RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE, 2012

Mesaje primite pe 31 Octombrie

1. Gena, 15.09.1981, mesaj trimis pe 31 Octombrie, Va face Sandu un pas în curând pentru a începe o relaţie stabilă? Mă place?

Îi place de dumneavoastră ca persoană, dar nu este de acord cu tot ceea ce spuneţi. Trebuie evitate contrazicerile.
Pe termen scurt, nu e de aşteptat să facă vreun pas decisiv spre dumneavoastră. Ba chiar dimpotrivă, există riscul apariţiei unor mici probleme.


Mesaje primite pe 30 Octombrie

1. A., 12.04.1977, mesaj trimis pe 30 Octombrie, Profesie

Sunteţi un angajat serios, responsabil, capabil de a duce la bun sfârşit proiecte pe termen lung. Trebuie să deveniţi conştient de aceste calităţi şi să le scoateţi în evidenţă într-o discuţie, într-un cv, într-un interviu.
Vi se potrivesc muncile pe care alţii le consideră prea tehnice sau plictisitoare, deoarece aveţi o bună capacitate de organizare.
E important să fie o atmosferă plăcută la locul de muncă şi să aveţi colegi cu care să vă înţelegeţi bine.
Următorii 2 ani vor fi decisivi pentru evoluţia dumneavoastră profesională. Vă puteţi aştepta la suişuri şi coborâşuri frecvente, la evoluţii contradictorii, totul urmând să îşi găsească treptat un curs abia spre finalul lui 2014 sau chiar în 2015.


2. Cristina, 16.09.1962, mesaj trimis pe 30 Octombrie, Când voi finaliza problemele imobiliare ? O voi face într-un mod favorabil?

Problemele vor mai continua o perioadă destul de îndelungată. Un moment dificil va fi în ianuarie şi februarie 2013, apoi va veni o şansă de rezolvare spre sfârşitul anului viitor, în octombrie.
Problemele vor fi definitiv depăşite (inclusiv consecinţele lor) abia peste doi ani, spre sfârşitul lui 2014.


Mesaje primite pe 29 Octombrie

1. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 29 Octombrie, Ce anume se interpune între mine şi fostul soţ, de nu reuşim să ne împăcăm? E o relaţie karmică?

Cu Saturn tranzitând Juno natal (asteroidul căsătoriei), este normal să existe complicaţii, în perioada prezentă. Acestea urmează să dispară, să fie depăşite, treptat, până la începutul lui 2013.
O nouă perioadă mai complicată (dar nu la acelaşi nivel) este posibilă vara viitoare.


2. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 29 Octombrie, Rog, mai multe amănunte despre viitorul partener: a fost căsătorit, copii, situaţie materială. Va fi o relaţie frumoasă?

A locuit mai mult timp cu cel puţin o femeie, fără să fi fost neapărat căsătorit.
Nu are copii. Situaţia financiară este una destul de bună.
Relaţia va fi una frumoasă. El va avea un rol de prim-plan şi va da direcţia dezvoltării acestei relaţii.


3. Simona, 23.12.1988, mesaj trimis pe 29 Octombrie, Când îmi voi găsi un loc de muncă? Care ar fi oraşul potrivit?

Aveţi şanse mai mari de a găsi un loc de muncă în alt oraş decât cel natal. Poate fi vorba chiar de o plecare în străinătate sau de angajare la o firmă cu capital străin.
Este indicat să acceptaţi, în perioada actuală, şi diferite alte variante de angajare, decât cea clasică, cu carte de muncă: fie o colaborare, fie drepturi de autor, fie să vă faceţi un PFA. Astfel, şansele sporesc, pentru dumneavoastră.


Mesaje primite pe 28 Octombrie

1. Anna, 21.09.1966, mesaj trimis pe 28 Octombrie, Vreau să ştiu mai multe despre viitorul meu partener, dacă a fost căsătorit, dacă are copii, cum stă financiar. Va avea sentimente puternice faţă de mi

A fost căsătorit . Nu are copii sau, dacă are, nu ţine legătura cu ei. Situaţia lui financiară este relativ bună.
Se va implica tot mai mult în relaţie, pe măsură ce aceasta evoluează. Va avea sentimente puternice faţă de dumneavoastră.


2. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 28 Octombrie, Profesie

Pentru dumneavoastră, o perioadă de progres pe plan profesional va fi cea cuprinsă între iulie 2013 şi toamna 2014. Poate fi vorba, în acest interval, fie de avansare, fie de găsirea unui job mai bun. La finalul perioadei, poziţia ocupată va fi mult mai bună decât cea deţinută la începutul intervalului.
Ca stil, vi se potrivesc lucrul în echipă, parteneriatele, colaborările şi îndeosebi proiectele pe termen lung.


Mesaje primite pe 27 Octombrie

1. Ada, 27.06.1976, mesaj trimis pe 27 Octombrie, Astrorelaţie

Este o relaţie în care merită să investiţi şi să credeţi, deoarece compatibilitatea este una foarte bună, indicând inclusiv posibilitatea unei căsătorii armonioase, reuşite.
Puteţi reuşi împreună, indiferent de ceea ce vă propuneţi să realizaţi. Călătoriile pot juca un rol important în evoluţia acestui cuplu.


2. Stelian, 04.02.1970, mesaj trimis pe 27 Octombrie, Voi fi cu Petronela, cea pe care o iubesc?

Da, puteţi depăşi orice probleme, mai ales dacă e vorba de simple neînţelegeri cauzate de păreri opuse pe diferite subiecte.
O necesitate este să animaţi relaţia, să veniţi cu propuneri originale.


Mesaje primite pe 26 Octombrie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 26 Octombrie, Voi reuşi să obţin un loc de parcare? Are sens să mai încerc?

Şansele de a-l obţine sunt prea mici ca să vă consumaţi inutil energia în această direcţie.


2. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 26 Octombrie, Ce-mi rezervă viitorul apropiat pe plan sentimental? Voi avea o relaţie? Cu cine?

Jupiter retrograd în casa iubirii complică sau chiar împiedică evoluţiile pe plan amoros, până în luna ianuarie. Apoi devine însă un adevărat aliat pentru dumneavoastră, astfel că perioada februarie-iunie aduce o nouă relaţie.
Sunt mari şanse ca partenerul să fie mai tânăr decât dumneavoastră, o persoană care călătoreşte mult (dar nu la distanţe mari), cu excelente capacităţi de comunicare.


Mesaje primite pe 25 Octombrie

1. Simona, 23.12.1988, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Profesie

În primul rând, pentru dumneavoastră este indicat să vă construiţi o carieră în domeniul pe care l-aţi studiat, pentru care v-aţi pregătit la şcoală.
Apoi, şansele de reuşită sporesc dacă slujba este legată de străinătate (ori o angajare afară, ori un job care să presupună deschidere internaţională, călătorii, relaţii cu străinătatea).
La locul de muncă, trebuie să vă impuneţi de la început stilul de lucru, pentru că astfel veţi da randament maxim. Altfel, dacă veţi fi deturnată de la obişnuinţele dumneavoastră, veţi avea mereu tendinţa de a reveni la ele, pierzând astfel timp şi energie cu lucruri inutile.
Următorii doi-trei ani aduc evoluţii interesante mai degrabă în domeniul afacerilor, decât în cel al unei cariere ca angajat.


2. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Va veni fostul soţ în acest week-end în vizită la copiii noştri. Va veni însoţit de vreo femeie? La ce să mă aştept din partea lui?

Nu trebuie să vă faceţi prea mari speranţe, în ceea ce îl priveşte. Nu se va apropia cu adevărat nici de dumneavoastră, nici de copii. Comportamentul lui va fi mai degrabă dezamăgitor şi este foarte probabil să aibă şi o femeie prin preajmă.


3. Maia, 12.02.1978, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Astrounic

Cu Pluton retrograd conjunct cu Ascendentul, în semnul Balanţei, schimbarea este esenţială pentru dumneavoastră. Îndeosebi pe plan relaţional, este imposibil să aveţi o viaţă banală, searbădă, o relaţie de circumstanţă, cum construiesc multe persoane în jur, doar pentru a intra în rândul lumii.
Dimpotrivă, aveţi capacitatea de a privi până adâncul sufletului partenerului şi, tocmai de aceea, puteţi înţelege toate nuanţele şi trăirile din cadrul unei relaţii. Pentru ca relaţia să reziste pe termen lung, e nevoie să fie în permanenţă vie, animată, să ofere provocări noi şi să nu se cantoneze în aspecte ale trecutului.
Această nevoie permanentă de împrospătare, de nou pe plan relaţional reprezintă principalul motor care vă guvernează.


4. Maria, 22.03.1987, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Viitorul meu soţ o să fie un bărbat important politic şi financiar?

Aveţi toate şansele să vă căsătoriţi cu un bărbat cu o situaţie financiară foarte bună. Nu va fi însă implicat în politică (cel puţin, nu în mod direct).


Mesaje primite pe 24 Octombrie

1. Co, 27.06.1976, mesaj trimis pe 24 Octombrie, Cum va evolua relaţia mea cu Kama, unde ajungem?

La cum evoluează lucrurile acum, pare că veţi ajunge să vă înţelegeţi tot mai bine pe plan intelectual, să conversaţi cu plăcere, să descoperiţi tot mai multe lucruri pe care le puteţi face împreună.
Aveţi grijă însă şi la latura sentimentală, unde pare a fi mai degrabă involuţie! Vorbiţi despre ceea ce simţiţi şi obişnuiţi-vă să semnalaţi o problemă sau orice vă deranjează, imediat ce apare!


2. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 24 Octombrie, Am avut cu P. o discuţie despre relaţie. De ce nu face nimic?

Poate fi vorba de o problemă de ordin sexual. Nu ceva fizic, dar un complex, o teamă legată de această latură.


3. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 24 Octombrie, Cât va dura relaţia mea cu Claudiu? Ne vom muta împreună sau el va pleca în străinătate?

El are şanse să plece şi să izbutească ceva în străinătate dacă face acest lucru repede, înainte de sfârşitul acestui an. Altfel, şansele de a rămâne a reuşi scad considerabil.
Deoarece această idee a plecării este importantă pentru el, trebuie totuşi să o urmeze. Altfel, s-ar gândi în permanenţă la „ce ar fi fost dacă…“.


4. Spring, 29.04.1963, mesaj trimis pe 24 Octombrie, Ce şanse sunt să mă împac cu Steli?

Din punct de vedere emoţional, relaţia este încheiată. Nu mai există sentimente care să o menţină.
O împăcare este posibilă şi în astfel de condiţii, dar ar fi una de circumstanţă, nu aţi mai forma cu adevărat un cuplu.


Mesaje primite pe 23 Octombrie

1. And, 27.06.1976, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Astrounic

Tripla conjuncţie Soare-Lună-Venus în Rac vă conferă o mare sensibilitate, o obişnuinţă de a trăi şi de acţiona în primul şi în primul rând cu inima. De aici rezultă şi o obligaţie de a alege profesia care vă place, de a vă construi mediul în care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului în acord cu structura dumneavoastră interioară.
Puteţi reuşi exact în acele domenii în care vă face plăcere să lucraţi. Altfel, unde nu vă implicaţi cu inima, cu sufletul, nu veţi avea nici şanse de progres.


2. Mony, 22.07.1984, mesaj trimis pe 23 Octombrie, De ce nu mă caută A., are cumva pe cineva sau nu îşi doreşte o relaţie cu mine?

Nu are nicio relaţie serioasă, în acest moment, dar nici nu îşi dorşte o relaţie cu dumneavoastră. Trece printr-o pasă mai proastă şi trebuie aşteptat până o depăşeşte.


3. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Vreau să ştiu mai multe despre viitorul meu iubit. Mulţumesc pentru răspunsul anterior.

Este un bărbat cu o amprentă puternică de originalitate. Intelectual, cu preocupări multiple şi interesante, fără să pună mare preţ pe aparenţe sau pe valorile general acceptate (tocmai de aceea am spus că va dura destul până ca relaţia să se transforme în căsătorie).
Nu este născut în acelaşi oraş cu dumneavoastră. Călătoreşte mult, posibil să aibă o slujbă sau o afacere care să presupună acest lucru. Din punct de vedere financiar, nu are probleme.


4. Dana, 27.11.1981, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Cine e persoana care mi-a trimis mesajul din aprilie-info referitor la partener? Cât de bine o cunosc?

Nu este un prieten apropiat, e cineva cu care v-aţi întâlnit maxim de două-trei ori.


5. EA, 23.10.1978, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Care mai sunt sentimentele lui D. faţă de mine? Are ceva regrete? Pe 7 nov. Îi trimit un mic cadou prin cineva. Se va bucura, va reacţiona?

S-a îndepărtat de dumneavoastră, inclusiv pe plan mintal şi emoţional, nu numai fizic.
În acest context, gestul cu cadoul este o iniţiativă inspirată, care poate pune capăt acestei evoluţii nefavorabilă dumneavoastră.
Încercaţi să îi trimiteţi ceva care să îi placă într-adevăr şi să îi amintească de atuurile sale, de latura lui puternică, masculină. De asemenea, ar fi ideal ca acest cadou să vină de la o persoană de la care nu se aşteaptă să îndeplinească acest rol de mesager.


6. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Ce crede D. de mine în mod eronat şi la ce şoc exterior vă referiţi, la fizic? Cum ar trebui să mă comport şi ce să nu fac?

În nici un caz nu e vorba despre un şoc de natură fizică. E vorba de ceva care să vină pe neaşteptate şi să îi schimbe major viaţa: o schimbare de job, o surpriză foarte mare pe care să i-o facă o persoană apropiată, schimbarea bruscă a situaţiei financiare.
În ceea ce vă priveşte, neînţelegerile au pornit de vorbe înţelese greşit: ori ceva ce aţi spus dumneavoastră, ori afirmaţii făcute de altcineva, despre dumneavoastră. O discuţie deschisă poate lămuri lucrurile, numai că e greu să se ajungă la o astfel de discuţie.
Deocamdată, trebuie doar să aşteptaţi. Singurul sfat, pe termen scurt, este să nu implicaţi pe nimeni în această relaţie şi să nu vorbiţi despre ea cu persoane care nu prezintă încredere.


7. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 23 Octombrie, E bine să vând afacerea în perioada asta sau mai bine merg mai departe?

Nu se anunţă evoluţii semnificative în domeniul afacerilor, pe termen mediu. Afacerea nu va exploda peste noapte, deci puteţi să o vindeţi.
Altă variantă ar fi să găsiţi un asociat, păstrând o parte din afacere.


Mesaje primite pe 22 Octombrie

1. And, 27.06.1976, mesaj trimis pe 22 Octombrie, Karma

Aţi avut parte, în existenţele anterioare, de belşug şi confort, dar aţă rămas restant la împărţirea acestora cu alţii. Aţi preferat mai degrabă distracţiile facile şi consumarea tuturor resurselor pentru a vă satisface plăcerile personale.
Acum, principala direcţie de evoluţie constă în a învăţa să împărţiţi ceea ce aveţi. Vor exista situaţii în care diferiţi oameni să ajungă să depindă de dumneavoastră, iar modul în care vă veţi asuma aceste obligaţii reprezintă un examen extrem de important.
Aţi trecut deja prin unele încercări karmice pe plan amoros, în urma cărora v-aţi plătit diferite datorii.
Perioada ianuarie-septembrie 2012 va fi una importantă, pentru definirea şi redefinirea scopurilor dumneavoastră, pe termen lung. Veţi renunţa la vechi obiective, în favoarea altora noi. Apoi, treptat, aceste noi ţeluri stabilite în perioada amintită


2. Maria, 22.03.1987, mesaj trimis pe 22 Octombrie, Mă voi căsători cu Gabriel?

Există şanse bune pentru a ajunge la oficializarea relaţiei cu Gabriel, însă nu trebuie să vă grăbiţi. E bine să aşteptaţi până în a doua parte a lui 2014.


Mesaje primite pe 21 Octombrie

1. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 21 Octombrie, Vreau să ştiu dacă mă mărit în viaţa asta şi, dacă da, cât mai aştept.

Până cel târziu în vara anului viitor, şansele de a iniţia o relaţie serioasă sunt foarte mari. Aceasta va cunoaşte o evoluţie destul de îndelungată, înainte de a se materializa într-o căsătorie.
În mod normal, mai durează cel puţin trei ani până să vă căsătoriţi, dar asta nu înseamnă că veţi fi singură în această perioadă.


2. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 21 Octombrie, Voi avea o relaţie pe viitor cu D.? Mă place? Este jumătatea mea? Mulţumesc.

Perspectivele nu arată prea optimist. E nevoie de o schimbare majoră, de un şoc exterior, pentru a se schimba ceva major în evoluţia acestei (posibile) relaţii.
Nu vă cunoaşte suficient, nu a înţeles bine cum şi cine sunteţi cu adevărat. Este în eroare, în mai multe privinţe.


3. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 21 Octombrie, Ref. 18 oct. Ne cunoaştem (recent, demult)? Ce zodie este sau cum arată?

Este posibil să vă fi văzut (sau să fi intrat în vreun fel în legătură) chiar spre sfârşitul săptămânii trecute. O altă dată posibilă pentru o apariţie a sa este 3 noiembrie (plus/minus una două zile). Este probabil ca impresia pe care v-o face să nu fie una prea bună, dar să fie puternică.
Ca zodie, cele mai mari posibilităţi sunt să fie Fecioară sau Balanţă.


Mesaje primite pe 20 Octombrie

1. Yanis, 27.01.1977, mesaj trimis pe 20 Octombrie, Karma

Din cauza unui egoism exacerbat de care aţi dat dovadă în încarnări anterioare, în această existenţă sunteţi de multe ori în situaţia de a-i servi pe alţii: pe persoana iubită, pe prieteni, pe şefii sau chiar pe colegii de la locul de muncă. Sunt momente în care – chiar nemeritat – vă treziţi în posturi inferioare şi va trebui să vă asumaţi aceste momente, nu să le refuzaţi.
O altă cerinţă obligatorie este găsirea unui echilibru pe plan sexual, fără a ajunge nici la excese, dar nici la abstinenţă. O folosire corectă a energiei sexuale deblochează multe uşi şi în alte domenii ale vieţii.
În mod normal, ultimii ani trebuie să vă fi adus rezolvarea a numeroase probleme pe plan profesional,unde e de aşteptat să existe evoluţii favorabile, pe viitor. În schimb, relaţiile cu prietenii vor începe să aibă de suferit şi, de asemenea, este posibil să aveţi sentimentul că nu vă puteţi manifesta pe cât de liber aţi dori.


2. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 20 Octombrie, Ce face viitorul meu prieten în prezent şi cum este el?

Profesional, traversează o perioadă bună, de evoluţie rapidă şi consistentă. Relaţional, nu este împlinit. Este o persoană sociabilă, căreia îi plac oamenii şi conversează cu multă lume.
Saturn în casa iubirii – iar la sfârşitul acestui an şi conjunct cu Juno (asteroidul căsătoriei) natal – indică încă dificultăţi în a construi o relaţie. Dar acestea sunt în curs de rezolvare şi perioada aceasta va fi depăşită.


Mesaje primite pe 19 Octombrie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 19 Octombrie, Sunt deja într-o relaţie cu Andru de 2 ani, deşi nu prea existau şanse în sensul acesta. De aceea mă întreb, ce rol are în viaţa mea?

Deci lipsa unor sentimente profunde, despre care vorbeam, nu e specifică absenţei unei relaţii, ci unei relaţii deja vechi, care a depăşit momentul de apogeu (dacă l-a atins vreodată).
Pare un însoţitor de drum pentru o perioadă mai dificilă, fără să fie el Alesul. Numai că, de obicei, astfel de relaţii se complică, deoarece este greu să nu arăţi recunoştinţă (sau, mai mult decât atât, să părăseşti) o persoană care ţi-a fost alături în ceea ce, altfel, ar fi însemnat un deşert emoţional/relaţional.
Provocările vor apărea, pentru această relaţie, spre începutul verii viitoare.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 19 Octombrie, Cum va evolua în viitor relaţia mea cu Andru? Va continua, se va rupe, vom rămâne prieteni? De aceea mă întreb, ce rol are în viaţa mea?

În mod normal, evoluţia firească ar fi să urmeze o separare, fără mare dramatism (cu o scurtă supărare şi îndepărtare normală), după care să rămâneţi prieteni. Vă înţelegeţi în multe privinţe şi aţi avea amândoi de câştigat din această prietenie.


3. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 19 Octombrie, Cum să procedez cu A., să fac eu primul pas, să las lucrurile să evolueze de la sine sau să-mi iau gândul de la el?

Merită să preluaţi iniţiativa şi să faceţi dumneavoastră primul pas. Asta va lămuri lucrurile şi va permite evoluţii ulterioare.


Mesaje primite pe 18 Octombrie

1. Xtina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 18 Octombrie, Era vorba despre o relaţie sentimentală şi de iubire,dar angajatul a plecat, eu nu regret şi nu am simţit nimic pentru el, etc. Cu cine voi avea atunci o r

Cu Juno şi cu Marte tranzitând casa a 6-a, există în continuare posibilitatea de a avea o relaţie cu o persoană pe care o cunoaşteţi la serviciu sau care are legătură cu firma pe care o conduceţi.
Este posibil să fie vorba de cineva care călătoreşte mult, inclusiv în străinătate. Persoana are studii superioare şi o cultură peste medie.
Posibilitatea rămâne deschisă până la finalul acestui an.


Mesaje primite pe 17 Octombrie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 17 Octombrie, Există sentimente din partea lui Andru pentru mine?

Mai degrabă o părere bună, o apreciere pe plan mintal.
Sentimente puternice nu există. Îi inspiraţi ceva plăcut, dar nu suficient pentru a vorbi despre iniţierea unei relaţii.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 17 Octombrie, Cum se prezintă viaţa mea sentimentală în viitorul apropiat?

Fără evenimente spectaculoase, pe o perioadă de aproximativ o jumătate de an. Abia în luna mai 2013 apar influenţe astrale care să dinamizeze acest sector al vieţii.
Şi până atunci este posibil să vă implicaţi într-o relaţie, dar cu efort şi acţiune in partea dumneavoastră.


3. SO, 14.05.1975, mesaj trimis pe 17 Octombrie, Karma

Studiile superioare sunt foarte importante pentru dumneavoastră, în această existenţă. Dacă le-aţi făcut deja, atunci este în regulă. Dacă nu, u este prea târziu.
De asemenea, relaţiile cu străinătatea (fie sub forma unor călătorii ale dumneavoastră, fie cu străini veniţi în România) au o importanţă majoră, în existenţa dumneavoastră. În special impactul financiar al acestor legături poate fi unul major.
Pe plan amoros, sunt câteva momente de suferinţă intensă, depăşite însă relativ repede.
Perioada actuală este una de maximă importanţă pentru dumneavoastră, una în care deja ar trebui să fi rupt cu multe aspecte din trecut şi să puneţi bazele unei noi etape în existenţa dumneavoastră, în mai multe domenii.


4. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 17 Octombrie, Astropartener

Fecioară şi Săgetător sunt semnele astrale cele mai potrivite, pentru o relaţie.


Mesaje primite pe 16 Octombrie

1. Anna, 21.09.1966, mesaj trimis pe 16 Octombrie, Viitorul meu prieten are o relaţie în acest moment? Ce puteţi să îmi mai spuneţi despre el? Ne vom vedea în curând?

Nu are o relaţie în acest moment, este singur.
Este sensibil, pasional într-o relaţie, darnic, generos. În schimb, în societate e mai degrabă tăcut, reţinut.
De întâlnit e posibil să vă mai vedeţi, fără să se declanşeze nimic deosebit. Abia din aprilie-mai lucrurile pot căpăta o evoluţie mai interesantă.


Mesaje primite pe 15 Octombrie

1. Andrei, 05.03.1980, mesaj trimis pe 15 Octombrie, Referitor 10 octombrie: E vorba de o amânare de 2-3 luni. Se mai schimbă lucrurile? Deja simt că mă sufoc. Sunt presat în continuu.

Da, o amânare de două-trei luni este bine venită. Cu cât se amână mai mult, cu atât mai bine.
Bineînţeles, vor conta şi aspectele din ziua pentru care va fi stabilită noua înfăţişare. Însă, în ceea ce priveşte aspectele de durată, peste două-trei luni vor fi mai bune decât acum.


2. Anna, 21.09.1966, mesaj trimis pe 15 Octombrie, Dacă viitorul meu prieten este un cunoscut, de ce nu avem acum o relaţie şi o vom avea peste un an sau doi? Ce ne ţine să avem acum o relaţie?

Tocmai faptul că e doar un cunoscut, nu un apropiat sau un prieten. E o persoană pe care aţi văzut-o doar de câteva ori, rar, de genul prietenului unui prieten. Nu trebuie să îl căutaţi printre cei relativ apropiaţi.


Mesaje primite pe 14 Octombrie

1. Yanis, 27.01.1977, mesaj trimis pe 14 Octombrie, Îl atrag acum pe T.? În ce direcţie ne îndreptăm? Merită?

Aţi reuşit să îi atrageţi atenţia prin comportament şi prin unele lucruri pe care le-aţi spus. Mai trebuie lucrat la planul fizic.
Şansele pentru o relaţie există, astfel că merită încercat în continuare să îl atrageţi.


Mesaje primite pe 13 Octombrie

1. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 13 Octombrie, Doresc să cumpăr un apartament, dar există şi posibilitatea de a primi un apartament printr-un program local. Cumpăr sau primesc?

Şansele de a cumpăra sunt mai mari şi, în plus, aceasta este o decizie cu consecinţe mai bune, pe termen lung. Vă scuteşte de nesiguranţă, de surprize şi vă va oferi în mai mare măsură senzaţia unei noi etape.


2. Anna, 21.09.1966, mesaj trimis pe 13 Octombrie, Îl cunosc pe viitorul meu prieten? Dacă nu, atunci unde îl voi cunoaşte?

Îl cunoaşteţi. Nu aveţi o relaţie propriu-zisă, dar l-aţi văzut de câteva ori şi v-a făcut o impresie bună, fără să vă atragă atenţia în mod deosebit.
E un personaj marginal, care va deveni, la un moment dat, central.


3. Roxana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 13 Octombrie, Cum mă voi descurca pe plan profesional, financiar, în următoarea perioadă? Voi achita ratele la bancă? Voi reuşi să călătoresc?

Pe plan financiar, situaţia este destul de încurcată şi va mai rămâne astfel pentru un timp. O primă perioadă mai propice este luna februarie a lui 2012, când e posibil să rezolvaţi o parte din probleme. Apoi, intervalul martie-iulie este din nou complicat. Între august şi septembrie 2013, problemele persistă, dar reuşiţi să le depăşiţi, e drept, destul de greu. În fine, din octombrie anul viitor e de aşteptat să vă reveniţi cu adevărat, pe acest plan.
Pe plan profesional, nu sunt de aşteptat schimbări importante, în perioada următoare.
Călătoriile sunt posibile inclusiv în prezent, dar pe distanţe mici, în ţară.


Mesaje primite pe 11 Octombrie

1. Mari, 08.09.1973, mesaj trimis pe 11 Octombrie, Bani

Această toamnă ar fi trebuit deja să aducă o eliberare, un progres pe plan financiar, deoarece aţi scăpat, după trei ani, de presiunea exercitată de Saturn. Trebuie să încercaţi să iniţiaţi diferite afaceri, să găsiţi surse suplimentare de venit, deoarece acest lucru a devenit posibil.
Ca domenii, puteţi încerca afaceri care au legătură (fie şi indirectă) cu sănătatea, asistenţa socială sau, pe de altă parte, cu acte şi documente.


2. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 11 Octombrie, Karma

Există o mare concentrare karmică pe plan relaţional. Nu este vorba de datorii şi de karmă negativă, ci pur şi simplu de faptul că partenerul din această viaţă este o persoană cu care aveţi legături mai vechi şi o evoluţie comună, pe termen lung.
În general, aveţi o hartă armonioasă, care nu indică probleme majore. Un aspect problematic poate fi reprezentat de faptul că vă motivaţi greu, fie nu aveţi parte de provocări importante, fie nu le recunoaşteţi sau le evitaţi, alegând mereu calea uşoară. Asta asigură o evoluţie lină, dar nu cu mare progres.
Cu Saturn intrat de curând în casa banilor şi a muncii, în următorii ani aici vor fi diferite presiuni şi obstacole, menite să corecteze anumite greşeli de parcurs şi să vă dirijeze pe o cale sigură, pe care o veţi urma apoi pe termen lung.


3. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 11 Octombrie, Voi reuşi să depăşesc blocajele pe care le am în activitatea mea? Voi ajunge cu datoriile la zi fără mari probleme?

Perioada următoare – lunile octombrie şi noiembrie – va fi un complicată, cu probleme. Apoi, uşor-uşor, veţi reuşi să le depăşiţi.
Veţi mai avea parte de o perioadă dificilă în vara anului următor, după care veţi avea o evoluţie mai uşoară.
Dacă veţi căuta ajutor în exterior, trebuie să ştiţi că, pe termen mediu, vă veţi putea baza mai mult pe prieteni, decât pe rude.


4. Roxana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 11 Octombrie, Sunt singură de multă vreme. Ce şanse sunt să îmi găsesc un partener cu care să formez o familie? Cum va fi el?

Pe plan relaţional, lucrurile se vor aşeza treptat, pe o perioadă îndelungată de timp, cuprinsă între iunie 2013 şi vara anului 2016. La sfârşitul acestui interval, şansele să aveţi pe cineva alături sunt majore.
Un moment important, în care e posibil să faceţi un pas decisiv înainte spre consolidarea unei relaţii pe termen lung, va fi vara anului 2014.
Cel mai probabil, va fi vorba de un bărbat născut între solstiţiul de vară şi echinocţiul de toamnă, deci în unul din semnele Rac, Leu şi Fecioară. Destul de liniştit, familist, serios la serviciu, fără multă originalitate şi fără rupturi sau surprize, în modul de acţiune.


Mesaje primite pe 10 Octombrie

1. Andrei, 05.03.1980, mesaj trimis pe 10 Octombrie, Vă mulţumesc. Aş dori să ştiu dacă, pe 19, să cer amânarea procesului sau nu. Avocaţii mă sfătuiesc să-l amân. Cum e favorabil pentru mine?

Dacă e vorba de o amânare de numai câteva săptămâni, atunci nu va fi de foarte mare folos, deoarece aspectele astrale nefavorabile despre care vorbeam vor dura ceva mai mult.
Dacă puteţi împinge data deciziei finale cu mai multe luni – eventual prin amânări succesive –, asta ar mări şansele unui rezultat favorabil, şi din punct de vedere astrologic.


Mesaje primite pe 09 Octombrie

1. Gras, 25.09.1977, mesaj trimis pe 09 Octombrie, Voi face o firmă – cabinet veterinar. Care sunt eventualele piedici? Am şanse să reuşesc?

Aţi devansat puţin influenţele astrale, în sensul că perioada optimă pentru o afacere va începe, în ceea ce vă priveşte, în iunie anul următor.
Până atunci, este posibil să întâmpinaţi unele dificultăţi, în sensul că lucrurile să nu meargă la nivelul aşteptat. Apoi, la sfârşitul lui mai şi începutul lui iunie, poate să apară o problemă mia complicată, un eveniment care să lovească direct afacerea.
Trebuie să depăşiţi aceste piedici, deoarece după aceea, în a doua parte a lui 2013 şi în continuare în 2014, afacerea se va dezvolta din plin, cu rezultate foarte bune.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 09 Octombrie, De ce nu mă suportă socrii? Cu care am mai multe şanse? Când ne vom reconcilia? Au vreun sentiment pentru vreo fiinţă umană?

Nu este neapărat ceva care are legătură directă cu dumneavoastră. Oricine ar fi fost în locul dumneavoastră ar fi avut probleme cu ei.
Sentimente reale nu au. Au sentimentalisme, porniri emoţionale care durează puţin şi ale căror motivaţii nu se regăsesc în planul emoţional, ci sunt mult mai concrete.
Reconciliere definitivă nu va exista, vor fi doar armistiţii periodice, momente de răgaz, uneori chiar de câteva luni.
Niciunul dintre ei nu pare mai deschis spre o relaţie normală, de bună înţelegere.
Nu trebuie să vă irosiţi energia încercând să îi schimbaţi. Luaţi-i ca atare, nu e nimic de făcut.


3. Georgia, 22.09.1976, mesaj trimis pe 09 Octombrie, E fericit în relaţia cu Dana? Pe mine cum mă percepe?

E încă prea devreme pentru a vorbi despre succesul sau despre eşecul relaţiei.
Nu e fericit, e într-o stare de surescitare, oarecum depăşit de evenimente. Trebuie să intre într-o rutină, pentru a pune o etichetă acestei relaţii.
Referitor la dumneavoastră, este împăcat, consideră că lucrurile sunt ok, nu îl tulbură nimic.


4. Andrei, 05.03.1980, mesaj trimis pe 09 Octombrie, Am înfăţişare la tribunal pe 19 octombrie. Cum e mai bine pentru mine, să amân data sau să mă prezint pentru hotărâre?

Există unele aspecte astrale nefavorabile, dar acestea se vor menţine şi în lunile următoare, astfel că nu le veţi putea evita.
Referitor la aspectele mai rapide, cele din data de 19 vă sunt favorabile. O problemă poate să apară doar dacă înfăţişarea la tribunal este după-amiaza. În schimb, dacă totul se petrece în prima parte a zilei, lucrurile vor decurge relativ favorabil.
Aşadar, e mai bine să vă prezentaţi.


Mesaje primite pe 08 Octombrie

1. Ox, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Octombrie, Recent am cunoscut un bărbat care mi-a plăcut mult. Are vreun rol în viitorul meu?

Nu unul major. Nu este Făt-Frumos, alături de care să vă petreceţi restul vieţii.
Dacă doriţi ceva serios, nu el reprezintă direcţia în care să mergeţi.
Pentru o analiză mai detaliată a compatibilităţii, ne trebuie şi datele lui de naştere.


2. Oana, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Octombrie, Mă tot gândesc la un bărbat din trecut. E doar mintea mea sau el are încă legătură cu viaţa mea?

Relaţia e terminată.
Pe viitor, tot ce mai poate fi între dumneavoastră şi el e o scurtă aventură.
Nu merită să investiţi energie şi sentiment gândindu-vă la el.


3. Ela, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 Octombrie, Am primit o ofertă să cumpăr un apartament. Nu e chiar ce vreau. Să accept sau să mai stau?

Merită să mai aşteptaţi, până când veţi găsi o ofertă total pe placul dumneavoastră. Aceasta urmează să apară, cu siguranţă.


4. Elena, 12.05.1984, mesaj trimis pe 08 Octombrie, Ce şanse am să vând casa anul acesta? Ne dorim mult să ne mutăm.

Există o singură problemă, din punct de vedere astrologic:retrogradarea lui Jupiter, care în cazul dumneavoastră afectează chiar casa afacerilor, a tranzacţiilor băneşti. Această retrogradare durează până la sfârşitul lunii ianuarie 2013.
Cel mai bun interval pentru vânzare este cel cuprins între februarie şi iunie 2013.
Merită însă să încercaţi şi mai înainte, cu precizarea că lucrurile nu vor merge uşor şi că va trebui să faceţi eforturi mai mari şi să fiţi mai convingători, pentru a grăbi lucrurile – dacă doriţi neapărat o vânzare în 2012.


5. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 08 Octombrie, Karma

Aveţi o karmă cu impact asupra familiei şi a cuplului.
După existenţe în care aţi neglijat viaţa de familie, acum acesta este principalul dumneavoastră scop: întemeierea unei familii fericite, cu un cuplu armonios şi cu copii pe care să îi ajutaţi să se dezvolte.
Diferite datorii karmice caracterizează şi relaţia cu părinţii dumneavoastră, în special cu mama.
În această toamnă, tranzitul lui Saturn peste Jupiter natal vă face să vă simţiţi diminuată capacitatea de acţiune şi să daţi dovadă de mai multă prudenţă şi cumpătare, atunci când faceţi planuri şi vă gândiţi la posibilităţile de dezvoltare, pe viitor.
Unele direcţii de acţiune se vor dovedi greşite şi va trebui să renunţaţi la ele. Vor fi câteva „nu-uri“ răspicate spuse de destin. Ideea este să încetaţi să mai acţionaţi în acele direcţii în care veţi constata că vă loviţi mai mereu de uşi închise.


Mesaje primite pe 07 Octombrie

1. Lori, 10.10.1973, mesaj trimis pe 07 Octombrie, S-a lămurit cu ce simte pentru mine sau trebuie să mai aştept încă un an?

Nu s-a lămurit şi tocmai de aceea apare şi tendinţa lui de a vă evita, despre care vorbeşte în cealaltă întrebare.
Din păcate, mai aveţi de aşteptat.


2. Lori, 10.10.1973, mesaj trimis pe 07 Octombrie, De ce mă tot evită, ce motive are?

Se aşteaptă ca dumneavoastră să luaţi iniţiativa şi să îi faceţi o propunere sau să acţionaţi în alt fel. Nu ştie cum ar proceda (sau cum ar trebui să procedeze) într-un asemenea caz şi, prin urmare, preferă să fugă, să evite acest lucru.


3. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 07 Octombrie, El cum mă percepe, îi place de mine? Mă remarcă în vreun fel? Se gândeşte la persoana mea?

V-a remarcat, i-aţi atras atenţia şi tocmai de aici au apărut acele confidenţe.
Beneficiaţi de faptul că nu semănaţi cu celelalte femei pe care le vede la serviciu. Vă priveşte ca pe cineva deosebit, în sensul bun al acestui termen.
E bine să continuaţi să vă purtaţi frumos cu el, încurajând orice discuţie sau propunere, dar fără să iniţiaţi dumneavoastră ceva.


Mesaje primite pe 05 Octombrie

1. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 05 Octombrie, Ce urmează să se întâmple din punct de vedere financiar în perioada următoare, pentru firma mea?

Se pun bazele unor proiecte pe termen lung. Merită să faceţi investiţii în această lună, deoarece roadele acestora vor deveni vizibile, pe termen mediu şi lung.
Graba este contraindicată.


Mesaje primite pe 04 Octombrie

1. Adriana, 14.02.1972, mesaj trimis pe 04 Octombrie, Ce şanse am să mă împac cu Adrian?

Sentimente există, astfel că şi împăcarea este posibilă.
În cazul în care îi ascundeţi ceva sau refuzaţi să îi împliniţi o dorinţă, trebuie să ă revizuiţi comportamentul. Astfel, şansele de împăcare vor fi sporite.


2. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 04 Octombrie, Ref. 2 octombrie: La ce încercare vă referiţi? Va încerca el ceva?

Nu el va iniţia o încercare, ci, dimpotrivă, va fi supus de împrejurări la o încercare.
Va fi pus într-o situaţie dificilă, în care într-un mod sau altul veţi fi şi dumneavoastră implicată şi, în urma comportamentului său, veţi şti dacă merită sau nu să îi acordaţi vreo atenţie.
Probabil dintr-o eroare, mesajul dumneavoastră a ajuns la noi de două ori. Puteţi, în consecinţă, să ne puneţi o nouă întrebare, fără a mai fi nevoie să trimiteţi mesaj. În acest scop, scrieţi-ne la una din cele două adrese de mail de la rubrica Contact.


3. EA, 04.10.1978, mesaj trimis pe 04 Octombrie, Parcă mi-aş lua inima în dinţi şi l-aş suna pe Dan. Ar primi bine această nouă încercare, ar fi bucuros? Indicaţi-mi o zi bună, în octombrie.

Nu va primi cu prea mult entuziasm o astfel de încercare. Dorinţa de a fi corect şi grija de cum este perceput de cei din jur îi vor guverna acţiunile.
Puteţi încerca să acţionaţi în jurul datei de 26 octombrie.


4. Diana, 09.10.1972, mesaj trimis pe 04 Octombrie, Despre examenul de admitere în avocatură de pe 16, 17, 18.

Saturn influenţează în mod pozitiv toate planetele aflate în casa profesiei şi a carierei. Valorile pe care le aduce sunt seriozitatea, calmul, răbdarea de a edifica o carieră în timp.
Şansele ca experienţa să fie una pozitivă sunt mari, cu un amendament: chiar dacă va fi un insucces în acest an, acesta nu trebuie luat drept un refuz al destinului, ci doar ca o amânare. Data viitoare, şansele de reuşită vor fi şi mai mari.


5. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 04 Octombrie, ref. 1 septembrie: Situaţia s-a înrăutăţit, şicanele şi provocările continuă şi am fost chemată la comisia de disciplină în 12 octombrie, ora 10:00

Dacă aveţi dreptate şi nu aţi greşit cu nimic, nu trebuie să vă faceţi probleme.
În ziua respectivă, Saturn aduce un îndemn spre seriozitate şi corectitudine care cu greu va fi ignorat.
De asemenea, conjuncţia lui Mercur cu Mijlocul Cerului înlesneşte tocmai comunicarea pe plan profesional.
Aşadar, sunt şanse mari să treceţi cu bine de această zi.


Mesaje primite pe 02 Octombrie

1. Nati, 07.01.1981, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Bărbatul cu care voi avea relaţie este din mediul unde lucrez? E deja prin preajma mea sau mă înşel?

Aveţi şansa de a dezvolta o relaţie profesională, transformând-o într-una amoroasă.
În curând (pe parcursul acestei luni) va veni o încercare, iar relaţia respectivă va trece la un nivel superior doar dacă o veţi depăşi.


2. Alexia, 06.10.1969, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Ar fi trebuit până acum să-mi întâlnesc jumătatea. De ce s-a întâmplat? Mai sunt şanse până la finele anului?

Şansele cele mai mari au fost pe durata primăverii. Posibil ca persoana respectivă să fi apărut, dar să nu îi fi acordat atenţia cuvenită.
Pentru aproximativ patru-cinci luni de acum înainte, putem vorbi de un blocaj, pe acest plan, pe care îl veţi depăşi în primăvară.


3. Alexia, 06.10.1969, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Cine m-a sunat în seara de 18 septembrie cu număr ascuns? Persoana pe care o suspectez?

E vorba de o persoană cu care, la vremea respectivă, relaţiile nu erau bune. Avusese loc, mai înainte, o ceartă sau o despărţire.


4. Diana, 09.10.1972, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Ce şanse am să promovez un examen şi dacă acesta e drumul pe care trebuie să merg?

Dacă e vorba de un examen oral în perioada imediat următoare, veţi întâmpina dificultăţi. În scris, sunt şanse mari să vă descurcaţi mai bine.
Încercaţi să fiţi mai explicită cu data examenului şi cu domeniul vizat. În alegerea profesiei, trebuie să ţineţi cont de ceea ce vă place, trebuie să vă implicaţi cu adevărat, ca să obţineţi succes. Nu trebuie aleasă o profesie doar pentru avantajele pe care le oferă, dacă nu vă place.


Mesaje primite pe 01 Octombrie

1. Yanis, 27.01.1977, mesaj trimis pe 01 Octombrie, Ref. 6 septembrie: Mai multe detalii, vă rog. Corectitudine faţă de mine?

Nu, nu era vorba de corectitudine faţă de dumneavoastră. Nici măcar faţă de el însuşi, ci faţă de regulile unanim acceptate, de o idee generală, de multe ori artificială, despre corectitudine.
Modul în care înţelege această corectitudine îl împiedică să iniţieze acţiuni izolate, să aibă iniţiative importante.


2. EA, 01.10.1978, mesaj trimis pe 01 Octombrie, Şi-a amintit D. ce eveniment am trăit anul trecut în această zi? A avut vreun impuls să mă felicite? Ne vom mai revedea vreodată?

Şi-a amintit şi a avut un impuls să vă felicite, însă l-a respins tocmai din cauza a ceea ce s-a întâmplat anul trecut.
Vreodată… da.
Până la sfârşitul acestui an, la cum arată lucrurile acum – nu.
Pentru a încheia într-o notă optimistă, vă dorim la mulţi ani fericiţi, să aveţi parte de stele bune şi de puterea de a vă construi un destin în acord cu ceea ce vă doriţi cu adevărat!


loading...

loading...
Horoscop