RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE, 2017
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2017

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - NOIEMBRIE, 2013

Mesaje primite pe 30 Noiembrie

1. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Evoluţia pe plan profesional pe decembrie, dar şi în 2014.

Până în luna martie, situaţia e destul de complicată, apărând tot felul de restanţe şi probleme noi de rezolvat.
Apoi, urmează o perioadă mult mai bună, între martie şi sfârşitul lunii iunie, perioadă în care depăşiţi cu bine aceste probleme şi faceţi paşi importanţă înainte, pe plan profesional.
Apoi, începând cu luna iulie, debutează o perioadă în care puteţi găsi parteneri noi şi importanţi.


2. LAura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Timpul ăsta de care are nevoie este cumva şi din cauza jobului?

Da, cea mai mare parte a problemelor care provoacă întârzieri îi aparţin, î vizează pe el în mod direct, fără a avea legătură cu relaţia.


3. Cristina, 21.01.1983, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Când voi pleca din locuinţa actuală, să mă mut singură sau mai bine cu colegi de treabă? Cu iubitul încă nu se poate.

Mai aveţi de aşteptat doi sau chiar trei ani, până să ajungeţi să locuiţi într-o casă şi alături de persoane care să vi se potrivească, să fie pe placul dumneavoastră şi să vă asigure o atmosferă armonioasă. Faptul că sunteţi alături de persoane incomode reprezintă o parte a lecţiilor despre care vorbeam în întrebarea referitoare la karmă.


4. Cristina, 21.01.1983, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Karma

În existenţele anterioare, aţi fost preocupată exclusiv de propria persoană. Aţi jucat un rol important în societate, câştigând respectul şi supunerea, dar nu şi iubirea altor persoane.
Acum, principala lecţie pe care o aveţi de învăţat ţine de parteneriate: în primul rând e vorba de o viaţă de cuplu armonioasă, iar apoi şi de parteneriate pe plan profesional. E important să învăţaţi să trăiţi alături de alte persoane, să colaboraţi, să lucraţi alături de ele.
Şi în profesie ar fi trebuit deja să aibă loc unele schimbări de direcţie, de domeniu, tot pentru a plăti unele restanţe.


5. Cristina, 21.01.1983, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Colegul de apartament încalcă regulile comune ca să mă provoace, deşi ştie că am probleme de sănătate de la nervi?

Da, de cele mai multe ori încalcă regulile gândindu-se la dumneavoastră. Dar nu vă vrea neapărat răul, încercaţi să vorbiţi deschis cu el, fără să îi aduceţi acuze. Există posibilitatea de a vă înţelege, dacă îi acordaţi mai multă atenţie şi încredere.


6. Ri, 28.12.1977, mesaj trimis pe 30 Noiembrie, Când îmi voi întâlni sufletul pereche şi ce puteţi să-mi spuneţi despre el? Profesie, fizic, vârstă…

Intervalul în care urmează să vă întâlniţi viitorul partener de viaţă este cuprins între vara 2014 şi sfârşitul anului 2015.
Are o funcţie de conducere sau o afacere proprie. Oricum, nu este subordonat cuiva. Ca vârstă, este (sau cel puţin arată) tânăr, chiar mai tânăr decât dumneavoastră.
Ca zodie, cele mai mari şanse sunt să fie Leu, oarecum potriviţi pentru dumneavoastră putând fi şi nativii Rac sau Săgetător.


Mesaje primite pe 29 Noiembrie

1. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 29 Noiembrie, Ce simte pentru mine?

Simte că sunteţi o persoană care poate avea un rol important în viaţa lui, dar nu este încă o părere consolidată, clar formată.
Mai are nevoie de timp, în relaţia cu dumneavoastră.


Mesaje primite pe 28 Noiembrie

1. XO, 15.10.1981, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Când mă voi căsători?

La începutul lui noiembrie 2014 dispare orice aspect astral care pune piedici pe plan relaţional. După aceea, dezvoltarea unei relaţii în sensul construirii unei căsătorii devine mai uşoară şi mult mai probabilă.
Sunt şanse mari să începeţi o legătură amoroasă între acest interval şi vara 2015, pentru ca apoi, în cel mult 2 ani, să se ajungă la căsătorie.


2. XO, 15.10.1981, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Cum este bărbatul sortit mie? (vârstă, aspect, zodie, profesie etc.)

Ca vârstă, e puţin mai tânăr decât dumneavoastră.
Ca aspect, se remarcă prin fineţea trăsăturilor, deşi interior este un bărbat puternic, rezistent, cu mari rezerve de energie.
Ca profesie, ceva legat de domeniul juridic sau care presupune relaţii interumane, comunicare.
Zodiile care vă interesează sunt, în ordine: Scorpion, Balanţă, Leu şi Săgetător.


3. XO, 15.10.1981, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Bărbatul sortit mie e aproape de mine? Îl cunosc?

Nu îl cunoaşteţi. Sau, dacă v-aţi întâlnit din întâmplare, nu i-aţi acordat atenţie şi nu aveţi o relaţie propriu-zisă.


4. EA, 28.11.1978, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, A mişcat ceva în inima lui D mesajul trimis azi? Ce fel de emoţii ori trăiri i-a adus? Va reacţiona la un moment dat la un astfel de mesaj?

I-a făcut plăcere faptul că a primit mesaj, gestul în sine. În ceea ce priveşte conţinutul mesajului, a fost ceva care nu i-a plăcut. Ceva legat de faptul că aveţi de oferit mai mult decât poate primi el.
La un moment dat (asta însemnând oricum nu în 2013), da.


5. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Ce perioadă va fi favorabilă? Când vor fi condiţiile exterioare favorabile pentru a mă apropia de CA?

Aveţi de aşteptat cel puţin până în vara anului 2014, lunile iulie-august, când sunt de aşteptat schimbări importante, în ceea ce o priveşte.


6. Aurelia, 11.03.1954, mesaj trimis pe 28 Noiembrie, Relaţia noastră este karmică? De ce ne-am întâlnit?

Lilith (Luna neagră) este implicată de ambele părţi (conjuncţie cu Ascendentul, respectiv cu Luna). Presupune o atracţie puternică, aproape hipnotică, atracţie care în cele mai multe cazuri conduce spre o rezolvare neplăcută, brutală, a unor datorii karmice.
Datoria lui faţă de dumneavoastră se referă la folosirea puterii, iar a dumneavoastră faţă de el, la înţelegerea profundă a unor situaţii de viaţă.
În funcţie de modul în care veţi rezolva aceste aspecte, relaţia fie se va încheia de la sine (atracţia urmând să dispară brusc şi inexplicabil), fie va evolua.


Mesaje primite pe 27 Noiembrie

1. Adela, 01.06.1952, mesaj trimis pe 27 Noiembrie, Care este viitorul relaţiei mele cu AB? Eventual căsătorie?

Mai sunt multe lucruri de lămurit în această relaţie, până când se va putea vorbi despre căsătorie. În primul rând, fiecare trebuie să îşi depăşească propriile experienţe relaţionale şi traume emoţionale din trecut, care au avut ca efect o neîncredere fie în persoanele de sex opus, fie în reuşita oricărei relaţii. Apoi, e nevoie de mai multă comunicare – sunt multe subiecte importante pe care nu le-aţi abordat încă.
Totuşi, depăşirea acestor obstacole este posibilă şi, pe viitor, se văd semnele unei evoluţii a vieţii de cuplu împreună.


Mesaje primite pe 26 Noiembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 26 Noiembrie, Cum să mă apropii de CA? Nu vrea să ne vedem, este distantă, azi nu ne-am înţeles. Mai pot avea o şansă?

Compatibilitatea este una destul de bună, dar condiţiile exterioare sunt, în această perioadă, nefavorabile. Şanse există în continuare, dar va trebui să aveţi multă răbdare, dacă sunteţi de părere că această relaţie merită aşteptarea şi eforturile dumneavoastră.


2. Aurelia, 01.01.1970, mesaj trimis pe 26 Noiembrie, Relaţia cu V e karmică? Ne-am mai întâlnit? Acum de ce ne-am întâlnit?

Vă rugăm să reveniţi pe e-mail cu datele natale ale lui V. Pe ale dumneavoastră le-am regăsit în mailurile anterioare, pe ale lui nu.


3. Roxana, 11.06.1979, mesaj trimis pe 26 Noiembrie, Voi petrece sărbătorile de iarnă alături de A? Ne vom împăca până atunci?

Drumurile dumneavoastră tind să se despartă şi mai mult, în viitorul apropiat. Este puţin probabil să fiţi împreună cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an. Veţi schimba cel mult câteva vorbe şi urări.


Mesaje primite pe 25 Noiembrie

1. Laura, 21.09.1966, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Mi-am dat demisia azi. O să găsesc un loc de muncă bun? Îl găsesc repede sau va mai dura? A fost o hotărâre bună?

Semnale în acest sens veneau de mai mult timp. A fost nevoie ca influenţelor saturniene despre care am vorbit şi în trecut să li se adauge o influenţă de durată mai scurtă a lui Marte actual, care activează în aceste zile Pluton (regenerarea prin distrugere, urmată de renaştere) şi Uranus (libertate, independenţă, planuri de viitor) de pe harta natală.
Cu Soarele intrând în această săptămână în casa a 10-a natală, există şanse să găsiţi un alt loc de muncă mai devreme decât v-aţi aştepta.


2. Adriana, 02.07.1989, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Ce şanse am pentru un…?

Mesajul a ajuns incomplet, posibil pentru că l-aţi scris numai cu majuscule. Puteţi reveni cu un mail la evannow2004@yahoo.com, pentru a completa mesajul şi a vă putea răspunde la întrebare.


3. Aurelia, 01.01.1970, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Mai aştept şi mai sper, până după Anul Nou stau şi pe net.

Este o decizie bună. Puteţi continua, cu rezervele despre care am vorbit, relaţia actuală, dar e bine să menţineţi deschisă o uşă şi pentru o eventuală altă relaţie.


4. Silvia, 17.04.1980, mesaj trimis pe 25 Noiembrie, Care sunt intenţiile lui V faţă de mine? Care este concluzia relaţiei?

Intenţiile lui faţă de dumneavoastră nu sunt clare, nu este lămurit în legătură cu ceea ce îşi doreşte, nu are planuri clare de viitor.
Relaţia concentrează multe moşteniri karmice pozitive şi vă puteţi susţine unul pe celălalt în multe domenii, inclusiv în viaţa de cuplu.


Mesaje primite pe 24 Noiembrie

1. Adina, 11.07.1989, mesaj trimis pe 24 Noiembrie, Şanse de căsătorie cu C

Există şanse foarte mari de căsătorie.
Puteţi forma un cuplu reuşit, pe termen lung. Relaţia permite atât comunicarea obişnuită într-un cuplu, cât şi colaborări pe plan profesional sau de afaceri.


Mesaje primite pe 23 Noiembrie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 23 Noiembrie, Relaţia cu V.

Din punct de vedere astrologic, compatibilitatea este una redusă. Nu este partenerul ideal pentru dumneavoastră.
Cu efort, târâş-grăpiş, puteţi construi o relaţie.
Altul este partenerul potrivit, însă dacă spuneţi că modul în care e organizată viaţa dumneavoastră chiar nu vă permite ocazia de a cunoaşte pe altcineva, există şi varianta de a vă mulţumi cu mai puţin.


Mesaje primite pe 22 Noiembrie

1. Aurelia, 01.01.1970, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Relaţia cu V mai durează? Ne mai vedem şi cât timp, să mă mai duc la el?

Relaţia cu V poate să mai dureze, atât timp cât doriţi. Însă trebuie să o luaţi ca atare, ca ce este de fapt, fără să aveţi aşteptări foarte mari, de căsătorie sau viaţă fericită împreună pe termen lung.


2. Miruna, 20.06.1986, mesaj trimis pe 22 Noiembrie, Ce fac cu viaţa mea? Rămân ancorată în afacerea asta cu G sau iau interviul din decembrie şi plec din ţară?

Ţinând cont de aspectele astrale care vă influenţează în luna decembrie, prima din cele două variante prezentate (afacerea cu G) are şanse mai mari de succes, comparativ cu plecarea în străinătate.
Străinătatea nu pare tocmai potrivită pentru perioada următoare, pe termen scurt şi mediu.


Mesaje primite pe 21 Noiembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Are sentimente CA pentru mine, se gândeşte la mine? Îmi acordă o şansă, chiar dacă este într-o relaţie acum?

Se gândeşte la dumneavoastră, i-aţi atras atenţia.
Nu s-a hotărât încă ce atitudine să adopte, ci aşteaptă să vadă ce se va întâmpla mai departe.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Evoluţie matrimonială, termen mediu şi lung. Dacă mă împac cu socrii, ar îmbunătăţi relaţia noastră?

Din astrograma dumneavoastră reiese clar posibilitatea unui divorţ. Prima căsătorie are mai degrabă rolul unei lecţii, unei experienţe de viaţă necesare, dar care nu va aduce împlinirea. Al doilea mariaj urmează a fi mai fericit.
O eventuală împăcare cu socrii nu ar aduce îmbunătăţiri majore. De fapt, e mai probabil să aducă noi probleme, deoarece nu ar fi vorba de o împăcare sinceră şi totală de ambele părţi.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Ce mă aşteaptă în 2014 pe plan familial, sănătate, finanţe?

Este un an destul de liniştit, pe toate aceste planuri. Realităţile din familie nu vor fi mereu pe măsura aşteptărilor şi speranţelor dumneavoastră, va exista o diferenţă între realitate şi ceea ce doriţi.
Pe plan financiar, astrele nu vor determina schimbări majore. Numai o acţiune susţinută a dumneavoastră poate provoca modificări importante.
Starea de sănătate este în general bună, cu excepţia unor uşoare momente de oboseală, după efort exagerat, şi a unei tendinţe de a slăbi.


4. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Ce schimbări mă aşteaptă în carieră? Am să le fac faţă?

Deja aţi depăşit momentele cele mai dificile, pe acest plan. Saturn în casa 1 vă permite să mergeţi pe un drum nou sau să aduceţi corecturile dorite celui vechi, inclusiv pe plan profesional.
A trecut şi perioada complicată adusă de cuadratura între Saturn actual şi Mijlocul Cerului, care a adus destule piedici în 2013 şi a cărei influenţă păleşte tot mai mult, până când dispare definitiv în toamna viitoare.
Veţi avea alegeri importante de făcut, dar vă veţi descurca bine şi veţi depăşi obstacolele, mergând pe un trend ascendent.


5. Andreea, 22.07.1982, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, O să reuşesc să rămân gravidă şi să aduc pe lume un copil sănătos?

Din punct de vedere astrologic, aceste şanse cresc odată cu înaintarea în vârstă.
Vor exista influenţe astrale favorabile în a doua parte a anului viitor şi la începutul lui 2015, iar apoi începând cu vara 2016.


6. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 21 Noiembrie, Am şanse să mă asociez în afacere în condiţii avantajoase până la sfârşitul anului sau mă descurc singură?

În următoarele două săptămâni, e mai bine să încercaţi pe cont propriu.
Dacă până spre 5-10 decembrie nu reuşiţi să obţineţi rezultatele dorite, abia atunci sunt condiţii mai bune pentru a încerca o asociere în afaceri.


Mesaje primite pe 20 Noiembrie

1. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 20 Noiembrie, Când voi mai primi vreo veste de la el? Gândeşte o reîmpăcare? Ce simte pentru mine?

Mai aveţi de aşteptat câteva luni, până să primiţi vestea pe care o aşteptaţi. Înainte de asta, e posibil să aveţi parte de o surpriză neplăcută din partea lui, în preajma sărbătorilor.
Dar, după cum am mai spus, nu e o persoană care să merite aşteptarea şi eforturile dumneavoastră – nu doreşte o relaţie serioasă şi nu e nici pe departe cea mai bună variantă pe care o puteţi găsi.


Mesaje primite pe 18 Noiembrie

1. Anica, 31.05.1960, mesaj trimis pe 18 Noiembrie, Stabilirea orei exacte?

Mesajul dumneavoastră nu este clar. Vă rugăm să reveniţi cu amănunte pe e-mail evannow2004@yahoo.com şi vă vom răspunde pe această cale, detaliat.


2. Aurelia, 01.01.1970, mesaj trimis pe 18 Noiembrie, Când apare relaţia de care îmi spuneţi de un an? Unde îl cunosc, când eu nu merg nicăieri?

Oricât de favorabile ar fi influenţele astrale care se exercită asupra noastră într-o anumită perioadă şi într-un anumit domeniu, ele nu se vor materializa niciodată, fără un minim efort şi din partea noastră.
A vrea să cunoşti pe cineva stând tot timpul izolat e ca în bancul cu cel care s-a rugat toată viaţa să câştige la loto, fără să-şi cumpere vreodată un bilet.
Perioada actuală este una favorabilă, pe plan relaţional. Încercaţi ca, cel puţin o dată pe săptămână, să mergeţi într-un loc în care să permiteţi acestor influenţe să se manifeste. În ultimă instanţă, dacă nu se poate altfel, nici Internetul nu este chiar o fundătură. Puteţi folosi şi mediul online.


Mesaje primite pe 16 Noiembrie

1. Silvia, 17.04.1980, mesaj trimis pe 16 Noiembrie, Redresarea mea financiară din 2015 din ce sursă provine?

Va fi vorba de salariu, de venituri mai mari obţinute la locul de muncă. Nu va fi vorba de afaceri proprii, cadouri sau moşteniri.
Ca domenii, e vorba de ceva ce implică relaţii publice, o slujbă în care e esenţială comunicarea.


Mesaje primite pe 15 Noiembrie

1. Elena, 13.10.1970, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Astro-profesie

În lunile următoare, se anunţă linişte şi stabilitate, pe plan profesional. E o perioadă în care va fi foarte dificil să iniţiaţi proiecte noi.
Şanse majore de a începe ceva nou şi de a găsi surse suplimentare de venit apar abia spre sfârşitul primăverii şi în vara 2014.


2. Ana, 26.10.1977, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Ce se va întâmpla în relaţia mea cu Adrian?

Relaţia va cunoaşte momente de apropiere superioare celor actuale, în primul rând datorită eforturilor şi dorinţei dumneavoastră.
Este o relaţie în care veţi oferi constant mai mult decât veţi primi.


3. Lorena, 06.07.1987, mesaj trimis pe 15 Noiembrie, Voi mai primi vreo veste de la el? Gândeşte o reîmpăcare? Cum va evolua relaţia pe termen lung?

Veţi mai primi veşti de la el. La un moment dat va fi dispus să se apropie din nou de dumneavoastră, însă va fi vorba doar de o relaţie pe termen scurt, mai degrabă o aventură, din perspectiva lui.
Nu este potrivit pentru a vă face planuri pe termen lung care să îl implice.


Mesaje primite pe 14 Noiembrie

1. Alma, 05.11.1969, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Cum va fi anul 2014 din punct de vedere sentimental?

În cea mai mare parte a anului 2014, este de aşteptat să fiţi singură sau – chiar dacă va fi cineva alături de dumneavoastră – să vă simţiţi singură.
Abia în 2015 apar indicii clare, datorate a două tipuri de influenţe astrale, care anunţă ceva nou şi important pe plan sentimental.


2. A, 15.11.1985, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Întrebare pe e-mail

Răspuns pe e-mail


3. Roza, 14.03.1980, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Astro-bani

2015 va fi un an bun pe plan financiar, u creşteri consistente ale veniturilor personale.
În ceea ce priveşte prezentul, ultima parte a lui noiembrie şi luna decembrie pot aduce diferite propuneri de afaceri, în domenii care au legătură fie cu copiii, fie cu jucăriile, jocurile. Puteţi să vă suplimentaţi veniturile, de exemplu, găsind o modalitate de a profita de numeroasele ocazii din luna decembrie în care se fac cadouri.


4. Roza, 14.03.1980, mesaj trimis pe 14 Noiembrie, Când apare în viaţa mea partenerul compatibil pentru căsnicie/familie?

Începutul acestei toamne a fost o astfel de perioadă favorabilă. Dacă nu s-a întâmplat nimic în acest sens, veţi beneficia de o nouă şansă, mai importantă, în primăvara lui 2014, în special în luna mai.
Pentru oficializarea relaţiei, perioada ideală ar fi vara-toamna anului 2015.


Mesaje primite pe 12 Noiembrie

1. Victor, 11.08.1982, mesaj trimis pe 12 Noiembrie, Mi-am pierdut locul de muncă, ce fac?

Vor apărea diferite persoane dispuse să vă ajute, în perioada următoare. Ideal este însă să nu vă bazaţi pe ele, ci să încercaţi să mergeţi mai departe, spre o nouă slujbă, prin propriile puteri. Riscul imediat este de a deveni prea dependent de un eventual protector.
Ca domenii potrivite pentru dumneavoastră, posibilităţile sunt multiple, de la domeniul financiar la agricultură şi de la imobiliare la industria alimentară.


2. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 12 Noiembrie, Când voi avea următoarea relaţie serioasă? Acesta va fi cel cu care mă mărit?

Următoarea relaţia cu adevărat importantă, cu cel cu care urmează să vă căsătoriţi, se va închega în vara anului 2015.
Până atunci, există şanse pentru cel mult câteva aventuri trecătoare, dacă doriţi aşa ceva.


Mesaje primite pe 11 Noiembrie

1. EA, 14.11.1988, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Cum a evoluat impasul conjugal în care se afla D? Are legătură cu mine? Eu sunt acum în gândurile şi planurile sale, se apropie de acţiune?

Acest impas conjugal continuă, relaţia cu soţia sa nu decurge aşa cum şi-ar dori, există sentimentul de neîmplinire. Impasul nu are legătură cu dumneavoastră.
Are în vedere eventualitatea unei relaţii cu dumneavoastră, dar ca o simplă variantă de viitor, nu este ceva care să îi domine gândurile sau pentru care să lucreze.


2. EA, 14.11.1987, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Cum va fi 2014 pe plan sentimental, profesional şi financiar? O relaţie nouă, un divorţ, un job nou?

În viaţa de cuplu sunt de aşteptat mai multe evenimente. În paralel (deci nu consecutiv, ci mai degrabă concomitent), va fi vorba de sfârşitul unei relaţii vechi şi de începutul alteia noi.
Pe plan profesional, va fi un an dificil, în care veţi avea de făcut alegeri importante şi eforturi mari. Şi aici, sunt mari şanse să se petreacă o schimbare importantă.
Financiar, nici nu veţi da lovitura, dar nici nu vor fi probleme foarte mari.
Pentru mai multe amănunte, puteţi comanda o analiză astrologică personalizată pentru 2014, pe care o găsiţi la rubrica Servicii Club Mistic – Analize astrologice.


3. A, 14.11.1985, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Întrebare pe e-mail.

Răspuns pe e-mail.


4. Catalina, 02.09.1984, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, E posibil ca viaţa mea sentimentală să meargă rău din cauza farmecelor sau a invidiei cuiva anume? Sunt influenţe din exterior?

Nu există astfel de influenţe exterioare nefaste care să fi fost exercitate asupra dumneavoastră.
Există în schimb Luna neagră natală în casa căsătoriei, care implică o moştenire karmică destul de complicată tocmai pe plan relaţional. Cuadraturile pe care această Lună neagră le face cu Marte şi Uranus complică mult lucrurile, practic fiecare relaţie fiind în pericol de ruptură, de a scăpa la un moment de dat de sub control.
Va fi nevoie de multă răbdare şi de transformare de sine, înainte de a cunoaşte împlinirea, pe plan relaţional.


5. Ela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 11 Noiembrie, Ref. 4 nov: Vineri mi-a adus flori, duminică m-a invitat în oraş. Ce are de gând? Are probleme? Vom avea o relaţie?

Are o părere din ce în ce mai bună despre dumneavoastră şi se simte atras de ideea unei relaţii.
Lucrurile evoluează spre apropierea dumneavoastră.


Mesaje primite pe 10 Noiembrie

1. Adina, 11.07.1989, mesaj trimis pe 10 Noiembrie, Când vom decide să ne căsătorim? El se gândeşte la pasul ăsta alături de mine?

Se gândeşte şi el la această eventualitate, dar nu pentru viitorul apropiat. Nu trebuie să îl presaţi în această direcţie, deoarece chiar nu există nici un motiv de grabă.


Mesaje primite pe 09 Noiembrie

1. Laura, 21.09.1966, mesaj trimis pe 09 Noiembrie, În luna octombrie nu am câştigat nici un ban la muncă. Cum vor fi câştigurile în lunile noiembrie şi decembrie?

Retrogradarea lui Uranus vă afectează în mod direct casa banilor. Iniţiativele eşuează, din diferite motive, şi e greu de crezut că veţi da lovitura, în această perioadă. Planeta îşi recapătă mersul direct pe 17 decembrie, când vor apărea şanse noi şi pentru dumneavoastră.
În următorul an şi jumătate, până la sfârşitul primăverii 2015, este recomandabil să începeţi o afacere proprie.


Mesaje primite pe 08 Noiembrie

1. CGD, 21.09.1966, mesaj trimis pe 08 Noiembrie, Planul relaţional şi relaţia cu CGD.

Din punct de vedere astrologic, primiţi influenţe bune pe plan relaţional, atât în prezent, cât şi în lunile următoare. Acestea vă permit în mod clar să începeţi o relaţie.
Acum, dacă s-a clarificat „relaţia“ cu CGD, uitaţi de el şi căutaţi pe altcineva. Sunt mari şanse să apară în curând.


Mesaje primite pe 07 Noiembrie

1. Elena, 26.01.1967, mesaj trimis pe 07 Noiembrie, Oportunităţi profesionale în următoarele 4 luni.

În noiembrie nu există influenţe majore, pare mai degrabă o lună de stagnare. În decembrie, apar diferite blocaje, astfel că luna nu e propice acţiunii. În schimb, situaţia începe să se deblocheze în ianuarie şi februarie.
Cele mai importante oportunităţi vor apărea în lunile iunie şi iulie ale anului viitor, 2014.
Ora de naştere ne-ar permite să vă oferim mai multe amănunte.


Mesaje primite pe 06 Noiembrie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 06 Noiembrie, Evoluţia relaţiei pe termen scurt şi lung

Este vorba mai degrabă de o aventură, de o relaţie care merge bine pentru o perioadă scurtă sau medie de timp, după care se găseşte în imposibilitatea de a se dezvolta mai departe.
De exemplu, cuadratura dintre cele două Luni natale indică faptul că el nu va putea tolera unele dintre manifestările dumneavoastră de independenţă şi originalitate. Cuadratura Soare-Saturn avertizează şi ea asupra unor neînţelegeri ce pot să apară pe plan financiar sau referitor la cine e vioara întâi în cuplu, tot cu efecte asupra lipsei de durată a relaţiei.


2. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 06 Noiembrie, Referitor la căsătorie şi la relaţia cu V.

Rezumând şi simplificând lucrurile, putem spune că dumneavoastră sunteţi destul de potrivită pentru el, însă el nu e la fel de potrivit pentru dumneavoastră, nu corespunde decât în mică măsură imaginii bărbatului alături de care puteţi fi fericită.
Şansele dumneavoastră pentru o căsătorie reuşită sunt mai mari separat de V, decât alături de el. După cum v-am spus într-un mail anterior, compatibilitatea cu el este una destul de redusă, iar aceste aspecte nu pot fi compensate decât cu multă voinţă şi răbdare de ambele părţi.


Mesaje primite pe 05 Noiembrie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 05 Noiembrie, Referitor la casă, la relaţia cu V sau la posibilitatea altei relaţii.

Deocamdată, e mai bine să amânaţi mutarea până după această iarnă.
Sunt şanse mici de căsătorie în relaţia cu V. În schimb, există în continuare şansa de a cunoaşte un alt bărbat.


2. Omiro, 21.12.1973, mesaj trimis pe 05 Noiembrie, Profesie

Deocamdată, până în toamna viitoare, iniţiativele noi pe plan profesional au şanse mai mici de succes. Până atunci, trebuie doar să duceţi la bun sfârşit proiecte vechi şi eventual să rezolvaţi probleme anterioare.
Începând cu toamna 2014 veţi găsi calea potrivită, iar următorii 2 ani de după aceea e de aşteptat să aducă o evoluţie foarte bună.
Ca predispoziţii natale, aveţi mai degrabă calităţi de angajat decât de patron sau afacerist. Vi se potrivesc domenii care au legătură fie cu actele, fie cu sănătatea.


3. Cris, 24.08.1981, mesaj trimis pe 05 Noiembrie, A fost ok că i-am spus ce simt pentru el? Sunt şanse să fie ceva între noi după această conversaţie?

A fost o idee bună. A reuşit să vă înţeleagă mai bine şi au crescut şansele să existe o relaţie.


Mesaje primite pe 04 Noiembrie

1. Ela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 04 Noiembrie, Vineri seara am acceptat invitaţia în oraş a unui fost prieten. Ce părere are despre mine? O să ne mai vedem?

Întâlnirea nu a decurs chiar cum se aştepta el, însă în general are o părere bună despre dumneavoastră şi e relativ deschis pentru eventualitatea unei relaţii.
Sunt şanse bune să vă mai vedeţi. Se pare că mai e loc de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte atracţia fizică.


2. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 04 Noiembrie, Ce fac cu casa unde locuiesc şi cu relaţia cu V?

Cu casa, e recomandabil să amânaţi orice decizie, pe cât posibil. Dacă nu, să aveţi grijă ca, oricum, să rămâneţi dumneavoastră cu o proprietate.
Relaţia cu V poate să se dezvolte în perioada următoare. Pentru prezent şi viitorul apropiat, perspectivele sunt destul de bune.


Mesaje primite pe 02 Noiembrie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Ce sentimente are pentru mine D după ieşirea din seara asta? E convins că-l plac?

Este convins că îl placeţi, că sunteţi atrasă de el.
Au fost atât aspecte care i-au plăcut, cât şi aspecte care nu au fost pe placul lui. Trăgând linie, vede posibilă o apropiere mai mare.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Peste cât timp va începe D să se implice mai mult în relaţia cu mine, să mă sune şi el, să mă invite în oraş, etc?

În a doua parte a acestei săptămâni, sunt şanse mari să aibă şi el o iniţiativă de acest fel.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, Mă va suna vineri, de ziua mea de nume? Vom petrece împreună această zi?

Cel mai probabil vă va suna, dar sunt şanse mici să petreceţi ziua împreună. Eventual, întâlnirea poate avea lor într-una din zilele următoare.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Noiembrie, E bine să-l invit pe D în viitorul apropiat la munte câteva zile? Ar accepta invitaţia mea?

Depinde mult cum faceţi această invitaţie, cum prezentaţi ideea. Sunt şanse mai bune să o accepte dacă îi spuneţi că e pur şi simplu o încercare de a vă apropia, că nu înseamnă neapărat un angajament pentru el.
Puteţi încerca spre sfârşitul săptămânii viitoare.


Mesaje primite pe 01 Noiembrie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, Cum să abordez pentru a obţine divorţul? Este foarte refractar.

Trebuie să luaţi iniţiativa şi să îi arătaţi că sunteţi hotărâtă să faceţi acest lucru, indiferent ce va spune.
Dacă va vedea hotărâre la dumneavoastră, la un moment dat va face un pas înapoi. Atenţie însă, nu îi transmiteţi această veste punând pe el toată încărcătura eşecului relaţiei, ci asumaţi-vă propria decizie!


2. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, Evoluţie relaţie

Aşa cum deja v-aţi dat seama, relaţia nu este una care să se dezvolte pe termen lung.
Până la sfârşitul lunii iulie 2014, puteţi acţiona în sensul deciziei pe care aţi luat-o şi a ceea ce vă doriţi, pe plan relaţional. E bine să profitaţi de acest interval pentru a merge mai departe.


3. Julianne, 01.08.1981, mesaj trimis pe 01 Noiembrie, Ce şanse sunt să se întoarcă M la mine? Mă mai iubeşte?

Şansele ca M să revină la dumneavoastră sunt destul de reduse. Vor mai fi eventuale discuţii sau tatonări în acest sens, însă nu se va depăşi acest stadiu.
Tocmai pentru că vă apreciază, nu s-ar lansa din nou într-o relaţie despre care el nu crede că ar putea evolua pozitiv.


loading...

loading...
Horoscop