RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011201220132014
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2015

Mesaje primite pe 30 Decembrie

1. Diana, 04.10.1983, mesaj trimis pe 30 Decembrie, De ce C nu mă mai caută? Când voi primi vești de la el? Este serios?

Între dumneavoastră și el există deja o legătură subtilă, dar suficient de solidă pentru a justifica reluarea legăturii. Serios nu este, din moment ce nu v-a căutat, dar este de așteptat ca acest lucru să se regleze, să devină mai serios, cu timpul.
Șansele pentru reluarea legăturii sunt mai mari începând cu luna februarie 2016.


Mesaje primite pe 29 Decembrie

1. Gina, 31.12.1976, mesaj trimis pe 29 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 28 Decembrie

1. George, 16.03.2007, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Ce șanse sunt să-i revină băiețelului meu moștenirile bunicilor paterni, cu o bunică ce prezintă dezinteres pentru nepot?

Cu Jupiter în casa moștenirilor, sunt șanse foarte bune ca băiețelul dumneavoastră să beneficieze de ceea ce i se cuvine, din partea bunicilor.
Indiferent de atitudinea actuală a bunicii, lucrurile se vor schimba în timp și el va beneficia de această moștenire.


2. George, 16.03.2007, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Ce șanse sunt să obțină pensie de moștenitor, după decesul tatălui, băiețelul meu George? Cum și când? Mulțumesc.

Aspectele existente pe harta lui natală sunt favorabile, însă conjunctura astrală actuală este complicată și va rămâne astfel până la începutul anului 2018.
Astfel că e de așteptat să persiste diferite probleme și obstacole până în apropierea datei respective. Apoi, odată obținut ceea ce i se cuvine, nu vor mai exista alte probleme.


3. So, 31.12.1975, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Întrebare pe email

Așteptăm întrebarea. Nu a sosit încă, pe email.


4. Lilith, 31.12.1980, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Întrebare pe email

Așteptăm întrebarea. Nu a sosit încă, pe email.


5. Vicențiu, 09.02.1971, mesaj trimis pe 28 Decembrie, Am probleme cu șeful meu de când m-am angajat la el, de 16 ani. ne certăm, dar nu pot să mă rup de firmă. Vreau să plec și nu pot. Mă întoarce mereu.

Din punct de vedere astrologic, luna octombrie 2015 ar fi fost un moment potrivit pentru a face o schimbare majoră pe plan profesional. Posibil ca destinul chiar să vă fi administrat un șoc, pentru a vă împinge în direcția respectivă. Aspectul se va repeta în perioada aprilie-iunie 2016, când ar fi bine să faceți ceva concret în această direcție, ceva ce puteți programa încă de pe acum.
Este important ca, atunci când veți pleca, să aveți deja relativ clar în minte și ce veți face mai departe.
Mai mult ca sigur că sunt implicate și aspecte karmice între dumneavoastră și șef, dar pentru evidențierea acestora este nevoie și de data lui de naștere.


Mesaje primite pe 27 Decembrie

1. Honey, 21.01.1983, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Mai merită I o șansă după ce a dat înapoi în ultimele două săptămâni? A avut pe altcineva când a luat distanță?

Da, a avut pe altcineva în momentul în care s-a îndepărtat de dumneavoastră. În aceste condiții, greu putem spune că ar mai merita vreo șansă. Dacă i-o acordați, o faceți doar din iubire, știind că el nu o merită și că e posibil să vă rănească iar.


Mesaje primite pe 26 Decembrie

1. Livia, 19.08.1979, mesaj trimis pe 26 Decembrie, Astropartener

Zodia cu care puteți dezvolta cel mai bine o relație este Leu, adică vă potriviți cu un partener din același semn solar ca dumneavoastră.
Gemenii și Racul pot fi, de asemenea, două zodii interesante. Așadar, partenerul potrivit este născut între sfârșitul lui mai și sfârșitul lui august, favorizați fiind cei dinspre finalul acestei perioade indicate.


Mesaje primite pe 23 Decembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 23 Decembrie, În următoarea perioadă voi avea o relație sentimentală cu colega mea DAM?

Există mai degrabă indicii de răceală, decât de apropiere, în relația dumneavoastră cu DAM pentru perioada următoare.
Ținând cont de persistența blocajului, pe termen de mai multe luni, este nevoie de ceva transformări personale mai profunde, pentru a vă spori șansele. Simplele modificări ale evenimentelor și influențelor venite din exterior nu par să aducă împlinirea dorită.


Mesaje primite pe 21 Decembrie

1. Silvia, 24.07.1980, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Costi minte sau spune adevărul?

Costi nu este sincer cu dumneavoastră și este bine să fiți cât se poate de prudentă, în relația cu el. Nu mai veniți dumneavoastră cu propuneri, iar atunci când lansează el vreo invitații e recomandabil să fiți rezervată, să îl lăsați să insiste și să îi testați sentimentele și atitudinea. Cu mențiunea că e puțin probabil să descoperiți ceva care să vă mulțumească.


2. Alina, 07.12.1988, mesaj trimis pe 21 Decembrie, Cine sunt pentru Mihai?

Mihai este puternic atașat de dumneavoastră, există sentimente de iubire sinceră.
Puteți dezvolta un parteneriat de succes, este posibil acel tip de relație care aduce împlinirea unor vise și aspirații mai vechi.


Mesaje primite pe 16 Decembrie

1. Angela, 26.09.1975, mesaj trimis pe 16 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 14 Decembrie

1. Rodi, 25.03.1964, mesaj trimis pe 14 Decembrie, Ce mă așteaptă în 2016 pe plan sentimental?

2016 este un an în care sunteți îndemnată să vă ocupați mai întâi de propria persoană, de propria evoluție și stare de bine, abia apoi urmând să aibă loc evoluții majore pe plan relațional.
Ideea este să ajungeți în stadiul de a vă simți confortabil și împlinită acționând pe cont propriu. Odată atins acest nivel, se vor debloca de la sine diferite influențele pozitive și pe plan relațional.
Dimpotrivă, o abordare greșită este aceea de a considera că o relație sau un partener v-ar rezolva problemele personale.
În prima jumătate a anului este dificil de legat o relație nouă, acest lucru fiind totuși posibil în luna martie. Apoi, în a doua parte a anului, mai ales odată cu începutul toamnei, legați mai ușor prietenii și amiciții. Ulterior, una din aceste prietenii se va putea transforma în ceva mai mult decât atât.


Mesaje primite pe 08 Decembrie

1. Lori, 01.01.1970, mesaj trimis pe 08 Decembrie, Problema cu fostul loc de muncă.

Nu există influențe negative majore, pe plan profesional, pentru perioada actuală.
Frământări, probleme de comunicare și diferite „frecușuri“ pot exista, dar nu este de așteptat ca ele să aibă un efect de durată.


Mesaje primite pe 07 Decembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 07 Decembrie, Atitudinea colegei mele DAM către mine s-a schimbat în bine? Are sentimente pentru mine?

Atitudinea colegei nu s-a schimbat în bine, în perioada recentă.
Dimpotrivă, pare că ați spus sau ați făcut ceva care a deranjat-o și care a mărit distanța.


Mesaje primite pe 06 Decembrie

1. Ela, 11.12.1968, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Ela, 11.12.1968, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


3. Ana, 13.12.1974, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 05 Decembrie

1. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Există șanse pentru a relua relația în 2016 și reînvierea sentimentelor ca la început?

Există șanse, pentru noul an, pentru a vă reîntâlni și cel puțin pentru un flirt. Până în acest punct vă ajută astrele. Apoi, depinde doar de eforturile și priceperea dumneavoastră să transformați acest flirt în mai mult decât atât.


2. Lex, 13.12.1980, mesaj trimis pe 05 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 03 Decembrie

1. Alexa, 28.05.1996, mesaj trimis pe 03 Decembrie, Pot să am încredere în S? Putem avea o relație? Mai multă lume îmi spune că nu.

Există perspective bune, pentru o relație cu S. Are intenții bune, nu ascunde nimic, iar compatibilitatea e una destul de bună. Chiar dacă nu va fi neapărat iubirea vieții dumneavoastră, va fi o relație frumoasă.
În general, pe plan relațional, e mai bine să ne ascultăm propria inimă, decât sfaturile altor persoane.


Mesaje primite pe 02 Decembrie

1. Lex, 04.12.1980, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Oana, 23.08.1984, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Mă va contacta, mai fac parte din planurile lui?

E de așteptat să vă contacteze sau să primiți cât de curând vești de la el, însă acestea nu vor fi pe placul dumneavoastră. Vorbim despre o „înghețare“ a perspectivelor pentru o relație, în perioada următoare.


loading...

loading...
Horoscop