RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012201320142015
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE, 2016

Mesaje primite pe 31 Decembrie

1. Ea, 31.01.1991, mesaj trimis pe 31 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 27 Decembrie

1. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Va exista o relație intimă, de iubire și mai mult dacă se poate, cu CO? Îmi place f mult de el, consider că avem multe lucruri în comun.

Relația este mult mai potrivită pentru o prietenie, pentru eventuale colaborări în diferite domenii (de exemplu pe plan profesional), decât pentru a se transforma în ceva romantic.
E mai bine să lăsați lucrurile așa cum sunt acum, decât să puneți o presiune care mai degrabă ar dăuna relației.


2. Cris, 18.09.1972, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Va exista o relație intimă, de iubire și mai mult dacă se poate, cu CO? Îmi place f mult de el, consider că avem multe lucruri în comun.

Relația este mult mai potrivită pentru o prietenie, pentru eventuale colaborări în diferite domenii (de exemplu pe plan profesional), decât pentru a se transforma în ceva romantic.
E mai bine să lăsați lucrurile așa cum sunt acum, decât să puneți o presiune care mai degrabă ar dăuna relației.


3. Ana, 15.09.1981, mesaj trimis pe 27 Decembrie, Își dorește Bibi să ne cunoaștem și să începem curând o relație stabilă? Sau trebuie să stau de vorbă cu el despre noi?

Bibi nu este pregătit pentru o relație cu dumneavoastră, în prezent nu își dorește acest lucru. E temător, simte că nu își poate asuma responsabilități, va fi greu să îl urniți în această direcție chiar dacă stați de vorbă cu el. mai are nevoie de timp.


Mesaje primite pe 25 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 25 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 22 Decembrie

1. Teo, 16.01.1977, mesaj trimis pe 22 Decembrie, Cum va evolua relația cu PI după perioada tensionată dintre noi, de ce s-a oferit să mă ajute? Vom fi împreună sau are pe alta?

Își dorește o normalizare a relației cu dumneavoastră, să nu mai existe conflicte, să depășiți lucrurile și vorbele grele din trecut.
În ceea ce privește posibilitatea unei relații, este destul de indecis. Nici el nu știe ce își dorește, nu are pe alta dar se gândește și la o astfel de variantă. Lucrurile trebuie luate treptat, deocamdată trebuie să petreceți mai mult timp împreună și să vorbiți deschis pe această temă.


Mesaje primite pe 20 Decembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 20 Decembrie, Am făcut cadouri colegei DAM de Sf. Nicolae și de Crăciun. Am avansat către relație?

Cadoul de Crăciun a fost mai bine țintit și mai apreciat, comparativ cu cel de Moș Nicolae.
În prezent, ea are mai degrabă reproșuri pentru dumneavoastră, decât tendințe de apropiere. Probabil că – dincolo de cadouri – ați făcut altceva cu care ați supărat-o, în perioada recentă.
În acest an, cele mai mari șanse de apropiere sunt, la o scară mai redusă, în ianuarie și februarie și, mai accentuat, pe durata verii.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 20 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 11 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 11 Decembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 09 Decembrie

1. Marianna, 13.08.1967, mesaj trimis pe 09 Decembrie, Compatibilitate cu Radulian

Relația dumneavoastră cu Radulian este una complexă, cu destul de multe provocări și probleme, care pot fi însă depășite. Există perspective pentru o relație pe termen lung, există de fapt ceva care vă ține împreună (sau vă readuce împreună, când apar separări) și vă determină să încercați să vă dezvoltați, să construiți ceva împreună.
Începutul relației, dar și al fiecărui proiect comun, este mai dificil. Apoi însă, pe măsură ce insistați și faceți eforturi comune, acestea încep să înregistreze succes.
Dumneavoastră îl puteți ajuta pe el să câștige mai multă încredere în sine, să acționeze mai hotărât, să își pună în valoare calitățile și să aibă parte de recunoașterea publică a acestora.
La rândul său, și el vă poate ajuta să vă simțiți mai puternică, să vă dați seama ce vreți cu adevărat și să luptați pentru împlinirea acestor dorințe, indiferent ce spun persoanele din jur.
Probleme pot să apară din ceea ce dumneavoastră considerați preferințe sau hobby-uri mai ciudate ale lui. Nu va renunța la acestea, rămâne să vă obișnuiți cu ele, să îl lăsați să se manifeste cum crede de cuviință. De asemenea, mai trebuie lucrat la comunicare, la armonizarea acesteia: dumneavoastră sunteți uneori prea incisivă, iar el are dă uneori impresia de neseriozitate.
Dar, repet, cu răbdare și eforturi comune, relația se poate dezvolta pe termen lung.


Mesaje primite pe 07 Decembrie

1. Andreea, 04.01.1986, mesaj trimis pe 07 Decembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 06 Decembrie

1. Elena, 01.11.1980, mesaj trimis pe 06 Decembrie, Ce șanse are noua mea afacere? E mai bine să colaborez cu D sau mă voi descurca singură?

Colaborarea cu se va dovedi folositoare, pentru această afacere. După mai multe luni cu rezultate amestecate, deloc spectaculoase, e de așteptat ca lucrurile să se îmbunătățească semnificativ în aprilie sau mai anul viitor.


Mesaje primite pe 05 Decembrie

1. Adrian, 13.12.1982, mesaj trimis pe 05 Decembrie, S. A. a fost influențată să se despartă de mine? Mai are sentimente pentru mine? Vom fi împreună?

Nu a fost influențată decisiv, ea a luat această hotărâre. Au fost persoane care i-au sprijinit și încurajat decizia, însă nu ele au avut rolul esențial.
Ea nu v-a uitat, mai există momente în care se gândește la dumneavoastră. Ar fi dispusă să reia relațiile doar în condițiile în care v-ați schimba, în care ați acționa conform unor dorințe ale ei pe care cred că deja le cunoașteți. Dorește mai multă atenție și respect.


Mesaje primite pe 04 Decembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 04 Decembrie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 02 Decembrie

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 02 Decembrie, Pot avea cu Cătă o relație serioasă de viitor? Este atras de mine? Care îi sunt intențiile în ceea ce mă privește?

Există șanse bune să construiți o relație pe termen lung cu Cătă. Este atras de dumneavoastră, vă place, dorește și el acest lucru. nu și-a făcut încă planuri mai serioase, pe termen lung. Trebuie să o luați treptat, pas cu pas.


loading...

loading...
Horoscop