RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MARTIE, 2013

Mesaje primite pe 31 Martie

1. F., 12.12.1967, mesaj trimis pe 31 Martie, Încă nu a apărut persoana cu care să-mi refac viaţa. O să îl întâlnesc?

Da. Blocajele astrale au dispărut, în mare măsură. Va mai exista o influenţă a lui Saturn, care blochează lucrurile în vara acestui an, după care nimic nu vă mai stă în cale pentru a vă găsi partenerul potrivit.


2. Mada, 12.06.1987, mesaj trimis pe 31 Martie, Ce îmi rezervă astrele în luna aprilie?

Aprilie trebuie să fie o lună bună pe plan financiar – mai ales mijlocul lunii, când e de aşteptat să primiţi bani şi din alte surse, în afară de salariu. De altfel, la serviciu nu se înregistrează evoluţii semnificative, ba chiar există unele momente neplăcute.
Sfârşitul lunii e favorabil călătoriilor, inclusiv la distanţă.
Retrogradarea lui Pluton poate să scoată la lumină probleme mai vechi, în care să fie implicate unele din rudele dumneavoastră.


3. Alin, 25.05.1990, mesaj trimis pe 31 Martie, Profesie

Veţi avea o evoluţie în zigzag pe plan profesional, cu multe schimbări de direcţie. Familia va exercita o influenţă majoră pe acest plan şi, de altfel, este recomandat să demaraţi, la un moment dat, o afacere de tipul unei asociaţii familiale – fie cu părinţii, fie cu soţia.
Puteţi lucra în administraţie, domeniul imobiliar, protecţie socială sau ceva care să implice copiii ori produse pentru copii.
Începând cu această toamnă, veţi face paşi importanţi înainte, pe plan profesional.


Mesaje primite pe 29 Martie

1. Adriana, 30.08.1964, mesaj trimis pe 29 Martie, Nu a răspuns G la telefon. Mi-a dat mesaj că nu mai are rost. Ce să mai cred?

Problema este una de putere personală. A ajuns, cumva, la concluzia că o relaţie l-ar face să piardă controlul asupra propriei vieţi şi a făcut un pas în spate.
Trebuie să îl lăsaţi în pace una-două săptămâni, după care să mai faceţi o încercare de a lua legătura cu el.


Mesaje primite pe 27 Martie

1. Ana, 02.04.1980, mesaj trimis pe 27 Martie, Când se va căsători şi cu cine?

Se va căsători într-un interval cuprins între toamna 2014 şi primăvara 2016.
Va avea o soţie aparent copilăroasă, dar puternică, care îşi va asuma o poziţie de lider în cuplu şi care joacă acest rol şi pe plan socio-profesional.
Cele mai potrivite zodii pentru el sunt în primul rând Leul, apoi Gemenii şi Racul.


2. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 27 Martie, A luat P o decizie? Ar trebui să aştept sau să discut cu el? Care e acum situaţia între noi? Ne împăcăm înainte de Paști?

Există şanse bune de a vă împăca înainte de Paşti – cel mai probabil, în săptămâna anterioară acestei sărbători.
E bine să luaţi iniţiativa şi să îl abordaţi. Astfel, veţi spori şansele de împăcare.


Mesaje primite pe 26 Martie

1. EA, 27.03.1978, mesaj trimis pe 26 Martie, Cum au evoluat sentimentele lui D faţă de mine de când i-am lăsat scrisoarea? L-a impresionat ce i-am scris? Îşi doreşte să acţioneze? Mă place?

A simţit că aţi fost sinceră în scrisoare şi a apreciat acest lucru. De asemenea, atitudinea dumneavoastră i s-a părut una corectă, echilibrată. Scrisoarea i-a dat un impuls spre dumneavoastră, dar nu unul suficient de puternic. Astfel de acţiuni merită repetate.


2. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 26 Martie, Viitorul meu este în ţară sau afară? Unde mă voi realiza profesional şi afectiv?

În ţară. Posibil în alt oraş decât cel natal, dar în România.


3. Ely, 15.09.1981, mesaj trimis pe 26 Martie, Acest bărbat cu care o să mă căsătoresc în ce perioadă o să apară în viaţa mea şi în ce domeniu lucrează?

E foarte probabil să aibă propria afacere sau, dacă nu, să lucreze direct cu bani – fie casier, fie funcţionar bancar.
Perioada în care e cel mai probabil să apară e vara şi toamna anului viitor, 2014.


4. Adriana, 30.08.1964, mesaj trimis pe 26 Martie, Are G pe altcineva? Pentru că a întrerupt orice contact cu mine. Are sens să mai sper la ceva bun între noi?

Nu are o relaţie cu o altă femeie, cel mult putem spune că a fost una care i-a atras, recent atenţia, însă nu vor dezvolta o relaţie.
În mod normal, trebuie să puteţi depăşi această criză. Încercaţi să luaţi legătura cu el, dar având o atitudine pozitivă – fără reproşuri.


5. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 26 Martie, Când voi cunoaşte persoana cu care să îmi formez o nouă familie şi cum va fi aceasta? Vom trăi împreună în altă ţară?

Cele mai mari şanse de a cunoaşte această persoană sunt la începutul verii din anul 2014. Cuvântul care o caracterizează cel mai bine este „blândeţe“. Veţi comunica excelent încă de la început. Cel mai probabil, e vorba de un semn de apă, îndeosebi Peşti sau Rac.
Nu e neapărat nevoie să trăiţi în altă ţară – astrele vă permit acest lucru, dar nu vi-l impun.


Mesaje primite pe 25 Martie

1. Mary, 27.01.1977, mesaj trimis pe 25 Martie, Este S alesul?

Sunt indicii pentru o relaţie de iubire puternică, dar nu şi elemente suficiente pentru a indica o dezvoltare a acesteia pe termen lung.
Astrele vă permit să încercaţi o apropiere în următorii doi ani. Dacă, la sfârşitul acestei perioade, nu veţi fi căsătoriţi sau cu planuri clare de nuntă, lucrurile nu vor mai evolua în această direcţie după aceea.


2. Dia, 14.03.1980, mesaj trimis pe 25 Martie, Dinamica relaţiilor din familie. Ce au făcut aşa grav de nu îi tolerează nicio familie? Aşa izolaţi vom trăi şi noi?

Această respingere ţine mai degrabă de ei, decât de familiile cu care vin în contact. Aşa e familia, respinge legăturile de prietenie – chiar dacă ei nu îşi propun, conştient, acest lucru.
El a preluat acest tipar relaţional al familiei, dar dumneavoastră veniţi cu tipare total diferite, astfel că îl veţi putea influenţa decisivi, puteţi schimba lucrurile.


3. Dia, 14.03.1980, mesaj trimis pe 25 Martie, Cu cine se vor căsători S şi A?

S: o persoană mai în vârstă decât ea, cu o poziţie socială destul de înaltă, care a fost singură mai mult timp, dar a avut, în trecut, o altă familie.
A: E posibil să aibă o relaţie mai non-conformistă, nu neapărat cu acte, adică nu neapărat o căsătorie propriu-zisă. Partenerul va fi mai tânăr decât ea, dar asta nu înseamnă că în cuplu va cânta găina. Dimpotrivă.


4. Dia, 14.03.1980, mesaj trimis pe 25 Martie, Cu cine se vor căsători S şi A?

S: o persoană mai în vârstă decât ea, cu o poziţie socială destul de înaltă, care a fost singură mai mult timp, dar a avut, în trecut, o altă familie.
A: E posibil să aibă o relaţie mai non-conformistă, nu neapărat cu acte, adică nu neapărat o căsătorie propriu-zisă. Partenerul va fi mai tânăr decât ea, dar asta nu înseamnă că în cuplu va cânta găina. Dimpotrivă.


5. Ely, 15.09.1981, mesaj trimis pe 25 Martie, Când şi unde îmi voi cunoaşte jumătatea pentru căsătorie?

E foarte probabil să o fi cunoscut deja. Fie e cineva cunoscut în 2011 sau 2012, fie o persoană pe care aţi cunoscut-o în copilărie, aţi pierdut legătura şi va apărea din nou în viaţa dumneavoastră.
Îl veţi cunoaşte într-un cadru care are legătură cu munca, banii, afacerile.


Mesaje primite pe 24 Martie

1. BIB, 20.01.1992, mesaj trimis pe 24 Martie, Viitorul meu va fi în ţară sau afară? Unde mă voi realiza profesional şi sentimental?

Aveţi cele mai mari şanse de realizare pe plan profesional dacă rămâneţi în ţară.
Pe plan amoros, e posibilă relaţia cu o femeie de altă naţionalitate, dar pentru asta nu e neapărat nevoie să plecaţi din România.


Mesaje primite pe 23 Martie

1. Adrian Florin, 23.02.1991, mesaj trimis pe 23 Martie, Cu cine mă voi căsători?

E foarte probabil să fie vorba de o persoană pe care aţi cunoscut-o recent, în ultimele câteva luni, sau pe care o veţi cunoaşte în această primăvară.
Va fi o femeie mai în vârstă decât dumneavoastră, cu o situaţie financiară bună.
Nu trebuie să vă grăbiţi, însă. Căsătoria nu e indicată cel puţin doi ani de acum înainte.


Mesaje primite pe 22 Martie

1. Lulu, 04.01.1952, mesaj trimis pe 22 Martie, Când voi vinde casa moştenită? Voi fi mulţumită de cât iau pe ea?

În următoarele trei luni sunt şanse mari să vindeţi această casă şi să câştigaţi o sumă mulţumitoare. Acum trebuie să faceţi demersuri pentru vânzare, cât mai repede.


Mesaje primite pe 21 Martie

1. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 21 Martie, Ce intenţii are? Mă iubeşte? Vrea să ne căsătorim? Să avem copii?

Sunt destule lucruri care îl atrag la dumneavoastră, dar deocamdată acestea nu merg foarte în profunzime. La nivel de sentiment, mai e mult până să apară ceva atât de solid care să justifice planuri serioase de viitor.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 21 Martie, Cum o să fie la serviciu anul acesta?

Veţi munci bine şi veţi obţine rezultate bune şi pe plan financiar. Sunt şanse mari de creştere a câştigurilor, în a doua parte a lui 2013.
Pe de altă parte, în ceea ce priveşte atmosfera de la locul de muncă, situaţia e destul de tensionată şi problematică. Apar tot felul de surse de stres, care nu permit relaxarea sau o muncă liniştită.


3. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 21 Martie, Ce viitor are relaţia cu el?

O evoluţie lentă, spre construirea unei relaţii mai solide. E nevoie de mai mult accent pe ceea ce faceţi împreună, de mai multe clipe petrecute împreună, de găsirea unor modalităţi noi de a fi alături de el.


4. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 21 Martie, M mi-a arătat nişte date personale. Ce a vrut să-mi arate? Ce să înţeleg?

A fost un mic impuls de a se apropia de dumneavoastră, arătându-vă, în acelaşi timp, că nu îl cunoaşteţi foarte bine. A încercat să vă transmită că nu e în totalitate aşa cum credeţi dumneavoastră, deoarece nu aveţi toate datele necesare pentru a-l înţelege.


Mesaje primite pe 20 Martie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 20 Martie, Când o să apară cineva în viaţa mea? De doi ani, de la divorţ, sunt singură. Îmi este foarte greu. Îl am pe băieţelul meu lângă mine şi mai uit de

Sunt necesare câteva schimbări, în ceea ce vă priveşte, iar conjuncţia Soarelui cu Venus, din această primăvară, reprezintă ocazia potrivită pentru a vă pune în valoare feminitatea. Este nevoie de o schimbare de atitudine, dar şi de stil vestimentar, de aspect. Trebuie să vă puneţi mai mult în valoare atuurile, inclusiv cele fizice, şi să aveţi mai multă încredere în sine.
A doua parte a acestui an aduce deja progrese, în ceea ce priveşte comunicarea şi relaţia cu bărbaţii, dar până la închegarea unei relaţii serioase mai aveţi de aşteptat aproximativ doi ani. De altfel, este şi firesc – lucrurile valoroase nu se construiesc – în cele mai multe cazuri – peste noapte.


2. EA, 20.03.1978, mesaj trimis pe 20 Martie, Am reuşit să ajung azi la D şi să-l felicit de ziua lui. I-a produs bucurie gestul meu? Ce impact a avut scrisoarea lăsată? Va acţiona cândva?

Gestul i-a produs o bucurie temperată. Scrisoarea l-a luat prin surprindere – sunteţi dispusă să oferiţi mai mult decât se aştepta el şi a avut un impuls spre acţiune. Nu a urmat acest impuls, dar astfel de gesturi – repetate nu foarte frecvent, dar regulat – îl pot convinge, în cele din urmă, să acţioneze.


3. Ykara, 07.03.1974, mesaj trimis pe 20 Martie, Sunt şanse să mă împac cu C? Ce pot face în acest sens?

Relaţia are un viitor, este posibilă împăcarea.
Dumneavoastră nu trebuie să faceţi mare lucru, deoarece este probabil ca el să preia iniţiativa. Trebuie doar să ştie că doriţi în continuare apropierea de el şi împăcarea. De asemenea, nu trebuie să implicaţi şi pe altcineva într-o eventuală tentativă de împăcare.


Mesaje primite pe 19 Martie

1. O., 27.01.1977, mesaj trimis pe 19 Martie, Când îmi voi cunoaşte jumătatea şi mă voi căsători?

E foarte probabil să vă întâlniţi jumătatea în acest an sau în prima parte a lui 2014.
Pentru căsătorie, mai aveţi de aşteptat minim doi ani.


2. Alina, 03.07.1988, mesaj trimis pe 19 Martie, Cum arată jumătatea mea? Funcţia lui. Locuieşte în România? Mulţumesc.

E din România, dar născut în alt oraş decât dumneavoastră. Fizic, se remarcă mai degrabă prin fineţe, decât prin forţă. Are şi unele trăsături feminine.
Este intelectual, lucrează într-un domeniu în care se pune accent pe comunicare şi care presupune şi deplasări în interes de serviciu.


3. Cici, 18.12.1981, mesaj trimis pe 19 Martie, Relaţia de prietenie cu Dragoş se va transforma într-una de dragoste?

Se poate ajunge la intimitate fizică. În ceea ce priveşte comunicarea şi apariţia unor sentimente profunde, e mai greu.


Mesaje primite pe 18 Martie

1. Alina, 03.07.1988, mesaj trimis pe 18 Martie, Când îmi găsesc jumătatea, pentru căsătorie?

O primă oportunitate importantă apare în curând, în luna iunie a acestui an. Posibil să se întâmple în timpul unei deplasări în interes de serviciu sau prin intermediul unei rude.


2. Alexandra, 18.12.1988, mesaj trimis pe 18 Martie, Ce sentimente are C pentru mine, se gândeşte la mine? Ne vom împăca? Când?

La cum arată lucrurile în acest moment, sunt şanse mici de împăcare. El s-a desprins de dumneavoastră şi nu are gânduri de împăcare.


3. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 18 Martie, Ce efect a avut asupra lui M urarea mea de ieri? Va încerca o apropiere?

I-a făcut plăcere, fără să îl impresioneze profund. Nu îl va determina să preia iniţiativa, în viitorul apropiat. Totuşi, e posibil să apară un eveniment care să vă apropie sau să vă aducă faţă în faţă, pe termen scurt.


4. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 18 Martie, Bani – următorii doi ani. Voi recupera garanţia şi drepturile salariale de la actualii angajatori?

Aveţi şanse bune să recuperaţi aceste restanţe înainte de venirea toamnei acestui an. Deci, trebuie să vă concentraţi eforturile în această direcţie chiar în prezent şi în lunile următoare.
În această vară, puteţi face un mare pas înainte, pe plan financiar.


Mesaje primite pe 16 Martie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 16 Martie, Referitor la M: simt că legătura noastră este din ce în ce mai puternică, aşa este?

Există o apropiere, dar legătura nu poate fi considerată drept una puternică. Progresul este, deocamdată, prea lent pentru a fi considerat semnificativ.


2. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 16 Martie, Am aflat că M mai este cu cineva. Am şanse să renunţe la ea în favoarea mea? Ce ar trebui să fac?

Pe termen scurt şi mediu, nu va renunţa la această relaţie. În aceste condiţii, nu aveţi decât să păstraţi o legătură de prietenie, în aşteptarea unui moment mai favorabil.


Mesaje primite pe 15 Martie

1. Eu, 25.05.1987, mesaj trimis pe 15 Martie, Aş vrea să plec în străinătate la iubitul meu. E o decizie ce mă va împlini? Sau greşesc? De ce părinţii mei sunt dezamăgiţi de mine?

Perioada actuală este una potrivită pentru o astfel de schimbare – mutare în străinătate, plus un nou nivel pe plan relaţional. Despre împlinire, e prea devreme să vorbim. Va fi o etapă importantă, dar mai e mult până să vă simţiţi împlinită.
Părinţii şi-ar dori să faceţi ceva pe cont propriu, să aveţi proiecte personale, care să nu depindă exclusiv de iubit. De asemenea, plecarea înseamnă o îndepărtare de ei, astfel că e normal să fie dezamăgiţi.


2. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 15 Martie, La jumătatea lui aprilie încep un job nou. Cum mă voi înţelege cu şeful?

La început, e posibil să fie mai dificil, deoarece influenţe astrale favorabile apar în a doua parte a verii şi în toamna acestui an, în ceea ce priveşte planul profesional.
Cu şeful, relaţia e de aşteptat să meargă bine. Sunteţi compatibili pe plan profesional.


Mesaje primite pe 14 Martie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 14 Martie, Evoluţia profesională pentru următorii 5 ani. Numai la acest serviciu am să stau? Numai asta sunt în stare să fac?

Intervalul în care veţi putea face un mare pas înainte pe plan profesional este cuprins între septembrie 2014 şi octombrie 2015. Spre sfârşitul acestui interval, sunt mari şanse să vorbim deja despre stabilitate şi planuri pe termen lung într-o slujbă la care să vă simţiţi împlinită.
Cu Mijlocul Cerului în Leu, aveţi mari resurse pe plan profesional şi veţi ajunge în posturi de conducere. Această evoluţie este întârziată de influenţele lui Saturn, dar ea se va manifesta, fără îndoială.


Mesaje primite pe 10 Martie

1. Ana, 05.10.1964, mesaj trimis pe 10 Martie, Cum va evolua financiar, în următoarele 6 luni, firma pe care o conduc? Pot să apară probleme majore?

În martie şi aprilie, pot să apară unele provocări, pentru care veţi găsi răspunsurile potrivite.
Pe toată durata intervalului, Saturn în trigon cu Chiron din casa afacerilor vă ajută să luaţi cele mai bune decizii, cu efecte pozitive, pe termen lung.


2. Eva, 11.03.1977, mesaj trimis pe 10 Martie, Plănuiesc ca de ziua lui să mă duc să-l felicit. Se va petrece întâlnirea? Se va bucura de surpriză? Ce simte acum?

E foarte probabil să apară ceva care să vă dea peste cap acest plan şi întâlnirea să nu se producă.
Întâlnirea se poate produce, însă, în altă zi. Ea îi va confirma o părere pe care deja şi-a format-o: că sentimentele dumneavoastră sunt durabile.


3. Marian, 27.03.1967, mesaj trimis pe 10 Martie, Ce şanse aş avea să am o relaţie de dragoste şi amor cu Geanina?

Şansele există, în măsura în care vă decideţi să acţionaţi, să faceţi ceva concret pentru a o cuceri.
Dacă vă mărginiţi să aşteptaţi sau să faceţi simple aluzii, nu veţi ajunge să aveţi o relaţie cu ea.


Mesaje primite pe 09 Martie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 09 Martie, Ce sentimente are G faţă de fetiţa noastră? A dorit-o sau nu? Ce scop are el în viaţă?

Îşi iubeşte fetiţa. Nu a dorit-o în mod deosebit, dar apoi sentimentele au apărut şi sunt puternice. Nu se consideră însă suficient de priceput pentru a se apropia de ea sau a-şi asuma mai multe responsabilităţi.
Nu şi-a fixat un scop precis în viaţă. Din punct de vedere karmic şi astrologic, trebuie să înveţe să găsească un echilibru între afirmarea propriei libertăţi şi o viaţă armonioasă de cuplu. Trebuie ca uneori, să înveţe să pună interesele celor dragi înaintea propriilor interese.


Mesaje primite pe 08 Martie

1. Georgia, 22.09.1976, mesaj trimis pe 08 Martie, Ce părere are şefa mea despre mine, se întrevede vreo mărire de salariu?

Există şansa să apară o mărire de salariu în lunile următoare, fără să fie nevoie să insistaţi în mod deosebit în această direcţie.
Şefa vă apreciază atunci când sunteţi liniştită şi vă îndepliniţi sarcinile, fără artificii suplimentare.


Mesaje primite pe 07 Martie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 07 Martie, Mă simt bulversată, nu fiindcă mă simt inconfortabil în relaţie (pentru că e minunată), ci din cauza diferenţei de vârstă. Din cauza asta mă şi roa

Înţelegerea reciprocă şi comunicarea emoţională pot fi la cote foarte înalte.
Dar cele mai importante aspecte care îl implică pe Saturn sunt stresante, ori asta are un efect negativ asupra durabilităţii relaţiei. Saturn al lui face cuadratură atât cu Soarele, cât şi cu Luna dumneavoastră.
În plus, conjuncţia dintre Lilith de pe harta lui natală, aflată pe cuspida casei a 5-a, şi Saturn retrograd de pe harta dumneavoastră natală, indică o atracţie foarte puternică, chiar magnetică, dar care, de asemenea, nu are şanse mari să se manifeste pe termen foarte lung.
În mod normal, veţi simţi când lucrurile nu mai merg bine şi nu vă va fi greu să puneţi capăt relaţiei. Deocamdată, nu e nevoie de o astfel de decizie radicală.


2. Ramo, 04.09.1978, mesaj trimis pe 07 Martie, Mai există ceva nerezolvat între mine şi R, din trecut? Drumurile noastre s-au despărţit de mult, ce gânduri are acum?

E totul terminat, iar el consideră că e bine aşa. Uneori, rar, face unele scenarii mentale gen „ce ar fi fost dacă…“ într-un anumit moment, cineva s-ar fi comportat diferit. Şi e convins că lucrurile ar fi putut merge mai bine. Dar nu încearcă revigorarea relaţiei.


Mesaje primite pe 05 Martie

1. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 05 Martie, Mă roagă să dau o şansă acestei relaţii. Eu sunt puţin bulversată. Să o las să curgă de la sine sau e cazul să merg mai departe?

Exact asta trebuie să faceţi – să o lăsaţi să curgă, în deplină armonie cu ceea ce simţiţi în interior. Dacă nu vă mai simţiţi confortabil în ea – renunţaţi! Dacă simţiţi că inconfortul ar fi mai mare la despărţire, continuaţi.
Ţinând cont de karma implicată în relaţie, sfârşitul ei va veni de la sine, atunci când toate problemele vor fi fost rezolvate.


2. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 05 Martie, Aş dori să ştiu ce legătură karmică există între mine şi AB şi ce rol are această întâlnire?

Există mai multe aspecte karmice, dar tabloul general este cel al unei relaţii intense, cu sentimente profunde, care nu durează însă mult timp.
Este o etapă în evoluţia dumneavoastră relaţională – una importantă, care trebuie neapărat bifată. Cel care are restanţe este el, aşa că dumneavoastră veţi simţi când trebuie să puneţi capăt relaţiei – atunci când veţi fi învăţat ceea ce aveaţi de învăţat.


3. Anna, 01.08.1966, mesaj trimis pe 05 Martie, Ref. 12 dec.: Cum îl voi cunoaşte/recunoaşte pe Acela? În ce împrejurări?

Iniţial, probabil nu îl veţi recunoaşte. Prima întâlnire va fi într-un cadru banal, obişnuit, un episod normal al vieţii de zi cu zi. Apoi, treptat, va apărea o bucurie resimţită la fiecare revedere – chiar dacă acestea vor fi întâmplătoare sau legate de evenimente banale.


4. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 05 Martie, Ce să fac să fiu mamă mai bună pentru fluturaşul meu?

E foarte important modelul de căsnicie pe care i-l veţi oferi – are nevoie să vadă o armonie reală, în cuplu, iar în dezvoltarea lui să se implice ambii părinţi.
Există şi va exista o bună conexiune la nivel emoţional, astfel că veţi putea simţi ce e important pentru el şi care sunt momentele în care trebuie să interveniţi.
Mai târziu, puteţi juca un rol important în educaţia lui pe plan financiar, în a-i arăta diferite modalităţi de a câştiga bani, nu numai prin a fi angajat şi a primi un salariu.


5. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 05 Martie, Ce elemente am cu soţul în comun? Care sunt punctele forte, punctele slabe ale relaţiei?

Vă potriviţi atât din punct de vedere fizic, cât şi emoţional. Iar această potrivire poate ieşi la lumină în momentele de cumpănă, când fiecare simte de ce are nevoie celălalt şi îl poate ajuta, chiar dacă nu aţi vorbit despre asta.
De altfel, la nivel de comunicare verbală există o problemă, datorată în primul rând dumneavoastră. Aveţi o răceală (reală sau aparentă), o dificultate în a spune ceea ce simţiţi, care uneori poate să pară absenţă, deconectare. De aceea, soţul trebuie să compenseze încercând să simtă el, să intuiască cumva dacă e ceva în neregulă.
Soţul vă poate ajuta pe plan profesional, dar şi financiar – atât în mod direct, cât şi prin sfaturi.


6. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 05 Martie, Ce se va întâmpla la serviciu: mă va disponibiliza, mă va muta în altă parte sau voi rămâne în acelaşi sediu? Îmi va fi bine cu noua schimbare?

Vă va fi destul de greu, există chiar posibilitatea să fiţi disponibilizată.
Traversaţi o perioadă mai dificilă pe plan profesional, iar problemele se vor rezolva definitiv abia în toamna 2014.


Mesaje primite pe 04 Martie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 04 Martie, Am văzut poze cu el şi o fată, se ţineau de mână într-un club, sâmbătă! Noi avem o relaţie la distanţă! Ce se întâmplă între ei? Ce se va înt

Nu are o relaţie cu fata respectivă, nu trebuie să o consideraţi o rivală.
Este bine să abordaţi subiectul cu el, pentru a lămuri lucrurile.


2. Sanda, 18.02.1970, mesaj trimis pe 04 Martie, Are gânduri serioase Cornel sau ne vom despărţi?

Cornel are gânduri serioase, dar nu are de gând să se grăbească şi nici nu trebuie să îl presaţi.
Relaţia are un viitor. Depinde mult potrivirea fizică şi dacă se va înregistra o evoluţie, pe acest nivel.


Mesaje primite pe 03 Martie

1. Vali, 27.01.1977, mesaj trimis pe 03 Martie, Ref. 28 februarie: Aţi spus că va exista iubire. Când se va întâmpla asta? Ce părere are despre mine?

În general are o părere bună despre dumneavoastră, dar nu aţi reuşit să o surprindeţi cu ceva, să o impresionaţi în mod deosebit.
Luna mai vă poate aduce şanse mai bune, în această relaţie.


2. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 03 Martie, Astronoroc

În această lună, aveţi noroc pe plan profesional, cu condiţia să preluaţi iniţiativa şi să vă asumaţi riscuri.


Mesaje primite pe 02 Martie

1. Laura, 04.10.1983, mesaj trimis pe 02 Martie, În cât timp îmi găsesc un serviciu stabil?

Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi începând cu această vară, însă nu neapărat ca urmare a găsirii unui serviciu stabil.
Nu stabilitatea trebuie să fie principalul criteriu când alegeţi o slujbă, ci câştigurile imediate pe care le oferă. Asta, cel puţin doi ani de acum înainte.


2. Ioana, 29.08.1984, mesaj trimis pe 02 Martie, Spre ce domeniu mă voi îndrepta? Voi fi angajată sau voi fi propriul şef?

Ca angajată, aveţi posibilitatea de a ajunge într-o funcţie de conducere. Trebuie să vă alegeţi un loc de muncă în cadrul căruia să existe clar astfel de perspective.
În paralel, puteţi dezvolta şi o afacere proprie, dar aceasta va fi cu suişuri şi coborâşuri, cu rezultate inegale, astfel că e bine să existe şi un salariu regulat.


Mesaje primite pe 01 Martie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 01 Martie, Dar împăcarea cu el va avea loc înainte de Paşti? El ce simte acum? Au început să se schimbe lucrurile între noi?

Lucrurile nu au început să se schimbe, pentru că nu a trecut încă suficient timp.
Tocai înainte de Paşti sunt cele mai mari şanse de a vă a apropia din nou.


2. Alina, 12.06.1970, mesaj trimis pe 01 Martie, Are viitor relaţia mea cu T? Ne potrivim? Ce simte pentru mine? Are pe cineva? Dacă da, e importantă acea relaţie pentru el?

Nu are nicio relaţie importantă în acest moment, dar nici nu pare să îşi dorească vreuna. Are o atitudine mai degrabă rezervată.
Totuşi, merită să încercaţi să vă apropiaţi mai mult de el, deoarece o relaţie este posibilă, pe termen mediu şi lung.


loading...

loading...
Horoscop