RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - APRILIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST, 2014

Mesaje primite pe 31 August

1. Camarin, 21.01.1983, mesaj trimis pe 31 August, Mă înșeală T deja sau are de gând? Cu solista din noul lui proiect artistic sau cu alta?

T nu are, în prezent, relații intime cu o altă femeie.
E apropiat de solistă, dar nu în acest fel. E puțin probabil să aibă o relație fizică cu ea, și pe viitor.
Nu are astfel de planuri nici cu alte femeie.
În concluzie, se poate spune că ar merita ceva mai multă încredere din partea dumneavoastră.


2. Adriana, 25.03.1977, mesaj trimis pe 31 August, Va supraviețui relația mea cu D?

Relația are șanse bune de supraviețuire. Îi trebuie doar ceva noutate, o rupere a ritmului de până acum, o aventură care să dea o senzație de prospețime.


3. Adriana, 25.03.1977, mesaj trimis pe 31 August, AG se va despărți, va pune capăt relației oficiale cu E?

Sunt șanse mici ca AG să se despartă de E.
Și, chiar în eventualitatea unei despărțiri, sunt și mai mici șansele ca după aceea el să aibă o relație cu dumneavoastră.


Mesaje primite pe 30 August

1. I., 04.09.1987, mesaj trimis pe 30 August, Întrebare pe mail

Răspuns pe email.


Mesaje primite pe 29 August

1. Ana, 02.09.1984, mesaj trimis pe 29 August, Astropartener

Răspuns pe email


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 29 August, Mi-a făcut vrăji A din răzbunare sau altceva? Dacă da, cum aș putea scăpa de ele? Mulțumesc.

Nu sunteți victima sau ținta unei astfel de influențe malefice din partea ei și nici nu a determinat pe altcineva să acționeze în acest sens.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 29 August, Din ce motive a comunicat mai puțin cu mine L în ultimele zile? Vom comunica și deveni mai apropiați în curând?

V-ați arătat mai apropiată decât cerea situația concretă. Ați spus sau ați făcut ceva normal mai degrabă pentru o relație veche, decât pentru una aflată la început. Asta l-a făcut să se îndepărteze.
Încercați să faceți un pas înapoi, la atitudinea anterioară, pentru a-l aduce din nou aproape.


4. Dana, 27.08.1972, mesaj trimis pe 29 August, Am mari probleme din cauza întârzierii plății la bancă. Îmi vor face probleme (executare)? Voi reuși să rezolv?

Veți reuși să depășiți aceste probleme, înainte de a se ajunge la măsuri decisive.
E foarte posibil să fiți nevoită să învățați ceva nou, pentru o schimbare de slujbă sau pentru demararea unei afaceri. Va fi nevoie de muncă grea, pentru găsirea unei noi surse de venit.


5. Rina, 27.08.1972, mesaj trimis pe 29 August, Sunt la o răscruce dpdv profesional. Nu văd nici o cale. Este un drum bun alături de firma la care am fost la interviu (întrebare incompletă)

Vă așteaptă o perioadă de aproximativ 4-5 de incertitudine pe plan profesional. În acest interval,e de așteptat să schimbați mai multe slujbe, fără ca – cel puțin în primii doi ani – vreuna dintre ele să fie pe placul dumneavoastră.
E necesar să traversați acest purgatoriu pentru a vă găsi, în cele din urmă, calea potrivită.
Cum perspective pe termen lung nu se vor ivi prea curând, principalul criteriu, într-o astfel de perioadă, e bine să fie cel financiar: alegeți firma care vă plătește cel mai mult.


6. Gabriela, 27.08.1972, mesaj trimis pe 29 August, Ce îmi puteți spune despre cel ce îmi este sortit, destinat?

Este mai în vârstă decât dumneavoastră, o persoană care și-a construit o carieră de succes, investind foarte mult timp în acest scop. Tocmai de aceea, nu are o mare experiență relațională și e posibil ca, cel puțin la începutul unei relații, să dea impresia de răceală.
Destul de delicat fizic, dar bine îngrijit, cu o notă de finețe.
Șanse mari să îl întâlniți în a doua jumătate a anului viitor.


Mesaje primite pe 28 August

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 28 August, Ce lucruri îl atrag la mine pe L?

Vă consideră imprevizibilă, poate deoarece sunteți diferită de majoritatea femeilor pe care le-a cunoscut. Aveți reacții la care nu se aștepta, ceea ce îl sperie puțin, dar îl și atrage.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 28 August, Care variantă este cea mai bună: de a mă vedea cu L pentru prima dată la mine în oraș sau în București?

Ambele variante sunt pozitive, important este să vă întâlniți. Dacă veți face acest pas – indiferent de loc – relația va progresa rapid, în direcția dorită de dumneavoastră.


3. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 28 August, Cum va fi situația mea financiară în următoarele luni, un an?

În lunile imediat următoare, situația nu se va schimba considerabil, față de prezent. Abia în decembrie este de așteptat să primiți mai mulți bani (nu neapărat de la locul de muncă).
Apoi, următoarea lună favorabilă va fi mai 2015, după care vă puteți aștepta din nou la câștiguri mai mari în iunie același an (în aceste ultime două cazuri, e vorba de bani câștigați prin muncă, la serviciu).


Mesaje primite pe 27 August

1. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 27 August, Voi reuși în ianuarie să rămân în orașul unde locuiesc momentan? Unde voi fi atunci?

Da. Aveți șanse foarte mari să reușiți acest lucru, dacă asta vă doriți.


2. Dana , 28.08.1978, mesaj trimis pe 27 August, Întrebare pe email.

Răspuns pe email.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 August, Mă voi întâlni cu L în viitorul apropiat? Cum va evolua relația dintre noi în urma acestei întâlniri? Mulțumesc.

E posibil să apară altcineva în viața lui, cât de curând. Tocmai de aceea, e bine să încercați să îi atrageți dumneavoastră întreaga atenție.
Faceți-i o invitație pe care sunteți sigură că o va accepta.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 August, Ce simte pentru mine L? Voi avea o relație serioasă și de lungă durată cu el? Mulțumesc.

Simte o iubire copilărească, adolescentină. Îi place de dumneavoastră și are în vedere o posibilă relație, dar nu se gândește la ceva foarte serios.
Pentru moment, mulțumiți-vă cu o relație normală. După câteva săptămâni petrecute împreună, vă veți putea da seama dacă doriți sau nu mai mult.


Mesaje primite pe 25 August

1. S., 28.08.1985, mesaj trimis pe 25 August, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 24 August

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 24 August, Ce părere are C de mine? Cum mă percepe el? Este atras de mine?

Este atras de dumneavoastră, fără să fie real îndrăgostit. Vă consideră simpatică și e convins că, în cazul unei relații, v-ați purta frumos cu el.
Vă vede drept o fată care are multe de oferit, însă nu e foarte convins că el vrea să primească, acum, atât de mult.


2. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 24 August, Va exista până la urmă între mine și C un început de relație? El își dorește asta? Va mai veni în oraș la mine?

Ați făcut o impresie destul de puternică și a rămas cu intenția de a mai veni la dumneavoastră. Totuși, s-ar cere să consolidați cumva această impresie, să stabiliți o legătură și cât timp e el departe – măcar de forma unor convorbiri pe Facebook.
Altfel, cum el e deschis practic oricărei propuneri romantice, e greu de crezut că relația va supraviețui, la distanță.


3. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 24 August, Va mai veni în țară fostul? Dacă da, în ce perioadă? Mai are sentimente pentru mine? Vom avea o discuție lămuritoare?

A renunțat la ideea de a veni în țară în viitorul apropiat și, așa cum vede lucrurile în acest moment, e foarte probabil să ajungă în România pe parcursul acestei toamne.
Vă privește cu o oarecare superioritate, se simte stăpân pe situație și îi place să creadă că existența sau inexistența unei relații cu dumneavoastră depinde în totalitate de el. Într-o eventuală discuție, tot ce ar face ar fi să se laude, atât cu lucruri reale, cât și cu invenții.


4. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 24 August, Ce îmi recomandați să fac pentru a remedia situația?

Trebuie evitat riscul de a vă izola singură, de a vă îndepărta de el.
Dimpotrivă, e bine să intensificați eforturile dumneavoastră, în direcția apropierii.


5. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 24 August, Când va avea loc discuția și dacă va fi față în față sau la telefon?

Discuția va avea loc cât de curând (interval de zile) și va fi, cel mai probabil, față în față. Poate să fie inițiată la telefon, dar apoi trebuie să aibă loc față în față.


6. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 24 August, Ce anume nu îi place la mine?

Sunteți prea pasională, pentru el, atât într-o relație, cât și în discuții sau împrejurări care pe el îl lasă mai degrabă rece.
I se pare că aveți obișnuința de a exagera, inclusiv atunci când vorbiți despre trăirile și sentimentele proprii.


7. Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 24 August, Când voi avea o relație sentimentală stabilă? Când voi întâlni pe cineva cu care să am o relație de dragoste?

Pentru încă aproximativ un an de acum înainte, șansele de a dezvolta o relație sunt destul de mici.
Spre sfârșitul lui 2015 sau în 2016 este de așteptat să întâlniți pe cineva, cu care apoi lucrurile să se miște rapid, în sensul dezvoltării unei relații de cuplu durabile.


Mesaje primite pe 23 August

1. Bianca, 24.08.1981, mesaj trimis pe 23 August, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 22 August

1. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 22 August, Ce simte M pentru mine?

A suferit recent o dezamăgire, există lucruri care nu îi plac la dumneavoastră, dar cărora nu le-a spus încă pe nume. Și se apropie momentul în care va vorbi deschis despre aceste lucruri.


2. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 22 August, Este disponibil M pentru o dezvoltare a relației cu mine?

Depinde foarte mult de modul în care veți depăși momentul în care adevărurile vor ajunge să fie spuse deschis, verde în față.
Are nevoie să simtă că îl încurajați și apreciați, chiar dacă spune sau face ceva care nu vă e pe plac.


Mesaje primite pe 21 August

1. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 21 August, O să mă mai caute V? Vrea o relație stabilă cu mine?

Recent, V. v-a înțeles sau e pe cale să înțeleagă ceva important, legat de dumneavoastră. Această înțelegere nu l-a condus însă spre o apropiere, ci dimpotrivă. A ajuns la concluzia că o relație cu dumneavoastră ar fi – cel puțin în prezent – dificilă, ar presupune eforturi sau renunțări de care nu se simte capabil.
Vă consideră potrivită pentru o relație serioasă, durabilă, pe termen lung, dar nu se vede pe el implicat prea curând într-o astfel de relație. Deci, pe termen scurt și mediu, nu va mai încerca o apropiere. Relația ar avea șanse mai mari de dezvoltare dacă v-ați reîntâlni cândva în viitor, după măcar un an de pauză.


2. Mikado, 24.08.1972, mesaj trimis pe 21 August, Întrebare pe mail

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 20 August

1. Adrian, 21.07.1980, mesaj trimis pe 20 August, Ce șanse sunt ca Iuliana să se întoarcă la mine?

Foarte mici. S-a simțit ofensată și rănită și s-a îndepărtat mult. Nu mai dorește reluarea relației.
Ar fi mai indicat să începeți să căutați pe altcineva.


Mesaje primite pe 19 August

1. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 19 August, Cu cine voi avea o relație stabilă, cu I sau cu V? Care dintre ei mă iubește cu adevărat?

I vă iubește, dar nu este atât de apropiat de dumneavoastră pe cât și-ar dori sau ar fi capabil. Ar fi nevoie să faceți dumneavoastră un pas spre el, să îi arătați încredere și să îl încurajați să se apropie. Odată stabilită o relație mai strânsă, aceasta s-ar dovedi una reușită.
Și V vă iubește și vă apreciază chiar mai mult decât I. totuși, o relație cu el nu ar aduce la fel de multe satisfacție precum una cu I.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 19 August, Ce vrea „2“ de la mine? Cică m-ar iubi…

De la dumneavoastră ar vrea multe, fără a fi însă pregătit să ofere ceva în schimb. Ar fi o relație în care ați oferi mai mult decât ați primi, pe toate planurile. Sentimentele lui nu sunt îndeajuns de profunde ca să justifice o apropiere.


3. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 19 August, De ce m-a căutat „1“ după 3 ani? Ce vrea?

Dorește o împăcare cu dumneavoastră, vrea să aveți o relație. Este convins că s-a schimbat și că sunt posibile lucruri noi între dumneavoastră și el, că viitorul împreună ar fi mult superior trecutului.


Mesaje primite pe 18 August

1. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 18 August, Există șanse să câștig bani în afara ocupației principale? Când și în ce domeniu să activez?

Ați putea avea succes comercializând, cel mai probabil, produse destinate copiilor (șanse mari să fie vorba de produse importate) sau oferind servicii adresate, de asemenea, celor mici.
Puteți porni încă de pe acum o astfel de afacere. Evoluția ei va fi destul de lentă: câștiguri sporadice timp de luni sau chiar ani, apoi sume de bani tot mai mari.


2. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 18 August, Are C pe altcineva? Va mai reveni după data de 20 august la pensiune?

A reapărut în viața lui o fată pe care o cunoștea mai demult. S-au apropiat din nou, mai mult ca urmare a insistențelor ei, decât a dorinței lui.
Totuși, nu va fi vorba de ceva care să dureze mult timp. Există, în continuare, șanse ca el să revină la pensiune.


Mesaje primite pe 17 August

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 17 August, Deși simt că ne placem reciproc, de nu face nici un pas pentru apropiere, de ce ezită? Ori mă înșel și C nu mă place?

Foarte recent, s-a întâmplat ceva care l-a îndepărtat de dumneavoastră. Dacă l-ați abordat, atunci ați spus sau ați făcut ceva care l-a deranjat. Dacă nu ați mai vorbit cu el în ultimul timp, atunci o altă persoană v-a vorbit de rău și i-a spus despre dumneavoastră lucruri care l-au îndepărtat.
La nivel mental își dă seama că nu are motive reale și suficiente pentru a se îndepărta astfel, dar a acționat mai mult pe baza unor impulsuri.


Mesaje primite pe 13 August

1. Adina, 30.11.1971, mesaj trimis pe 13 August, Șansele de împăcare cu Aurel

Perioada actuală, încărcată de probleme și discuții în contradictoriu, este una trecătoare. Este doar o etapă dificilă, pe care o veți depăși împreună.
În cel mult o lună de zile, relația se va relua și încrederea reciprocă va ajunge chiar la cote mai mari decât oricând înainte.


Mesaje primite pe 12 August

1. Camarin, 21.01.1983, mesaj trimis pe 12 August, De ce amână T să vină la mine de două săptămâni. De când stau singură a încetat brusc să comunice.

E vorba de o lipsă de încredere în sine, dar și de o teamă că nu se va comporta corect sau nu vă va fi pe plac. Totul, dintr-o mare intensitate a sentimentelor pentru dumneavoastră.
Are nevoie de încurajări, dar pe care să nu le resimtă ca pe încercări de a-i impune ceva. Are nevoie să audă că e acceptat în orice condiții, că nu trebuie să treacă vreun text.


Mesaje primite pe 11 August

1. Dana, 14.08.1978, mesaj trimis pe 11 August, Referitor la D

Este vorba de o deschidere față de dumneavoastră, pare a fi într-un fel de moment premergător saltului, în care își face curaj ca, în sfârșit, să acționeze.
există totuși o problemă de percepție din partea lui: e posibil să nu evalueze corect nici situația, nici potențialul unei eventuale relații. Ca urmare a non-acțiunii îndelungate, a trăit prea mult timp în imaginație, iar unele construcții mentale proprii i se par mai veridice decât realitatea însăți.


Mesaje primite pe 10 August

1. Mary, 06.07.1987, mesaj trimis pe 10 August, Are pe cineva C? Dacă da, ce fel de relație este?

Simte nevoia de a avea o prietenă, o iubită, dar nu iubește pe nimeni, în acest moment. Inima lui este liberă.
Totuși, trebuie ținut cont că el traversează, chiar acum, o perioadă favorabilă întâlnirilor romantice, astfel că e posibil ca, în curând, să înceapă o relație frumoasă. Tocmai de aceea, trebuie să acționați rapid, dacă doriți o relație cu el. vor apărea și alte amatoare, cât de curând.


2. Mary, 06.07.1987, mesaj trimis pe 10 August, M-a plăcut C? Mai vine la pensiunea mea să se mai cazeze până la finalul verii? Va fi între noi o apropiere?

Sunteți pe placul lui și sunt șanse bune să revină, în această vară sau la începutul toamnei.
Ținând cont de forțele care vă influențează în prezent și de sentimentele care sunt în curs de apariție, există șanse foarte bune pentru o apropiere între dumneavoastră și C.


Mesaje primite pe 09 August

1. Andreea, 11.08.1986, mesaj trimis pe 09 August, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 08 August

1. Ela, 11.08.1968, mesaj trimis pe 08 August, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 06 August

1. Alina, 15.02.1985, mesaj trimis pe 06 August, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email.


2. Laura, 06.07.1987, mesaj trimis pe 06 August, Va veni în țară fostul? Dacă da, în ce perioadă? Și cum vor evolua între noi lucrurile? Vom avea o discuție? Ne împăcăm?

Ținând cont de influențele care se exercită în prezent, este de așteptat să vină în țară și să vă întâlniți, chiar să fie o reluare a relației, pe termen scurt, dar cu multă pasiune.
Pe termen mediu și lung însă, despărțirea apare din nou la orizont.
Nu vă recomandăm să investiți foarte mult sentiment sau speranță în această relație.


3. Cristi, 25.12.1996, mesaj trimis pe 06 August, Fiul meu Cristi dorește să facă facultatea în Olanda. Să îl las?

Cu Soarele și asteroidul Pallas în casa a 9-a (cel din urmă și în Săgetător) și cu alte două corpuri cerești în Săgetător, Cristi are șanse bune de reușită în străinătate, pe care și le va spori, dacă se decide să urmeze și studiile acolo. Deci, decizia lui este în acord cu ceea ce indică astrele.


Mesaje primite pe 05 August

1. Andreea, 07.08.1986, mesaj trimis pe 05 August, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 05 August, Ce intenții are în legătură cu mine Adrian? Voi avea o relație serioasă și de lungă durată cu el? Mulțumesc.

E încă în stadiul în care adună informații și experimentează, pentru a-și face o părere mai sigură despre dumneavoastră și despre o posibilă relație pe termen lung. Are în vedere această posibilitate, dar există și dubii.
În ceea ce vă privește, aveți o percepție oarecum distorsionată a relației, în sensul că trăiți prea mult cu mintea fie în imaginație, fie în trecut.
El are nevoie acum de o perioadă în care să ia deciziile singur, fără să încercați să îl influențați în vreun fel.
Ținând cont de toate influențele care se exercită în acest moment, e probabil ca în curând relația să treacă printr-o criză, care să ducă la despărțire. Aceasta va fi însă doar temporară și vor mai exista, pe viitor, șanse de reluare a relației, la un nivel superior.


Mesaje primite pe 04 August

1. JP, 05.08.1987, mesaj trimis pe 04 August, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 03 August

1. Simona, 23.12.1988, mesaj trimis pe 03 August, Ce șanse sunt să mă angajez în perioada următoare?

Șansele de angajare au crescut considerabil începând cu luna iulie a acestui an. E probabil să găsiți relativ ușor un loc de muncă pe placul dumneavoastră, unde să vă simțiți bine. În schimb, nu se va dovedi foarte bănos, pe plan financiar fiind vorba mai degrabă de neîmplinire.
În ceea ce privește banii, lucrurile vor începe să se regleze, treptat, abia pe parcursul lui 2015.


2. Sanda, 18.02.1970, mesaj trimis pe 03 August, Ce șanse sunt să mă împac cu Marcel?

Șansele există și chiar sunt considerabile, dacă vă decideți să recunoașteți ceea ce ați greșit și chiar să îi dați lui dreptate în mai multe privințe.
În prezent, evoluția lui este una mai pozitivă și mai încununată de succes decât a dumneavoastră. Inclusiv din acest punct de vedere, e mai degrabă interesul dumneavoastră să revigorați această relație.
Ați trimis același mesaj de trei ori. Puteți trimite încă două mesaje, pe email evannow2004@yahoo.com, la care vă vom răspunde fără vreo taxă suplimentară.


Mesaje primite pe 02 August

1. Camarin, 21.01.1983, mesaj trimis pe 02 August, Ce poate face T ca sora lui să nu-i mai inhibe dezvoltarea relației de cuplu cât stă la ea? Ieșiri cu băieții? Atitudine?

Trebuie să înceapă să aibă atât relații, cât și preocupări proprii. Ieșirile cu prietenii reprezintă o soluție, deoarece am vorbi despre o altă influență care apare în viața lui emoțională, spărgând acest adevărat monopol care există acum, dacă putem caracteriza situația folosind termeni economici.
Atitudinea singură nu e suficientă, ea trebuie să se manifeste în fapte și să fie susținută de ceva preocupări și relații constante care să o îndepărteze de ea.


loading...

loading...
Horoscop