RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2012

Mesaje primite pe 30 Decembrie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 30 Decembrie, Ce efect a avut asupra lui M. mesajul meu de Crăciun? Ce îl reţine să mă caute? Ce nu-i place la mine?

Mesajul nu a venit într-un moment potrivit şi nu a avut un impact deosebit, nu l-a marcat.
Îl deranjează unele manifestări pe care le consideră copilăreşti, manifestări care sunt de două feluri: uneori naivitate, alteori ceea ce el consideră egoism, o centrare pe propria persoană, însoţită de mândrie.


Mesaje primite pe 29 Decembrie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Ce concluzii a tras soţul meu după această vacanţă la ai lui? Când o să ne aprecieze? Ce atitudine au avut socrii faţă de Daria?

Socrii au avut o atitudine deschisă, glumeaţă, îngăduitoare. Au încercat să pună bazele unei relaţii de acest tip şi pentru viitor.
Soţul nu şi-a schimbat în mod fundamental atitudinea, după această vizită.
Până să ajungă să vă aprecieze, mai aveţi de aşteptat aproximativ doi ani. Abia la sfârşit de 2014 şi apoi în 2015 vor fi evoluţii majore, în căsnicia dumneavoastră.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Până la urmă peste 2-3 ani vor fi mutaţi ai mei în Iaşi, aşa cum urmăreşte sora mea? Să fim toţi în Iaşi, ca să-l creştem pe Ian? Acesta e cursul

Da, este o evoluţie cu mari şanse de împlinire, dacă ajungeţi să fiţi de acord că asta vă doriţi.
În urma acestei evoluţii, toate persoanele implicate vor putea să îşi urmeze destinul armonios, fără să sufere vreun şoc major.


Mesaje primite pe 27 Decembrie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Voi avea vreodată o viaţă mai bună (casă aranjată, concedii, maşină, armonie). Când?

Cu Saturn intrat de puţin timp în casa 1, e tocmai perioada potrivită pentru a pune noi baze, pentru a da un curs vieţii dumneavoastră, în toate domeniile amintite.
Trebuie să munciţi serios în acest sens până în 2015 (inclusiv). Din acelaşi an vor începe să se apară şi roadele.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Ce sentimente şi păreri au părinţii mei vizavi de vieţile noastre (ale celor trei fete)?

În general, sunt nemulţumiţi, atât de faptul că vieţile nu au fost construite neapărat în acord cu ideile lor, cât şi pentru că, după părerea lor, nu aţi realizat cât şi-ar fi dorit ei.
Dar este mult mai bine ca fiecare să îşi construiască propria viaţă şi propriul destin.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Care va fi dinamica relaţiilor din familia mea (soră, părinţi, eu) în următoarea perioadă?

Puteţi face progrese în relaţia cu surorile dumneavoastră. Acesta e segmentul în care lucrurile vor evolua cel mai bine.
Pe părinţi nu îi caracterizează aceeaşi armonie, nici în relaţiile cu copiii şi nici în relaţiile între ei.
Aşadar, se creează o falie în funcţie de generaţii.


4. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Mă va mai căuta Claudiu până la sfârşitul anului? Mai sunt şanse de împăcare?

Şanse de împăcare există, dar mici pentru zilele rămase până la sfârşitul anului.
Tocmai de aceea, vă reamintim răspunsul la întrebarea precedentă, când vă sfătuiam să faceţi sărbătorile de iarnă mai degrabă la ţară, decât cu el.


Mesaje primite pe 24 Decembrie

1. Leonard, 19.06.1990, mesaj trimis pe 24 Decembrie, Mă însor cu Luiza sau ne împăcăm?

Presupunem că „sau“ din întrebare are mai degrabă sensul de „şi“. Altfel, e greu de înţeles cum împăcarea ar putea fi o alternativă opusă căsătoriei.
Referitor la relaţia cu Luiza: vă împăcaţi, dar nu veţi ajunge la însurătoare. E prea devreme pentru aşa ceva.


2. Bianca, 07.11.1974, mesaj trimis pe 24 Decembrie, Am viitor cu M? Vom avea copii?

Există o legătură karmică pozitivă, care vă permite să dezvoltaţi o relaţie frumoasă şi pe viitor.
Puteţi avea inclusiv copii împreună.


Mesaje primite pe 23 Decembrie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 23 Decembrie, M mă place, e îndrăgostit de mine, consideră că sunt iubita lui şi îşi doreşte o relaţie serioasă cu mine? Cum ar trebui să mă port cu el şi în n

Îşi doreşte o relaţie, dar atâta timp cât aceasta decurge aşa cum vrea el, cât timp este lăsat să ia deciziile şi să se simtă vioara întâi.
Pentru viitor, nu a făcut planuri pe termen lung, ci lasă lucrurile să meargă de la sine, treptat-treptat.
Referitor la cum trebuie să vă simţiţi, e important să nu vă lăsaţi dominată. De asemenea, sunt bine-venite surprizele. Puneţi-vă imaginaţia la lucru!


Mesaje primite pe 20 Decembrie

1. Nou, 22.12.1981, mesaj trimis pe 20 Decembrie, Ce îmi aduce 2013 pe plan sentimental?

Mai degrabă blocaje, decât realizări. Este un an complicat pe plan sentimental cu probleme şi dureri de creştere.
Mai aveţi de aşteptat până în 2014 sau chiar 2015, până la împlinire şi pe acest plan.


2. EA, 22.12.1981, mesaj trimis pe 20 Decembrie, Vreau să fac o asociaţie pentru profesia mea. Cum va merge? E bine să fiu preşedinte?

Este o idee bună şi, da, este bine să fiţi preşedinte. Sunteţi potrivită pentru a conduce o astfel de asociaţie, nu pentru a fi un simplu membru.


3. Bianca, 07.11.1974, mesaj trimis pe 20 Decembrie, Mă voi mărita cu Marcel?

Vă înţelegeţi bine şi vă puteţi sprijini şi ajuta reciproc în multe domenii. Totuşi, căsătoria nu pare a fi unul dintre aceste domenii. Ar fi o căsătorie cu destule sinuozităţi şi probleme, multe dintre ele greu de depăşit. Nici copii nu e probabil să apară.
În aceste condiţii, o prietenie şi o colaborare în orice domeniu sunt preferabile căsătoriei.


Mesaje primite pe 19 Decembrie

1. Mihaela, 07.06.1977, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Completare la raspunsul de ieri.

V-am raspuns pe e-mail.


Mesaje primite pe 18 Decembrie

1. Mihaela, 07.06.1977, mesaj trimis pe 18 Decembrie, Pot face operaţia în ianuarie fără să am probleme?

Este important să ştim care este organul sau zona corpului operată, pentru a vă oferi un răspuns. Ne puteţi indica acest aspect pe mail, fără să mai trimiteţi alt mesaj.


2. EA, 19.12.1978, mesaj trimis pe 18 Decembrie, Ce gânduri mai are D. faţă de mine? Speră la un semn de sărbători? Sunt şanse să iasă întâlnirea din ianuarie, cum mi-am propus?

Gândurile sunt mai degrabă divergente, decât convergente. Nu se aşteaptă la o apropiere de sărbători şi nici nu visează de ea.
Totuşi, dacă o pregătiţi bine, întâlnirea din ianuarie are şanse să se petreacă.


Mesaje primite pe 17 Decembrie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 17 Decembrie, Dacă vând casa, am trei variante: rămân singură – deci imposibil, pentru mine –, cu fetele sau cu băiatul.

După cum am afirmat şi în răspunsul precedent, există o problemă în relaţia cu persoanele de sex masculin, pentru aproximativ un an de acum înainte. În această categorie intră, bineînţeles, şi băiatul.
Prin urmare, sunt două variante: ori amânaţi lucrurile cât puteţi, aşteptaţi să treacă această perioadă şi rămâneţi cu băiatul, ori – dacă trebuie să faceţi totul mai repede – rămâneţi cu fetele. Noi considerăm mai bună prima variantă.


Mesaje primite pe 16 Decembrie

1. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 16 Decembrie, Da, e cineva, de vreo 2 ani apărut. Da, călătoreşte mult, dar în ţară, inginer, Sibiu. Dar e mult mai tânăr şi… Vărsător (nu e Fecioară sau Balan

Relaţia are şanse de a evolua pe termen lung. Sentimentele sunt bine aşezate şi vor rămâne stabile şi pe viitor. Înţelegerea reciprocă şi capacitatea de comunicare reprezintă alte două atuuri importante.
Există însă o problemă concretă, care ţine fie de planul fizic sau sexual, fie de bani. Aceasta poate fi depăşită, prin comunicare şi colaborare.
Pentru un verdict definitiv referitor la posibilitatea ca el să fie Acela, vă rugăm să ne spuneţi şi datele lui de naştere.


Mesaje primite pe 15 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 15 Decembrie, Ce intenţii are P. faţă de mine? Să mai aştept? Îmi va da un semn sau să îmi caut pe altul? Nu l-am mai căutat, cum mi-aţi zis.

Deşi această relaţie are şanse de dezvoltare, de a dura, ea nu este una care să vă facă să vă simţiţi împlinită.
În aceste condiţii, ar fi mai potrivit să căutaţi şi în altă direcţie, deoarece P. nu e capabil să vă ofere tot ceea ce doriţi.


2. Georgia, 22.09.1976, mesaj trimis pe 15 Decembrie, Voi întâlni jumătatea curând? În ce context?

Obstacolele existente pe plan relaţional au dispărut deja, astfel că posibilităţile sunt deschise pentru prezent şi viitorul apropiat şi mediu.
Cel mai probabil, îl veţi întâlni într-un context nu tocmai romantic, ci pornind de la o situaţie centrată pe bani, afaceri, câştiguri.


Mesaje primite pe 14 Decembrie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Ce fel de relaţie îşi doreşte S cu mine, sincer? Îi este frică de mine?

Nu a depăşit încă nivelul platonic, nici măcar la stadiul de dorinţă. Atunci când este cu dumneavoastră, într-adevăr nu se simte în largul său – dar nu din cauza dumneavoastră, ci pornind de la propriile probleme, referitoare la lipsa încrederii în sine.


2. Madi, 12.06.1987, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Când voi avea un serviciu stabil şi spre ce domeniu ar trebui să mă îndrept?

Stabilitatea e refugiul oamenilor limitaţi, care se tem de viaţă şi nu vor altceva decât să mucegăiască în acelaşi loc de muncă, pentru decenii.
O carieră de succes se construieşte prin înfruntarea unor provocări multiple şi prin schimbări periodice. Veţi înţelege foarte bine acest lucru, deoarece sunteţi Gemeni şi aveţi casa profesiei tot în Gemeni prin excelenţă un semn al schimbării care permite adaptarea uşoară la orice situaţie şi preferă noutatea.
Domeniul ales trebuie să implice comunicarea şi contactul cu oamenii. Nu vi se potriveşte genul de slujbă care să vă reţină ore în şir în acelaşi spaţiu închis. Dacă, pe lângă interacţiunea cu oamenii, va presupune şi deplasări periodice – cu atât mai bine.


3. Maria, 22.03.1987, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Ce influenţează negativ relaţia mea cu G? Ori ne certăm ori ne înţelegem? Să lupt pentru el?

Cu siguranţă merită să luptaţi pentru el, deoarece sunt foarte multe elemente care indică posibilitatea formării unui cuplu reuşit, pe termen lung.
Trebuie să îl convingeţi să discutaţi serios despre viitor, despre planuri şi perspective pe termen lung. Veţi observa că simţiţi lucrurile la fel şi priviţi în aceeaşi direcţie.
Certurile ocazionale sunt cauzate de lucruri exterioare, care nu ţin direct de relaţia dumneavoastră. Unul dintre ele este relaţia lui cu fosta prietenă – când ai fost implicat mai mult timp într-o astfel de relaţie conflictuală, rămân sechele şi nu le veţi putea depăşi decât împreună, cu răbdare.
E bine să acţionaţi în vederea împăcării chiar acum, înainte de sărbători.
Una dintre sugestii este să îl scoateţi periodic din mediul lui obişnuit, să mergeţi împreună fie în câte o excursie, fie la vreun spectacol, restaurant, ceva de acest gen. Va fi de folos, pentru dezvoltarea relaţiei, cu condiţia să o faceţi singuri, nu în grup mai larg, alături de alţi prieteni.


4. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Ce să fac? Să vând casa? Şi încotro s-o iau? Şi cu cine?

Cu Saturn în continuare în tranzit prin casa banilor şi a proprietăţilor, problemele continuă şi este nevoie de schimbări majore, de genul celei sugerate (vinderea casei). Dar e bine să nu vă grăbiţi, ci să acţionaţi abia în toamna viitoare, când situaţia are şanse bune de îndreptare.
Referitor la „cu cine“, veştile nu sunt nici aici încurajatoare. În ceea ce priveşte relaţiile cu bărbaţii, nu este niciuna pe care să vă puteţi baza cu adevărat.
Mai aveţi de îndurat ceva mai puţin de un an, după care va răsări soarele şi pentru dumneavoastră.


Mesaje primite pe 13 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 13 Decembrie, P. mi-a spus că nu ştie dacă vom face sărbătorile împreună. De întâlnit nu. Care este de fapt adevărul, ce să fac?

Aţi continuat să îl presaţi şi să îi arătaţi că sunteţi total dependentă de el. În aceste condiţii, era normal – aşa cum v-am avertizat – să continue să se îndepărteze.
Nu mai insistaţi nici în legătură cu sărbătorile. Dacă mai există o şansă să le petreceţi împreună, aceasta se va materializa doar ca urmare a unei propuneri a lui. Dacă, în schimb, veţi veni dumneavoastră cu o nouă propunere, el o va respinge mai mult ca sigur.


2. EA, 17.10.1977, mesaj trimis pe 13 Decembrie, Când voi avea următoarea relaţie şi câteva date despre acest bărbat. Îl cunosc deja?

O disponibilitate sau chiar o nevoie a dumneavoastră în acest sens s-a dezvoltat în ultimii ani, aţi creat deja energia potrivită pentru o relaţie.
Această tendinţă interioară va întâlni şi influenţele astrale favorabile începând cu luna august a anului 2013, când Jupiter intră în casa relaţiilor, pe care o va tranzita timp de un an şi jumătate.
Ca tip de bărbat, va fi diferit de cei cunoscuţi până acum şi de cei din mediul în care vă petreceţi timpul. Va lăsa, concomitent, o impresie de exotism, dar şi de superioritate.


3. EA, 17.10.1977, mesaj trimis pe 13 Decembrie, Profesional şi financiar cum arată 2013? Rămân la acelaşi serviciu, schimb postul sau plec în altă organizaţie?

Va urma o perioadă de aproximativ doi ani plină de evenimente pe plan profesional. La sfârşitul acestei perioade, nu veţi mai avea acelaşi serviciu ca acum.
Prima ei parte – adică tocmai anul 2013 – vă va face să înţelegeţi necesitatea unei schimbări, inclusiv prin intermediul unor evenimente mai puţin plăcute. Apoi, treptat, veţi acţiona şi veţi reuşi să puneţi lucrurile pe un nou făgaş, mai bun.
Financiar,nu vor fi schimbări majore, pe parcursul lui 2013.


Mesaje primite pe 12 Decembrie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 12 Decembrie, Voi avea vreodată parte de o relaţie adevărată, cu un bărbat care să mă iubească?

Acest partener există şi nu sunt influenţe astrale care să acţioneze împotriva împlinirii unei astfel de relaţii. E drept, pentru încă un an, nu există nici influenţe care să vă sprijine, în acest sens.
La momentul potrivit, o să apară.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 12 Decembrie, Dacă da, cine este acest bărbat, cum este el? De ce n-a apărut încă?

Posibil să nu fi apărut datorită faptului că, în ultimii ani, aţi avut o relaţie şi au fost inclusiv momente în care aţi crezut (sau aţi sperat) că această relaţie este Aceea. În aceste condiţii, semnalele trimise de dumneavoastră universului şi bărbaţilor din jur nu au fost tocmai cele corecte.
De asemenea, după evoluţia din ultimii ani, putem trage concluzia că nu faceţi uşor paşi înainte pe plan relaţional, ci că aveţi nevoie de un sprijin suplimentar, care să vină şi de pe plan astral. Pe termen mediu, o primă perioadă în care beneficiaţi de un astfel de sprijin este sfârşitul anului 2013.
Ca profil, este intelectual, călătoreşte sau a călătorit mult, nu e născut în Bucureşti. Semnele astrale în care e cel mai probabil să fie născut sunt în primul rând Racul, dar şi Gemeni, Săgetător sau Capricorn.


Mesaje primite pe 10 Decembrie

1. Andra, 31.03.1980, mesaj trimis pe 10 Decembrie, Viitorul meu este în afara ţării?

Da, pentru dumneavoastră ar fi o idee bună să mergeţi în străinătate.
Nodul Nord (sensul vieţii) este în conjuncţie cu guvernatorul casei a 9-a (străinătatea, călătoriile la distanţă).
De asemenea, Mercur în casa a 9-a înlesneşte folosirea limbilor străine şi posibilitatea de a vă adapta bine în afara ţării.


2. Andra, 31.03.1980, mesaj trimis pe 10 Decembrie, Cum să fac să trec cu bine peste sărbătorile de iarnă? Înţeleg că din 2013 va fi mai bine, dar până atunci cum pot trece peste singurătate şi suferi

Pentru traversarea unor astfel de momente, sunt două remedii: munca la proiecte noi (ceva major, gen ceva care să ajute plecarea în străinătate, la care vă referiţi în cealaltă întrebare) şi spiritualitatea (pe cât posibil, ceva care să includă şi practică, nu numai lectură).


Mesaje primite pe 09 Decembrie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Aş vrea să am o discuţie cu A. Când este cel mai indicat să port această discuţie?

12 decembrie este o dată potrivită.
Dacă preferaţi să lăsaţi pe mai târziu, vă recomandăm intervalul 20-22 decembrie.


2. Lucian, 03.08.1978, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Pe 14 decembrie am înfăţişare la proces. Cum se va finaliza?

Este foarte probabilă o amânare, ca urmare a influenţei lui Saturn, aflat în cuadratură cu Soarele, chiar în casa justiţiei. Ţinând cont de faptul că nu e o zi în care comunicarea să meargă excelent, ar fi bine să fiţi rezervat şi să evitaţi paşi sau declaraţii decisive.


3. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Se mai gândeşte M la mine? Va fi ceva între noi? Simt o schimbare în comportamentul lui.

Se gândeşte şi o face cu drag. Într-adevăr, este dispus la schimbări în bine faţă de dumneavoastră, dacă veţi fi dispusă să îl încurajaţi, în această direcţie.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 09 Decembrie, R a revenit după mai mult de 2 ani cu o invitaţie în oraş. Ce intenţii are? Este sincer?

Este sincer, dar nu o să vă placă tot ceea ce spune. Este mult prea concentrat pe propria persoană şi nu este nici dispus, nici capabil, să vă acorde suficientă atenţie încât să vă înţeleagă cu adevărat.


5. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Referitor la răspunsurile din septembrie și octombrie: E un „trebuie să apară“ sau această relație a murit în fașă? Era vorba de sentimente puterni

Relația despre care ați vorbit prima dată beneficia de sprijin din partea astrelor, fără să fie însă impusă de acestea (neexistând ceva karmic de consumat, completat sau eliberat).
Șansa unei relații cu cineva cu care să aveți inițial o legătură pe plan profesional a existat în tot acest interval și există în continuare. Este încă posibil să întâlniți pe cineva, cu profilul descris, măcar în preajma sărbătorilor.


6. Gina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Referitor la 8 decembrie: A fost sincer cu mine, este îndrăgostit?

A traversat recent un moment de cumpănă pe plan amoros și e pe cale să îl depășească.
Totuși, „dragoste“ e prea mult spus pentru a-i descrie sentimentele. Să spunem că e atașat și încântat, mai degrabă decât îndrăgostit.


7. Gina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 09 Decembrie, E bine dacă încerc să îndrept lucrurile sau să mai aștept?

Deocamdată, e bine să mai așteptați. O acțiune decisă acum nu ar aduce beneficii relației, ci mai degrabă i-ar grăbi sfârșitul.


8. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Am reușit să stabilesc cu P. o întâlnire, dar este încă rece cu mine. Când vom fi iarăși apropiați ca un cuplu? Ce ar trebui să fac?

Așa cum v-am mai sfătuit, nu vă mai arătați atât de dependentă de el! Dați-i impresia că aveți și alte variante, că există și altceva în afara lui.
Știind că poate obține orice, oricum și oricând de la dumneavoastră, nu mai e atât de interesat. Dați-i impresia că vă îndepărtați, dezamăgită de el, și va face eforturi pentru a vă recâștiga.


Mesaje primite pe 08 Decembrie

1. Mel, 27.01.1969, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Ce impact a avut asupra lui întâlnirea inopinată de ieri? L-a răscolit sau a fost indiferent? Ce simte acum?

Nu a rămas indiferent, întâlnirea i-a schimbat starea şi părerile. S-au născut tot felul de gânduri, unele foarte îndrăzneţe, dar asta nu înseamnă că le va pune şi în practică. Din punct de vedere al acţiunii concrete, nu se anunţă nimic deosebit din partea lui, pe termen scurt.


2. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Cum e mai bine pentru mine să fac sărbătorile, la ţară sau cu Claudiu?

E mai bine să vă petreceţi sărbătorile la ţară.
Nu îl neglijaţi nici pe Claudiu, în perioada următoare, dar de sărbători mergeţi la ţară!


3. Gina, 27.01.1977, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Referitor la M: este atras acum, îşi doreşte să mă mai vadă? Merită?

Aţi făcut lucruri pe care le-a perceput contradictoriu, în ultimul timp. Unele i-au plăcut (l-aţi ajutat cu ceva, i-aţi dăruit ceva sau pur şi simplu i-aţi făcut un compliment), altele i-au displăcut (probabil, ceva ce aţi spus).
Posibilitatea unei relaţii există, în următoarea perioadă e bine să îi arătai latura dumneavoastră mai sensibilă, feminină.


4. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Pe 11 decembrie, ora 14:00, merg la un interviu. Aş dori nişte sfaturi. Îmi va fi favorabil?

Guvernatorul casei profesiei primeşte un aspect foarte bun de la Soare, astfel că veţi descurca bine, veţi folosi cu pricepere posibilitatea de a vă pune în lumină calităţile.
Comunicarea funcţionează de asemenea bine, cu amendamentul să evitaţi contrazicerile. Insistaţi doar pe ceea ce vă place şi pe aspectele pozitive!


Mesaje primite pe 07 Decembrie

1. Cristina, 12.01.1986, mesaj trimis pe 07 Decembrie, Când îmi voi întâlni viitorul soţ? Când mă voi mărita?

Pentru căsătorie, mai aveţi de aşteptat încă cel puţin doi ani şi jumătate, până în 2015.
Viitorul soţ este posibil să apară începând cu toamna lui 2013.


Mesaje primite pe 06 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Mă sună, dar nu vrea să ne vedem. Nu înţeleg de ce se poartă aşa, doar ne-am împăcat.

Sunt problemele pe care le anunţam încă de luna trecută, pentru noiembrie.
Veniţi în continuare cu propuneri – fără să insistaţi exagerat – şi va accepta şi să vă întâlniţi.


2. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Cum va decurge relaţia cu M.? Voi avea o relaţie cu el sau cu D.?

Cu M vă puteţi înţelege mai bine, inclusiv în viaţa de zi cu zi, în problemele concrete despre care spuneam că se reflectă negativ în relaţia cu D. Astfel, deşi compatibilitatea cu D. e mai bună, ea are şanse mai mici de manifestare, astfel că, între aceste două variante, preferatul ar trebui să fie M.


Mesaje primite pe 05 Decembrie

1. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Ce lucruri noi sau schimbări majore îmi aduce 2013?

Multe noutăţi vor începe să apară în august 2013, şi apoi pe un interval de aproximativ un an. Este o schimbare majoră în primul rând a dumneavoastră personal, care se va reflecta în gândire, în modul de a trăi diferite situaţii, chiar în aspectul fizic.
Până atunci, persistă o tendinţă de însingurare şi de izolare periodică de ceilalţi. Începând din vară, lucrurile se schimbă, deveniţi mai sociabilă şi sunt şi alţii incluşi în viaţa dumneavoastră, cu condiţia să accepte rolul pe care dumneavoastră vreţi să li-l conferiţi.
Pe plan relaţional, sunt destul de multe complicaţii şi destul de puţine împliniri. Mesajul de bază este nevoia de seriozitate, de o relaţie stabilă şi armonioasă – dar deocamdată există doar nevoia, la împlinire totală nu se va ajunge în 2013.
Pe planul carierei, nu se anunţă evenimente deosebite.


2. Andrei, 05.03.1980, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Pe 13 şi 14 decembrie am din nou înfăţişare la proces. Se va termina cu bine pentru mine? Va fi o hotărâre favorabilă?

Deci amânarea nu a fost chiar de două-trei luni, ci aproape fix de două. Ar fi prins bine o amânare mai consistentă sau încă o amânare, acum.
În zilele de 13 şi 14, există probleme serioase cu comunicarea, astfel că ar fi bine ca, personal, să nu fiţi foarte activ sau vorbăreţ, ci să faceţi strictul necesar. De asemenea, există şi indiciul unei dezamăgiri.
Practic, cea mai bună soluţie ar rămâne, din punct de vedere astrologic, o nouă amânare.


3. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Pe 19 octombrie îmi spuneaţi că o să apară nişte provocări pentru relaţia mea cu Andru. Despre ce e vorba? Fiindcă ele au început de acum.

Probleme care pornesc de la chestiuni mărunte, din viaţa de zi cu zi. Reproşuri care pot să apară, legate de gesturi uzuale, fireşti, de mici amănunte care îl pot deranja pe celălalt. Şi, de la astfel de mici probleme, să se ajungă în final la descoperirea faptului că nu vă oferiţi reciproc un sentiment de împlinire, de armonie. Şi asta nu pentru că ar fi vreunul vinovat, ci pur şi simplu pentru că relaţia şi-a depăşit deja limitele ei fireşti, este mai mult decât o permite compatibilitatea.


Mesaje primite pe 04 Decembrie

1. Maria, 22.03.1987, mesaj trimis pe 04 Decembrie, Ce viitor are relaţia mea cu Gabriel?

Sentimentele par să se răcească de pe acum, iar această involuţie va continua şi în viitor. Este foarte posibilă destrămarea relaţiei.


Mesaje primite pe 03 Decembrie

1. Loredana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Voi avea o relaţie cu M., fostul meu coleg de liceu? Simte ceva pentru mine?

Deocamdată, vă apreciază pur mental, are o părere bună despre dumneavoastră. I-ar plăcea să păstraţi legătura, să vă întâlniţi mai des, dar nu are gânduri ascunse.
În aceste condiţii, şansele de a avea o relaţie cu el în viitorul apropiat sunt reduse şi nu trebuie să le stricaţi acţionând prematur. Deocamdată, e suficient să cultivaţi alte tipuri de apropiere.


2. Ada, 05.05.1980, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Ce şanse sunt să fac revelionul cu bărbatul cunoscut pe 1 noiembrie? Îmi place mult.

Dacă aşteptaţi o propunere din partea lui, şansele sunt mici. Le puteţi mări luând dumneavoastră iniţiativa, în acord cu ceea ce simţiţi. Nu apelaţi la intermediari nici pentru a vă transmite sentimentele şi nici pentru a cere sfaturi!


Mesaje primite pe 02 Decembrie

1. Iuli, 27.01.1977, mesaj trimis pe 02 Decembrie, E mai bine să rămân unde muncesc acum, sau să mă întorc unde eram acum aproximativ un an? Cum e mai bine să fac?

Este mai fie să rămâneţi unde sunteţi acum, fie să căutaţi ceva nou.
Revenirea la vechiul loc de muncă nu ar fi o mutare inspirată.
În luarea deciziei, trebuie să ţineţi cont şi de eventualii colegi,d e parteneriatele care există în fiecare loc.


Mesaje primite pe 01 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 01 Decembrie, De ce P. nu vrea să petrecem mai mult timp împreună, să mă cheme mai des cu el la sat. Cum aş putea să-l fac să se schimbe?

Mai întâi, trebuie să vă schimbaţi dumneavoastră. Sunteţi prea insistentă şi îi lăsaţi prea puţin spaţiu de acţiune şi timp pentru el însuşi.
Deocamdată, oferiţi-i cele câteva zile „libere“ despre care vorbeam şi în răspunsul anterior. Apoi, încercaţi să îi arătaţi că şi dumneavoastră aveţi alte variante de petrecere a timpului şi că programul nu este decis în totalitate de el.


loading...

loading...
Horoscop