RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2014

Mesaje primite pe 29 Iunie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 29 Iunie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


2. EIS, 20.09.1963, mesaj trimis pe 29 Iunie, Ce sentimente mai are M.? Simt că are un regret. Parcă ar vrea să-mi vorbească și nu știe cum sau dacă da.

Ați intuit bine sentimentele lui. E un amestec de regrete, de iubire, de vinovăție, ceva neclar, dar și neplăcut. Asta îl și împiedică să vorbească: știe că nu a făcut bine unele lucruri, dar nu e capabil să își dea seama ce și când a greșit.
O discuție i-ar prinde bine, dar e greu de convins să accepte o astfel de discuție.


Mesaje primite pe 28 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 28 Iunie, Ce sentimente are pentru mine A.? Vrea să aibă cu mine o relație de lungă durată sau doar o aventură?

În acest moment, e interesat mai degrabă de o aventură, de ceva de scurtă durată.
O eventuală relație ar putea să dureze mai mult decât se așteaptă el (câteva luni, un an) însă, pentru mai mult decât atât, șansele sunt mici.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 28 Iunie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


Mesaje primite pe 27 Iunie

1. Andra, 26.10.1977, mesaj trimis pe 27 Iunie, Ce se va întâmpla în relația cu A.? Vom rămâne împreună, îmi e fidel?

Nu are relații cu alte femei.
Perspectivele pentru continuarea acestei relații pe termen lung sunt foarte bune. Împreună, puteți depăși orice moment mai greu.


Mesaje primite pe 26 Iunie

1. L., 01.07.1973, mesaj trimis pe 26 Iunie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


2. Dorian, 03.05.1995, mesaj trimis pe 26 Iunie, Mesaj.

Ați trimis datele, dar în sms nu există nici o întrebare.


Mesaje primite pe 25 Iunie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 25 Iunie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


Mesaje primite pe 24 Iunie

1. Ada, 05.05.1980, mesaj trimis pe 24 Iunie, În ce domeniu ar fi cel mai bine să lucrez pentru a mă mulțumi financiar (un trai decent)?

Mijlocul Cerului în Pești aduce adesea dificultăți în găsirea unei căi proprii pe plan profesional, acesta fiind și cazul dumneavoastră.
Cu o astfel de combinație astrală, sunt recomandate două tipuri de profesie: fie în care să ajutați sau să îndrumați alte persoane (asistent social, psiholog, consilier, pedagog, profesor, chiar preot sau maestru pe o cale spirituală), fie care să implice izolare, muncă într-un loc închis sau puțin frecventat sau frecventat fără bucurie (gen spital, azil, închisoare, școală de corecție, diferite centre de reeducare/recuperare).
În schimb, nu sunt recomandate profesiile care să aducă prea multă expunere.


Mesaje primite pe 22 Iunie

1. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 22 Iunie, Referitor la 19 iunie: când și cum îmi recomandați să acționez pentru a dezvolta o relație cu C?

Acum ar fi perioada potrivită pentru a începe să acționați în acest sens – la sfârșitul lunii iunie.
Încercați cu diferite sugestii, cu jumătăți de pași, încercând să îl faceți pe el să preia inițiativa, cu certitudinea că, dacă ar face-o, ar fi bine primit.


2. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 22 Iunie, A pus A pe cineva să mă urmărească la Cluj? Am avut microfoane puse în camera de hotel? De unde știe de mine și de D?

Nu a pus pe nimeni să vă urmărească și nici nu a apelat la tehnică de acest fel. Vă supraveghează de departe, periodic, și e capabil să facă diferite legături și să tragă unele concluzii, pe baza a ceea ce află și a măsurii în care vă cunoaște.


3. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 22 Iunie, Ce simte T față de purtarea irascibilă, vulgară și dictatorială a surorii care-l găzduiește?

E un ansamblu complex de sentimente, multe dintre ele contradictorii. Ar vrea să se desprindă de ea și să fie pe cont propriu, e deranjat de multe aspecte ale comportamentului ei, dar totul vine pe un fond de atașament, pe o legătură profundă între frate și soră, creată de-a lungul timpului, și nu în ultimii ani.


Mesaje primite pe 21 Iunie

1. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 21 Iunie, Mă voi împăca vreodată cu A? Ne vom căsători vreodată?

Să mai aveți la un moment dat o relație este posibil, dar sunt șanse foarte mici să fie vorba de căsătorie. Mai degrabă o aventură, ceva de scurtă durată, după care fiecare să își vadă de drumul propriu.


2. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 21 Iunie, Plec vara asta în vacanță cu A?

Sunt șanse mici să se întâmple acest lucru. Contactele cu el, pe durata acestei veri, vor fi mai degrabă limitate, restrânse.


3. Aurelia, 01.09.1966, mesaj trimis pe 21 Iunie, Va reveni D la mine?

Sunt șanse mici ca D să revină la dumneavoastră.
Există încă, în acest moment, sentimente și alte lucruri care vă leagă, dar evoluția este mai degrabă spre separare definitivă, decât spre reîmpăcare.


Mesaje primite pe 20 Iunie

1. MC, 21.06.1969, mesaj trimis pe 20 Iunie, Întrebare pe email

Așteptăm întrebările dumneavoastră.


Mesaje primite pe 19 Iunie

1. Dana , 21.06.2014, mesaj trimis pe 19 Iunie, Mesaj

A primit bine mesajul, cu un sentiment pozitiv.
Sunt șanse să i se întâmple ceva, din exterior, în această perioadă: ori o călătorie care să devină o experiență de viață importantă, ori o ruptură majoră, iar acest eveniment să îl determine să acționeze.


2. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 19 Iunie, Este C interesat de mine? Merită să încerc o dezvoltare a relației? Este C implicat în vreo relație?

A fost implicat într-o relație și mai are de lămurit anumite aspecte, înainte de a se desprinde total.
În acest moment, are un interes moderat față de dumneavoastră. O relație cu el s-ar dezvolta destul de lent și cu mari eforturi. Merită încercat doar dacă vă simțiți foarte atrasă de el.


3. Feli, 12.12.1967, mesaj trimis pe 19 Iunie, Cum o să recunosc persoana cu care o să îmi refac viața? Ce alte detalii îmi puteți da? Mulțumesc.

Veți simți pur și simplu, interior, fără să vă puteți explica ce anume vă leagă sau vă îndreaptă spre această persoană.
Există posibilitatea să apară într-un context legat de sănătate, de un tratament pe care îl urmați dumneavoastră sau altcineva.
Privirea sa este una care o să vă fascineze.


4. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 19 Iunie, Mă mai iubește A? Este acum cu altă femeie.

Există încă sentimente față de dumneavoastră, nu s-a rupt total, emoțional.
Totuși, asta nu înseamnă că are de gând să rupă legătura actuală și să o refacă pe cea cu dumneavoastră.


Mesaje primite pe 18 Iunie

1. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 18 Iunie, Ar fi mai bine să refuz să mă mai duc la T acasă până nu vine și el o seară la mine acasă? N-a mai venit de 3 luni, dar eu la el des.

Este o idee bună. E genul de schimbare,de impuls de care este nevoie în această relație.


2. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 18 Iunie, Dpdv sentimental, cum va fi pentru mine în următoarele luni, un an, voi fi la fel de singur?

În această toamnă există șanse de a cunoaște pe cineva, de a începe o relație. Puțin probabil însă să fie vorba despre un partener pe termen lung.
Influențe favorabile importante pe plan relațional încep să se exercite peste exact un an: începând cu luna iulie a anului 2015. Acestea vă vor ajuta să găsiți partenerul căutat.


Mesaje primite pe 17 Iunie

1. G. , 25.05.1987, mesaj trimis pe 17 Iunie, Compatibilitate și evoluție relație. Sentimente sincere din partea lui sau obișnuință? Ce vrea de fapt de la relație?

Compatibilitatea este una bună, peste medie. Există numeroase aspecte astrale care indică posibilitatea de a forma un cuplu care să se simtă cu adevărat împlinit.
De exemplu, conjuncția Soare-Jupiter indică un sprijin reciproc consistent, fiecare ajutându-l pe celălalt să se dezvolte, în special prin discuții, comunicare, sfaturi și idei noi. Opoziția între cele două Luni arată că aveți multe lucruri de împărtășit, că vă puteți completa unul pe celălalt și e puțin probabil să ajungeți vreodată la plictiseală, în cuplu.
Sentimentele lui sunt sincere. V-ar prinde bine un interval petrecut împreună, dacă se poate singuri, în alt mediu decât cel de zi cu zi.


2. Andrei Gavril, 14.05.1979, mesaj trimis pe 17 Iunie, Astropartener.

Berbecul și Săgetătorul sunt zodiile cu care ai căror nativi aveți cele mai bune șanse de a forma un cuplu reușit.
În anumite condiții (în funcție de mai multe aspecte de pe harta ei natală), vă puteți înțelege și cu o femeie Taur.


Mesaje primite pe 16 Iunie

1. LAC, 17.06.2014, mesaj trimis pe 16 Iunie, Soțul.

Soțul ia în calcul ambele variante, păstrând o atitudine de expectativă.
Cum nu e singurul cu o astfel de „tactică“, sunt mari șanse ca relația să continue, la fel ca acum.


2. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 16 Iunie, Ce atitudine e mai înțelept să am față de T. acum, că m-a pus mai jos de alte priorități și de dependența de computer?

E nevoie de ceva radical, prin care să îl faceți să înțeleagă că nu e drept și nu merită să primească mai mult decât oferă, în această relație.
Găsiți-vă și dumneavoastră alte preocupări – dar ceva care chiar să vă placă – și dedicați-vă unui hobby atunci când el ar prefera altceva.
Aduceți persoane sau elemente care nu îi plac, în preajma lui, cu scopul de a provoca o reacție și o discuție despre prioritățile reale ale fiecăruia.
Situația actuală nu trebuie acceptată.


Mesaje primite pe 15 Iunie

1. Tony, 27.01.1977, mesaj trimis pe 15 Iunie, Ce simte D pentru mine? Ne vom vedea, vom fi împreună?

Ați spus sau ați făcut ceva care l-a deranjat. Există o problemă, la nivel de sentimente, de trăire interioară, ceva care, de curând, l-a făcut să se îndepărteze.
Totuși, pe termen scurt sau mediu (maxim câteva săptămâni) se întrevede o schimbare în bine.
Relația în sine e una complexă și e nevoie de multă voință de ambele părți, pentru a o menține și dezvolta.


2. Nefertari, 23.08.1984, mesaj trimis pe 15 Iunie, Vom fi iubiți? Cum va fi relația noastră și ce simte pentru mine?

Aspectele astrale indică o prietenie pe termen lung, cu posibilități de colaborare în domenii care să aducă profit sau putere pentru ambii parteneri.
Acordați atenție unor aspecte similare ale lumii din jur și, într-o oarecare măsură, aveți stiluri de acțiune complementare – vă completați reciproc și fiecare poate suplini lipsurile celuilalt.
Pe plan emoțional însă, la nivel de sentimente și trăiri profunde, el nu pare capabil să împlinească nevoile dumneavoastră, să vă înțeleagă și să vă completeze. Într-o relație de iubire, ați ajunge să vă simțiți singură, din cauză că multe trăiri intime ar rămâne neîmpărtășite.
Aceasta pare să fie și situația prezentă: o mai mare implicare emoțională a dumneavoastră, comparabil cu el.


Mesaje primite pe 12 Iunie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 12 Iunie, Ce aspecte nu știu legate de serviciu? Ce știe în plus colega?

Întrebarea este destul de neclară.
Am analizat posibila colaborare pe plan profesional cu această persoană, iar aspectele stresante predomină. Este o relație care vă poate aduce prejudicii, cu cât se prelungește mai mult, vă subminează puterea și poziția socială.
Are acces la informații pozitive, care s-ar putea dovedi utile pentru dumneavoastră, însă nu vi le spune. Totuși, sunt mari șanse să aflați, în perioada următoare, despre ce e vorba.


2. Adrian, 13.12.1982, mesaj trimis pe 12 Iunie, Cum va fi cu locul de muncă în următorii 5 ani?

Perioada cuprinsă între august 2015 și august 2017 va fi una foarte bună, cu dezvoltare și evoluție pe plan profesional. Multe aspecte se vor schimba în bine, de la mediul de lucru la relația cu colegii și superiorii și aprecierea decare vă bucurați.
În paralele însă, aproximativ în același interval, nu cresc în același ritm și câștigurile financiare. De la serviciu, ele se mențin în limite acceptabile, fără a avea creșteri semnificative. În afara serviciului, lipsesc aproape cu desăvârșire, există un blocaj pe alte surse de venit.
Apoi, treptat, în ultimii doi ani ai perioadei de 5 despre care întrebați, se ajunge la o armonie, în sensul că și veniturile încep să reflecte aprecierea de care vă bucurați la locul de muncă.


Mesaje primite pe 11 Iunie

1. Bc, 13.06.1979, mesaj trimis pe 11 Iunie, De ce se uită soțul pe site-uri erotice? Ce-i lipsește? Mă înșeală?

Soțul nu vă înșeală.
În societatea actuală, vizionarea acestor site-uri a devenit destul de normal și e practicat de foarte mulți bărbați. De exemplu, în fiecare zi se efectuează, pe motoarele de căutare gen Google, nu mai puțin de 70 de milioane de căutări ale unor materiale cu conținut erotic explicit.
Ar fi bine-venită o discuție pe această temă, dar nu una acuzatoare, de genul „te-am prins!“. Încercați să aflați direct de la el nu atât ce-i lipsește, cât ce și-ar dori nou.


Mesaje primite pe 09 Iunie

1. Adina, 11.06.1989, mesaj trimis pe 09 Iunie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 08 Iunie

1. Ioana Silvia, 11.06.1982, mesaj trimis pe 08 Iunie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 07 Iunie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 07 Iunie, Ce mai face D.? Se mai gândește la mine? Mai simte ceva?

În prezent, e destul de ocupat și de preocupat de ceea ce face. Are proiecte multe și interesante și lucrează pentru a le duce la capăt.
Se gândește destul de rar la dumneavoastră, legătura este ruptă aproape total, inclusiv pe plan emoțional.


2. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 07 Iunie, În prezent doi tipi se cam țin de capul meu. Ce sentimente are R, respectiv I. pentru mine?

În cazul lui R, în acest moment vorbim despre o atracție mai degrabă fizică. Totuși, se poate dezvolta pe viitor, iar într-o relație s-ar comporta frumos și v-ar face să vă simțiți bine.
Și în ceea ce îl privește pe I, lucrurile stau aproximativ la fel, cu diferența că o relație cu el s-ar dezvolta mai greu, ar fi nevoie de mai multă răbdare.


Mesaje primite pe 06 Iunie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 06 Iunie, Întrebare pe e-mail

Răspuns pe e-mail.


Mesaje primite pe 05 Iunie

1. Aurelia, 30.08.1950, mesaj trimis pe 05 Iunie, L-am cunoscut pe V. Mă place? Ce fel de relație va fi?

S-a creat deja o legătură puternică, care poate deveni mai puternică, dacă veți ajunge să petreceți mai mult timp împreună. Este o relație în care merită să investiți, deoarece se poate dezvolta pe termen lung, cu satisfacții majore de ambele părți.
Nu l-ați impresionat foarte mult la început, dar orice clipe petrecute împreună lucrează în favoarea dumneavoastră, spre apropiere.


2. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 05 Iunie, Ce trebuie să învăț din relațiile cu băieți cu familii geloase și posesive, care îmi tot ies în cale de 12 ani?

Aveți, ca scop principal al existenței actuale, familia și viața de cuplu. În a doua parte a vieții, după ce veți reuși să vă formați propria familie, veți avea responsabilități de mamă și soție, față de cei dragi. Întâmplările actuale vă ajută să înțelegeți, din greșelile altora, care sunt erorile pe care le-ați putea comite, fie în sensul acordării unei prea mari libertăți, fie în sensul opus, al controlului exagerat.
Urmează o perioadă de interiorizare și de înțelegere a lecțiilor care decurg din aceste experiențe, după care veți reuși să vă construiți o viziune care să vă permită evoluția în sensul dorit.


3. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 05 Iunie, Sora lui e geloasă pe orice relație a lui pentru că l-a crescut sau are tendințe incestuoase în iubirea pentru el? Și cu fiul doarme în pat…

Are o atitudine și sentimente materne față de el, aici intrând inclusiv comportamentul de soacră, nu de cumnată, în raport cu fetele care se apropie și se vor apropia de el.
Tendințele de care vorbiți există la un nivel profund, la fel ca în cazul multor altor femei, fără să fie conștientizate.


Mesaje primite pe 04 Iunie

1. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 04 Iunie, A încercat sora lui T. să-l îndepărteze de mine în ultimele 6 luni? Îi făcea program fără să-l întrebe și ne lua peste picior.

Da, categoric a încercat. Și nu pentru că ar avea ceva special împotriva dumneavoastră, cât împotriva oricărei relații a fratelui.
Cu cât mai rar vă vedeți și limitați discuțiile la banalități, cu atât se poate dezvolta mai mult relația cu fratele ei. Totuși, fără să o criticați prea mult în prezența lui – nu e recomandat.


Mesaje primite pe 03 Iunie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 03 Iunie, De ce refuză I. să discutăm despre problemele dintre noi? Cât timp va mai dura situația asta până ne vom împăca?

Principala cauză este impresia cu care a rămas, că îi faceți reproșuri, sunteți geloasă și îl muștruluiți aproape ca o soție, deși relația este departe de a fi la acest nivel. Asta l-a făcut să creadă că, dacă v-ați apropia și mai mult, nu i-ați acorda libertate deloc.
Depinde mult modul în care vreți să discutați problemele. Dacă e vorba de a formula reproșuri sau ceva ce el va lua drept reproșuri, nu va fi dispus niciodată să le asculte. Încercați să vă concentrați pe aspectele bune, în discuții.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 03 Iunie, Ce a vrut să-mi dovedească prin ștergerea mea din lista de prieteni de pe Fb? Mă va introduce din nou?

Că este independent și acționează așa cum dorește el.
Orgoliul lui masculin e la cote maxime, în această perioadă.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 03 Iunie, Este adevărat ce mi-a zis că s-a întâlnit cu M.? Ce sentimente are pentru ea?

La momentul respectiv nu era adevărat, dar e posibil să aibă loc o întâlnire. E interesat de ea, în prezent, însă e ceva trecător. Nu va fi o relație care să dureze.


4. Crina, 15.05.1984, mesaj trimis pe 03 Iunie, Ce șanse am să fiu cu D.? Am fost acum 3 ani împreună, dar acum suntem doar amici și ne tot tatonăm…

Cea mai mare potrivire este la nivel fizic, există un magnetism deosebit, care poate duce la dezvoltarea unei relații interesante, pe acest plan.
În rest însă, lipsesc multe din aspectele care ar face posibilă o dezvoltare pe termen mai lung. Nu are o profunzime comparabilă cu a dumneavoastră, nici ca sentimente, nici ca gândire.


Mesaje primite pe 02 Iunie

1. Alina, 03.06.1985, mesaj trimis pe 02 Iunie, Referitor la plecare

Ați spus să vă răspundem pe email, dar nu ați indicat un email. Vă rugăm să ne scrieți în acest sens, sau vă vom oferi răspunsul aici.


2. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 02 Iunie, De ce întârzie L. să-mi plătească obiectul cumpărat pe datorie în februarie?

Nu a acordat atenție faptului, ați face bine să îi reamintiți.
Nu intenționează să vă înșele în vreun fel.


3. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 02 Iunie, Să-i propun întâlnirea de week-end musai în afara casei lui, ca să fim singuri, fără familia posesivă?

Da, e mult mai bine așa.
Mergeți undeva, fie și la o simplă plimbare, dar oriunde e mai bine, dacă sunteți singuri.


Mesaje primite pe 01 Iunie

1. Nino, 02.06.1975, mesaj trimis pe 01 Iunie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Mika, 21.01.1983, mesaj trimis pe 01 Iunie, Există vreo încurajare pentru mine, acum că iubitul dă înapoi de frica de apropiere? Sunt și eu speriată să nu mă lase de tot.

Deocamdată, în zilele următoare, chiar e bine să îi dați un pic de răgaz. Practic, să îl lăsați să vă simtă lipsa, să îi fie dor de dumneavoastră.
Apoi, după 4-5 zile (de exemplu, vineri sau în week-end), veniți cu propunerea unei întâlniri, însă în doi, fără altcineva.
În ritmul ei lent, relația are totuși șanse mari să evolueze pozitiv.


loading...

loading...
Horoscop