RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE, 2014

Mesaje primite pe 30 Octombrie

1. Elena, 24.08.1977, mesaj trimis pe 30 Octombrie, Cum va fi luna decembrie a acestui an, pe plan financiar?

Începând cu data de 10 decembrie, debutează o perioadă favorabilă pentru dumneavoastră, în ceea ce privește banii. Aceștia nu vor veni neapărat din salariu sau ca urmare a muncii proprii, ci va fi vorba de diferite cadouri și alte surse care nu presupun neapărat muncă. Posibil să apară la orizont și posibilitatea unei moșteniri.


2. Lucica, 15.03.1980, mesaj trimis pe 30 Octombrie, Cred că Adrian nu e complet sincer. Are o altă fată, necunoscută? Se merită să lupt pentru această relație, să îl aștept?

Nu este implicat, în acest moment, în vreo relație cu o altă femeie, în afară de dumneavoastră. Este însă retras în sine, nehotărât, cu sentimente mai degrabă palide și cu jumătăți de măsură.
O distanțare temporară de el poate clarifica multe lucruri, în această relație. Dar relația în sine rămâne cu șanse de dezvoltare pe mai departe, deci nu vorbim despre o detașare totală.


Mesaje primite pe 27 Octombrie

1. Georgiana, 28.10.1984, mesaj trimis pe 27 Octombrie, Influențele astrale din data de 25 noiembrie

Este o zi favorabilă pentru proiecte profesionale, pentru tot ceea ce presupune muncă grea, dar și expunere publică. Sunt bine aspectate examenele, inspecțiile, ședințele, negocierile.
În schimb, aspectele sunt mai puțin favorabile pe plan amoros. Nu e o zi bună pentru întâlniri sau declarații de iubire.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 27 Octombrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email (evannow2004@yahoo.com)


3. Geanus, 18.07.1971, mesaj trimis pe 27 Octombrie, Ce șanse sunt și cât de favorabilă este o mutare de la locul de muncă actual la alt loc de muncă, în orașul meu, în anul școlar următor? Mulțumesc.

Abia începând cu luna noiembrie 2015, pentru aproximativ un an, există șanse să realizați această mutare și ea să fie de bun augur pentru dumneavoastră.
Până atunci, acest demers are șanse mici de îndeplinire.


Mesaje primite pe 26 Octombrie

1. Elena, 12.04.1984, mesaj trimis pe 26 Octombrie, Ce simte Robert pentru mine? Vom avea o relație?

Este atras de dumneavoastră. Își dorește și el o relație, așa că lucrurile vor evolua cât de curând în această direcție.
Cele mai bune aspecte sunt la sfârșitul anului, deci e foarte probabil să vă petreceți împreună sărbătorile de iarnă.


2. Dorina, 30.04.1972, mesaj trimis pe 26 Octombrie, Ce șanse am să câștig bani mai mulți, dacă plec în străinătate?

Aspectele natale sunt favorabile unei plecări în străinătate, cu scopul de a vă îmbunătăți situația materială.
În prezent, există unele obstacole, în calea acestei dorințe. Ele vor dispărea, treptat, în prima jumătate a anului viitor. Așadar, cel mai bine ar fi să pregătiți și să programați o plecare după luna august a anului 2015.


Mesaje primite pe 25 Octombrie

1. Ionuț, 19.12.1981, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Compatibilitate cu Oana

Vă completați bine cu Oana – hărțile astrale suprapuse indică posibilitatea clară a unei relații de lungă durată, de tipul unei căsătorii.
Îi puteți fi ghid, îndrumător, în special pe plan profesional. În schimb, ea vă oferă energia și motivația necesară pentru a reuși, pe același plan.
Comunicarea funcționează bine, din ambele părți. Fiecare este capabil să îl asculte cu adevărat pe celălalt și să își exprime, apoi, propriile sentimente, gânduri, trăiri.
E de așteptat ca relația să evolueze rapid spre o căsătorie, care –din punct de vedere astral – ar fi cel mai bine să aibă loc în primăvara 2016.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 25 Octombrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 24 Octombrie

1. Vicențiu, 09.02.1971, mesaj trimis pe 24 Octombrie, Deși mă cert cu șeful meu zilnic, nu-mi dă banii promiși și tot am în cap că trebuie să-mi găsesc alt job.

E o perioadă din viața dumneavoastră în care e chiar recomandat să începeți ceva nou. Dacă veți face acest lucru, veți beneficia de sprijinul astral necesar.
Ideea găsirii unui nou job este mult mai bună decât a rămâne blocat în problemele cu șeful actual, care au șanse slabe de rezolvare. Și, chiar dacă se rezolvă unele dintre ele, vor apărea altele.


Mesaje primite pe 23 Octombrie

1. MC, 27.10.1969, mesaj trimis pe 23 Octombrie, Întrebare email?

Nu am primit întrebarea dumneavoastră, vă rugăm să o retrimiteți.


Mesaje primite pe 20 Octombrie

1. Alina, 21.10.1985, mesaj trimis pe 20 Octombrie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


2. Ela, 21.10.1968, mesaj trimis pe 20 Octombrie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


Mesaje primite pe 19 Octombrie

1. Gabriela, 02.09.1968, mesaj trimis pe 19 Octombrie, Ce șanse sunt să se întoarcă G.?

Există șanse bune ca G să se întoarcă la dumneavoastră și relația să se reia. Și el are în vedere posibilitatea unei reîmpăcări, deși este conștient că nu va fi ușor.


2. George, 16.03.2007, mesaj trimis pe 19 Octombrie, În ce măsură e posibil ca băiețelul meu să moștenească averea bunicilor din SUA, să se stabilească acolo, și când? Mulțumesc.

Această posibilitate există, este înscrisă în destinul lui. El poate reuși financiar în străinătate, având ca punct de plecare bani pe care nu i-a câștigat singur, prin munca proprie – moștenirea se potrivește bine acestei descrieri.
Cele mai mari șanse pentru o eventuală mutare a lui în america sunt într-un interval de timp destul de vast, cuprins între decembrie 2017 și primăvara anului 2020.


Mesaje primite pe 18 Octombrie

1. Jen, 21.01.1983, mesaj trimis pe 18 Octombrie, Cum s-o oprim pe mama să mai trimită bani la escroci? De 3 ani se neglijează, ne minte, discuțiile serioase nu au efect.

Din punct de vedere astrologic, traversează o perioadă dificilă pe plan financiar, cu pierderi care pot continua până în 2016, inclusiv o parte din acest an.
Practic, o soluție ar fi ca, pentru început, să vă arătați interesați de aceste escrocherii în care spuneți că se implică, să intrați cumva în jocul ei, chiar cu riscul unor pierderi inițiale. Ideea este să aflați care e cauza reală a comportamentului și să să rezolvați cauza, nu efectul.
Ne puteți trimite un email pe adresa evannow2004@yahoo.com, unde să detaliați: despre ce escrocherii este vorba, când a început să facă acest lucru, cum își justifică acest comportament (dacă îl justifică cumva), care sunt relațiile generale între membrii familiei.


Mesaje primite pe 17 Octombrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 17 Octombrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email.


Mesaje primite pe 15 Octombrie

1. Claire, 21.01.1983, mesaj trimis pe 15 Octombrie, T cere să ne vedem la el acasă, eu ezit pentru că e și sora lui acolo, iar el amână să aleagă ziua. Să insist să ne revedem în oraș?

Insistați să vă revedeți în oraș. O reîntâlnire cu o astfel de „supraveghere“ nu ar reprezenta deloc un pas înainte, ci dimpotrivă.
Veniți cu o propunere, ceva neserios, jucăuș. E nevoie de o întâlnire relaxantă, dincolo de orice problemă serioasă sau influență externă. Trebuie să fie o întâlnire pentru deconectare și pentru a vă simți bine împreună.


2. Claire, 21.01.1983, mesaj trimis pe 15 Octombrie, Ce să fac acum, că T amână să ceară ferm o zi pentru revedere? Nu ne-am văzut de 3 săptămâni și sora îl ține ocupat cu treburi obositoare.

Acționați decis, spuneți-i în ce condiții și când vreți să vă întâlniți. Are nevoie de un brânci, pentru a ieși, chiar și temporar, de sub această influență. Totuși, după brânciul eliberator, are nevoie de delicatețe și simțul umorului, deci nu continuați să îl înghiontiți și în timpul întâlnirii!


Mesaje primite pe 14 Octombrie

1. Mirela, 12.05.1983, mesaj trimis pe 14 Octombrie, Situația financiară pe parcursul următoarelor două luni

În ultimele 5 zile ale acestei luni, lucrurile încep să se schimbe în bine. E de așteptat să primiți bani dintr-o sursă neașteptată și nu ca urmare a vreunui efort personal.
Pe parcursul lunii noiembrie, problemele se rezolvă, treptat. Nu vorbim despre belșug, dar e de așteptat o relativă stabilitate.


Mesaje primite pe 13 Octombrie

1. Olga, 30.09.1978, mesaj trimis pe 13 Octombrie, Ce părere are G despre mine? Sunt șanse să avem o relație?

Este o atracție trecătoare, aproape exclusiv fizică. Dacă vă doriți o aventură, șansele există. Dacă doriți o relație propriu-zisă, nu are rost să încercați nimic cu el.


Mesaje primite pe 12 Octombrie

1. Ana, 21.09.1966, mesaj trimis pe 12 Octombrie, Cum va fi dpdv financiar următoarea perioadă? Voi reuși să-mi achit datoriile și să plec în iarnă în vacanță?

Perioada 25 octombrie – 10 noiembrie e de așteptat să aducă rezolvarea multora dintre problemele dumneavoastră financiare.
E de așteptat ca banii să vină și din alte surse decât salariul.


Mesaje primite pe 11 Octombrie

1. Alina, 19.04.1981, mesaj trimis pe 11 Octombrie, În primele zile ale lui februarie 2015 am șansa unei schimbări importante în bine, la serviciu. Cum vor fi influențele astrale, în această perioadă?

Casa profesiei primește impulsuri pozitive în perioada respectivă, de la mai multe corpuri cerești. Marte vă conferă energia necesară pentru a desfășura o muncă de calitate, iar Venus și Neptun vă asigură o stare interioară plăcută, în timp ce o desfășurați. Chiron, prezent de asemenea acolo, implică învățarea unor lecții importante.
Ținând cont de toate aceste aspecte, șansele sunt de partea dumneavoastră.


Mesaje primite pe 10 Octombrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 10 Octombrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Geanus, 18.07.1971, mesaj trimis pe 10 Octombrie, Lucrez ca educatoare. În ce măsură este posibilă o schimbare a colegei de gupă cu alta, în anul școlar următor? Mulțumesc.

Sunt șanse mari ca această schimbare să se petreacă. În mod normal, actuala colegă nu va mai ocupa aceeași poziție și anul viitor.
Pentru a spori aceste șanse, e indicat un comportament caracterizat în primul rând prin sinceritate. Îi puteți spune aspectele care nu vă plac sau pe care nu le considerați în regulă, fără brutalitate, dar în mod deschis. De asemenea, evitați, pe cât posibil, implicarea în proiecte comune.


Mesaje primite pe 07 Octombrie

1. Eliza, 30.01.1963, mesaj trimis pe 07 Octombrie, O să am a doua căsătorie?

Da, există șanse mari pentru o a doua căsătorie.
Partenerul trebuie să apară destul de curând, în cel mult un an, de acum înainte.


Mesaje primite pe 06 Octombrie

1. EIS, 07.10.1963, mesaj trimis pe 06 Octombrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Eli, 15.10.1981, mesaj trimis pe 06 Octombrie, Proprietarul spune că are altă ofertă mai bună. Să renunț? Găsesc alt apartament?

Atitudinea proprietarului ascunde ceva dubios. Dacă nu vă acceptă toate condițiile, mai bine renunțați. Veți găsi alt apartament.


3. Voc, 15.10.1981, mesaj trimis pe 06 Octombrie, În ce împrejurări îl cunosc pe cel cu care mă voi căsători?

Afaceri, călătorie sau o combinație a acestor două elemente (călătorie de afaceri sau o afacere cu călătorii).


Mesaje primite pe 05 Octombrie

1. Claire, 21.01.1983, mesaj trimis pe 05 Octombrie, Ce perioadă să evit să-l caut? Să ies și cu alții? După cât timp să renunț, dacă nu mă caută sau propune întâlniri rar?

Începutul lunii decembrie este momentul în care, dacă nu dă vreun semnal clar până atunci, e mai bine să renunțați la el și să căutați pe altcineva pentru a vă petrece împreună sărbătorile de iarnă.
Dacă relația nu se va relua în aceste două luni, va rece mult timp până să mai ajungeți față în față (posibil, interval de ani).


Mesaje primite pe 04 Octombrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 04 Octombrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 03 Octombrie

1. Maria, 03.02.1988, mesaj trimis pe 03 Octombrie, Ce șanse sunt să îmi petrec Revelionul împreună cu George?

Șanse mari. Veți începe destul de curând să faceți planuri în acest sens și, la sfârșitul acestei luni, veți ști deja unde vă veți petrece sărbătorile împreună.


Mesaje primite pe 02 Octombrie

1. Andi, 03.10.1986, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Întrebări pe email.

Răspunsuri pe email.


2. Ela, 03.10.1968, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Întrebare pe mail.

Răspuns pe mail.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Cum va evolua relația noastră după ce îi voi trimite actele? Urmărește doar să-l ajut?

Se anunță diferite dificultăți, stres, neînțelegeri.
Într-adevăr, vă vede în primul rând ca pe un posibil ajutor. Simte că îo e greu, că are de dus o povară, și vede în dumneavoastră o persoană care l-ar putea ajuta să scape, cel puțin parțial, de probleme.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Ce fel de relație este între el și noua lui amică de pe Facebook, Mary?

Nu e nimic care să conteze, cel puțin în acest moment. Există o simpatie reciprocă, așa cum mai apar pe Facebook, dar atât.


5. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Octombrie, Ce sentimente are pentru mine Cristi, după cearta de aseară? E dispus să se implice mai mult în relația cu mine?

Cearta a determinat o schimbare, la el. Chiar dacă nu în cea mai bună modalitate, i-ați transmis ceea ce așteptați de la el, iar acum se gândește la aceste lucruri. E de așteptat să își modifice comportamentul în bine, dar va fi ceva exterior, de fațadă.


Mesaje primite pe 01 Octombrie

1. Dorian, 04.02.1980, mesaj trimis pe 01 Octombrie, Cum va evolua relația cu Elena? Sunt șanse să petrecem împreună sărbătorile de iarnă?

Există o bună compatibilitate cu ea și e de așteptat ca relația să evolueze foarte bine, destul de repede.
În aceste condiții, șansele de a petrece împreună sărbătorile de iarnă din acest an sunt mari.


2. Claudia, 06.09.1976, mesaj trimis pe 01 Octombrie, Are o altă relație în paralel? Importantă? Cum va evolua relația noastră și ce simte?

Nu are o astfel de relație. Mai degrabă, prezintă caracteristicile celui care fie a fost părăsit, fie a visat la o relație care nu s-a împlinit. Rezultă o neîncredere în sine și o dispoziție uneori proastă.
Simte un impuls spre dumneavoastră, e pe cale să apară ceva de durată, în această relație.
Pentru o evoluție așa cum vă doriți, e nevoie să fiți mai des împreună și să vorbiți deschis.


loading...

loading...
Horoscop