RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2013

Mesaje primite pe 31 Ianuarie

1. Lorena, 08.08.1979, mesaj trimis pe 31 Ianuarie, Sunt şanse pentru o relaţie stabilă în acest an? Mulţumesc.

Şansele să aveţi o relaţie stabilă în acest an sunt foarte mari. Jupiter va influenţa în mod pozitiv atât Juno, asteroidul parteneriatelor şi al căsătoriei, cât şi Marte, care în tema natală a unei femei influenţează inclusiv relaţiile amoroase cu persoanele de sex opus.
În ceea ce îl priveşte pe el, nu primeşte aspecte astrale deosebite în acest an, astfel că dumneavoastră sunteţi cea căreia îi aparţine decizia şi cea care trebuie să acţioneze.


Mesaje primite pe 30 Ianuarie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Când voi întâlni şi eu persoana cu care voi fi împreună? Cum arată sau cu ce se ocupă?

Conjuncturile astrale din această primăvară vă vor permite să vă puneţi mai bine în lumină feminitatea şi calităţile care pot atrage un bărbat.
Treptat, spre sfârşitul acestui an şi în anul următor, faceţi progrese şi la capitolul comunicare.
Odată ce aţi trecut prin aceste procese necesare, va fi deschis şi drumul spre începutul unei relaţii. Va fi vorba de un bărbat fin, nu foarte puternic fizic, copilăros în unele momente, cu o bună capacitate de comunicare.


2. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Cum va evolua relaţia mea cu Marius? Vom pleca în străinătate, ne vom recăsători?

Cert e că, în ţară, relaţia cu Marius nu are şanse de dezvoltare.
Această relaţie poate renaşte doar în urma unui şoc, a unei schimbări majore, precum o plecare în afară. Aşadar, plecarea în străinătate sporeşte şansele de a fi împreună pe termen lung, fără a reprezenta o garanţie.
În schimb, rămânerea aici e o garanţie că nu veţi mai fi împreună.


Mesaje primite pe 26 Ianuarie

1. Ramona, 21.09.1966, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Aş vrea să-mi scot câteva aluniţe. Credeţi că e periculos sau e necesar?

Depinde foarte mult de tipul de aluniţe, mărime, locul de pe corp unde apar şi multe alte amănunte.
Pe lângă considerentele medicale, există inclusiv interpretări esoterice ale aluniţelor – o metodă de ghicit bazată pe amplasarea lor pe corp, numită moleosofie. De exemplu, pentru dumneavoastră, ţinând cont de aspectele astrale, această ştiinţă afirmă că ar fi normal să aveţi una sau mai multe aluniţe pe partea inferioară a picioarelor.
Din punct de vedere astrologic, totul este în regulă, din punct de vedere al sănătăţii. Dar, ţinând cont că vorbim despre domeniul medical, cea mai bună opinie e cea a unui medic.


2. Katalin, 18.12.1974, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Sunt într-o relaţie din cauza copiilor. Când voi întâlni pe cineva cu care să mă simt împlinită?

Începând din aprilie acest an, apar influenţe astrale favorabile, pe plan relaţional, inclusiv pentru construirea unei relaţii serioase, pe termen lung, care să vă facă să vă simţiţi împlinită.
Este nevoie, bineînţeles, şi de o fixare clară a priorităţilor.


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. EA, 25.01.1978, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, M-am revăzut azi cu D, dar din păcate totul a fost rapid, pe fugă. Ce a simţit, m-a plăcut? I-a plăcut ce i-am dus? Se gândeşte să acţioneze?

Atât întâlnirea, cât şi cadoul i-au făcut o impresie plăcută, pozitivă.
Totuşi, nu suficient de pozitivă pentru a-l determina să acţioneze decis. Dar, cel puţin la nivel interior, aţi acumulat puncte importante.
Şi,nu în ultimul rând, La multi ani si sa aveti parte de tot ce va doriti!


2. Adriana, 30.08.1964, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Referitor 22 ian.: Dacă G. are sentimente reciproce, de ce se poartă aşa de rece, ce se întâmplă cu el?

Trece printr-o fază de „nebunie“ trecătoare. După ce îşi va face damblaua o vreme, veţi vedea că o să revină la lucruri mai serioase.
Relaţia are un viitor.


Mesaje primite pe 24 Ianuarie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 24 Ianuarie, L-am cunoscut pe cel sortit mie? Este Dan?

Dan poate avea – şi probabil va avea – o influenţă majoră asupra dumneavoastră, schimbându-vă multe concepţii, dorinţe şi chiar direcţia spre care vă îndreptaţi.
Dar şansele ca aceasta să fie o relaţie pe termen lung, materializată într-o căsătorie, sunt mici. Există prea multe aspecte astrale stresante, iar cele pozitive indică mai degrabă colaborări, influenţe reciproce, decât genul de împărtăşire pe care o presupune o viaţă intimă în doi.


Mesaje primite pe 23 Ianuarie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Ce îmi puteţi spune de sentimentele lui după ultima întâlnire? Mai este nemulţumit de ceva fizic sau sexual? Mulţumesc.

A fost totul în regulă şi nu mai există motive de insatisfacţie.
Dimpotrivă, l-aţi surprins în mod plăcut, pozitiv.


2. Gabriela, 23.02.1977, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Cum va fi 2013 din punct de vedere sentimental? Voi găsi un partener potrivit?

Banal şi fără evenimente majore în primele patru luni, apoi excelent, începând din mai.
Veţi avea chiar mai multe variante din care să alegeţi partenerul potrivit, alături de care vă va regăsi sfârşitul anului.


Mesaje primite pe 22 Ianuarie

1. Adriana, 30.08.1964, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Ce şanse sunt să mă împac cu Geo? Mai simte el ceva pentru mine? Avem viitor împreună?

Există şanse de împăcare. Există sentimente reciproce, pe baza cărora această relaţie poate fi reluată.
Aşadar, aveţi un viitor împreună.


2. Dorina, 18.12.1968, mesaj trimis pe 22 Ianuarie, Compatibilitate: ce şanse avem de a rămâne împreună? Mă voi mai recăsători?

Aspectele astrale existente sunt suficient de bune pentru a permite continuarea şi dezvoltarea acestei relaţii. Exist, aşadar, şanse consistente de a rămâne împreună – cu condiţia să vă lămuriţi dacă doriţi într-adevăr acest lucru.
El se apropie de o perioadă în care Saturn îl va tempera şi linişti, o perioadă în care poate deveni mai înţelegător şi mai deschis discuţiilor şi compromisurilor. „Vârfurile“ acestei perioade vor fi la sfârşitul acestui an şi începutul anului următor.


Mesaje primite pe 21 Ianuarie

1. Dorina, 18.12.1968, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Compatibilitate cu M. Sunt şanse de căsătorie? Mă iubeşte, voi fi fericită, împlinită? Ce trebuie să fac să meargă bine?

Deocamdată, e prematur să vă gândiţi la căsătorie. Nu trebuie să grăbiţi lucrurile, deoarece nu este pregătit pentru aşa ceva.
Pentru compatibilitate, trebuie să ne trimiteţi şi datele lui de naştere.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, Evoluţia căsniciei în 2013. Ce să fac să fie mai bine? Cum să schimb atmosfera?

Din punct de vedere al influenţelor astrale, nu se anunţă schimbări majore, cu excepţia unei mici perioade de încordare, de tensiune, la începutul verii.
Astfel că, dacă nu vă puteţi baza pe sprijinul astral trebuie să acţionaţi dumneavoastră. Găsiţi ceea ce vă uneşte (de la interese concrete, materiale, până la amintiri comune şi proiecte de viitor) şi insistaţi pe aceste lucruri, dezvoltaţi-le, aduceţi-le în prim-plan.
Ajută şi un cadou sau o surpriză plăcută făcute din când în când – reprezintă o ieşire din atmosfera care există de obicei. De asemenea, orice schimbare de mediu care vă face să fiţi împreună amândoi este bine-venită.


Mesaje primite pe 19 Ianuarie

1. Georgia, 22.09.1976, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, E bună alegerea mea să cumpăr o casă prin credit anul acesta?

Din punct de vedere astrologic, perioada este bine aleasă pentru a vă muta în casă nouă şi pentru tot ce e legat de propriul cămin.
Cum, şi din punct de vedere economic, nivelul actual al preţurilor la imobile e unul încurajator, merită să profitaţi şi să acţionaţi în acest sens.


Mesaje primite pe 18 Ianuarie

1. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Cum vede L. în acest moment „relaţia“ noastră? Ce reprezintă pentru el? O mai mare implicare sexuală ar face lucrurile să evolueze?

E în expectativă, această relaţie este o variantă pe care o ia în considerare în ultimul timp, fără să fi luat vreo decizie.
Deocamdată, e preocupat să se comporte corect faţă de dumneavoastră.
Referitor la o mai mare implicare sexuală – e bine-venită dar după ce, mai întâi, îl faceţi să îşi dorească şi mai mult acest lucru, accentuaţi, prin haine, atitudine, gesturi, această dorinţă.


2. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Referitor la 16 ian. Eu încerc să diversific, dar mă lovesc de refuzul lui. E posibil ca lucrurile să se schimbe în bine în acest an?

Conjuncţia între Venus şi asteroidul parteneriatelor de pe harta dumneavoastră natală, care va avea loc în această vară, trebuie să aducă o evoluţie importantă, paşi consistenţi înainte pe plan relaţional.
Deci, există motive serioase de speranţă, din punct de vedere al influenţelor astrale.


3. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Spuneaţi că în 2013 vor înceta suferinţa şi singurătatea şi sunt posibile relaţii de scurtă durată. În ce perioadă pot apărea acestea?

Îndeosebi perioada verii, intervalul iunie-august, poate aduce o astfel de relaţie. Va fi vorba, foarte probabil, de o persoană pe care deja o cunoaşteţi.
Relaţia nu se va întinde pe o perioadă lungă de timp, dar va avea un rol important în evoluţia dumneavoastră pe acest plan.
Deocamdată, înainte de a fi pregătită pentru o relaţie de lungă durată, trebuie să vă deschideţi şi să aveţi mai întâi una-două relaţii scurte, chiar fără o mare implicare emoţională.


4. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Referitor la profesie, schimbările care vor veni vor avea un trend ascendent, evolutiv, vor fi spre mai bine? Mulţumesc frumos.

Direcţia generală este una pozitivă şi veţi reuşi, la finalul perioadei amintite (deci în primăvara 2014) să vă găsiţi locul cel mai potrivit.
Calea pe care o străbateţi însă până acolo va fi una mai degrabă în zigzag, cu momente pozitive şi negative, cu stări de spirit variabile.


Mesaje primite pe 17 Ianuarie

1. EA, 22.01.1978, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Am stabilit o întâlnire cu D vinerea viitoare. E curios să mă revadă, are ceva interes relaţional? E mai deschis acum? Se va purta frumos?

Este curios să vă revadă şi a apărut şi un interes de a avea o relaţie. Are aşteptări importante legate de această întâlnire.
Trebuie să îi confirmaţi şi încurajaţi aceste aşteptări şi să aveţi grijă să nu îl contrariaţi în vreun fel – deocamdată, vorbim despre un început, cu un echilibru destul de instabil.


2. Daniela, 18.11.1969, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Profesie

În prezent şi pentru perioada următoare (cel puţin un an), este recomandabil să încercaţi să vă diversificaţi sursele de venit, cel mai bine punând pe picioare una sau mai multe afaceri proprii.
Această afacere poate fi legată de transporturi, de călătorii, e a face legături între localităţi diferite şi chiar domenii diferite. De asemenea, un alt domeniu recomandat este cel al comunicării, cu tot ce presupune aceasta.
În ceea ce priveşte salariul, nu sunt de aşteptat evoluţii semnificative, în perioada următoare.


Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Ref. la 9 ianuarie: Să înţeleg că ar exista o şansă cât de mică să devenim mai apropiaţi ca acum, dacă las lucrurile să curgă?

Da, există o şansă să deveniţi mai apropiaţi. Lucrurile au fost puse pe un curs favorabil pentru ceea ce vă doriţi dumneavoastră şi, dacă nu o să apară un eveniment exterior major, care să le deturneze, apropierea se va realiza.


2. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, A remarcat L. răceala mea din ultimele zile? Simt că-l sperie puţin. Cum ar trebui să mă port în continuare? De ce se ţine tare?

A remarcat-o şi nu ştie cum să o înţeleagă. Se ţine tare din obişnuinţă şi pentru că e un comportament tipic masculin.
E nevoie, în continuare, de răbdare.
În plus, ar prinde bine diversificarea contextelor, a împrejurărilor în care vă întâlniţi.


3. Daniela, 30.12.1976, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Este bună alegerea mea de a fi cu Marius? Pot avea încredere în el? Avem şanse să o luăm de la capăt şi să avem o familie?

Sentimentele existente între dumneavoastră şi Marius nu permit, în acest moment, astfel de speranţe.
Nu există iubirea care să susţină o astfel de relaţie pe termen lung.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. T., 11.01.1979, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Vărul meu, în final, cum aţi şi spus, n-a avut aspecte favorabile la proces şi a pierdut. Anul acesta am auzit că se fac graţieri. Credeţi că are vreo

Începutul toamnei poate să aducă o veste bună, pentru el, în acest sens – fie eliberare, fie o reducere a pedepsei (mai probabil, a doua variantă).
Despre rezolvarea definitivă a problemelor sale cu justiţia, abia peste încă un an – adică la începutul toamnei 2014.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. Nefertaris, 23.08.1984, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Ce se va întâmpla cu relaţia noastră, ne vom căsători, e jumătatea mea? Ce simte pentru mine în prezent? Ce sfat îmi puteţi da? Mulţumesc.

Relaţia este în plină evoluţie, apărând tot mai multe legături, elemente menite să vă ţină împreună.
Posibilităţile de dezvoltare despre care am vorbit la început (în ciuda unei compatibilităţi generale nu tocmai extraordinare) au început să se manifeste.
El începe să nutrească sentimente mai profunde şi serioase pentru dumneavoastră. Pe plan fizic nu pare mulţumit, aici e nevoie de mai multă comunicare, de o discuţie referitoare ori la modul în care vă puneţi în valoare atuurile fizice, ori la relaţiile intime.
Trebuie să vă aşteptaţi în continuare la o evoluţie lentă, dar sigură, spre ceea ce vă doriţi (relaţie pe termen lung, eventuală căsătorie).


Mesaje primite pe 11 Ianuarie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Ce-mi rezervă 2013 pe plan sentimental? Tot mai multă singurătate?

Înainte de a vorbi despre influenţele astrale, câte ceva despre gândirea pozitivă şi modul în care ne creăm singuri viitorul. Dacă aveţi aşteptări pesimiste şi ajungeţi să credeţi că în viitor vă aşteaptă singurătatea, nici nu mai trebuie să consultaţi astrele, deoarece propria programare mentală vă va conduce chiar spre această singurătate. Aşadar, încercaţi să gândiţi pozitiv, să aveţi aşteptări mai mari!
Intervalul 15 martie - 15 iunie, cu Jupiter tranzitând casa iubirii, aduce influenţe astrale favorabile, pe acest plan. Este posibil începutul unei noi relaţii.
Apoi, despre evoluţii decisive pentru formarea unui cuplu pe termen lung, va fi vorba în perioada cuprinsă între iunie 2014 şi sfârşitul lui 2015. La această din urmă dată, ar trebui deja să aveţi o relaţie armonioasă.


2. AL, 31.03.1980, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, La mulţi ani! Cum va fi acest an pe plan profesional, ţinând cont că am început anul cu o mică schimbare de direcţie? Mulţumesc frumos.

Mulţumim şi noi pentru urări şi vă dorim mult succes!
Cu Uranus tranzitând casa profesiei şi făcând două conjuncţii cu Soarele (în mai, în mers direct, şi în octombrie, în mers retrograd), va fi un an al schimbărilor. Astfel, e de aşteptat ca această mică schimbare de direcţie de care pomeniţi să fie urmată de altele, chiar mai mari şi mai importante.
Este începutul unei evoluţii cu multe cotituri, care se va încheia cândva în primăvara viitoare (2014).


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Când şi cum îl voi cunoaşte pe bărbatul de care spuneţi?

Oportunităţi pe plan relaţional vor apărea încă din această toamnă. Trebuie doar să fiţi atentă şi deschisă spre ideea unei noi relaţii.
Un moment esenţial în evoluţia dumneavoastră pe plan relaţional va fi iunie 2014, când veţi şti mult mai bine ce vă doriţi şi veţi putea începe să faceţi planuri concrete de viitor.
Îl veţi cunoaşte la un eveniment cu mulţi participanţi, posibil în timpul unei călătorii.


Mesaje primite pe 09 Ianuarie

1. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Ce părere are Lucian despre mine? De ce nu renunţă la mine, dacă tot nu vrea o relaţie serioasă? Îl sperie asta?

Într-adevăr, vrea o relaţie deschisă, în care să simtă că nu i se limitează în nici un fel libertatea. Dar important e că vrea o relaţie – nu e dispus să renunţe la relaţia cu dumneavoastră.
Dacă veţi continua să fiţi împreună mai mult timp, veţi vedea că, treptat, se va schimba în bine şi atitudinea lui faţă de planurile mai serioase.


2. Flor, 20.05.1984, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, S-a ataşat Lucian măcar puţin de mine în astea 5 luni? I-ar păsa dacă aş renunţa la el? Se gândeşte la mine?

S-a ataşat de dumneavoastră, iar acest proces este în curs de dezvoltare, de aprofundare. Sunt şanse bune să se ataşeze şi mai mult, cu condiţia să nu forţaţi lucrurile, ci să le lăsaţi să meargă de la sine.
Da, ar suferi dacă l-aţi părăsi.


3. Mimi, 21.06.1950, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, Mai am vreo şansă de a fi cu cineva? Când vom vinde casa?

Bineînţeles că mai aveţi o şansă de a fi cu cineva. La acest început de an sunt unele probleme pe planul comunicării, care pot duce la certuri sau conflicte mai aprinse, pe termen scurt. Apoi însă, odată cu sosirea verii şi în continuare, şansele pentru o nouă relaţie sunt deschise.
În ceea ce priveşte vânzarea casei, perioada actuală este una favorabilă, până în luna mai, inclusiv. De evitat semnarea actelor la început de aprilie, când pot exista surprize neplăcute. În rest, totul este în regulă.


Mesaje primite pe 08 Ianuarie

1. Eva, 08.01.1978, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, D se gândeşte la mine în concediul în care se află şi a simţit vreo emoţie când am vorbit la telefon? Cât de fericit este în viaţa personală?

În primul rând, cu o mică întârziere, vă urăm la mulţi ani şi împlinirea tuturor dorinţelor!
Referitor la D, telefonul a fost mai important pentru dumneavoastră decât pentru el, inclusiv pe plan sentimental. Se gândeşte uneori la dumneavoastră, fără să insiste foarte mult asupra acestor gânduri.
Nu are o viaţă personală care să îl facă să se simtă împlinit. Simte nevoia unei schimbări.


2. Ana, 01.01.1982, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Ce şanse sunt să mă împac cu F.? Pot avea o căsnicie fericită?

Relaţia a fost una cu un rol important în viaţa şi evoluţia dumneavoastră, însă trebuie să acceptaţi că s-a încheiat. Şansele de reluare a relaţiei sunt foarte mici. În continuare, fiecare va merge pe propriul drum.
Referitor la şansele de a avea o căsătorie fericită – acestea există şi se pot materializa mai curând decât vă aşteptaţi, însă cu un alt bărbat.


3. Ema, 05.05.1980, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Compatibilitate - şansele de a fi împreună cu I.

Există mai multe aspecte astrale care indică posibilitatea unei uniuni pe termen lung şi chiar a unei căsătorii. De exemplu, conjuncţia dintre Nodul Nord şi Venus indică atracţie, dar şi încredere reciprocă, şi se referă în mod direct la posibilitatea căsătoriei. Conjuncţia Mercur-Juno indică o comunicare foarte bună. În plus, există aspecte pozitive atât între Soarele de pe cele două hărţi natale, cât şi între cele două luni.
În consecinţă, este o relaţie în care merită să investiţi energie şi sentimente.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Lia, 02.05.1968, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Voi reuşi anul acesta să rezolv problema cu pământul cumpărat în 2006?

Într-adevăr, anul 2013 ar trebui să aducă rezolvarea acestei probleme. Din punct de vedere financiar, lucrurile se rezolvă rapid, iar apoi şi aspectele legale sunt puse la punct.


2. Laorasase, 02.07.1989, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Cum voi trece peste examenele de la facultate?

Cu condiţia – absolut normală – să învăţaţi, veţi trece cu bine peste aceste examene.
Astrele nici nu vă favorizează, nici nu vă favorizează în mod deosebit, în această perioadă. Prin urmare, veţi primi exact cât veţi investi, adică exact cât meritaţi.


3. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Merită să mă implic în relaţia cu A? Este el jumătatea mea?

Puteţi construi o relaţie cu el, pe termen mediu – câteva luni sau chiar unul-doi ani. După aceea, în mod normal, relaţia se va destrăma, dacă nu cumva unul dintre cei doi parteneri (ori dumneavoastră, ori el) veţi reuşi ca, din iubire, să vă schimbaţi în mod radical.


Mesaje primite pe 06 Ianuarie

1. Ema, 05.05.1980, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Când voi avea parte de un partener stabil?

Începând cu vara 2014, şansele de a avea un partener stabil devin mult mai mari decât în prezent.


2. Memo, 25.06.1971, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, La mulţi ani cu bucurii! Vă fie universal bine!

Mulţumim pentru urări şi vă urăm la mulţi dumneavoastră şi tuturor cititorilor Club Mistic!


3. Ramona, 21.09.1966, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Bani

Aţi traversat o perioadă mai dificilă, care se apropie de final.
În luna februarie, se întrevăd deja unele motive de speranţă. Rezolvarea definitivă va veni însă în ultimele trei luni ale acestui an.
Colaborările şi parteneriatele în afaceri pot reprezenta o soluţie, pe viitor. De una singură, v-ar fi mai greu să reuşiţi.


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Cris, 07.01.1981, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, Cum va evolua relaţia cu fostul soţ în acest an? Există şansa reîmpăcării?

2013 este un an al clarificărilor, pe plan relaţional. Aceste clarificări nu înseamnă însă reluarea relaţiei cu fostul soţ, ci mai degrabă dimpotrivă: îndepărtarea de el, pentru a face loc, în viitor, altcuiva mai bun.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. Mada, 12.06.1987, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Va fi 2013 un an mai bun pentru mine?

Da. Conjuncţie Jupiter-Soare din primăvara acestui an vă va ajuta să vă dezvoltaţi şi să faceţi progrese.
De asemenea, conjuncţia Jupiter-Chiron vă va ajuta să înţelegeţi lecţiile de viaţă primite până acum şi să acumulaţi înţelepciunea necesară pentru a merge mai departe. Aveţi inclusiv şansa de a câştiga un sprijinitor şi un sfătuitor de nădejde.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Cum o să ne aprecieze soţul, dacă tot ce am făcut în 12 ani pentru el nu a apreciat? Ce discuţii a avut cu ai lui?

Nu o să aprecieze în viitor, după cum nu a apreciat nici în trecut. Tocmai de aceea, este indicat să vă desprindeţi de el.
Nu a avut discuţii decisive cu părinţii lui, deoarece niciunul dintre ei nu a dorit să abordeze subiecte cu adevărat importante.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Care este scopul meu în viaţă? Să fiu manipulată de alţii şi să-i cresc copilul lui Sim cât ea îşi trăieşte viaţa?

Familia este scopul dumneavoastră în viaţă. Familia, incluzând creşterea unui copil – ideal, al dumneavoastră.
Dacă singură nu reuşiţi să vă construiţi o familie, atunci va trebui să vă urmaţi destinul jucând acest rol în viaţa altcuiva.


4. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Cum să reuşesc să întâlnesc partenerul dorit pentru întemeierea unei familii? Mai acord şanse fostului? Mutare din localitate?

Decât să îi mai acordaţi vreo şansă fostului, e mai bine să căutaţi pe altcineva şi să folosiţi astfel în special anul 2015 şi următorii. Până atunci, ar fi bine să fiţi desprinsă total de el – inclusiv la nivel de gânduri.
Ţinând cont în special de prezenţa asteroidului căsătoriei în casa călătoriilor şi a relaţiilor cu străinătatea, şanse mai mari de reuşită puteţi avea fie plecând din ţară, fie construind o relaţie cu un străin.
Veţi atinge împlinirea pe plan relaţional peste aproximativ 3 ani.


Mesaje primite pe 03 Ianuarie

1. Eva, 06.01.1978, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Referitor la D.

Mulțumim pentru urări și vă dorim și dumneavoastră un 2013 plin de realizări.
Referitor la telefon, și-a dat seama cine îl sunase.
Deși nu își dorește neapărat o înâlnire, șansele ca această întâlnire să aibă loc în ianuarie sunt bune. Dorința dumneavoastră și influențele exterioare vor lucra în acest sens.
Întâlnirea va fi una normală, fără vreo problemă, dar și fără să reprezinte vreun mare pas înainte.


2. Mara, 09.12.1957, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Ce viitor are relația mea cu Alexandru? Ce trebuie să fac ca această relație să evolueze favorabil?

Relația are perspective frumoase de dezvoltare.
Încercați pur și simplu să vă apropiați de el îndeplindinu-i dorințele, făcându-l să se simtă bine. E nevoie doar de atenție, pentru a vă da seama ce își dorește cu adevărat.


3. Soricel, 20.05.1987, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Sunt șanse ca până la sfârșitul lui 2013 să mă restabilesc în Paris?

Șansele sunt destul de mici și acest obiectiv poate fi realizat doar cu mare efort și trudă.
Abia în octombrie acest an apar influențe astrale care permit un nou început de acest gen. Până atunci, e bine doar să construiți lucrurile în această direcție, să plantați semințe care să dea roade mai târziu, fără să faceți și o încercare concretă.


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Rodi, 25.03.1964, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Ce mă aşteaptă anul acesta sentimental?

În special în prima parte a sa, acest an aduce influenţe astrale pozitive, pe plan sentimental. Acestea ar trebui să fie încununate de construirea unei relaţii de succes, aşa cum vă doriţi, în preajma sărbătorii de Paști.
Ţinând cont şi de influenţa constantă exercitată de Uranus, sfatul este să acceptaţi şi o relaţie mai neconvenţională, care să nu implice neapărat acte şi o imagine pe placul tuturor tradiţionaliştilor.


2. Sole, 27.11.1981, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Karma

În existenţele anterioare, statutul social, profesia, imaginea publică au fost priorităţi absolute pentru dumneavoastră. Aţi obţinut ceea ce doreaţi şi aţi ocupat funcţii înalte, neglijând însă familia şi legăturile de suflet.
Acum, există probabil numeroase împrejurări în care vi se pare că oamenii nu vă acordă suficientă atenţie şi nu vă tratează cu respectul cuvenit.
Prioritatea absolută, în această existenţă, este familie. Constituirea unei relaţii armonioase de cuplu, creşterea copiilor reprezintă principalele obiective karmice. Pentru asta, este nevoie de dezvoltare şi deschidere emoţională, de lucru cu propriile sentimente.
Aveţi restanţe karmice şi în ceea ce priveşte relaţiile cu străinătatea, astfel că pot să apară evenimente neplăcute pe acest plan, cu rolul de a rezolva o restanţă karmică şi de a învăţa o lecţie.
Perioada actuală este una relativ calmă, în care nu aveţi parte de şocuri majore sau de obstacole importante, ci trebuie să demonstraţi că aţi tras concluziile corecte din lecţiile primite în ultimii ani.


Mesaje primite pe 01 Ianuarie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Ce intenţii are P. cu mine? De ce nu mă caută mai des? A zis că vrea să mai ieşim, să vedem ce iese. Are rost să mai insist?

Are rost să insistaţi, tocmai pentru a lămuri lucrurile. Are gânduri serioase, dar nu este sigur şi, în plus, are şi obiceiul de a amâna lucrurile într-una. Tocmai pentru a evita riscul ca el să evolueze din amânare în amânare, e indicat să obţineţi de la el un răspuns definitiv.


2. Radu, 27.02.1986, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Când ar fi mai bine să plec în străinătate, în primăvară sau să aştept toamna?

Prima variantă este, de departe, cea indicată.
Nu amânaţi lucrurile în mod inutil!
Cea mai favorabilă lună, pentru o plecare, este aprilie.


3. Mihaela, 14.12.1978, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Ce şanse are relaţia mea cu F. în noul an? Ne va merge mai bine decât anul trecut?

Până în martie, nu va fi nicio diferenţă esenţială.
Odată cu venirea primăverii însă, primiţi influenţe astrale favorabile, care vor aduce progrese importante pe plan relaţional. În perioada respectivă, este indicat să preluaţi iniţiativa inclusiv în relaţia cu F.


loading...

loading...
Horoscop