RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2011

Mesaje primite pe 29 Ianuarie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, De ce m-a căutat George ? Mă va mai căuta ?

Nu avea ceva foarte clar în minte, pur şi simplu a testat terenul.
Te va mai căuta doar dacă tu îi vei da semnale clare că îţi doreşti acest lucru.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Cum va merge relaţia cu L., dacă într-adevăr voi avea vreo relaţie ?

Va fi o relaţie în care el va avea principalul cuvânt de spus. Veţi discuta mult despre c simţi tu şi despre nevoile şi dorinţele tale dar, în ciuda acestui fapt, el va lua mereu deciziile importante.


3. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Acum, că am reluat relaţia cu Fabian, dar pleacă în străinătate, cum va decurge relaţia noastră şi dacă mă va chema la el.

Relaţia va merge bine, deoarece acum există o legătură puternică între voi.
Nevoia de a fi cu tine se va face manifestată mai ales imediat după plecarea lui, după care se va concentra pe ce are de făcut acolo, pentru ca apoi să devină posibil să fiţi din nou împreună, odată ce el va fi reuşit.
Mai întâi, e posibil să te cheme în vizită, iar apoi, treptat, să faceţi planuri de mutare propriu-zisă.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Mă va căuta M. Dacă voi schimba jobul ? Ne vom despărţi definitiv ?

A doua variantă – despărţirea – devine cea mai probabilă, în cazul schimbării jobului. Aceasă mutare ar contribui la finalul relaţiei.


5. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Ce intenţii are M. Faţă de mine după ce i-am arătat că nu mă mai interesează relaţia cu el ?

Nu a renunţat definitiv la această relaţie şi e posibil să mai facă încercări de apropiere.
Nu crede că totul s-a terminat între voi, simte că trebuie să mai urmeze ceva.


6. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Oferta de job primită în decembrie este în avantajul meu ? Să insist pentru negociere ?

Poate da rezultate bune pe plan financiar, deci merită să insistaţi.


Mesaje primite pe 28 Ianuarie

1. Gabriela, 07.01.1978, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Cât va dura căsnicia dintre fostul meu iubit şi actuala lui soţie?

In mod normal, dacă îşi doresc cu adevărat un cuplu închegat, în care să se simtă fericiţi, niciunul nu va fi mulţumit de celălalt.
Căsnicia lor poate să dureze pe termen lung doar dacă se resemnează cu o situaţie nici bună, nici rea, în care nu se simt nici împliniţi, dar nici cu totul nefericiţi.


Mesaje primite pe 27 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, M-am gândit să trimit mailul pentru ca să-i spun tot ce am de spus fără să fiu constrânsă la fiecare vorbă şi ca să nu-mi întunece sentimentele jude

Da, pentru că ne referisem inclusiv într-un răspuns anterior la faptul că, faţă în faţă, există riscul să nu îi puteţi spune nici tot ce aveţi pe suflet, şi nici în modul în care aveţi de gâns să o faceţi.
In plus, scrisul se păstrează şi e mai greu ca vorbele scrise să fie răstălmăcite veodată.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Acum, că i-am trimis mailul, ce hotărâre va lua în privinţa relaţiei lor ? Dar vis-a-vis de mine ?

Mailul a avut un efect negativ în privinţa relaţiei lor, în sensul că a şubrezit-o.
In ceea ce priveşte relaţia voastră, nu i-a adus nicio lămurire în legătură cu ceea ce are de gând să facă, ci dimpotrivă, simte că păşeşte pe un teren extrm de nesigur.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Referitor la relaţia dintre ei: eu cred că se ascund de ochii mei, aşa e? De ce ?

Ţi-ai pus amprenta puternic asupra lui şi încă îl influenţezi, chiar şi de departe.
Apoi, afişarea cu ea ar însemna să recunoască faptul că o mare parte din lucrurile pe care ţi le-a spus de-a lungul timpului nu au fost adevărate. Chiar faptul de a fi cu ea contrazice afirmaţii anterioare ale lui.
Apoi, un alt aspect ţine de faptul că el nu vede această relaţie ca pe una menităs ă dureze mult timp, ori în asemenea condiţăii nu te afişezi prea mult cu persoana respectivă.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, I-am trimis un mail, a fost necesar să-i spun ce am pe suflet. Cum a reacţionat?

Ca primă reacţie, a fost un impuls emoţional necontrolat spre dumneavoastră, genul de flash care, pe lângă amintiri, te face să retrăieşti, pentru scurt timp, şi sentimentele legate de amintirile respective.
Apoi, gustul rămas nu a fost la fel de bun, în sensul că i s-a părut că mailul respectiv îi complică viaţa şi îl obligă din nou să îşi pună întrebări importante, de car euneori preferă să fugă.


5. Army, 31.01.1976, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Se gândeşte la mine, mă va căuta într-o zi ? Va reveni la sentimente mai bune ?

Este posibil să revină la sentimente mai bune, dar nu trebuie să te bazezi pe faptul că te va căuta ea.
Tu eşti cel care trebuie să facă eforturi pentru ca voi să fiţi din nou împreună.
Astăzi voi trimite un mail cu o analiză mai pe larg a acestei probleme.


Mesaje primite pe 26 Ianuarie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Mă voi căsători a doua oară? Dacă da, câteva detalii despre acest bărbat şi peste cât timp îl voi cunoaşte.

Chiar la sfârşitul acestui an se încheie o îndelungată perioadă în care s-au exercitat diferite influenţe negative pe plan relaţional.
Dacă aţi realizat deja în viaţa dumneavoastră şi în dumneavoastră înşivă transformările necesare (şi le-aţi realizat deja, după cum ne-aţi scris), atunci energiile se deblochează şi vă puteţi aştepta la o nouă relaţie.
Principalele calităţi ale următorului partener de viaţă vor fi sociabilitatea şi sensibilitatea. Poate să aibă chiar talente artistice sau să fie un mare iubitor al artei.


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Astrobani

În această primăvară, e nevoie de o schimbare sau de o dezvoltare în ceea ce priveşte modul de a câştiga bani. La sfârşitul lui februarie şi între 15-20 aprilie pot să apară propuneri de afaceri, dezvoltări noi la serviciu, idei care să aducă succes. Luaţi-le în serios şi puneţi-le î aplicare!
Altfel, nu se va schimba nimic decisiv.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Am băgat actele de divorţ, aşteptăm procesul acuma, dar nu mai ştiu ce să fac, toată lumea şi el inclusiv zice să ne împăcăm, că mă iubeşte şi d

Şansele ca el să se schimbe şi ca problemele care au făcut să ajungeţi aici să dispară sunt mici.
Decât un şoc puternic al putea duce la o transformare profundă în el, dar se pare că decizia de divorţ nu a făcut încă acest lucru.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Totuşi eu cred că acea tentativă de împăcare nu va mai avea loc. A trecut mult timp şi cred că totuşi s-a hotărât pentru cea cu care e acum. Aşa e?

Legat de hotărârea pentru cea cu care e acum, chiar dacă la un moment dat i s-ar părea lui că e valabilă pe termen lung, nu se va întâmpla aşa. Iar când îşi va da seama de acest lucru, apare şi tentativa de împăcare.
Mai este un aspect: vorbim de un proces în desfăşurarea căruia un rol activ au început să îl aibă şi previziunile astrale din ultima lună, care au decis o parte din acţiunile dumneavoastră. Vom detalia subiectul într-un e-mail.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Totuşi eu cred că acea tentativă de împăcare nu va mai avea loc. A trecut mult timp şi cred că totuşi s-a hotărât pentru cea cu care e acum. Aşa e?

Legat de hotărârea pentru cea cu care e acum, chiar dacă la un moment dat i s-ar părea lui că e valabilă pe termen lung, nu se va întâmpla aşa. Iar când îşi va da seama de acest lucru, apare şi tentativa de împăcare.
Mai este un aspect: vorbim de un proces în desfăşurarea căruia un rol activ au început să îl aibă şi previziunile astrale din ultima lună, care au decis o parte din acţiunile dumneavoastră. Vom detalia subiectul într-un e-mail.


5. Maria, 22.03.1987, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Îmi voi reveni curând din despărţirea de Gabriel?

Pe termen scurt, vei mai suferi, dar apoi, treptat, în interval de maxim câteva săptămâni, îţi vei reveni.
La acest proces de refacere ajută foarte mult iniţierea de proiecte noi. Dacă vei aduce noutate în viaţa ta, vei reuşi să depăşeşti mult mai uşor trecutul, deoarece vei fi automat orientată spre viitor, spre a construi, nu spre amintirea a ceea ce a fost dărâmat.


Mesaje primite pe 23 Ianuarie

1. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Preferă să lase totul în seama providenţei pentru început ? Cum ar trebui să reacţionez eu ?

In seama întâmplării, mai degrabă decât a providenţei.
In aceste condiţii, e nevoie să acţionaţi dumneavoastră. Nu în sensul de a face veo propunere concretă sau vreun gest spectaculos, ci doar să vă arătaţi disponibilitatea, să îi sugeraţi că doriţi o relaţie.


2. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Mi s-a spus să trimit un formular pentru o bursă de studiu în Suedia, pentru la toamnă. Voi fi acceptată ? Ce se va întâmpla ?

Merită să încercaţi. Este posibil să obţineţi această bursă.
Am putea să oferim mai multe amănunte dacă am cunoaşte şi ora de naştere.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Ce sentimente are pentru mine în acest moment Bogdan ?

Nu foarte profunde. O relaţie cu tine i se pare mai degrabă o aventură.
Ai spus unele lucruri care nu i-au plăcut, l-au deranjat, astfel că mai e de lucrat la capitolul comunicare.


Mesaje primite pe 22 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Ce se întâmplă acum ? Nu mai văd, nu mai aud nimic. Nici el n-a mai dat niciun semn.

E mai mult timp singur şi face diferite planuri. Se frământă, are tot felul de gânduri, în care nu a apucat să facă ordine.
De aici va rezulta un plan de acţiune, pentru viitor.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Când şi în ce constă primul pas făcut de el ? Voi fi pregătitîă să am atitudinea necesară ?

Déjà începe să se gândească la acest pas. Va încerca să vă demonstreze cumva că e mai bun decât credeţi că e şi că are calităţi pe care nu le cunoaşteţi sau cărora nu le acordaţi atenţie.
Total pregătită nu veţi fi, deoarece ţineţi la el şi sentimentele devin mai importante decât raţiunea, atunci când vorbiţi.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Să înţeleg că, pe viitor, chiar dacă voi face greşeala să-i acord o şansă, mă va dezamăgi din nou cu aceleaşi probleme ?

Aceasta este tendinţa. Restul ţine de eforturile lui personale, de capacitatea lui de a se schimba. In mod normal, nu va fi capabil de aşa ceva decât dacă viaţa îi va oferi câteva şocuri.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Nu mă va afecta direcţia spre care se va îndrepta el ? Am înţeles bine că la vară voi şti sigur că el nu va mai fi cu mine ?

La vară, cel târziu spre toamnă, veţi şti cu siguranţă încotro se îndreaptă relaţia cu el. La cum evoluează el, şanse mai mari sunt ca lucrurile să se întâmple aşa cum spuneţi, adică să constataţi stingerea relaţiei. Există însă şi şansa – dacă apare vreun eveniment exterior neaşteptat – ca relaţia să intre, de atunci, într-o perioadă fastă.
Oricare din cele două variante va fi, certitudinea constă în faptul că veţi şti clar încotro se îndreaptă lucrurile, nu va mai exista atât de multă nesiguranţă. Făgaşul de evoluţie va fi clar.


Mesaje primite pe 21 Ianuarie

1. Army, 24.01.1991, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Referitor la posibila ei relaţie

Are o relaţie cu un alt bărbat.
Nu e vorba de o implicare emoţională profundă ci, după cum bine ai intuit, doar de sex.
Poţi încerca să îl dai la o parte, nu e vorba de ceva stabil.


2. Erika, 30.01.1976, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Astrorelaţie

Compatibilitatea e bună şi relaţia promiţătoare. Conjuncţia Marte – Saturn, de pildă, indică o bună colaborare pe plan social şi profesional. Tu îl ambiţionezi, iar el îţşi canalizează energia într-un mod potrivit pentru a obţine succesul.
Aspecte ceva mai complicate îl implică pe Jupiter, indicând posibilitatea apariţiei unor momente în care impulsivitatea ta să se afe în conflict cu tendinţa lui de a temporiza şi cu obiceiul de a fi prea răbdător.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Am vreo şansă să lucrez în străinătate şi când ?

Sansele de a lucra în străinătate sunt destul de mici şi se pot materializa doar la o vârstă ceva mai înaintată.
Dacă doreşti neapărat să încerci, ai putea face acest lucru în toamna lui 2012, când aspectele sunt ceba mai favorabile.


Mesaje primite pe 20 Ianuarie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Dacă îi dau bani împrumut, va fi bine, va face cu ei ce îmi zice sau mă va frauda?

În acest moment are de gând să îi folosească aşa cum zice. Există un mic risc de a se răzgândi, atunci când îi va avea, însă decizia de a-l împrumuta e bună, va fi de folos relaţiei şi apropierii dintre voi.


Mesaje primite pe 19 Ianuarie

1. Gabriela, 22.01.1978, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, Mă voi căsători a doua oară? Dacă da, rog câteva detalii despre acest bărbat.

Da, există şanse mari pentru o a doua căsătorie.
Va fi vorba de un bărbat puternic, cu o bogată viaţă socială şi abilităţi deosebite de comunicare. Posibil chiar să lucreze în domeniul relaţiilor cu publicul sau al presei.
Pentru reuşita acestei căsătorii, e nevoie să fiţi deschisă la propunerile lui de schimbare, inclusiv dacă se referă la unele obiceiuri şi deprinderi ale dumneavoastră.


2. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, De ce nu a revenit în locul unde ne-am întâlnit ? Ne-am fi putut revedea. M-a uitat deja sau nu i-a păsat niciodată ?

Nu trebuie să vezi lucrurile atât de negativ, ca în afirmaţia „nu i-a păsat niciodată“. I-a păsat, numai că în acest moment sentimentele lui nu sunt la fel de puternice şi preferă să rămână rezervat.


Mesaje primite pe 18 Ianuarie

1. Ana, 05.09.1984, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Astrorelaţie: îşi doreşte o împăcare cu mine, intenţionează să facă ceva în acest sens?

Are planuri şi idei de împăcare, dar deocamdată nu e în stare să le pună în aplicare, să le materializeze. I-ar prinde bine unele încurajări, chiar şi indirecte.


2. Dia, 19.04.1974, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Aş vrea să ştiu dacă se va schimba situaţia în bine la actualul serviciu sau va trebui să plec. Mulţumesc.

E momentul să cauţi altceva. Nu trebuie să faci schimbarea chiar acum, dar să începi să cauţi şi să te pregăteşti de plecare. Sunt şanse bune să apară altceva mai bun în primăvară.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Unde se tot duce atât? Cu prietenii sau cu ea, să mă uite sau îşi face de lucru din acelaşi motiv?

Îşi consumă energia, pur şi simplu. În perioada actuală nu e ghidat de părţile superioare ale propriei fiinţe ci mai degrabă se lasă dus de evenimente şi de instincte joase. La un moment dat, ca epuiza aceste tendinţe tocmai prin materializarea lor într-un astfel de ritm, le va consuma treptat şi atunci va avea loc şi finalul relaţiei cu ea şi tentativa de revenire la tine.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, După cum am înţeles, voi face (greşeala?) de a mă împăca, de a-i da o şansă? Mă voi înjosi atât?

Când e vorba de iubire, „înjosire“ nu e deloc un cuvânt potrivit, lucrurile nu mai sunt judecate cu măsura normală. Nu degeaba vechii greci spuneau, de exemplu, că orice jurământ e sfânt şi trebuie respectat, în afară de cele făcute din iubire, deoarece atunci nu mai avem controlul propriei persoane.
Da, sunt şanse mari să îi mai dai o şansă, măcar de vorbi, probabil şi de a dovedi în fapte că ce spune e adevărat, însă nu va fi o înjosire.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Se va trezi că ea nu e ceea ce căuta el de fapt? Dacă da, în ce context?

Deja ştie acest lucru, oricum nu o vede nici ca pe Ileana Cosânzeana, nici ca pe femeia alături de care ar putea să îşi petreacă viaţa.
Cu timpul, va deveni tot mai enervat şi, în acelaşi timp, tot mai plictisit de relaţia cu ea, sfârşind prin a renunţa.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, De fapt, el, atât de gelos cum îl ştiu, cum poate umbla cu aşa o paraşută? El îmi spunea de ea mai demult şi şi acum că n-are nimic cu ea, că e o dro

E conştient cine şi ce este ea, aşa că are… pretenţii şi aşteptări limitate.
În mare, nici nu şi-a schimbat părerea despre ea.
E doar un port în care a eşuat temporar.


7. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Pe Denisa o deranjează existenţa mea? Crede că sunt o rivală sau nu, e o fată de moravuri uşoare, ştim cu toţii că are o relaţie oficială şi cu altc

Corect spus ar fi că ea îşi imaginează că e deranjată de existenţa ta. De fapt, nu prea îi pasă, dar, dacă vine vorba despre, se arată deranjată.
Ca să fie real deranjată, ar trebui să fie implicată emoţional în relaţia cu el, ori nu este cazul.


8. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Referitor la răspunsul 8 din 7 ianuarie : Ce fel de viziune voi avea ? Nu mă va mai afecta, sau mi se pune o ceaţă pe ochi şi nu mai văd cum e el, că bă

Acum te afectează pentru că totul e încă în construcţie şi nici nu e sigur în ce direcţie va evolua el. Atunci, direcţia spre care se îndreaptă va fi clară, vei şti la c să te aştepţi (sau mai degrabă la ce să nu te aştepţi) de la el.
Va fi o înţelepciune şi o înţelegere superioară, dobândită ca urmare a unor dezamăgiri. Deci nu vei avea ceaţă pe ochi.


9. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Legat de tot ce se întâmplă în viaţa lui, se sfătuieşte cu cineva ? Dacă da, cu cine ? Vorbeşte de sentimentele lui ? Ascultă de cineva ?

Nu ascultă de nimeni în mod serios şi nu are nici un sfătuitor aproape de sufletul său.
I se întâmplă uneori să vorbească cu diferite persoane despre sentimentele sale, dar neprogramat, mai degrabă din preaplin emoţional. În aceste momente, o face mai degrabă ca să se elibereze, decât pentru a cere sfaturi, astfel că nici nu contează cu adevărat cine e în faţa sa.
Iar sincer în totalitate nu prea i se întâmplă să fie nici în astfel de momente: povesteşte doar anumite aspecte.


10. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Referitor la răspunsul 5 din 14 ianuarie: Ce fel de marjă de alegere, referitoare la timp sau la fapte?

La posibilităţile tale de reacţie, în sensul că nu va cere ceva concret, tot ce îl va interesa va fi să se reia legătura şi comunicarea, fără să conteze, la început, sub ce formă. Va adopta un fel de politică a paşilor mărunţi, cel la care ne referim acum fiind doar primul dintr-o serie.


11. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Dar, având în vedere tot ce s-a întâmplat, care ar fi atitudinea cea mai potrivită pe care s-o am? M-am gândit să păstrez distanţa şi tăcerea, pentru

Atitudinea rezervată e bună şi mult mai indicată decât respingerea făţişă, cu cuvinte urâte.
Aşa îl veţi face să se frământe şi să îşi pună mai multe probleme şi întrebări.


Mesaje primite pe 17 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Mi-am cumpărat nişte cristale. De când le port, parcă am ghinion în dragoste. Aşa e ?

Cristalele nu trebuie folosite la întâmplare, ci doar după ce un specialist vă spune care sunt energiile care v-ar putea fi de folos, în funcţie atât de ceea ce doriţi, cât şi – mai ales – de caracteristicile dumneavoastră energetice.
Nu e nici pe departe suficient un table cu corespondenţe între zodii şi cristale, de exemplu, deoarece se poate întâmpla ca, pe baza lui, să cumperi un cristal care îţi activează o energie deja prezentă în organism la un nivel normal. Atunci, ea devine dominantă, în detrimentul altor tipuri de energie şi, în loc să obţinem un efect pozitiv, obţinem un dezechilibru.
Dacă aţi constat o astfel de acţiune nefastă, e mai bine să nu le mai purtaţi. Pe de altă parte, nu trebuie să consideraţi că ele secretă energie negativă, ci doar că nu vi se potrivesc în acest moment.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Ce îl reţine ? Faptul că odată ce e cu mine în relaţie nu mai poate mişca aşa cum vrea sau e mai interesantă viaţa cu altele, sau sentimentele pentru

Aparent, ca motiv de suprafaţă, se simte bine când e cu altele. Problema e că nu se simte bine alături de ele pe termen lung.
Motivul profund al reţinerilor lui e primul din cele pe care le-aţi enumerat : nu îi permiteţi să se mişte în voie. La care se adaugă, bineînţeles, şi atitudinea dumneavoastră din ultimul timp.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Totuşi senzaţia mea e că nu mai e interesat de mine, din moment ce nu se întâmplă nimic concret. Aşa e, sau mi se pregăteşte şi caută să vadă cum m

E o problemă de intensitate. După ce a văzut că nu are succesul pe care şi-l dorea şi aşa cum şi-l dorea, e normal să bată în retragere. După care va urma, din nou, o revenire.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Referitor la răspunsul 6 din 14 ianuarie : la neacceptarea împăcării, în afara faptului că se va simţi înfrânt, cum va proceda în continuare ? Va mai

Sunt şanse mari să încerce din nou, după o perioadă de tăcere.
Seriozitatea viitoarei lui încercări va depinde de cât de categorică veţi fi, atunci când îl veţi respinge. Cu cât veţi expune lucrurile mai clar şi cu convingere, cu atât îl veţi descuraja mai mult.


5. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Referitor la răspunsul din 14 ianuarie : e mai avantajos să păstrez vechile contacte ?

Pe termen de zile şi săptămâni, da.
Puteţi pregăti alte contracte, să faceţi planuri pentru ele, dar e mai indicat să nu se concretizeze nimic, deocamdată.


6. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Va fi anul acesta la fel de greu ca 2010 ? Voi reuşi să mă descurc măcar ca anul trecut sau pot trece mai uşor peste toate ?

Vor fi atât perioade faste, cât şi perioade mai grele.
După un început de an mai ezitant, lucrurile vor merge ascendent până la începutul verii. Intre martie şi iunie se vor ivi şanse de reuşită, pentru ca apoi să traversaţi din nou o perioadă mai dificilă.


Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. Izabella, 30.05.1971, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Fostul meu prieten m-a sunat înainte de Crăciun ca să ne împăcăm, că el mă iubeşte numai…

(Nu am primit a doua parte a răspunsului. Am presupus că urma o întrebare despre oportunitatea împăcării şi am răspuns în consecinţă).
Proiectele de împăcare au şanse mai mari să rămână nematerializate. Chiar dacă s-ar împlini, nu s-ar mai ajunge la înţelegerea care a existat mai înainte.
Puteţi să încercaţi doar dacă doriţi să aveţi cugetul împăcat că aţi făcut tot ce ţinea de dumneavoastră.


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Mai are şi alte relaţii în afară de Denisa ?

In acest moment, el nu are nicio altă relaţie. Dar nu l-ar deranja să mai fie încă una sau mai multe femei prin preajmă, care cel puţin să îl „admire“.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Denisa ştie că el a avut o relaţie cu mine ? Dacă da, i-a spus el, sau ştie din altă parte ?

Denisa ştie despre existenţa relaţiei dintre voi.
Mai întâi a aflat ea unele amănunte, a făcut legătura cu alte lucruri pe care le ştia de la el şi, în final, când a fost întrebat, a oferit şi el detalii. Evident, în stilul caracteristici, mai înflorind câte ceva şi mai ascunzând altceva, pe ici pe colo.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, M-a verificat vineri seara dacă am fost la lucru ? Mi-a găsit maşina ?

Da, s-a interesat de toate aceste amănunte şi continuă să fie preocupat de ceea ce faci.
Si din acest punct de vedere, şi-a păstrat vechile obişnuinţe, chiar dacă nu la acelaşi nivel.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Cu ce scop mi-a trimis mesajul de vineri noaptea ?

Pur şi simplu se gândea la tine.
Mesajul nu a fost trimis atât pentru a obţine ceva anume, cât pentru a sonda reacţia ta, pentru a-şi da seama ce atitudine o să ai.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Cum pot să-l fac să conştientizeze că ştiu despre ei, că ştiu cum e el şi nu va mai fi nimic între noi ? Va înţelege că e ceva peste care nu pot tre

Nu e exclus să mai fie ceva între voi. Ideea e să înţeleagă că nu va mai fi nimic între voi câz zimp el nu se schimbă.
Ii spui clar la ce tip de comportament doreşti să renunţe, precum şi faptul că îţi vei da seama când se va întâmpla acest lucru, că nu poate să te mintă.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Acel coleg, M. M., ce gândeşte despre mine ?

Incă te evaluează, nu are opinii extrem de clare despre tine, mai ales în ceea ce priveşte starea ta emoţională, sentimentele tale.
Anumite aspecte îi plac la tine, din comunicarea pe care aţi avut-o până acum, la nivel de pură discuţie.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Ce îmi va aduce perioada imediat următoare legat de mult încercata mea fostă relaţie cu S. ?

Speranţe, eventual proiecte de resuscitare, care vor rămâne însă în stadiul de proiecte. Ceva tulburări pe plan interior, fără efecte în exterior.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Şi referitor la răspunsul 3 din 12 ianuarie, cum îşi imaginează că se reîntoarce la mine, nu se teme că află D. ? Sau nu le pasă ? nu sunt legaţi afe

Sunt două aspecte aici. In primul rând, relaţia lor nu e atât de importantă pentru el încât să îşi facă prea multe probleme, în cazul în care l-ai accepta.
In al doilea rând, ştii deja că se pricepe bine – sau cel puţin aşa crede – să „navigheze“ printre relaţiile cu mai multe femei.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Va încerca să mă contacteze la telefon, acasă sau la serviciu ?

Cel mai probabil, acasă.
Nu va fi tipul de acţiune decisă şi în forţă, va încerca să îţi lase o marjă de alegere mai mare decât de obicei.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Cum va reacţiona când îi voi spune un nu răspicat la încercarea lui de a ne împăca ? Ce va simţi ?

Va simţi o înfrângere, o va lua ca pe un eşec personal.
Apoi, va avea tendinţa de a da vina pe tine, dacă se poate, exclusiv pe tine. Va încerca să spună că el are conştiinţa împăcată şi că relaţia nu merge din cauza ta.


7. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Ce şanse am să semnez în această perioadă un nou contract ? Dacă da, este de bun augur ?

Nu e o perioadă tocmai bună pentru semnarea de contracte. Tot ce aţi avea de câştigat dintr-o astfel de acţiune întreprinsă în viitorul apropiat ar fi experienţă, o lecţie de viaţă, nu şi succes în afaceri.


8. Andreea, 04.08.1989, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Ce gândeşte Radu despre mine în momentul acesta ?

Radu se simte legat de tine şi este cu gândul la tine frecvent.
E gata să facă compromisuri şi chiar sacrificii, dacă tu vei şti cum să îi ceri acest lucru.


Mesaje primite pe 13 Ianuarie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, O să divorţez ? Chiar vreau asta, pentru a fi cu L.

In destinul tău, există posibilitatea unei a doua căsătorii. Pentru a face ca această posibilitate să se manifeste, tu eşti cea care trebuie să acţioneze.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. GinaMaria, 06.02.1973, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce şanse am să mă mărit cu Marius şi când?

Există şanse, nu foarte mari, iar acestea sunt valabile după 2012.
Deocamdată, există mai multe influenţe care creează blocaje pe acest plan.


2. GinaMaria, 06.02.1973, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce şanse am să fi rămas gravidă ?

Astrograma ta natală indică şansa de a avea un copil - cel mai probabil, băiat - spre vârsta de 40 de ani, sau chiar puţin după. Deci, următorii ani sunt favorabili, din acest punct de vedere.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Referitor la răspunsul 3 din 10 ianuarie : Crede în menajul în trei ? Glumeşte ? Sau sub ce altă formă ? Îmi va îndruga că e curat ca lacrima şi să

Ultima variantă : să mergeţi mai departe, să încercaţi să depăşiţi împreună problemele, să vă concentraţi pe ceea ce e bun, nu pe ceea ce nu merge.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce sentimente are faţă de mine ?

Tine la tine, te iubeşte. Chiar şi-a făcut gânduri serioase în ceea ce te priveşte.
Nu sentimentele lui faţă de tine sunt problema, ci faptul că, deşi nu are aceleaşi sentimente faţă de vreo altă femeie, simte nevoia altor femei.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, E adevărat ce spune, că în cei 3 ani jumătate nu a avut relaţii sexuale cu altele ?

Nu.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Şi dacă vine înapoi din nou, referitor la acele tentative de împăcare, cum îşi poate imagina că are vreo şansă ?

Pentru el, ecuaţia e simplă : el ţine la tine, tu ţii la el, iar restul sunt amănunte şi orice problemă poate fi depăşită. Mai ales că nu le consideră probleme foarte serioase, ci doar făcute serioase de insistenţa ta.


7. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Va rămâne cu Denisa sau îşi va da seama că nu e ce căuta ?

Nu e o relaţie care să îl satisfacă şi să îl împlinească, deşi există unele aspecte care îi plac.
Relaţia poate să continue totuşi pentru o perioadă de timp relativ lungă, eventual şi cu câteva întreruperi. Adică cel puţin el va şti că ea e sau poate fi mereu la dispoziţia lui, aşa cum îi place. Cam asta e baza relaţiei.


Mesaje primite pe 11 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Cum poate gândi că aş accepta şi alte femei în viaţa lui, el nu se pune în locul meu ? S-a gândit vreodată că ar putea fi cu mine fără să-i pese c

Nu ar accepta nici dacă ar avea garanţia că nu aveţi o relaţie propriu-zisă cu acei amici, ci doar petreceţi câteva ore cu ei, discutând singuri sau ieşind undeva, o dată la câteva zile.
Justificarea lui în ceea ce priveşte această comparaţie e veşnica poveste cu diferenţa dintre bărbaţi şi femei. Nu i se pare că ar fi două situaţii comparabile.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Referitor la răspunsul 1 din 9 ianuarie: cum se vor finaliza aceste discuţii?

Sunt şanse mari să se termine cu bine, să ajungeţi cumva la un numitor comun, să decideţi că merită să încercaţi mai departe.


3. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Am avut o discuţie despre vorbe şi fapte, s-a supărat? Va reveni? Crede că am … (?)

Finalul întrebării nu s-a transmis integral.
Discuţia a abordat probleme reale, chiar dacă unele dintre ele incomode. Astfel de discuţii sunt pozitive şi fac să se dezvolte relaţia cu adevărat, indiferent de reacţiile trecătoare de moment. Şi va înţelege şi el acest lucru.


4. Melisa, 22.05.1971, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Am revenit la voi pentru a vă spune că împreună cu fata mea am descoperit pe net totul despre relaţia soţului meu cu acea femeie, a fost cutremurător, es

Relaţia lor are un viitor în primul rând datorită faptului că există aspecte care indică o mare tolrenaţă reciprocă. Sanse de a se menţine pe termen lung are, dar nu şi şnse de a se dezvolta în ceva serios şi oficial. Chiar şi dacă numai ar încerca aşa ceva, totul s-ar rupe destul de repede, deoarece nu a vorba de o astfel de compaitiblitate.
Alegerea e, într-adevăr dificilă. Pentru evoluţia dumneavoastră şi a fiicei pe termen lung ar fi mai bine să îl lăsaţi singur – decizie care comportă şi ea destule dificultăţi. Totuşi, ţinând cont că alternativa e să rămâneţi cu cineva atât de implicat într-o altă relaţie, această decizie pare cea mai bună.Nu e timpul pierdut pentru a vă reface viaţa alături de altcineva, după ce a făcut el.


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Are o relaţie cu Denisa, sau e numai prietenie?

Relaţia depăşeşte graniţele unei prietenii fireşti între un bărbat şi o femeie.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce a gândit când i-am trimis acele mesaje?

Nu i-a făcut plăcere să le citească, mai degrabă i-au trezit – doar pentru moment – dorinţa de rupere a relaţiei.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce se va întâmpla după schimbul de mailuri acide de azi între mine şi el?

Încă există o posibilitate destul de mare ca mai degrabă el să obţină cumva ceea ce îşi doreşte: o acceptare – chiar limitată sau sub o altă formă decât până acum – din partea ta. De altfel, pe asta se şi bazează.


Mesaje primite pe 09 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Când vor avea loc acele tentative de împăcare dintre noi ?

Destul de curând, în termen de zile sau maxim două-trei săptămâni.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Concret, va renunţa la ele în favoarea mea sua nu ? Dacă nu, nu poate că aşa e el, sau nu vrea ?

Această nevoie se află adânc în interiorul lui, deci prima variantă e cea corectă : aşa e el. Totuşi, există posibilitatea să lupte cu aceste impulsuri proprii şi, într-un viitor mediu, poate să renunţe la ele.
Nu te aştepta însă la minuni pe termen scurt !


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Referitor la răspunsul 5 din 6 ianuarie: va veni ziua când îşi va da seama că doar când va renunţa la admiratoare va fi bine pentru noi?

E parţial conştient de acest lucru, însă îl pune pe seama încăpăţânării tale. In acest moment, ideal i se pare ca tu să accepţi că are nevoie de aşa-zisele admiratoare şi să continuaţi relaţia în acest fel, el fiind dispus chiar să o lase mai moale cu ele.
De aici şi până la conştiinţa că e mai bine cum spui tu, inclusiv pentru el, mai e multă cale de străbătut, pe care o poate parcurge numai ajutat de tine, dacă vei da dovadă de multă răbdare şi, când va fi nevoie, de inflexibilitate în relaţia cu el.


4. Carmen, 26.06.1982, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Astroprofesie

În prima parte a acestui an, se vor forma o serie de opoziţii între planetele actuale şi planetele natale, ceea ce va crea un disconfort sporit în ceea ce priveşte munca şi, mai ales, banii câştigaţi. Aceste probleme sunt menite să te împingă să faci un pas înainte pe plan profesional.
O primă perioadă bună pentru a programa interviuri, negocieri sau chiar startul unui nou job este cea cuprinsă între 20 şi 24 martie. Apoi, un alt moment favorabile sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie.
In alegerea unei slujbe, trebuie să fii atentă în primul rând la mediul în care vei lucra, la colegii pe care îi vei avea, la oamenii care îţi vor fi alături. E o condiţie esenţială pentru reuşita ta pe plan profesional.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Mihaela, 25.06.1976, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Când îl voi întâlni pe cel care îmi va deveni soţ ?

Sunt diferite perioade favorabile, iar în continuare le vom aminti pe cele mai importante dintre ele.
Luna mai a acestui an reprezintă un moment extrem de propice pentru o astfel de întâlnire decisivă.
Apoi, o altă oportunitate se iveşte pe parcursul primăverii anului viitor, 2012.


2. Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Este Oana cu Vlad ? Sau cu cel din Italia ? Ce nu i-a convenit la mine sau la relaţia noastră ?

Ai fost altfel decât îşi imagina ea. La un moment dat, a avut impresia că totul s-a schimbat, că lucrurile nu sunt cum şi le-a dorit şi de atunci s-a încheiat tot, pentru ea, chiar dacă relaţia a mai durat o perioadă.
Relaţia cu cel din Italia are o importanţă mai mare.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Care va fi reacţia lui dacă îi voi spune că nu mai vreau să fim împreună, pentru că eu doresc un bărbat de casă, nu un fustangiu ?

Se aşteaptă la o astfel de reacţie din partea ta. Va încerca din nou să te convingă că lucrurile nu sunt aşa cum le înţelegi tu şi că de fapt pentru el doar relaţia cu tine a contat mereu. Va spune că nu este un fustangiu şi că poate deveni un bărbat de casă, alături de tine, aşa cum ţi-a mai dat de înţeles.


4. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Într-adevăr s-a gândit să mă ia de soţie sau doar aşa a spus, ca să vadă ce voi face eu ?

Are această idee în minte, dar numai la nivel de idee, nu a făcut planuri concrete în acest sens. E o posibilitate pe care uneori o consideră plăcută şi potrivită pentru el şi pentru voi amândoi.


5. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Va mai încerca să mă mintă, spunând că nu are nimic fizic şi sentimental cu nimeni, decât cu mine ? E adevărat că nu e implicat, doar e dependent de a

Ca şi în alte privinţe, spune o parte din adevăr. Intr-adevăr, se simte bine doar atunci când ştie că există cel puţin două-trei femei disponibile pentru el, în orice moment. Insă nu se limitează întotdeauna la conştiinţa existenţei acestei admiraţii, ci vrea şi dovezi ale ei.
Legătura cu ele nu se compară cu legătura cu tine, dar asta nu înseamnă că nu există. Dovada cea mai grăitoare: nu vrea sau nu poate să renunţe la ele.


6. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Ce a simţit în noaptea de Revelion, când nu i-am răspuns la mesaj şi la telefon ? A realizat că m-a rănit prea tare ca să-i mai acord încredere ?

Şi-a dat seama de acest lucru, dar speră că este doar o fază trecătoare şi că va reuşi să refacă relaţia cu tine.


7. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, De ce nu a fost plecat nicăieri de Revelion ? A crezut că mă va impresiona că stă acasă la el, să înţeleg că el suferă ?

Suferinţa e reală, însă şi puţin exagerată.
A sperat, într-adevăr, într-o împăcare chiar în noaptea de Revelion, determinată de acest comportament al lui. Tocmai de aceea te-a sunat atunci.


8. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Când îmi voi reveni din această suferinţă şi în ce context ?

Începând cu această vară se vor schimba mai multe lucruri în ceea ce priveşte atitudinea ta faţă de viaţă şi chiar propria ta feminitate.
În acest context, vei avea o altă viziune inclusiv asupra acestei relaţii şi a evenimentelor actuale.


9. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, E adevărat că vrea (sau a vrut) să facă un copil cu mine ?

La fel ca în cazul căsătoriei, e o idee la care s-a gândit şi pe care o are în vedere, însă fără planuri concrete în acest sens.


10. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Va veni vreun moment când va dori să-mi recâştige iubirea şi încrederea ? Când va vedea că niciuna nu i-a oferit ce i-am oferit eu ?

De faptul că nimeni altcineva nu îi oferă ceea ce îi oferi tu, în primul rând ca profunzime şi implicare emoţională, e deja conştient.
Iubirea şi încrederea vrea să ţi le recâştige, dar cumva „la pachet“ cu păstrarea vechilor lui obiceiuri, care te îndepărtează de el şi la care încă nu e hotărât să renunţe.


11. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, E adevărat că mă urmăreşte ce fac, unde merg când vin acasă ? Dacă da, cu ce scop? În trecut ştiu sigur că mă urmărea, o face şi acum?

Mai face uneori acest lucru, dar mai rar. O face pentru că îl interesezi în mod real. Am spus că gândurile la căsătorie şi copil cu tine nu au fost foarte concrete. În acelaşi timp, trebuie ţinut cont de faptul că nu are astfel de gânduri şi cu altcineva, fapt care dovedeşte că eşti importantă pentru el.
Rezumând lucrurile, putem spune că cele mai bune părţi din el sunt cu tine şi au planuri serioase de viitor. Părţile mai joase din fiinţa lui doresc însă şi altceva, iar uneori ele sunt mai puternice şi pun stăpânire pe el.


12. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Au părinţii şi bunica lui o contribuţie la despărţirea noastră sau sunt alţi factori care au intervenit ?

Au şi ei un rol în faptul că această relaţie nu merge bine.
Dar decizia îi aparţine în primul rând lui şi fiecare nu poate fi influenţat de ceilalţi – inclusiv de rude – decât în măsura în care permite acest fapt.


Mesaje primite pe 06 Ianuarie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Voi reuşi să-mi îmbunătăţesc situaţia financiară şi să-mi achit datoriile în 2011 ?

Intre iulie şi septembrie, există şanse bune de a câştiga bani frumoşi din afaceri, pe care să îi foloseşti inclusiv pentru a-ţi plăti datoriile.
In special luna iulie poate să aducă evoluţii importante pe acest plan. Iniţial, impresia va fi că acestea îţi pot rezolva integral problemele, dar în cele din urmă succesul va fi numai parţial. Dar, oricum, va fi un pas important înainte.
Apoi, luna decembrie se va dovedi fructuoasă din punct de vedere financiar, punând bazele unei evoluţii ce va continua şi în 2012.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Voi avea noroc să găsesc colaborări sau clienţi în domeniul artistic (make-up) şi să profesez ? Ce trebuie să fac pentru reuşită ?

Intervalul februarie-iunie e cel mai favorabil. In această perioadă, cel mai important e să acţionezi imediat ce îţi vine o idee de afaceri, fără să stai prea mult pe gânduri. Rapiditatea şi hotărârea reprezintă cheia succesului.
De asemenea, trebuie să dai dovadă de oareşce egoism, fiind preocupată de propriul succes. Deocamdată, nu a venit vremea să încerci să ai grijă şi de alţii sau să ai scrupule neîntemeiate.


3. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Cum va fi profesional anul 2011 ?

Din punct de vedere profesional, 2011 va fi un an în care vei stabili legături şi parteneriate de afaceri, vei cunoaşte oameni care te vor ajuta în viitor, vei învăţa foarte multe lucruri noi, în ceea ce priveşte strategiile ce trebuie aplicate. Roadele tuturor acestor lucruri nu vor veni însă imediat, ci mai târziu.


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Voi avea ocazia să îi arăt cât a greşit şi cât m-a făcut să sufăr, făcându-l să îşi revizuiască comportamentul ?

Încercaţi să vă daţi seama ce lipsă simte el, ce îi lipseşte, din moment ce are nevoie şi de alte femei. Şi încercaţi să completaţi aceste lipsuri. Nevoile respective nu vor dispărea la el, totul e să îşi schimbe maniera de a le satisface.


2. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, De ce nu rămâne cu domnişoarele ale căror numere de telefon le-am găsit la el în agendă ? Ce reprezintă ele pentru el ?

Nu rămâne cu ele, pentru că îşi dă seama că nu sunt genul de femei cu care poţi să construieşti o relaţie adevărată. Ele sunt schimbătoare şi imprevizibile, dar în acelaşi timp atrăgătoare.
Îşi dă seama că aceste relaţii îi afectează viaţa, dar, în acelaşi timp, nevoia de astfel de relaţii e prea mare ca să poată lupta cu ea.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, De ce se întoarce de fiecare dată înapoi ? Cât voi mai suferi aşa pentru stropul de fericire oferit de el ?

Se întoarce de fiecare dată înapoi pentru că doar relaţia cu tine o consideră pe termen lung şi serioasă.
Îşi dă seama că, fără tine, ar rămâne de fapt singur, indiferent ce alte „prietene“ are. Dar nici să renunţe la ele nu vrea, aşa că situaţia pare să se prelungească.


4. Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Se mai gândeşte Oana la mine, Ne vom împăca? Are o relaţie sau umblă din bărbat în bărbat ?

Oana are o relaţie destul de serioasă, în acest moment.
Proiectele tale de împăcare au şansa să rămână mai mult la acest stadiu de proiecte. E puţin probabil să mai fiţi din nou împreună.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. Carmen, 13.11.1961, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Este bine să schimb jobul şi să intru în afacerea care mi s-a oferit?

Prima parte a acestui an e favorabilă afacerilor, în condiţiile în care te implici cu adevărat şi munceşti susţinut.
Nu te aştepta să fie uşor, iar atunci când vei traversa momente mai grele, aminteşte-ţi că apoi vei profita pe termen lung de rezultatele pozitive pe care le vei obţine în final!
Deci da, merită să te implici în afacere, însă pentru a reuşi e nevoie să o faci total, cu trup şi suflet.


2. Maria, 15.06.1987, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Ce simte Alex pentru mine? Ce şanse de căsătorie sunt? Mă înşeală?

Alex te iubeşte şi simte nevoia de a te proteja. În acelaşi timp, există şi probleme şi neînţelegeri care îl ţin departe şi, uneori – fără vreo importanţă reală – îl orientează spre alte femei.
În viitor, dacă vrei dezvoltarea acestei relaţii, tu eşti cea care trebuie să se implice şi să ofere mai mult. Cu amendamentul că trebuie să îi dai ceea ce îşi doreşte el, nu cea ce crezi tu că îşi doreşte.


3. Anna-Maria, 26.10.1991, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Ce şanse sunt ca între mine şi Norbert să se întemeieze o relaţie serioasă şi frumoasă?

Există o apropiere pe plan sentimental, însă mai e mult de lucru pentru a se ajunge la compatibilitate pe plan fizic-sexual, dar şi mental, ca înţelegere a vieţii şi comunicare. Dezvoltarea relaţiei se poate face doar cu mult efort din partea voastră şi merită încercat doar dacă eşti sigură că merită şi că îţi doreşti acest lucru.


Mesaje primite pe 03 Ianuarie

1. Mary, 19.03.1972, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Când voi începe relaţia cu cel care îmi va deveni soţ?

După septembrie 2011. Până atunci, există blocaje şi începutul unei relaţii nici nu ar fi recomandat.
La importante evoluţii pozitive pe acest plan vă puteţi aştepta îndeosebi în mai 2012.


Mesaje primite pe 01 Ianuarie

1. Ana, 20.02.1978, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Când voi începe o relaţie ? Cum va fi el ?

În primele 5-6 luni ale acestui an există o serie de aspecte defavorabile începerii unei relaţii serioase. Şanse mult mai bune să se întâmple acest lucru sunt în a doua jumătate a anului şi, mai ales, în 2012.
Principala calitate a partenerului va fi sensibilitatea, deosebit de dezvoltată, pentru un bărbat.


2. Mihaela, 25.06.1976, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Mă voi căsători ?

Da, iar căsătoria o să vă ajute să vă puneţi mai bine în valoare calităţile şi feminitatea.
Va fi un bărbat muncitor, care îşi va asuma rolul de a vă proteja. Uneori, va fi prea cicălitor.


3. Aurora, 23.09.1975, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Regretă ce s-a întâmplat în 29 decembrie?

I se pare că unele gesturi şi cuvinte nu au fost la locul lor.
În ceea ce priveşte însă întâmplarea în sine, are mai degrabă sentimentul că s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Cum aş putea să mă apropii mai mult de Bogdan?

Încercaţi să fiţi alături de el în public. Ar fi de ajutor să participaţi împreună la o petrecere, să mergeţi la acelaşi eveniment monden. Dacă nu mergeţi acolo împreună, e bine cel puţin să mergeţi într-un loc în care ştiţi că va merge şi el.


5. Andreea-Maria, 18.12.1990, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Cine va face primul pas spre clădirea unei relaţii de iubire – eu sau el ? Ce calităţi voi admira la el ?

Va trebui să faci tu primul pas, dar el va avea grijă să stea prim preajmă şi să arate că e interesat de tine.
Iţi va plăcea atât modul în care arată, fizic, cât şi atitudinea sa cumpănită în ceea ce priveşte banii.


6. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Ce sentimente are pentru mine în acest moment Bogdan ? Vom deveni mai apropiaţi ?

Bogdan nu s-a gândit încă în mod serios la o relaţie spre tine, dar ceva îi dă ghes spre tine. Există astfel de impulsuri şi e posibil să le urmeze, într-un viitor mediu. În ceea ce priveşte primele zile ale acestui an, nu sunt potrivite pentru a demara o relaţie.


loading...

loading...
Horoscop