RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2010

Mesaje primite pe 31 Ianuarie

1. Alex, 29.09.1974, mesaj trimis pe 31 Ianuarie, Îmi voi întâlni partenerul datorită reîntoarcerii la vechiul job sau prin firma mea ?

Ambele posibilităţi sunt deschise, dar există şanse mult mai mari pentru a doua variantă, adică să îţi întâlneşti partenerul de viaţă în timp ce lucrezi sau participi la un proiect aflat în legătură cu firma ta.


Mesaje primite pe 30 Ianuarie

1. Anais, 18.12.1978, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Ce se întâmplă între mine şi Tudor?

Punctul de greutate al acestei relaţii îl reprezintă dorinţele tale şi modul în care le manifeşti sau nu. De asemenea, trebuie evitat să oferi prea mult şi prea uşor, acest comportament neducând la nimic bun.
În viitorul apropiat, relaţia va fi întărită, iar pe termen mai lung are şanse bune de succes.


2. Ramona, 29.09.1979, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Căsătorie şi profesie

Chiar dacă apare în acest vreo posibilitate de căsătorie, ar fi bine să nu îi dai curs. Este o perioadă destul de tulbure, cel puţin până la începutul toamnei, în care e posibil să iei decizii greşite.
Din punct de vedere profesional, încearcă să tragi tare în prima jumătate a acestui an! Cu cât mai multe energie investeşti în profesie, cu atât vor fi mai mari şi câştigurile obţinute.
În general, cele două domenii la care se referă întrebare ta sunt strâns legate, datorită conjuncţiei care există între Mijlocul Cerului şi Juno. Prin urmare, e foarte posibil să îţi întâlneşti jumătatea la locul de muncă iar apoi relaţia să te ajute mult pe planul carierei


3. Andreea, 21.12.1981, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Ce simte Alex pentru mine?

Alex se simte atras de tine sau cel mai corect spus este că îi place de tine, în primul rând pe plan intelectual. Se simte atras de ceea ce spui şi de modul în care gândeşti. De aici poate rezulta o dezvoltare frumoasă a relaţiei.


4. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Cum mă vede R. cu adevărat, la locul de muncă şi în general? Pot conta pe ea pentru a creşte în ochii şefilor?

R. te apreciază pentru că îţi respecţi obligaţiile şi dai dovadă de corectitudine în ceea ce faci la locul de muncă. În rest, te consideră o persoană interesantă, care vine uneori cu idei noi, la care ea nu s-ar fi gândit. Da, este posibil să te ajute pe acest plan, adică să ţi se deschidă posibilităţi noi ca urmare a acestei relaţii.


5. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Costel are pe cineva? Merită să îl abordez? Ce impresie şi-a făcut când ne-am întâlnit?

În ciuda posibilităţii evidente a unui început greu şi a unui refuz iniţial, motivat de faptul că el crede că nu ar fi corect să înceapă această relaţie, ea are şanse de dezvoltare pe termen mediu. Sentimentele pot să apară rapid, iar ţie îţi rămâne să vii şi cu argumente în sprijinul a ceea ce doreşti. Pe plan fizic, nu trebuie acţionat, pentru moment.


6. Teodora, 14.07.1981, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Cum va fi anul 2010 din punct de vedere sentimental? Acum nu am nicio relaţie.

Este mai mult un an în care trebuie să vă aranjaţi propria viaţă şi să trageţi concluziile a diferite evenimente care au avut loc în trecut. În acest context, este puţin probabil să fiţi implicată într-o relaţie serioasă, deoarece nu sunteţi însă pregătită.
Lucrurile se vor schimba în bine începând cu toamna acestui an. Luna octombrie, de exemplu, poate să aducă noutăţi pe plan sentimental.


7. Teodora, 14.07.1981, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Când mă voi căsători? Cum îl descrieţi pe viitorul soţ?

Poţi începe să faci planuri serioase, concrete de căsătorie începând cu luna octombrie a anului 2011, însă este cel mai probabil ca evenimentul să aibă loc după încă un an, adică spre sfârşitul lui 2012.
Viitorul soţ va fi o persoană sociabilă, plăcută, cu mulţi prieteni. Uneori, există riscul să se lase prea mult influenţat de aceştia. Va avea pasiuni care ţin de domeniul artistic şi, de asemenea, o solidă bază culturală.


Mesaje primite pe 29 Ianuarie

1. Adriana, 15.09.1981, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Este bine să îl mai caut pe Radu? Nu ştiu ce persoană ar putea să-i vorbească despre mine.

Deocamdată nu sunt şanse mari să vă reglaţi. Tu începi să devii mai activă pe plan sentimental începând cu luna aprilie a acestui an, dar el nu va deveni deschis decât pe parcursul anului următor, când va regândi relaţia pe care o are cu sexul opus.
Nu trebuie să te concentrezi exclusiv pe această relaţie, mai ales că, începând cu luna aprilie, e posibil să apară şi altcineva.


2. Alex, 29.09.1974, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Când îmi voi cunoaşte partenerul cu care mă voi căsători şi unde?

Poţi să îţi întâlneşti partenerul de viaţă în acest an, începând cu luna aprilie, şi până la începutul anului următor, cu şansele cele mai bune la sfârşitul acestei perioade (deci în primele luni ale lui 2011).
Cel mai probabil, va fi cineva cu care iniţial va trebuie să lucrezi sau să participaţi împreună la un proiect. Relaţia astfel începută se va transforma într-o prietenie şi apoi în iubire.


3. Ana, 08.08.1979, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Astrorelaţie

Este o relaţie dificilă, între două persoane care, dacă încearcă să rămână mult timp împreună, pot să ajungă uşor la conflict. Principalele neînţelegeri pot să apară în legătură cu comportamentul fiecăruia dintre voi în societate şi cu modul în care fiecare îşi construieşte imaginea proprie.
Puteţi ajunge la bună-înţelegere doar dacă sunteţi permanent implicaţi în proiecte comune şi munciţi împreună pentru acelaşi scop. Dacă nu se întâmplă acest lucru, energia se va disipa şi vă va conduce în direcţii total diferite.


4. Sia, 29.01.1978, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Viaţa mea sentimentală în 2010.

În luna mai, există riscul reapariţiei unei probleme cu care v-aţi confruntat anul trecut, dar acesta va fi evitat, deoarece acea etapă din viaţa dumneavoastră este depăşită acum.
Tot în prima parte a lunii mai, viaţa sentimentală este mai agitată, mai tumultuoasă. Au loc mai multe evenimente pe acest plan, dar niciunul nu are consecinţe majore pe termen lung.
Pe parcursul verii, este indicată o călătorie cu persoana iubită, de preferinţă în străinătate. Aceasta se poate dovedi extrem de favorabilă. În această perioadă, vi se împlinesc câteva dorinţe pe care le aveaţi pe plan sentimental.
În ansamblul său, anul este unul destul de liniştit, fără zguduiri profunde şi evenimente extrem de spectaculoase.


5. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Ce evenimente importante o să am în 2010?

În jurul datei de 7 iulie, are lor o modificare considerabilă în viaţa dumneavoastră de cuplu. Acceptaţi un element nou, care încearcă de mai mult timp să pătrundă în viaţa dumneavoastră, dar până acum l-aţi refuzat. La data respectivă, veţi reuşi să îl integraţi în mod natural.
Inclusiv ca urmare a evoluţiei înregistrate în vară, din luna octombrie viaţa dumneavoastră de cuplu, dar şi parteneriatele în general, inclusiv cele de afaceri, încep să meargă mult mai bine. formaţi tandemuri pline de succes.
Ultimele trei luni ale anului sunt mai puţin favorabile banilor câştigaţi altfel decât prin munca de fiecare zi. Moştenirile, câştigurile la jocuri de noroc, cadourile sau afacerile dubioase au puţin şanse să reuşească.
De asemenea, în luna mai vă veţi confrunta cu o situaţie de viaţă care va produce schimbări profunde în modul dumneavoastră de gândire, schimbări pe care le veţi înţelege total şi le veţi pune în aplicare abia în luna decembrie. Este vorba de o lecţie care, într-un fel, vă readuce pe calea cea bună.


Mesaje primite pe 28 Ianuarie

1. Adruşca, 01.03.1957, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Feng Shui

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este sud-vestul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- V, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- N-V, pentru sănătate şi armonie;
- N-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Sudul, Estul, Nordul şi Sud-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.


PS: Am presupus că Adruşca este un nume de femeie şi aspectele sunt valabile pentru acest caz. În caz contrar, va rugăm să reveniţi cu un mesaj sau un mail în care să ne spuneţi să refacem calculul.


2. Adriana, 15.09.1981, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Ce părere are Radu Dragomir despre mine şi ce are de gând?

Cred că cel mai bine putem defini ceea ce simte el printr-o combinaţie de atracţie amestecată cu teamă, nu de tine, ci de ceea c ear putea să facă atunci când este cu tine. Îi activezi şi îi scoţi la lumină straturile mai profunde ale fiinţei, ori nu este pregătit pentru aşa ceva, deocamdată are alte preocupări decât să îşi scotocească propriul interior, de care de altfel se şi teme.


3. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Aici unde lucrez, eu cu colegele am călcat pe bec, cerându-ne unele drepturi. O să îmi mai primesc banii sau e mai bine şomajul?

Sunt şanse mici să primiţi drepturile respective, iar dacă le primiţi acest lucru se poate întâmpla în anumite condiţii care să nu fie deloc pe placul dumneavoastră. eventual, vi se pot face promisiuni îmbietoare sau chiar puteţi obţine unele drepturi doar pentru ca apoi să fiţi folosite într-o manieră şi mai neplăcută.
Şomajul este o opţiune.


4. Ada, 20.08.1976, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Ce şanse am la examenul din 21 martie?

În primul rând, data călătoriei este bine aleasă. Ar fi putut apărea probleme în cazul unui drum făcut cu două sau trei zile înaintea examenului, dar aşa totul va fi în regulă.
În ziua examenului, Jupiter (astrul dezvoltării) aflat în casa a 10-a natală (casa profesiei, a carierei) primeşte nu mai puţin de cinci aspecte favorabile: conjuncţie cu Luna, trigon cu Saturn, sextil cu Soarele, Marte şi Uranus şi un singur aspect negativ: cuadratură cu Neptun, aceasta din urmă aducând risc de confuzie şi invitându-vă să rămâneţi cu picioarele pe pământ, solid ancorată în ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră.
În rest, putem vorbi despre optimism, şansă, dezvoltarea aptitudinilor personale, favorizarea a tot ce este legat de justiţie şi de studii superioare, posibilitatea de promovare socială.
Aşadar, încă o dată, influenţe care vin de sus sunt favorabile. Depinde de dumneavoastră să le puteţi folosi în modul cel mai potrivit.


5. Alex, 29.09.1974, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Astroprofesie

Deja ai scăpat de presiunea pe care Saturn a exercitat-o în ultimii ani asupra casei profesiei, astfel încât acum poţi să te dezvolţi liber pe acest plan. Îţi sunt recomandate slujbe în care să îţi poţi folosi creativitatea şi, de asemenea, să lucrezi alături de o echipă puternică şi unită. Te poţi descurca foarte bine şi în funcţii de conducere, cu condiţia să susţii munca de echipă şi să nu dai dovadă de individualism excesiv.


6. Alex, 29.09.1974, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Când mă voi căsători şi cu cine?

A doua jumătate a anului 2011 şi prima parte a lui 2012 reprezintă cea mai bună perioadă pentru căsătorie. Partenerul de viaţă va fi o persoană cu care mai întâi ai avut o relaţie de prietenie, pentru ca după aceea să evolueze în mai mult decât atât. Va fi o persoană sensibilă şi pregătită chiar să se sacrifice pentru binele familiei sale.
Căsătoria te va ajuta mult să te dezvolţi şi să obţii succese şi în alte domenii ale vieţii, reprezentând astfel un punct de plecare pentru mai multe succese.


Mesaje primite pe 27 Ianuarie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Referitor la răspunsul 5 din 26 ianuarie.

În tarot apare destul de clară posibilitatea unui copil pe care să îl aveţi împreună, nu neapărat acum, ci când veţi fi împreună. Aţi abordat acest subiect până acum?
Gândeşte-te mai departe decât simplul fapt că veţi trăi împreună. Acesta este fundamental, dar gândeşte-te la cum va decurge concret această viaţă în doi şi ce evoluţii poate aduce pentru fiecare dintre voi. Sun posibile dezvoltări interesante, pe care apoi să i le expui.


2. Adriana, 15.09.1981, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Ce simte Radu faţă de mine şi ce are de gând să facă?

Simte că relaţia voastră este una permanentă, pe termen lung, dar în continuare are anumite reţineri pe plan emoţional. Acestea i se datorează mai degrabă lui însuşi decât relaţiei cu tine. În ceea ce priveşte planurile de viitor, există aceeaşi reţinere ciudată la nivel emoţional, în ciuda unei hotărâri clare izvorâte din faptul că înţelege ceea ce trebuie să facă.
Trebuie ajutat să îşi exprime sentimentele. E posibil chiar să ţină ceva ascuns pe acest plan, eventual vreo amintire din trecut, sau doar un anumit mod de a se comporta, un tipar de acţiune de care îi este greu să se desprindă.


3. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, La noul loc de muncă o să îmi primesc banii la timp sau şi acolo trebuie să suport aceeaşi situaţie umilitoare ca aici?

În mod normal, veţi primi banii la timp. În această vară, veţi avea o perioadă fastă din punct de vedere al câştigurilor salariale, perioadă care se va consolida în prima jumătate a anului 2011.
În schimb, e mai puţin probabil să obţineţi bani din alte surse de venit, precum câştiguri neaşteptate,moşteniri, diferite afaceri. pe acest plan, urmează trei ani mai grei, deci baza trebuie pusă tot pe serviciu.


4. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Ce să fac sau cum să procedez ca relaţia cu şefa să fie mai bună? E o situaţie greu de suportat, nimic nu o mulţumeşte.

Puteţi ajunge la înţelegere, deoarece există mult mai multe interaspecte pozitive decât cele negative. începem cu acestea din urmă. Cuadratura dintre Mercur şi Neptun arată că îi vine foarte greu să vă înţeleagă. Pentru a o ajuta, este bine să vorbiţi cât mai clar şi la obiect şi chiar să evitaţi complet discuţiile care nu au legătură cu munca concretă. Cuadratura Marte-Mijlocul Cerului arată că e foarte important să nu simtă că imaginea ei are de suferit de pe urma a ce faceţi sau spuneţi dumneavoastră. evitaţi orice acţiune în acest sens!
Poate fi de ajutor dacă arătaţi că vă implicaţi cu pasiune în munca pe care o faceţi, că o reuşită la serviciu este considerată o reuşită personală.


5. Carmen, 19.04.1978, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Mă voi căsători vreodată? Cum îl descrieţi pe cel care îmi va fi soţ?

Este posibil să te căsătoreşti cu o persoană care să joace, faţă de tine, rolul de ghid (fie cineva mai în vârstă sau cu mai multă experienţă de viaţă, fie chiar un străin care să te ajute să descoperi cultura din care provine). Va avea o fire foarte independentă şi, înainte de a avea o relaţie, veţi fi prieteni.
Odată ce veţi forma un cuplu, devine importantă şi relaţia dintre el şi familia ta. Aceasta poate fie să reprezinte un sprijin important, fie să vă creeze mari probleme.
Partenerul tău ori va fi născut într-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător) ori va avea aspecte importante în aceste semne.


6. Anamaria, 08.09.1984, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Astroprofesie

Tocmai eşti pe cale să ieşi dintr-o perioadă în care influenţele care s-au exercitat pe plan profesional au fost mai degrabă nefavorabile. O scurtă perioadă fastă este cea actuală, de la sfârşitul anului 2009 şi începutul anului 2010, dar despre o eliberare completă se poate vorbi abia începând cu iulie acest an.
În timp ce Mercur în casa a 10-a îţi permite să te adaptezi schimbărilor, Soarele în aceeaşi casă, precum şi Mijlocul Cerului în Leu indică avansări şi chiar posibilitatea de a ocupa o funcţie de conducere.
Ţi se potriveşte o slujbă care ar fi considerată de alţii plictisitoare sau monotonă, pentru că tu vei şti să o faci altfel şi, dacă ajungi într-o funcţie de comandă, să îi faci şi pe subordonaţi să lucreze bine. alte domenii potrivite ar fi lucrul cu copiii sau comerţul.


7. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, George mă va mai căuta?

Este posibil să te caute dar, repet o dată în plus, fără ca acest lucru să aibă urmări deosebite, în sensul construirii unei relaţii de succes. Acest lucru e improbabil.


8. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Iar s-a supărat George pe mine. Ce se va întâmpla? Ne vom mai împăca?

După cum am mai spus, relaţia dintre tine şi George nu are prea mari şanse de reuşită, astfel că aceste certuri sunt normale. Este posibil să vă împăcaţi, dar numai pentru a vă certa din nou, şi aşa mai departe.


9. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Ce fel de relaţie are Boby cu Oana?

Este una dintre „condiţiile exterioare nefavorabile“ pentru tine la care mă refeream în răspunsul la un mesaj anterior. Relaţia nu este una serioasă şi profundă, dar poate deveni în timp. În general se înţeleg bine, dar există anumite neînţelegeri şi comunicarea e departe de a fi perfectă.


10. Georgiana, 19.01.1986, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Astrokarma

În existenţele anterioare, aţi iubit foarte mult puterea, iar banii şi sexualitatea v-au permis să o obţineţi. Metodele la care aţi apelat nu au fost întotdeauna morale. De asemenea, v-aţi cultivat o înclinaţie spre a cultiva o imagine proprie cât mai misterioasă, spre a menţine secrete.
Acum, trebuie să învăţaţi să vă folosiţi emoţiile şi sexualitatea.
Dacă veţi dezvolta o obsesie pentru putere, veţi fi pusă în situaţia de a o pierde. Acelaşi lucru este valabil şi pentru bani.
Aveţi, de asemenea, un bagaj karmic care va fi rezolvat în timpul căsătoriei, cu partenerul de viaţă. cel mai probabil, este vorba despre modul în care căsătoria vă va influenţa viaţa socială şi vice-versa.
În următorii trei ani, este posibil să înţelegeţi necesitatea unei aplecări spre aspectele oculte ale vieţii. În orice caz, veţi dobândi o mai mare profunzime, atât în judecăţi cât şi în sentimente.


11. Georgiana, 19.01.1986, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Astrobani

Dacă acest lucru este posibil, ar fi sigur să încercaţi să vă asiguraţi o situaţie financiară cât mai bună înainte de a intra în toamna acestui an, când influenţele astrale care se exercită pe acest plan devin stresante. Până la sfârşitul lui 2012 sunt de aşteptat diferite întârzieri, amânări, obstacole pe plan financiar, mai ales în ceea ce priveşte orice altă sursă de venit decât salariu. Aşadar, timp de doi ani şi jumătate, banii vor fi obţinuţi destul de greu, prin muncă susţinută la serviciu. Abia după aceea puteţi avea şansa altor surse de venit.
În acest an, o perioadă favorabilă pentru a face rost de bani este luna iulie.


Mesaje primite pe 26 Ianuarie

1. Bubu, 02.09.1974, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Astrorelaţie

Este o relaţie complexă, care implică cele două persoane în totalitatea lor şi numai aşa îşi poate găsi împlinirea.
Conjuncţia dintre Soare şi Lună este un aspect excelent pentru o relaţie, indicând o mare atracţie reciprocă. În ceea ce priveşte modul de a acţiona, sunteţi diferiţi, dar, cu efort, puteţi ajunge să vă înţelegeţi.
Trigonul Saturn-Soare este favorabil mai cu seamă unei relaţii pe plan profesional. De altfel, colaborările în vederea unei acţiuni concrete şi parteneriatele sunt, în general, favorizate.
Aşadar, se vor ivi posibilităţi de colaborare şi de înţelegere pe planuri diferite. cel mai probabil, la început va exista şi o atracţie reciprocă, inclusiv pe plan erotic-sentimental, apoi aceasta se va atenua treptat. Planul pe care poate exista o colaborare fericită pe termen lung este mai degrabă cel sentimental.


2. Bubu, 02.09.1974, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Din păcate a trebuit să mă întorc în ţară. Voi reuşi să mai plec, ori tot acolo ori în altă parte, ca să-mi rezolv problemele?

Este posibil să mai plecaţi şi aş spune chiar că este necesară să mai plecaţi, deoarece aceste călătorii în străinătate şi încercarea de a reuşi acolo sunt înscrise în destinul dumneavoastră.
Cel mai bine ar fi însă să nu faceţi acest lucru înainte de toamna acestui an.


3. Luminiţa, 08.08.1966, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Aş dori să ştiu dacă se prevăd schimbări benefice în activitatea mea profesională

Se întrevăd schimbări, în special începând cu vara acestui an. Următorii doi ani vor fi frământaţi pe plan profesional, cu foarte probabile schimbări de slujbă. Abia la sfârşitul acestei perioade se poate vorbi despre modificări cu adevărat pozitive. Până atunci vor fi doar eforturi repetate de a vă găsi locul potrivit, încununate de succes abia în finalul perioadei.


4. Luminiţa, 08.08.1966, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Am început o relaţie mai puţin ideală, dar în care sunt fericită. Aş vrea să ştiu dacă această relaţie este benefică sau dacă are aspecte nefaste.

Relaţia poate să cunoască mici probleme chiar în aceste zile, dar în general este de aşteptat o evoluţie favorabilă. Pe plan fizic, se poate ajunge la o potrivire perfectă şi trăiri foarte frumoase. Pe plan emoţional, nu e nevoie de o implicare ieşită din comun, iar în rest relaţia va fi una corectă, aşezată.


5. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Va avea S., la un moment dat, puterea să renunţe la familia lui pentru mine?

În acest moment, S. nu are această putere. O poate dobândi, iar tu îl poţi ajuta în acest sens venind cu ceva complet nou, la care chiar nu se aşteaptă. O motivaţie suficient de puternică poate fi de două feluri: dorinţa de a scăpa de situaţia actuală (care în cazul lui nu e suficientă) sau dorinţa de a ajunge la o altă stare, de a păşi într-un viitor mai bun (aici, îl poţi ajuta).


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, De ce se poartă şeful aşa cu mine, nu mă place în nici un fel?

Ai vorbit despre mai multe lucruri despre care lui nu îi place să se vorbească, ţi-ai exprimat dorinţe şi păreri pe care el le consideră nepotrivite. În plus, exagerezi luând problemele personal şi, din punctul lui de vedere, acest lucru este total greşit.


2. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Se vor termina vreodată problemele de la serviciu sau vor duce negreşit către eliminarea mea?

Odată cu ieşirea lui Jupiter din casa profesiei,ai pierdut un sprijin important în acest domeniu. În plus, pe plan general, te confrunţi cu un tranzit al lui Saturn peste Pluton, care aduce diferite probleme în mai multe domenii, insistând asupra unei necesităţi de schimbare pe care, totodată, o blochează.
Eliminarea ta este posibilă, cele mai complicate momente fiind lunile ianuarie-februarie şi apoi perioada verii.
Totuşi, acest lucru nu este obligatoriu să se întâmple şi, dacă vei înţelege ce se doreşte de la tine şi vei face unele concesii, vei putea să îţi păstrezi serviciul.


3. Mihaela, 07.11.1981, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Astrorelaţie şi data nunţii

Conjuncţia strânsă Soare-Saturn indică o relaţie de lungă durată, aducând stabilitate şi armonie, dar subliniază şi faptul că tu ai o lecţie importantă de învăţat de la el. nu este vorba de un eveniment anume în timpul căruia înveţi ceva, ci mai degrabă de modul în care te transformi în timp, pe măsură ce relaţia va evolua.
Sextilul Lună-Saturn indică şi el stabilitatea şi durabilitatea relaţiei, indicând, în acelaşi timp, faptul că puteţi ajunge la o colaborare frumoasă între imaginaţia şi inspiraţia ta şi modul raţional şi ordonat în care gândeşte el.
Uneori pot să apară discuţii în legătură cu anumite aspecte ale comportamentului său în societate, dar acestea pot fi uşor depăşite.
Data nunţii este foarte bine aleasă, deoarece Marte şi Venus (masculinul şi femininul) fac o relaţie armonioasă atât între ele, cât şi cu cuspida casei căsătoriei de pe harta ta natală. În plus, Soarele şi mercur se află în casa a a7-a natală a viitorul tău soţ. Aşadar, auspiciile sunt extrem de favorabile.


4. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Când se va finaliza procesul părinţilor mei? Vor reuşi să obţină acte?

Sunt şanse foarte bune ca procesul să se finalizeze bine şi părinţii tăi să obţină actele respective. Pentru asta, e necesară o colaborare pe termen mediu cu o persoană nu tocmai plăcută, dar care le poate aduce multe avantaje. Lucrurile se pot desfăşura mai repede decât se aşteaptă ei acum.


5. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Mă pot încrede în prieteni? Mai precis în N.

Chiar în aceste zile poate să apară un motiv de tulburare a relaţiei cu N., care să schimbe destul de drastic raporturile de acum. Veţi avea păreri diferite în legătură cu un subiect important, dar e posibil ca una din cele două părţi să nu exprime sincer ceea ce simte. Prin urmare, poţi să îi acorzi o încredere moderată şi nu în chestiunile cele mai importante.


6. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Legat de răspunsul 3 din data de 17 ianuarie.

Pentru ca A. să îşi schimbe impresia pe care o are despre tine, trebuie să ţii cont de faptul că, de obicei, este impresionată de lucrurile care se întâmplă în timp, de succesele obţinute după ce au fost depuse eforturi timp îndelungat. Ai grijă să afle despre o astfel de reuşită a ta, despre faptul că ai fost capabilă să obţii ceva important muncind din greu pentru asta.


Mesaje primite pe 23 Ianuarie

1. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Aţi spu că, pentru a-l recuceri pe Răzvan, mă pot folosi de dorinţele lui ascunse ţi de fricile lui. Care sunt acestea?

Îi place misterul, aşa că poţi să îi trezeşti atenţia dându-i impresia că ai un secret care îl interesează. Dacă îl lauzi şi îl linguşeşti, vei vedea că nu e deloc imun la astfel de practici.
După cum spuneam, sexul este important pentru el şi satisfacţia pe acest plan îl face maleabil şi pe alte planuri.
Cum aceste „metode“ nu implică foarte multă moralitate, totul rămâne la latitudinea ta.


2. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Astrokarma

În trecut, ai fost foarte independentă, ţinând cont de scopurile tale şi ignorându-i aproape total pe cei din jur. De asemenea, ai acumulat multă cunoaştere, dar puţină experienţă de viaţă şi exact de acest lucru ai nevoie acum.
Acum, trebuie să devii sociabilă, să înveţi să comunici deschis şi să respecţi opinia altuia, chiar şi când nu eşti de acord cu ea.
Ai, de asemenea, o tendinţă înnăscută spre naivitate.
De asemenea, trebuie să înveţi să îţi stăpâneşti pasiunile şi sexualitatea, în relaţiile cu bărbaţii. E nevoie de un mai mare control al impulsurilor interioare.


3. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Mă voi căsători în această viaţă? Cum îl puteţi descrie pe cel care îmi va fi soţ?

Ai Juno, asteroidul căsătoriei, în Rac, ceea ce indică un mariaj tradiţional, cu un partener dedicat familiei, care îşi asumă toate responsabilităţile care decurg de aici. Sextilul Juno-Mercur este favorabil şi indică o bună comunicare în cadrul familiei pe care o vei avea. Soţul tău va fi extrem de ataşat de propria familia, pentru care va fi dispus să muncească foarte mult. Banii reprezintă o preocupare esenţială pentru el. În plus, va fi extrem de pasional.


4. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Cum va decurge discuţia de luni cu Edi? Vom ajunge la un consens?

Sunt mari şanse ca discuţia să fie una tensionată şi comunicarea să nu meargă prea bine. Pentru a evita acest lucru, ideal ar fi să te bazezi, în conversaţie, în primul rând pe raţiune şi să nu implici sentimentele şi pasiunile tale. Dacă faci asta, ai putea elibera o adevărată cutie a Pandorei şi discuţia ar degenera.


5. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Referitor la răspunsul 3 din 21 ianuarie

Întrebarea ta era: „Mă iubeşte destul pentru a trece orice şi a rămâne cu mine?“. Răspunsul este că te iubeşte destul pentru a depăşi multe obstacole, dar nu chiar orice, deoarece oricând există o limită. În plus, spuneam că, din moment ce îl iubeşti, nu vei depăşi această limită, nu îi vei oferi mai mult decât poate să ducă.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Astrorelaţie

Este o relaţie complexă, care implică numeroase aspecte karmice, unele dintre ele problematice.
Puteţi avea un rol în călăuzirea lui spirituală sau în orientarea lui spre noi orizonturi, spre scopuri mai înalte decât şi-ar fi stabilit pe cont propriu. În schimb, el vă poate ajuta chiar pe plan relaţional, oferindu-vă o experienţă de viaţă menită să vă schimbe pe plan interior.
Fiecare este capabil să afle şi secretele cele mai ascunse ale celuilalt. În acelaşi timp, energiile puse în mişcare atunci când sunteţi împreună ating o intensitate deosebită, pe plan fizic şi sexual, dar şi cu puternice ecouri interioare. Această energie poate fi folosită pentru a vă transforma reciproc, dar este nevoie de multă măiestrie şi efort pentru a realiza acest lucru. Altfel, ea poate duce la apariţia a tot felul de probleme, foarte dificil de surmontat. La acestea se adaugă unele probleme legate de influenţa relaţiei asupra statutului său social sau a imaginii sale.
În concluzie, există numeroase experienţe comune prin care treceţi şi elemente care vă aduc împreună, dar acest „împreună“ nu este însoţit întotdeauna şi de bună-înţelegere şi de trăiri la unison. Dimpotrivă, în orice moment sunt posibile diferite conflicte şi neînţelegeri.


7. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Are S. pe altcineva? De aceea ne-am despărţit?

Nu are pe altcineva concret, dar are în vedere această posibilitate şi chiar se gândeşte la o anumită persoană. Nu acesta este principalul motiv pentru care s-a încheiat relaţia, ci faptul că el ajunsese la o stare de saturaţie.


Mesaje primite pe 22 Ianuarie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, George e fericit că ne-am împăcat? Va fi ceva între noi?

Se simte oarecum uşura şi liber să ia, pe mai departe, orice decizie doreşte.
În ceea ce priveşte posibilitatea unei relaţii între voi doi, există o potrivire pe plan emoţional, dar toate celelalte aspecte sunt contrare, aşa că sunt şanse foarte mici să ajungeţi să formaţi un cuplu.


2. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Edi m-a ameninţat că mă dă afară de la serviciu. Mi-e frică. chiar va pune în practică?

Sunt mici şanse să pună în practică aceste ameninţări. Pentru a reduce şi mai mult aceste şanse, e bine să fii docilă şi să îţi îndeplineşti sarcinile cu conştiinciozitate, fără a te lăuda sau a face paradă cu ce munceşti tu.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Mă va căuta în curând Boby?

Nu foarte curând, pentru că există unele condiţii exterioare care nu îi permit acest lucru.
Mai este nevoie de răbdare, pentru un timp.
În general, te poţi aştepta totuşi la evenimente favorabile pe plan sentimental, timp de aproximativ o lună, începând chiar din aceste zile.


Mesaje primite pe 21 Ianuarie

1. Alina, 06.07.1982, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Ce influenţe poate avea tranzitul lui Saturn acum prin Balanţă, având în vedere că în astrograma natală este în casa 12?

Într-adevăr, ai casa a 12-a în Balanţă, dar nu chiar la începutul zodiei, astfel încât tranzitul lui Saturn prin casa a 12-a va începe abia pe parcursul lunii august. Apoi, la sfârşitul acestui an, are loc şi întoarcerea lui Saturn (tranzitul peste poziţia lui natală).
Va fi debutul unei perioade foarte importante din viaţa ta, în care te vei confrunta cu rezultatul tuturor acţiunilor pe care le-ai făcut până acum. Trecutul devine foarte important şi e o perioadă favorabilă încheierii unor octave începute chiar şi cu mai mulţi ani în urmă.
Este începutul unei perioade de aproximativ 5 ani de redefinire şi reconstruire a propriei persoane (cuprinzând tranzitul prin casa a 12-a, dar şi tranzitul prin casa 1, când apar multe elemente de noutate şi eşti preocupată de construirea unor noi baze, după ce o parte din cele vechi dispar, în timpul tranzitului prin casa a 12-a). cele mai mari schimbări vor fi, în cazul tău, pe planul acţiunii concrete,a modului în care îţi foloseşti energia.


2. Alina, 06.07.1982, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Când voi avea şi eu copil? Aştept de mulţi ani să vină.

Chiar acest an e o perioadă favorabilă pentru a rămâne însărcinată. Aspectul favorabil se menţine între februarie 2010 şi primăvara 2011 şi este cel mai puternic din ultimul deceniu.


3. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Transformările vor fi bune pentru noi? Eu nu văd viaţa fără el. Mă iubeşte destul pentru a trece orice şi să rămână cu mine?

Da, sunt şanse mari ca transformările din acest an, prin care va trece mai întâi el, apoi şi tu, să fie exact cele pe care ţi le doreşti.
Acum există unele aspecte problematice şi ar fi bine să le discutaţi, pentru a reuşi să le depăşiţi rapid. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple de fiecare dată când unul dintre voi are bănuieli. În acest mod, veţi fi împreună.
Bineînţeles, „orice-ul“ din întrebare este relativ şi, cum spui că nu vezi viaţa fără el, nu îi vei oferi chiar „orice“. Sunt fapte şi acţiuni peste care nimeni nu ar putea să treacă.


4. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Astrorelaţie: Avem vreo şansă să ne căsătorim?

Da. Dacă în cazul tău vorbeam despre rezolvarea problemelor spre sfârşitul acestui an, în cazul lui acest lucru se va întâmpla mai devreme, astfel încât la vară deja va şti precis ce îşi doreşte şi cum trebuie să procedeze.
Atât timp cât cădeţi de acord că vă doriţi acest lucru, acţiunile voastre vor fi încununate de succes.
Aveţi multe de împărtăşit unul cu altul, aveţi un mod similar de a simţi, vă completaţi unul pe altul foarte bine în modul de a acţiona şi, de asemenea, vălăsaţi şi doza de libertate absolut necesară.
Singurul pericol major constă în reprimarea emoţiilor. E important ca fiecare să îi spună celuilalt ceea ce simte, mai ales dacă există probleme, pentru că altfel acestea nu vor întârzia să se accentueze.
În concluzie, aveţi şanse bune să vă căsătoriţi.


5. Yris, 14.10.1981, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Astrorelaţie cu 1972-11-01

Sunt toate indiciile unei relaţii reuşite, cu o singură excepţie:aspectele karmice.
De pildă, conjuncţia Soare-Marte indică un puternic magnetism şi o mare atracţie sexuală. Energia degajată de această poziţie este stimulantă pentru orice fel de relaţie şi permite chiar o oarecare concurenţă între cei doi soţi, fără ca aceasta să aibă vreun efect negativ asupra relaţiei.
Conjuncţia Jupiter-Marte, de asemenea foarte strânsă, aduce înţelegere, simpatie şi afecţiune, stimulează optimismul.
Trigonul Jupiter-Saturn este favorabil şi pentru o eventuală colaborare pe plan profesional sau în afaceri. entuziasmul şi optimismul se întâlnesc cu circumspecţia şi răbdarea, rezultând un mod comun de a acţiona foarte bine pus la punct.
În schimb, există trei aspecte negative importante pe care Nodul său Nord la face cu planete de pe harta ta natală, indicând faptul că această relaţie îi va crea dificultăţi în atingerea obiectivelor sale karmice, privind în special construirea unei cariere pe şi asumarea unor responsabilităţi pe termen lung. Aici, depinde de el să reuşească să combine armonios cele două planuri.


6. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Cum să mă comport ca femeie să mă pot apropia de Răzvan, să-l recuceresc, să-l surprind? Ce fel de iniţiativă să am?

Scoate la lumină laturile tale profunde, pe care nu numai că nu le-ai manifestat până acum, dar nu le-ai recunoscut pe deplin nici faţă de tine însăţi! Ai Marte în Scorpion şi, deşi este retrograd, a venit timpul să îl activezi deplin, lucru care îţi poate fi de folos exact în problema la care se referă întrebarea ta, deoarece face aspecte cu mai multe planete de pe harta natală a lui Răzvan.
Aşadar, trebuie să acorzi atenţie impulsurilor tale cele mai profunde şi să devii capabilă să îţi mobilizezi rapid energia, atunci când este nevoie. Exprimă ceea ce simţi, chiar dacă acest lucru nu este pe placul celor din jur, şi fii gata să foloseşti şi metode considerate neortodoxe.
Sintetizând, putem spune că, pentru a obţine ce îţi doreşti, trebuie să îţi aminteşti că scopul scuză mijloacele. Scopul îl ai clar formulat, iar în alegerea mijloacelor ai definit corect ce trebuie să faci: să îl surprinzi. Ai grijă să îi arăţi că tu îi poţi satisface dorinţele lui cele mai ascunse, pe care nici măcar nu le mărturiseşte (le ştii, măcar la nivel intuitiv) şi, în acelaşi timp, te poţi folosi şi de fricile lui. Sexul poate juca, şi el, un rol important.


Mesaje primite pe 20 Ianuarie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, M-a căutat, din nou, Andrei, după o pauză de două luni şi jumătate, ca şi cum nu ne-am fi văzut de ieri. Ce să-nţeleg din revenirea asta?

Relaţia voastră nu se terminase într-un mod firesc şi a rămas o încărcătură emoţională care nu avea cum să nu dea rezultate de acest fel.
Pe plan general însă, influenţele nu sunt cu nimic mai bune decât la început. Dacă alegi din nou să lupţi împotriva curentului, sunt şanse ca, după un timp, să fii din nou dezamăgită.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce reacţie a avut Boby la mesajul trimis de mine în această seară?

Influenţele exterioare nu sunt foarte bune, dar relaţia are şanse de reuşită, cu condiţia dispariţiei anumitor persoane şi anumitor circumstanţe momentan contrare. Până la urmă, totul se decide la nivel emoţional, iar aici avantajul tău constă chiar în lucrurile pe care le simţi. Aşadar, poţi să obţii ceea ce îţi doreşti.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce reacţie a avut Boby la mesajul trimis de mine în această seară?

Nicio reacţie manifestată la nivel exterior, în sensul că păstrează în interior ceea ce a simţit. Nu era pregătit pentru a primi acest mesaj, pentru că vine în contradicţie cu unele planuri ale sale. Totuşi, e posibil să renunţe la acestea, pentru că mesajul îi dă noi teme de gândire.


4. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce şanse am să mă împac cu George?

Dacă reuşeşti să îl convingi să accepte unele propuneri ale tale, este posibilă o împăcare.
Însă este mult mai probabil ca în acest an, în special începând cu luna martie, să găseşti un alt partener, astfel încât să nu mai fii cu gândul la relaţia cu George.


5. Miha, 23.08.1975, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Astrorelaţie cu Ionel

Trigonul între Luna ta natală în Peşti şi Luna lui în Scorpion reprezintă un aspect foarte bun. Aduce o mare înţelegere la nivelul sensibilităţii şi vă ajută să vă înţelegeţi cu adevărat chiar şi trăirile şi gândurile cele mai profunde. În plus, Luna lui este în conjuncţie cu Ascendentul tău natal, aspect care se manifestă în Scorpion, semnul sexualităţii, al dorinţei şi al pasiunii.
Trigonul dintre Marte şi Jupiter aduce şi el bună-înţelegere şi posibilitatea ca fiecare să susţină acţiunile celuilalt şi să îl ajute să se dezvolte.
Aşadar, puteţi să dezvoltaţi o relaţie frumoasă împreună, care săse materializeze într-o căsătorie.


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Referitor la mesajul din 18.01.2010 înţeleg că nu actualul meu soţ este sufletul meu pereche. Aş dori câteva detalii despre acea persoană pe care o voi c

Claudia, 1976-09-06, Referitor la mesajul din 18.01.2010 înţeleg că nu actualul meu soţ este sufletul meu pereche. Aş dori câteva detalii despre acea persoană pe care o voi cunoaşte.

Având casa a 7-a în Gemeni şi Pallas în casa a 7-a, contează foarte mult calităţile mentale şi intelectuale ale partenerului dumneavoastră de viaţă şi buna înţelegere şi comunicare pe acest nivel. Este bine să realizaţi o cercetare în comun, să lucraţi împreună la un proiect care să vă stimuleze pe amândoi din punct de vedere intelectual. Rutina este exclusă din relaţie.
Din punct de vedere fizic, e posibil să fie destul de solid.
De asemenea, nu este exclus să fie ori un străin, ori o persoană care călătoreşte mult, inclusiv în străinătate.


7. Oana, 22.11.1983, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Astrorelaţie cu Mihai

Merită să te concentrezi pe relaţia cu Mihai, deoarece ea poate să îţi aducă satisfacţii.
Conjuncţia dintre soare şi Nodul Nord indică atracţie puternică şi încredere reciprocă, precum şi posibilitatea ca fiecare să îl ajute pe celălalt să evolueze.
Conjuncţia dintre Nodul Nord şi Mercur indică şi o potrivire intelectuală foarte bună şi interese comune. Ambele aspecte la care m-am referit indică o încărcătură karmică pozitivă.
Conjuncţia dintre Juno şi Mijlocul Cerului indică în mod clar posibilitatea unei căsătorii, iar un alt element important care contribuie la armonia relaţiei este faptul că Luna ta se află în Gemeni, semnul său solar.
Prin urmare, relaţia are şanse mari să fie una fericită.


8. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Plecarea lui George din radio e legată de persoana mea ? Dacă da, de ce?

Nu ai jucat un rol major în această plecare. Plecarea lui George din radio are legătură cu o relaţie sentimentală, dar nu cu tine.


9. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, De ce se poartă Edi aşa cu mine? Îmi va face greutăţi la serviciu?

Relaţia dintre voi, în forma sa trecută, s-a încheiat. Acum, Edi nu este încă decis în ce fel poate fi construită relaţia voastră profesională iar de aici rezultă un comportament ambiguu. Există însă şansa unui nou început pozitiv. In acest scop, ar fi de folos să îi arăţi că se poate baza pe tine şi că poţi să acţionezi aşa cum ştii că îi place lui, pentru că sunt puţine şanse să îţi spună în mod deschis.


10. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce simte S. pentru mine acum? Mă mai iubeşte? M-a iubit de fapt vreodată?

Iubirea lui S. pentru tine a fost mai mult la nivel mental, intelectual. Pe plan emoţional, cel mai corect ar fi termenul „ataşament“, cu toate semnificaţiile lui pozitive, dar şi negative, implicând o lipsă de alegere sau de libertate personală, pe care a început să o resimtă la un moment dat. Acum se simte mai liber şi mai puternic fără tine şi chiar gândurile frumoase care existau mai înainte au dispărut, în cea mai mare parte.


Mesaje primite pe 19 Ianuarie

1. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, Cum va evolua relaţia cu el şi când se văd şanse pentru a fi împreună, a nu mai avea piedici şi a găsi liniştea căutată?

Sfârşitul acestui an aduce şi rezolvarea problemelor şi depăşirea piedicilor despre care vorbiţi, iar liniştea puteţi începe să o regăsiţi odată cu venirea lui 2011. Nu va fi vorba de un proces uşor de suportat, ci va implica destule frământări şi suferinţă, dar în urma deciziilor luate atunci putem vorbi de transformări importante şi, apoi, de linişte şi armonie în viaţa dumneavoastră. Procesul de transformare care va avea loc înaintea instaurării acestei armonii va afecta şi relaţia, depinde doar de dumneavoastră, cele două persoane implicate, să decideţi în ce fel.


Mesaje primite pe 18 Ianuarie

1. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Cum va evolua căsnicia lor? Şi de ce mă preocupă încă acest lucru?

Are şanse să dureze mult, deşi legătura nu mai este la fel de puternică precum era la început. Perioada actuală nu este una tocmai bună pentru ei, în ceea ce priveşte sentimentele fiecăruia, dar pe viitor lucrurile se vor îmbunătăţi şi din acest punct de vedere.
Te preocupă pentru că există anumite aspecte din trecut pe care încă nu le-ai integrat şi acceptat total. Apoi, nu poţi să negi că ai simţi o oarecare bucurie văzând-o pe ea cum primeşte o lecţie mai dură.


2. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Din nou aveţi dreptate. Există posibilitatea vreodată ca A. să înţeleagă care au fost motivaţiile mele, să vadă cu adevărat ce om are lângă ea, sau

Dacă lucrurile vor rămâne aşa, am văzut că există unele şanse ca acest lucru să te afecteze. În schimb, dacă reuşeşti să o faci să te înţeleagă, vor exista mai multă prudenţă şi mai multă răbdare în evaluarea reciprocă, precum şi în relaţie în general. La o relaţie foarte apropiată oricum nu se va ajunge.
Pentru a-i deschide ochii, nu trebuie să acţionezi în mod direct, ci doar să faci astfel încât să vadă unele lucruri legate de tine, pe care nu le cunoaşte.


3. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Mai poate constitui A. o ameninţare pentru mine, pentru profesia mea, aşa cum mi s-a spus? Va mai lucra în acelaşi domeniu?

Da, există o astfel de posibilitate, nu foarte mare, dar posibilă. Totul poate să plece de la lucrurile pe care le spune despre tine, care, după cum am văzut, izvorăsc dintr-o înţelegere greşită şi o evaluare greşită a capacităţilor tale. O încetare totală a relaţiei ar putea să îndepărteze această posibilitate, dar acest lucru e greu realizabil şi nici nu merită efortul, deoarece vorbim doar de o posibilitate.


4. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Ce rol are B. în viaţa mea? Relaţia cu el este karmică?

Este o relaţia tensionată şi, dacă acest aspect încă nu s-a manifestat, cu siguranţă se va manifesta în curând. Nu există şanse de înţelegere pe termen lung şi, în mod normal, nici pe termen scurt.
Relaţia are şi o încărcătură karmică, nu tocmai frumoasă, rezultată probabil dintr-o uniune anterioară care s-a încheiat cu certuri şi violenţe. Acum, el trebuie să îţi transmită o învăţătură, iar tu să îl ajuţi cu câteva ocazii. În final însă, numai desprinderea de el este cu adevărat favorabilă dezvoltării tale.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Dacă îl voi revedea pe Boby în curând

Da, dacă reuşeşti să îi spui în mod clar ce simţi pentru el şi să îi arăţi tot ceea ce ai de oferit şi eşti dispusă să îi oferi.


6. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Îmi este sortit să-mi întâlnesc sufletul pereche în viaţa asta? Dacă da, în ce împrejurări?

În mod categoric, da!
Este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple în timpul unei călătorii la distanţă pe care o vei face tu sau în timp ce el se va afla într-o călătorie în oraşul tău.
Începând chiar cu toamna acestui an, aceste evenimente se pot întâmpla în orice moment.


7. Balena, 27.08.1972, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Care este lecţia mea de viaţă cu A.M. ?

Lecţia constă în a-ţi da seama ce este cu adevărat important pentru tine şi a fi atentă numai la aceste lucruri. Nu trebuie să te arăţi interesată de fiecare eveniment care are loc în preajma ta, ci numai de acelea care privesc probleme fundamentale ale vieţii. orice agitaţie creată doar pe baza unui subiect minor reprezintă doar pierdere de timp şi de energie.
Deci lecţia se referă în principal la indiferenţa pe care trebuie să o păstrezi faţă de tot ce nu este cu adevărat valoros. Pentru a avea bucurii şi calităţi permanente, preocupă-te doar de lucrurile permanente!


Mesaje primite pe 17 Ianuarie

1. Georgiana, 28.02.1985, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Cum o să-mi meargă anul acesta? O să-mi găsesc jumătatea? Când?

O perioadă favorabilă pe plan sentimental este cea a primelor trei luni ale acestui an.
Totuşi, în ceea ce priveşte găsirea jumătăţii şi începerea unei relaţii serioase, care apoi să se materializeze într-o căsătorie, 2011 va fi un an mai bun decât 2010. persoana pe care o aştepţi poate să apară în aprilie 2011.


Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Ce vrea M. de la mine? De ce mă caută? Vrea să ne împăcăm?

Da, M. ar vrea să vă împăcaţi.
Nu a reuşit să îşi găsească liniştea şi armonia pe plan sentimental, astfel încât acum ia în calcul şi această variantă.


2. Rami, 01.01.1970, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, În răspunsul dumneavoastră vă referiţi şi la S., o altă persoană, fără importanţă pentru mine acum. Îl voi reîntâlni? L-am cunoscut în vara 2009

Ar fi posibilă o astfel de reîntâlnire spre sfârşitul primăverii şi începutul verii acestui an, deci în mai sau iunie.
Cel mai probabil însă, această întâlnire nu va avea vreo importanţă deosebită pentru destinul dumneavoastră, pe termen lung.


3. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, La ce să mă aştept odată cu retrogradarea lui Saturn? Îmi poate reactiva suferinţele din ultimii doi ani?

Nu, pentru că Saturn nu va străbate în intervalul de timp relativ mic în care retrogradează tot traseul pe care l-a parcurs în perioada la care vă referiţi.
Anumite aspecte se vor reactiva, dar ele nu v-ar aduce repetarea suferinţei decât dacă aţi fi trecut prin ultimi doi ani fără să trageţi absolut nici un fel de concluzie şi fără să învăţaţi nimic. Nu este cazul, căci experienţele respective şi-au pus amprenta asupra dumneavoastră.
Prin urmare, perioada retrogradării şi mai ales cea imediat ulterioară, în care Saturn va străbate în mod direct, pentru a doua oară, gradele de final din Fecioară şi cele de început din Balanţă, va fi mai degrabă una în care veţi putea să rezolvaţi o serie de probleme pentru care până acum nu aţi găsit soluţia potrivită.


4. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, În ce fel sunt percepută de A., soţia lui? Ce rol are? Ne cunoaştem de mult timp.

Nu are o percepţie corectă a asupra ta. Nu îţi înţelege gândurile, sentimentele, motivaţiile şi imaginea generală este una destul de deformată. Deci faptul că vă cunoaşteţi de mult timp nu îi foloseşte la mare lucru. De altfel, nici nu îţi acordă foarte mare importanţă şi nu te vede capabilă de vreo realizare.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Mă voi mai împăca vreodată cu Sebastian?

Sunt şanse destul de mici să se întâmple acest lucru.
Pot apărea noi interese care să vă facă să petreceţi un timp împreună sau să colaboraţi într-un domeniu sau altul, fără să fie însă vorba de o relaţie propriu-zisă. Chiar dacă va mai exista dorinţă sau atracţie reciprocă, aceasta va fi menţinută în interior şi nemanifestată.


6. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Cine este acea persoană care mă va ajuta cu găsirea unui loc de muncă? O cunosc? Este bărbat sau femeie?

Este vorba de un bărbat pe care îl cunoaşteţi deja.
Nu vă va ajuta în mod direct, ci vă va da sfaturi, vă va furniza o informaţie, vă va învăţa ce demersuri să faceţi. Locul de muncă îl veţi găsi chiar dumneavoastră, dar sprijinindu-vă pe ceea ce vă va spune el.


7. Shelley, 28.02.1985, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, În ce domeniu profesional m-aş putea afirma?

Ti se potriveşte un domeniu care să implice, cercetare şi inovare permanentă, o slujbă în care fie să poţi descoperi în permanenţă lucruri noi, fie să foloseşti sau să testezi ceea ce descoperă alţii.
De asemenea, ţi se potrivesc profesiile care presupun purtarea unei uniforme, precum şi cele care necesită efort fizic. In general, este vorba mai mult de profesii bărbăteşti, în această categorie intrând nu numai cele amintite, dar şi cea de şofer sau de mecanic.
In general, preferi să acţionezi singură, iar dacă trebuie să faci parte dintr-o echipă,e mai bine să o conduci.


8. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Ce are de gând Georgel cu mine? Vrea o relaţie? E atras de mine?

Nu este foarte interesat de tine şi nici nu se poate spune că îşi doreşte o relaţie.
Nu are rost să îi acorzi prea multă atenţie, pentru că se va dovedi timp pierdut.


9. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Ce are de gând Edi cu mine ? Începe să-mi facă probleme la serviciu ? Vrea să mă elimine ?

Edi nu vrea să te elimine, vrea doar să îţi amintească cine e şeful. I-ar plăcea să fii mai constantă atât în ceea ce faci, cât şi în preocupările pe care le ai.
Are loc o reformulare a relaţiei dintre voi, privind îndeosebi modul în care se exercită puterea.


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Este S. implicat în relaţia cu mine? Simte ceva pentru mine?

S. este implicat în relaţie şi are în vedere în mod clar posibilitatea ca aceasta să continue pe termen lung. Până când această posibilitate se poate dezvolta în ceva concret, mai trebuie să treacă un timp. Sentimentele lui vor deveni, treptat, tot mai profunde.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Ce simte pentru mine şi cum vede relaţia pe viitor? Vrea, ar fi capabil s-o ia de la capăt lângă mine, e posibil?

Işi doreşte şi este capabil să o ia de la capăt alături de dumneavoastră, dar mai are multe de pus la punct. Deocamdată ştie doar că vrea cu adevărat acest lucru, dar nu are planuri concrete despre cum va fi situaţia şi ce va trebui să facă. Dacă vor fi momente în care îl veţi vedea puţin rătăcit sau aparent nehotărât, nu trebuie să credeţi că acestea se datorează îndoielii şi nehotărârii, ci mai degrabă faptului că îi va lua ceva timp să se adapteze noii situaţii şi să acţioneze în modul cel mai corect.
Aşadar, este capabil, deşi acum nu este pregătit pe de-a-ntregul. E bine să îl liniştiţi atunci când vedeţi că are probleme şi să vă reafirmaţi încrederea în el. Ajută.


Mesaje primite pe 13 Ianuarie

1. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Aveţi dreptate în privinţa mamei mele. În ce constă această legătură karmică şi ce aş putea să mai fac pentru ea?

În general, este vorba despre necesitatea de a-i lărgi orizonturile, de a o face să găsească noi preocupări, noi modalităţi de petrecere a timpului liber, noi hobby-uri şi chiar noi locuri de văzut. Acestea nu trebuie însă gândite sec şi aduse spre ea, ci este nevoie mai degrabă de a împărtăşi ceea ce vă place cel mai mult, de a o face şi pe ea să participe la bucuriile dumneavoastră şi de a vă bucura împreună.


2. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Când voi întâlni acel om cu care să mă căsătoresc?

Relaţiile tale cu bărbaţii vor cunoaşte o reformulare importantă toamna anului viitor. La sfârşitul lui septembrie şi începutul lui octombrie 2011 vei conştientiza mai multe lucruri aflate în legătură cu acest aspect şi, pe baza concluziilor pe care le vei desprinde de acolo, poţi iniţia o legătură mai serioasă decât ce a fost până acum. Această relaţie poate să debuteze la câteva luni după aceea.


3. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Am acumulat datorii karmice faţă de C.? Cum le pot rezolva?

Da, există o datorie karmică acumulată faţă de C. Ea nu poate fi reparată printr-o singură acţiune, fie ea şi foarte importantă, cu efecte decisive, ci printr-un comportament pozitiv întins pe o durată lungă de timp.
În atitudinea faţă de S., există o nevoie constantă de seriozitate, de maturitate în comportament. În plus, există posibilitatea de a primi lecţii de viaţă reciproc, fiecare de la celălalt. Aceasta poate fi activată mai ales în cazul unor călătorii sau ale unor relaţii cu străinătatea.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Care ar fi acele lucruri pe care ar vrea C. să mi le spun? Regretă măcar ceva din ce a făcut, din ce a spus?

E mult spus că ar vrea să spună ceva. Mai degrabă e plin de sentimente şi trăiri, dar nu e pregătit să le exprime. Aceste sentimente nu sunt de natură să vă bucure, ci mai degrabă dimpotrivă, e vorba de o încărcătură emoţională negativă, rezultată din sentimente de culpabilitate neasumate pe de-a-ntregul.


2. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Astrokarma

Aţi avut existenţe frământate, cu probleme emoţionale şi chiar cu unele infirmităţi fizice destul de importante. Aveaţi o emotivitate insuficient dezvoltată şi de obicei îi învinuiaţi pe alţii pentru soarta dumneavoastră. De asemenea, există o legătură karmică cu mama dumneavoastră din această viaţă.
Acum, principala misiune este să ajungeţi să vedeţi lucrurile în mod clar, să deveniţi capabilă de analiză, să vă însuşiţi spiritul critic. Destinul vă pune, de mai multe ori pe parcursul vieţii, în situaţii favorabile, de care trebuie să profitaţi. Este bine ca raţiunea să joace un rol important în deciziile dumneavoastră. De asemenea, apare necesitatea de a juca rolul de ghid pentru unele persoane din apropierea dumneavoastră.


3. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Astroprofesie

Traversaţi o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, în care este greu să vă găsiţi adevăratul loc şi mediul de la locul de muncă să se potrivească cu dorinţele dumneavoastră cele mai intime.
Vara acestui an reprezintă un interval potrivit pentru a pune noi baze pe plan profesional. Poate fi vorba de o iniţiativă care la început să nu pară că are prea mare importanţă, dar cu timpul să se dezvolte şi să capete un rol important în viaţa dumneavoastră.
Mulţumirea deplină pe plan profesional va fi găsită abia pe parcursul anului 2012.


4. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Reuşesc în ianuarie să-mi plătesc datoriile fără probleme?

Sunt mari şanse să reuşeşti acest lucru, cel mai probabil ajutată şi de o altă persoană. Aşadar, plata datoriilor poate veni concomitent cu contractarea unor alte datorii, dar de un alt tip şi mult mai uşor de manageriat.


5. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Astrorela\'ie

Indiciul cel mai clar al unei bune compatibilităţi este suprapunerea Soarelui său peste Juno (asteroidul căsătoriei) al tău. Este un indiciu clasic pentru un cuplu destinat să aibă o relaţie reuşită pe termen lung, care îmbracă şi forme legale.
Conjuncţia Lună-Jupiter accentuează acest aspect, permiţând încrederea reciprocă şi o dezvoltare comună. Rolul cel mai important în cuplu îi revine lui, în mod natural, şi aşa este mai bine pentru amândoi.
Iubirea pasională este indicată de două aspecte: conjuncţia Venus-Pluton şi trigonul Lună-Pluton. Cu toate aceste aspecte favorabile, se poate spune că astrele favorizează relaţia voastră.


Mesaje primite pe 11 Ianuarie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Va fi ceva între mine şi George Radio?

Dacă tu îţi propui acest lucru şi îţi manifeşti astfel de intenţii, poate fi.
În sprijinul unei astfel de relaţii sunt vorbele şi chiar acţiunile mai nebuneşti, mai nelalocul lor, un comportament al tău care să îl surprindă şi să i se pară diferit de cel al altor femei. Astfel, va deveni atras de tine. În schimb, dacă se ajunge la o relaţie, trebuie să îi laşi în permanenţă libertate de mişcare.


2. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Pe 19-20 ianuarie am o întâlnire de afaceri cu nişte francezi. Se vor concretiza într-un fel aceste discuţii?

Datorită tranzitului Lunii prin casa a 9-a natală, relaţiile cu persoane din străinătate sunt favorizate, în sensul că vă puteţi deschide uşor în faţa lor şi chiar puteţi să le transmiteţi ceea ce v-aţi propus. În acelaşi timp, în ceea ce vă priveşte, există riscul unei anumite instabilităţi emoţionale, care să vă facă să uitaţi ce doriţi şi să vă schimbaţi părerea pe măsură ce discutaţi. Acest lucru trebuie evitat.
Este important, de asemenea, ce alegeţi să spuneţi şi ce nu. Există aspecte care trebuie păstrate sub tăcere, fără a da însă impresia că faceţi acest lucru.
De asemenea, încercaţi ca, în timpul conversaţiei, să ascultaţi cu atenţie ce spun interlocutorii, fără să ţineţi cont de ce credeaţi dumneavoastră că au să spună!


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Ce evenimente importante mă aşteaptă în 2010?

Începutul anului este favorabil rezolvării diferitelor probleme care ţin de propria casă şi familie. Puteţi găsi soluţii ingenioase pentru dezvoltate pe acest plan.
Apoi, începând din primăvară, apar aspecte favorabile iubirii şi relaţiilor romantice, conjunctură care se menţine până la sfârşitul anului. Privilegiate sunt, în aceeaşi perioadă, şi relaţiile cu copiii.
De asemenea, este un an în care vă puteţi manifesta din plin puterea creatoare.
Pe parcursul lunii iulie, vă reîntâlniţi cu o persoană care în trecut a jucat un rol important în viaţa dumneavoastră şi vă implicaţi în proiecte comune.
În august, în urma deciziei pe care o luaţi de a schimba anumite aspecte din viaţa dumneavoastră, este posibil ca la început să vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan material. Problemele vor fi legate de o călătorie sau de relaţia cu cineva din străinătate.
În ultima lună a anului, în concepţia despre viaţă şi credinţele dumneavoastră se schimbă ceva important şi, pentru a rumega aceasta schimbare, veţi simţi nevoia ca, din când în când, să fiţi singură.


4. A., Bihor, 30.09.1986, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Când voi reuşi să-mi cumpăr un apartament?

În acest an, cea mai favorabilă perioadă este spre sfârşitul lunii martie.
Influenţe pozitive au existat însă şi pe parcursul anului trecut şi nu s-au materializat în acest sens.
Cel mai probabil, este nevoie să schimbi ceva în comportamentul şi atitudinea sa, pentru a recepta aceste influenţe favorabile.


5. Taur, 30.09.1986, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Îmi va da tatăl meu toţi banii de care am nevoie?


În momentul actual, şansele nu sunt prea mari, dar lucrurile se vor îmbunătăţi treptat, pe parcursul primăverii şi, parţial, al verii. Dacă nu va da banii până în toamnă, atunci şansele devin din ce în ce mai mici să o mai facă altădată.
Apoi trebuie ţinut cont de faptul că, şi în condiţiile în care ar da toţi banii, va avea grijă să îţi sublinieze acest lucru şi să ţi-l amintească în permanenţă, ca argument folosit de fiecare dată când veţi avea o contradicţie.


6. A., Bihor, 30.09.1986, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Cum va evolua situaţia cu locul de muncă al mamei mele ?

În intervalul următor, este bine să temporizeze lucrurile şi să aştepte ca evenimentele să îşi urmeze propriul curs.
Dacă va face acest lucru, nu va fi afectată, în ciuda faptului că situaţia generală la locul de muncă nu va fi una prea strălucită.
Oricât de dramatică ar fi situaţia la un moment dat, în final ea se va îmbunătăţi.


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. Oana, 01.01.1970, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce părere au părinţii lui Boby despre relaţia cu mine?


Abia acum îşi formează o părere clară. Tatăl lui Boby este cel care s-a gândit mai mult la aspect şi, pe viitor, el poate să fie favorabil acestei relaţii.
Foarte important va fi modul în care vor evolua în continuare evenimentele, cursul acestora putându-le oricând influenţa atitudinea.


2. Oana, 01.01.1970, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Dacă mă voi căsători cu Boby şi când

Stările despre care am vorbit la întrebarea anterioară vor cunoaşte, în continuare, o dezvoltare. Astfel, pe plan emoţional, relaţia va merge excelent, în timp ce la nivel mintal vor exista lucruri care să stea între voi. Pe plan fizic-sexual, lucrurile pot merge bine şi puteţi avea un copil împreună.
În ceea ce priveşte căsătoria, aceasta nu este favorizată, dar nici exclusă. Dacă se va realiza, este foarte important să comunicaţio în permanenţă, pentru a nu lăsa influenţele nefavorabile să vă domine. În aceste condiţii, aveţi şanse împreună.


3. Oana, 01.01.1970, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce simte Boby faţă de mine acum ?

Este disponibil pentru un viitor pe termen lung împreună. Pe plan emoţional, are o senzaţie de nou început, care îl face să se simtă puternic.
La nivel de intelect, uneori îşi mai pune anumite întrebări, precum dacă nu cumva este pe cale să se lase prins în ceva ce apoi nu va putea controla.


4. Mirela, 31.12.1973, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Astrobani

Speculaţiile financiare sunt favorizate pe durata verii acestui an.
În rest, nu se anunţă un an cu evoluţii spectaculoase pe acest plan.
Luna iunie poate să aducă diferite sume de bani din alte surse decât salariu (sume care pot fi apoi folosite pentru speculaţiile despre care vorbeam).
În ceea ce priveşte câştigul de la locul de muncă, acesta va creşte abia spre sfârşitul anului, cel mai probabil în decembrie.


5. Mirela, 31.12.1973, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce şanse sunt să fac copil ?

Cu casa concepţiei în Capricorn, este normal ca aceştia să apară la o vârstă mai înaintată, deci nu trebuie să vă faceţi probleme în acest sens.
De altfel, apariţia cel puţin a unui copil este necesară şi pentru împlinirea unei părţi importante din bagajul dumneavoastră karmic, deci şansele ca acest lucru să se întâmple sunt mari.


6. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Îmi voi înşela soţul? Dacă da, cu cine?

Există liber arbitru şi nu astrele vor fi cele care vor hotărî în locul dumneavoastră dacă vă veţi înşela soţul sau nu.
În cazul dumneavoastră, există predispoziţii importante care indică posibilitatea de a vă înşela soţul. Este posibil ca acest lucru să se întâmple nu numai o singură dată.
Motivele pentru care se va întâmpla sunt două, care vor decide şi alegerea bărbaţilor cu care se va întâmpla acest lucru: admiraţia pentru cineva mai inteligent sau cu mai multă experienţă şi atracţia sexuală.


7. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Cum va fi 2010 pentru mine?

Domeniul cel mai bine favorizat este cel al relaţiilor cu prietenii. Aceştia vor dovedi din plin că merită să fie alături de dumneavoastră.
Este, de asemenea, un an favorabil pentru a vă manifesta laturile cele mai profunde şi, mai ales, cele mai originale ale personalităţii dumneavoastră. în foarte multe împrejurări, nu o să vă mai pese prea mult de ce spune lumea şi veţi acţiona aşa cum simţiţi, chiar cu riscul de a provoca unele scandaluri.
Este un an în care vi se vor da câteva impulsuri pentru a vă manifesta creativitatea. Aveţi energii interioare nefolosite, care ar putea da rezultate foarte interesante, dacă ar fi folosite în mod creativ în viaţa de zi cu zi.
Veţi avea puţin timp şi destul de puţin chef pentru distracţie, cel puţin până în lunile noiembrie-decembrie, când veţi începe, treptat, să aveţi şi astfel de preocupări.
Pe plan profesional, încă nu distingeţi foarte bine proiectele cu şanse reale de reuşită de cele care sunt simple utopii.


Mesaje primite pe 09 Ianuarie

1. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Cum va fi anul 2010 având în vedere relaţia cu el şi ce aş putea face pentru ca el să vadă o soluţie pentru noi?

În primul rând, aveţi nevoie de răbdare încă un timp.
Pentru începerea lămuririi situaţiei în care vă aflaţi pe plan relaţional, foarte importante vor fi ultimele patru luni ale acestui an. Abia după acea perioadă puteţi să luaţi decizii pe termen lung, cu deplină încredere că ele vor avea efectul scontat. Până atunci, trebuie doar să pregătiţi acest moment, fără să acţionaţi în mod deschis.
Poţi să îl ajuţi să găsească această soluţie, să i-o sugerezi eventual sau să îi spui că vei accepta orice va considera el potrivit, dar nu trebuie să îl grăbeşti sau îl presezi.
După cum arată influenţele în acest moment, anul 2010 e mai potrivit pentru a pune la punct planurile decât pentru a acţiona în mod concret.


2. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Mi se pare puţin schimbat, temător. E sincer şi îşi doreşte o familie cu mine sau nu merită sacrificiul meu?

Este sincer, iar dacă are momente de ezitare sau de uşoară teamă, acest lucru se datorează situaţiei actuale. Re o nevoie clară de stabilitate şi de a vedea lucrurile puse la punct dar, în acelaşi timp, încă nu ştie ce trebuie făcut concret şi, dacă ar şti, tot ar mai avea nevoie de timp pentru a acţiona.
Asupra intenţiilor lui vă veţi putea convinge spre sfârşitul acestui an. Între septembrie şi decembrie evenimentele vor evolua de aşa natură încât veţi şti ce trebuie făcut.


Mesaje primite pe 08 Ianuarie

1. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Dacă ar avea ocazia să mă întâlnească, ce ar spune C.?

Nu prea ar spune mare lucru, deşi ar simţi că are de pus destul de multe.
Dacă va avea loc această reîntâlnire, comunicarea va fi destul de greoaie, în primul rând din cauza lui şi a faptului că nu pare pregătit să vorbească.


2. Rami, 04.09.1978, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Cât timp voi mai fi singură şi de ce?

Nu există niciun motiv serios pentru care să mai rămâneţi singură mult timp.
Puteţi să aşteptaţi, pentru a iniţia o relaţie, perioada favorabilă care va începe abia în mai 2011, sau puteţi să acţionaţi încă de pe acum, deoarece, repet, nu există nicio influenţă defavorabilă şi totul depinde de dumneavoastră.


3. Simona, 01.01.1970, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Astroprofesie

Cuvântul cheie pentru dumneavoastră, pe plan profesional, pare să fie mobilitatea. Mai precis, este vorba fie de o profesie care să presupună deplasări frecvente, fie mai multe schimbări ale profesiei sau numai ale locului de muncă. Deşi Mijlocul Cerului aflat în Taur impune nevoia de stabilitate, guvernatorul casei aflat în Gemeni face să predomine influenţele despre care am vorbit.
De asemenea, ideală ar fi o profesie în care să vă folosiţi în primul rând intelectul şi care să presupună muncă de grup.
Odată cu ieşirea lui Saturn din casa 2-a, presiunea pe care aţi resimţit-o în ultimul timp pe plan financiar o să dispară treptat. Treptat, veţi câştiga mai mulţi bani, lucru evident mai ales în a doua jumătate a acestui an.
Despre evoluţii extrem de bune pe plan profesional se va putea vorbi însă abia în 2012.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Carmen, 23.09.1982, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Mi s-a ivit o ocazie să schimb locul de muncă. Este bine să fac acest pas?

Un interval potrivit pentru schimbarea locului de muncă ar fi această primăvară, în special luna martie.
Dacă schimbarea urmează să aibă loc atunci, puteţi să păşiţi pe noul drum.
De asemenea, merită să acordaţi încredere propunerii dacă vine de la un bărbat, şi mai ales dacă acesta este mai în vârstă.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Ce aşteaptă S. de la mine sau ce pot face eu pentru ca relaţia să meargă?

Deocamdată, tot ce aşteaptă este o perioadă în care să nu se simtă deloc presat, ci să aibă senzaţia că poate lua orice decizie doreşte, fără să încerci să îl influenţezi. După cum spuneam, încă se gândeşte şi va mai dura până când se va hotărî.
O călătorie împreună ar putea fi de folos pentru dezvoltarea relaţiei, aşa că trebuie să ai în vedere această posibilitate, însă doar dacă el se arată încântat de idee.
De asemenea, atunci când emite o părere sau, cu atât mai mult, când îţi dă un sfat sau face o recomandare, arată-i că le respecţi!


Mesaje primite pe 06 Ianuarie

1. Elena, 24.11.1975, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Omul meu e însurat, locuieşte în altă ţară, munceşte în altă ţară, e din alt judeţ, de ce îl găsesc atât de greu?

„Greul“ despre care vorbiţi va dura şi pe parcursul acestui an, lucrurile urmând să evolueze mai bine începând cu 2011.
Totul se datorează, pe lângă tranzitul lui Saturn peste Pluton, valabil pentru perioada actuală, şi numeroaselor planete retrograde pe care le aveţi. Printre ele se află şi Marte care, pentru o femeie, semnifică şi bărbatul care îi place şi joacă un rol pe plan relaţional. Fiind retrogradă, ea se manifestă cu mult mai multă dificultate decât în mod obişnuit.


2. Ana, 21.12.1973, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Astrorelaţie: Ce şanse mai are relaţia?

Compatibilitatea este una peste medie, deci relaţia are şanse să fie una de succes.
Actualmente, tu traversezi o perioadă dificilă, care va avea un moment de vârf abia în septembrie anul acesta. Întreaga perioadă este caracterizată de bulversări şi rupturi cu trecutul, astfel încât poate să apară şi o despărţire. Însă, în mod normal, împreună aveţi resursele necesare pentru a depăşi această perioadă, iar lucrurile ar trebui să se îmbunătăţească deja, spre sfârşitul lui 2010.
Încărcătura emoţională pozitivă existentă între voi este menită să dureze, relaţia având mari şanse să depăşească dificultăţile şi să continue pe termen lung.


3. A., 27.09.1981, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Cum va fi 2010 din punct de vedere sentimental? Sunt şanse să mă împac cu B. sau voi întâlni pe altcineva?

În prima jumătate a anului,sunt posibile tot felul de certuri şi se anunţă o agitaţie constantă.
Cândva pe parcursul lunii mai există cele mai mari şanse de reluare a unei relaţii mai vechi. Dacă acest lucru nu se întâmplă atunci, puteţi să vă luaţi gândul de la ea.
Apele se vor linişti abia spre toamnă, când e posibil să apară şi o nouă relaţie.


4. Shelley, 28.02.1985, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Astroprofesie

O perioadă foarte bună pentru dumneavoastră, pe plan profesional, va veni peste aproximativ un an şi jumătate. A doua parte a lui 2011 şi prima jumătate a lui 2012 vor aduce evoluţii foarte bune în acest domeniu.
În acest an, cea mai fastă perioadă este sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Atunci puteţi încerca să obţineţi, în funcţie de ceea ce vă doriţi, fie o nouă slujbă, fie o mărire de salariu.
Aveţi Mijlocul Cerului în Berbec, ceea ce indică faptul că este posibilă o evoluţie profesională, dar cu preţul unor mari eforturi şi al investirii unei mari cantităţi de energie. Principala lecţie pe care o aveţi de învăţat este constanţa în munca pe care o faceţi.


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Cum va evolua relaţia mea cu S. şi cât timp va dura?

Relaţia va avea multe suişuri şi coborâşuri dar, dacă lucrurile merg pe drumul pe care se aşează în aceste momente, ea va fi una de durată şi reuşită.
Este de aşteptat ca, după un timp (cel mai probabil, interval de câteva luni, maxim o jumătate de an), el să se decidă în privinţa acestei relaţii şi, după aceea, totul să meargă foarte bine.


2. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Ce vrea S. de la mine? Este sincer în tot ceea ce spune?

Pe plan emoţional, îi place să deţină controlul sau să aibă senzaţia că deţine controlul, în ceea ce te priveşte. Intelectual, lucrurile nu merg bine şi nu există încă o comunicare cu adevărat stimulantă. Fizic, îi placi.
În ceea ce priveşte evoluţia relaţiei pe termen lung, încă nu a luat o decizie. Aşteaptă încă, trebuie să se lămurească în câteva privinţe.


3. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Mă va ajuta S. în plan profesional?

S. are în vedere varianta de a te ajuta pe plan profesional, dar va fi în genul unui dar făcut de greci, în sensul că va da cu o mână şi va primi cu alta. În esenţă, un posibil ajutor al lui pe plan profesional va avea un efect secundar: te va face dependentă de el. Depinde dacă eşti dispusă sau nu să accepţi acest lucru.


4. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Dacă vom avea un copil împreună, se va căsători S. cu mine?

Nu e tocmai cea mai recomandată metodă de a-l determina să facă acest pas. Cel puţin, nu în această perioadă, când perspectivele pe plan relaţional sunt bune pentru tine. Este posibil să aveţi un copil împreună şi să vă căsătoriţi, dar ar fi mai bine ca motivul căsătoriei să fie altul decât apariţia unui copil.


5. Carmen, 13.11.1961, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Ce şanse mai are relaţia mea cu Dan?

În prima parte a acestui an, va fi multă agitaţie, sunt posibile certuri şi apare o dorinţă a lui de a fi independent. Lucrurile se pot regla treptat în a doua jumătate a anului. Până atunci, nu e mare lucru de făcut.
Dacă aveţi la dispoziţie diferite argumente sau strategii despre care credeţi că pot ajuta la păstrarea relaţiei, începeţi să le folosiţi abia în perioada verii!


6. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Voi mai primi moştenirea? Dacă da, când?

Da. Este foarte probabil ca moştenirea să reprezinte exact câştigul important pe care îl veţi realiza în a doua parte a lui 2011 sau la începutul lui 2012, dar din altă sursă decât salariul, câştig despre care am vorbit într-un mesaj anterior.
Atunci, influenţele astrale vor fi extrem de favorabile primirii unei moşteniri.


7. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Am ales un an bun pentru căsătorie?

Alegerea este foarte bună. Dacă mi-aţi fi cerut sfatul, v-aş fi recomandat exact acest an, când Jupiter tranzitează casa căsătoriei şi aduce multe influenţe benefice pe acest plan, precum şi posibilităţi serioase de dezvoltare.


8. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Cum îmi va decurge căsnicia?

Căsătoria debutează sub auspicii favorabile, iar acest lucru îşi va pune amprenta şi asupra evoluţiei ei ulterioare.
Uniunea va fi una în care femeia iubită vă va fi nu numai soţie, ci şi prietenă şi confidentă. Comunicarea şi discuţiile, inclusiv pe plan intelectual, vor avea o mare importanţă în relaţia dumneavoastră. Vă va face plăcere să împărtăşiţi părerea despre absolut orice, iar această obişnuinţă va ajuta mult la sudarea relaţiei.
În ceea ce priveşte relaţiile cu exteriorul, este bine să păstraţi o legătură cu rudele dumneavoastră, să existe reuniuni de familie la care să participaţi amândoi, să existe o bună comunicare cu rudele.
Oferirea unei imagini de succes în exterior este, de asemenea, foarte importantă. Chiar în momentele în care vor apărea şi micile probleme inerente oricărei relaţii, este bine să le rezolvaţi împreună şi să nu vorbiţi despre ele cu altcineva.
Încurajaţi momentele în care partenerul se deschide emoţional în faţa dumneavoastră. sensibilitatea şi compasiunea de care dă dovadă în anumite momente sunt calităţi foarte importante.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. Zizi, 17.03.1973, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Niki s-a răzbunat pe Maria din cauza a ceea ce mi-a făcut mie?

Da, ceea ce ţi-a făcut ţie a avut o mare importanţă în acţiunea lui.
Modul în care a făcut-o ţine mai mult de personalitatea lui şi oarecum de dorinţa de a o şoca, dar în privinţa cauzei tu ai jucat un rol important.


Mesaje primite pe 03 Ianuarie

1. Ioana, 22.03.1975, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Astroprofesie 2010

Începând cu luna aprilie, Jupiter începe să tranziteze casa profesiei, favorizând tot ce are legătură cu acest domeniu.
Un moment favorabil este cel din jurul zilei de 15 aprilie. Pe 24-25 mai este posibil să întâmpinaţi unele dificultăţi, pentru ca totul să se rezolve în cel mai bun mod cu putinţă între 13 şi 16 iunie.
În general, acest an, precum şi începutul anului următor, este unul foarte bun pe plan profesional, la finalul acestei perioade urmând să vă găsiţi într-o postură mult superioară celei actuale.


2. Ioana, 22.03.1975, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Astrobani

Ieşirea lui Neptun din casa a 2-a vă va ajuta ca de acum înainte să aveţi o viziune mult mai realistă asupra situaţiei dumneavoastră financiare şi să făuriţi planuri care să aibă şanse de a fi puse în practică.
Prima jumătate a anului se anunţă mult mai plină, din punct de vedere al evenimentelor care urmează să aibă loc pe plan financiar.
În februarie, puteţi să câştigaţi o sumă destul de frumoasă de bani, dar nu din salariul de la locul de muncă.
În aprilie şi mai, prin mâinile dumneavoastră vor trece sume destul de importante de bani, însă vor fi cheltuiţi la fel de repede cum vor veni. În acelaşi timp însă, imediat ce o să apară o problemă, veţi găsi şi resursele necesare pentru a o depăşi.
Şanse de bani mai apar la sfârşitul lui octombrie şi începutul lui noiembrie.


3. Ioana, 22.03.1975, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Astrorelaţie: Ce rol are R. în viaţa mea? O să fim împreună?

Este o relaţie care poate să meargă, fără să fie vorba de o potrivire perfectă sau de o regăsire a două suflete surori. Aspectele pozitive sunt mai importante decât cele negative, astfel încât puteţi spera să construiţi un cuplu reuşit.
Cel mai important aspect favorabil este trigonul dintre Marte de pe harta ta natală şi Marte de pe harta lui natală, care indică nu numai faptul că între voi există o atracţie puternică, inclusiv la nivel sexual, cât şi posibilitatea de a munci împreună, de a face planuri şi de a le împlini printr-o colaborare plină de succes.
Trigonul dintre Mercur şi Uranus indică stimularea mentală reciprocă şi excelenta comunicare, putând să ajungeţi să înţelegeţi şi în mod intuitiv ce doreşte celălalt. Fiind vorba despre planete aflate în Peşti, respectiv Scorpion, această comunicare merge până în straturile cele mai profunde ale fiinţei.
Cuadratura dintre Saturn şi Pluton, cu un orb perfect, de 0 grade, este singurul aspect cu adevărat problematic. Ea aduce frustrări, deoarece este posibil ca, de multe ori, comportamentul lui să ducă la distrugerea unor planuri pe care tu le-ai conceput cu minuţiozitate şi în legătură cu care ţi-ai făcut mari speranţe.


4. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Voi reuşi să plătesc creditul mai repede?

Şi în ceea ce priveşte plata mai rapidă a creditului, este puţin probabil ca 2010 să aducă evoluţii spectaculoase. Cel mult poate să aducă, spre sfârşitul său, întrezărirea soluţiilor pentru a realiza acest lucru pe parcursul anului următor.
Dacă se iveşte cumva posibilitatea să vă ajute altcineva pentru a realiza acest lucru, gândiţi-vă de două ori înainte de a accepta şi fiţi prudent! Oricum, anul următor va fi mai bun din punct de vedere financiar, aşa că aveţi şi varianta să aşteptaţi până atunci.


5. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Ce evenimente importante mă aşteaptă anul acesta?

Până în luna noiembrie, puteţi să demaraţi o serie de proiecte, în cele mai diferite domenii ale vieţii. este o perioadă ideală pentru a învăţa lucruri noi, pentru a vă schimba modul de viaţă, pentru a adopta unele obiceiuri noi, chiar pentru a vă schimba din punct de vedere fizic.
Apoi, începând aproximativ cu luna aprilie, sunt de aşteptat evenimente pozitive pe plan relaţional. Parteneriatele vor decurge foarte bine, indiferent dacă este vorba despre relaţii de afaceri sau vorbim despre planul sentimental. În decembrie, o femeie apropiată se va afla sub o ameninţare, dar va reuşi să o depăşească cu bine.
De asemenea, sfârşitul anului poate să aducă pregătirea pentru demararea unor afaceri sau pentru găsirea unor noi modalităţi de a face bani, acestea urmând să se manifeste abia anul viitor.
Dacă pe parcursul lunii aprilie vi se face propunerea de a deveni membru al unei organizaţii sau al unei grupări oarecare, vă sfătuim să acceptaţi. De asemenea, în această lună este bine să ascultaţi de sfaturile prietenilor.


6. Adrian, 05.08.1979, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Voi primi o mărire de salariu în curând?

Nu se anunţă creşteri de salariu cu adevărat importante în viitorul apropiat.
Din punct de vedere financiar, un an foarte bun pentru dumneavoastră va fi 2011, în special în a doua parte a sa, precum şi începutul lui 2012. Atunci, veţi obţine o serie de câştiguri importante, dar nu din salariu.
În ceea ce priveşte veniturile obţinute la locul de muncă, acest an este dedicat mai degrabă construirii de planuri, care puteţi începe să le puneţi în practică, cu răbdare, începând tot din 2012, pentru ca rezultatele să se vadă abia peste aproximativ 2 ani.


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Irina, 08.04.1990, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Voi încheia relaţia anul acesta cu Paul?

Dacă doreşti să închei această relaţie, trebuie să acţionezi cât mai repede în acest sens. În termen de maxim trei săptămâni, dar şi mai bine chiar în această săptămână, poţi să încerci să obţii acest lucru, acţionând cu hotărâre.
Nu îţi va fi uşor, dar îţi vei descoperi o nouă latură şi noi rezerve de putere, reuşind să spui acest „nu“.
Dacă nu am înţeles corect sensul întrebării şi de fapt doreşti continuarea relaţiei, atunci nu trebuie să faci nimic deosebit, ci doar să o laşi să meargă de la sine.


Mesaje primite pe 01 Ianuarie

1. Flori, 08.10.1977, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Am o relaţie de câteva luni cu un bărbat însurat. Avem vreo şansă să formăm o familie în ani următori?

Cu casa a 7-a în Scorpion, faptul că bărbatul pe care îl iubiţi este căsătorit cu o altă femeie nu reprezintă o problemă majoră pentru dumneavoastră. sau, mai bine zis, reprezintă o problemă care poate fi rezolvată.
Această relaţie poate să evolueze bine pe termen de câţiva ani, dar pentru asta trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare şi cu capacitatea de a îndura o serie întreagă de momente neplăcute. Dacă vă veţi fixa însă scopul de a fi împreună şi veţi dori acest lucru şi veţi lucra pentru asta pe termen lung, atunci aveţi şanse reale de reuşită.


2. Valeria, 18.11.1981, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, O să mă mărit anul acesta cu C.?

Datorită trigonului dintre Jupiter şi Juno, care se va manifesta pe durata verii acestui an, există posibilitatea unei căsătorii. Aspectul se va repeta şi în primele luni ale anului 2011.
În ceea ce priveşte strict relaţia cu C., aceasta va evolua foarte bine, în ciuda posibilităţii apariţiei unor mici probleme, în viitorul apropiat, pe termen foarte scurt însă. Odată cu depăşirea acestora, sunt foarte posibile planurile de căsătorie.
Aşadar, sunt mari şanse să faceţi nunta ori în această vară, ori la începutul anului viitor.


loading...

loading...
Horoscop