RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2012

Mesaje primite pe 28 Iunie

1. EA, 28.06.1978, mesaj trimis pe 28 Iunie, I-am făcut lui D. mai multe cadouri, pe parcurs. Îi amintesc de mine, le foloseşte? Ştie că-l iubesc şi că m-am simţit rănită? E detaşat sau îi pas

Aceste cadouri nu l-au bucurat în mod deosebit, dar îi întăresc orgoliul masculin, tocmai deoarece ştie sentimentele care stau la originea gestului de a le oferi.
Înţelege tot mai bine ce simţiţi pentru el, dar păstrează încă o atitudine de forţă, de hotărâre, e destul de detaşat.


Mesaje primite pe 27 Iunie

1. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 27 Iunie, Acum tace complet. Am hotărât să îl las în pace. Oare de ce face asta?

V-aţi oferit cu totul şi a fost jumătate speriat, jumătate intrigat, de acest lucru. Decizia de a-l lăsa deocamdată în pace este bună.
Vă oferim mai multe amănunte pe e-mail.


Mesaje primite pe 26 Iunie

1. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 26 Iunie, Când şi în ce context îl voi cunoaşte pe bărbatul alături de care pot dezvolta o relaţie serioasă pe termen lung?

Şanse au existat inclusiv în ultimii doi ani, când s-au deblocat o serie de aspecte, pe plan relaţional.
Noi perioade favorabile sunt în august-septembrie acest an şi apoi aproape pe întreaga durată a anului 2013.
Problema permanentă e reprezentată de o conjuncţie, pe harta natală, a Lunii negre cu Juno (asteroidul căsătoriei) în Vărsător, care acţionează nefast tocmai pe plan relaţional.
Va fi, probabil, nevoie să acceptaţi o legătură mai excentrică, neobişnuită, care să nu fie reglementată prin acte şi care să presupună şi comentarii negative din partea persoanelor mai tradiţionaliste.


Mesaje primite pe 25 Iunie

1. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 25 Iunie, Când va apărea un bărbat în viaţa mea pentru o relaţie, când şi cum va apărea?

Sunt şanse mici ca acest bărbat să apară înainte de luna noiembrie a anului 2013. Abia atunci vor începe să se clarifica multe lucruri şi să se elibereze căile de dezvoltare, pe plan relaţional.
E foarte probabil să îl cunoaşteţi la un eveniment care ţine mai degrabă de sfera profesională, decât de împrejurări romantice.


2. Elami, 27.01.1969, mesaj trimis pe 25 Iunie, Ce datorii karmice avem unul faţă de altul şi cum le vom achita?

Datoria karmică este a lui faţă de dumneavoastră şi vizează planul relaţional. De obicei, astfel de datorii se rezolvă printr-o relaţie de durată medie sau chiar îndelungată, în cadrul căreia oferă mai mult persoana care are datoria. Apoi, când datoria este plătită, relaţia se destramă.
Ca direcţii de dezvoltare karmică, nu sunteţi în armonie, ci aveţi drumuri radical diferite. El este mai legat de trecut, de existenţele anterioare, mai are octave de dus la capăt, în timp ce, pentru dumneavoastră, această existenţă presupune început, în mai multe domenii.


Mesaje primite pe 23 Iunie

1. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 23 Iunie, Referitor 14 iunie: Am greşit cu ceva? Cum ar trebui să mă comport?

După cum am spus, compatibilitatea e una foarte bună.
Nici nu aţi greşit cu ceva, problemele decurg pur şi simplu din caracterul acestei relaţii (la distanţă şi în spaţiul virtual). În aceste condiţii, oricât de bună e compatibilitatea, e foarte greu ca ea să îşi găsească terenul potrivit pentru a se manifesta.
Obişnuinţa relaţiilor pe Internet – inclusiv la el – e căutarea continuă, cu fixare foarte rară sau niciodată pe un singur partener. Apoi, un partener de pe net nu poate concura cu şanse reale cu unul concret – nu e încă situaţia dumneavoastră, dar nu trebuie pierdută din vedere, pe viitor.
Cum nu aţi greşit cu nimic, puteţi doar continua să vă comportaţi ca şi până acum, ideea principală fiind de a transforma relaţia virtuală într-una reală. Altfel, şansele ei sunt mici.


2. Margot, 23.06.1978, mesaj trimis pe 23 Iunie, Îşi iubeşte D. soţia şi nu vrea s-o înşele, deşi am înţeles că a mai fost infidel? Cum va evolua această căsnicie? Vor divorţa?

Căsătoria lor nu e o mare iubire, dar îi menţin împreună obişnuinţa, confortul, unele dependenţe reciproce, chiar şi o bună compatibilitate fizică.
El a mai fost infidel şi sunt mari şanse să mai fie, dar nu se gândeşte serios la un divorţ.


3. Margot, 23.06.1978, mesaj trimis pe 23 Iunie, A avut impact emoţional ultimul sms trimis lui D.? Cum se gândeşte acum la mine? Îşi doreşte să renunţ sau să mai insist? Îl atrag fizic?

Îl atrageţi fizic, iar acesta poate fi un punct de pornire.
Se gândeşte la dumneavoastră ca la o posibilă amantă, pentru o perioadă de timp, nu ca la cineva pentru care ar divorţa.


Mesaje primite pe 22 Iunie

1. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ar fi bună ideea să locuiesc cu A.? Ar putea să iasă o relaţie între noi?

Relaţia are şanse de reuşită, merită încercat să locuiţi împreună.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 22 Iunie, Cât timp va mai dura relaţia lui Dan? Se vor despărţi? Mulţumesc.

Relaţia nu evoluează, dar nici nu involuează suficient de repede pentru a ne aştepta la o despărţire rapidă.
Înainte de a se gândi serios la despărţire, e mult mai posibil ca el să dezvolte o relaţie paralelă.


Mesaje primite pe 21 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 21 Iunie, Ce sentimente are pentru mine Dan după revederea din seara asta? Mulţumesc.

I-aţi făcut o impresie bună, vă consideră atrăgătoare şi lucrurile merg bine, între dumneavoastră şi el.


2. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 21 Iunie, Când şi cu cine voi avea următoarea relaţie, sun singură de un an, eventual o relaţie serioasă cu cel sortit.

Despre o relaţie serioasă,dezvoltată pe termen lung, putem vorbi abia peste aproximativ un an şi jumătate, la sfârşitul lui 2013.
Până atunci, pot fi posibile doar legături pasagere – în cazul în care sunteţi interesată de aşa ceva.


Mesaje primite pe 20 Iunie

1. EA, 20.06.1978, mesaj trimis pe 20 Iunie, Ce a simţit azi D., după ce ne-am întâlnit? Chiar nu doreşte o relaţie cu mine? Mă va căuta peste un timp?

Nu s-a schimbat nimic fundamental în sentimentele sau interesul lui faţă de dumneavoastră, astfel că nu se anunţă o relaţie, pe termen scurt.
Pe termen lung, dacă iniţiativa i-ar fi lăsată lui în totalitate, ar fi de asemenea slabe speranţe.
Aşa că dumneavoastră sunteţi cea care trebuie să faceţi ceva, cel mai bine în a doua parte sau chiar spre sfârşitul lunii iulie.


2. A., 20.08.1982, mesaj trimis pe 20 Iunie, Va ieşi ceva serios cu A.? Merită încercat?

O relaţie poate ieşi.
Una serioasă, pe termen lung – mult mai puţin probabil.
Dacă doriţi neapărat ceva serios, răspunsul este că nu merită efortul.


3. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 20 Iunie, Feng shui

Cea mai favorabilă direcţie, pentru dumneavoastră, este sud-vestul (îndeosebi pe plan financiar). Alte direcţii favorabile sunt nord-vestul, vestul şi nord-estul. Este important să staţi cu faţa spre una din aceste direcţii atunci când munciţi, să dormiţi cu capul într-una din aceste direcţii, să ţineţi cont de ele când sunteţi la masă şi în orice alte locuri în care petreceţi mai mult timp sau staţi în mod regulat.
Direcţiile nefavorabile, pentru dumneavoastră, sunt sudul, nordul, estul şi, mai ales, sud-estul. E bine să evitaţi să staţi cu faţa spre una din aceste direcţii sau să dormiţi cu capul orientat spre ele.


4. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 20 Iunie, Am dat un tv LCD unei doamne foarte bogată în august 2010, urmând ca atunci când va primi banii de la şeful meu să îmi dea 2 000 de ron. Îmi va mai da b

Da, sunt şanse mari să primiţi banii respectivi, într-un final.
Pentru asta, trebuie să acţionaţi, să tulburaţi un pic lucrurile, subliniind ce vi se cuvine şi eventual creând puţin scandal (sau, mai degrabă, doar ameninţând cu el).


Mesaje primite pe 19 Iunie

1. Cristina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 19 Iunie, Ref. 16 iunie: Are de gând să se întâlnească cu mine cu o comportare total schimbată, aşa cum ştie că-mi doresc?

Într-o oarecare măsură, da, dar asta nu înseamnă că va şi reuşi să demonstreze că s-a schimbat cu adevărat.
Puneţi-l la încercare, testaţi-l şi vă veţi convinge că, în punctele esenţiale, nu s-a schimbat.


2. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 19 Iunie, Ce e mai bine pentru mine, să rămân unde sunt sau să plec în oraşul natal?

Cea mai bună variantă pentru dumneavoastră este într-un alt oraş decât cel natal.
Dacă preferaţi totuşi să vă întoarceţi în oraşul natal, trebuie să o faceţi repede, până cel târziu la sfârşitul lunii iulie 2012.


Mesaje primite pe 18 Iunie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 18 Iunie, De ce se poartă aşa rece faţă de mine şi de ce relaţia asta nu mai evoluează? De ce are atitudinea asta, ce vrea cu adevărat?

Vă iubeşte, dar doreşte să îşi impună anumite opinii şi dorinţe.
Ceva din ce aveţi de gând să faceţi îl deranjează şi de aici comportamentul său rece.
Practic, se va purta frumos în măsura în care o să vă subordoneze. Ţine să deţină puterea în această relaţie, să îşi impună voinţa. Dumneavoastră decideţi în ce măsură îi veţi permite acest lucru.


Mesaje primite pe 17 Iunie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 17 Iunie, Ce simte Răzvan pentru mine după întâlnirea din week-end? Ce se va întâmpla cu noi doi? Ce ar trebui să fac cu Răzvan, cum să mă port cu el?

A avut parte de confirmări în ceea ce priveşte sentimentele, atracţia fizică a sporit, l-aţi surprins însă prin unele lucruri pe care le-aţi sus.
Pe termen scurt, daţi-i un răgaz de câteva zile. Pe termen mediu şi lung, încercaţi să vă purtaţi cât mai bine cu el, îndeplinindu-i dorinţele pe care le exprimă (însă doar dacă face acest lucru).


2. Elami, 27.01.1969, mesaj trimis pe 17 Iunie, Când se va întâmpla reluarea relaţiei cu fostul şi cât va dura?

După ce veţi fi cunoscut deja persoana cealaltă, cu care veţi întemeia o relaţie solidă. Tocmai de aici decurg încurcăturile, împletirea de bucurie şi suferinţă despre care vorbeam.


Mesaje primite pe 16 Iunie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 16 Iunie, Intenţionez să călătoresc cu maşina prin ţară. Voi avea evenimente neplăcute? Ce îmi va aduce această călătorie?

Va fi o perioadă plăcută, în care veţi descoperi o mulţime de locuri şi de lucruri frumoase.
Şi în acest an şi pe parcursul anului viitor, astfel de deplasări prin ţară sunt mult mai bine venite (şi mult mai bine aspectate, din punct de vedere astral) decât eventuale vacanţe petrecute în străinătate.
Aşadar, veţi fi pe drumul cel bun, la propriu şi la figurat.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 16 Iunie, Toate circumstanţele arată că relaţia cu M. nu se va realiza. Cred că nu ştie ce vrea. Are şanse mai bune relaţia cu MG?

Nu trebuie neapărat să puneţi cruce nici relaţiei cu M.
Relaţia cu MG poate cunoaşte, pe viitor, perioade pasionale, însă sunt şi teme asupra cărora nu veţi cădea niciodată de acord, ceea ce reprezintă un obstacol serios.


3. Cristina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 16 Iunie, Ce mai simte pentru mine? (chiar dacă l-am respins, certat rău, nu e supărat, caută o apropiere şi mă uimeşte asta).

Tocmai faptul că l-aţi respins l-a făcut să îşi dorească mai mult o apropiere de dumneavoastră.
Sentimentele lui sunt, în prezent, mult mai puternice decât, de exemplu, în urmă cu o lună.


Mesaje primite pe 15 Iunie

1. Lili, 04.11.1986, mesaj trimis pe 15 Iunie, Când e ziua cea mai potrivită pentru examen? Depinde viaţa mea, vă rog detalii.

Nu ne-aţi indicat datele perioada pe care să o cercetăm, pentru a alege ziua cea mai fastă.
Bazându-ne totuşi pe o întrebare mai veche, am presupus că e vorba de perioada actuală, de viitorul apropiat. În aceste condiţii, cele mai mari şanse de succes le aveţi joia şi vinerea din săptămâna viitoare.


2. Ate, 23.07.1983, mesaj trimis pe 15 Iunie, O să am copii cu soţul meu?

Da. Din punct de vedere astrologic, nu există nici un fel de probleme în acest sens.
Dimpotrivă, sunteţi compatibili, din acest punct de vedere.


3. Ate, 23.07.1983, mesaj trimis pe 15 Iunie, Ar fi bine să pornesc o afacere pe cont propriu în următoarea perioadă? Ar merge bine afacerea?

Prima jumătate a anului viitor e perioada cea mai potrivită pentru succes în afaceri.
Poate fi însă o idee bună să o începeţi mai devreme, pentru a prinde perioada respectivă având deja ceva concret şi neriscând să o risipiţi cu formalităţi.


4. Crys, 18.09.1972, mesaj trimis pe 15 Iunie, Îmi va face un fost şef al meu, cu care m-am înţeles bine, o ofertă de job în următoarele luni?

Da, omul este foarte bine intenţionat şi este dispus să vă ajute de îndată ce va avea această posibilitate.
Puteţi avea încredere în el.


5. Crys, 18.09.1972, mesaj trimis pe 15 Iunie, Soţul meu a primit o ofertă de job în străinătate. Este bine pentru familia noastră să o accepte?

Cu Soarele şi Venus în casa a 9-a şi în Săgetător, soţul dumneavoastră are mari şanse să reuşească în străinătate.
Dumneavoastră, de asemenea, vă veţi putea adapta fără mari probleme, dacă veţi fi pusă într-o astfel de situaţie.


6. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 15 Iunie, Există şanse să iasă ceva serios cu O.H.? Merită încercat?

Sunt puţine şanse să iasă ceva serios.
O relaţie se poate naşte, dar nu pe termen lung şi nu cu implicare responsabilă din ambele părţi.


Mesaje primite pe 14 Iunie

1. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 14 Iunie, Ref. 8 iunie: Vrea să ne întâlnim în Cehia, în octombrie. Ce pericole mă aşteaptă în octombrie? Oare nu este el?

La nivel de sentiment, de trăiri pe acest plan, potrivirea este una extraordinară. Având acest atu, puteţi să aveţi împreună o relaţie de succes.
Probleme pot să apară din exterior, însă trebuie să luaţi orice obstacol drept un test care trebuie depăşit, promovat.
Aşadar, merită să investiţi sentimente în această relaţie.


Mesaje primite pe 13 Iunie

1. Grasut, 25.09.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Astroprofesie

Pentru o perioadă de aproximativ un an, cheia succesului pe plan profesional este reprezentată de colaborări şi parteneriate. Trebuie să daţi dovadă de deschidere şi de spirit de cooperare.
Începând cu primăvara anului 2013, trebuie să vă gândiţi serios la posibilitatea de a avea o afacere proprie, de a nu vă limita la banii câştigaţi din salariu. Chiar dacă, la început, o astfel de iniţiativă se va lovi de obstacole importante, cu timpul se va dovedi una de mare succes.
Până atunci, trebuie prudenţă şi multă seriozitate. Aveţi grijă să vă ţineţi toate obligaţiile asumate!


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 13 Iunie, Se întrevede în curând o relaţie cu el?

Împrejurări exterioare, care nu depind de niciunul dintre voi, blochează posibilitatea acestei relaţii, pe termen scurt.
Cel mai probabil, unul dintre voi se va confrunta î curând cu o problemă sau cu o pierdere care, pentru un timp, nu îi va mai lăsa răgaz pentru alte preocupări.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 13 Iunie, Ce mai simte pentru mine? S-a lămurit cu ce simte?

Nu s-a lămurit încă. Adică e clar că se simte atras de dumneavoastră pe plan fizic, că îi atrageţi atenţia pe plan intelectual sau al conversaţiei, dar pe plan sentimental lucrurile rămân neclare. Inima nu şi-a spus încă ultimul cuvânt – cel care va cântări cel mai greu.


Mesaje primite pe 12 Iunie

1. Elami, 27.01.1969, mesaj trimis pe 12 Iunie, Ref. 8 iunie: Dacă soarta mă va readuce într-o relaţie cu fostul, cum rămâne cu cel sortit, despre care mi-aţi spus că va apărea în mai 2013?

După cum am spus, cu fostul soţ va mai fi o relaţie, dar nu una împlinită, ci una care va presupune atât bucurie, cât şi suferinţă.
Va fi o concluzie a ceea ce aţi trăit, o rezolvare a karmei încă nearse. Dar nu va fi debutul a ceva permanent împreună. Rolul acesta îi este rezervat persoanei despre care am vorbit că o să apară în viaţa dumneavoastră în mai 2013.


Mesaje primite pe 11 Iunie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 11 Iunie, Ce şanse are relaţia cu MG? Este el bărbatul potrivit mie?

Este o relaţie cu un potenţial foarte bun.
Vă potriviţi şi puteţi fi fericiţi împreună. Compatibilitatea este una excelentă.


Mesaje primite pe 09 Iunie

1. Cris, 07.01.1981, mesaj trimis pe 09 Iunie, Am şansă să iau examenul din august pentru post? Îmi găsesc serviciu până la sfârşitul lui 2012?

Aveţi şanse de reuşită la examenul din august, cu condiţia să vă pregătiţi extrem de serios.
Dar reuşita adevărată pe plan profesional, care să se reflecte şi în celelalte domenii ale vieţii, aducând o evoluţie consistentă, va veni, cel mai probabil, abia începând cu toamna 2013.


2. Cris, 07.01.1981, mesaj trimis pe 09 Iunie, Detalii despre viitorul bărbat din viaţa mea şi când îl voi cunoaşte?

Va fi mai în vârstă decât dumneavoastră, deşi este posibil ca diferenţa de vârstă să nu fie uşor observabilă.
Va deţine o funcţie importantă, va fi un om respectat în societate, iubitor de putere şi gata să facă eforturi pentru a acumula tot mai multă.
Ca perioadă favorabilă pentru a-l cunoaşte, trebuie să aşteptaţi să treacă aspectele negative existente până în primăvara anului viitor.


3. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 09 Iunie, Ref. 2 iunie: Când o să îl întâlnesc, în ce împrejurare?

Îl veţi întâlni după luna septembrie a anului 2013. Până atunci, şansele sunt scăzute.
Posibil să îl întâlniţi prin intermediul unui bun prieten, care vi-l prezintă tocmai pentru că intuieşte că s-ar putea potrivi cu dumneavoastră.


4. Emilia, 22.11.1980, mesaj trimis pe 09 Iunie, O să mă căsătoresc cu Hassan până la sfârşitul anului şi o să mă mut în (întrebare incompletă)

Şansa căsătoriei este una reală, importantă.
Sunt şanse mari să vă căsătoriţi până cel târziu în vara anului viitor.
Relaţia cu este una complexă, care lasă loc la numeroase posibilităţi de dezvoltare. Pentru el, în special primăvara anului viitor va fi o perioadă extrem de importantă, cu implicaţii pe termen foarte lung.


Mesaje primite pe 08 Iunie

1. Elami, 09.06.1969, mesaj trimis pe 08 Iunie, Referitor 4 iunie: În ce sens soarta o să ne mai aducă faţă în faţă? Într-o relaţie sau în ce fel?

Cel mai probabil, va fi vorba de o relaţie sentimentală. Va fi implicată multă pasiune în această regăsire, sentimentele fiind atât pozitive, cât şi negative. Bucuria se va împleti cu durerea, clipele fericite cu cele de suferinţă. Şi unele şi celelalte vor fi trăite cu intensitate.


2. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 08 Iunie, Am mari probleme financiare. Apare vreo oportunitate deosebită?

Este un an relativ normal din acest punct de vedere, fără oportunităţi deosebite.
A doua jumătate a lui iulie şi începutul lui august reprezintă o perioadă mai favorabilă, dar fără un reviriment total.
În schimb, octombrie poate să aducă noi probleme.
În ceea ce priveşte posibilele afaceri, blocajul va mai dura aproximativ doi-trei ani.
În ceea ce priveşte banii câştigaţi din salariu, şi aici mai e de aşteptat. Noiembrie 2013 şi apoi 2014 sunt perioade cu adevărat favorabile, din acest punct de vedere.


3. Mikado, 27.08.1972, mesaj trimis pe 08 Iunie, Am şanse să întâlnesc sufletul pereche în 2012? Cum îl pot recunoaşte?

Este posibil să fie cineva care a apărut de curând în viaţa dumneavoastră. Gândiţi-vă la ce persoane de sex opus aţi cunoscut în ultimul an, inclusiv în perioada recentă.
Atenţie, şi pe acest plan, la luna octombrie 2012! Pot să apară surprize neplăcute! După aceea, lucrurile vor începe, treptat, să se normalizeze.


Mesaje primite pe 06 Iunie

1. Margot, 07.06.1978, mesaj trimis pe 06 Iunie, Soţul meu se gândeşte uneori la divorţ? Când s-ar putea întâmpla şi cine va acţiona?

Se gândeşte uneori, însă ca la un pericol, nu ca la ceva ce şi-ar dori. Şi, apoi, îşi spune că relaţia va fi mai solidă, pe viitor.
În aceste condiţii, dumneavoastră va trebui să acţionaţi în acest sens, dacă vă doriţi încheierea relaţiei. Însă nu brutal, ci lent şi pe termen destul de lung.


Mesaje primite pe 05 Iunie

1. Mihaela, 21.11.1968, mesaj trimis pe 05 Iunie, Aş dori să-mi spuneţi despre problema pe care o am în relaţia cu soţul meu şi cum se rezolvă.

Ţine de libertatea pe care o are şi, mai mult decât atât, de libertatea pe care simte el că o are în această relaţie. Trebuie să fiţi atentă la acest aspect şi să nu încercaţi să îi restrângeţi sau să îi reprimaţi elanurile şi iniţiativele.
Rezolvarea nu va fi una bruscă, ci îndelungată. Abia peste patru sau cinci ani se poate ca lucrurile să fie din nou perfecte, pe plan sentimental.


2. Gabriela, 03.05.1966, mesaj trimis pe 05 Iunie, Când mă voi recăsători? Puteţi să-mi spuneţi ceva de partener?

E posibil să întâlniţi al doilea soţ mai devreme decât vă aşteptaţi – pe termen de cel mult un an şi jumătate de acum înainte.
Va fi un intelectual, probabil născut în alt oraş decât cel în care locuiţi acum, posibil mai tânăr decât dumneavoastră.


Mesaje primite pe 04 Iunie

1. Elami, 27.01.1969, mesaj trimis pe 04 Iunie, Revin la mesajul din 2 iunie, cu data lui de naştere. El e fericit acum, se mai gândeşte la mine?

Relaţia a avut un caracter karmic şi problemele de acest gen nu au fot rezolvate definitiv nici în prezent. Soarta o să vă mai aducă faţă în faţă, pe parcursul acestei existenţe.
În prezent, se mai gândeşte la dumneavoastră, însă fără să facă planuri de viitor.


2. Sim, 14.03.1980, mesaj trimis pe 04 Iunie, Câţi copii voi avea şi câte căsătorii?

Căsătoria fericită va fi una făcută după vârsta de 32-33 de ani.
Veţi avea cel puţin doi copii, dintre care unul este posibil să apară dintr-o relaţie neoficializată prin acte.


3. Emma, 11.03.1986, mesaj trimis pe 04 Iunie, Există şanse să am o relaţie mai serioasă anul acesta?

Mai degrabă nu. Cu Jupiter în opoziţie cu Juno natal, dar şi în conjuncţie cu Lilith, sunt şanse mici ca până la finalul acestui an să aveţi împliniri majore pe plan relaţional.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 04 Iunie, Ce impact a avut asupra lui M. că a văzut că pot să mă întâlnesc şi cu un alt bărbat? Va încerca o apropiere?

A avut o reacţie masculină, de uşoară gelozie – fără un aspect foarte pătimaş.
Încă nu e suficient, pentru a-l face să se apropie în mod decisiv de dumneavoastră.


5. Grasut, 25.09.1977, mesaj trimis pe 04 Iunie, Bani

Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi considerabil începând din luna mai a anului viitor, în principal din alte surse decât salariul. Va fi, atunci, mai întâi o situaţie dificilă, un eveniment care va complica mult lucrurile, pentru ca apoi să găsiţi soluţia salvatoare.
În ceea ce priveşte acest an, sfârşitul acestei luni, dar şi luna decembrie pot să aducă unele împliniri pe plan financiar.


Mesaje primite pe 02 Iunie

1. Elami, 27.01.1969, mesaj trimis pe 02 Iunie, Relaţia dintre mine şi el (Leu), încheiată recent, a fost de natură karmică? Cum priveşte el relaţia acum, cu ură, cu regret?

Nu priveşte relaţia cu ură, în schimb există regret.
În unele momente este sincer cu sine însuşi şi îşi aminteşte inclusiv de partea frumoasă a lucrurilor, de momentele mai bune ale relaţiei.
Pentru analizarea aspectelor karmice, zodia lui nu este suficientă, avem nevoie şi de data de naştere.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 02 Iunie, Fostul soţ m-a anunţat aseară că trăieşte cu o fată Roxana, de 6 luni, şi vor avea un copil, ar fi însărcinată în 3 luni. Aşa este, va avea un copi

Relaţia cu ea este reală, dar în ceea ce priveşte importanţa acesteia, precum şi celelalte aspecte – inclusiv copilul – a exagerat.
Doreşte să îl lăsaţi în pace şi, din acest punct de vedere, are dreptate. E mai bine pentru amândoi să procedaţi aşa.


3. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 02 Iunie, Ce şanse am să îmi refac viaţa? Cine este acel bărbat?

Va fi vorba de o relaţie neconvenţională, cu un bărbat puternic, dar neobişnuit să se conforme regulilor sau convenţiilor sociale.
Posibil să fie ori Scorpion, ori Vărsător.


Mesaje primite pe 01 Iunie

1. Elena, 07.04.1983, mesaj trimis pe 01 Iunie, Ce părere are Mircea despre mine? Ce şanse exist pentru o relaţie?

Încă nu şi-a format o părere bine determinată, deoarece nu i-aţi permis să vă cunoască suficient. Trebuie să fiţi mai îndrăzneaţă şi să procedaţi astfel încât să vă asiguraţi că vă zăreşte şi vă ascultă. În aceste condiţii, există şanse bune pentru o relaţie cu el.


loading...

loading...
Horoscop