RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 20102011201220132014
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2015

Mesaje primite pe 31 Ianuarie

1. MD, 23.01.1971, mesaj trimis pe 31 Ianuarie, Voi întâlni pe cineva cu care să mă căsătoresc? Dacă răspunsul este da, cam pe când estimați? Mulțumiri!

În acest an, Saturn face trei conjuncții cu Marte, care indică tipul de bărbat de care sunteți atrasă: una a fost chiar la începutul anului, a doua va avea loc în iunie, iar a treia în luna septembrie. Aceste aspecte aduc blocaje și diferite probleme pe planul relațiilor intime, însă e vorba de dificultăți care apar pentru a fi depășite, de experiențe care, în final, sprijină dezvoltarea în domeniul respectiv. Vizate sunt așteptările pe carele aveți de la o relație și de la un bărbat, modul în care concepeți un cuplu.
Anul viitor, va fi supusă unei remodelări similare, tot sub influență saturniană, și concepția despre propria feminitate, despre ceea ce aveți de oferit într-o relație.
La sfârșitul acestor evoluții, va fi deschisă calea spre căsătorie. Deci totul ar trebui să se regleze în cel mult doi ani de acum înainte.


Mesaje primite pe 30 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


2. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Când și cum voi scăpa de situația tensionată de acasă?

Situația va rămâne efervescentă până în această vară, când lucrurile vor începe să se calmeze, treptat, de la sine.
Ar fi recomandată o mutare – ori a dumneavoastră, ori a altei persoanei cu care locuiți în prezent.


3. Lili, 15.05.1984, mesaj trimis pe 30 Ianuarie, Este J perechea mea?

Există mai multe indicii ale unei căsătorii.
Conjuncția între Venus și Nodul Nord indică o afecțiune sinceră și o atracție atât pe plan fizic, cât și la nivel sentimental. Uniunea ar fi una armonioasă și dezvoltată pe termen lung.
Apoi, fiecare persoană are Soarele în conjuncție cu Juno de pe harta natală a celuilalt – încă un indiciu de parteneriat solid, cu șanse bune de căsătorie.
Ținând cont și de alte aspecte astrale, probabil va fi nevoie mai întâi de o perioadă în care să fiți prieteni, apoi urmând să dezvoltați un cuplu împlinit în toate sensurile acestui cuvânt.


Mesaje primite pe 29 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Camy, 06.11.1962, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Sunt singur de 4 ani. Când voi avea o relație?

Treptat, lucrurile încep să se îmbunătățească, pe plan relațional. Vara acestui an va fi o ultimă perioadă, pentru mult timp de acum înainte, când se exercită o influență stresantă, care blochează relațiile.
În plus, începând cu toamna, și mai ales în luna octombrie, beneficiați de sprijinul puternic al lui Jupiter în găsirea unui partener potrivit, pe termen lung.


Mesaje primite pe 28 Ianuarie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Are cumva Ciprian ceva sentimente pentru mine sau mi se pare? Și, dacă da, va fi ceva între noi?

Are sentimente pentru dumneavoastră, deocamdată de genul unei vâlvătăi – sunt recente și destul de puternice, dar încă nu au soliditate, profunzime.
Există șanse să se nască o relație, care cu timpul să evolueze.


2. Ela, 15.09.1981, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, O să se concretizeze relația noastră anul acesta? Deoarece comunic cu el.

Relația va continua la un nivel mediu, va fi o cale de mijloc care e, de altfel, recomandată.
Astrologic, conjuncția între Nodul Nord și Lilith invită la prudență. Nu e genul de compatibilitate care să vă permită să vă aruncați cu capul înainte, în această relație.


Mesaje primite pe 27 Ianuarie

1. Marin Cătălin, 28.06.1992, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Cariera mea pe acest an.

În carieră, va continua evoluția începută în ultimii doi ani – practic, acum veți culege ceea ce ați semănat atunci.
Cu banii, se poate vorbi de o eliberare, de un progres față de anii trecuți. Doar perioada cuprinsă între 12 iulie și 24 august va fi ceva mai complicată, pe plan financiar și la muncă. Atunci e bine să fiți foarte prudent la serviciu, să nu forțați deloc lucrurile, și nici să nu încheiați tranzacții majore, decât dacă e neapărată nevoie.
Spre sfârșitul anului va apărea necesitatea de a studia un domeniu nou, pentru a face față mai bine sau chiar pentru a obține o avansare, în carieră.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 26 Ianuarie

1. MD, 23.01.1971, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, Reușesc să mă mai ridic în profesie după un examen picat? Cum? Mulțumesc.

Aveți din plin capacitatea de revenire. Influențele astrale actuale aduc blocaje referitoare la examene și muncă intelectuală, dar ele vor dispărea treptat, până la finalul acestui an. După aceea, chiar o repetare a acestui examen s-ar solda cu un rezultat mai bun.


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Care sunt intențiile lui Cosmin în ceea ce mă privește? Merită să-i acord o șansă?

Vrea să se apropie de dumneavoastră, ar fi recomandate întâlniri și o diversificare a ceea ce faceți împreună.
E nevoie de o mai mare deschidere a dumneavoastră față de el și de o concentrare pe părțile bune ale acestei relații, de încurajare inclusiv a gesturilor mărunte pe care le face, în direcția apropierii.


2. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Voi întrerupe în perioada apropiată colaborarea cu firma cu care lucrez?Dacă da, în ce condiții? Dacă nu, cum vor evolua lucrurile?

În viitorul apropiat, colaborarea va continua și chiar este posibil să apară noi perspective, noi oportunități, în relația cu această firmă.


3. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Sunt șanse să mă împac cu fostul anul acesta? Se mai gândește la mine?

Șansele de reluare a relației, la nivelul anterior, sunt foarte mici, spre zero. El se mai gândește la dumneavoastră, dar nu și la posibilitatea unui viitor împreună. O încercare în acest sens s-ar solda destul de repede cu un eșec.


Mesaje primite pe 20 Ianuarie

1. Alin, 02.09.1973, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce șanse există pentru o schimbare de job, pe parcursul acestui an?

Mici până în luna septembrie, apoi tot mai mari. Ultimele patru luni ale lui 2015 reprezintă perioada în care e bine să faceți demersurile necesare, în această direcție.


2. Maria, 02.02.1981, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Ce simte I pentru mine? Există șanse să avem o relație în viitorul apropiat?

I vă admiră și e pe punctul de a se îndrăgosti. Toate elementele sunt favorabile începerii unei relații cu el, în termen de cel mult o lună de acum înainte. E foarte probabil ca Sfântul Valentin, Dragobetele și Mărțișorul să vă găsească împreună.


Mesaje primite pe 18 Ianuarie

1. Mima, 16.01.1977, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, Vom avea o relație sentimentală sau vom fi doar colegi? Cum evoluează lucrurile între noi în 2015?

Nu e chiar partenerul perfect pentru dumneavoastră. Se poate ajunge la o relație de scurtă durată, după luna iulie a acestui an. Șansele pentru o relație pe termen lung sunt minore.


2. Ellmy, 27.01.1969, mesaj trimis pe 18 Ianuarie, S-au încheiat relațiile pentru mine? De 3 ani nu mai pot avea o relație, deși mi-ați spus că voi avea.

Din punct de vedere astral, 2012 integral și o mare parte din 2013 au fost ani în care era de așteptat nu numai să întâlniți partenerul potrivit, dar și să faceți pași importanți pre construirea unei relații pe termen lung.
În vara acestui an beneficiați de asemenea de influențe favorabile, cel mai probabil fiind vorba de o persoană pe care o cunoașteți ceva, cu care se dezvoltă o relație mai strânsă decât până acum.
Despre o reconstrucție majoră și punerea unor temelii noi în viața dumneavoastră (inclusiv posibilitatea unei căsătorii) se poate vorbi în anul 2017.


Mesaje primite pe 17 Ianuarie

1. Nora, 18.01.2015, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Întrebare

E de așteptat să cedeze, sub o formă sau alta, la această presiune a dumneavoastră.
Ține la dumneavoastră, dar este covârșit de temeri și de neîncredere în sine.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 17 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Cum va fi pentru mine anul 2015 din punct de vedere profesional și financiar?

Aveți două perioade favorabile, pe plan profesional. Prima este chiar luna ianuarie (dar intensitatea cea mai mare a influenței astrale respective deja a trecut), iar a doua este începutul toamnei, luna septembrie. Atunci, e momentul potrivit pentru a vă asuma riscuri și a încerca să faceți un pas înainte pe plan profesional – fie o schimbare de job, fie o avansare sau o mărire de salariu, o creștere a câștigurilor obținute.
Este de subliniat faptul că în acest an va trebui să vă bazați predominant pe propriile forțe – parteneriatele nu vor aduce satisfacțiile dorite, ci mai degrabă un stres permanent. Așadar, nu vă bazați prea mult pe alții, pe plan profesional!
Cu banii, o perioadă fertilă a trebui să fie luna iunie, îndeosebi în ceea ce privește câștigurile din salariu. De asemenea, decembrie e de așteptat să fie o lună bună pe plan financiar, cu venituri apărute din mai multe surse.


2. Mima, 16.01.1977, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Peste cât timp voi avea o relație serioasă și cu cine? Îl cunosc? Descriere.

Ați avut, în ultimii ani, un blocaj pe acest nivel, cauzat de tranzitul lui Saturn peste Juno natal. Aspectul va fi depășit pe parcursul acestui an, manifestându-se cu ceva mai multă putere doar pe durata verii. Apoi, încetează să se mai manifesteze, ceea ce aduce cale liberă pe plan relațional.
Cel mai probabil e să începeți o relația mai serioasă în toamna acestui an, cu o persoană pe care nu o cunoașteți în prezent. Cu o vârstă superioară celei a dumneavoastră, fizic mai degrabă slab, dar activ, cu o forță interioară deosebită. Foarte probabil, cu o poziție socială care îi asigură prestigiu.
Cu o ușoară întârziere, vă dorim La mulți ani și multe împliniri!


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Roxana, 11.06.1979, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Voi relua curând relația de iubire cu Rafael? Este el bărbatul cu care mă voi căsători?

Există mai multe elemente pe cele două hărți natale care indică posibilitatea unei relații pe termen lung și a căsătoriei. Chiar dacă uneori vă încurcați în mici amănunte sau nu vă exprimați conform cu ceea ce simțiți, în timp sunt șanse mari să formați un cuplu reușit.
E de așteptat ca el să facă planuri serioase de căsătorie începând cu ultimele trei luni ale acestui an, totul accentuându-se în anii următori. Până atunci, pot să existe suișuri și coborâșuri în relație, deci nu viitorul apropiat e cel care va aduce împlinirea.


2. Cristina Valentina, 17.10.1990, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Compatibilitate cu A

Cei doi sori în trigon, în semne de aer, indică o comunicare excelentă, faptul că fiecare îl poate înțelege foarte bine pe celălalt. Vă alimentați reciproc cu idei, pe care apoi le dezvoltați împreună. De asemenea, aveți o excelentă capacitate de adaptare la schimbări exterioare, dar și la schimbări ale partenerului.
Soarele în trigon cu Luna accentuează această armonie, evidențiind totodată faptul că cel mai important plan al relației este cel mental și al comunicării – modul în care gândurile, ideile și vorbele circulă e decisiv pentru evoluția cuplului.
Conjuncția Soare-Pluton vorbește și despre pasiune și atracție fizică, plan pe care el este cel care exercită o influență uneori de-a dreptul hipnotică.
Mai multe aspecte pe care le face Uranus avertizează asupra necesității ca fiecare să se simtă liber, în această relație. Practic, singurul scenariu în care relația e pusă în pericol este cel în care unul dintre parteneri încearcă ă controleze viața celuilalt, să îi limiteze libertatea de acțiune sau de exprimare.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. Roua, 15.01.2015, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Întrebare

Lașitatea e principala trăsătură care îl împiedică să fie fericit. A fost atât de ocupat să se acopere de o platoșă, încât s-a redus la a fi această platoșă. E conștient că nu procedează corect și, în momentele de sinceritate îi e rușine de cum se poartă. A avut acest sentiment inclusiv când v-a revăzut. Iar cadoul a fost și el o reamintire, tot în acest sens.
Crede că vă veți apropia cumva, probabil din întâmplare, pentru că nu are planuri concrete în acest sens. Dar vede o apropiere, pe viitor.


2. Alex, 12.04.1983, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, În ce zi din săptămâna viitoare e cel mai bine să mă întâlnesc cu Alina? Va accepta să fim prieteni?

Joi și vineri sunt cele mai favorabile zile, din punct de vedere astral.
Sunt mari șanse să deveniți mai apropiați și întâlnirile să aibă loc, după aceea, mai frecvent.


Mesaje primite pe 13 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Costi, 12.12.1977, mesaj trimis pe 13 Ianuarie, Ce șanse sunt să mă împac cu R în acest an?

Destul de mici. Relația pare compromisă și ar fi mai bine ca fiecare să își vadă de propriul drum. Mai ales că aveți aspecte frumoase pe harta natală, referitoare la posibilitatea unei a doua căsătorii.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. Cory, 19.04.1986, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Mă iubește Ștefan? Ce planuri de viitor are, pentru noi?

Ștefan e îndrăgostit de dumneavoastră și se gândește la un viitor împreună, pe termen lung. Ținând cont și de compatibilitatea bună existentă, șansele de căsătorie sunt mari.


2. Ein, 14.01.1963, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Întrebare pe email

Vă rugăm să retrimiteți întrebarea, pe email evannow2004@gmail.com


Mesaje primite pe 11 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Radu, 09.08.1992, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Cu cine îmi recomandați să încep o relație, cu Alina sau cu Clara?

În mod categoric, cu Clara. Compatibilitatea astrală e una foarte bună și e de așteptat să se dezvolte o relație de durată, în care amândoi să vă simțiți foarte bine.
În schimb, cu Alina ar fi mai multe probleme și nervi, decât clipe fericite.


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. Adina, 04.12.1972, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Cum mă voi descurca pe plan profesional, în acest an?

Începutul de an este mai timid și vă recomandăm ca până în februarie să nu încercați vreo schimbare sau vreo acțiune decisivă. După aceea, cu precădere în perioada martie-august, sunt deschise șanse de evoluție, fie că acestea înseamnă un job mai bun sau o poziție mai bună, o avansare în funcție, la jobul actual.
Sfârșitul anului vă va găsi pe o poziție superioară celei ocupate în prezent, poziție care va însemna și câștiguri mai mari.


Mesaje primite pe 09 Ianuarie

1. Lucica, 15.03.1980, mesaj trimis pe 09 Ianuarie, De ce a fost rece cu mine, m-a evitat Adrian Z. în preajma sărbătorilor? Nu mai are sentimente? Mai sper la continuarea relației?

A devenit nesigur de sentimentele lui, iar petrecerea sărbătorilor împreună i s-a părut un angajament prea important, față de ce simțea el. de aceea, a preferat să se retragă, însă nu e vorba de o retragere definitivă.
E de așteptat ca relația să mai cunoască, și pe viitor, perioade însorite.


Mesaje primite pe 08 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


2. Adriana, 17.10.1981, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Cum va evolua relația cu D în anul 2015?

Este un an de creștere a acestei relații, un an în care atât dumneavoastră, cât și el, deveniți tot mai conștienți de importanța pe care celălalt o are în viața proprie.
Luna cea mai favorabilă pentru evoluția relației este iulie, cu aspecte bune pentru amândoi, pe plan relațional (pentru el mai ales în prima parte a lunii, pentru dumneavoastră mai ales în a doua parte a lunii).


Mesaje primite pe 06 Ianuarie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Marian, 18.07.1969, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Ce șanse are relația mea cu Iulia să evolueze? Ne vom căsători?

Există atracție reciprocă, armonie și șanse pentru o relație durabilă.
Există, de asemenea, indicii pentru posibilitatea unei căsătorii.
Așadar, din punct de vedere astral, totul este în regulă, cu o singură mențiune: vă confruntați cu unele blocaje pe plan relațional, care vor dispărea în toamna acestui an. Tocmai de aceea, ar fi indicat să nu încercați să faceți pași decisivi înainte de data respectivă.


3. Roxana, 11.06.1979, mesaj trimis pe 06 Ianuarie, Mă mai iubește Rafael încât să ne împăcăm? E poate să fiu acum însărcinată?

Rafael vă iubește în continuare, sentimentele lui pentru dumneavoastră sunt suficient de puternice pentru a vă permite să sperați într-o împăcare. Orice crize ar fi existat în trecut, sunt șanse mari să le depășiți împreună.
Din punct de vedere al influențelor astrale, în perioada actuală sunt șanse destul de mici să rămâneți însărcinată.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. Bogdan, 02.10.1974, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Întrebare pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspuns pe email.


2. Ema, 12.02.1988, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Cum va evolua relația cu M, în 2015?

Relația cu M. se va dezvolta mult, pe parcursul acestui an. Compatibilitatea bună e dublată de influențe astrale favorabile pe plan relațional, pentru amândoi. Puteți chiar să faceți planuri pentru pași mai importanți în relație: căsătorie, mutarea împreună, un copil.


3. Anca, 24.07.1985, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Ce șanse sunt pentru o relație în viitorul apropiat cu Ionuț?

Compatibilitatea astrală este una bună, peste medie, permițând dezvoltarea unei relații.
De asemenea, influențele care se manifestă în prezent vă sunt favorabile, astfel că e de așteptat să apară și să se dezvolte sentimente reciproce puternice, cât de curând.


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Anica, 31.05.1960, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Astro-profesie

Perioada ianuarie-august e bine să o dedicați pregătirii personale – fie unor cursuri de calificare, învățării unui domeniu nou, necunoscut până acum, fie aprofundării cunoștințelor într-un domeniu în care ați mai lucrat.
Pentru o slujbă pe placul dumneavoastră, inclusiv din punct de vedere al câștigurilor obținute, în septembrie 2015 începe o perioadă favorabilă care va dura până în vara anului viitor, 2016.
Pentru afaceri, 2015 e un an mai degrabă neutru – astrele nici nu vă favorizează, nici nu vă defavorizează, pe acest plan.
Ca domenii de activitate, sunt recomandate cele care au legătură directă fie cu pământul (precum agricultura sau orice altceva implică produse din sol și subsol), fie cu banii (domeniul bancar fiind favorizat).


Mesaje primite pe 01 Ianuarie

1. Ioana, 13.08.1958, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Feng-Shui

Direcția cea mai favorabilă este, pentru dumneavoastră, estul. E recomandabil să vă orientați scaunul de la birou, canapeaua sau fotoliile pe care stați mai mult timp acasă astfel încât să stați cu fața spre est. De asemenea, e recomandabil să dormiți cu fața spre răsărit. Această poziție e bună îndeosebi pentru a atrage prosperitatea.
Pentru sănătate, cea mai bună poziție este sud-estul. Pentru relații amoroase, poziția favorabilă este nordul, iar pentru liniște, sudul.
În schimb, trebuie evitate următoarele patru puncte cardinale: vest, sud-vest, nord-vest și nord-est.


2. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Am șanse să ajung să lucrez în Franța anul acesta? E un loc bun pentru mine?

Ideal ar fi să așteptați până în 2016, pentru a face acest pas.
În prezent, există unele influențe potrivnice, a căror acțiune va înceta la sfârșitul lui decembrie 2015.
Dincolo de această perioadă de relativ blocaj, harta dumneavoastră natală indică posibilitatea succesului în străinătate.


3. O., 27.01.1977, mesaj trimis pe 01 Ianuarie, Ce șanse sunt ca relația mea cu R să evolueze în bine? Ne vom căsători?

Există oportunități bune pentru o relație dezvoltată pe mai multe planuri, inclusiv pe cel amoros. Aspectele de pe cele două hărți natale se îmbină armonios și indică posibilitatea formării unui cuplu pe termen lung.
Ținând cont și de faptul că Jupiter îi activează lui casa iubirii pe parcursul acestui an, e de așteptat ca relația să evolueze, într-adevăr, în bine.
Căsătoria este probabilă, dar nu în curând – ar fi necesară o dezvoltare a relației timp de măcar 3 ani, până să faceți acest pas.


loading...

loading...
Horoscop