RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012201320142015
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - SEPTEMBRIE, 2016

Mesaje primite pe 29 Septembrie

1. Mady, 06.10.1986, mesaj trimis pe 29 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 28 Septembrie

1. Ioana, 28.06.1989, mesaj trimis pe 28 Septembrie, Există șansa ca fostul meu prieten Robert să se reîntoarcă la mine?

Sunt șanse mari ca Robert să se întoarcă la dumneavoastră și relația să fie reluată.


2. Gabriela, 27.10.1982, mesaj trimis pe 28 Septembrie, Când o să îmi găsesc jumătatea în dragoste?

Cele mai mari șanse sunt în perioada septembrie 2017-martie 2018. Apoi, mai este o perioadă favorabilă și în ultimele luni ale lui 2018.


3. Roxana Andreea, 14.05.1998, mesaj trimis pe 28 Septembrie, Ce mă așteaptă în plan profesional?

Ținând cont de vârstă, bănuiesc că doriți un răspuns pe termen lung, nu neapărat pentru perioada prezentă.
Conjuncția Venus-Mijlocul Cerului de pe harta natală indică o nevoie puternică de a fi apreciată, admirată și chiar iubită – nu numai de câteva persoane apropiate ci, pe cât posibil, de toată lumea care vă cunoaște. Și veți căuta să obțineți acest lucru inclusiv prin intermediul profesiei. Vi se potrivește o slujbă în care să fiți vizibilă și rezultatul a ceea ce faceți să fie vizibil pentru cât mai multă lume, deci nu o muncă seacă, închisă într-un birou.
Se remarcă, de asemenea, faptul că puteți obține rapid rezultate bune, începuturile unui proiect sunt momente favorabile, în care dați tot ce aveți mai bun. Cu timpul, va trebui să învățați să prelungiți această capacitate de performanță, să vă păstrați motivația și entuziasmul pe termen mai lung.
Vi se potrivesc profesii mai degrabă masculine sau în care majoritatea angajaților sunt bărbați. Cu timpul, veți ajunge să ocupați poziții de conducere și de răspundere, având o evoluție profesională cu un progres aproape continuu, pe termen lung.


4. Elena, 05.04.1971, mesaj trimis pe 28 Septembrie, Fiul meu este dependent de droguri. Eu m-am mutat în Anglia și doresc să vină și el aici. Voi avea aceleași probleme cu el?

Simpla mutare nu îi va schimba obiceiurile și nu îi va vindeca dependența. Îi poate fi însă de folos, e mai bine să vă aibă pe dumneavoastră alături și, de asemenea, să aibă ceva de făcut acolo. Deci ar trebui adus cu condiția să muncească, să aibă o activitate zilnică.


Mesaje primite pe 27 Septembrie

1. Teddy, 15.04.1976, mesaj trimis pe 27 Septembrie, Astropartner

Deși Astropartener presupune doar un răspuns referitor la zodiile care vi se potrivesc (după cum se poate vedea aici: http://www.clubmistic.ro/54/CONSULTATII-PRIN-SMS-LA-NUMARUL-1330---ASTROLOGIE-TAROT/65), ne-ați trimis două date de naștere, ceea ce ne face să credem că, de fapt, serviciul care vă interesează este Astrorelație – o scurtă analiză a compatibilității cu Maria.
Soarele de pe cele două hărți natale se află în opoziție, ceea ce este indiciul unei relații dificile. Această opoziție nu este singulară, ci este completată de alte două opoziții făcute de Soarele dumneavoastră cu planete de pe harta ei, arătând că vă plasați frecvent pe poziții opuse, că nu puteți ajunge la un numitor comun decât cu efort, după discuții și compromisuri.
Cele două Luni se află în conjuncție. Chiar dacă aceasta este destul de slabă, reglează totuși lucrurile pe plan emoțional, vă face să simțiți la fel diferite situații și evenimente, ceea ce înlesnește comunicarea.
Pe partea fizică a relației, aspectele sunt predominant stresante, problematice.
În concluzie, compatibilitatea e una medie, cu destule aspecte stresante, care pot fi depășite doar cu răbdare și cu implicare de ambele părți.


Mesaje primite pe 26 Septembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Până la sfârșitul anului mă pot apropia de colega DAM pentru a forma un cuplu?

Este de așteptat ca ea să fie mai receptivă în prima jumătate a lunii decembrie. Atunci puteți încerca, eventual vă puteți gândi de pe acum la un cadou potrivit, de Moș Nicolae.


2. Ela, 29.09.1968, mesaj trimis pe 26 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 25 Septembrie

1. Eric, 22.12.1990, mesaj trimis pe 25 Septembrie, M-am certat cu prietena mea C. Ne vom împăca?

Sunt șanse foarte mari să reluați relația, să vă împăcați. Dumneavoastră sunteți cel care a greșit, așa că se cuvine să recunoașteți acest lucru. mai lăsați-o câteva zile apoi, spre sfârșitul acestei săptămâni, cereți-vă scuze și veniți cu o propunere de împăcare, dublată eventual de o surpriză – puteți merge undeva împreună, de exemplu, în week-end.


2. Marcel, 14.08.1988, mesaj trimis pe 25 Septembrie, Mi se potrivește o profesie în turism?

Depinde despre ce profesie este vorba. Dacă implică relații cu publicul și cere abilități de comunicare, nu vi se potrivește. E preferabilă o slujbă de birou, în care lucrați pe cont propriu, fără a fi deranjat prea des de alte persoane.


3. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 25 Septembrie, După nunta din București, s-a schimbat colega DAM pentru o relație? Mă pot apropia de ea?

Un progres a existat, dar prea mic, insuficient pentru ca ea să reacționeze pozitiv la o tentativă de apropiere. Este rece, în această perioadă, analizează lucrurile cu un spirit critic foarte dezvoltat, atentă mai mult la lipsurile, decât la meritele persoanelor din jur, inclusiv ale dumneavoastră.


Mesaje primite pe 23 Septembrie

1. Adina, 11.07.1978, mesaj trimis pe 23 Septembrie, Ce simte V pentru mine?

V vă place, este tot mai atras de dumneavoastră și se gândește la perspectiva unei relații de durată. Este momentul potrivit pentru a face un pas înainte, pentru a spori apropierea.


Mesaje primite pe 21 Septembrie

1. Octavian, 02.06.1992, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Ce simte colega mea D pentru mine? Va accepta propunerea mea de prietenie?

Nu este tocmai persoana potrivită pentru a începe o relație. Cel mai bine este să nu faceți această propunere, deoarece nu ați obține altceva decât un refuz. Refuz întemeiat, din moment ce compatibilitatea este una slabă.
E preferabil să vă orientați spre alte fete.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 21 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 20 Septembrie

1. Mady, 26.09.1986, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Valerica, 08.11.1980, mesaj trimis pe 20 Septembrie, Marcel se va însura cu mine când se întoarce din străinătate?

Da, sunt șanse foarte mari să deveniți soția lui. Există sentimente frumoase, există o bună compatibilitate, aveți tot ce vă trebui pentru a fi împreună pe termen lung, în cadrul unei căsătorii.


Mesaje primite pe 19 Septembrie

1. Roxana Andreea, 14.05.1998, mesaj trimis pe 19 Septembrie, Ce mă așteaptă în plan sentimental? O să se mai întoarcă Alexandru la mine?

Sunt șanse minime ca Alexandru să se mai întoarcă. Chiar și în cazul improbabil în care ar face-o, relația tot nu ar mai reveni la nivelul de odinioară.
În schimb, puteți cunoaște pe cineva chiar la începutul lunii octombrie, cu care apoi să începeți o nouă relație.


Mesaje primite pe 16 Septembrie

1. Adriana, 26.09.1968, mesaj trimis pe 16 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Ela, 26.09.1968, mesaj trimis pe 16 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 16 Septembrie, De ce mama lui Daniel caută compania mea, cu toate că îmi face multe răutăți și nu mă agreează? Ce urmărește?

Pur și simplu, să vă aibă sub ochi, să știe ce faceți, să simtă că – dacă nu deține controlul, cum i-ar plăcea – este măcar informată.
De asemenea, nu trebuie neglijat nici faptul că uneori se simte singură, e „nevorbită“, cum s-ar zice. Puteți folosi aceste momente petrecute împreună pentru a-i schimba în bine părerea față de dumneavoastră.


Mesaje primite pe 15 Septembrie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 15 Septembrie, Ce șanse am să iar examenul de gradul 2 dacă mă înscriu luna viitoare?

Aspectele sunt bune, cu un Mercur bine susținut care sprijină activitatea intelectuală, dar și examenele, testele, verificările, inspecțiile. Marte, responsabil cu acțiunea, primește de asemenea influențe de bun augur, astfel că pasul merită făcut, în octombrie 2016.


2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 15 Septembrie, Cum va merge fetița cu școala? Am făcut rău că am dat-o mai devreme la școală?

Într-adevăr, conjunctura nu a fost una prea bună pentru a începe școala. Mai era loc de joacă, de strâns legături cu dumneavoastră, cu familia, cu ea însăși, înainte de a fi „aruncată“ în lume. Vor exista dificultăți de adaptare, nu foarte mari, dar pe o durată mai lungă. Cu timpul, însă, le va depăși fără probleme și fără sechele.
Ce e important e să nu o grăbiți cu sarcinile de la școală și să îi arătați afecțiunea de care are nevoie.


3. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 15 Septembrie, Cum voi face față noilor schimbări profesionale? Cum să coordonez oameni mai mari ca mine cu 10-15 ani?

Schimbarea a venit la momentul potrivit și veți face față fără probleme deosebite, noi posturi și noilor îndatoriri.
Cu Mijlocul Cerului activat și susținut de Saturn, într-un trigon care vă influențează pe durata acestei toamne, veți fi privită și acceptată drept o autoritate, inclusiv de către persoane mai în vârstă. Aveți calitățile necesare pentru a face față, iar acum sunteți ajutată de conjunctura astrală să le manifestați.


Mesaje primite pe 14 Septembrie

1. Lori, 17.03.1973, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Ce vrea să spună el cu această remarcă?

Își pregătește terenul în vederea unei eventuale relații. Acel „dacă“ este pus incorect în afirmație, deoarece exact asta se întâmplă: el a început deja să simtă ceva pentru dumneavoastră și testează terenul.


2. Ema, 09.04.1951, mesaj trimis pe 14 Septembrie, Eclipsa de Lună în zodia Pești (16.09.2016) ce probleme negative îmi aduce?

Eclipsa de Lună care are loc vineri seara, începând cu ora 20:55, vă poate afecta relațiile cu persoanele apropiate, din familie. Este important să vă deschideți față de acestea, să purtați o discuție sinceră, în care fiecare să spună ce dorește și ce părere are despre celălalt. Nu va fi neapărat o experiență plăcută, dar va elibera din tensiunile acumulate, iar după aceea fiecare persoană implicată se va simți mai bine.
Nu trebuie să dați crezare criticilor pe care persoane din afara familiei le aduc unor membri ai familiei. A pune părerea altora în fața propriilor sentimente și legături cu cei dragi ar fi o eroare gravă.


Mesaje primite pe 12 Septembrie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 12 Septembrie, Este o idee bună să o însoțesc pe colega mea DAM la o nuntă în București? Ne-ar apropia?

Ideea este bună și ar contribui la o mai mare apropiere. Bineînțeles, va conta și modul în care vă veți comporta, la momentul respectiv. Dar, într-adevăr, ar fi de folos.


2. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 12 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 11 Septembrie

1. G, 15.09.1987, mesaj trimis pe 11 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 09 Septembrie

1. MC, 15.09.1969, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Adriana, 15.09.1968, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


3. Cora, 29.10.1988, mesaj trimis pe 09 Septembrie, Bogdan este atras de mine? Ne vom apropia, în perioada următoare? Vom avea o relație?

Bogdan este atras de dumneavoastră și este interesat de o relație. e de așteptat ca lucrurile să evolueze rapid în această direcție și, în maxim o lună, să fiți deja împreună.


Mesaje primite pe 08 Septembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 08 Septembrie, Întrebări pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 07 Septembrie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 Septembrie, De ce nu sunt agreată de mama lui Daniel și de sora lui? Mulțumesc.

Mama lui Daniel vă consideră inferioară fiului ei sau ei însăși, consideră că nu sunteți suficient de bună pentru el, inclusiv din punct de vedere al statutului social. Probabil ea avea dintotdeauna anumite vise în ceea ce privește eventuala noră și nu corespundeți acestor vise.
Sora nu e atât de pornită împotriva dumneavoastră, ați putea ajunge să vă înțelegeți.
De fapt, ambele îl lasă, totuși, pe el să decidă, nu sunt extrem de cicălitoare, în ceea ce vă privește.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 Septembrie, Ce minciuni a zis de mine fratele meu lui Daniel și ce părere are despre mine, după această discuție?

Nu i-a spus mai nimic concret, dar i-a sugerat că nu vă cunoaște așa bine cum crede și că ar trebui să încerce să afle mai multe despre dumneavoastră. I-a transmis că îi arătați doar o latură din ceea ce sunteți și că există și lucruri pe care le țineți ascunse.
Cu toate acestea, Daniel nu a fost prea impresionat, nu a pus mare preț pe vorbele lui.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 Septembrie, Ce șanse am să mă căsătoresc cu Daniel anul viitor? Mulțumesc.

Șansele de căsătorie pentru anul viitor sunt mici. Nu este perioada potrivită.


4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 07 Septembrie, Ce sentimente are pentru mine în acest moment Daniel?

Are sentimente pozitive, vă iubește, dar nu la fel de mult pe cât îl iubiți dumneavoastră pe el.
În trecutul recent, a fost ceva care l-a supărat, l-a făcut să se distanțeze puțin de dumneavoastră.


5. Adriana, 15.09.1968, mesaj trimis pe 07 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 05 Septembrie

1. Roxana Andreea, 14.05.1998, mesaj trimis pe 05 Septembrie, Ce mă așteaptă în viitorul apropiat?

În primul rând, apar îmbunătățiri în ceea ce privește comunicarea și interacțiunile sociale. Primiți vizite, dar și invitații, faceți mai multe drumuri, sunteți mai integrată decât de obicei în viața celor din jur – nu neapărat persoane apropiate, cât un grup mai larg de prieteni, colegi, cunoștințe.
Apoi, treptat, accentul care spre relația cu familia, cu rudele, care va cunoaște o îmbunătățire tot mai pronunțată. De asemenea, vă preocupați mai mult de propria locuință și de tot ce are legătură cu ea.
Ca stare interioară, de zi cu zi, sunteți destul de tulburată, neliniștită, deși, dacă stați să analizați lucrurile, nu există motive serioase, majore, de îngrijorare.
E o perioadă pe care e preferabil să o folosiți pentru a cunoaște oameni noi, a încerca lucruri noi, a fi, în general, deschisă spre nou. De asemenea, activitățile intelectuale, de învățare, sunt bine aspectate.


2. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 05 Septembrie, După discuția cu colega DAM, s-a schimbat ceva pentru a fi împreună? Se gândește la altul?

Nu s-a schimbat mare lucru după această discuție. Ea are o atitudine crispată, reținută, față de dumneavoastră.
Nu există nici preocupări ale ei nici pentru o relație serioasă cu un alt bărbat.


Mesaje primite pe 04 Septembrie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 04 Septembrie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Cosmin, 19.03.1990, mesaj trimis pe 04 Septembrie, A mai simte ceva pentru fostul ei iubit? Pot să am încredere în ea?

Relația lor e moartă și îngropată, fără șanse de a mai fi reluată, pe viitor. Ea nu mai are niciun fel de sentimente pentru fostul iubit, nu aveți de ce să vă faceți griji.
Merită încrederea dumneavoastră și puteți avea o relație frumoasă, de acum înainte.


3. Andreea, 14.09.1986, mesaj trimis pe 04 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 03 Septembrie

1. Alina, 14.09.1986, mesaj trimis pe 03 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 02 Septembrie

1. Elena, 01.03.1959, mesaj trimis pe 02 Septembrie, Se mai pot împăca A și E? Relația lor va reveni la zile mai bune?

Există șanse de împăcare, dar nu pentru viitorul apropiat. Până la sfârșitul acestui an, chiar ar fi preferabil să stea departe unul de celălalt.


2. Mady, 14.09.1986, mesaj trimis pe 02 Septembrie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 01 Septembrie

1. Adina, 11.06.1979, mesaj trimis pe 01 Septembrie, Pot să mai sper să mă mărit și să am copii?

Există mai multe indicii, pe harta dumneavoastră natală, ale apariției unui copil dintr-o relație neconvențională și neconsfințită prin acte. Așadar, este mult mai probabil ca un copil să apară în afara căsătoriei.
Există și șanse de a dezvolta o relație pe termen lung, însă, cel mai probabil, nu va fi oficializată.


2. Rox, 11.06.1979, mesaj trimis pe 01 Septembrie, Să mai încep o relație cu R? Ce sentimente are pentru mine? Este el partenerul meu pentru căsătorie?

Merită să încercați în continuare să construiți o relație cu R. Compatibilitatea este bună și există mai multe indicii ale unei căsătorii. Există într-adevăr obstacole, dar nu din acelea care să nu poată fi depășite. Aveți posibilități frumoase de evoluție comună, împreună.


loading...

loading...
Horoscop