RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2011

Mesaje primite pe 30 Iunie

1. Ana, 02.03.1981, mesaj trimis pe 30 Iunie, Când se va căsători el şi cu cine ?

El se va căsători după anul 2013.
Dacă o va facemai înainte, mariajul va fi unul nereuşit, care se va încheia rapid.
Aleasa lui va fi o femeie casnică (nu în sensul că nu are serviciu, ci în sensul că se ocupă bine de gospodărie), cu un aspect fizic foarte atrăgător. La baza relaţiei va sta o potrivire sexuală perfectă şi, mai apoi, faptul de a avea un copil împreună.


2. Ana, 02.03.1981, mesaj trimis pe 30 Iunie, Va reuşi el să se rupă emoţional de ea?

Da.
Are această capacitate şi o va folosi.


3. Gabriela, 18.01.1978, mesaj trimis pe 30 Iunie, Mă iubeşte Dragoş? Cu cine (... mesaj incomplet)

Îi place să fie cu tine deoarece se simte bine, puternic şi stăpân pe sine atunci când sunteţi împreună.
În ceea ce priveşte strict sentimentele faţă de tine, nu trebuie să îţi faci iluzii prea mari. Nu putem vorbi de iubire, în acest moment.


4. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 30 Iunie, Mai are rost să mai sper în relaţie serioasă cu P. Dacă el vorbeşte şi cu alte fete? Nu ştiu ce ar trebui să fac.

Luptă pentru el, demonstează-i că ţii la el şi că îl poţi face mai fericit decât oricare alta!
Nu este o soluţie să dai înapoi de fiecare dată când apare o problemă.


5. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 30 Iunie, Vrea ceva cu fata aia sau el e decis să rămână cu mine în viitor şi să avem o familie ?

Are intenţii mai serioase cu tine, persoana respectivă nu este un obstacol serios în calea relaţiei voastre. De altfel, legătura lor nici nu s-a dezvoltat serios şi nici nu se va dezvolta pe viitor.


6. A., 31.01.1976, mesaj trimis pe 30 Iunie, Ziua, am visat o brunetă cu ochii albaştri într-o maşină gri, la început de an. Nu era româncă cred, ea va fi destinul meu în afara ţării?

Visul indică una din relaţiile pe care le vei avea pe viitor, dar nu este vorba de o persoană care va juca un rol decisiv în evoluţia ta.
Pur şi simplu ai întrezărit un crâmpei din ceea ce urmează să fie, însă nu dintr-un moment important.


Mesaje primite pe 29 Iunie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 29 Iunie, Fostul soţ insistă într-una săne împăcăm, că s-a schimbat, că ne iubeşte şi pe mine şi pe copil, că nu poate sta fără noi. Eu încă nu sunt sigu

Are dreptate în ceea ce priveşte iubirea pe care v-o poartă, atât ţie, cât şi copilului.
În schimbările de care vorbeşte nu sunt atât de profunde precum susţine el – chiar dacă acum e convins de contrariu.
Reluată, relaţia ar fi searbădă,lipsită de convingere şi de suflet, de pasiune. Meriţi mai mult decât atât.


2. Andreea, 21.12.1981, mesaj trimis pe 29 Iunie, Ce sentimente are Horia pentru mine?

Nu doreşte să fie aproape de tine. Dimpotrivă, simte nevoia de singurătate şi nu este dispus în niciun caz să ia vreo decizie importantă.


3. Andreea, 21.12.1981, mesaj trimis pe 29 Iunie, Ce se va întâmpla cu mine şi cu Horia?

Va ajunge la concluzia că este mai bine pentru el să fie alături de tine. La baza acestei decizii nu vor sta însă sentimentele pentru tine, ci alte interese sau trăsături ale lui, fără legătură cu viaţa voastră de cuplu.
Puteţi dezvolta o relaţie pe termen lung, însă nu va fi vorba de o mare iubire.


4. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 29 Iunie, Ce sentimente şi intenţii are faţă de mine în prezent?

Îi place de tine, putem vorbi despre începutul unei poveşti de iubire.
Se simte bine atunci când este cu tine şi are încredere în forţele proprii.
Ttuşi, e convins că trebuie să mai aştepte, înainte ca lucrurile să evolueze.


5. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 29 Iunie, Este bine să am, să încerc să am o relaţie cu el sau aş putea regreta?

Merită să încerci. Veţi ajunge cu siguranţă să vă înţelegeţi bine, auspiciile sunt excelente în ceea ce priveşte comunicarea.
O problemă ar putea-o reprezenta faptul că nu reprezinţi chiar genul de femeie cu care este el obişnuit sau la care visează, însă acestea sunt lucruri care se pot regla pe parcurs, tocmai datorită comunicării excelente – punctul forte al unei eventuale relaţii.


Mesaje primite pe 28 Iunie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 28 Iunie, Care sunt sentimentele şi intenţiile lui S. dându-mi numărul de telefon ? Ce influenţă va avea asupravieţii mele ?

Doreşte să înceapă o relaţie cu tine, să deveniţi apropiaţi.
Concret, din punct de vedere al lucrurilor făcute împreună, nu se va întâmpla mare lucru. În schimb, te va ajuta să îţi lămureşti mai multe lucruri, te va aduce, indirect şi fără să vrea, la un nou nivel de înţelegere.


Mesaje primite pe 27 Iunie

1. Oala, 07.06.1985, mesaj trimis pe 27 Iunie, Soţul meu va fi român sau străin? Profilul său, cum va fi ca persoană?

Străinătatea face parte din destinul tău, dar e mai bine să eviţi o căsătorie cu un partener străin. Pentru tine, cea mai bună variantă rămâne căsătoria cu o persoană din ţară.
Va fi un bărbat foarte emotiv, fin, sensibil, preocupat de propria sănătate şi de modul în care arată. Va avea aspecte astrale importante în Fecioară, Balanţă şi Peşti.


2. Oala, 07.06.1985, mesaj trimis pe 27 Iunie, Perioade favorabile profesiei în viaţă. Voi munci de azi înainte 10 ani în străinătate?

Nu va fi o continuitate de 10 ani în acelaşi loc. Veţi avea multe momente de ruptură pe plan profesional, vor fi în permanenţă întreruperi, salturi, evoluţii surprinzătoare nu numai pentru cei din jur, ci şi pentru dumneavoastră înşivă.
Actualmente, se exercită o influenţă stresantă, care face să apară numeroase obstacole pe plan profesional. Ea urmează să dispară la sfârşitul acestui an. Prin urmare, începutul lui 2012 poate să aducă un salt în carieră.
Apoi, intervalul iulie 2012-septem brie 2013 trebuie folosit la maxim, deoarece poate să aducă evoluţii extrem de pozitiv. Atunci e momentul de acţiune hotărâtă.


3. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 27 Iunie, Când am fost certaţi, am găsit la P. în telefon mesaje de la altă fată. Mie mi-a zis că nu mai vorbesc, mă minte sau zice adevăr?

Există altă fată în viaţa lui. Relaţia lor nu e una serioasă, dar există.
Aşadar, te minte atunci când afirmă că a rupt orice legătură.


4. A., 31.01.1976, mesaj trimis pe 27 Iunie, Voi reuşi în septembrie, când plec în Anglia, să găsesc ceva mai bun de muncă? Sau rămân până anul viitor pe ce am acum?

Vei rămâne cu ceea ce ai găsit până acum. Este posibil să apară mici obstacole chiar şi în legătură cu acest angajament, dar acestea vor putea fi depălite, dacă dai dovadă de hotărâre.


Mesaje primite pe 26 Iunie

1. Lyon, 07.03.1977, mesaj trimis pe 26 Iunie, Voi fi cu M.? Oare ce-mi doresc, că nici eu nu ştiu?

Ce doreşti, depinde de tine, de liberul tău arbitru.
Destinul vă permite să fiţi împreună şi chiar sprijină posibilitatea acestei relaţii. Dacă te decizi că vrei şi tu acest lucru, totul va fi bine.


2. Lyon, 07.03.1977, mesaj trimis pe 26 Iunie, Ce sentimente are M. pentru mine? Mă iubeşte, aşa cum zice? Ce părere a avut când i-am zis…?

Te iubeşte, are sentimente frumoase pentru tine şi este dispusă la construirea unei relaţii pe termen lung.
Totul e să îndrăzneşti, să te decizi ce doreşti şi să treci la fapte.


3. Elena, 13.07.1986, mesaj trimis pe 26 Iunie, De ce nu a mers relaţia cu Ionel? Cum mă percepe el pe mine? Avem sau nu multe în comun?

Relaţia nu a mers din cauză că prea multe lucruri au rămas nespuse şi prea multe dorinţe neîmpărtăşite. Fiecare ezita atunci când era vorba să vorbească deschis cu celălalt, iar de aici au apărut probleme, care într-un final au explodat.
El te percepe acum ca pe ceva din trecut, o pagină întoarsă a vieţii sale.
Există destule asemănări şi puncte comune între voi doi, însă cea mai mare parte dintre ele sunt pasive, nu influenţează relaţia.


4. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 26 Iunie, Îmi voi găsi un job în curând sau când, că nu mai rezist?

Tranzitul lui Saturn prin casa a 6-a face lucrurile atât de dificile, dar cu voinţă poţi depăşi obstacolele care apar.
Perioada actuală, până în septembrie inclusiv, e problematică din acest punct de vedere, dar în toamnă perspectivele vor fi deja mai bune.


5. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 26 Iunie, Vrea L. să avem o relaţie? Cum s-a simţit când i-am spus informaţiile pe care i le ascunsesem?

Informaţiile nu i-au picat bine şi nici faptul că i le ascunsesei. Sentimentul care a apărut imediat a fost o nevoie de îndepărtare, de retragere.
Referitor la relaţie, e în expectativă. Nu are de gând să facă vreun pas hotărâtor, te lasă pe tine să acţionezi.


6. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 26 Iunie, L. susţine că mă iubeşte şi că vrea un bebe cu mine? E adevărat sau râde de mine?

Exagerează, mai ales atunci când vorbeşte despre bebe. În mod clar, nu e pregătit pentru aşa ceva, nici cu tine, şi nici cu altcineva.
Actualmente e mai mult o glumă (sau o sondare a terenului, din partea lui), dar ce nu ştie nici el e că, pe termen lung, totul are şanse să devină realitate.


7. Roxana, 17.10.1981, mesaj trimis pe 26 Iunie, Mai are rost să aştept să realizeze Dragoş că suntem făcuţi unul pentru celălalt? Ne vom împăca?

Mai încearcă o dată să îi oferi ceea ce îşi doreşte, spunându-i ce îţi doreşti şi tu de la el.
Dacă nu merge nici acum, e momentul să mergi mai departe şi să cauţi altceva.


8. Gabriela, 18.01.1978, mesaj trimis pe 26 Iunie, Ce se va întâmpla între mine şi Dragoş în viitor? Vom avea o relaţie sau lucrurile se termină aici?

Sunt şanse foarte bune să aveţi o relaţie, pe viitor.
Până acum, relaţia voastră a fost construită pe baze şubrede şi prăbuşirea era de aşteptat.
Reconstrucţia va veni după ce veţi lămuri problemele existente până acum, ceea ce va face ca noua etapă a relaţiei să fie una mult mai bună., din punct de vedere al solidităţii cuplului şi al cunoaşterii reciproce a celor doi parteneri.


Mesaje primite pe 25 Iunie

1. Ela, 29.01.1978, mesaj trimis pe 25 Iunie, Astroprofesie

Construirea unei cariere de succes este principalul dumneavoastră scop, în această existenţă.
Veţi avea destule greutăţi în perioada următoare (acest an şi următorul, 2012). După aceea, lucrurile vor începe să meargă mult mai bine.
E bine să vă bazaţi pe colaboratori, să iniţiaţi diferite parteneriate, pe plan profesional. În tandem, aveţi şanse mai mari de succes decât singură. În special parteneriatele cu alte femei se vor dovedi, la un moment dat, foarte profitabile.


2. Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 25 Iunie, Aventurile şi relaţiile tulburi ale Oanei au fost când eram împreună sau după? A avut o relaţie sexuală?

Nu a avut legături sexuale cu alţi bărbaţi cât tip a fost cu dumneavoastră.
Aventurile ei au început să aibă loc după aceea.


3. Oala, 07.06.1985, mesaj trimis pe 25 Iunie, Voi avea o situaţie financiară prosperă în viaţă? Când şi cum, având propria afacere de succes sau conducând un grup?

Va fi nevoie de foarte multă muncă, depusă de dumneavoastră personal.
În ceea ce priveşte afacerile, obstacolele sunt numeroase şi e de aşteptat să apară surprize neplăcute chiar şi atunci când, în sfârşit, reuşiţi să daţi lovitura.
Aşadar, calea spre reuşită este reprezentată de muncă, în sensul clasic al cuvântului.
Ora de naştere ne-ar permite să vă oferim mai multe indicii, inclusiv legate de perioadele de timp favorabile.


Mesaje primite pe 24 Iunie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 24 Iunie, De ce s-a răzgândit ? Mai are rost să insist ? Vom ajunge la o relaţie sau fiecare va merge pe drumul său ?

A avut senzaţia că îi oferiţi mai mult decât merită sau mai mult decât poate el să ducă – chiar dacă nu era vorba de o povară, ci mai degrabă de un cadou. I se părea că nu vine ca un rezultat ar unor eforturi depuse de el în acest sens.
Există încă un viitor împreună. Nu neapărat „împreună“ în sensul pe care vi-l doriţi, dar veţi mai sta destul timp unul în preajma celuilalt.


Mesaje primite pe 23 Iunie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 23 Iunie, Care sunt sentimentele lui M. după această seară? Ar fi acceptat invitaţia mea? L-am intimidat?

În momentul respectiv, sentimentele au fost pozitive, iar invitaţia ar fi fost acceptată.
Gândindu-se însă apoi mai bine, lucrurile s-au inversat. Şansele de apropiere pe termen lung s-au redus, în zilele următoare respectivei întâlniri.


2. Oala, 07.06.1985, mesaj trimis pe 23 Iunie, Pot schimba conjuncturile ca să fie el bărbatul vieţii mele?

Greu.
Într-adevăr, stele predispun, nu dispun.
Dar diferenţa între a acţiona conform influenţelor şi a încerca să faci lucrurile altfel e cea dintre a te lăsa dus de apă pe o plută sau a încerca să înoţi împotriva curentului, într-un râu rece de munte.
E nevoie de hotărâre, de rezistenţă la dezamăgiri (care nu vor întârzia să apară) şi de mare încredere în forţele proprii.


Mesaje primite pe 20 Iunie

1. Elena, 13.07.1986, mesaj trimis pe 20 Iunie, Completare la mesajul din 15 iunie

Noile date confirmă cele afirmate anterior, lărgind puţin intervalul de timp favorabil.
Perioada în care aveţi cele mai mari şanse să întâlniţi persoana alături de care veţi lega o relaţie durabilă este cuprinsă între aprilie şi iunie 2012.


Mesaje primite pe 18 Iunie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ce a înţeles el din ultimul mail pe care i l-am trimis?

Mai nimic.
Nu l-a determinat decât să meargă în continuare mai departe cu ochii închişi, „la noroc“.
Dominantă a rămas lipsa de responsabilitate.


Mesaje primite pe 15 Iunie

1. Elena, 13.07.1986, mesaj trimis pe 15 Iunie, Când îmi voi întâlni jumătatea ? Când voi avea următoarea relaţie serioasă ?

Aprilie 2012 este o lună propice pentru iniţierea unei relaţii serioase, care să cunoască o dezvoltare pe termen lung.
Este posibil ca relaţia să debuteze în timpul unei călătorii, iar partenerul să fie mai în vârstă decât dumneavoastră.
Pentru mai multe amănunte, ar fi util să cunoaştem şi ora de naştere.


2. Anca Maria, 15.10.1981, mesaj trimis pe 15 Iunie, Un prieten bun a decis brusc să încetăm relaţia. M-a afectat. Ce rol are el pentru mine?

Trezire. Trebuie să înţelegi ceva din această experienţă, să îţi dai seama unde nu au mers lucrurile.
Nu e vorba de lucruri pe care le-ai făcut greşit, ci de lucruri bune care nu au fost făcute.


3. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 15 Iunie, Ce simte pentru mine şi ce intenţii de viitor are ?

Ţine la tine, putem vorbi despre iubire între voi doi.
Iar intenţiile de viitor sunt serioase,pe măsura acestui sentiment.


4. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 15 Iunie, S-a retras pentru a-şi face ordine în viaţă. Va reveni sau asta a fost tot ?

Nu a fost tot.
Sunt şanse bune ca revenirea să se producă mai repede decât vă aşteptaţi amândoi.
Nu va putea să stea singur.


Mesaje primite pe 14 Iunie

1. Cmr, 03.03.1969, mesaj trimis pe 14 Iunie, Care sunt intenţiile acestei femei? Ce trebuie să fac?

Nu ne-aţi spus la ce femeie vă referiţi.
Există, într-adevăr, o persoană de sex feminin în apropierea dumneavoastră, cu intenţii ascunse, care încearcă să tragă de iţe astfel încât să producă o schimbare majoră în viaţa dumneavoastră.
Cea mai potrivită atitudine e să discutaţi deschis şi cu alte persoane despre bănuielile dumneavoastră. Nu încercaţi să rezolvaţi problema pe cont propriu!


2. Tonica, 15.10.1981, mesaj trimis pe 14 Iunie, Când mă voi căsători?

Mai aveţi de aşteptat cel puţin doi şi jumătate.
Abia din toamna 2013 se poate vorbi de planuri serioase pentru o căsătorie de succes.


3. Tonica, 15.10.1981, mesaj trimis pe 14 Iunie, Cum va fi anul ăsta professional? Voi aduna bani de casă?

Realizări pe plan profesional sunt posibile pe durata lunilor august şi septembrie.
Banii de casă vor fi suficenţi abia pe parcursul anului următor, 2012, când se anunţă o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar.


4. M., 15.06.1979, mesaj trimis pe 14 Iunie, Ce sentimente are M. pentru mine de când am văzut că vrea să se apropie de mine? Mă iubeşte?

Are sentimente mai puternice decât înainte. Ţine la tine mai mult decât îţi spune sau decât lasă să se înţeleagă.
Totuşi, nu te vede încă drept singura variantă de fată alături de care ar putea şi ar vrea să îşi petreacă viitorul.


5. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 14 Iunie, Îl cunosc deja pe jumătatea mea? Cum va fi ca persoană?

Încă nu vă cunoaşteţi.
Principala trăsătură a lui pare fi seriozitatea în ceea ce priveşte munca. E un om care îşi face datoria la serviciu şi care va avea de câştigat de pe urma acestei atitudini.
Ca persoană, e fin, iubeşte curăţenia şi îi plac femeile aranjate, care se îngrijesc şi dau atenţie aspectului lor exterior.


6. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 14 Iunie, Cel cu care o să mă căsătoresc va fi român sau străin?

Sunt şanse bune să vă căsătoriţi cu un străin. Chiar dacă nu va fi străin, va fi în mod sigur o persoană care călătoreşte mult şi care a petecut sau va petrece, la un moment dat, mai mult timp în străinătate.


7. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 14 Iunie, Următoarea relaţie cu cine va fi (vârstă, zodie, profesie)? Cum va fi relaţia, cum şi când îl voi cunoaşte?

Şansa unei relaţii de scurtă duratăse iveşte în acest an, cândva în intervalul iulie-septembrie. Este un bărbat mai în vârstă decât dmneavoastră, serios, cu o poyiţie socială bună. Totuşi, relaţia nu se va dezvolta, mai mult din motive exterioare, care nu ţin de niciunul din cei doi parteneri implicaţi.
Primăvara anului 2012 aduce o relaţie mult mai serioasă, care va dura mai mult timp. Partenerul va fi un bărbat dintr-o zodie de pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn). Relaţia nu se va materializa într-o căsătorie şi e foarte probabil să nici nu ajungeţi să locuiţi împreună, însă va fi una frumoasă, percepută de ambelepărţi ca atare.


Mesaje primite pe 13 Iunie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Referitor la căsătoria celor trei fete.

Pentru S., cea mai bună perioadă este cuprinsă între toamna anului 2013 şi primăvara anului 2014. În schimb, perioada actuală, până la sfârşitul acestui an calendaristic, este defavorabilă parteneriatelor şi mai ales căsătoriei.
Pentru A., toamna 2015 şi primăvara şi vara 2016 sunt anii cei mai indicaţi pentru o căsătorie. Ca perioadă nefavorabilă, amintim vara aceluiaşi an 2015.
Atât în cazul lui A., cât şi al lui S., e posibil să nu fie vorba de o căsătorie îndelung pregătită şi programată din timp, ci de o decizie luată cu repeziciune.
Pentru G., toamna 2015 şi primăvara 2016 sunt de asemenea favorabile, însă aici pot să apară şi surprize, în funcţie de ora de naştere.


Mesaje primite pe 11 Iunie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Întrebare referitoare la căsătorie

Ne-aţi trimis trei date de naştere diferite, astfel că nu am putut înţelege căsătoria căror două persoane vă interesează. Vă rugăm să reveniţi cu un sms sau cu lămuriri pe emailurile indicate la rubrica Contact.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Se va îndrăgosti de mine Cristi în viitorul apropiat?

Pe parcursul acestei luni, sunt şanse să îl atrageţi mai aproape.
E bine să profitaţi de ele înainte de venirea lui iulie, pentru că atunci de deschiderea lui ar putea profita şi alte persoane.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 11 Iunie, Ce sentimente are Cristi pentru mine acum?

Aţi devenit o prezenţă obişnuită în viaţa lui, dar nu una atât de importantă precum v-aţi dori.
Ce simte pentru dumneavoastră este doar simpatie, nu putem vorbi încă despre sentimente mai adânci decât atât.
E încă prea multă instabilitate în ceea ce simte.


Mesaje primite pe 09 Iunie

1. Eva, 11.06.1978, mesaj trimis pe 09 Iunie, Se va înfiripa o relaţie de dragoste între mine şi Dan? Ce fel de întâlnire avem în viaţă?

Elementele care vă diferenţiază sunt mai numeroase şi mai puternice decât cele care vă unesc.
Cuadratura dintre Soarele lui şi Luna dumneavoastră indică faptul că, dacă relaţia va ajunge să dureze mai mult timp, se va transforma într-una dominată de el.
Cuadratura dintre Lună şi Pluton indică nepotriviri pe plan sexual şi, de aici, diferite frustrări şi conflicte.
E mai bine să nu aveţi obiective prea mari în legătură cu această relaţie sau cu posibilitatea ei.


Mesaje primite pe 08 Iunie

1. Anca Maria, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Iunie, Referitor la relaţia părinţilor.

Relaţia dintre părinţii dumneavoastră va cunoaşte o revigorare şi totul va fi spre mai bine.
În ciuda vorbelor şi a problemelor existente, la nivel emoţional totul este în regulă – există sentimente pozitive, între ei doi. Şi pe această bază se poate construi foarte mult.


2. Anca Maria, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Iunie, Referitor la creditul pentur locuinţă

Ar fi mai indicat să aşteptaţi primăvara anului 2012, pentru a finaliza aceste demersuri.
Atunci, şansele de reuşită sunt mult mai mari, iar o locuinţă achiziţionată între martie şi decembrie anul viitor se va dovedi mult mai bună pentru dumneavoastră, din toate păunctele de vedere.


3. Anca Maria, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Iunie, Referitor la casa bunicului

Tatăl are şanse să obţină o sumă importantă de bani.
Pentru asta, e nevoie să nu se bazeze numai pe forţele proprii, ci să apeleze la orice ajutor din exterior pe care îl poate obţine.


Mesaje primite pe 07 Iunie

1. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 07 Iunie, Următoarea relație cu cine (vârstă, zodie, profesie), cum va fi relația, cum îl voi cunoaște și când. Mulțumesc.

Posibilitățile sunt multiple, dar cele mai mari șanse de a începe o nouă relație sunt în ultimele două luni ale acestui an. E cel mai bine să aveți răbdare și să așteptați până atunci, deoarece orice începe mai devreme va întâmpina multe obstacole și va rezista prea puțin timp – fără ca măcar acea perioadă scurtă să fie frumoasă.
Din punct de vedere al comportamentului, va fi un bărbat destul de copilăros, chiar dacă – profesional și ca poziție socială – stă bine și are ceva responsabilități.
Ca zodie, va fi Leu sau va avea elemente astrale importante (Luna sau Ascendentul) în Leu.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 07 Iunie, Voi avea vreodată o situație financiară bună, fără datorii și grija zilei de mâine?

Da, dar după multe eforturi și abia când veți fi aproape de vârsta a treia.
Cel mai potrivit comportament financiar pentru dumneavoastră este economisirea, constituirea unor rezerve de bani cât mai consistente. Puteți începe cu orice sumă și să puneți constant acolo ceva, veți vedea că va fi ca un fel de magnet care va atrage mai mult.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 07 Iunie, Datorii karmice recirpoce și ce anume trebuia să învăț eu de la el?

Ceva legat de modul de înțelegere a trecutului și de concepția despre viața de familie.
Încercați să vă dați seama în ce mod a influențat relația cu el relațiile dumneavoastră cu rudele și cu prietenii mai vechi, fie concret, fie doar ca mod de raportare interioară, a dumneavoastră, la persoanele respective.


4. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 07 Iunie, Am probleme foarte mari la serviciu și multe „bețe în roate”, nerecunoaștere a muncii, enervare și nu știu ce să fac să îmbunătățesc situația.

Trebuie să vă bazați cât mai mult posibil pe munca pe cont propriu. Colaborările nu sunt bine aspectate în această perioadă și nu are rost să aveți așteptări prea mari de la ceilalți, deoarece acestea vor fi înșelate.
Începutul tranztiului lui Saturn prin casa serviciului, în noiembrie acest an, nu va fi de natură să rezolve problemele, ci dimpotrivă. Veți păți pe un teren nesigur, pentru o perioadă medie de timp.


5. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 07 Iunie, Referitor la răspunsul din 5 iunie: ce anume îl reține?

Problemele par să vină din exterior. Mai precis, e vorba de modul în care alte persoane apropiate lui percep sau vor percepe relația voastră.
Apoi, trebuie ținut cont de faptul că relația are șanse mai bune de dezvoltare după ce el va face niște călătorii.


6. Nefertari, 29.08.1984, mesaj trimis pe 07 Iunie, Mă iubește Răzvan, fostul iubit ? Ce se va întâmpla cu el și cu mine ? Sunt foarte tristă. Când o să fiu fericită și când o să trăiesc și eu o re

A doua parte a întrebării tale constituie cel mai grăitor răspuns referitor la relația cu Răzvan. Întrebi când o să trăiești o relație de iubire „pentru prima dată”, așadar, conștient sau nu, nu consideri că ceea ce ai trăit cu el a fost o adevărată relație de iubire. În aceste condiții, de ce să plângi după ea și de ce să optezi pentru reluarea ei, în condițiile în care există și alte variante și e mult mai potrivit să cauți pe cineva nou?
Din punct de vedere astrologic, întreaga perioadă cuprinsă între iulie 2011 și decembrie 2012 este favorabilă pe plan relațional. Iar balta e plină de pești...


Mesaje primite pe 06 Iunie

1. Army, 31.01.1976, mesaj trimis pe 06 Iunie, Îmi vine luna asta răspunsul pentru plecare în UK? LE e greu amicilor să meargă la firmă să întrebe, să nu mă bazez pe ei? Când voi pleca pe bune?

E bine să apelezi cât mai puțin la orice intermediar, fie el amic de încredere sau numai simplă cunoștință.
Dacă te vei baza pe altcineva, răspunsul va întârzia, iar atunci când va veni o să fie vag, însemnând de fapt o nouă amânare.
Ia inițiativa, treci la o abordare directă, personală a problemei și vei avea un răspuns încă pe parcursul acestei luni!


2. Cristina, 15.11.1967, mesaj trimis pe 06 Iunie, Cât timp voi mai fi singură?

Intrarea lui Jupiter în Taur, care a avut loc recent, are efecte foarte bune pentru dumneavoastră, pe plan relațional. Aveți atât soarele, cât și Ascendentul, în Scorpion, astfel că, pe parcursul următoarei perioade de 12 luni, această planetă benefică – Jupiter – o să vă tranziteze casa căsătoriei și a parteneriatelor.
Prin urmare, cu siguranță nu veți mai fi singură anul viitor pe vremea aceasta. E posibil să întâlniți persoana potrivită oricând, în acest interval de timp.


Mesaje primite pe 05 Iunie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 05 Iunie, Ce sentimente are pentru mine în acest moment ? Există şanse să se îndrăgostească de mine ?

Are o atitudine rezervată, aşteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile.
Exisă şanse să se îndrăgostească de dumneavoastră, dar asta nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Este prea reţinut.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 05 Iunie, De ce M. a renunţat la plecarea din 31 mai şi a venit la eventul la care am fost şi eu? Car sunt sentimentele lui acum ?

Plecarea lui va avea loc, dar mai târziu. Aşadar, a fost vorba de o amânare.
A venit pentru că aşa i s-a părut corect să procedeze, a avut un sentiment că face lucrul potrivit dacă vine acolo.
Acum e dominat în continuare de ideea că trebuie să facă ce se cuvine ce e drept. Se simte mult mai puternic şi stăpân pe sine.


Mesaje primite pe 04 Iunie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 04 Iunie, Ce să mă mai fac cu L., am urmat sfatul dvs şi i-am spus direct că-l vreau, a reacţionat aiurea, că el vrea să fim doar amici nu altceva, i-am spus că n

Nu te-a respins şi nici nu te-a acceptat. Preferă să păstreze relaţia aşa cum e acum, iar până acum tu l-ai ajutat să o facă, deoarece nu îi spusesei adevărul.
El intuia că simţi ceva pentru el, dar nu bănuia intensitatea sentimentelor. Tocmai de aceea, prima reacţie a fost de respingere, dar apoi a revenit imediat, cerându-ţi să vă vedeţi în continuare.
Fă în continuare aluzii la ce simţi pentru el, deoarece nu poate rezista prea mult!


2. Cristina, 30.05.1971, mesaj trimis pe 04 Iunie, Un verişor vrea să-mi facă cunoştinţă cu cineva căruia i-a murit nevasta şi are un copil. Astrorelaţie.

Merită încercat.
Veţi vedea că sunt destule lucruri pe care le aveţi în comun şi că puteţi comunica destul de bine.
Este o relaţie care trebuie construită încet, cu răbdare, fără nicio grabă.


Mesaje primite pe 03 Iunie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 03 Iunie, Întrebări relaţie

Am trimis răspunsurile pe e-mail.


Mesaje primite pe 02 Iunie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 02 Iunie, Întrebarea referitoare la Lush

Vă rugăm să reveniţi cu amănunte pe mail, deoarece textul întrebării dumneavoastră a fost prea lung şi nu a încăput în mesaj.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 02 Iunie, Aş vrea să fac un credit, să achit o datorie. E bine să-l fac? Îl voi obţine?

E bine să nu îl faceţi, cel puţin pe parcursul acestei luni.
Creditul trebuie să reprezinte doar ultima soluţie, după cele-aţi epuizat pe toate celelalte. Si, chiar şi atunci, dacă veţi constata că aveţi nevoie neapărată de el, aşteptaţi luna iulie !


3. Andrei, 05.03.1980, mesaj trimis pe 02 Iunie, Sunt implicat de ceva vreme într-un process care se tot amână. Vor să mă scoată vinovat, deşi toate probele demonstrează (contrariul). Ce mă aşteaptă

În viitorul apropiat, evoluţiile vor fi în favoarea ta.
Apoi,pe durata toamnei, sunt de aşteptat probleme, după care totul se va rezolva cu bine la începutul anului 2012, în ianuarie şi februarie.


loading...

loading...
Horoscop