RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012201320142015
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MARTIE, 2016

Mesaje primite pe 31 Martie

1. Anca, 01.04.1967, mesaj trimis pe 31 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Ana, 16.01.1977, mesaj trimis pe 31 Martie, De ce s-a răcit brusc relația cu P? Are pe alta? Va face un pas spre împăcare? Care? Ce va fi cu noi? Îi pare rău că m-a supărat?

A fost implicată o altă femeie, pentru care el a avut unele sentimente, neîmpărtășite de ea. Atracția manifestată de el nu a găsit împlinirea pe care și-o dorea.
Începe să regrete modul în care s-a comportat cu dumneavoastră și e de așteptat să fac un pas spre împăcare. Relația are toate șansele să se reia, după această perioadă de criză.


Mesaje primite pe 30 Martie

1. Eva, 15.10.1981, mesaj trimis pe 30 Martie, Ce urmează pentru mine în dragoste? Mă simt blocată în această privință, nu am făcut progrese de foarte mult timp.

Între noiembrie 2016 și noiembrie 2018, vor fi destule evenimente pe plan relațional, care vă vor face să uitați de blocajul actual.
Va exista o deschidere suplimentară, spre și dinspre dumneavoastră, și o relație frumoasă, care se va dezvolta treptat.


2. Eva, 15.10.1981, mesaj trimis pe 30 Martie, Am nevoie de o schimbare radicală în viața mea. Urmează o astfel de schimbare în perioada următoare?

Blocajele pe care le simțiți pe mai multe planuri au o explicație, din punct de vedere astrologic. În ultimii ani, planete dumneavoastră natale (concentrate în proporție de 80% în numai trei zodii) au primit influențe majore din partea lui Saturn, o planetă cu un rol mai degrabă inhibant și temporizator. Perioada nu a fost risipită, deoarece ați făcut progrese în interior și ați dobândit o înțelegere nouă.
În schimb, Jupiter, planetă dinamică și care îndeamnă la dezvoltare și manifestare fiecare planetă pe care o activează, a fost mai degrabă inactiv, pe harta dumneavoastră natală.
Situația se va schimba radical, în perioada următoare. Începând din toamna acestui an, acțiunea lui Saturn devine tot mai diluată, astfel că dispar multe presiuni, obstacole și surse de stres.
În paralel, începând tot cu toamna și iarna acestui an, Jupiter începe să își exercite treptat influența asupra planetelor natale importante, inaugurând astfel o perioadă de 3-4 ani în care vor fi schimbările radicale și progresele pe care vi le doriți.


3. Eva, 15.10.1981, mesaj trimis pe 30 Martie, Când reușesc să îmi iau casă? Mă străduiesc de mult și mă simt foarte blocată. Urmează ceva bun în acest sens în perioada următoare?

E puțin probabil să reușiți în acest an, deoarece există, până în decembrie, diferite blocaje pe plan financiar și al tranzacțiilor majore, cum este și o cumpărare de casă.
Abia începând cu anul viitor apar influențe mai bune, însă și atunci e posibil să considerați că alte aspecte și domenii ale vieții sunt mai importante decât cumpărarea casei, care ar putea fi amânată cu câțiva ani.


Mesaje primite pe 28 Martie

1. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 28 Martie, Ce simte R pentru mine, ce gânduri are?

Este atras de dumneavoastră, are sentimente pozitive, frumoase. La acest nivel, emoțional, totul este în regulă.
Pe plan intelectual însă, ca gânduri, sunt destule îndoieli și controverse. Aveți opinii diferite în mai multe privințe – inclusiv în modul care vedeți o relație – ceea ce îi creează incertitudini.


Mesaje primite pe 27 Martie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 27 Martie, A avut vreun impact discuția cu colega DAM? Va evolua sentimental relația noastră?

Discuția a adus un plus de deschidere și bună-voință față de dumneavoastră.
Apropierea nu este încă suficientă pentru ca relația de colegialitate să se transforme într-una romantică, de iubire. Dar sunt perspective pentru a îmbunătăți, treptat, comunicarea.


2. Carmen, 01.05.1985, mesaj trimis pe 27 Martie, Când fac nunta cu Dumitru?

Ținând cont de aspectele de pe harta dumneavoastră natală, lunile august și septembrie ale acestui reprezintă o perioadă foarte potrivită pentru a programa nunta.


Mesaje primite pe 26 Martie

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 26 Martie, Ciprian a mai fost însurat? Dacă da, care a fost motivul despărțirii? Are cumva și copil? Momentan are pe cineva?

Ciprian nu a fost căsătorit, se pare că a refuzat să facă acest pas, deși discuții sau posibilități au existat, în acest sens. A avut și are în continuare rețineri, în ceea ce privește căsătoria.
Nu are în prezent o legătură care să conteze – cel mult aventuri ocazionale.
Pentru mai multe amănunte, avem nevoie și de data lui de naștere.


2. Ciprian, 28.03.1980, mesaj trimis pe 26 Martie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 23 Martie

1. Diana, 19.02.1997, mesaj trimis pe 23 Martie, Mă iubește E? Vom avea o relație? Ce părere are despre mine?

E este atras de dumneavoastră, însă, la rândul său, nu e deloc lămurit ce simțiți pentru el. Dați-i un semn că vă este simpatic și asta îl va face să se apropie.
Sunt șanse mari să aveți o relație în această primăvară.


2. Mihaela, 16.12.1976, mesaj trimis pe 23 Martie, Karma

În existențele trecute, ați fost concentrată pe planul material, reușind să obțineți satisfacție în ceea ce privește profesia, banii și proprietățile. Acum, are loc, pe parcursul existenței actuale, o schimbare a centrului de greutate înspre partea spirituală a lucrurilor. Banii rămân importanți, însă îi câștigați în măsura în care sunteți dispusă să îi și împărțiți, să permiteți ca și alte persoane să profite de pe urma câștigurilor dumneavoastră. Altfel, vor apărea blocaje pe acest plan.
Spiritualitatea și religia vor câștiga, treptat, mai multă importanță. Aveți nevoie de scurte perioade de singurătate, de a fi cu propriile gânduri și emoții, pentru a vă da seama ce aveți de făcut în momentele mai importante din viață.
În prezent și până în februarie 2017, traversați o perioadă în care e bine să începeți noi proiecte și activități. Aceste proiecte pe termen lung demarate acum vor avea un început mai degrabă greoi, însă în timp vor evolua foarte bine. Deci, schimbarea este recomandată!
Studiile la un nivel cât mai avansat precum și cunoașterea altor țări și culturi vă vor fi mereu de folos pentru a progresa în viață.


Mesaje primite pe 22 Martie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 22 Martie, Am acceptat să merg cu colega DAM la București, ce să fac să ne fie bine?

Încercați să îi arătați latura dumneavoastră sensibilă, vorbind despre sentimente, dorințe, hobby-uri – dar nu față de ea, despre ceea ce simțiți în general, în diferite împrejurări. Chiar dacă la momentul respectiv va face unele glume sau ironii, va rămâne o urmă din ceea ce spuneți – se va gândi după aceea la sentimentele dumneavoastră.
În ceea ce privește scopul concret pentru care mergeți la București, e nevoie de maximă seriozitate și de o abordare conservatoare, fără vreo idee deosebită.


Mesaje primite pe 21 Martie

1. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 21 Martie, Cum va fi și cum va evolua relația cu Radu?

Ținând cont de influențele care se exercită în acest moment, este de așteptat un început bun, urmat de o involuție, cu diferite dezamăgiri care apar treptat și, în final, ruptură.


2. Alina, 22.03.1985, mesaj trimis pe 21 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


3. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 21 Martie, Când și în ce context îl voi cunoaște pe RD?

Întrebarea este neclară. Dacă îi cunoașteți inițialele, înseamnă că îl cunoașteți deja? Vă rugăm să reveniți cu lămuriri pe email evannow2004@yahoo.com


4. Nico, 07.03.1974, mesaj trimis pe 21 Martie, Cum va evolua relația dintre mine și DP în următoarele trei luni?

Relația va evolua satisfăcător, existând armonie, însă nu și împliniri foarte mari. Va exista un sentiment că ceva lipsește, că lucrurile nu sunt la potențialul maxim, chiar dacă va fi greu de definit ce anume lipsește, deoarece nu există motive evidente de nemulțumire.


Mesaje primite pe 20 Martie

1. Ely, 02.02.1980, mesaj trimis pe 20 Martie, R. este sincer cu mine? Are cumva o relație în paralel?

R este sincer și vă iubește, așa că merită să îi acordați încrederea dumneavoastră.
Nu are o relație cu o altă femeie, gândurile și sentimentele lui sunt concentrate exclusiv pe dumneavoastră.


2. Mihaela, 21.11.1968, mesaj trimis pe 20 Martie, Întrebare

Lipsește întrebarea, din mesajul dumneavoastră. Ne-o puteți adresa pe email evannow2004@yahoo.com


3. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 20 Martie, E o idee bună a o însoți pe colega mea DAM în week-end la București, ne va apropia?

Nu, o astfel de deplasare, în prezent și în condițiile date, nu ar avea acest efect, nu ar duce la o apropiere mai mare.


Mesaje primite pe 18 Martie

1. Lore, 06.07.1987, mesaj trimis pe 18 Martie, Care este impresia lui Ciprian despre mine? De ce nu mă mai sună? Are pe alta? Sunt șanse să mă mai caute și să fie ceva între noi?

A fost ocupat cu diferite treburi (dar nu ceva care să implice o relație sentimentală cu o altă femeie).
Există șanse să aveți o relație, să fie reluată legătura.


2. Alina, 03.07.1988, mesaj trimis pe 18 Martie, Când îmi găsesc un partener pentru a întemeia o familie?

Nu înainte de a împlini 29 de ani. Șansele sporesc substanțial spre sfârșitul anului viitor, 2017, și după aceea.


Mesaje primite pe 17 Martie

1. Emil, 30.04.1979, mesaj trimis pe 17 Martie, Karma

Există o concentrare karmică importantă pe planul material/financiar, pe bani și proprietăți, pe care trebui să învățați să le acumulați prin muncă proprie susținută, prin eforturi depuse pe termen lung, uneori în condiții care nu vă sunt deloc pe plac, alteori în împrejurări care fac ca mare parte din rodul muncii dumneavoastră să ajungă la alte persoane.
Însă, pe termen lung, seriozitatea și constanța în muncă vor aduce și o evoluție proprie încununată de succes.
Până în luna noiembrie a acestui an, traversați o perioadă în care e necesar să vă diversificați pregătirea, să învățați lucruri noi, în domenii noi. Va trebui să faceți și unele scurte deplasări în țară, tot cu scopul de a rezolva diferite probleme din trecut.


Mesaje primite pe 14 Martie

1. Andreea, 15.03.1986, mesaj trimis pe 14 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email.


2. Maya, 13.08.1967, mesaj trimis pe 14 Martie, Voi fi cu Miki? Simte ceva pentru mine?

Miki nu spune tot ce simte sau tot ce gândește, ținând sub tăcere mai ales acele aspecte care nu îi sunt pe plac. Apoi, la un moment dat, va veni momentul în care, după ce le-a acumulat în interior, va începe să vorbească despre ele, ceea ce va provoca o răcire a relației.
Nu există o înțelegere suficientă pe plan emoțional, trăiri comune și o profunzime a sentimentelor care să justifice speranța într-o relație fericită pe termen lung.
Legătura are mai degrabă caracteristicile unei relații de scurtă durată, încheiată de comun acord.


Mesaje primite pe 13 Martie

1. Doru, 10.06.1974, mesaj trimis pe 13 Martie, Ce simte cu adevărat A pentru mine? Cât este interes și cât este atracție sinceră?

Este atracție sinceră, reală, dintre A. Nu mimează sentimente pe care nu le-ar avea și nici nu face afirmații în care nu crede.
Puteți renunța la aceste rezerve și îndoieli: A. merită o șansă.


Mesaje primite pe 12 Martie

1. Andreea, 15.03.1986, mesaj trimis pe 12 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 09 Martie

1. Eli, 15.09.1981, mesaj trimis pe 09 Martie, Are de gând Ioan să vină la mine pentru a începe o relație serioasă sau e nevoie să fac eu primul pas?

Este de așteptat să se apropie singur, să depășească orice rețineri ar avea.
Deocamdată, mai dați-i timp, lăsați-l pe el să facă acest prim pas.


Mesaje primite pe 08 Martie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 08 Martie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email.


2. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 08 Martie, Întrucât nu sunt șanse cu colega mea DAM, voi cunoaște curând pe cineva cu care să am o relație?

Acest an este unul de transformare pe plan relațional. Se vor schimba multe lucruri, referitoare la ceea ce așteptați de la o relație și de la o femeie.
Pentru lunile următoare, există posibilitatea de a avea aventuri, relații de scurtă durată, însă e mai puțin probabil să găsiți pe cineva cu care să dezvoltați o relație pe termen lung.
Aceste aspecte se modifică începând cu luna decembrie a acestui an, când putem vorbi de un nou început, de bun augur, pe plan sentimental.


3. Avi, 02.05.1974, mesaj trimis pe 08 Martie, Voi avea o relație cu Radu?

Sunt șanse foarte mari să aveți o relație cu Radu, destul de curând. Urmează o perioadă de apropiere sporită și bună-înțelegere.


Mesaje primite pe 07 Martie

1. Mira, 05.09.1983, mesaj trimis pe 07 Martie, Este o idee bună să fac o facultate acum? Sau e deja prea târziu, pentru mine?

Nu este numai o idee bună, ci este ceva practic obligatoriu, ținând cont de influențele astrale existente pe harta dumneavoastră natală. Există indicii foarte clare pentru studii superioare, la nivel universitar.
Deci, nu mai stați pe gânduri și mergeți la facultate! Va fi de real folos, pe termen mediu și lung.


2. Emil, 30.04.1979, mesaj trimis pe 07 Martie, Profesie

Este vremea potrivită pentru o schimbare majoră, pe plan profesional. Semnale în acest sens și oportunități trebuie să fi apărut deja, de mai multe luni. Ultima săptămână din martie și prima jumătate a lui aprilie reprezintă o perioadă favorabilă pentru a face schimbarea respectivă.
Este vorba de un job care implică drumuri frecvente și e legat de ideea de comunicare, de legături între oameni. Dacă locuiți încă în orașul natal, e bine de știut că o schimbare a locului v-ar mări șansele de evoluție profesională.


Mesaje primite pe 06 Martie

1. Silvia, 08.03.1976, mesaj trimis pe 06 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 04 Martie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 04 Martie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


Mesaje primite pe 03 Martie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 03 Martie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Simona, 01.12.1982, mesaj trimis pe 03 Martie, Merită O. să mai primească o șansă? S-a schimbat? Se va schimba?

O. merită această șansă, împăcarea cu el ar aduce schimbări în bine, pentru amândoi, și o relație care ar evolua mult mai bine, comparativ cu ceea ce a fost în trecut.


3. Edy, 08.09.1988, mesaj trimis pe 03 Martie, Se va întoarce Ramona la mine?

Nu. Relația este încheiată și șansele de reluare a ei sunt foarte mici. Ea se va implica destul de curând într-o altă relație, care va evolua pe termen lung.


Mesaje primite pe 02 Martie

1. Vicențiu, 09.02.1971, mesaj trimis pe 02 Martie, Mi-am găsit alt job, dar șeful nu mă lasă să plec, deși relația noastră nu a fost ok. Este ceva karmic între noi?

Există posibilitatea de a conlucra pe plan profesional, datorită unei conjuncții între Mijlocul Cerului de pe harta dumneavoastră natală (responsabil cu profesia și cariera) și Nodul Nord de pe harta lui natală (responsabil cu scopurile principale din punct de vedere karmic, cu direcția în care mergem).
Această conlucrare are loc în semnul Berbecului, indicând faptul că e vorba de o colaborare intensă și decisivă, dar de scurtă durată. Adică firesc ar fi fost să aveți o relație profesională scurtă, care să îi ofere fiecăruia un start, o etapă nouă, dezvoltată apoi pe cont propriu. Faptului că ați continuat colaborarea pe termen lung nu putea duce decât la regres, la degenerarea acesteia.
Există, în plus, un aspect puternic conflictual între Saturn și Lilith. Dumneavoastră puteți primi lovituri periodice din partea lui, care vă blochează șansele și vă aduc prejudicii. Nici lui nu îi este bine dacă rămâne blocat în acest parteneriat, pentru că vorbim despre apariția unei plafonări și a unei stări care duce în timp la incapacitatea de mai face schimbări.
Trebuie deci insistat pentru a pune capăt acestei relații profesionale. Astrele vă oferă un răgaz până la sfârșitul acestui an, în luna decembrie, însă și în martie-aprilie, deci chiar acum, există influențe care pot sprijini ruperea relației și ar fi bine să profitați de ele.


2. Lex, 04.03.1980, mesaj trimis pe 02 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 01 Martie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 01 Martie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email.


loading...

loading...
Horoscop