RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2014

Mesaje primite pe 31 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 31 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Lea, 05.01.1978, mesaj trimis pe 31 Decembrie, Referitor la așteptările lui

Se aștepta să primească un semn de la dumneavoastră, de sărbători, iar lipsa acestui semn a fost înțeleasă ca anunțarea unui sfârșit al acestei legături (dacă o putem numi astfel). Acesta a fost primul lucru care i-a venit în minte: că e posibil să fie finalul.
Se gândește la dumneavoastră și resimte o oarecare tulburare . în esență, aș putea spune că lipsa mesajului l-a scormonit puțin mai adânc decât ar fi făcut-o un mesaj primit – indiferent de natura acestuia.


Mesaje primite pe 30 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 30 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 29 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 28 Decembrie

1. Rodi, 25.03.1964, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Ce se va întâmpla în 2015 pe plan sentimental?

Aspectul astral care va avea cea mai mare influență asupra dumneavoastră, pe plan sentimental, este conjuncția între Saturn și Juno natal (asteroid care influențează căsătoriile și parteneriatele). Cele două corpuri cerești se apropie mult în februarie-aprilie, fără a se ajunge la o conjuncție perfectă, pentru ca apoi să facă acest aspect pe 9-10 noiembrie, influența exercitându-se timp de mai multe săptămâni, în jurul acestei date. Aspectul nu este unul favorabil parteneriatelor, ci aduce stres și o exigență sporită, de ambele părți. În modul în care îl judecăm pe cel de lângă noi (sau pe un potențial partener), tindem să vedem mai degrabă defectele și jumătatea goală a paharului. Dacă există planuri pentru dezvoltarea unei relații, sunt mari șanse ca acestea să sufere amânări. De asemenea, aspectul aduce, în general, un partener mai în vârstă și serios, responsabil. Sunt excluse aventurile.
Dincolo de acest aspect fundamental, perioada aprilie-iulie poate aduce mici evoluții, în dragoste, fără să fie însă vorba de o uniune durabilă. Despre aceasta, se poate vorbi abia după data amintită din noiembrie.


Mesaje primite pe 27 Decembrie

1. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Voi avea o relație de iubire cu B sau cu A? Cum va fi? Cum se vor purta cu mine? Unul din ei e jumătatea mea?

Cu B, există o atracție, care poate fi consumată mai degrabă într-o relație de scurtă durată, decât într-un cuplu pe termen lung.
Cu A., șansele pentru o relație sunt ceva mai mari, însă și aici există unele probleme: el nu are personalitatea necesară pentru a vă aduce dumneavoastră o împlinire la nivel interior, pe plan emoțional. E genul de relație în care ați simți în permanență că vă lipsește ceva.
În concluzie, niciunul dintre ei nu este Alesul, jumătatea dumneavoastră.


Mesaje primite pe 26 Decembrie

1. G, 27.12.1976, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Întrebare pe email.

Răspuns pe email.


2. Adina, 29.11.1972, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Sunt șanse să rămân însărcinată în 2015? Care ar fi cea mai bună perioadă?

Există șanse bune, o perioadă de fertilitate fiind în ultimele cinci luni ale anului (perioada august-decembrie).


3. Adina, 29.11.1972, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Cum va evolua relația cu D, la începutul lui 2015?

Relația traversează o perioadă favorabilă încă de pe acum, perioadă care se va prelungi și în primele două luni ale lui 2015. Puteți discuta deschis despre planuri serioase de viitor, împreună.


Mesaje primite pe 25 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 25 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 24 Decembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 24 Decembrie, Voi avea o relație cu AI, mă pot apropia de ea, simte ceva pentru mine, avem șanse împreună?

Toate aceste lucruri devin posibil dacă vă apropiați de ea (cel puțin într-o primă fază) ca simplu prieten, ca amic. Există șanse de a savura amândoi timpul petrecut împreună, dacă acesta e dedicat unor hobby-uri, unor activități relaxante. Trebuie insistat pe tărâmul preferințelor, al hobby-urilor comune.
Pentru o relație de iubire, un cuplu propriu-zi, căile sun deocamdată blocate, însă, în timp, lucrurile se pot schimba, dacă reușiți să vă apropiați ca prieten.


Mesaje primite pe 23 Decembrie

1. Mihaela, 04.09.1986, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Ce șanse am să mă angajez, în următoarele două luni?

Șansele de angajare sunt bune, atât timp cât sunteți dispusă să faceți compromisuri. Slujba ideală nu va apărea acum, așa că e bine, pentru moment, să acceptați orice ofertă care vi se potrivește cât de cât.
Despre progres real în carieră putem vorbi abia spre sfârșitul anului viitor.


2. Dorin, 30.04.1980, mesaj trimis pe 23 Decembrie, Cum va fi 2015 pe plan financiar?

Anul începe bine, pentru dumneavoastră, în ceea ce privește banii. În primele două luni, e posibil să aveți parte de o creștere a salariului sau să apară o nouă sursă de venit.
Influențele sunt oarecum neutre pe durata primăverii și a verii, după care toamna aduce din nou o perioadă de prosperitate. Această prosperitate li se va datora mai degrabă persoanelor din jurul dumneavoastră, decât dumneavoastră personal.


Mesaje primite pe 22 Decembrie

1. Elena, 09.08.1974, mesaj trimis pe 22 Decembrie, Cum va evolua relația cu I în 2015?

În primele două luni ale lui 2015, nu vor fi schimbări majore, față de acest an.
În intervalul martie-august, relația va deveni mai solidă, cu mai multă încredere între cei doi parteneri și cu planuri întinse pe termen lung.
În ultimele patru luni ale anului, influențele sunt mai puțin pozitive. Puteți depăși cu bine această perioadă dacă veți progresa suficient până atunci.


Mesaje primite pe 21 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 19 Decembrie

1. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 19 Decembrie, În ce perioadă va veni fostul în țară? Se mai gândește la mine? Mai are sentimente pentru mine?

Își amintește relativ frecvent de dumneavoastră, inclusiv momentele bune ale relației. Însă, atunci când are astfel de amintiri, se convinge singur că e mai bine fără dumneavoastră, că decizia despărțirii e cea potrivită, pentru el.
În ceea ce privește o eventuală venire a lui în țară, primăvara și mai ales luna martie aduce influențe favorabile. Dar au mai existat astfel de influențe și în trecut și el nu a venit, pentru că – după părerea lui – nu are motive să o facă acum.


2. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Ce-mi puteți spune despre fostul pe plan sentimental și profesional?

Pe plan sentimental, are nevoie de un cămin, să simtă că aparține unei familii, însă deocamdată nu are în totalitate parte de ceea ce își dorește. Este fie la începutul unei legături, fie plănuiește așa ceva cât de curând.
Pe plan profesional, lucrurile nu merg atât de bine pe cât și-ar dori și nici atât de bine pe cât spune el uneori. Are probleme, situația prezentă este la limită, pentru el.


3. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 19 Decembrie, Ce se va întâmpla în viața mea, pe plan sentimental, în 2015?

2015 este un an favorabil pentru o nouă relație, întinsă pe termen lung. Pentru a folosi aceste influențe astrale (care au existat și într-o bună parte a lui 2014), este însă nevoie să doriți această relație nouă și să acționați cumva în direcția respectivă.
Deocamdată – așa cum o dovedesc celelalte întrebări ale dumneavoastră – sunteți legată mental și emoțional de un vechi partener – ceea ce stopează orice alte posibilități de dezvoltare.


Mesaje primite pe 18 Decembrie

1. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 18 Decembrie, În ultimul timp am mai vorbit cu A. există șansa unei relații și să facem Revelionul împreună? Ce simte? E vreo schimbare?

Sunt mici șanse de a face Revelionul împreună, ca un cuplu. Cel mult, puteți să faceți Revelionul în același loc, dar separat, în anturaje diferite.
El are o părere bună despre dumneavoastră, dar comunicarea și contactele de până acum sunt insuficiente, și ca intensitate, și ca număr, pentru a vorbi despre nașterea iminentă a unei relații propriu-zise.


Mesaje primite pe 17 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 17 Decembrie, Întrebare email (evannow2004@yahoo.com)

Răspuns pe email.


2. Mary, 21.07.1990, mesaj trimis pe 17 Decembrie, Cum va merge relația cu L. de sărbători? Cum ne vom înțelege?

În perioada sărbătorilor, încercați ă evitați subiectele pe teme sensibile. E bine să vă concentrați pe ceea ce frumos, să căutați distracția, eventual alături de prieteni. O idee bună ar fi și o ieșire în afara orașului.
Apoi, începând cu a doua săptămână a anului, viitor, veți ajunge să vorbiți deschis despre ceea ce vă frământă acum și să rezolvați problemele existente. Dacă veți urma această ordine, totul va fi ok.


Mesaje primite pe 16 Decembrie

1. Lea, 16.02.2014, mesaj trimis pe 16 Decembrie, Referitor la D

Interior, traversează o perioadă relativ bună, de descoperire și trezire a unor calități latente.
Pe plan sentimental, nu se întrevede nimic semnificativ. Este un echilibru pe gol, o lipsă de acțiune.
Se gândește periodic la dumneavoastră, inclusiv la posibilitatea de a fi împreună. În gândurile lui sunt însă multe fantezii, exagerări, aspecte care au doar o vagă legătură cu realitatea.


Mesaje primite pe 14 Decembrie

1. Dorin, 24.01.1995, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Previziuni pentru ziua de 29 decembrie

În această zi, primiți influențe favorabile în domeniul relațiilor amoroase. E o zi bună pentru a face o declarație de iubire, pentru a discuta deschis despre sentimente și planuri de viitor, cu persoana pe care o iubiți.
În schimb, nu vă recomandăm ca pe 29 decembrie să vă ocupați de afaceri sau să faceți cumpărături importante – planul financiar e mai puțin bine aspectat.
De asemenea, e o zi favorabilă călătoriilor, însă la distanțe scurte, în țară.


2. Marina, 11.06.1976, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Cum va evolua relația cu I în noul an?

În mare parte, nu vor fi mari schimbări, pe parcursul lui 2015, în relația pe care o aveți cu I. lucrurile vor continua la fel ca anul în curs, cu bune și cu rele.
Abia 2016 poate aduce modificări importante, în bine.


Mesaje primite pe 13 Decembrie

1. Zora, 15.10.1981, mesaj trimis pe 13 Decembrie, Ce se schimbă în viața mea sentimentală în 2015?

Intervalul aprilie-iulie este unul foarte bun, pe plan relațional. E de așteptat ca în această perioadă să faceți pași importanți în construirea unei relații durabile, cu un partener potrivit.
Obstacolele au dispărut, în viața sentimentală, în 2014, iar de acum înainte domeniul va fi mai bine aspectat de astre.


2. Zora, 15.10.1981, mesaj trimis pe 13 Decembrie, Vreau să îmi găsesc un apartament de cumpărat până la sfârșitul anului. Reușesc?

E puțin probabil să se întâmple acest lucru. Mai degrabă, veți găsi apartamentul potrivit la începutul anului 2015.


Mesaje primite pe 12 Decembrie

1. A., 17.09.1991, mesaj trimis pe 12 Decembrie, Cum voi sta cu banii în primele trei luni ale lui 2015?

Ianuarie e o lună mai degrabă modestă, fără câștiguri importante.
Situația se schimbă în bine începând cu data de 4 februarie și până spre jumătatea lui martie. Câștigați sume frumoase de bani, ca urmare a muncii proprii, a unor activități destul de grele, dar bine răsplătite.
Apoi, în a doua parte a lui martie, se revine la o situație oarecum neutră, fără câștiguri, dar și fără pierderi majore.


2. Petre, 14.11.1981, mesaj trimis pe 12 Decembrie, Cum va evolua relația cu I. până la sfârșitul acestui an?

Bine, cu condiția să o lăsați pe ea să aibă inițiativa.
Nu trebuie să lansați vreo propunere sau invitație, pentru că vor veni din partea ei și așa va fi mai bine. E nevoie doar de răbdare, care în final va fi răsplătită.


Mesaje primite pe 11 Decembrie

1. Elena, 29.12.1994, mesaj trimis pe 11 Decembrie, E o idee bună să îmi sărbătoresc ziua de naștere la munte, împreună cu P?

Da, cu condiția să nu plecați într-un grup prea mare. Ideal să fiți ori singuri, ori împreună cu un alt cuplu, de care vă simțiți apropiați.


2. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 11 Decembrie, Referitor la A, a venit azi la muncă. S-au produs schimbări în bine? Va urma o întâlnire, mă va contacta? Cum mă vede, comparativ cu celelalte colege?

Traversează o perioadă de închidere, de izolare față de colegele de serviciu. E improbabil să aibă loc o apropiere, atât de dumneavoastră, cât și de celelalte colege, în viitorul apropiat.
Încercați să îi schimbați în bine dispoziția prin gesturi mărunte și o atitudine binevoitoare, fără vreo exagerare.


3. Dana, 11.12.2014, mesaj trimis pe 11 Decembrie, Referitor la el

Disponibilitatea lui la schimbare a sporit, pare într-o etapă în care e mai pregătit decât până acum să exploreze teritorii noi.
Pe baza influențelor actuale, e de așteptat ca, la începutul anului viitor, să apară o legătură mai puternică între dumneavoastră și el, o legătură fizică sau cu un interes concret la origine. Deci, nu sentimentele sunt cele de la care e de așteptat să vină elanul necesar pentru a merge mai departe.


4. Dana, 11.12.1978, mesaj trimis pe 11 Decembrie, Cum arată 2015 pentru mine? La ce să mă aștept?

2015 aduce, treptat, dispariția tensiunilor și a obstacolelor existente în ultimii ani pe plan profesional. Aveți undă verde pentru evoluția în carieră, unde veți putea materializa proiecte mai vechi.
Un domeniu mai sensibil este cel al prietenilor – aici e de așteptat ca unele relații să degenereze și, treptat, vechi amici să dispară din viața dumneavoastră.
Pe plan relațional, prima jumătate a anului permite dezvoltarea, trecerea la un nou nivel. E improbabil ca situația existentă acum să mai existe și la începutul toamnei 2015.


Mesaje primite pe 10 Decembrie

1. Cori, 07.08.1994, mesaj trimis pe 10 Decembrie, Cum va evolua relația cu Costy?

Bine, cel puțin pe termen mediu și scurt. Această lună, precum și prima lună a anului următor, vor aduce o apropiere sporită și momente frumoase petrecute împreună.
E o idee bună să ieșiți împreună la diferite evenimente, eventual chiar o excursie în doi ar contribui mult la dezvoltarea relației.


2. Dia, 26.05.1986, mesaj trimis pe 10 Decembrie, Cum se arată, conturează viața mea, la mod general?

Întrebarea chiar este una mult prea generală și ar fi nevoie de zeci de pagini pentru un răspuns elaborat.
Principala dumneavoastră caracteristică este schimbarea, transformările periodice prin care treceți, de regulă sub influența persoanelor din jur.
Inclusiv în ceea ce privește banii, e pozitiv să încercați și să vă implicați în afaceri diverse, deoarece una dintre acestea va aduce, la un moment dat, succesul.
Pe plan relațional, vorbim mai degrabă despre o împlinire târzie. Nu e în nici un caz un domeniu în care să vă grăbiți, ci soliditatea unei relații construite cu răbdare este cel mai important aspect.
În următorii 3 ani, veți avea de rezolvat diferite probleme legate de banii câștigați prin muncă și de proprietăți.


Mesaje primite pe 09 Decembrie

1. Oana, 23.09.1984, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Se va împlini relația cu A? Ce ar trebui să fac și cum să mă port în această situație?

Obstacolele despre care vorbeam sunt, în acest moment, mai puternice decât dorința dumneavoastră de a dezvolta această relație.
Originile lor urcă în trecut, probabil că a fost un moment în care cineva a profitat în mod urât de puterea pe care o avea asupra celuilalt. Poate că se bucură încă de efectele unui comportament nedrept.
Ar fi nevoie de un arbitraj, de intervenția sau ajutorul unei a treia persoane, pentru depășirea problemei.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 08 Decembrie

1. Dora, 12.04.1985, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Ce simte D. pentru mine?

Regrete. Foarte probabil, a greșit cu ceva față de dumneavoastră și simte că nu a rezolvat problema.
Dacă doriți o legătură cu el, luați inițiativa și oferiți-i prilejul să se justifice și să spună ceea ce simte.


2. Elena Corina, 07.12.1990, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Astrorelație cu BG

Există insuficiente elemente pentru a construi, pe baza lor, o legătură de durată.
Cele două Luni în cuadratură indică modalități diferite de a simți lucrurile și de a trăi evenimentele, la nivel interior. Mai devreme sau mai târziu, veți începe să îl considerați lipsit de ambiție și înclinat mai mult spre tihnă și confort. Reciproc, nici el nu ar ajunge să se simtă fericit, având senzația că îi cereți prea mult.
Comunicați bine, vorbele și idele circulă armonios în această relație, dar e insuficient pentru un cuplu de succes.


Mesaje primite pe 07 Decembrie

1. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 07 Decembrie, Ce simte A pentru mine, după ultimele evenimente? Vor urma întâlniri, vom fi împreună de sărbători?

În ultimul timp, s-a produs o apropiere și o intensificare a sentimentelor.
Există, totuși, loc de mai bine. Încă se poate vorbi despre jumătăți de măsură, încă nu există o implicare totală în această relație.
Este probabil ca o intervenție din exterior să aibă ca rezultat anularea planurilor de a fi împreună de sărbători.
În concluzie, direcția este cea potrivită,progrese există, dar sunt și multe piedici în calea dezvoltării relației.


Mesaje primite pe 06 Decembrie

1. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Să renunț la cursul gratuit de actorie până am bani pentru unul profi? Cel gratis mi-a adus mai multe nedreptăți decât bucurii.

Este o idee bună să renunțați la acest curs, care se dovedește contraproductiv.
De altfel, e de așteptat să aflați cât de curând informații despre ceva mult mai potrivit pentru dumneavoastră.


Mesaje primite pe 05 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 04 Decembrie

1. Adela, 22.04.1976, mesaj trimis pe 04 Decembrie, R. va lipsi din țară, cel puțin câteva luni. Ce efect va avea această lipsă asupra relației noastre?

Nu trebuie să vă temeți, relația nu este amenințată de acest interval în care ea se va desfășura de la distanță.
Există sentimente suficient de solide și planuri comune de viitor, astfel că puteți depăși fără probleme o astfel de perioadă de câteva luni.


2. Mariana, 01.12.1988, mesaj trimis pe 04 Decembrie, Să îl invit pe A. să vină cu mine la petrecerea de Revelion? Va reacționa pozitiv?

Da. A. va accepta invitația dumneavoastră.


Mesaje primite pe 02 Decembrie

1. Anica, 31.05.1960, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Astro-profesie

Perioada ianuarie-august e bine să o dedicați pregătirii personale – fie unor cursuri de calificare, învățării unui domeniu nou, necunoscut până acum, fie aprofundării cunoștințelor într-un domeniu în care ați mai lucrat.
Pentru o slujbă pe placul dumneavoastră, inclusiv din punct de vedere al câștigurilor obținute, în septembrie 2015 începe o perioadă favorabilă care va dura până în vara anului viitor, 2016.
Pentru afaceri, 2015 e un an mai degrabă neutru – astrele nici nu vă favorizează, nici nu vă defavorizează, pe acest plan.
Ca domenii de activitate, sunt recomandate cele care au legătură directă fie cu pământul (precum agricultura sau orice altceva implică produse din sol și subsol), fie cu banii (domeniul bancar fiind favorizat).


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Ce mă așteaptă în 2015?

2015 aduce șanse importante pe plan profesional, pentru avansul în carieră. Este vorba despre evoluții care au demarat de pe parcursul acestui an, de care puteți profita la maxim începând cu luna aprilie a anului viitor. În vară va veni momentul unei decizii importante, a unei alegeri pentru traiectoria viitoare, în profesie.
Această perioadă de așezare și dezvoltare a unei căi nu se va reflecta pozitiv pe plan financiar. Dimpotrivă, în primele și ultimele patru luni ale lui 2015 vor exista probleme cu banii și va trebui să depuneți eforturi mai mari decât în mod normal pentru a le depăși.
Pe plan relațional, este un an de consolidare a unei relații mai vechi.


3. Mima, 16.01.1977, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Ce simte I pentru mine? Vom fi împreună de sărbători? Are o relație cu A sau cu altcineva?

I nu are, în acest moment, o relație nici cu A, nici cu altcineva.
I-ați făcut o impresie bună și îi place să petreceți timpul împreună. E de așteptat să urmeze întâlniri plăcute.
Apare un sfat de a nu vă grăbi – graba ar fi singurul lucru care ar putea strica dezvoltarea pozitivă a acestei relații. Așadar, ideea este să nu veniți dumneavoastră cu vreo propunere referitoare la sărbători. Dacă va face el vreun pas în această direcție, acceptați. Dacă nu, nu deschideți subiectul, deoarece relația își va urma cursul după aceea.


Mesaje primite pe 01 Decembrie

1. Ioana Io, 26.07.1982, mesaj trimis pe 01 Decembrie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


loading...

loading...
Horoscop