RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - FEBRUARIE, 2019
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 201020112012201320142015201620172018
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IANUARIE, 2019

Mesaje primite pe 16 Ianuarie

1. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Este Vlad bărbatul cu care ați zis că voi avea o relație? Dacă nu e el, cum îl voi cunoaște, în ce context?

Vlad e mai degrabă un prieten sau un colaborator, decât un posibil partener romantic.
E probabil să îl cunoașteți într-un context legat de bani, într-un moment în care vă temeți de o posibilă pierdere financiară sau primiți vreo veste neplăcută, chiar și la nivel de simplu zvon. E posibil ca el să aibă legătură cu un posibil prejudiciu de această natură.


2. Carmen, 15.12.1976, mesaj trimis pe 16 Ianuarie, Cum va decurge viața mea socială în perioada următoare? Mă simt foarte singură. Când și dacă va surveni o schimbare.

Deocamdată, ați scăpat de unele influențe negative pe plan relațional, pe parcursul lunii decembrie.
De la mijlocul lui februarie, beneficiați, în plus, de o influență pozitivă, care crește șansele de a cunoaște pe cineva, de a începe o relație. Bineînțeles, pentru a realiza acest lucru e nevoie să fiți deschisă și să vă oferiți șansa și ocaziile de a cunoaște pe cineva. Alesul nu va apărea dacă îl așteptați acasă, să bată la ușă.


Mesaje primite pe 15 Ianuarie

1. Diana, 19.09.1994, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Eu și I o să mai fim vreodată împreună?

Este posibil să mai fiți împreună, dar numai pentru un interval scurt de timp.
Șansele pentru o relație pe termen lung sunt mici.


2. Liviu, 28.03.1973, mesaj trimis pe 15 Ianuarie, Își dorește Mihaela să se împace cu mine? Are relații intime cu fostul ei iubit?

Mihaela nu v-a uitat și are încă sentimente pentru dumneavoastră. Se gândește uneori la posibilitatea împăcării.
Relația sa cu fostul iubit este una destul de tensionată, de care nu este mulțumită și care o face să se gândească frecvent la alte variante.


Mesaje primite pe 08 Ianuarie

1. Diana, 19.09.1994, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Karma

În existențele anterioare, ați avut un simț al proprietății foarte dezvoltat, ați acumulat averi, pe care însă le-ați pierdut pe neașteptate, uneori deoarece v-ați implicat în diferite proiecte revoluționare, fără prea mare legătură cu realitatea.
Acum, unul dintre principalele obiective ține de planul amoros, este nevoie să acordați mai multă atenție iubirii, propriilor sentimente. (Dacă țin cont de cealaltă întrebare pe care ați pus-o, pot spune că deja faceți acest lucru). veți avea unele relații – în fapt regăsiri karmice cu persoane cu care ați interacționat în trecut – în care veți da mai mult decât veți primi sau vă veți simți neînțeleasă. E o etapă necesară, deoarece implică plata unor restanțe, înainte de a găsi echilibrul în relații.
În următorii aproximativ doi ani, tocmai acest plan relațional este vizat. Va avea loc o reevaluare a relațiilor și parteneriatelor mai importante, perioada fiind resimțită, cel puțin în prima ei parte, destul de neplăcut. Toate aceste evenimente sunt însă benefice pentru dezvoltarea personală pe termen mediu și lung.


2. Diana, 10.09.1994, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, O să mă mai împac cu I?

Șansele de împăcare sunt mari, dar problemele din relație nu vor dispărea, astfel că vor exista din nou momente tensionate sau dezamăgiri. Veți mai trece prin cel puțin un astfel de ciclu, până să apară o ruptură definitivă.
În acest an, necesitățile dumneavoastră pe plan relațional și ideile despre ce trebuie să însemne un partener se vor schimba considerabil, astfel că veți resimți nevoia unui bărbat nou, diferit, în viața dumneavoastră.


3. D și R, 03.11.1987, mesaj trimis pe 08 Ianuarie, Despre viața sentimentală. Se vor căsători în perioada 2019-2020? Au relații în prezent? Ei așa afirmă.

Sunt atrași de ideea de căsătorie și este normal să fie așa, ținând cont de inter-aspectele astrale existente. Există premisele pentru o relație de durată, în care fiecare să își asume responsabilități, pe termen lung. Totuși, R trebuie să învețe să își exprime mai clar sentimentele și trăirile puternice pe care le are, inclusiv pe plan amoros.
În luna decembrie a acestui an, este posibil ca R să aibă unele îndoieli și relația să traverseze o criză, însă sunt mari șanse ca această criză să fie depășită, iar ei să rămână împreună.
Pentru căsătorie, aș recomanda mai degrabă ultima parte a lui 2020.


Mesaje primite pe 07 Ianuarie

1. Nico, 09.01.1974, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Întrebări pe email

Răspunsuri pe email


2. Andreea, 09.01.1986, mesaj trimis pe 07 Ianuarie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 05 Ianuarie

1. Cara, 30.06.1986, mesaj trimis pe 05 Ianuarie, S are o altă relație în paralel?

S nu are o altă relație și nici nu pare interesat de așa ceva, pe termen scurt sau mediu. Vă este fidel și, dacă simțiți existența unor probleme, ele nu apar de aici.


Mesaje primite pe 03 Ianuarie

1. Georgiana, 06.01.1987, mesaj trimis pe 03 Ianuarie, Întrebare pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 02 Ianuarie

1. Silvia, 22.04.1990, mesaj trimis pe 02 Ianuarie, Relația mea cu T s-a terminat? Mai sunt șanse de împăcare?

Există șanse de împăcare cu T. Relația nu s-a încheiat, deoarece au rămas multe probleme, inclusiv de natură karmică, de rezolvat.
E foarte probabil ca relația să se reia chiar la începutul acestui an, cel târziu în luna martie.


loading...

loading...
Horoscop