RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE, 2017
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2017

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - NOIEMBRIE, 2012

Mesaje primite pe 30 Noiembrie

1. Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Voi avea o relaţie sentimentală de durată, voi cunoaşte pe cineva cu care să am relaţie, în viitorul apropiat?

Începând cu luna mai 2013, este foarte probabil să cunoaşteţi pe cineva care să vă placă, cu care să vă înţelegeţi bine şi să construiţi o relaţie de lungă durată.


2. Chris, 27.01.1977, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Ref. 29 noiembrie: Există şansa unei relaţii pentru că mă place şi îşi doreşte? Vă rog mai multe detalii

Şansele de a construi o relaţie, la care m-am referit, derivă din buna compatibilitate existentă, nu din ceea ce simte el acum. Aceste elemente pozitive nu au fost încă „activate“, în primul rând pentru că nu l-aţi provocat suficient, nu a avut cum să vă remarce din acest punct de vedere.
Trebuie să începeţi să vă puneţi în valoare, să îi atrageţi atenţia asupra atuurilor dumneavoastră, să îl intrigaţi, atunci când vedeţi că se simte prea sigur pe sine.


Mesaje primite pe 29 Noiembrie

1. Dora, 15.09.1981, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, O să facă Cristi în curând un pas în relaţia noastră, să fim un cuplu? Sau trebuie să îl caut eu?

Cristi nu va face acest pas în viitorul apropiat, dar nu e indicat să îl faceţi nici dumneavoastră.
Pe termen scurt, relaţia nu are şanse prea mari, indiferent de cine ar avea iniţiativa.


2. Chris, 27.01.1977, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Mă place T.? Vom fi împreună?

Există şanse bune de a avea o relaţie cu T.
Simţiţi lucrurile într-un mod asemănător, aveţi preferinţe destul de asemănătoare în ceea ce priveşte locurile şi modul în care vă place să vă petreceţi timpul.
Puteţi porni o relaţie pornind de la savurarea împreună a plăcerilor simple, dar esenţiale, ale vieţii de zi cu zi.


Mesaje primite pe 28 Noiembrie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Doresc să ştiu când voi întâlni şi eu pe cineva în viaţa mea. Cum va fi acea persoană, să nu mai fiu singură, este foarte greu.

Primăvara următoare reprezintă intervalul potrivit pentru a face câteva schimbări la dumneavoastră, atât în ceea ce priveşte atitudinea şi comportamentul, cât şi eventual, elemente ale aspectului fizic. Acestea vor avea un efect pozitiv asupra planului relaţional.
Juno, asteroidul căsătoriei şi al parteneriatelor, face un sextil cu Saturn, astfel că e de aşteptat să depăşiţi problemele existente şi să începeţi o relaţie serioasă, pe termen lung. Aspectul este valabil pe o perioadă mai lungă de timp, inclusiv în toamna anului viitor.


2. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Sunt într-o pauză cu P. Mi-a spus că mai are nevoie de câteva zile până să ne vedem. Mi-a zis că e obosit psihic, ce să fac?

Lăsaţi-l câteva zile în pace, apoi, cu prima ocazie, încercaţi să aflaţi ce simte, de la ce vine oboseala lui, ce puteţi face pentru a-l ajuta. Toate acestea, fără să îi faceţi vreun reproş şi fără să vă referiţi la stările dumneavoastră. Trebuie să simtă că îi puteţi acorda întreaga atenţie şi îl puteţi înţelege.
Apoi, pe baza aceea ce spune el că şi-ar dori, veniţi cu ceva nou, cu o propunere să faceţi ceva împreună în luna decembrie.


Mesaje primite pe 27 Noiembrie

1. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 27 Noiembrie, După un an cu multă durere şi singurătate, cum va fi anul 2013 pe plan sentimental? Voi avea o relaţie, îmi voi cunoaşte sufletul pereche? Mulţumesc fru

2012 a adus singurătate şi o suferinţă resimţită intens.
2013 nu aduce încă partenerul ideal, dar încetează şi singurătatea, şi suferinţa. Sunt posibile relaţii de scurtă durată, tatonări pe plan amoros şi începeţi să priviţi lucrurile mai detaşat.
Pentru apariţia unui partener cu care să întemeiaţi o relaţie pe termen lung, aveţi de aşteptat până în 2014.


Mesaje primite pe 26 Noiembrie

1. Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 26 Noiembrie, Voi avea o relaţie sentimentală cu A. sau o şansă să mă apropii de ea?

Şansa unei apropieri temporare există, însă nu merită să depuneţi mari eforturi, în această direcţie.
Nu este femeia care să vă împlinească şi să vă completeze şi nu e potrivită pentru o relaţie de lungă durată.


Mesaje primite pe 25 Noiembrie

1. Loredana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Voi reuşi să rezolv situaţia cu casa în aşa fel încât să nu mai locuiesc cu mama mea?

Mai aveţi de aşteptat aproximativ un an. După octombrie 2013 sporesc şansele de reuşită.
Demersuri în acest sens pot fi încununate de succes parţial şi în perioada care a mai rămas din acest an. Vă vor apropia de scop, fără să îl atingeţi încă.


Mesaje primite pe 24 Noiembrie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Cum va decurge relaţia cu D. şi când ne vom întâlni? E jumătatea mea, ne vom căsători?

Dacă totul s-ar reduce la sentimente şi la fizic, lucrurile ar merge bine, deoarece pe aceste planuri puteţi face progrese mari. Dar, pe lângă acestea, există şi situaţiile concrete de viaţă, acţiunile cotidiene, vorbele prietenilor, care generează tot felul de probleme şi obstacole şi vă îndepărtează unul de celălalt.
Pe termen scurt şansele de apropiere sunt în continuare reduse. Dar, dacă veţi avea răbdare şi veţi reuşi să fiţi cât de cât în apropierea lui pentru mai mult timp, compatibilitatea excelentă va sfârşi prin a se manifesta şi a vă transforma într-un cuplu.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Am multe probleme la serviciul actual. Cum vor fi următorii 5 ani şi perioada următoare pentru mine, profesional?

Următoarele luni vor decurge greoi. Nu e o perioadă potrivită pentru a începe ceva nou ci, dimpotrivă, pentru a finaliza proiecte, pentru a pune capăt unor evoluţii mai vechi.
Apoi, din toamna 2013, vă puteţi gândi la schimbări majore, pe plan profesional. Vor urma doi ani în care veţi planta seminţe care urmează să dea roade pe termen lung – timp de aproximativ un deceniu după aceea.
Ca idee generală, până spre 40 sau chiar 50 de ani serviciul şi construirea unei cariere reprezintă cheia succesului. Abia apoi puteţi avea succese majore în construirea unei afaceri proprii, astfel încât să nu mai fie nevoie să munciţi pentru alţii.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Cum va decurge relaţia cu partenerul actual? Ne vom întemeia o familie sau e mai bine să găsesc pe altcineva?

Există o bună potrivire pe plan sentimental, în ceea ce priveşte modul în care vă manifestaţi emoţiile şi reacţionaţi în momentele care scot în evidenţă latura mai sensibilă. Aceasta este un bun punct de plecare, pornind de la care se poate construi o relaţie pe termen mai lung.
Comunicarea funcţionează de asemenea bine, ceea ce reprezintă un atu în plus.
Negativ, par să existe – de ambele părţi – aşteptări exagerate de la celălalt. E bine să vă daţi seama că unele proiecte trebuie realizate pe cont propriu şi că partenerul nu este un fel de Moş Crăciun care să facă totul mai uşor sau să împlinească orice dorinţă.


Mesaje primite pe 23 Noiembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 23 Noiembrie, Când mă voi împăca cu P.? Ce ar trebui să fac?

Acţionaţi în viitorul apropiat, cu o propunere concretă de împăcare. Urmează o scurtă perioadă favorabilă relaţiei, după care cea mai mare parte a lui decembrie şi ianuarie e posibil să apară din nou probleme.
Primăvara e din nou o perioadă favorabilă, iar decisivă va fi luna mai 2013. Deciziile luate atunci vă vor influenţa viaţa de cuplu pe termen lung.


2. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 23 Noiembrie, Când voi avea o relaţie nouă? Soţul meu a decedat.

Din punct de vedere astrologic, toate căile sunt deschise inclusiv în prezent.
Şansele de avea o nouă relaţie sporesc începând cu luna februarie a anului 2012 şi nu ar trebui să existe obstacole, în acest sens.
Aţi trimis două mesaje cu acelaşi text. De aceea, vă oferim posibilitatea să ne mai puneţi o întrebare, gratuit, pe e-mailul evannow2004@yahoo.com.


Mesaje primite pe 21 Noiembrie

1. Cristian, 29.01.1973, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Când voi găsi un serviciu bun şi stabil, ca să reuşesc să plec în concediu la anul şi să îmi iau şi casă?

Chiar acum, este posibil să găsiţi o soluţie pentru a face un pas înainte pe plan profesional, dar complicaţiile vor reveni în primăvara şi vara următoare.
Problemele vor cunoaşte o rezolvare definitivă începând cu toamna anului viitor, 2013.


Mesaje primite pe 19 Noiembrie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Ce şanse am să mă vindec de anxietate? Prin ce metode şi când?

Cu răbdare, treptat, făcând zilnic câte un mic pas în direcţia potrivită. Ideea este să vă înfruntaţi temerile, să acceptaţi provocările, să faceţi în fiecare zi câte ceva nou, câte un lucru care vă trezeşte teamă.
Nu e vorba de acţiuni spectaculoase sau de mari provocări, ci de gesturi mărunte, de câteva minute de curaj în fiecare zi: să vorbiţi puţin cu o persoană care vi se pare inabordabilă, să faceţi un mic efort pe care nu sunteţi sigură dacă îl puteţi îndeplini, să învăţaţi ceva nou.


2. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Astrounic

Saturn aflat în conjuncţie cu Ascendentul, în semnul Fecioarei, indică o persoană responsabilă, dar în acelaşi timp rezervată, de multe ori atât de rezervată încât ajunge să nu îşi utilizeze la maxim capacităţile şi talentele cu care a fost înzestrată.
Aveţi o dezvoltare lentă, gradată, fără salturi spectaculoase, dar întinsă pe termen lung. Veţi păstra, şi la vârste înaintate, capacitatea de a învăţa, de a evolua, de a creşte – bineînţeles, nu din punct de vedere fizic.
Aveţi nevoie şi este important să dobândiţi respect şi autoritate, în mediile în care vă petreceţi timpul.


3. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 19 Noiembrie, Cum îl voi cunoaşte pe viitorul meu partener şi cum va fi relaţia? Voi fi şi eu iubită?

Vor mai fi încă doi ani de incertitudine şi de frământări, pe plan relaţional. Avantajul trecerii prin această perioadă complicată este acela că vă veţi lămuri foarte multe lucruri (legat de ce vă doriţi de la o relaţie şi cum trebuie să fie partenerul).
Legat de modul în care îl veţi cunoaşte – va fi probabil dragoste la prima vedere. Cu un astfel de început, va fi vorba de iubire adevărată.


Mesaje primite pe 17 Noiembrie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 17 Noiembrie, Karma

Principalul scop al acestei încarnări este căsătoria, realizarea unui mariaj fericit, durabil, alături de un partener de viaţă cu care să fiţi în armonie.
Măsura realizării acestui program karmic este cea în care aţi reuşit şi veţi reuşi în continuare să depăşiţi tendinţele egoiste şi spre singurătate, caracteristice existenţelor anterioare.
Unele restanţe karmice aveţi şi pe plan profesional, unde diferite probleme aparent mărunte vă împiedică să vă împliniţi potenţialul la cote maxime.
În perioada actuală, cea mai mare presiune este pusă pe sectorul banilor şi al proprietăţilor. Apar dificultăţi pe acest plan, iar rezolvarea lor va apărea peste aproximativ 2 ani.


2. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 17 Noiembrie, De ce acţionează împotriva mea fiul meu?

Are senzaţia că îi împiedicaţi dezvoltarea, că vă împotriviţi obiectivelor lui pe termen lung, aşa cum le concepe el.
Din punct de vedere astrologic, principala problemă pare a fi spiritul de aventură şi ambiţia sporită pe care i le conferă Luna în Săgetător, în conflict cu regulile pe care încearcă să i le impună Saturn în Fecioară, de pe harta dumneavoastră natală.


3. Silvia, 17.04.1980, mesaj trimis pe 17 Noiembrie, Mai pot schimba ceva în relaţia cu V., dat fiind relaţia lui cu A.?

Noua relaţie este un obstacol important, dar e unul care poate fi depăşit. Relaţia respectivă nu se va întinde pe o perioadă prea îndelungată de timp.


4. Madi, 12.06.1987, mesaj trimis pe 17 Noiembrie, Ce îmi rezervă viitorul în dragoste? Voi întâlni pe cineva în curând?

Sfârşitul acestei luni şi începutul lui decembrie aduc şansa de a întâlni un partener cu care să întemeiaţi o relaţie pe termen lung. Dacă această şansă nu se va concretiza, veţi beneficia de ea, încă o dată, în august-septembrie 2013.
Este posibil ca viitorul soţ să vă fie coleg de serviciu, partener de afaceri sau să fie o persoană de care depindeţi, pe plan profesional/financiar.


Mesaje primite pe 16 Noiembrie

1. EA, 16.11.1978, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Ar avea rost să-i mai trimit un cadou lui D. înainte de Crăciun? Ar avea impact mărit sau un sms ar fi la fel de important? Ce să fac să înaintez?

Nici cadoul, nici sms-ul nu par a avea vreun impact deosebit. De fapt, ideea cu cadoul chiar pare să însemne un pas major înapoi.
Încercaţi să creaţi prilejuri pentru a vă întâlni. Ar fi mai receptiv dacă ar avea impresia că oarecum situaţia, întâmplarea, evenimente exterioare vă apropie, fără să fi fost neapărat iniţiativa dumneavoastră.
Lucraţi la fundal, la context, la atmosferă, nu îl mai abordaţi direct, pentru că nu dă rezultate.


2. EA, 16.11.1978, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Îmi ziceaţi nu demult că D. are sentimente pentru mine şi că e disponibil. Ce-l reţine totuşi? E conştient că mă gândesc la el. Ar vrea să-l sun?

Îl reţine propria carapace, care mai degrabă s-a dezvoltat, decât să scadă, în ultimele luni. Ideea de corectitudine, precum şi gândul că nu vrea să facă ceva ce i se pare nebunesc îl reţin.
Un alt aspect – nu e obişnuit să fie „curtat“. Într-o relaţie (care încă nu e relaţie) în care dumneavoastră aţi avut iniţiativa de la început, se simte nesigur.
Conştient este că vă gândiţi la el, iar ultimele semnale din partea dumneavoastră i-au întărit această senzaţie.
Nu e pregătit să îl sunaţi.


3. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Ce evenimente mă aşteaptă în 2013?

În viaţa de cuplu şi pe plan relaţional, aveţi o primă jumătate de an foarte bună. Este momentul potrivit pentru a face paşi importanţi înainte, pe acest plan.
Începând cu perioada verii, vă puteţi gândi la apariţia unor surse suplimentare de venit. Şi dacă aşteptaţi vreo moştenire, vine perioada în care o veţi primi.
Surprize neplăcute vor exista din partea anturajului nu foarte apropiat: prieteni care nu vă sunt intimi, cunoştinţe, colegi. Este posibil să vă creeze diferite neplăceri şi să vă dea impresia că nu vă aflaţi acolo unde trebuie, că grupurile din care faceţi parte nu vă permit să vă manifestaţi în acord cu propria dumneavoastră personalitate.
Pe plan profesional, nu sunt de aşteptat evenimente majore, însă evoluţia va fi în general mai bună decât în ultimii ani.


4. Madi, 12.06.1987, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Ce simte pentru mine Cătă?

Vă apreciază mult pentru ceea ce spuneţi, îi plac multe la dumneavoastră, dar nu se poate spune că vă iubeşte.
De asemenea, e posibil să îl fi dezamăgit cu ceva, de curând.


5. Loredana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, În ce zi e posibil să mă întâlnesc cu viitorul meu prieten? Mai multe date despre el, dacă se poate. Ce profesie are?

Întâlnirea e posibilă oricând, dar nu va avea vreo semnificaţie anume. Abia la primăvară vor începe lucrurile să se lege, pentru ca apoi totul să evolueze, gradat.
Lucrează într-un mediu în care majoritatea angajaţilor sunt femei.


Mesaje primite pe 15 Noiembrie

1. Mel, 27.01.1969, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Ce motive a avut să rupă relaţia, ce anume l-a îndepărtat? Ne vom mai întâlni vreodată?

La nivel sentimental, emoţional, lucrurile nu s-au legat cum trebuie. Inacţiune din partea lui, un comportament corect, dar fără pasiune, din partea dumneavoastră – aceasta a fost reţeta care a împiedicat relaţia să se dezvolte la potenţialul său maxim.
Pe plan fizic, a existat atracţie faţă de o altă femeie.
Şanse să vă mai întâlniţi există, dar de reluare a relaţiei – mici.


2. Silvia, 17.04.1980, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Care ar fi cea mai potrivită atitudine faţă de V.? (la început şi pe parcurs). Unde este eroarea?

Găsiţi ceva care vă uneşte (hobby comun, dorinţe asemănătoare, un scop identic) şi faceţi astfel încât să ajungeţi să colaboraţi, în domeniul respectiv.
Munca împreună pentru un scop comun e ceea ce vă poate uni. Găsiţi acest scop – poate fi şi ceva aparent banal.
Un alt element important e să nu apelaţi la nimeni altcineva, să nu implicaţi terţe persoane în ceea ce faceţi pentru a dezvolta relaţia.


Mesaje primite pe 14 Noiembrie

1. Dea, 13.07.1982, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Ce şanse am să câştig procesele cu tatăl meu?

Perioada actuală nu e tocmai favorabilă, în acest sens. Aveţi şanse de a câştiga procesul doar dacă reuşiţi să îl prelungiţi pe termen de peste un an şi jumătate, până în 2014. Dacă nu, poate e mai bine să vă gândiţi la încheierea unei înţelegeri.


2. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Ce evenimente mă aşteaptă în 2013? Ce şanse am cu Marius? Va mai fi ceva între mine şi Cătălin?

Regula este: o singură întrebare în fiecare mesaj. Aţi pus trei, dintre care una presupune un răspuns foarte amplu. Ne vom referi doar la cele două de pe plan amoros.
Deşi mai există unele sentimente între dumneavoastră şi Cătălin, relaţia pare să se destrame definitiv. Şansele de a continua pe termen lung sunt mici, chiar dacă e posibil să mai existe unele încercări.
În schimb, relaţia cu Marius are şanse mult mai serioase să se dezvolte, de acum înainte.


3. Crys, 18.09.1972, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Voi reuşi să îmi schimb serviciul? Dacă da, când se va întâmpla şi dacă voi pleca din compania în care lucrez acum?

Veţi reuşi să vă schimbaţi serviciul, dar va mai dura destul timp până atunci. Este posibil să reuşiţi să rezolvaţi problemele din acest domeniu abia spre sfârşitul anului viitor. Până atunci, vor fi diferite tentative, însă fără şanse deosebite de succes.


Mesaje primite pe 13 Noiembrie

1. Sanda, 18.02.1970, mesaj trimis pe 13 Noiembrie, Voi rămâne cu Cornel sau cu Ilie?

Ambele posibilităţi rămân deschise, pentru viitor. Dacă doriţi o relaţie care să vă împlinească pe plan sentimental, atunci Cornel trebuie să fie alesul.
Relaţia cu Ilie nu v-ar împlini la fel de mult pe plan emoţional, dar aţi forma un cuplu solid, cu o situaţie bună şi cu capacitatea de a rezolva împreună orice probleme.


2. EA, 13.11.1978, mesaj trimis pe 13 Noiembrie, În afară de relaţia conjugală, D. se gândeşte la o altă femeie? L-a marcat cineva din trecut? S-a gândit să mă sune să-mi mulţumească pentru dar?

Nu există o femeie la care să se gândească în mod constant, care să îl preocupe în mod deosebit.
Din trecut, l-au marcat experienţele în sine, propriile trăiri, nu persoanele care le-au prilejuit.
Nu s-a gândit serios să vă sune pentru a vă mulţumi, deoarece considera acest gest drept unul mai decisiv, mai angajant decât ar dori să îşi asume.


Mesaje primite pe 11 Noiembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Care sunt adevăratele sentimente ale lui P. faţă de mine şi faţă de relaţie? Oare chiar va oficializa relaţia la anul?

Sunt şanse foarte bune ca această relaţie să fie oficializată anul viitor. Atât sentimentele lui, cât şi influenţele astrale care vă influenţează pe dumneavoastră merg în această direcţie.


2. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Ce gânduri are C. G. cu mine? Vreo relaţie serioasă sau pentru o perioadă, fără să se gândească la ceva serios?

A doua variantă. Nu se gândeşte încă la ceva serios, întins pe termen lung. Asta nu exclude însă o posibilă schimbare a planurilor lui, odată ce veţi fi împreună. Evident, totul depinde şi de dumneavoastră.


Mesaje primite pe 10 Noiembrie

1. Fifi, 29.01.1965, mesaj trimis pe 10 Noiembrie, Se va schimba în bine situaţia mea materială? Voi avea un job mai bun, mai bine plătit?

Nu jobul pare a fi soluţia, pentru a câştiga mai mulţi bani.
Trebuie să aveţi în vedere găsirea unor surse suplimentare de venit, începerea unei mici afaceri, transformarea unui hobby în ceva care să vă aducă şi bani. În intervalul mai-iunie 2013 ar trebui să aveţi o idee bună în această direcţie, pe care este bine să începeţi să o puneţi în aplicare.
Dacă vă veţi baza exclusiv pe salariu, nu se vor înregistra schimbări importante.


Mesaje primite pe 08 Noiembrie

1. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 08 Noiembrie, Ce evenimente importante mă aşteaptă în 2013?

Pe plan sentimental, este un an cu încurcături, complicaţii, multe neclarităţi. O problemă apărută primăvara, cel mai probabil în martie, va putea fi deplin rezolvată abia spre sfârşitul anului, în luna octombrie.
A doua parte a anului este favorabilă evoluţiei pe plan profesional, însă aceasta nu va însemna şi mai mulţi bani câştigaţi.
E bine să programaţi cel puţin o călătorie în străinătate, înainte de începerea toamnei 2013.
De asemenea, este un an bun pentru studiu, pentru a vă perfecţiona cunoştinţele deja acumulate sau pentru a obţine o nouă diplomă.


2. Gabi, 27.11.1981, mesaj trimis pe 08 Noiembrie, Acum 4 ani, în aceeaşi zi a fost furată maşina tatălui. De către cine? Îl cunoaştem? Se va găsi? Se va recupera paguba?

Este o persoană pe care o cunoşteaţi, fără să fiţi propriu-zis prieteni. Şansele de a o mai recupera sunt destul de mici şi scad tot mai mult, odată cu trecerea timpului.


3. Spring, 27.11.1981, mesaj trimis pe 08 Noiembrie, Fostul meu partener a avut o relaţie paralelă mult timp. Cu cine? O cunosc? Din anturajul meu, serviciu, apropiaţi?

Nu este vorba de cineva din anturajul dumneavoastră apropiat. Nu se numără nici printre prietene, nici printre colegele de serviciu.


Mesaje primite pe 07 Noiembrie

1. EA, 07.11.1978, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Azi a ajuns la D. prin cineva cadoul de la mine. Ce a simţit, gândit? Ce va face, mă va căuta? Avem vreo şansă să ne iubim?

Nu se aştepta, gestul i s-a părut surprinzător, ieşit din comun. Totuşi, nu i-a schimbat concepţiile şi modul de acţiune actual, în ceea ce priveşte propriile lui sentimente şi atitudinea faţă de alte persoane decât dumneavoastră.
În ceea ce priveşte viitorul relaţiei, după această scurtă revenire în atenţie prin cadou, perioada de până la sfârşitul anului este defavorabilă. Apoi, pe termen mai lung, devine posibil ca el să aibă unele sentimente faţă de dumneavoastră – datorită constanţei de care veţi da dovadă şi care nu poate fi decât mărturia unor trăiri serioase.


Mesaje primite pe 06 Noiembrie

1. Anna, 21.09.1966, mesaj trimis pe 06 Noiembrie, O să reuşesc să merg în excursie în decembrie? O să am bani să-mi plătesc rata la bancă?

Pe plan financiar, este de aşteptat ca situaţia dificilă să mai dureze aproximativ două luni, până la sfârşitul lui ianuarie 2013. Începând cu februarie, e de aşteptat ca, treptat-treptat, dificultăţile să dispară.
Ideea unei excursii în decembrie este bine-venită şi merită să faceţi eforturi în acest sens, din moment ce s-a ivit ocazia.


Mesaje primite pe 05 Noiembrie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 05 Noiembrie, Ce evenimente importante mă aşteaptă în 2013?

2013 este un an al începuturilor, al proiectelor noi. Se simte nevoia unei reîmprospătări în viaţa dumneavoastră, în majoritatea domeniilor, pornind de la dumneavoastră înşivă: cum arătaţi, cum concepeţi lumea, cum abordaţi relaţiile cu ceilalţi. În general, schimbarea va însemna dobândirea de mai multă putere.
În prima parte a anului, situaţia financiară va cunoaşte evoluţii pozitive, fără să fie vorba de câştigurile din salariu, ci din diferite alte surse de venit.
Toamna şi începutul iernii sunt favorabile călătoriilor la distanţă şi relaţiilor cu străinătatea.
De asemenea, dacă aveţi de gând să vă continuaţi studiile, toamna 2013 este intervalul perfect în care să o faceţi.


Mesaje primite pe 04 Noiembrie

1. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 04 Noiembrie, Ce simte CC pentru mine şi cum mă vede? Va fi între noi o relaţie mai mult decât colegială?

Începutul este promiţător. I-aţi făcut o impresie puternică şi de aici poate rezulta o relaţie mai mult decât colegială, aşa cum spuneţi.


Mesaje primite pe 02 Noiembrie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, În ce context voi întâlni viitorul partener? Ne-am întâlnit deja?

Nu l-aţi întâlnit încă.
Îl veţi întâlni într-o împrejurare în care veţi fi foarte preocupată de altceva, veţi fi prinsă într-o discuţie, posibil chiar într-un conflict, trăind momentul cu intensitate.


2. Adrian, 02.07.1988, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Mă voi împăca cu Mădălina?

Da, sunt şanse bune ca relaţia să se reia.
După ceva frământări în următoarele trei luni, viaţa dumneavoastră sentimentală va traversa o perioadă foarte bună între februarie şi toamna 2013.


Mesaje primite pe 01 Noiembrie

1. Carmen, 04.04.1977, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, Ce simte Gabi pentru mine?

Putem vorbi despre un început de iubire. Aţi făcut o impresie foarte bună şi trebuie să profitaţi de orice prilej pentru a o consolida.
Ar fi momentul potrivit pentru a-i face o propunere directă de a ieşi împreună undeva.


loading...

loading...
Horoscop