RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Inapoi in 2018

Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012201320142015
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2016

Mesaje primite pe 29 Ianuarie

1. Alina, 07.12.1988, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Cum va fi anul acesta?

În acest an este de așteptat să se îmbunătățească lucrurile pe plan financiar. Pentru asta, este necesară o diversificare a surselor de venit, preferabil să creați sau să vă implicați într-o afacere, în perioada mai-octombrie. De asemenea, puteți profita, în același interval, de evoluția financiară pozitivă a unei persoane apropiate.
Pot să apară diferite probleme cu prietenii, pe întreaga durată a anului. Ele vor fi rezolvate în noiembrie și decembrie, când este de așteptat ca unele relații vechi să ia sfârșit.
Este important să vă simțiți liberă să luați deciziile majore pe cont propriu, nu în funcție de așteptările celor din jur. Aceasta este una din „temele“ importante pe care le aveți, pentru 2016.


2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 29 Ianuarie, Nu pare să se schimbe nimic în bine cu serviciul. Vedeți dacă am șanse să schimb serviciul anul acesta și să fiu mulțumită de noul serviciu?

Anul acesta, nevoia și dorința de a schimba serviciul devin mai presante și mai evidente, căpătând caracterul unei necesități. E posibil ca tatonările în acest sens să continue pe întreaga durată a acestui an, iar rezolvarea și găsirea unui job care să asigure o satisfacție mai mare să vină în perioada decembrie 2016- februarie 2017. Acesta este termenul cel mai probabil în care se vor rezolva aceste probleme.


Mesaje primite pe 28 Ianuarie

1. Isaura, 10.02.1973, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Când și unde îmi voi cunoaște viitorul soț?

Anii în care se vor regla lucrurile pe plan relațional și veți ajunge să formați un cuplu armonios sunt 2018-2020.
Și înainte de acest interval de timp vor exista diferite relații, însă ele sunt menite mai mult să vă ajute să învățați diferite lecții de viață.
În ceea ce privește locul, sunt șanse bune să îl cunoașteți în timpul unei călătorii.


2. Cristian, 25.12.1996, mesaj trimis pe 28 Ianuarie, Voi pleca pe 25 aprilie în Germania, pentru 5 luni, cu avionul. Există vreun pericol?

Este o perioadă bună pentru a merge în străinătate, deoarece mai târziu va începe un tranzit al lui Saturn, care ar aduce piedici și obstacole în tot ceea ce are legătură cu călătoriile la distanță și relațiile cu străinătatea. Acest aspect începe să se manifeste în decembrie 2016. Până atunci, aveți undă verde, din punct e vedere astral.


Mesaje primite pe 27 Ianuarie

1. Ela, 02.05.1968, mesaj trimis pe 27 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 26 Ianuarie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 26 Ianuarie, După schimbarea mea față de colega mea DAM, există șanse pentru o relație sentimentală?

Există în continuare rețineri, elemente care o țin departe de dumneavoastră. Așadar, modul în care ați acționat pare insuficient.
Și mai există o nuanță importantă: deschiderea de care dați dovadă – nu față de ea, ci în general, față de oameni, idei, evenimente. E bine să vă vadă și să vă simtă tolerant și deschis la minte.


Mesaje primite pe 25 Ianuarie

1. Aurelia, 05.07.1986, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Mă voi căsători cu Ștefan?

Sunt șanse relativ mici să se ajungă la o căsătorie între dumneavoastră și Aurelia.
Compatibilitatea este redusă, comunicarea nu are elemente pe care să se sprijine, e greu să vă înțelegeți cu adevărat unul pe celălalt.
Puteți mai degrabă colabora în jurul unui proiect legat de muncă, serviciu, însă, o dată depășit acest domeniu, diferențele ies la iveală, mai ales în cadrul unei relații pe termen mai lung.


2. Ela, 27.01.1968, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


3. Mădă, 27.01.1982, mesaj trimis pe 25 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 23 Ianuarie

1. Gina, 24.01.1972, mesaj trimis pe 23 Ianuarie, Astrorelație cu Adi

Relația are un potențial foarte bun, a cărui materializare înseamnă căsătorie și bună-înțelegere pe termen lung.
Vă completați reciproc foarte bine, tot ceea ce trebuie să faceți fiind să descoperiți domeniile în care fiecare este mai stăpân pe el și poate avea realizări mai mari. Și, dacă fiecare îi va permite celuilalt să ia inițiativa și să aibă puterea de decizie în domeniile la care este bun și la care se pricepe, totul va merge perfect, deoarece veți da ce aveți mai bun, împreună având mult de câștigat.
Sunt mai multe aspecte, pe ambele hărți natale, care indică un cuplu relativ neconvențional sau receptat astfel de cei din jur. Această atitudine nu numai că nu vă va împiedica să vă dezvoltați relația, ci chiar dimpotrivă, vă este de folos să vă individualizați, să știți ce vă face diferiți și speciali.
Este important ca el să se simtă apreciat de dumneavoastră și să îl ascultați cu adevărat, mai ales când vorbește fie despre proiectele, fie despre sentimentele proprii. Reciproc, aveți nevoie de securitate emoțională (iar acțiunea de a-i asculta și împărtăși sentimentele chiar asta vă oferă) și de un sentiment de libertate.
Ar fi normal ca relația să înregistreze un salt în dezvoltare peste aproximativ un an, la final de 2016 sau început de 2017.


Mesaje primite pe 21 Ianuarie

1. Doru, 24.12.1984, mesaj trimis pe 21 Ianuarie, E o idee bună să mă întorc în țară în 2016? Sau e mai bine să mai rămân afară?

Sunt șanse bune de dezvoltare într-o țară străină, pe parcursul acestui an și al următorului. Șanse care nu sunt valabile și dacă reveniți în țară în această perioadă.
Cea mai bună decizie pare să fie, în acest context, continuarea activității în străinătate.


Mesaje primite pe 20 Ianuarie

1. Maria, 14.05.1998, mesaj trimis pe 20 Ianuarie, Voi fi admisă la Bacalaureat? Dar la facultatea de Medicină?

Presiunea existentă pe casele astrologice care au legătură atât cu învățarea, cât și cu susținerea examenelor, este una mare, pe parcursul lui 2016. Influența exercitată de o planetă precum Saturn indică faptul că e nevoie de mai multă muncă și efort decât credeți acum, pentru a reuși atât cu Bacalaureatul, cât și cu Medicina. Mesajul este că ritmul actual de învățare nu este satisfăcător și că trebuie intensificat, adăugat ceva nou, într-un program pe termen lung de care chiar să vă țineți, zi de zi.
Astfel, veți activa o posibilă influență benefică a lui Jupiter, care vorbește, începând cu această toamnă, despre deschiderea unor noi orizonturi, despre începutul unei noi etape în viața dumneavoastră – facultatea. Însă, pentru a și înainte de a ajunge acolo, e nevoie de o schimbare acum.


Mesaje primite pe 19 Ianuarie

1. Simona Mihaela F., 09.07.1973, mesaj trimis pe 19 Ianuarie, Ce șanse sunt să mi se schimbe favorabil hotărârea judecătorească?

Depinde natura procesului, domeniul implicat. Dacă ține de o relație (divorț, partaj, ceva de acest gen), ar exista o oportunitate de schimbare a deciziei, în această vară. Dacă domeniul este altul, fără legătură cu parteneriatele și planul relațional, atunci sunt mici șanse să aveți parte de o decizie favorabilă, pe parcursul anului 2016.


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Anca, 25.03.1969, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Cum să procedez cu Marian pentru îmbunătățirea relației noastre? Dacă aș face primul pas spre o discuție deschisă, ar fi dispus să vorbească? Ce î

Își dorește mai multă siguranță emoțională, vrea să știe la ce să se aștepte, în relație.
Deocamdată, nu e o idee bună să aveți dumneavoastră inițiativa unei discuții. Atât din cauza conjuncturii astrale nefavorabile, cu Mercur deocamdată retrograd, cât și din cauză că astfel s-ar simți tot nesigur, pe terenul dumneavoastră.
Încercați mai degrabă să veniți cu o invitație de a face ceva plăcut împreună, de a ieși în oraș, la un restaurant, un spectacol, chiar o excursie, dacă e posibil. Ideea e să fie ceva nou, care v-ar plăcea la amândoi și v-ar permite să petreceți câteva ore frumoase împreună. A vă simți bine – chiar dacă sursa acestui bine e una externă – unul lângă celălalt va fi de folos apoi pentru relație.


Mesaje primite pe 14 Ianuarie

1. Andrei, 12.05.1985, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Se va îmbunătăți relația cu E în acest an?

Depinde doar de dumneavoastră. Ea este deschisă și dornică să ajungeți la bună-înțelegere și armonie. Dacă sunteți dispus să o acceptați fără a încerca să o schimbați, atunci lucrurile se vor rezolva de la sine. Dacă nu, nici nu mai are rost să încercați.
Are nevoie să vadă că o iubiți așa cum este, nu așa cum ați vrea să fie și cum ați încercat să o schimbați.


2. Mona, 22.07.1984, mesaj trimis pe 14 Ianuarie, Voi reuși în acest an să schimb orașul în care locuiesc și să îmi găsesc și eu locul potrivit?

În intervalul aprilie-iunie cresc șansele de a vă muta în alt oraș.
Totuși, prioritar pe parcursul acestui an va fi planul relațional. Mutarea ar putea veni ulterior, având legătură cu relația pe care o construiți.


Mesaje primite pe 12 Ianuarie

1. Elena, 12.05.1984, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Rămâne închiriată casa sau o vindem? Avem șanse anul acesta? Vom rămâne în București și ne vom stabili definitiv?

Abia spre sfârșitul acestui an cresc șansele de a vinde casa.
Rămânerea în București este, în mod clar, cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră și în această direcție trebuie să acționați.


2. Ciprian, 07.09.1980, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Când mă voi angaja sau voi începe o afacere? Șa ce să mă aștept pe plan profesional?

În intervalul mai-august 2016 sunt cele mai mari șanse să vă găsiți o slujbă potrivită, unde să vă simțiți bine și să și câștigați suficient. Până atunci, puteți alege un job de circumstanță, reducând pretențiile doar pentru a câștiga ceva bani.
În ceea ce privește afacerile, peste aproximativ 2 ani este perioada potrivită pentru a încerca ceva pe acest plan.


3. Andreea, 15.01.1986, mesaj trimis pe 12 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 11 Ianuarie

1. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Ce să aleg? Să schimb jobul anul acesta sau să fac un copil? Dacă fac copil, o să mai am ocazia să găsesc un job de care să fiu mulțumită și când?

Pentru a face un copil, cel mai bun interval este reprezentat de toamna acestui an și de prima jumătate a anului viitor. Mai devreme, ar putea să apară diferite complicații sau piedici.
Până atunci, aveți la dispoziție cel puțin 8 luni în care ar fi preferabil să vă concentrați pe planul profesional.


2. Marianna, 13.08.1967, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, De ce fug de mine toți bărbații? Unde greșesc? Ce greșesc?

Aveți o tendință de a fi dominantă în relație, de a prelua controlul, uneori inclusiv asupra unor aspecte minore, care țin de viața de zi cu zi, de obiceiurile și tabieturile fiecăruia. Senzația majorității bărbaților este că, dacă ar dezvolta o relație pe termen lung cu dumneavoastră, le-ați oferi tot mai puțin spațiu și libertate de acțiune.
Un pas intermediar necesar ar fi să încercați să dezvoltați prietenii cu bărbați, cu care inițial doar să discutați, fără alte intenții. Chiar și dacă o faceți în spațiul virtual, va fi un exercițiu bun, pentru a-i înțelege și pentru a vă ghida în continuare.


3. Anca, 25.03.1969, mesaj trimis pe 11 Ianuarie, Ce sentimente și intenții are Marian pentru mine? Ce va mai fi între noi?

Nesiguranță, neîncredere, temeri – acestea sunt sentimentele lui Marian, în ceea ce vă privește. Ar vrea să lămurească toate aceste lucruri pe care le are sub semnul întrebării, însă e puțin probabil să realizeze acest lucru.
Relația se îndreaptă mai degrabă spre rupere, decât spre apropiere.


Mesaje primite pe 10 Ianuarie

1. Ștefan, 11.01.1968, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Sânziana, 26.07.1968, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Astrounic

Pe harta dumneavoastră natală, existența a trei corpuri cerești importante (Lună, Venus și Jupiter) în casa a 5-a (două dintre ele fiind și în semnul Leului, unde mai aveți și Soarele în casa a 4-a) indică talent și creativitate, la un nivel mult peste medie. Folosirea acestora nu este doar o recomandare, ci o necesitate. Este esențial să aveți preocupări artistice, dar să găsiți o cale de a vă manifesta această creativitate și în viața de zi cu zi, fiind originală și făcând lucrurile așa cum simțiți și așa cum vă plac, în acord cu gusturile proprii.
Ținând cont și de aspectele interplanetare existente, deblocarea acestei energii creative poate duce la îmbunătățiri semnificative și pe plan amoros și în ceea ce privește copiii.


3. Sânziana, 26.07.1968, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Când voi avea parte de un prieten pentru sufletul meu?

Depinde ce înțelegeți prin cuvântul prieten. Dacă vă referiți la un partener de viață, atunci trebuie să știți că blocajele existente pe acest plan au dispărut deja, în a doua parte a anului trecut. Este posibil să existe cineva potrivit în preajma dumneavoastră, pe care ori să nu îl fi remarcat, ori să nu îi fi acordat șansele pe care le merită.
Dacă vă referiți la prieteni pur și simplu, fără a fi implicați într-o relație romantică, atunci această vară și începutul toamnei reprezintă o perioadă în care puteți lega prietenii de durată.


4. Maria, 13.08.1967, mesaj trimis pe 10 Ianuarie, Ce șanse am cu Michi? Voi fi cu el?

Perioada imediat următoare este una mai complicată, în relație apărând unele probleme care aduc insatisfacție și o senzație neplăcută de a nu fi înțeleasă.
Tocmai de aceea, lucrurile nu trebuie forțate și nu e bine să purtați discuții decisive, în zilele și chiar săptămânile următoare. E nevoie de calm și răbdare, lăsând lucrurile să evolueze în ritmul lor. Doar astfel veți putea construi, mai târziu, o relație cu Michi.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Diana, 12.08.1987, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Ce simte D pentru mine? Putem avea o relație?

Există o puternică atracție reciprocă, iar o relație este foarte probabilă. Căutați prilejul pentru a vă reîntâlni și, înainte de sfârșitul acestei luni, veți avea o relație.


2. Andi, 23.04.1978, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Care dintre următoarele luni îmi va fi mai favorabilă pe plan financiar? Când e mai bine să lansez o afacere?

Pentru lansarea unei afaceri, ar fi preferabil să așteptați luna mai – primele două săptămâni ale acesteia, mai precis (imediat după zilele libere de Paște și 1 mai).
Prosperitate se anunță și pentru luna martie, însă fără legătură cu domeniul afacerilor.


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Alina, 07.12.1988, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, De ce nu vorbește Mihai cu mine?

Mihai nu e hotărât, referitor la ceea ce își dorește mai departe, pe plan relațional.
Totuși, perspectivele arată bine și e de așteptat să reia legătura.


Mesaje primite pe 04 Ianuarie

1. Andreea, 08.01.1986, mesaj trimis pe 04 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Ce transformări personale sunt necesare pentru a avea o relație cu colega mea DAM?

Ideală ar fi o pauză, o perioadă de timp în care să nu vă mai vadă, dar să afle că ați fost plecat, că ați făcut ceva concret, nu doar ați dispărut sau v-ați odihnit. Ar fi nevoie de genul de experiență care implică o mai mare deschidere și cunoașterea unor noi locuri, oameni, obiceiuri.
Cum sunteți colegi, e greu de crezut că există posibilitatea de a lua o astfel de pauză de la a vă vedea. Echivalentul ar fi să nu vă mai arătați deloc interesat de ea, măcar pentru o perioadă de câteva săptămâni. Ar fi util ca în această perioadă să afle, indirect, informații interesante despre acțiuni ale dumneavoastră.


2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Cum va evolua relația mea cu Daniel anul acesta? Ne vom căsători? Mulțumesc.

2016 se anunță un an bun pentru această relație, cu armonie și bună-înțelegere.
În ceea ce privește șansele de căsătorie, acestea sunt reduse, pentru anul în curs.


3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Voi reuși să iau examenul de conducere programat pe 3 februarie? Mulțumesc.

Este o zi bine aleasă pentru examenul de permis, cu Mercur natal bine aspectat atât de Soare, cât și de Lună. În același timp, Mercur actual – planeta responsabilă atât cu examenele, cât și cu drumurile – este bine aspectat. Așadar, șanse bune de a lua permisul. Evident, cu o pregătire corespunzătoare, fără să vă bazați numai pe astre.


loading...

loading...
Horoscop