RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MARTIE, 2012

Mesaje primite pe 31 Martie

1. Andra, 27.01.1977, mesaj trimis pe 31 Martie, Ce a simţit F. azi? Ce îşi doreşte de la mine în continuare?

Impresia imediată nu a fost una extrem de favorabilă. A avut predominant sentimente negative.
Îşi doreşte să daţi dovadă de curaj şi de iniţiativă. Puteţi să fiţi activă, nu îl va deranja acest lucru. Ba chiar dimpotrivă.


2. Nico, 06.11.1979, mesaj trimis pe 31 Martie, O să mă căsătoresc şi voi reuşi să fac un copil?

Staţi bine cu fertilitatea şi, de asemenea, aveţi în destin şi cel puţin o căsătorie.
Ideea este, pe planul relaţiilor care pot duce la o căsătorie, să nu creaţi blocaje. Mai bine încercaţi, chiar cu riscul de a suferi un eşec, decât să nu încercaţi deloc şi să rămâneţi într-o expectativă păguboasă.


3. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 31 Martie, Cum a reacţionat M. la aflarea veştii despre mine? Ce gânduri şi sentimente are pentru mine? Mai avem un viitor comun?

A fost relativ rezervat, nu a simţit emoţii intense, tocmai deoarece este oarecum în expectativă, în ceea ce vă priveşte.
În ultimele zile, ocupaţi un loc mai important în gândurile lui şi pare o perioadă favorabilă pentru a face progrese şi în ceea ce priveşte sentimentele.
Sentimente vor exista, în viitor. Materializarea lor într-o relaţie de succes nu este la fel de sigură. Oricum, şanse există, deoarece la nivelul inimii, acolo unde se vor lua deciziile, mai sunt cărţi importante de jucat.


Mesaje primite pe 30 Martie

1. Oti, 02.05.1968, mesaj trimis pe 30 Martie, Voi primi despăgubiri în bani pentru cuvântul cu probleme? Cam când?

Aveţi şanse bune de a primi bani pentru pământul respectiv.
Perioada favorabilă este la sfârşitul acestui an sau pe parcursul anului viitor. Deci, pentru câteva luni, nu trebuie forţat nimic, în acest sens.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 30 Martie, Am aşteptat şi luna martie, aşa cum aţi spus, iar el nu a făcut niciun pas. Ce să fac?

Sfatul este să acţionaţi, însă nu în sensul construirii unei relaţii.
Practic, trebuie să găsiţi alte modalităţi de a vă apropia de el, care să nu implice nimic amoros. Să inventaţi pretexte, să găsiţi proiecte sau preocupări comune. Să fiţi prin preajmă, fără să faceţi vreun pas sau vreo propunere decisivă.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 30 Martie, D. are pe cineva, vreo relaţie? Dacă are sau nu, am vreo şansă la el?

D. nu are pe cineva, în acest moment. În plus, nici măcar nu este îndrăgostit de vreo femeie.
Există atracţie fizică faţă de anumite femei, dar de aici nu se naşte vreun proiect, vreun plan deosebit de apropiere.
Cu toate acestea, şansele dumneavoastră par mici, pe termen scurt şi mediu. Aşteptarea, răbdarea, cumpătarea sunt indicaţiile care apar cel mai frecvent, pentru dumneavoastră.


Mesaje primite pe 27 Martie

1. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 27 Martie, Îmi doresc mult să mă reapropii de el. Se merită să fac acest lucru? Îşi va da şi el silinţa? Vă mulţumesc mult.

Da, merită să faceţi eforturi pentru a vă apropia de el.
O relaţie cu el ar fi favorabilă pentru dezvoltarea dumneavoastră interioară, v-ar ajuta să vă descoperiţi unele din cele mai bune laturi.


2. Diana, 24.09.1969, mesaj trimis pe 27 Martie, Ce şanse am cu Cristi?

Destul de mici.
Nu e recomandabil să investiţi prea mult, în această relaţie.


Mesaje primite pe 26 Martie

1. Tina, 14.07.1980, mesaj trimis pe 26 Martie, Ce şanse am să am un copil?

Există şanse de a face un copil, care vor creşte după împlinirea vârstei de 35 de ani.
Nu este neapărat nevoie ca acest copil să rezulte dintr-o relaţie de tipul căsătoriei.


Mesaje primite pe 25 Martie

1. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 25 Martie, De ce nu e P. dispus să facă el ceva, din orgoliu sau nu are curaj?

A doua variantă este cea corectă: lipsa curajului.


2. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 25 Martie, P. îşi doreşte din suflet să mă apropii de el? Se gândeşte des la mine?

Îi plăceţi ca persoană şi, în plus, l-aţi cucerit şi prin unele lucruri pe care le-aţi spus. Prin urmare, se gândeşte destul de frecvent la dumneavoastră.


3. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 25 Martie, Referitor la mesajul din 24 martie: Este într-o relaţie cu altcineva? Ce zi ar fi potrivită să încerc o apropiere?

Este implicat într-o relaţie, dar asta nu reprezintă neapărat o piedică foarte puternică în calea unei posibile apropieri. Relaţia nu e una cu mare încărcătură sentimentală, ci mai degrabă fizică.
Cele mai potrivite pentru o apropiere sunt ultimele trei zile ale acestei luni. PE 29, trebuie să îl motivaţi cu ceva concret, pe 30 e mai bine să îi faceţi o surpriză, să veniţi cu o idee neaşteptată, iar pe 31 e cea mai bună dată pentru o astfel de iniţiativă, inclusiv pe plan emoţional.


4. Iza, 30.05.1971, mesaj trimis pe 25 Martie, Acum o lună l-am cunoscut pe A., cu care mă înţeleg foarte bine. El este destinul meu sau relaţia va dura un timp?

Aveţi un mod asemănător de trăire a sentimentelor şi, în plus, puteţi realiza lucruri importante împreună. Totuşi, e mult mai probabil ca, pe termen lung, acest lucru să nu se realizeze din postura de iubiţi sau de soţ şi soţie, ci mai degrabă de prieteni buni sau de colaboratori.


Mesaje primite pe 24 Martie

1. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 24 Martie, Îşi mai doreşte P. o relaţie cu mine? Ne vom revedea? Dacă da, când ?

P. ar dori să aibă o relaţie cu dumneavoastră, însă nu pare dispus să acţioneze în acest sens. E dispus doar să reacţioneze pozitiv, în caz că se iveşte această şansă.
E bine să încercaţi chiar dumneavoastră să provocaţi o revedere, înainte de 1 mai.


Mesaje primite pe 23 Martie

1. EA, 23.03.1978, mesaj trimis pe 23 Martie, Tocmai m-am revăzut cu D. şi am inima plină. Ce simte el acum? E atras de mine? Va acţiona de acum încolo? L-a impresionat cadoul?

Aţi reuşit să îl tulburaţi, să creaţi un tumult interior. Starea lui sufletească e una complicată, dar asta e bine, în vederea unei posibile evoluţii spre dumneavoastră.
Cadoul i-a plăcut, a simţit că e ceva potrivit pentru el.
Nu va reacţiona imediat, are nevoie de un răgaz de aproximativ o săptămână, pentru a-şi pune ordine în gânduri şi sentimente.


2. Flo, 20.05.1984, mesaj trimis pe 23 Martie, Ar trebui să mă implic în mai multe proiecte la locul de muncă, aş avea succes? Când voi fi împlinită profesional, să fac ce-mi place?

În această primăvară, e bine să vă implicaţi mai mult la serviciu, deoarece, astfel, şansele de succes sporesc considerabil. Aşadar, trageţi tare, cel puţin până în luna iunie, inclusiv!
Pentru a afla perioada în care veţi atinge împlinirea pe plan profesional, avem nevoie şi de ora dumneavoastră de naştere, măcar cu aproximaţie.


3. Flo, 20.05.1984, mesaj trimis pe 23 Martie, Mai multe detalii despre C., personalitate, ce îi place, plan profesional, ce femei îi plac.

Este un bărbat puternic, uneori cam repezit, grăbit să îşi impună voinţa. Totuşi, în ciuda acestei grabe pe care o resimte de multe ori, de fapt i se întâmplă frecvent să întârzie, mai ales atunci când lucrează la mai multe proiecte în acelaşi timp.
Se descurcă bine în situaţiile conflictuale.
Nu îşi scoate la lumină sentimentele, deşi are un plan emoţional intens.
Preferă femeile sensibile, sincere, fără prea multe ascunzişuri. Dărnicia şi deschiderea sunt două dintre calităţile pe care le apreciază cel mai mult, la femei.


Mesaje primite pe 22 Martie

1. Oti, 02.05.1968, mesaj trimis pe 22 Martie, Voi reuşi să vând apartamentul? Când? Voi avea probleme?

Şansele de a vinde apartamentul sporesc începând cu data de 8-9 aprilie.
Cele mai favorabile perioade sunt ultimele trei zile ale lunii aprilie şi perioada 20-25 mai.
În schimb, e bine să evitaţi orice tranzacţie la sfârşitul lunii iunie.


Mesaje primite pe 21 Martie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 21 Martie, Ce a simţit Răzvan când m-a întâlnit vinerea trecută? Este bine dacă îl sun? El mă va căuta?

Nu a fost un eveniment de care să se bucure în mod special. Totuşi, a marcat sfârşitul unei perioade, ceea ce înseamnă automat şi deschidere spre nou, spre viitor.
Este mai bine să nu îl sunaţi, ci să mai aşteptaţi să facă el un pas – ceea ce e probabil să se întâmple pe parcursul lunii aprilie.


Mesaje primite pe 20 Martie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 20 Martie, Am fost anunţată că sunt schimbată din funcţie. Fără motiv anume. Ce ar fi mai bine pentru mine, să rămân sau să plec?

În mod normal, peste aproximativ un an intraţi într-o perioadă de schimbări destul de importante pe plan profesional.
Dacă aveţi ocazia de a demara încă de acum acest proces – fără să vă aruncaţi însă înainte, în necunoscut – e bine să faceţi acest pas.
Oricum, pe termen lung, viitorul pare a fi la alt loc de muncă, decât cel actual.


2. EA, 20.03.1978, mesaj trimis pe 20 Martie, I-a părut bine azi lui D. că i-am trimis mesaj de felicitare şi că i-am confirmat că ne vedem vineri+ E curios să mă revadă? Are ceva emoţii?

S-a bucurat atât de mesajul de felicitare primit, cât şi de confirmarea întâlnirii de vineri.
Treptat, pare că în zilele următoare va fi luat cu alte probleme, astfel că practic nu va avea timpul sau dispoziţia necesară pentru a se concentra foarte mult asupra acestei întâlniri.


Mesaje primite pe 18 Martie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 18 Martie, Să înţeleg că D. e timid şi să-l încurajez? Păi cum? Când face gafe ca cea de pe 17?

Până acum v-aţi comportat cum se cuvine cu el, astfel că toate greşelile îi aparţin, e responsabil pentru ele.
Puteţi încerca să îl dirijaţi discret doar sub formă de glumă, eventual şi făcându-i, periodic, câte o mică surpriză.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 18 Martie, D. nu m-a felicitat pe 17, de ce? Cum s-a simţit când l-am atenţionat?

A fost indecis, s-a gândit şi răzgândit, până când nu a acţionat deloc.
Anumite tipuri de felicitare i s-ar fi părut prea intime, prea mult faţă de tipul de relaţie pe care îl aveaţi. Altele i s-au părut nenaturale., astfel că, în final, ajuns la cotraperformanţa de a nu face nimic.


3. Isaura, 10.02.1973, mesaj trimis pe 18 Martie, Ce şanse sunt să fiu împreună cu MM? M-a chemat la el în SK.

Sunt şanse bune pentru o relaţie cu el. Însă trebuie să ţineţi cont de faptul că, dacă ajungeţi la o apropiere mare şi la un trai în comun, el va fi mereu cel care va ţine frâiele, va controla relaţia, fiind posibil chiar să vă schimbaţi considerabil, în relaţie cu el, să vă modeleze.
Sentimental, puteţi ajunge să vă înţelegeţi şi să simţiţi cum se cuvine nevoile afective ale celuilalt. Fără să ajungeţi neapărat şi la performanţa de a putea exprima prin cuvinte ceea ce simţiţi.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 18 Martie, După ultimele întâmplări, ce sentimente şi gânduri are M. faţă de mine ?

Ca sentimente, e puţin desprins, deconectat.
În ceea ce priveşte gândurile, dimpotrivă, are tot felul de idei şi planuri de viitor, în care sunteţi inclusă, într-un fel sau altul.
Deci, în prezent, e o apropiere mentală, nu şi una emoţională.


Mesaje primite pe 16 Martie

1. Sorina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 16 Martie, L-a afectat pe K. ceea ce i-am spus? Mă mai doreşte sau lucrurile s-au încheiat definitiv?

Nu a fost afectat foarte mult de ceea ce i-aţi spus.
Ţine în continuare la dumneavoastră, astfel că e posibil ca relaţia să mai cunoască momente fericite.


2. DIC, 11.10.1980, mesaj trimis pe 16 Martie, Intenţionez să demisionez, e bine ce fac? Voi găsi un job repede, cel târziu până în toamnă?

E o perioadă complicată, în care e de aşteptat să aveţi probleme pe plan profesional chiar şi dacă nu demisionaţi.
În aceste condiţii, cel mai bine să ca dumneavoastră să fiţi cel care ia decizi aşi alege momentul potrivit pentru o acţiune decisivă.
Situaţia va începe să evolueze favorabil pentru dumneavoastră începând cu lunile octombrie-noiembrie.


Mesaje primite pe 15 Martie

1. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 15 Martie, Ce simte S. pentru mine? E mai bine să continui relaţia sau să pun punct?

Vă va fi mai greu dacă puneţi punct acestei relaţii, însă acesta pare a fi lucrul corect, pe care îl aveţi de făcut.
Sentimentele lui nu sunt de natură să dea prea multe speranţe pentru viitor.


Mesaje primite pe 14 Martie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 14 Martie, Mi-aţi spus să nu fac eu pasul spre D. până nu trece luna martie. De ce? Face el pasul?

În primul rând, pentru că are nevoie de timp pentru a se lămuri cu ceea ce simte şi cu ceea ce îşi doreşte.
Paşi face, dar nu ceva decisiv. E vorba mai degrabă de o apropiere timidă şi treptată.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 14 Martie, D are aceleaşi sentimente ca şi mine?

E mai degrabă indecis şi nelămurit în legătură cu ceea ce simte.
Trebuie să îi daţi prilejul să se apropie de dumneavoastră, să îi încurajaţi orice iniţiativă care merge în acest sens. Astfel, se va putea vorbi de sentimente identice, în viitor.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 14 Martie, De ce D. mi-a cerut părerea legată de M. şi a şi ţinut cont de acea părere?

Nu a avut alte intenţii decât cele mărturisite, atunci când a pus întrebarea respectivă.
Important este însă că se apropie frecvent de dumneavoastră pentru astfel de motive (întrebări, telefoane). Chiar dacă în spatele acestora nu e vreo intenţie ascunsă, contează apropierea tot mai mare.


4. Eva, 17.03.1978, mesaj trimis pe 14 Martie, Se simte D. eliberat de fosta relaţie şi dornic de una nouă? Deciziile de schimbare pe plan relaţional mă aduc pe mine în viaţa lui?

În mare măsură, el se simte eliberat de fosta relaţie, care exercită o influenţă din ce în ce mai slabă asupra gândurilor şi sentimentelor sale.
Totuşi, asta nu înseamnă că el se va îndrepta, neapărat, spre dumneavoastră, odată ce are loc această schimbare.


Mesaje primite pe 13 Martie

1. Alina, 12.06.1970, mesaj trimis pe 13 Martie, Se va împăca T. cu mine? Mai simte ceva pentru mine şi ce impact a avut asupra lui mailul trimis? Vom avea o relaţie împreună?

În acest moment, sentimentele lui pentru dumneavoastră sunt cvasi-inexistente. Legătură e ruptă aproape în totalitate, iar mailul trimis nu a reprezentat decât o picătură într-un ocean – nu a avut nici un efect demn de luat în seamă.
Pe termen scurt, şansele de a avea o relaţie împreună sunt foarte reduse. Abia pe termen lung acest fapt devine posibil, dar după multă aşteptate şi multe eforturi.


Mesaje primite pe 12 Martie

1. EA, 13.03.1978, mesaj trimis pe 12 Martie, Pe 23 martie mă voi vedea cu D. Cum va fi această întâlnire? Se va bucura, voi reuşi să-l cuceresc? Ce sfat îmi daţi ca să am succes, pe lângă cadoul

Din punct de vedere astral, nu e o zi foarte propice pentru împlinirea dorinţelor dumneavoastră.
El va purta o mască la această întâlnire, va încerca, după cum s-ar putea spune, „să facă pe nebunul“.
În ceea ce vă priveşte, e mai bine să aveţi o abordare raţională, decât una emoţională. Nu îi faceţi declaraţii de dragoste şi nici nu faceţi promisiuni exagerate!


Mesaje primite pe 08 Martie

1. Chris, 19.04.1978, mesaj trimis pe 08 Martie, Ce şanse sunt să am o relaţie cu un bărbat Capricorn?

E greu să ajungeţi să vă înţelegeţi.
Există aspecte pozitive, însă acestea sunt dominate şi, în cele din urmă, influenţate negativ de problemele de comunicare existente.
El este genul care nu spune deschis ceea ce crede sau simte despre un anumit subiect, ci păstrează tăcerea, pentru ca apoi, în timp, să scoată la suprafaţă diferite nemulţumiri.


Mesaje primite pe 05 Martie

1. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 05 Martie, De ce a revenit K? Ce sentimente are faţă de mine? Mai este şi cu cealaltă?

Nu mai are o relaţie cu femeia respectivă.
Acum este atras de dumneavoastră şi doreşte să fiţi împreună.


Mesaje primite pe 04 Martie

1. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 04 Martie, Ref. 5 ian: Ce lucruri noi şi schimbări majore îmi aduce 2013?

2013 e prin excelenţă un an al începuturilor, în special în a doua sa jumătate. Aveţi proiecte noi în majoritatea domeniilor, inclusiv în ceea ce priveşte aspectul fizic sau stilul vestimentar pot să apară schimbări importante.
Pe plan amoros, poate să aibă loc un eveniment neplăcut, care să vă afecteze serios, deşi nu pe termen lung. Va fi însă mai degrabă un semnal că şi acolo este nevoie de o schimbare importantă, care să vă aducă mai multă libertate.


Mesaje primite pe 03 Martie

1. Cmr, 03.03.1969, mesaj trimis pe 03 Martie, Când voi avea „acasă“ al meu?

În mod normal, trebuia să faceţi paşi importanţi în această direcţie anul trecut şi la începutul acestui an, adică în perioada actuală.
Dacă acum nu faceţi progrese în acest sens, veţi mai avea de aşteptat încă 4 sau 5 ani.


Mesaje primite pe 02 Martie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 02 Martie, D. aşteaptă să fac eu pasul spre el? El nu-l va face?


În acest moment nu a luat o decizie dacă să facă sau nu vreun pas în această direcţie. Trebuie deocamdată să îl lăsaţi să ia singur această decizie, fără să acţionaţi în vreun fel.
Dacă trece şi luna martie fără vreo iniţiativă din partea lui, atunci vom putea discuta despre schimbarea strategiei.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 02 Martie, Ce a fost cu telefonul acela al lui la oră târzie? Nu am putut răspunde, ce dorea?

Avea o nelămurire pe care credea că îl puteţi ajuta să o rezolve.
Nu au existat motivaţii sentimentale.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 02 Martie, D. a avut vreo relaţie cu M.? Din cauza mea a plecat ea de la job?

Nu au avut o relaţie propriu-zisă, au fost mai degrabă câţiva paşi făcuţi de ea spre el, fără să aibă prea mult succes. Ea nu a plecat de la serviciu din cauza dumneavoastră, a avut propriile motive, fără legătură cu problema aflată în discuţie aici.


4. A., 14.07.1981, mesaj trimis pe 02 Martie, D are acum pe cineva? Cum să fac să mă apropii de el? Voi avea o relaţie cu D.?

Nu are o relaţie stabilă în acest moment.
Ar fi o persoană de sex feminin de care este atras, dar încă nu se poate vorbi despre ceva serios.


Mesaje primite pe 01 Martie

1. Daniela, 18.11.1969, mesaj trimis pe 01 Martie, Astroprofesie

Nu e un început de an favorabil, pe plan profesional. Problemele apărute acum pot să mai dureze câteva luni.
Principala preocupare, în această primăvară şi vară, ar trebui să fie stabilirea unor legături şi a unor oportunităţi de colaborare cu diferite persoane.
Apoi, începând cu toamna acestui an, e o perioadă propice pentru afaceri, deci trebuie să găsiţi surse suplimentare de venit, în afară de salariu.
Ca sfat general, puteţi da cel mai bun randament în funcţii de comandă, care să necesite şi creativitate.


loading...

loading...
Horoscop