RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2013

Mesaje primite pe 30 Iunie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 30 Iunie, Ce îi place cel mai mult la mine lui M?

M apreciază cel mai mult la dumneavoastră sinceritatea – momentele în care lăsați deoparte orice mască și orice strategie și îi vorbiți cu sinceritate maximă, vă deschideți sufletul în fața lui.


Mesaje primite pe 27 Iunie

1. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 27 Iunie, Referitor la posibilitatea de a vă întâlni alesul.

Ultimele douăsprezece luni au reprezentat un interval ideal pentru găsirea partenerului de viață – interval care se apropie de sfârșit.
Ținând cont de influențele astrale care se vor manifesta în perioada următoare, e puțin probabil să dezvoltați o relație serioasă înainte de decembrie 2014-ianuarie 2015. Atunci va fi un nou început pentru dumneavoastră, pe mai multe planuri, inclusiv pe cel relațional.


2. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Nu mai reușesc deloc să dau de M. A pățit ceva, ce se întâmplă ?

E departe de dumneavoastră, prins în cu totul alte probleme nu a pățit nimic grav, doar e foarte ocupat.


3. Rozalia, 13.02.1970, mesaj trimis pe 27 Iunie, Este Christi...? (mesaj incomplet, bănuim că aveați o întrebare referitoare la compatibilitatea cu el)

Christi nu pare a fi alesul, șansele de a construi împreună o relație fericită sunt mici.
Există câteva aspecte care aduc complicații, dar nu aceasta e marea problemă. Problema e că lipsesc aspectele pozitive, lipsesc elementele care să vă permită să vă dezvoltați împreună.
În mod normal, nu puteți fi mai mult de simple cunoștințe.


4. Xenia, 15.04.1976, mesaj trimis pe 27 Iunie, Cum va evolua relația mea cu M ? Există vreo șansă să divorțeze ?

El are foarte mari complicații pe plan relațional. Nici căsătoria lui actuală, dar nici relația cu dumneavoastră nu îi vor aduce fericirea, nu îl vor face să se simtă împlinit.
Există, așadar, șanse să divorțeze, dar asta nu înseamnă că va fi alături de dumneavoastră.


Mesaje primite pe 26 Iunie

1. Georgia, 22.09.1976, mesaj trimis pe 26 Iunie, Am avut o dispută cu șefa mea. E bine să îmi caut în altă clinică ? Îmi găsesc repede alt job ? Mulțumesc.

E o perioadă potrivită pentru a lua decizii dificile, care vor antrena schimbări majore în viața dumneavoastră. Dacă aceste frecușuri de la serviciu există de mai mult timp și nu acum au început, schimbarea jobului este decizia corectă.
Oricum, veți mai avea de luptat ani buni (aproximativ o jumpătate de deceniu) până să vă găsiți împlinirea pe plan profesional.


2. EA, 28.06.1978, mesaj trimis pe 26 Iunie, Cum a primit azi D sms-ul de la mine în care îi spuneam că-mi lipsește? A fost intrigat sau bucuros, măgulit? A fost un imbold spre mine?

Luându-l prin surprindere, inițial la suprafață au ieșit temerile lui, dorința de a nu face ceva incorect. Treptat însă, și-a dat seama că sms-ul îl măgulește și îi face plăcere.
A fost o ancoră păstrarea legăturii cu el – cel puțin pe plan mental, pentru a vă vedea ca pe o variantă de viitor.


3. Adina, 11.07.1989, mesaj trimis pe 26 Iunie, Cum îmi voi da seama că este cel potrivit, că nu va fi doar o aventură?

Nu vă va atrage pe un singur nivel, nu va fi ceva doar fizic, sau doar la nivel de conversație. Dimpotrivă, pe lângă o foarte bună comunicare încă de la început, vă va place și fizic și vă veți da seama că simțiți anumite lucruri în mod identic.
Punctul forte al relației va fi, totuși, excelenta comunicare.


Mesaje primite pe 24 Iunie

1. Fl., 18.08.1988, mesaj trimis pe 24 Iunie, Iubita mea va veni curând la mine, așa cum plănuim? Vom fi fericiți? De ce toți ne vor despărțiți?

Vă așteaptă un an bun pe plan amoros și relațional, cu progrese importante pentru relația de cuplu.
Trebuie să fiți amândoi deciși, să știți ce vă doriți și veți învinge orice obstacole exterioare.
Relația voastră are toate șansele să izbutească.


Mesaje primite pe 22 Iunie

1. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ea este cea despre care vorbeam în mesajul din 19 mai? Ce trebuie să fac să nu mai fie supărat, cum să mă port cu el?

Da, este vorba de aceeași persoană. În continuare, nu e vorba de o relație care să se fi dezvoltat considerabil.
Luați inițiativa, mergeți la el, eventual propuneți-i să mergeți undeva împreună și să petreceți un timp încercând să lămuriți lucrurile.


2. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 22 Iunie, Dacă îmi cer iertare pentru că l-am rănit, mă va ierta?

E în regulă să cereți iertare, poate fi de folos. Dar e mai important să fiți orientată spre viitor, să îi vorbiți despre cum ați vrea să fie viața împreună, despre ce îi puteți oferi și ce credeți că puteți realiza împreună.


Mesaje primite pe 21 Iunie

1. EA, 21.06.1978, mesaj trimis pe 21 Iunie, Este mulțumit de viața lui sentimentală, intimă, de relația conjugală? Va face o schimbare majoră în viitor? Sunt în planurile lui?

Nu este mulțumit, nu se simte împlinit. Nu are ceea ce și-a dorit, dar nici nu se gândește frecvent la acest lucru.
Despre o schimbare majoră în viitor, are gânduri răzlețe și mai mult fantezii, decât planuri. Fantezii despre care nu prea crede că vor deveni realitate. În aceste gânduri, sunteți un reper, dar nu reprezentați o pârghie suficientă pentru a mișca realitatea actuală


2. EA, 21.06.1978, mesaj trimis pe 21 Iunie, Se mai gândește D la mine sau a abandonat ideea de a avea o relație? Are sentimente pozitive? Îmi apreciază discreția, tăcerea și atitudinea?

Se gândește la dumneavoastră. Vă vede ca o persoană capabilă să joace un rol în „trezirea“ sau „învierea“ lui. E însă o trezire de care, în același timp, se teme, deoarece i-ar da viața peste cap.
Apreciază discreția, dar în acest moment i-ar prinde bine și un mic semnal că sunteți acolo și vă gândiți la el.


3. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 21 Iunie, Ce rol va avea Mihai în viața mea?

Un rol de lămurire, de a vă ajuta să înțelegeți diferite lucruri, despre dumneavoastră înșivă. Poate fi un ghid sau un sfătuitor.


4. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 21 Iunie, Pe ce planuri mă va încerca viața cel mai greu?

Pe plan financiar veți avea de trecut mai multe hopuri și de învățat diferite lecții. De asemenea, atmosfera de la serviciu poate deveni, în anumite momente, extrem de neplăcută.
Dar, în general, aveți aspecte armonioase, nu trebuie să vă așteptați la zguduiri foarte mari.


5. Daria, 08.12.2010, mesaj trimis pe 21 Iunie, Referitor la copil și la modul în care îl va afecta un eventual divorț

Cu Uranus și Lilith aproape de cuspida casei familiei, a crește într-o familie nu tocmai clasică, altfel decât cele obișnuite, este un lucru înscris în destinul său.
Va reuși să aibă o relație bună cu ambii părinți, indiferent de circumstanțe. Pe măsură ce va crește, se va înțelege mai bine cu tatăl.


6. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 21 Iunie, Referitor la viața soțului după divorț și la evoluția ulterioară a relației

Va avea și o a doua căsătorie, mai reușită decât prima, parțial datorită faptului că va învăța ceva din această primă experiență. Va renunța la unele pretenții și va avea o abordare mai realistă, în relația cu a doua soție.
Va avea o relație corectă, fără resentimente, cu dumneavoastră. Este un om capabil să se transforme radical, în anumite momente ale vieții


Mesaje primite pe 20 Iunie

1. Lexuta, 07.01.1984, mesaj trimis pe 20 Iunie, Mă voi mai împăca cu Ion? Își mai dorește o relație cu mine? Ne-am despărțit din 30 martie 2013.

Relația nu va mai fi una fericită. Tentative de împăcare nu e exclus să existe, dar problemele care au dus la separarea actuală vor continua să existe și vor apărea din nou.
În acest moment, el nu își mai dorește o relație cu dumneavoastră.


2. Adina, 11.07.1989, mesaj trimis pe 20 Iunie, Când și unde îmi voi găsi jumătatea?

Cel târziu în vara anului următor, ar trebui să îl aveți alături pe viitorul partener.
E bine ca în această perioadă să ieșiți cât mai mult în lume, să călătoriți, să vă plimbați – în aceste circumstanțe îl veți întâlni.


Mesaje primite pe 19 Iunie

1. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 19 Iunie, Unde îl voi cunoaște pe cel sortit? Mai multe detalii, vă rog!

Îl veți cunoaște prin intermediul unui prieten – va fi ceva de genul prietenul unui prieten sau al unei prietene. Vor fi mai multe persoane de față, în acel moment – nu va fi o întâlnire propriu-zisă, ci veți face parte, întâmplător, din același grup.


2. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 19 Iunie, Se întâlnește cu altcineva aici, în București?

A cunoscut pe cineva recent, cu care nu a început o relație, dar care îi place. E posibil să se lege ceva, între ei doi.


3. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 19 Iunie, Aveți dreptate, dar vorbim f. rar, nu ne mai vedem deloc și am nevoie să înțeleg motivele. Ce se întâmplă, nu mă mai vrea?

Nu îi sunteți indiferentă, ceea ce deja e o veste bună. În schimb, e supărat pe dumneavoastră, i-ați rănit sentimentele la un moment dat – probabil fără să doriți asta sau chiar fără să vă dați seama.
Vă vrea, vede posibilă o relație cu dumneavoastră și pe viitor. Dar lasă lucrurile la voia întâmplării. La fel de bine, vede posibile relații și cu alte femei.


Mesaje primite pe 16 Iunie

1. Stela, 01.06.1983, mesaj trimis pe 16 Iunie, Doresc să știu dacă mă voi împăca cu fostul prieten C, cu care am locuit 4 ani.

Faptul că relația s-a rupt în perioada recentă, când dumneavoastră ați avut multe aspecte astrale decisive, arată că relația nu avea viitor și că e mai bine să începeți să căutați pe altcineva.


2. Nuta, 01.06.1983, mesaj trimis pe 16 Iunie, Ce șanse am să mă împac cu fostul meu iubit? Ne vom mai revedea? Vă mulțumesc?

Cum nu ne-ați oferit alte date, bănuim că e vorba de aceeași persoană ca la mesajul anterior. Răspunsul este identic: șansele de împăcare sunt foarte mici, spre zero. Iar o posibilă împăcare nu v-ar face bine, pe termen lung.


3. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 16 Iunie, Ce anume ar trebui în plus să fac sau să spun?

E important să fiți sinceră și să îl convingeți de acest lucru. În următoarele zile, îi puteți face o mărturisire ca să îi dovediți că avței încredere în el. Acest gest va însemna un pas înainte.


4. Ema, 27.01.1969, mesaj trimis pe 16 Iunie, Voi mai interacționa vreodată cu el? Va mai apărea în viața mea?

E foarte posibil să vă revedeți, dar în cadrul unei relații de prietenie, nu al uneia romantice.
Există atacție reciprocă dar, dacă ați sta mai mult timp împreună, ar ieși la iveală numeroase nepotriviri.


Mesaje primite pe 13 Iunie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Ce simte acum soțul meu pentru mine? Are pe altcineva? M-a înșelat? Are tendințe?

A avut, foarte posibil să aibă și în prezent, o relație intimă cu altă femeie. Nu este îndrăgostit de ea, este o relație fizică.
De dumneavoastră s-a îndepărtat, inclusiv la nivel de sentiment. Nu vrea să vă provoace durere, dar nici să se apropie din nou.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 13 Iunie, Când voi avea prietene apropiate? De ce nu mă pot apropia de persoane de vârsta mea? Am avut în colectiv aproximativ 5-6 pers (incomplet)

Cu Ascendentul în Scorpion, Saturn în casa a 10-a și casa prietenilor în Fecioară, nu sunteți tocmai o persoană cu care să fie comod să îți petrecea vremea, dacă nu ai un anumit nivel de profunzime. Și e greu de găsit oameni cu acest nivel de profunzime.
În plus, aveți multe planete în casa a 12-a, ceea ce indică însingurare.
Nici nu v-ar face bine să aveți mulți prieteni, pentru că nu vă simțiți bine în grupuri. Trebuie să vă concentrați pe una-două persoane care simțiți că merită prietenia dumneavoastră și să nu mai încercați să inițiați relații de circumstanță.


3. Cata, 27.11.1971, mesaj trimis pe 13 Iunie, Am să recuperez drepturile salariale de anul trecut de la angajatori? Parcurs profesional.

Sunt multe obstacole, în calea acestei recuperări. Dacă veți insista, vi se va face dreptate, dar nu prea curând și nici prea ușor.
Pe plan profesional, e de așteptat să aveți un moment mai dificil în ultimele trei luni ale acestui an, după care vă veți găsi o cale mai bună.


4. G, 25.05.1987, mesaj trimis pe 13 Iunie, Compatibilitate. Viitorul relației, înțelegere, iubire, căsătorie, copii.

E o relație în același timp complicată și frumoasă. Vă potriviți nu pentru că ați fi asemănători, ci tocmai pentru că, în multe privințe, sunteți diferiți. e vorba însă de diferențe complementare, vă puteți completa unul pe altul. Inclusiv neînțelegerile apărute pe parcurs, odată depășite, se vor dovedi de folos pentru creșterea cuplului, pentru dezvoltarea relației.
La nivel emoțional, este recomandabil să ții cont de sentimentele lui, care de cele mai multe ori sunt mai profunde și mai greu de exprimat. Astfel, la rândul său, îți va putea oferi securitatea emoțională a cărei nevoie o resimți.
Sunt șanse bune să vă căsătoriți și să aveți copii împreună.


Mesaje primite pe 12 Iunie

1. Alina, 03.07.1988, mesaj trimis pe 12 Iunie, Ce șanse sunt să mă angajez vara asta?

Sunt șanse bune să vă angajați, dar nu vă așteptați la o slujbă pe termen lung sau care să vă placă foarte mult!
Pe plan profesional, abia sfârșitul acestui an și, mai ales anul viitor vor aduce evenimente pozitive.


Mesaje primite pe 10 Iunie

1. Toni, 27.01.1977, mesaj trimis pe 10 Iunie, De ce nu mă mai sună S de câteva zile, are ceva cu mine? Care este adevăratul motiv?

Din nou, probleme care î privesc, fără legătură cu dumneavoastră.
Dar trebuie să fiți atentă, pentru că această panică și neîncredere nu vă fac bine nici dumneavoastră, nici relației.


2. Ein, 20.09.1963, mesaj trimis pe 10 Iunie, Ce gândește M despre coincidențele dintre noi? Îl vor face să inițieze o relație cu mine?

Aceste coincidențe i-au atras atenția și reprezintă un impuls, pentru începutul acestei relații. Dar e nevoie și de alte impulsuri, nu trebuie să vă bazați numai pe aceste coincidențe.


Mesaje primite pe 09 Iunie

1. Miha, 23.08.1975, mesaj trimis pe 09 Iunie, Când îmi voi găsi liniștea dpdv sentimental? Cum va fi El?

Primăvara acestui an, ați beneficiat de influențe astrale favorabile, pe plan relațional. Posibil ca „El“ să fi apărut sau să fie deja prin preajmă și să nu vă fi dat seama.
Un alt interval favorabil începerii unei relații va fi vara anului 2014.
Este un bărbat obișnuit să fie în centrul atenției și să să se impună. Are o slujbăă care presupune disciplină și constanță.


Mesaje primite pe 07 Iunie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 07 Iunie, Compatibilitate. Ce viitor are relația? Copii?

Apare atât posibilitatea unei relații de cuplu, cât și cea de a avea copii în cadrul unei căsătorii.
Luna dumneavoastră în conjuncție cu Soarele de pe harta lui natală, dar și trigonul între Soarele dumneavoastră natal și Luna de pe harta lui, indică în mod clar posibilitatea de a vă înțelege și de a construi multe lucruri împreună.
Un obstacol în calea relației poate veni fie din trecutul dumneavoastră, fie din partea unor rude ale dumneavoastră.


Mesaje primite pe 06 Iunie

1. Sanda, 18.02.1970, mesaj trimis pe 06 Iunie, Mai sunt șanse de împăcare cu C sau ne vom despărți?

O legătură pe plan sentimental mai există între dumneavoastră și el, dar elementele care vă separă sunt mai puternice decât cele care vă apropie.
Despărțirea este mult mai probabilă decât împăcarea.


Mesaje primite pe 05 Iunie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 05 Iunie, Ref. 31 mai: dacă mă țin de cuvânt, am încredere și îl susțin în tot, îi va fi mai ușor să aleagă?

Lui – da, îi va fi mai ușor.
Dumneavoastră nu vă va fi foarte ușor, dar merită eforturile, dacă vreți într-adevăr să fiți cu el.


Mesaje primite pe 04 Iunie

1. Eu, 25.05.1987, mesaj trimis pe 04 Iunie, În iulie vreau să plec din țară. Îmi voi găsi repede de muncă acolo? Relația cu F va evolua spre bine, fiind aproape unul de altul?

Din punct de vedere al posibilei slujbe, puteți avea succes dacă plecați fără idei preconcepute și sunteți gata să acceptați, al început, aproape orice. Planurile de acasă nu se vor potrivi decât în mică măsură cu cele de la fața locului.
Cu F, nu va fi marea apropiere pe care v-o doriți și pe care o așteptați. Relația va continua, dar aproximativ la același nivel.


2. Gras, 25.09.1977, mesaj trimis pe 04 Iunie, Situație familială și amoroasă următorii 5 ani.

E de așteptat o viață de familie liniștită, fără șocuri majore.
Evoluția este una spre stabilizarea și consolidarea situației actuale, fără schimbări importante.


3. Gras, 25.09.1977, mesaj trimis pe 04 Iunie, Evoluție profesională următorii 5 ani. Numai sub alți doctori voi lucra?

Veți avea o evoluție pe cont propriu, peste aproximativ 2 ani este probabil să nu mai fiți subordonat, ci pe cont propriu.
Din punct de vedere financiar, e de așteptat să câștigați foarte bine, în perioada actuală, până la sfârșitul acestui an și în primele luni ale lui 2014. Situația financiară cunoaște un moment mai dificil doar în această lună, când e posibilă o pierdere.


4. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 04 Iunie, L-a deranjat că am vorbit mai mult în ultima vreme? Cum a interpretat? Să-l las în pace sau să-l contactez și eu, uneori?

I-a plăcut faptul că ați vorbit mai mult, în ultima perioadă. E dispus să facă acest lucru, atât timp cât simte că nu împingeți lucrurile spre o relație.
Puteți să îl contactați și dumneavoastră uneori, cu diferite probleme sau pretexte.


Mesaje primite pe 03 Iunie

1. Al, 31.03.1980, mesaj trimis pe 03 Iunie, Când voi reuşi să am în sfârşit casa mea, mobilată de mine, în care să pot face ce vreau eu? Mulţumesc frumos.

Începeţi să faceţi ceva în acest sens încă din această toamnă! Strângeţi bani – chiar dacă la început sumele vi se vor părea derizorii -, faceţi planuri, alimentaţi acest scop cu energie şi atenţie constante. Dacă veţi proceda aşa, pot să apară surprize plăcute şi să faceţi paşi hotărâtori înainte, pe parcursul lui 2014.
Anul în care puteţi ajunge la situaţia dorită este 2016. Cu condiţia ca până atunci să faceţi eforturi în acest sens, nu doar să aşteptaţi ca lucrurile să se întâmple de la sine.


Mesaje primite pe 01 Iunie

1. Elena, 28.03.1986, mesaj trimis pe 01 Iunie, Relaţia cu Gelu, în a doua jumătate a acestui an.

Este o perioadă fastă, benefică, pentru cuplul pe care îl formaţi. Ar trebui să profitaţi de aceste influenţe astrale pentru a face un pas mai departe în relaţie. Vă puteţi gândi chiar la căsătorie sau la conceperea unui copil.


loading...

loading...
Horoscop