RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2012

Mesaje primite pe 31 Ianuarie

1. Cmr, 03.03.1969, mesaj trimis pe 31 Ianuarie, Se va schimba ceva, pe plan profesional, anul acesta?

Schimbări sunt posibile, dar nu e vorba tocmai de cele la care vă aşteptaţi sau la care speraţi.
Veţi mai avea încă aproximativ doi ani complicaţi pe plan profesional, înainte să vină, cu adevărat, zile mai bune.


Mesaje primite pe 30 Ianuarie

1. Geo, 22.09.1976, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, De ce nu pot să-l uit? Ce părere are el despre noi?

El nu mai vede posibilă o reluare a relaţiei, priveşte lucrurile ca făcând parte din trecut, chiar dacă e conştient că se putea mai mult.
Dumneavoastră, în schimb, nu aţi abandonat speranţa, deşi nu prea aveţi justificări raţionale în acest sens.


Mesaje primite pe 29 Ianuarie

1. Madalina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Cum noroc nu am să îmi întemeiez o familie, ce şanse am să câştig la jocurile de noroc şi când ar fi perioada favorabilă ?

Nu sunt şanse deosebite în acest sens.
Ca perioadă a anului, lunile februarie şi martie ar fi cele mai favorabile, asta însemnând însă o creştere a şanselor gen de la 0,02% la 0,2%.
Cu familia însă, aţi tras prea repede concluziile că nu aţi avea şanse să întemeiaţi una.


Mesaje primite pe 28 Ianuarie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Când are P. de gând să oficializăm relaţia ? Ar fi mai bine să pun piciorul în prag şi să decid eu? Cum ar fi mai bine să fac?

Are de gând să facă acest lucru, astfel că nu i-ar strica să îi daţi un impuls. Astfel, nu aţi face decât să veniţi în întâmpinarea gândurilor lui. Numai să nu daţi impresia că îl forţaţi în vreun fel.


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Referitor la sortit, ce zodie ar putea fi, sau perioada când ar putea fi născut, vă rog.

Cele mai mari şanse sunt să fie Capricorn sau să aibă elemente astrale importantă în această zodie (de exemplu, Ascendentul sau Luna).
Apoi, alte două semne astrale cărora merită să le acordaţi atenţie sunt Scorponul şi Gemenii.


2. Rody, 25.03.1964, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Îl iubesc şi îl vreau pe M. cu toată fiinţa mea. Ce ar trebui să fac, ca să nu-l dezamăgesc? Ce şanse am?

În viitorul apropiat şi mediu, e bine să fiţi rezervată şi să nu acţionaţi în nici un fel. Cuvântul cheie este, deocamdată, răbdarea. Tendinţa este ca, într-o relaţie, el să fie cel care dăruieşte mai mult. Acest aspect trebuie să se schimbe, astfel încât să primească de la dumneavoastră mai mult decât oferă, pe toate planurile.
Şansele dumneavoastră sunt diminuate de mediul şi oamenii cu care el îşi petrece cea mai mare parte a timpului. Dezvoltă, astfel, un mod de viaţă şi relaţii în care nu aveţi loc. Nu trebuie să vă bazaţi pe persoane străine pentru a-l apropia de dumneavoastră, ci doar pe propriile puteri şi pe propria capacitate de a vă dărui şi de a vă pune la dispoziţia lui.


3. Chris, 19.04.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Unde şi când îl voi cunoaşte pe bărbatul sortit?

În următorii doi ani e posibil să aveţi în câteva rânduri impresia că a avut loc această întâlnire, dar ea va fi una falsă.
Evenimentul va avea loc după 2013 sau 2014, în timpul unei călătorii pe care urmează să o faceţi.


4. Flo, 20.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Aţi spus acum doi ani că sunt şanse mari ca eu şi R. să ne reîntâlnim, mai avem multe să ne spunem. Când şi cum ne vom reîntâlni?

În anii următori, sunt două perioade în care se poate întâmpla acest lucru: ultimele luni ale lui 2013 sau vara 2014.
Reîntâlnirea va avea loc într-un loc în care aţi mai fost împreună şi va avea loc din întâmplare, nefiind programată de niciunul dintre dumneavoastră. De la sine, se va dezvolta o discuţie şi vor ieşi la suprafaţă amintiri mai vechi.


5. Flo, 20.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Când îl cunosc pe viitorul soţ? Cum este el? L-am cunoscut deja?

2013 este anul în care sunt cele mai mari şanse să se întâmple acest lucru.
E vorba de un bărbat puternic, care iubeşte puterea şi e gata să o obţină fără să conteze prea mult prin ce mijloace. Din punct de vedere sexual, vă veţi potrivit foarte bine.
Nu l-aţi cunoscut deja.


6. Flo, 20.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Ce legătură a existat între R. şi C.? A fost o relaţie? Dacă da, cum a fost, ce a însemnat ea pentru el?

A existat o legătură de iubire, cu sentimente frumoase. Însă aceste sentimente au fost puse în plan secund de diferite neînţelegeri, diferenţe de opinii, chiar interese deosebite, care în final au pus capăt relaţiei.
A păstrat şi va păstra pe termen lung unele amintiri frumoase despre ea.


7. Rita, 12.02.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Compatibilitate

Există posibilitatea evidentă a unei relaţii frumoase, care să se dezvolte pe termen lung.
Există armonie, înţelegere reciprocă, posibilitatea de a vă sprijini şi de a vă ajuta reciproc, în cele mai diferite împrejurări. Există inclusiv atracţie fizică, iar aspectele sunt, de asemenea, favorabile căsătoriei.
În plus, simţiţi bine momentele în care partenerul are nevoie de libertate, fără ca vreunul să încerce să modifice personalitatea celuilalt.
Pentru el, primăvara şi vara acestui an pot fi importante, din punct de vedere relaţional. e recomandat ca atunci să încercaţi dezvoltarea relaţiei.


8. Nicoleta, 21.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Referitor la viitor, pe plan amoros, relaţional.

Anul 2013 este cel care poate aduce o relaţie mai serioasă, cu implicare atât din partea dumneavoastră, cât şi a partenerului. Este posibil să fie cineva pe care îl cunoaşteţi deja, eventual o persoană care a apărut în viaţa dumneavoastră în 2010.
Ca sfat pentru viitor pe plan relaţional, aveţi şanse bune să dezvoltaţi o relaţie cu bărbaţi dintr-una din zodiile de apă, în primul rând Scorpionul.


9. Nicoleta, 21.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Referitor la T. şi obsesia pentru el.

Rădăcinile acestei situaţii sunt karmice, însă nu îl privesc direct pe el. Între dumneavoastră şi el au existat contacte anterioare, dar nimic atât de important încât să justifice această obsesie.
De fapt, prin dragostea neîmpărtăşită pentru el plătiţi restanţele acumulate în trecut faţă de mai multe persoane, datorită faptului că v-aţi implicat în câteva relaţii fără să aveţi o atitudine serioasă, într-o doară, rănind astfel diferite persoane.


10. Nicoleta, 21.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Astrounic

Sextilul Mijlocul Cerului – Mercur, dublat de o conjuncţie între Mijlocul Cerului şi Juno, favorizează comunicarea cu parteneri şi colaboratorii de la locul de muncă. Ştiţi ce să spuneţi, când şi cum să spuneţi pentru a-i ţine aproape pe cei cu care demaraţi un proiect. Acest aspect vă poate fi de mare folos în carieră, în evoluţia dumneavoastră profesională pe termen lung.
Merită, de asemenea, explorată posibilitatea de a dezvolta o afacere de familie, în care partenerul de viaţă să vă fie şi partener de afaceri.


11. Nicoleta, 21.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Karma

Superficialitatea reprezintă cea mai importantă problemă şi cel mai important obicei din existenţele anterioare, în legătură cu care aveţi multe de tras. Aţi început multe lucruri, aţi iniţiat relaţii, aţi studiat diferite domenii, aţi întrat în unele grupări, însă rareori aţi dus ceva la bun sfârşit.
Acum, exact asta trebuie să faceţi în primul rând: să vă obişnuiţi să aveţi finalitate, să terminaţi tot ceea ce începeţi. Pentru a reuşi acest lucru, e important să nu alergaţi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, ci să vă concentraţi numai asupra scopurilor cu adevărat importante.
Un rol pozitiv important îl pot juca, în existenţa actuală, călătoriile pe care le faceţi (în special în străinătate), precum şi studiile pe care le faceţi, cunoaşterea pe care o acumulaţi. De asemenea, la bătrâneţe e probabil să aveţi o viaţă spirituală şi religioasă tot mai intensă.
Există unele aspecte de rezolvat şi în ceea ce priveşte amestecul între bani şi relaţiile amoroase. trebuie evitate capcanele, în această privinţă.
Acum, traversaţi o perioadă de reconstrucţie de sine, care poate merge de la aspecte lăuntrice (obiceiuri, deprinderi, preferinţe, idealuri) până la planul fizic (o modificare a aspectului fizic, a stilului vestimentar, a coafurii). Pe parcursul lui 2012, veţi începe să acordaţi o importanţă tot mai mare şi lucrurilor pe care le deţineţi, precum şi aspectului financiar.


12. Nicoleta, 21.05.1984, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Îmi întâlnesc sufletul pereche anul acesta?

E puţin probabil să se întâmple acest lucru, în 2012.
Multe lămuriri şi evenimente pozitive pe plan relaţional sunt de aşteptat mai degrabă în vara anului viitor, 2013.


Mesaje primite pe 24 Ianuarie

1. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 24 Ianuarie, Mai sunt şanse să mă întorc la compania unde am lucrat acum doi ani? Cum va fi anul acesta din punct de vedere profesional ?

Între mai şi iulie 2012, veţi avea şansa aşteptată, de a vă întoarce la un loc de muncă anterior.
Mai aveţi aproximativ doi ani până când să vă găsiţi locul, cu adevăra, pe plan profesional. Până atunci – deci inclusiv în 2012 – este de aşteptat să continue instabilitatea, indecizia.


Mesaje primite pe 23 Ianuarie

1. Ada, 05.05.1980, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Feng-shui

Pentru dumneavoastră, direcţia cea mai favorabilă este nordul. E recomandat să vă orientaţi biroul, masa, să vă aşezaţi în locurile în care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului astfel încât să fiţi cu faţa în direcţia respectivă.
Următoarele direcţii favorabile sunt, în ordine, sudul (în special pentru succes în dragoste), estul şi sud-vestul (aceasta din urmă, doar în cazul în care doriţi linişte, sunteţi satisfăcută de situaţia actuală şi tot ce vreţi e menţinerea ei).
Direcţiile nefavorabile sunt, în schimb, nord-vest, sud-vest, vest şi nord-est. Toate acestea, şi în special ultima dintre ele, trebuie evitate.


2. Lori, 25.01.1973, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Deci… va fi ceva între noi? Cum să fac să mă apropii?

Dacă nu acţionaţi, nu va exista o relaţie.
Încercaţi să îl luaţi cumva prin surprindere, să veniţi cu câte o iniţiativă neaşteptată. Nu trebuie să fiţi însă foarte directă, ci doar să sugeraţi lucruri şi să creaţi mai multă apropiere.


3. Lori, 25.01.1973, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Lori, eu simt că el încearcă o apropiere… cel puţin cu gestul de a mă felicita, dând mâna cu mine? Asta a urmărit?

A fost un gest sincer şi pe care el l-a considerat corect.
Nu a încercat să îţi transmită altceva decât felicitări prin acest gest, însă faptul că l-a făcut indică, într-adevăr, o apropiere.


4. Lori, 25.01.1973, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, S. ştie că el mă place? Vorbeşte cu ea de mine, în acest sens?

Doar au făcut glume în acest sens, adică au vorbit despre dumneavoastră în acest sens, fără ca ea să considere discuţia mai mult decât o glumă.


5. Flo, 25.01.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Cum de are atâţia bani? Se ocupă cu ceva dubios?

Are afaceri dubioase, unele dintre ele implicând alegeri morale (sau, mai bine zis, lipsite de morală), pe care acceptă să le facă.
Cu aspectele astrale pe care le are, nici nu va abandona vreodată aceste preocupări, ci chiar are o şansă de a le perfecţiona, de-a lungul timpului.


6. Flo, 25.01.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Ce legătură a existat între R. şi F. ? Ce a însemnat ea în viaţa lui?

Nu a fost o legătură strânsă între ei, în sensul că, de multe ori, au fost mai temperaţi şi mai prudenţi decât şi-ar fi dorit. Astfel, au reuşit să aibă o atitudine corectă şi să nu îşi provoace neplăceri, dar nici nu au realizat ceva deosebit împreună.
Ea i-a schimbat lui o serie de concepţii referitoare la viaţă în general şi mai ales la modul în care trebuie să arate o relaţie.


7. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Referitor la 20 ianuarie: Voi fi împlinită? Vom forma o familie? Anul 2012 ce îmi rezervă sentimental?

Da, veţi forma o familie fericită, relaţia evoluând de-a lungul anilor, spre deosebire de majoritatea cuplurilor normale, în care începutul e normal, iar continuarea banală, searbădă, dacă nu şi mai rău.
Primele 5 luni ale lui 2012 indică existenţa unor relaţii de iubire, însă nu din cele cu mari şanse de dezvoltare pe termen lung.
La sfârşitul lui aprilie şi începutul lui mai, posibil să trăiţi o dezamăgire, pe acest plan.


8. Chris, 19.04.1978, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Cum e bărbatul care îmi este sortit, unde şi când îl voi cunoaşte?

Este un bărbat puternic, care caută să îşi impună voinţa în orice situaţie.
Sunt şanse mari să fie mai în vârstă decât dumneavoastră, deşi, din punct de vedere fizic, acest lucru nu va fi vizibil.
Ţine mult la propria familie, deşi nu arată întotdeauna acest lucru şi uneori are un comportament mai neconvenţional.
E foarte probabil să fie născut iarna, între noiembrie şi februarie.


Mesaje primite pe 22 Ianuarie

1. Ina, 27.06.1976, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Ce va fi cu Kam până la urmă? Totul a început acum 2 ani, în vară.

E o relaţie care nu îşi va manifesta întregul potenţial, vor rămâne lucruri nespuse, nefăcute şi sentimente neîmpărtăşite.
E genul de neîmplinire care dă inclusiv efecte karmice, pe termen lung.


2. Daniel, 01.03.1980, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Intervale rele şi bune dragoste, am noroc? Am avut ghinion până acum? Îs peşte, leu, berbec, fecioară? Familia e blocajul?

O parte din întrebarea dumneavoastră e greu de înţeles, sugerând că nu vă cunoaşteţi zodia, ceea ce e greu de crezut.
Sunteţi născut în zodia Peşti. Din punct de vedere al compatibilităţii, vă recomandăm femei din zodiile Berbec, Rac, Fecioară sau Vărsător.
Ca interval potrivit pentru căsătorie, este cel cuprins între toamna 2013 şi vara 2014.
În ceea ce priveşte familia, există într-adevăr blocaje, care vor continua pe parcursul acestui an, precum şi o parte din anul viitor.


3. Rody, 25.03.1964, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Compatibilitate

Relaţia care poate să se dezvolte este una destul de complicată, deoarece există atât aspecte pozitive, cât şi aspecte negative importante.
Cele care par să predomine sunt, totuşi, aspectele care creează probleme. De exemplu, cuadratura între cele două luni indică o diferenţă profundă între modul de a simţi lucrurile şi de a vă manifesta pe plan emoţional.
Cuadratura Venus-Saturn indică, şi ea, destule neplăceri pe care i le puteţi provoca.
Sintetizând lucrurile, putem spune că el este bărbatul potrivit pentru dumneavoastră, însă dumneavoastră nu sunteţi tocmai femeia potrivită pentru el.


Mesaje primite pe 21 Ianuarie

1. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Care este părerea generală cu care a rămas R. despre mine?

Despre dumneavoastră a rămas cu o impresie plăcută, păstrează sentimente pozitive.
În ceea ce priveşte modul în care a decurs prietenia voastră, sentimentele nu mai sunt la fel de pozitive. Se pare însă că nu dă vina pe dumneavoastră, ci pe întâmplare sau pe soartă.


2. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Voi relua vreodată relaţia de amiciţie cu R.?

Nu la nivelul anterior.
Veţi avea cel mult o relaţie corectă, fără implicare din partea lui. O relaţie asemănătoare cu cele oficiale, pe care le dezvoltăm uneori în viaţă şi în care tot ce încercăm e să evităm complicaţiile şi să fim corecţi.


3. Florentina, 20.05.1984, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Cum va fi anul 2012 din punct de vedere sentimental?

Nu va aduce împlinirea pe plan sentimental, dar vor exista două perioade bune, favorabile relaţiilor amoroase: lunile mai iunie şi, apoi, sfârşitul lui septembrie.
Pe acest plan, un an foarte bun va fi însă 2012, datorită unui tranzit al lui Jupiter prin casa iubirii.


Mesaje primite pe 20 Ianuarie

1. Mihaela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Feng-shui

Pentru dumneavoastră, direcţia cea mai favorabilă este sud-estul. E recomandat să vă orientaţi biroul, masa, să vă aşezaţi în locurile în care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului astfel încât să fiţi cu faţa în direcţia respectivă.
Următoarele direcţii favorabile sunt, în ordine, sudul, estul şi nordul (aceasta din urmă, doar în cazul în care doriţi linişte, sunteţi satisfăcută de situaţia actuală şi tot ce vreţi e menţinerea ei).
Direcţiile nefavorabile sunt, în schimb, vestul, nord-vestul, nord-estul şi sud-vestul. toate acestea, şi în special ultima dintre ele, trebuie evitate.


2. Ana, 25.09.1975, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Karma

În existenţele anterioare, aţi preţuit libertatea mai mult decât orice altceva. Nu aţi aprofundat planul relaţional, deoarece simţeaţi că v-ar fi restrâns această libertate. Alături vi s-au aflat oameni care v-au ajutat la nevoie, aţi profitat de acest fapt, dar nu aţi răspuns la fel.
În actuala existenţă, sunt (şi, fără îndoială, au existat deja) destule momente în care trebuie să vă descurcaţi de una singură, pe cont propriu. Trebuie să răzbateţi prin forţele proprii şi este total contraindicat să mergeţi înainte folosind sistemul de pile-cunoştinţe-relaţii. În acest caz, destinul v-ar rezerva câteva lovituri deloc plăcute.
Creaţia este un alt obiectiv important. Trebuie să daţi dovadă de originalitate şi să transpuneţi în practică gândurile şi ideile proprii. De fiecare dată când aduceţi ceva nou în această lume, faceţi un important pas înainte.
Actualmente, traversaţi o perioadă în care plătiţi unele restanţe acumulate în ceea ce priveşte relaţia cu rudele dumneavoastră.


3. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Cum va fi bărbatul care îmi este sortit? Când şi unde îl voi cunoaşte?

Ca aspect fizic, va arăta mai tânăr decât dumneavoastră, fără să aibă însă, în realitate, o vârstă mai mică.
În relaţia, va avea tendinţa de a prelua controlul, de a fi el cel care să ia toate deciziile importante.
Mai aveţi de aşteptat aproximativ doi ani până să îl cunoaşteţi, iar acest lucru se va întâmpla fie la un eveniment monden, cu multă lume, fie la serviciu. Apropierea se va produce rapid, datorită puternicei atracţii fizice pe care o veţi simţi fiecare pentru celălalt. apoi, relaţia se va dezvolta, treptat.


4. EA, 21.01.1978, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce aduce 2012 pe planul sentimental şi al relaţiilor?

2012 aduce o iubire, în a doua parte a anului. Vara va fi una de creştere a relaţiei, pentru ca pe final de an să apară unele probleme.
Ideea principală este să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine, să vă bucuraţi de aspectele frumoase ale relaţiei şi să nu forţaţi o evoluţie prematură a ei.
Pentru planuri serioase, mai aveţi de aşteptat circa un an şi jumătate – doi ani.


5. Coldplay, 27.01.1995, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Am să mai reiau vreodată relaţia de dragoste cu Alex?

Nu.
Dar acesta nu e un motiv de îngrijorare, vei avea multe relaţii mult mai profunde şi mai interesante decât aceasta.
O mare iubire poate fi înlocuită doar de o iubire şi mai mare, iar tu mai ai mult până să epuizezi toate resursele acestui sentiment.


Mesaje primite pe 19 Ianuarie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, A trebuit să mă mut cu locuinţa. Am făcut o alegere bună? Voi fi afectată financiar? Vor fi şi alte influenţe?

Cu Jupiter în casa a 4-a, e tocmai intervalul potrivit pentru astfel de decizii.
Efectele pe termen lung vor fi pozitive şi mutarea aceasta va sta la baza unei noi dezvoltări, pe mai multe planuri.
Parţial off-topic: începutul e momentul în care puteţi aduce influenţe pozitive într-o casă, cu anumite amenajări feng-shui sau aducând diferite obiecte norocoase. Eficacitatea lor va fi mult sporită dacă le folosiţi acum, decât dacă o faceţi peste câteva luni, când energiile sunt deja aşezate şi au un făgaş propriu.


Mesaje primite pe 18 Ianuarie

1. Cristina, 30.05.1971, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Cum va fi bărbatul care îmi este destinat şi când îl voi cunoaşte?

Va fi un bărbat nonconformist, atât ca aspect fizic şi îmbrăcăminte, cât şi ca preocupări şi comportament. Va fi însă foarte devotat familiei, capabil de sentimente profunde şi acesta e principalul criteriu care trebuie să vă intereseze.
O căsătorie cu un funcţionar cuminte, tipul angajatului perfect, cu o slujbă de birou la stat sau la o bancă şi planuri care nu merg mai departe de un apartament în rate ar veni total împotriva predispoziţiilor dumneavoastră astrale.
Dimpotrivă, trebuie să preţuiţi originalitatea.
2014 ar putea fi anul decisiv, pentru evoluţia în acest sens.


2. Ema, 23.10.1980, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Relaţia actuală e de viitor? Voi reuşi să am un copil şi să mă căsătoresc?

Vă veţi căsători între 35 şi 40 de ani, iar şansele de a avea un copil sunt bune. Pentru amănunte în acest sens, trebuie să ştim şi ora de naştere, măcar cu aproximaţie.
Sunt şanse mici ca relaţia actuală să fie cea care se va materializa într-o căsătorie.


3. Geo, 22.09.1976, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Referitor la răspunsul din 15 ianuarie: va reveni curând? În ce relaţie e cu cealaltă?

Depinde ce înţelegeţi prin curând. Revenirea va avea loc pe parcursul acestui an. Lunile favorabile, în acest sens, sunt februarie şi martie, mai, precum şi sfârşitul anului.


4. EA, 21.01.1978, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Ce sentimente i-a provocat lui Dan emailul trimis? Când e posibil să îl revăd şi cum va fi această întâlnire ?

Nu a fost un mail pe care îl aştepta, şi nici unul pe care să îl dorească. Prima reacţie a fost provocată tocmai de acest fapt – a simţit ca şi cum i se impune o legătură.
Totuşi, beneficiul e că această legătură (sau mai degrabă posibilitatea ei) i-a fost readusă în memorie.
Pe termen scurt, nu trebuie repetată o astfel de acţiune.


Mesaje primite pe 17 Ianuarie

1. România, 01.12.1918, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Analiză astrlaă

Dacă am înţeles bine, aţi dori o analiză astrologică a României, luând ca dată de naştere a ţării 1 decembrie, 1918, Alba Iulia. Vă promitem un articol viitor pe această temă, ţinând cont de alte două date fundamentale din istoria ţării: 9 mai 1977 (când a fost proclamată independenţa) şi 22 decembrie 1989 (începutul perioadei actuale).


2. EA, 20.08.1982, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, El se mai gândeşte la mine? S-a terminat totul sau mă va mai căuta?

Se mai gândeşte la dumneavoastră tot mai rar, sentimentele lui pentru dumneavoastră nu mai au forţă.
Relaţia este terminată, şansele ca ea să fie revitalizată sunt prea mici pentru a mai investi energie în ele.


Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. OA, 31.01.1976, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, De ce mai apar în gândurile lui A. ? Ce să fac cu recordul să aibă impact maxim asupra ei ? În ce lună din anul 2012 ?

Mai apari în gândurile ei pentru că te-ai remarcat, prin unele lucruri, în şirul prietenilor pe care i-a avut (de exemplu, încercarea ta nereuşită de a o recuceri mergând la ea).
Septembrie ar fi luna ideală pentru record în 2012. De asemenea, şanse bune de reuşită sunt şi în iulie, august şi, ceva mai mici, în octombrie. La pol opus, şansele cele mai scăzute şi cel mai mare risc pentru tine este la sfârşit de 2012 şi mai ales în 2013.
Recordul trebuie să fie impresionant, bine mediatizat, posibil să fie nevoie şi de cineva care să o facă să înţeleagă ce sentimente te pot împinge să îţi asumi un risc sporit pentru o iubire teoretic deja demult pierdută.


2. Oli, 27.06.1976, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Ce schimbări aduce anul 2012?

Chiar în primele luni ale anului, e posibil să trăiţi o poveste frumoasă de iubire. Planul sentimental e bine aspectat, iar viaţa de cuplu va aduce multe satisfacţii, atât în 2012, cât şi în 2013.
Pe plan profesional, evoluaţi treptat, scăpând de diferite dificultăţi şi motive de nemulţumire existente în anii precedenţi. Lucraţi într-o atmosferă mai bună şi cu mai mult spor.
Posibile călătorii în prima jumătate a anului.
Probleme cu prietenii, care vă dezamăgesc aveţi senzaţia că şi-au pierdut tocmai calităţile care v-au făcut să vă împrieteniţi cu ei.
De asemenea, posibil să aveţi un sentiment persistent de îngrădire, de pierdere a posiblităţii de acţiune după propriile idei.


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Olivia, 12.06.1970, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Ce şanse sunt să mă împac cu T. şi ce şanse avem pe termen lung? Se gândeşte la mine? Să-l sun eu sau să mai aştept?

Are sentimente şi gânduri contradictorii. Se simte legat de dumneavoastră, sunteţi încă prezentă în gândurile lui, dar încearcă să le depăşească.
Această tentativă a lui de desprindere va eşua, deoarece şi vechile sentimente pentru dumneavoastră vor ieşi la lumină şi îl vor împinge înapoi.
Ceea ce trebuie să rezolvaţi este comunicarea, pentru că, la nivel sentimental, staţi bine.


2. Geo, 22.09.1976, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Se mai gândeşte la mine? S-a terminat totul sau mă va mai căuta?

Vă potriviţi şi şansele să fiţi din nou împreună sunt mari. Se gândeşte în continuare la tine.
După depăşirea problemelor actuale, relaţia voastră va fi chiar mai strânsă decât în trecut.


3. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, K. este destinul meu?

Nu.
O relaţie cu el este posibilă, dar dezvoltarea ei pe termen lung întâmpină mari probleme, deoarece vă separă destul de multe lucruri, iar diferenţele existente între voi nu sunt de genul contrariilor care se completează reciproc, ci par ireconciliabile, în multe privinţe. Iar convieţuirea împreună pe termen mai lung nu face decât să le scoată la suprafaţă.


4. Anca, 27.01.1977, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Se va întoarce K. la mine? Voi avea un copil cu el? E cu cineva acum? Dacă da, e mai importantă decât mine?

Între voi doi, lucrurile nu sunt definitiv încheiate. Este posibilă reluarea relaţiei – dar numai pentru o perioadă – şi inclusiv să aveţi un copil împreună, în viitor.
Acum, el are o relaţie cu o femeie, însă nu e vorba de nimic important.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. Chris, 19.04.1978, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Voi reuşi să am o relaţie de lungă durată în acest an? Când îl voi cunoaşte ?

Nici 2012 nu este favorabil pentru mari progrese, pe plan sentimental.
Vă confruntaţi cu un aspect astral stresant, de durată ceva mai lungă, a cărui influenţă se va încheia abia spre sfârşitul lui 2013. După aceea, lucrurile vor merge considerabil mai bine, pentru dumneavoastră, în ceea ce priveşte relaţiile.


Mesaje primite pe 13 Ianuarie

1. OA, 31.01.1976, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Ce variabile sunt dacă reuşesc şi, deşi dedic ei totul, tot nu mă vrea? Cât la sută am să devină visul meu realitate până în decembrie 2012?

Mai întâi, despre momentele favorabile şi nefavorabile, pentru record, în 2012: cele mai bune şanse sunt în luna septembrie, iar cele mai mari probleme pot să apară în decembrie sau în cazul în care se amână pentru 2013.
Şansele cu ea, chiar în caz de împlinire, sunt mici, sub 25%. Însă fără record, sunt infime.


2. OA, 31.01.1976, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, A s-a despărţit de fostul şi are o nouă relaţie sau a revenit la vechiul obicei? Puteţi detalia, vă rog? Singura mea şansă la ea e recordul, nu?

E mult spus că a revenit la vechiul obicei, nici nu şi l-a părăsit vreodată. Relaţiile ei nu au rezistat vreodată mai mult, iar aceasta s-a înscris în acest tipar.
Se confirmă ceea ce spuneam: iubitul ei nu a reprezentat nicio clipă vreun pericol pentru tine. Şi nici următorul nu va reprezenta vreun pericol. Deci, cel puţin din punct de vedere al absenţei unei concurenţe reale, veştile sunt bune.
Da, singura şansă e recordul, fără ca acesta să garanteze însă succesul, după cum bine ai intuit.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. Chris, 19.04.1978, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce şanse sunt să am o relaţie cu un bărbat Capricorn? (24 decembrie)

În general, Capricornul este una dintre zodiile cu care puteţi avea o relaţie de succes.
totuşi, pentru o compatibilitate e nevoie de ceva mai multe date: cel puţin anul naşterii, ziua şi luna nu sunt de ajuns.


2. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Voi reuşi să am o relaţie de durată începând cu anul acesta? Când? Cum ne vom cunoaşte?

În lunile mai şi iunie, este posibil să începeţi o relaţie cu un bărbat. Cel mai probabil, vă veţi cunoaşte prin intermediul unei cunoştinţe comune.
Apoi, perioada iulie-octombrie va fi una de dezvoltare pe plan relaţional. Aspecte pozitive vor urma şi anul următor, dar sfatul este să nu forţaţi evoluţia relaţiei spre căsătorie, ci să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine în această direcţie. Pentru aşa ceva, nu este încă timpul.


3. Memorie, 14.01.1971, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, La mulţi ani! Vă iubesc!

Vă mulţumim pentru urări şi vă dorim şi dumneavoastră un 2012 cât mai bun, cu multe realizări!
Pentru dumneavoastră, 2012 va aduce multă prudenţă în intervalul mai-iulie şi o mare maturitate în gândire, dar şi în acţiune. Faceţi planuri pe termen lung şi daţi dovadă de constanţă în aplicarea lor.
În schimb, în preajma lunii septembrie, vor fi şi momente de mare bucurie, dar şi de acţiune liberă, exact conform a ceea ce simţiţi şi vă doriţi. Acestea vă vor aduce multe satisfacţii.


4. Crina, 15.11.1967, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce şanse am să intru în barou?

Prezenţa planetei Venus, precum şi a asteroizilor Ceres şi Juno în semnul Balanţei indică faptul că aveţi calităţile necesare.
În ultimii aproximativ trei ani, aceste planete au primit influenţe nu tocmai bune de la Saturn, astfel încât căile respective au fost blocate. În acest an, vă confruntaţi cu ultimele neplăceri legate de aceste aspecte, în perioada iunie-iulie.
După aceea, căile sunt deschise şi merită să încercaţi, atât în 2012, cât şi în anii următori. Şansele sunt mult sporite, faţă de trecut.
Ora de naştere ar putea oferi şi mai multe indicii în acest sens.


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. G., 25.05.1987, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ar fi o decizie bună, corectă, dacă aş pleca în străinătate pentru un loc de muncă, pentru a mă realiza? Sau voi reuşi aici?

Mai degrabă aveţi şanse de a reuşi acasă.
Oportunităţile care se vor ivi aici sunt mai importante şi au un efect general, asupra întregii dumneavoastră dezvoltări ca persoană, mai bun decât cele din străinătate.
Eventual poate fi vorba, la un moment dat în viitor, de o mutare în alt oraş decât cel natal, împreună cu familia. Nu însă de serviciu în străinătate.


Mesaje primite pe 09 Ianuarie

1. Mihaela, 10.11.1969, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Astrorelaţie: compatibilitate

Aveţi puterea de a-l controla, de a exercita o adevărată fascinaţie asupra lui, pe plan fizic-sexual, dar nu numai.
Sentimentele dumneavoastră şi modul în care reacţionaţi la evenimente pe plan sentimental sunt aproximativ asemănătoare, ceea ce sprijină relaţia.
Relaţia este în general una armonioasă, cu dumneavoastră în prim-plan. Miza reuşitei sau a eşecului chiar aici se află, în modul în care îl veţi influenţa, fără să îl transformaţi radical, să îl îndepărtaţi de propriul fel de a fi. Dacă se exagerează în această direcţie, va avea reacţii neaşteptate, care vor duce la ruperea bruscă a relaţiei.


Mesaje primite pe 08 Ianuarie

1. Olivia, 12.06.1970, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Astrorelaţie: compatibilitate

Conjuncţia între Soarele dumneavoastră şi Nodul său Nord indică posibilitatea clară de a vă înţelege bine, în cadrul unor obiective comune, pe termen lung. Puteţi lua împreună inclusiv deciziile care se referă la schimbare, simţiţi concomitent necesitatea unor modificări, ceea ce este un mare atu, în evoluţia pe termen lung a unui cuplu.
Faptul că cele două Luni se află în trigon este un alt interaspect extrem de favorabil, care permite o înţelegere foarte bună pe plan emoţional. Puteţi ajunge chiar la performanţa de a vă înţelege fără să fie nevoie de cuvinte.
Un obstacol în calea relaţiei pare a fi nevoia dumneavoastră de a raţiona permanent, de a căuta să folosiţi logica şi raţiunea chiar şi în împrejurări în care nu este nevoie de ele. De asemenea, spiritul dumneavoastră critic poate fi o problemă, dacă depăşeşte anumite limite.
În general însă, compatibilitatea este bună, cu şanse sporite de dezvoltare a unei relaţii armonioase.
Cunoaşterea orelor de naştere a cel puţin unuia din cei doi parteneri ar lămuri mai multe aspecte.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Ce şanse sunt să mă împac cu tatăl copilului meu, Georgian?

Şansele de refacere a acestei relaţii sunt mici.
O eventuală reapropiere ar aduce mai degrabă surprize neplăcute, iar apoi ar fi vorba de revenirea la singurătate.


2. Mădălina, 05.01.1982, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Astrorelaţie: compatibilitate

Nu este recomandată formarea unui cuplu. Aspectele astrale potrivnice, tensionate, sunt prea numeroase pentru a fi depăşite. Încercarea de a fi împreună ar fi doar o luptă permanentă, cu multe frustrări şi puţine satisfacţii, iar acestea din urmă, doar temporare.
De exemplu, cuadratura Soare-Lună indică certuri, conflicte şi tendinţa dumneavoastră de a prelua controlul asupra relaţiei, neacceptată de el.
Cuadratura între Marte din cele două astrograme natale indică mari dificultăţi autnci când vine vorba de a realiza ceva împreună, din nou cu posibilitate sporită de conflict.
Conjuncţia dintre Juno şi Luna neagră proiectează o umbră chiar asupra ideii de căsătorie, mai ales că, în replică, şi asteroidul căsătoriei de pe harta lui natală primeşte influenţe stresante de la Pluton şi Saturn.
Cel mai bine este să vă orientaţi spre căutarea unui alt partener, deoarece aceste aspecte negative vizează doar relaţia cu el, nu relaţiile dumneavoastră în general. Dimpotrivă, şansele dumneavoastră de dezvoltare a unei alte relaţii sunt bune.


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, General 2012

2012 va aduce complicaţii în iubire şi viaţa de cuplu. Din acest punct de vedere, luna septembrie va reprezenta cea mai sensibilă perioadă.
Dacă viaţa de cuplu nu va merge perfect, asta nu înseamnă însă că veţi fi singură. Vor fi destui prieteni alături de dumneavoastră, persoane care vă vor demonstra în mai multe ocazii că merită să le acordaţi încrederea dumneavoastră deplină, în special în a doua jumătate a anului.
Începând cu vara, e bine să acordaţi atenţie lucrurilor lăsate neterminate, indiferent de domeniu: restanţe, datorii, proiecte începute şi nefinalizate, promisiuni făcute şi neîmplinite, toate acestea trebuie rezolvate, cumva. De asemenea, este binevenită şi petrecerea unor perioade în singurătate. Toate acestea vor constitui o pregătire pentru 2013, un an mult mai tumultuoasă, care va aduce multe lucruri noi, o schimbări majore, pozitive, în viaţa dumneavoastră.


2. EA, 07.01.1978, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Se gândeşte D. la mine? Îşi doreşte să dau eu un semn sau mă va căuta el? Aş pierde dacă aş fi mai insistentă?

Deocamdată e mai bine să nu luaţi dumneavoastră iniţiativa, ci să mai aşteptaţi.
El se gândeşte la dumneavoastră, însă nu va acţiona curând. Totuşi, nu trebuie nici să îl grăbiţi, deoarece aţi avea de pierdut, în cazul unei astfel de acţiuni.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. M., 25.06.1976, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Cum va fi anul 2012 în plan sentimental? Ce împliniri şi dezamăgiri voi avea?

Sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie vor aduce dificultăţi în comunicarea cu bărbaţii. sunt posibile chiar certuri. Problemele care debutează acum se vor rezolva, treptat, pe parcursul lunii aprilie. În general, primăvara este una tumultuoasă pe plan relaţional, cu trăiri intense şi puţine momente de linişte.
Intervalul aprilie septembrie va fi, în general, pozitiv pe plan sentimental. Vă veţi înţelege bine cu persoanele dragi şi puteţi chiar iniţia unele proiecte comune.
Spre sfârşitul anului, veţi simţi o nevoie acerbă de libertate, de a vă manifesta liber propria personalitate. Oricine se va opune, va avea probleme.


Mesaje primite pe 03 Ianuarie

1. Ali, 27.06.1976, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Profesie

2011 a marcat o cotitură pozitivă, din punct de vedere al influenţelor astrale care se manifestă pe plan profesional. Au dispărut obstacolele cu care v-aţi confruntat mult timp şi, de acum, aveţi undă verde pentru a face carieră.
În acest an, evoluţia pozitivă va continua, poate cu unele umbre în perioada mai-iulie. Cele mai norocoase luni sunt septembrie şi octombrie, urmând ca un mare salt – pregătit încă de acum – să fie realizat în 2013.


2. Eliya, 23.12.1980, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Care sunt şansele ca relaţia pe care o am în prezent să se concretizeze într-o căsătorie în 2012?

Aceste şanse devin considerabile abia în ultimele două luni ale anului, noiembrie şi decembrie. Cum atunci e perioada postului Crăciunului, în care nu se fac nunţi, şansele ca acest eveniment să aibă loc în 2012 sunt destul de mici.
Dar evoluţia generală este una cert pozitivă, după noiembrie 2012. Atunci, dispar toate obstacolele existente pe acest plan.


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Ana, 12.02.1978, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Karma

În existenţele anterioare, aţi indurate multe suferinţe. Aţi fost sacrificată sau v-aţi sacrificat voluntar, de mai multe ori, inclusiv pentru persoane care nu meritau acest lucru. Acum, s-a păstrat tendinţa de a pune în prim-plan interesele altora, ceea ce nu este greşit, cu condiţia să daţi dovadă de discernământ. Una este să renunţi la ceva pentru o persoană dragă, apropiată, şi altceva este să cedezi la orice rugăminte, doar pentru că aşa are chef un prieten sau o cunoştinţă.
Lecţia cea mai importantă pe care trebuie să v-o însuşiţi ţine tocmai de selectarea persoanelor care să vă fie alături. De asemenea, aţi dovedit că meritaţi o doză mai mare de libertate, iar acum trebuie să dovediţi şi că ştiţi cum să o utilizaţi.
Pluton conjunct pe Ascendent indică importanţa schimbărilor. Trebuie să fiţi în permanenţă deschisă schimbării şi să aveţi grijă să nu păstraţi în viaţa dumneavoastră nici persoane, nici lucruri al căror rol s-a încheiat. Dacă nu veţi acţiona personal pentru a le îndepărta, viaţa va fi cea care le va înlătura, dar într-o manieră mai brutală şi mai neplăcută.
În prezent, traversaţi o perioadă de redefinire de sine, un moment al începuturilor, în care luaţi decizii ce vor avea efecte pe termen foarte lung, de mai multe decenii.


2. Daniel, 01.03.1980, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, General 2012

Primele patru luni ale lui 2012 sunt deosebit de agitate, cu multe evenimente, atât pozitive, cât şi negative, care afectează în primul rând planul financiar. Prin buzunarele dumneavoastră trec bani mulţi, însă nu prea rămân acolo.
În familie, atmosfera este de multe ori apăsătoare, deoarece ies la lumină probleme care mult timp au fost ţinute sub preş, despre care aţi considerat că e mai lejer să nu vorbiţi. Acum, lucrurile sunt puse pe şleau şi vă găsiţi faţă în faţă cu probleme pentru a căror rezolvare va fi nevoie de timp şi de răbdare.
Pe plan profesional, vă puteţi aştepta la veşti bune. Dacă aţi lansat un proiect important în această direcţie în ultimele luni, îl veţi duce cu bine la bun sfârşit.
Prietenii vă sunt alături în acest an, în special odată cu venirea verii, şi veţi avea lângă dumneavoastră, în fiecare împrejurare, persoane pe care să vă puteţi baza.


3. Marcela, 31.08.1986, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Când o să-l întâlnesc pe cel cu care voi avea o relaţie serioasă, eventual căsătorie?

Acest eveniment poate să aibă loc mai curând decât vă aşteptaţi: în 2012 sau 2013.
Începând cu primăvara acestui an, astrele vă influenţează pozitiv, pe plan relaţional, astfel că sunt şanse bune să întâlniţi partenerul potrivit.
Pot să apară complicaţii, în august-septembrie 2012 şi în aprilie 2013, dar dacă relaţia va continua şi după aceste clipe mai dificile, atunci şansele de a ajunge la căsătorie sunt foarte mari.


Mesaje primite pe 01 Ianuarie

1. Marcel, 04.02.1981, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Karma

În existenţele anterioare, aţi acumulat calităţi care vă permit să ajungeţi relativ rapid şi uşor în funcţii de conducere, indiferent de domeniul în care alegeţi să lucraţi. Provocarea apare abia atunci, deoarece modul în care veţi folosi puterea dobândită este un test extrem de important. Ideea este să nu vă lăsaţi corupt de putere, ci să fiţi un lider bun inclusiv pentru subordonaţi dumneavoastră.
În rest, există diferite datorii de plătit cu persoane care intră în grupul dumneavoastră de prieteni, la un moment dat. Vă vor face unele surprize neplăcute, însă nu cu efecte pe termen lung.
Chiar în perioada actuală, inclusiv pe parcursul lui 2012, trebuie să fiţi atent la persoanele care se află alături de dumneavoastră. Nu toate merită încredere. Nereferim nu la cei foarte apropiaţi, ci la ceilalţi.


2. Elena, 03.05.1984, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Ce şanse are relaţia mea cu Mihai, în 2012?

În primele săptămâni ale acestui an, nu trebuie să îţi faci prea mari speranţe.
Dar, chiar de la sfârşitul lunii ianuarie, lucrurile vor începe să se îmbunătăţească. Mihai îţi va acorda tot mai multă atenţie şi, în acel moment, e bine să vii cu idei noi, să îi propui să faceţi lucruri noi împreună. Astfel, vei reuşi să îl păstrezi.


loading...

loading...
Horoscop