RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - SEPTEMBRIE, 2013

Mesaje primite pe 30 Septembrie

1. Alma, 05.11.1969, mesaj trimis pe 30 Septembrie, Problema la nivel de sentiment e din partea mea sau a lui D? Dacă puteţi detalia, mulţumesc.

Din partea lui, e vorba de faptul că nu spune întotdeauna ceea ce simte, astfel că nu vă ajută să îi simţiţi trăirile interioare.
Din partea dumneavoastră, nu există astfel de reţineri, dar e posibil ca, uneori, să apară reacţii de enervare sau supărare disproporţionat de mare, faţă de lipsa de importanţă a eventualei lui greşeli.


Mesaje primite pe 29 Septembrie

1. DJDany, 01.03.1980, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Karma

Deşi l-aţi trimis de două ori, mesajul nu a ajuns complet la noi – partea referitoare la clarvăzătoare - , astfel încât nu am înţeles bine întrebarea – decât că se referă la karmă.
Aveţi un număr mare de planete retrograde – 6, majoritatea aflate în semnul Fecioarei (legat de starea de sănătate, dar şi de serviciu, de locul de muncă). Ora dumneavoastră de naştere ne-ar permite să vă dăm mai multe lămuriri referitoare la modul în care se manifestă aceste influenţe. Vor apărea două oportunităţi de a vă rezolva problemele, pe parcursul lui 2014.
În această existenţă, trebuie să vă asumaţi un rol de şef, de îndrumător, să vă asumaţi responsabilităţi şi chiar grija altor persoane. Astfel, veţi putea să îndreptaţi, treptat, restanţele acumulate.
De remarcat şi faptul că, având multe planete retrograde, e posibil să aveţi unele flashuri, unele viziuni (cel mai probabil apărut în somn, prin intermediul viselor), din existenţele anterioare.


2. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Compatibilitate cu A

Este o hartă a compatibilităţii foarte frumoasă, cu numeroase aspecte care indică un cuplu fericit.
De exemplul, sextilul între Soarele de pe harta dumneavoastră şi Luna de pe harta lui natală indică faptul că vă completaţi pe plan emoţional, fiecare având tipul de trăire şi de sensibilitate de care celălalt are nevoie.
Aspectele pozitive între Marte de pe cele două hărţi natale şi între Marte de pe harta dumneavoastră şi Soarele de pe harta lui indică posibilitatea de a colabora, de a acţiona împreună, precum şi o bună potrivire fizică.
Conjuncţia şi trigoanele făcute de Saturn vorbesc despre durabilitatea şi rezistenţa relaţiei.
Doar Uranus oferă unele avertismente, referitoare la libertatea reciprocă pe care e bine să v-o acordaţi, astfel încât relaţia să nu devină sufocantă.
Dar, în proporţie covârşitoare, compatibilitatea este una bună.


Mesaje primite pe 27 Septembrie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Ref. La sms din 22 aug: Deja se prefigurează mai multă muncă şi responsabilităţi. E bine să le accept? Le voi face faţă?

E bine să acceptaţi aceste responsabilităţi. Aveţi calităţile şi energia necesară pentru a le face faţă.


2. Alma, 05.11.1969, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Mă voi căsători cu Daniel?

Şansele de căsătorie sunt bune. Se întrevăd unele probleme la nivel de sentiment, dar vă înţelegeţi bine şi, discutând, le puteţi depăşi.
Vă puteţi înţelege, puteţi merge împreună în aceeaşi direcţie.


Mesaje primite pe 26 Septembrie

1. Adina, 11.07.1989, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Mă voi căsători cu actualul prieten? Vom ajunge să fim o familie?

Relaţia este una cu şanse bune de dezvoltare pe termen lung. Indiferent ce dificultăţi apar pe parcurs, le puteţi depăşi şi puteţi forma împreună o familie.


Mesaje primite pe 25 Septembrie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Compatibilitate cu B

Poate fi o relaţie frumoasă şi o prietenie frumoasă, dar nu pe termen lung.
Cu cât aţi ajunge să petreceţi mai mult timp împreună, cu atât mai multe nepotriviri aţi descoperi. La nivel sentimental, emoţional, sunteţi diferiţi, fără să vă puteţi transforma atât de radical încât să puteţi ajunge la armonie.


2. EA, 26.09.1978, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Cum va evolua relaţia cu soţul meu pe termen scurt, dar şi mai lung? Rămânem împreună sau divorţăm?

Decizia vă aparţine aproape în totalitate dumneavoastră. Perioada actuală e una în care mai multe aspecte astrale indică posibilitatea divorţului. O eventuală decizie în acest sens trebuie luată până cel târziu în primăvară.
Din partea soţului, nu va veni o astfel de iniţiativă.
Dacă nu luaţi vreo decizie de ruptură în perioada menţionată, relaţia are şanse de revigorare. Veţi descoperi în ea mai multe aspecte pozitive decât vedeţi sau bănuiţi acum.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Profesie

Cu Marte în casa profesiei de acum şi până pe 10 noiembrie, e o perioadă în care aveţi multe de făcut, pe plan profesional. Dacă sunteţi dispusă să munciţi din greu şi să acţionaţi energic, veţi avea mult de câştigat de pe urma oricărui proiect, interviu sau şedinţă care are loc acum.
E bine să ţintiţi poziţii înalte, de conducere, care să vă permită să vă manifestaţi liber.
În ceea ce priveşte evoluţiile pe termen mai lung, se anunţă o schimbare importantă în profesie.


Mesaje primite pe 24 Septembrie

1. Elena, 13.10.1970, mesaj trimis pe 24 Septembrie, După telefonul de azi cu O, s-au schimbat sentimentele lui faţă de mine? Va mai fi ceva între noi?

Sentimentele lui nu s-au schimbat în mod decisiv. Telefonul a fost o idee bună, dar modul în care a evoluat convorbirea nu a ajutat la progresul relaţiei. Posibil să îl fi deranjat ceva din ce aţi spus.


2. Miruna, 20.06.1986, mesaj trimis pe 24 Septembrie, Cum o să mă descurc fără serviciu şi de ce l-am pierdut? Şi relaţia s-a dus. Ce fac cu toate?

Pe plan profesional şi financiar, este de aşteptat să apară curând alte surse de venit, într-un domeniu diferit de cel în care lucraţi. Era nevoie de o astfel de schimbare.
Pe plan amoros, mai aveţi de aşteptat minim un an până când veţi găsi un partener potrivit. În ceea ce priveşte o eventuală căsătorie, nu trebuie să vă grăbiţi – ea nu va veni mai devreme de primăvara-vara 2015.


3. Natalia, 25.08.1974, mesaj trimis pe 24 Septembrie, Ce viitor are relaţia cu G? Ne căsătorim, voi fi fericită cu el, la ce să mă aştept?

Este o relaţie care se poate dezvolta pe termen lung. Aveţi o cale comună de urmat, indicată nu atât de faptul că amândoi aveţi Soarele în Fecioară, cât de dubla conjuncţie între Nodul Nord şi Ascendent. Studiile şi călătoriile (cel mai probabil în străinătate) au un rol important în această relaţie. Sunt şanse mari să aveţi un destin împreună în altă ţară sau să dezvoltaţi o afacere ori un stil de viaţă care implică relaţii cu exteriorul şi călătorii frecvente.
De asemenea, fiecare persoană implicată în această relaţie ar face bine să îşi cenzureze spiritul critic caracteristic Fecioarei.


Mesaje primite pe 22 Septembrie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 22 Septembrie, A ţinut la mine, aşa cum spune? De ce spune că-i este dor, dacă este fericit? De plictiseală, se distrează?

A ţinut la dumneavoastră, atunci când aţi avut o relaţie.
Acum, nu trebuie să îi luaţi foarte în serios spusele sau iniţiativele – spune mai degrabă ce aţi vrea să auziţi, încercând să îşi păstreze deschise tot felul de oportunităţi. E un comportament lipsit de seriozitate.


2. Mikaela, 22.11.1980, mesaj trimis pe 22 Septembrie, Sunt şanse să mă mut la Istanbul cu jobul până la sfârşitul acestui an?

Puteţi forţa o astfel de mutare între 15-20 noiembrie, când există şanse mai mari.
Totuşi, din punct de vedere al influenţelor astrale, cea mai bună perioadă pentru o astfel de cotitură pe plan profesional este cea cuprinsă între toamna 2014 şi toamna 2015, deci ar exista varianta să mai aşteptaţi un an.


Mesaje primite pe 21 Septembrie

1. Tania, 27.01.1977, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Eu şi K ne dorim foarte mult să fim împreună, vom reuşi?

Sunt multe elemente care indică reuşita şi dezvoltarea acestei relaţii.
Atenţie doar ca vreunul dintre voi doi să nu ia cumva o decizie greşită, chiar în aceste zile, prin care să îl rănească pe celălalt! Dacă evitaţi o astfel de greşeală, totul va merge bine.


2. Tania, 27.01.1977, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Lui K îi este frică să nu mă piardă?

Nu simte o astfel de teamă.
Este convins că o să vă păstreze, că această relaţie are un viitor.


3. Marius, 15.07.1985, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Cine mi-a spart maşina?

Este bărbat şi a acţionat pe cont propriu. A mai avut probleme cu justiţia.
Mari şanse să fie prins în curând.


4. Catalin, 19.08.1962, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Ce şanse am să plec urgent în străinătate, la muncă?

Şansele sunt relativ mici. Adică plecarea este oricând posibilă, dar nu există aspecte astrale care să indice o reuşită rapidă în străinătate.


Mesaje primite pe 20 Septembrie

1. Mariana, 18.06.1968, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Profesie

Sunt şanse maxime de a găsi în curând un loc de muncă. Cel mai probabil, va fi legat de comunicare, relaţii cu publicul.
Posibil ca cineva din familie să aibă o contribuţie la găsirea acestui job.


Mesaje primite pe 19 Septembrie

1. Zen, 15.10.1981, mesaj trimis pe 19 Septembrie, Pe 26 am un test foarte important pentru cariera şi viaţa mea de acum încolo. Care va fi rezultatul?

Mercur actual în conjuncţie cu poziţia sa natală, dar primind aspecte pozitive şi de la Lună şi Neptun, asigură o bună funcţionare a intelectului.
În rest, aspectele astrale sunt echilibrate, fără ca balanţa să se încline decisiv într-o parte sau alta. Asta anunţă un succes parţial.


2. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 19 Septembrie, Va mai apărea un partener cu rol important? Când?

Oricând, până în vara anului viitor, este posibil să apară un partener important. Cu Jupiter în casa a 7-a începând cu iunie acest an, traversaţi o perioadă favorabilă, pe plan relaţional.


3. Elena, 13.10.1970, mesaj trimis pe 19 Septembrie, A are o relaţie stabilă. E fericit. Mai are sentimente pentru mine, se mai gândeşte, mă va suna?

În acest moment, sentimentele lui nu mai sunt la nivelul de altădată şi nici nu se gândeşte prea des la dumneavoastră.
Totuşi, o singură scânteie este de ajuns pentru a reaprinde, măcar parţial, vechea pasiune. Cu o precizare: scânteia trebuie să vină din exterior (cel mai probabil, chiar de la dumneavoastră), el nu va acţiona de unul singur, fără vreun impuls extern.


Mesaje primite pe 15 Septembrie

1. Cristina, 21.01.1983, mesaj trimis pe 15 Septembrie, Să mai amân nişte teste medicale pentru care nu am bani? Sau să mă chinui să muncesc suplimentar, riscând surmenarea?

Perioada următoare nu e una care să fie potrivită pentru supra-efort.
Dacă nu reprezintă o urgenţă medicală, puteţi amâna testele până în decembrie sau ianuarie.


Mesaje primite pe 11 Septembrie

1. Cristina, 15.11.1967, mesaj trimis pe 11 Septembrie, Merită să-i mai acord o şansă lui I sau are pe altcineva?

Nu are o relaţie cu altă femeie, în prezent. A avut o relaţie, dar aceasta e încheiată.
Merită să îi mai acordaţi o şansă.


2. EA, 11.09.1978, mesaj trimis pe 11 Septembrie, I-a părut rău de cum s-a purtat pe 27 august? Se va schimba ceva în el faţă de mine? Simt că mă place, chiar nu va ceda? Aş vrea să mă retrag eu.

Nu e încântat de comportamentul lui şi nu îşi aminteşte cu plăcere, dar nici nu ştie cum ar fi putut proceda mai bine.
E un vechi proverb: cine aşteaptă suficient de mult timp pe marginea râului, în cele din urmă va vedea plutind pe acolo şi cadavrul duşmanului său. Dacă aveţi constanţă, în cele din urmă va ceda.


3. EA, 11.09.1978, mesaj trimis pe 11 Septembrie, Chiar are probleme conjugale, aşa cum mi-a spus ultima oară? Şi le va rezolva în curând?

Are probleme minore, dar acestea se vor complica. Deci nu e vorba de rezolvare pe viitor, ci mai degrabă de opusul acesteia – de o agravare.


Mesaje primite pe 10 Septembrie

1. Lenu, 13.10.1970, mesaj trimis pe 10 Septembrie, Care este destinul meu? Voi rămâne cu soţul I sau cu O? Ce să fac?

Ambele relaţii au şanse de a se dezvolta, pe viitor. De fapt, ţinând cont de influenţele care se exercită acum, este foarte posibil fie să pendulaţi mult timp între cei doi, fie să aveţi relaţie în paralel, să formaţi un triunghi amoros.
Destinul nu vă impune o alegere clară, ci totul depinde de dumneavoastră, şansele de succes fiind aproximativ egale.


Mesaje primite pe 08 Septembrie

1. Lilith, 11.10.1980, mesaj trimis pe 08 Septembrie, Intenţionez să fac o operaţie. Când ar fi perioada favorabilă? (operaţie estetică sâni)

Din punct de vedere astrologic, puteţi alege orice perioadă, cu excepţia următoarelor date, care sunt de evitat:
- ziua de luni din fiecare săptămână;
- tranzitele Lunii prin semnul Racului (până la sfârşitul acestui an, e vorba de perioadele 27-30 septembrie, 24-27 octombrie, 20-23 noiembrie, 18-21 decembrie);
- intervalul în care Soarele străbate semnul Capricornului (22 decembrie-21 ianuarie)
- perioadele 14 septembrie, 16 septembrie, 11-12 octombrie, 14 octombrie, 28 octombrie, 8-10 noiembrie, 24 noiembrie, 5-7 decembrie.


2. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 08 Septembrie, Ce impresie i-a făcut ultimul e-mail pe care i l-am trimis? Ce părere are despre mine?

Vă consideră mai liberă decât el, mai deschisă. Puteţi reprezenta un element de trezire în viaţa lui, de spargere a monotoniei.
I-a plăcut ultimul dumneavoastră mail, i-a dat idei noi.


Mesaje primite pe 07 Septembrie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 07 Septembrie, Ce şanse mai are relaţia cu M? Stadiul actual parcă nu duce nicăieri.

Stadiul actual duce mai departe, spre o evoluţie fără salturi spectaculoase.
Pentru evoluţie ar prinde bine o schimbare – măcar temporară – a mediului şi a persoanelor care gravitează în jurul dumneavoastră.


Mesaje primite pe 06 Septembrie

1. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 06 Septembrie, Am probleme cu tiroida şi mi s-a spus că trebuie operată. Când ar fi un moment favorabil pentru operaţie?

Din punct de vedere astrologic, vă putem spune câteva date pe care să le evitaţi, când vine vorba de programarea operaţiei:
• tranzitele Lunii prin Gemeni (în perioada următoare, 24-26 septembrie, 21-25 octombrie, 18-21 noiembrie, 15-18 decembrie).
• ziua de miercuri din fiecare săptămână;
• perioada în care Soarele va tranzita Săgetătorul (23 noiembrie-22 decembrie)
•perioada cu Mercur retrograd (21 octombrie-10 noiembrie).
Bineînţeles, în funcţie de împrejurările concrete, considerentele medicale trebuie să aibă prioritate.


Mesaje primite pe 05 Septembrie

1. Geo, 21.05.1973, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Compatibilitate

Aparent, la un prim nivel, exterior şi superficial, nu vă potriviţi. Aveţi personalităţi relativ diferite şi există destule diferenţe.
Dar, cu cât vă apropiaţi mai mult unul de celălalt, veţi descoperi tot mai multe elemente care vă unesc. Pe plan emoţional, simţiţi şi trăiţi lucrurile într-un mod asemănător şi vă completaţi foarte bine. La nivel de inimă – adică nivelul care contează cu adevărat în orice relaţie reală, nu de circumstanţă – lucrurile se pot dezvolta foarte mult.
E o relaţie care, cu cât veţi investi mai mult timp, sentiment şi energie în ea, cu atât vă va recompensa mai mult pe amândoi. Puteţi să vă dezvoltaţi mult împreună.


2. Elena, 13.10.1970, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Mă voi împăca cu O? Mă iubeşte?

Deşi sentimentele din trecut au fost extrem de puternice şi şi-au pus amprenta pe amândoi, el pare că a trecut peste ele şi este în căutarea a ceva nou.
Şansele de refacere a relaţiei sunt destul de mici şi, chiar dacă vă veţi împăca, lucrurile nu vor mai ajunge la nivelul anterior.
Totuşi, trebuie să ştiţi că fericirea dumneavoastră nu depinde de el şi că se văd semne bune pentru dumneavoastră, pe plan relaţional, destul de curând.


3. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Am crezut că vrea să reluăm relaţia. E fericit? Are copii?

Nu are intenţia de a relua relaţia cu dumneavoastră.
Se simte împlinit în căsătorie, alături de familie. Pentru amănunte despre viaţa sa, ne-ar trebui şi data lui de naştere.


Mesaje primite pe 04 Septembrie

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 04 Septembrie, Ce fel de relaţie este şi ce şanse are?

Este o relaţie cu şanse relativ mici de reuşită – sub 50%.
Există o nepotrivire pe plan emoţional, în modul de a simţi, de a trăi diferitele întâmplări şi evenimente.
De asemenea, există aspecte care indică mai degrabă o relaţie de scurtă durată – e o relaţie căreia îi vine greu să se aşeze şi care se adaptează greu schimbărilor, îndeosebi celor dorite şi făcute de el.


2. Lexy, 07.01.1984, mesaj trimis pe 04 Septembrie, Când îmi voi găsi partenerul potrivit? Când voi avea o relaţie? Ce îmi puteţi spune despre el?

Cât de curând. În maxim un an, un an şi jumătate, ar trebui să întâlniţi persoana potrivită.
Va fi un bărbat sensibil, destul de efeminat, cel puţin în aparenţă. De asemenea, va avea o bună situaţie financiară.


3. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 04 Septembrie, Care este motivul pentru care un fost prieten încearcă să-mi atragă atenţia şi să afle unde stau? Din câte ştiu, e căsătorit.

Într-adevăr, are o relaţie în prezent.
Încercarea lui de a afla amănunte despre dumneavoastră pare – cel puţin în stadiul actual – destul de nevinovată. Nu are intenţii care să vă aducă vreun prejudiciu.


Mesaje primite pe 03 Septembrie

1. Dina, 15.09.1981, mesaj trimis pe 03 Septembrie, Ali mi-a spus adevărul, că este manager la firma lui cu haine şi că este singur pe plan sentimental?

În mare măsură, a spus adevărul. Adică, într-adevăr, nu este implicat în nicio relaţie. De asemenea, este şi manager, dar situaţia lui financiară nu este atât de înfloritoare pe cât spune sau lasă să se înţeleagă.


Mesaje primite pe 02 Septembrie

1. Andreea, 12.06.1988, mesaj trimis pe 02 Septembrie, Relaţia cu Cosmin, până la sfârşitul acestui an

Se anunţă o perioadă bună, pentru această relaţie. Vă veţi apropia şi, de sărbători, puteţi avea parte de câteva surprize plăcute, din partea lui.
Perioada favorabilă va continua şi la începutul lui 2014.


Mesaje primite pe 01 Septembrie

1. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 01 Septembrie, Spuneaţi că în perioada iunie-august vor debuta relaţii de scurtă durată. Ce le-a împiedicat şi când vor apărea?

Este posibil să nu vă fi desprins cu totul – mintal şi emoţional – de o fostă relaţie sau de o persoană cu care doar v-aţi dorit o relaţie.
Începând cu luna septembrie a acestui an, tranzitul lui Saturn prin casa a 5-a complică lucrurile pe plan amoros. Circumstanţele nu sunt deci tocmai favorabile, pe termen mediu. În acest context însă, va avea loc şi un eveniment astral pozitiv: în iunie 2014, va avea loc conjuncţia lui Jupiter cu Juno natal, care ar putea aduce chiar perspective de căsătorie.


loading...

loading...
Horoscop