RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - APRILIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST, 2012

Mesaje primite pe 31 August

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 31 August, Astrorelaţie

După cum spuneam, sunteţi diferiţi în destule privinţe, însă puteţi depăşi toate aceste diferenţe, dacă aveţi voinţă.
Relaţia serioasă şi pe termen lung se vede la orizont, însă nu va fi neapărat sub forma căsătoriei. Sau – chiar dacă se va ajunge la o căsătorie – veţi forma un cuplu original în anumite privinţe, care oferă o imagine diferită de cea normală.
Marele aspect care trebuie corectat ţine de tendinţa lui de a se grăbi, de a lua decizii fără să le cântărească prea mult timp – mai ales pe plan amoros.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 31 August, Claudiu a zis că pleacă din ţară o săptămână singur. Este adevărat sau a plecat cu o fată?

Este adevărat.
Nu există relaţii ale lui cu alte femei, în timpul călătoriei.


Mesaje primite pe 30 August

1. Mado, 15.10.1981, mesaj trimis pe 30 August, Am primit recent pe stradă o ofertă de a fi model pentru un catalog, dar nu am avut încredere. A fost întemeiată lipsa de încredere sau e o exagerare a me

Aţi avut dreptate să procedaţi în acest fel.
Acceptarea acelei invitaţii nu ar fi făcut să urmeze nimic pozitiv.


Mesaje primite pe 29 August

1. Simona, 03.06.1970, mesaj trimis pe 29 August, Este Sorin bărbatul sortit mie sau e vorba de o întâlnire karmică?

Este o întâlnire karmică.
Aveţi un drum de străbătut împreună, trebuie să colaboraţi, să realizaţi împreună diverse lucruri, dar nu neapărat sub forma unui cuplu.
O posibilă relaţie amoroasă vine doar să lămurească unele aspecte vechi şi să rezolve unele probleme punctuale.


Mesaje primite pe 28 August

1. Maria, 13.06.1972, mesaj trimis pe 28 August, Ce şanse sunt să mă împac cu Liviu?

Este atras de dumneavoastră şi dispus la concesii, dar numai dacă, mai întâi, dumneavoastră sunteţi cea care va face concesii şi compromisuri.
Pentru a deveni posibilă împăcarea, ar trebui să acceptaţi mai multe lucruri care nu vă plac, la el.


2. Alina, 02.04.1977, mesaj trimis pe 28 August, Relaţia cu Mihai s-a stricat definitiv sau mai sunt şanse să ne împăcăm? Este aceasta o legătură de viitor?

Există iubire, sentiment în această relaţie. Pornind de aici, există şi şanse de împăcare.
Pentru a provoca o schimbare în bine faţă de prezent, dumneavoastră sunteţi cea care trebuie să facă lucrurile să se mişte.


3. Emilia, 22.11.1980, mesaj trimis pe 28 August, O să mă mut la Istanbul până la sfârşitul anului 2012, cu ajutorul lui H?

Pentru a realiza acest lucru, trebui să fie luată o decizie clară şi să stabiliţi inclusiv detaliile cât mai repede, în primele zile ale lunii septembrie.
Dacă veţi lăsa situaţia să treneze, şansele scad considerabil, odată cu trecerea timpului.


Mesaje primite pe 27 August

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 27 August, El a avut o relaţie cu colega? După ea suferă, aşa cum zic toţi?

Da, lucrurile stau aşa cum le-aţi descris şi cum spuneţi că le cunoaşte lumea. A existat o apropiere mare între ei doi, iar despărţirea nu a fost una tocmai plăcută pentru el.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 27 August, Eu am câştigat vineri sau aşa a aranjat el? Dacă a aranjat, în ce scop?

Dumneavoastră aţi câştigat.
Este adevărat că a vrut să câştigaţi, dar nu a făcut nimic în sensul de a ranja ca lucrurile să se întâmple aşa.


3. Cris, 07.01.1981, mesaj trimis pe 27 August, Mesajele de ieri sub anonimat cu tentă sexuală bănuiesc că mi le-a trimis fostul soţ E adevărat sau cine şi care e scopul?

Da, este un bărbat de care aţi fost apropiată, inclusiv fizic. Fostul soţ se potriveşte descrierii.


4. Mona, 06.08.1981, mesaj trimis pe 27 August, Astroprofesie

De evitat parteneriatele, în special cele pe plan profesional, pe parcursul lunilor septembrie şi octombrie.
Apoi, începând cu noiembrie, pot avea ceva succes afaceri sau orice iniţiativă pe plan profesional în care e implicată familia.
În general, pentru dumneavoastră succesul presupune întotdeauna muncă serioasă, susţinută, nu combinaţii sau variante uşurele de câştig.


5. Iulia, 01.08.1981, mesaj trimis pe 27 August, Sunt şanse să mă căsătoresc anul acesta sau anul viitor cu băiatul cu care am acum o relaţie?

Pentru o perioadă de aproximativ un an, şansele de căsătorie au fost mult stânjenite sau chiar blocate de influenţa lui Saturn asupra lui Juno, asteoridul căsătoriei. Influenţa acestui aspect astral se apropie însă de sfârşit, astfel că şansele de căsătorie sunt foarte mari, pentru 2013.


6. L.Y., 16.11.1982, mesaj trimis pe 27 August, L-am cunoscut recent pe A. A fost doar ceva trecător sau o să fie o relaţie în viitor?

Sunt puţine şanse să existe ceva serios pe viitor, alături de el.
Începutul nu a fost sub auspicii tocmai favorabile, iar continuarea cu atât mai puţin.


7. Silvia Toma, 24.07.1980, mesaj trimis pe 27 August, Am întâlnit un băiat, aş dori să îmi spuneţi dacă este sincer cu mine şi dacă o să avem o relaţie sau e ceva trecător.

Sunteţi destul de diferiţi, chiar opuşi în destule privinţe, însă nu e vorba de ceva ireconciliabil, ci mai degrabă de contrarii care se pot atrage şi completa reciproc, formând un întreg.
Merită să încercaţi împreună mai mult decât ceva trecător deoarece – dacă veţi depăşi problemele de comunicare – puteţi construi împreună o relaţie serioasă.


8. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 27 August, După întâlnirea de azi de la ştrand ce mai simte Răzvan pentru mine, ce a simţit că am venit acolo? Ce se va mai întâmpla pe viitor? Pentru Ina ce simt

În general, regula este o întrebare pentru fiecare mesaj 
I-aţi făcut o impresie bună din punct de vedere fizic. La nivel de sentiment, simte mai multe decât spune. În schimb, e în dezacord cu ceva din ce aţi spus, cu unele convingeri ale dumneavoastră.
La început nu a simţit ceva deosebit că aţi venit acolo, apoi i s-a părut o experienţă plăcută.
Pe viitor, este posibilă o apropiere, fără ca din partea lui să existe o implicare emoţională la fel de mare ca din partea dumneavoastră.
El se simte legat de Ina, dar sunt şi momente în care ar dori să se elibereze de această legătură sentimentală, de acest ataşament. În schimb, ea se îndreaptă spre el fără rezerve.


Mesaje primite pe 25 August

1. Eva, 25.08.1978, mesaj trimis pe 25 August, În ultimele zile am simţit o intensificare a gândurilor lui înspre mine. Chiar aşa e? Ştie că şi eu mă gândesc des la el? O să mă caute?

Aţi apărut mai frecvent în gândurile lui, dar mai degrabă ca urmare a faptului că dumneavoastră v-aţi gândit intens la el. a simţit cumva acest lucru, fără să ajungă să conştientizeze. La nivel conştient, nu îşi dă seama de măsura în care vă gândiţi la el şi el contează pentru dumneavoastră.
Nu are planuri concrete de viitor, în legătură cu dumneavoastră.


2. Eva, 25.08.1978, mesaj trimis pe 25 August, Cât de mulţumit e D. în general de viaţa lui pe plan afectiv-relaţional, profesional, financiar şi familial? Ce ar schimba?

Pe plan afectiv-relaţional, nu este în întregime satisfăcut, dar găseşte că s-a înscris într-o evoluţie corectă şi firească.
Pe plan profesional nu este mulţumit şi ia în calcul, periodic, posibilitatea unei schimbări.
Pe plan financiar, e mulţumit de bazele pe care le are şi crede că sunt şanse mari ca situaţia să devină şi mai bună decât în prezent.
Pe plan familial, pasiunea este tot mai puţină, dar se instalează o atmosferă liniştită, calmă, în care nu rămâne mult loc pentru iniţiative spectaculoase.


3. Eva, 25.08.1978, mesaj trimis pe 25 August, Mai degrabă regretă cum s-a purtat cu mine ultima oară când ne-am văzut în iunie sau i se pare că a avut o atitudine raţională şi corectă?

Este de părere că, în mare, a avut o atitudine corectă şi raţională. Nu e în totalitate mulţumit de propriul comportament de atunci, dar e mai degrabă mulţumit, decât nemulţumit.


4. Ela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 25 August, De ce nu vom relua relaţia? Are o părere proastă despre mine?

Nu are deloc o părere proastă despre dumneavoastră, ba chiar dimpotrivă.
Nu veţi relua relaţia (sau, dacă o veţi relua, nu va dura) deoarece nu e în ordinea firească a lucrurilor, practic nu e menită să fie, să existe.


5. Bianca, 16.11.1986, mesaj trimis pe 25 August, Ce şanse sunt să mă împac cu Bogdan?

Mici pentru viitorul apropiat, dar sporesc pe măsura trecerii timpului.
Relaţia are nevoie de o pauză, care să se întindă pe cel puţin câteva luni.


6. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 25 August, Este Claudiu soarta mea, am putea forma o familie în viitor sau va fi o relaţie de scurtă durată?

Vă potriviţi bine.
Este o relaţie în care merită să investiţi, deoarece există posibilitatea de a pune bazele unei relaţii pe termen lung şi a unei familii reuşite.
De altfel, chiar trebuie să lăsaţi relaţia să îşi urmeze cursul ei firesc, să evolueze de la sine spre căsătorie, fără a grăbi sau a forţa în vreun fel lucrurile în această direcţie.


7. Christina, 30.08.1967, mesaj trimis pe 25 August, O să facă Florin pasul pentru împăcare? Nu cunosc motivul tăcerii lui.

O împăcare este posibilă, după care va urma o nouă ceartă, şi aşa mai departe.
Nu se anunţă prea multă linişte în această relaţie, în perioada următoare.


Mesaje primite pe 24 August

1. Julianne, 01.08.1981, mesaj trimis pe 24 August, Se va concretiza relaţia în căsătorie?

Compatibilitatea este bună şi puteţi forma un cuplu de succes. Există atracţie, atât pe plan fizic, cât şi pe plan sentimental.
Probleme pot să apară din modul diferit în care vă exprimaţi emoţiile, mai ales dacă la dumneavoastră apare o tendinţă de reprimare a acestora, iar la el una opusă, de exagerare, de dramatizare a lor.
În general însă, şansele pentru o relaţie – inclusiv una de căsătorie – sunt foarte bune.


Mesaje primite pe 22 August

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 22 August, S-a stricat relaţia sau e doar un moment? Ce simte de fapt?

Sunt posibile probleme. Are nevoie de o perioadă de răgaz şi ar fi bine să i-o acordaţi.


Mesaje primite pe 20 August

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 20 August, Ce a fost cu sms-ul acela din partea lui? A vrut să vadă reacţia mea sau într-adevăr l-a dat din greşeală, aşa cum a susţinut?

Sms-ul a fost trimis din greşeală, aşa cum a susţinut el. Nu au existat gânduri ascunse, în această acţiune.


2. Ela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 20 August, Pe 21 iulie m-am revăzut, întâmplător, după 3 ani cu un fost prieten. S-a bucurat? Vom relua relaţia?

Iniţial, nu a simţit o bucurie deosebită. Treptat însă, a ajuns să se simtă din ce în ce mai bine.
O reluare a relaţiei este posibilă, însă nu foarte intens şi nici pe o perioadă lungă de timp.


Mesaje primite pe 19 August

1. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 19 August, Este bine să fiu doar prietenă cu Claudiu? Ce s-ar întâmpla în viitor dacă relaţia noastră ar evolua?

E mai bine să încercaţi să obţineţi mai mult decât o simplă prietenie încă de pe acum.
Şansele în prezent sunt mai mari decât cele din viitor, dacă relaţia ar intra pe un făgaş normal, banal, de simplă prietenie.


Mesaje primite pe 17 August

1. EA, 17.08.1978, mesaj trimis pe 17 August, D. crede că eu am renunţat la ideea de a avea o relaţie cu el? I se pare demnă şi firească tăcerea mea? Se întreabă dacă mă va mai revedea?

Crede că aţi avut un recul, în ceea ce priveşte sentimentele, ca urmare a reacţiei lui (sau a lipsei lui de reacţie). Nu crede însă că aceste sentimente s-au stins cu totul şi e convins că poate fi iar confruntat cu această problemă, pentru care încă nu are rezolvare.
Nu se aştepta la această tăcere şi nu ştie prea bine cum să o interpreteze.
Da, chiar se întreabă cum vor sta lucrurile în continuare, într-un joc de şah în care nu ştie nici cine va face următoarea mutare, nici ce va face dacă el va fi cel care trebuie să acţioneze.


Mesaje primite pe 15 August

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 15 August, Am făcut o înţelegere cu o doamnă, privind locuinţa. E de buna augur? Ce îmi va aduce?

Este de bun augur. Lucrurile par să meargă în direcţia potrivită şi veţi avea de câştigat, pornind de la această înţelegere.


Mesaje primite pe 14 August

1. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 14 August, Este bine să-l mai aştept pe Marius când va fi eliberat?

Mai bine nu.
E greu să ajungeţi să realizaţi ceva concret împreună, iar sursele de enervare şi de dezamăgire sunt multiple.


Mesaje primite pe 12 August

1. EA, 12.08.1978, mesaj trimis pe 12 August, D. are faţă de mine sentimente de genul respingere, intrigare, detaşare, desconsiderare sau, din contră, are înţelegere, curiozitate, admiraţie?

E o mixtură destul de complexă, în ceea ce simte el.
I-aţi tulburat o direcţie pe care se hotărâse să o urmeze în viitor şi nu ştie ce să facă. Şi-ar putea asuma încălcarea acestei direcţii, dacă ar fi sigur că va putea controla lucrurile în orice moment, într-o eventuală relaţie cu dumneavoastră. Ori o astfel de siguranţă nu poate exista.
Îl intrigaţi şi îl stimulaţi, există şi curiozitate dar, mai presus de toate, există nehotărâre. Nici atunci când se gândeşte la detaşare, nu poate să urmeze această direcţie.


2. Cris, 07.01.1981, mesaj trimis pe 12 August, În ce fel se gândeşte la mine fostul soţ? Va mai fi ceva sentimental între noi? Pare deranjat de faptul că i-am spus că am pe altul.

I-ar plăcea să vă controleze sau cel puţin să aibă în continuare o influenţă majoră în viaţa dumneavoastră. Dar nu din iubire, ci mai mult din confortul pe care i l-ar da ideea că nu v-aţi putea descurca fără el.
Relaţia este încheiată. Chiar dacă vor mai apărea discuţii de refacere, acestea vor fi în van.


Mesaje primite pe 11 August

1. EA, 12.08.1978, mesaj trimis pe 11 August, Cât de des apar în gândurile lui Dan şi dacă îi convine tăcerea mea? Ar vrea să-l caut sau o va face el la un moment dat? Mulţumesc mult.

Pe de o parte îi convine această tăcere, deoarece îl fereşte de orice complicaţie. Pe de altă parte, nu îi convine, deoarece aştepta o continuare – fie şi la nivel subconştient, de dorinţă pe care nu şi-o recunoaşte.
Pentru viitorul relaţiei, e mai bine să îl lăsai în pace, deocamdată. Deci nu trebuie să îl căutaţi dumneavoastră.


2. Dana, 27.01.1977, mesaj trimis pe 11 August, Ref. 3 august: Ce i-ar face pe plac? Are pe altcineva?

Nu este îndrăgostit şi nu simte ceva deosebit pentru vreo femeie, însă există una cu care se întâlneşte periodic.
Aşteaptă de la dumneavoastră control şi stăpânire de sine. Cel mai nepotrivit ar fi să îi faceţi acum vreo surpriză.


Mesaje primite pe 10 August

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 10 August, Ce îl împiedică să facă pasul spre mine? Diferenţa de vârstă sau curajul?

Ambele joacă un rol, dar diferenţa de vârstă e mai mult un pretext, decât o motivaţie reală.
Imaginea pe care el însuşi a construit-o despre sine, ca bărbat, şi incapacitatea de a depăşi unele elemente ale acestei imagini – aceasta e sursa inacţiunii sale.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 10 August, Are cumva copil sau vreo relaţie?

În prezent, nu are vreo relaţie importantă cu o femeie. A existat o relaţie în trecut, dar este destrămată, distrusă. Nu este, deci, reţinut de astfel de obligaţii.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 10 August, S-a lămurit ce simte pentru mine?

Nu total, nu e încă lămurit, nu are o imagine clară a propriilor sentimente. Dovadă că uneori, când îşi propune să facă ceva, să acţioneze, nu e capabil să îşi transpună în faptă deciziile.


4. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 10 August, De ce nu am prietene apropiate? Ce am, de resping oamenii? Ce părere are grupul de mame închegat despre mine?

Aveţi o conjuncţie Soare-Mercur-Pallas în casa a 12-a, o casă a interiorizării, uneori chiar a izolării. Asta vă împiedică să vă integraţi în grupuri, în ciuda faptului că simţiţi această nevoie şi, în esenţă, sunteţi o persoană prietenoasă.
Tot din punct de vedere astrologic, combinaţia de Lună în Capricorn (seriozitate uneori exagerată, lipsă de interes pentru preocupări superficiale) şi Ascendent în Scorpion (o forţă interioară remarcabilă, o analiză dură a realităţii, fără clişee şi minciuni drăguţe, probabil şi o privire uneori prea puternică pentru ca persoanele mai slabe să o poată suporta) nu este, nici ea, de natură să atragă.
Având această configuraţie, nici nu aveţi, de altfel, cu adevărat nevoie de grupuri şi de integrare în vreo turmă – fie ea şi de mămici. Puteţi construi relaţii puternice, dar în doi, cu câte o persoană de calitate pe care o întâlniţi pe parcursul vieţii şi cu care descoperiţi diferite elemente comune. De altfel, la orice privire mai atentă reiese că, în grupuri mai mari de trei persoane, nu există prietenie adevărată – cel mult diferite interese sau prilejuri de a pierde timpul împreună. Prieteniile reale, care contează, implică două persoane.


5. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 10 August, Cum voi recupera garanţia din bancă? Prin avocat sau cum a sugerat sora mea?

Varianta cu avocatul este mai sigură, chiar dacă va dura ceva mai mult timp.
Oricum, Jupiter vă acordă susţinerea necesară, în lunile următoare, pentru a reuşi în acest demers.


Mesaje primite pe 09 August

1. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 09 August, Ce se va întâmpla în viaţa sentimentală până la sfârşitul anului?

În august şi septembrie, influenţele astrale pe plan amoros sunt pozitive.
Între octombrie şi decembrie, este posibil să apară diferite probleme şi încurcături.
În întreaga perioadă însă, planul amoros este în centrul atenţiei şi necesită multă energie.
Până în vara anului viitor, toate problemele se vor rezolva şi e de aşteptat o evoluţie extrem de pozitivă.


2. CMR, 03.03.1969, mesaj trimis pe 09 August, Cât de rău, profesional şi material, mi-ar fi dacă mi-aş da demisia?

Ar fi probleme destul de serioase, pe o perioadă între unul şi doi ani.
Acum, depinde dacă sunteţi dispusă să sacrificaţi pe termen mediu planurile profesional şi material, pentru a avea de câştigat pe alte planuri (în directă legătură cu motivele eventualei demisii).


Mesaje primite pe 08 August

1. Vio, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 August, Voi reuşi să îmi iau locuinţă anul acesta?

Există posibilitatea, însă nu e una foarte mare.
Cea mai bună perioadă pentru achiziţia unei locuinţe este a doua parte a anului 2013.


2. Vio, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 August, În viitor există posibilitatea reluării unei relaţii sentimentale importante din trecut?

Da, există această posibilitate. Cu Juno în Scorpion, şi o bună parte din casa a 7-a tot în Scorpion, crizele pot fi depăşite, iar relaţiile aparent moarte şi îngropate pot să reînvie.


3. Vio, 15.10.1981, mesaj trimis pe 08 August, Cu cine mă voi căsători? Îl cunosc?

Nu îl cunoaşteţi sau, dacă l-aţi cunoscut în trecut, acum oricum nu aveţi o relaţie apropiată.
Lucrurile în privinţa căsătoriei se vor rezolva abia pe parcursul anului 2014.
Este un bărbat aparent nu foarte puternic, dar care de fapt are un caracter extraordinar şi o mare capacitate de efort şi rezistenţă, pe toate planurile.
Cel mai probabil este născut şi el tot toamna.


Mesaje primite pe 07 August

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 August, Referitor 2 august: Ce lucruri ar trebui să schimb la mine ca să fiu femeia pe care şi-o doreşte Dan?

Problema nu trebuie pusă în acest mod. Dacă nu vă place aşa cum sunteţi, este problema lui. O relaţie pe termen lung nu poate fi bazată pe sacrificii făcute de un singur partener.
Puteţi să vă puneţi în lumină atuurile şi calităţile, însă nu are rost să vă apucaţi acum, pentru el, să pretindeţi că aveţi calităţi care lipsesc sau să vă schimbaţi în mod decisiv.


2. Change, 15.10.1981, mesaj trimis pe 07 August, Ce îmi aduc lunile următoare în plan sentimental?

Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă destul de complicată, care va dura nu numai până la sfârşitul lui 2012, ci şi în 2013 şi 2014. Relaţiile sunt supuse unei presiuni constante şi pot oricând să apară diferite probleme.
Sfatul este să nu luaţi hotărâri decisive, cu efecte pe termen lung în ceea ce priveşte relaţiile, în următorii doi ani.


3. Change, 15.10.1981, mesaj trimis pe 07 August, Am primit o ofertă de job în străinătate, dar domeniul nu îmi place. E bună pentru viitorul meu?

Dacă nu vă este rău aici, nu este nici un motiv serios pentru a accepta această ofertă.
E mai bine să aşteptaţi altceva, despre care veţi simţi încă de la început că vi se potriveşte.
De altfel, plecarea în străinătate nu este o prioritate, în existenţa dumneavoastră.


4. Alt, 15.10.1981, mesaj trimis pe 07 August, Am primit o ofertă de job în străinătate, dar domeniul nu îmi place. E bună pentru viitorul meu?

Dacă nu vă este rău aici, nu este nici un motiv serios pentru a accepta această ofertă.
E mai bine să aşteptaţi altceva, despre care veţi simţi încă de la început că vi se potriveşte.
De altfel, plecarea în străinătate nu este o prioritate, în existenţa dumneavoastră.


Mesaje primite pe 05 August

1. Simona, 10.06.1979, mesaj trimis pe 05 August, Profesie

Colaborările cu cei apropiaţi, asociaţiile familiale, lucrul de acasă pot reprezenta surse importante de venituri, pe o perioadă de aproximativ un an, de acum înainte.
Luna octombrie a acestui an, cu Marte tranzitând casa profesiei, este indicată pentru acţiune decisă, pe acest plan.


Mesaje primite pe 04 August

1. Cristina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 04 August, Astrorelaţie Cristi-Cristina

În această relaţie, există suficientă armonie pentru a face posibilă viaţa de cuplu pe termen lung.
Conjuncţia între Venus şi Nodul Nord aduce afecţiune şi înţelegere reciprocă, iar faptul că cei doi au Luna în acelaşi semn astral îi ajută, de asemenea, să se înţeleagă reciproc.
Diferenţe importante există la nivelul idealurilor, a scopurilor pe care fiecare şi le asumă, de-a lungul timpului. Idealurile unuia pot deveni sursă de frustrări pentru celălalt şi tocmai aici stă cheia reuşitei sau a eşecului relaţiei: în ce măsură vor reuşi să colaboreze şi chiar să se sprijine, chiar şi atunci când nu sunt de acord.


2. Cristina, 19.09.1972, mesaj trimis pe 04 August, Vorbeaţi la început de an de aspecte generale pentru 2012 şi spuneaţi că e marcat de complicaţii în iubire şi cuplu, că cea mai sensibilă perioadă es

Este vorba, în principal, despre tranzitul pe care Saturn îl face peste Juno natal – un asteroid care guvernează parteneriatele şi relaţia de cuplu.
Acest tranzit pune la încercare toate tipurile de parteneriat în care sunteţi implicată. Apar tot felul de dificultăţi, de piedici şi de obstacole menite tocmai să verifice soliditatea relaţiilor pe care le-aţi construit până acum. Dacă la baza acestor relaţii stau sentimente reale şi profunde, atunci totul va fi în regulă.
Dacă aveţi însă relaţii construite mai degrabă pe motivaţii meschine sau care nu mai au vigoarea iniţială, atunci acestea au şanse serioase să se destrame.
Important este să acceptaţi lecţia primită şi să înţelegeţi corect semnalele care vor veni, indiferent de natura lor.


Mesaje primite pe 03 August

1. Dana, 27.01.1977, mesaj trimis pe 03 August, Ce părere are S. despre mine? Ce doreşte de la mine?

Nu are o părere tocmai bună, probabil ca rezultat al faptului că l-aţi dezamăgit recent, prin ceva ce aţi făcut sau prin ceva ce nu aţi făcut, deşi el aştepta contrariul.
E decis să aibă o atitudine corectă faţă de dumneavoastră. Vede posibilitatea unei apropieri, în viitor.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 03 August, Ce sentimente şi intenţii are soţul faţă de mine? Dar faţă de părinţii lui (după ce m-au dat afară din casă cu fata în braţe)?

Se gândeşte la un nou început, la posibilităţile de dezvoltare ale relaţiei cu dumneavoastră. Problema e că e foarte mult (prea mult) interesat de alte persoane, care nu au legătură cu cuplul.
În legătură cu părinţii, simte nevoia de se îndepărta de ei, dar această nevoie vine împotriva sentimentelor filiale, precum şi a unor reguli morale în care crede.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 03 August, Ce interese are sora mea vizavi de mine? Dar sentimente+ Cât de sinceră este cu mine?

În ciuda existenţei unor sentimente fraterne frumoase şi puternice, la nivel de comportament şi de vorbe nu este mereu la înălţimea a ceea ce simte.
Dacă se iveşte ocazia, este capabilă să uite de rudenie şi de sentimente, pentru a-şi urma interesul.
Dumneavoastră ar trebui să rămâneţi atentă şi să acţionaţi opus, întărind mai ales latura umană, sensibilă a relaţiei.


4. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 03 August, Ce trebuie să fac anul acesta pentru evoluţia mea?

Sfârşitul acestui an ar trebui să reprezinte o bornă importantă în viaţa dumneavoastră, o perioadă de reînnoire, de lichidare a multor lucruri, relaţii, proiecte vechi şi, în acelaşi timp, de nou început.
Mai aveţi, aproximativ trei luni pentru a pune capăt acelor aspecte din viaţa dumneavoastră despre care aţi simţit deja, la nivel interior, că nu merg, că sunt terminate şi menţinute în viaţă doar prin metode artificiale. Ideea fundamentală este, aşadar, de a îndepărta ceea ce este vechi, pentru a face loc elementelor noi ce vor apărea în viaţa dumneavoastră în noiembrie, decembrie şi în anii următori.
Un domeniu în care merită să vă încercaţi norocul, în această perioadă, până în vara anului viitor, este cel al afacerilor, al speculaţiilor financiare. De asemenea, dacă aşteptaţi vreo moştenire, în aceeaşi perioadă sporesc şansele de a o obţine.


Mesaje primite pe 02 August

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 August, Cum aş putea să-l conving pe Dan că ţin foarte mult la el şi-mi doresc să fim împreună? Mulţumesc.

Actualmente, relaţia este în involuţie, lucrurile se răcesc. Pe termen scurt, poate totuşi să apară o schimbare în bine, fără să faceţi ceva anume: lăsţi lucrurile să meargă de la sine, în zilele următoare.
Pe termen mai lung, e bine să vă căutaţi sprijinitori şi sfătuitori.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 August, Astrorelaţie

El este aproape de imaginea bărbatului potrivit pentru dumneavoastră. În schimb, dumneavoastră nu corespundeţi într-o măsură la fel de mare ideii pe care şi-o face el despre femeia care i se potriveşte.
Puteţi să îl înţelegeţi, chiar să îi intuiţi sentimentele – merită să fiţi atentă la astfel de semnale. În schimb, nu puteţi să le şi influenţaţi.
Modul în care comunicaţi – nu numai cu el, ci în general – reprezintă o problemă pentru el.


3. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 02 August, De ce nu oficializăm relaţia, când are de gând să o facă? Care sunt adevăratele lui motive sau intenţii faţă de mine?

Sentimentele sunt intense şi sincere.
Problemele vin din exterior, dacă s-ar guverna numai după ceea ce simte, aţi fi deja împreună, în mod oficial.
Nu este însă cazul şi se lasă prea mult influenţat de prieteni, eventual rude, dar şi de aspecte care ţin de situaţia financiară şi profesională.


Mesaje primite pe 01 August

1. Stefana, 12.02.1978, mesaj trimis pe 01 August, Ce mai am de făcut în acest an ca să evoluez ca persoană?

Pe parcursul lunii octombrie, trebuie să acordaţi atenţie relaţiei cu prietenii şi – dacă este cazul – rolului pe care îl jucaţi în diferite grupări şi organizaţii.
Aproximativ în aceeaşi perioadă, opoziţia Saturn-Lună poate aduce diferite probleme şi eventuale dezamăgiri în relaţia de cuplu.
Practic, ambele probleme au o natură comună: necesitatea de a evalua oamenii pe care îi aveţi alături şi relaţia cu ei.
Concomitent, merită să exploraţi căi suplimentare de a câştiga bani.


2. DI, 27.06.1976, mesaj trimis pe 01 August, Ce va fi până la urmă între mine şi C.? Unde duce relaţia noastră?

Sunt şanse de reuşită, în această relaţie. Este iubire şi în viitor, iubire ce poate aduce împlinirea.
În prezent, ar fi bine să discutaţi deschis despre relaţia dumneavoastră, din punct de vedere sexual.


loading...

loading...
Horoscop