdare şi cu hotărâre ceea ce faci acum. Nu a venit încă vremea surprizelor sau a gesturilor spectaculoase.
Continuă să lucrezi în linişte pentru ceea ce îţi doreşti, iar atingerea scopului se va apropia.


3. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 10 Septembrie, La ce mă pot aştepta de la M. în perioada care urmează?

Va exista mai multă apropiere fizică între voi, nu neapărat în sens sexual (deşi nu e exclus să crească şi magnetismul pe acest plan), cât în sensul de a fi unul lângă altul mai frecvent.
De asemenea, va deveni mai comunicativ, mai deschis în ceea ce priveşte modul de a conversa.
În general, se poate vorbi despre aceeaşi grijă de a fi corect. .


4. Daniel Iulian, 19.03.1972, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Putem avea ajutor de la avocata Elli sau ne minte? (Am fost avertizaţi că ne înşeală, dar am dat deja o sumă mare de bani).

Circumstanţele astrale pentru perioada următoare rămân cele descrise în analiza anterioară, în sensul că acţiunile din acest an au mari şanse să aibă efecte pozitive.
Ar fi de mare ajutor o dată de naştere a avocatei, pentru a afla mai multe lucruri despre ea şi despre intenţiile sale, cu ajutorul astrologiei.
Tarotul vorbeşte despre noroc într-un ghinion aparent, despre lucruri care încep prost şi se termină bine, în ciuda aşteptărilor opuse.
Vom reveni cu amănunte pe e-mail.


5. Carmina, 03.03.1969, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Care este motivul tăcerii lui Kenan?

A fost tulburat profund de o altă persoană, iar acum nu ştie ce să facă în continuare.
Are nevoie de o perioadă de pauză, pentru a-şi pune oridne atât în gânduri, cât şi în sentimente.


6. Ramona, 29.09.1979, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Ce şanse de reuşită am la concursurile din 15 şi 20 septembrie?

Pe 15 septembrie, beneficiezi de o conjunctură favorabilă. Singurul pericol constă în lipsa de concentrare. E imperios necesar să te odihneşti bine cu o zi înainte, astfel încât să fii cu mintea limpede şi în formă pe 15. în acest condiţii, ai şanse bune de succes.
Pentru 20, circumstanţele exterioare nu sunt la fel de favorabile, astfel că e nevoie de mai mult efort din partea ta. E bine să acorzi mai multă atenţie pregătirii pentru această a doua dată.


Mesaje primite pe 09 Septembrie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Ce mă aşteaptă din punct de vedere sentimental din partea prietenului meu, în următoarele două săptămâni?

Surprize, schimbări neaşteptate de comportament, o concepţie nouă despre relaţia voastră şi despre modul în care trebuie să evolueze pe viitor.
Unele idei pe care va începe să le susţină acum par opusul a ceea ce afirma nu cu mult timp în urmă.
Are alături uni prieteni care nu îl sfătuiesc tocmai de bine şi care nu ajută relaţia voastră, ba chiar dimpotrivă. Influenţa lor va fi mare în această perioadă.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Care este motivul pentru care Bogdan nu mai mă bagă aproape deloc în seamă? Cât timp va dura situaţia asta?

Legătura dintre voi a devenit atât de slabă pentru că aşa a conceput-o el de la început, indiferent ce altceva a spus. Nu a investit prea mult în relaţie, din punct de vedere sentimental, iar acum nu mai e dispus să investească mai nimic. Această situaţie se va prelungi şi pe viitor.


3. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Când am să mai mă văd cu M.? Îşi mai doreşte asta?

E puţin probabil să aibă loc o întâlnire între voi doi pe termen scurt, mai ales o întâlnire care să vină ca urmare a unei iniţiative a lui.
Singura şansă ar fi ca acest lucru să fie o întâmplare, o coincidenţă, să vă întâlniţi fără să vă propuneţi asta.


4. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Ce simte Marian în acest moment pentru mine?

Sentimentele lui nu au evoluat tocmai favorabil în ultimul timp.
Începe să creadă că e mai puternic şi mai sigur pe sine atunci când e departe de tine şi preferă această siguranţă călduţă. Altfel, ar trebui să privească în faţă mai multe probleme, lucru pe care nu e dispus să îl facă acum.


5. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Astrobani

Spre jumătatea lunii octombrie, poţi obţine bani în mod indirect, ca urmare a eforturilor depuse de alte persoane. Poate fi vorba de o moştenire, de cadouri consistente sau de îmbunătăţirea situaţiei materiale a unei persoane apropiate, cu repercusiuni pozitive şi asupra dumneavoastră. Totuşi, nu va fi vorba de ceva cu efecte pe termen lung.
2011 aduce un efort continuu de stabilizare pe acest plan, cu rezultate pozitive obţinute abia spre sfârşitul anului. Până atunci, vor fi luni de adevărată luptă.


Mesaje primite pe 06 Septembrie

1. Flori, 03.10.1977, mesaj trimis pe 06 Septembrie, Ce rol are C. în viaţa mea? Relaţia cu el este karmică?

Relaţia cu el, care are un trecut karmic, va avea un efect puternic asupra relaţiei cu tine însuţi, asupra modului în care te înţelegi şi concepi să trăieşti.
Relaţia cu el, indiferent de deznodământul ei, te va schimba, te va ajuta să înţelegi mult mai bine ce îţi doreşti de la viaţă.
Practic, fără să îşi propună acest lucru, el te ajută să te cunoşti.


Mesaje primite pe 05 Septembrie

1. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Cum va fi financiar toamna 2010? Ce probleme ar mai putea să apară în această perioadă?

Chiar în aceste zile, ai putea beneficia de o surpriză, de o şansă neaşteptată pe plan financiar, de exemplu să descoperi o nouă sursă de bani.
Apoi, pe parcursul lunii decembrie, banii nu vor fi suficienţi pentru a-ţi realiza planurile, deci e bine să nu fixezi proiecte importante pentru care e nevoie de bani în acea lună.


2. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Astronoroc

O călătorie îţi poate aduce rezolvarea unei părţi din problemele cu care te confrunţi. Dacă nu vei fi tu cea care va călători, atunci va conta mult relaţia cu o persoană care ori se află în străinătate, ori tocmai s-a întors.
În plus, îţi va fi de folos să acorzi mai multă atenţie vieţii spirituale. Astfel, vei atrage influenţe pozitive în viaţa ta.


Mesaje primite pe 03 Septembrie

1. Geta, 01.06.1980, mesaj trimis pe 03 Septembrie, Ce şanse am să se întoarcă înapoi Ovidiu?

Există şanse bune pentru a se întâmpla acest lucru, iar ele ţin în primul rând de dumneavoastră. E nevoie de o schimbare profundă, de o redefinire a personalităţii, chiar şi de o schimbare a aspectului fizic, nu numai pentru a-l aduce pe el înapoi, ci pentru a vă pune ordine în diferite aspecte ale vieţii.
Relaţia are posibilităţi evidente de a se dezvolta şi în viitor, pe interval de mai mulţi ani.


Mesaje primite pe 02 Septembrie

1. Toni, 26.01.1970, mesaj trimis pe 02 Septembrie, Astrorelaţie cu El

Sunt probleme reale de comunicare, care pot fi depăşite greu, doar cu o mare dorinţă şi cu eforturi ale ambelor persoane implicate în relaţie. Acestea nu sunt permanente, dar apar periodic, sub forma unor izbucniri bruşte şi extrem de neplăcute.
Un atu ar fi faptul că aveţi un mod similar de înţelege frumuseţea şi chiar de a vă manifesta sentimentele. Planul sentimental ar putea constitui baza de plecare, dar predominante rămân aspectele nefavorabile comunicării.


2. Gabriela, 29.09.1980, mesaj trimis pe 02 Septembrie, Astrorelaţie cu Nicuşor

Aveţi şanse bune pentru a dezvolta o relaţie fericită pe termen lung.
Între cele mai importante elemente de pe hărţile voastre cereşti există aspecte pozitive: cei doi sori în trigon, cele două luni în sextil, Soarele în sextil cu Luna. Asta indică multă armonie, gusturi comune, un mod asemănător de a simţi şi de a vă manifesta pe plan emoţional.
În plus, conjuncţia Soare – Nod Nord indică faptul că şi din punct de vedere karmic sunteţi legat şi aveţi ceva de făcut împreună.
Probleme pot să apară doar dacă permiteţi ca lucrurile exterioare, relaţiile cu lumea de exemplu, să capete un rol prea mare în relaţia voastră.


Mesaje primite pe 01 Septembrie

1. Stef, 09.04.1968, mesaj trimis pe 01 Septembrie, Cum va evolua relaţia cu A., în luna care urmează?

El va avea energia necesară pentru a face unele schimbări pe care şi le dorea şi pe vară, dar nu a reuşit. Este vorba de ceva legat de călătorii sau de prieteni şi în asta va investi multă energie pe parcursul acestei luni.
Tu ai foarte bune abilităţi de comunicare pe durata acestei luni, aşa că poţi să abordezi orice subiect cu el, în speranţe că veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


2. Ea, 10.02.1981, mesaj trimis pe 01 Septembrie, Viitorul meu soţ este o persoană din altă localitate, mai îndepărtată, sau este chiar în preajma mea?

Sunt foarte mici şanse să fie un străin şi, de asemenea, şanse mici să fie dintr-o localitate îndepărtată. Va fi ori născut în aceeaşi regiune în care te-ai născut şi tu, ori va locui deja acolo atunci când îl vei cunoaşte.


loading...

loading...
Horoscop