RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IUNIE, 2017
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Vrei sa primesti ajutor de la specialisti in tarot si astrologie? Trimite un mesaj la 1330. Click aici pentru amanunte!

Vezi raspunsuri pe anul: 2010201120122013201420152016
Vezi raspunsuri pe luna: Decembrie, Noiembrie, Octombrie, Septembrie, August, Iulie, Iunie, Mai, Aprilie, Martie, Februarie, Ianuarie,

RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - MARTIE, 2017

Mesaje primite pe 20 Martie

1. Ely, 15.09.1981, mesaj trimis pe 20 Martie, Ce șanse sunt să primesc o mărire de salariu în acest an și o avansare la locul de muncă actual? Sau e nevoie să vorbesc la resurse umane?

Pentru perioada actuală, șansele de a primi o mărire de salariu sunt destul de mici.
Ele cresc ușor pe toată durata acestui an, devenind însă certitudine abia începând cu anul viitor, 2018, când scăpați de un tranzit astral stresant, care afectează tocmai casa banilor obținuți prin muncă. Până atunci, e bine să vă concentrați pe îmbunătățirea propriilor performanțe, deoarece răsplata, chiar dacă va întârzia, va deveni astfel consistentă.


Mesaje primite pe 18 Martie

1. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 18 Martie, Mă pot apropia de DAM până în vară sau va fi tot cu A? Ar ajuta cadou de ziua ei?

Sunt slabe șanse de a vă apropia de ea, acum sau în vară. În acest context, nu prea merită nici investiția într-un cadou de ziua ei, deoarece va avea aceleași efecte limitate ca și cele de până acum.


Mesaje primite pe 17 Martie

1. Angelica, 13.07.1972, mesaj trimis pe 17 Martie, Întrebare

Nu vă este în totalitate fidel. E puțin probabil să aibă o relație cu cineva care să conteze pentru el, la care să țină. În schimb, există indicii ale unor aventuri, atât în trecut, cât și în prezent.


2. Ion Alin, 20.11.1979, mesaj trimis pe 17 Martie, Deși are o relație cu un alt băiat, am șanse să fiu împreună cu CA? Pot încerca o apropiere?

Compatibilitatea cu CA o arată potrivită mai degrabă pentru o relație de scurtă durată, pentru o aventură întinsă cel mult pe câteva luni. Dacă vă doriți mai mult decât atât, nu are rost să încercați.
Pe de altă parte, ținând cont că mai mult de o aventură nu pare a fi posibil, apare și o problemă morală: merită să contribuiți la despărțirea ei de prietenul actual, doar pentru atât?


Mesaje primite pe 16 Martie

1. Adriana, 20.03.1968, mesaj trimis pe 16 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 13 Martie

1. Mădălina, 04.04.1994, mesaj trimis pe 13 Martie, Ce șanse sunt să mă împac cu DM?

Sunt șanse foarte bune de împăcare cu DM. Există interes reciproc, există atracție și sentimente, de ambele părți.
Arătați-i că îl iubiți și sunt șanse mari ca și el să reacționeze pe măsură. Purtați-vă cu el așa cum știți că i-ar plăcea.


2. Nico, 20.03.1974, mesaj trimis pe 13 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 12 Martie

1. Anca, 25.11.1984, mesaj trimis pe 12 Martie, Ce șanse am să mă căsătoresc cu el (1987)?

Destul de mici. Este puțin probabil ca, după ce îl cunoașteți mai bine, să vă placă și să mai doriți așa ceva. Pare foarte departe de genul de bărbat potrivit pentru dumneavoastră.
Există numeroase aspecte stresante care implică planetele personale, de ambele părți, ceea ce are ca rezultat o compatibilitate redusă. Nu există nici indicii pentru o continuare a relației pe termen lung.
Extrem de rar se întâmplă ca astfel de aspecte astrale să poată fi compensate printr-o iubire puternice.


Mesaje primite pe 11 Martie

1. Mada, 12.06.1987, mesaj trimis pe 11 Martie, De ce nu răspunde Mihai la mesaje? Mai are sentimente pentru mine? Unde greșesc?

Mihai are nevoie de spațiu, de mai multă libertate, vrea să experimenteze (inclusiv pe plan relațional), să se „joace“.
În această perioadă, nu e deloc potrivit să îi cereți ceva sau să îi faceți reproșuri, deoarece la orice presiune (sau la orice ar semăna cu presiune) nu ar face decât să se îndepărteze și mai mult.


Mesaje primite pe 10 Martie

1. Monica, 20.03.1975, mesaj trimis pe 10 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


2. Ela, 20.03.1968, mesaj trimis pe 10 Martie, Întrebare pe email

Răspuns pe email


Mesaje primite pe 08 Martie

1. Ioana Silvia, 26.07.1982, mesaj trimis pe 08 Martie, Întrebări pe email (evannow2004@yahoo.com)

Răspunsuri pe email


2. MC, 20.03.1969, mesaj trimis pe 08 Martie, Întrebare pe email

(Re)întrebare pe email


3. Ada, 09.04.1951, mesaj trimis pe 08 Martie, Cum stau cu sănătatea anul acesta?

Având în vede influențele astrale existente, 2017 se anunță un an bun, din punct de vedere al sănătății. Nu există aspecte negative majore care să vă afecteze, ba chiar dimpotrivă. Un trigon pe care guvernatorul casei sănătății îl face cu Pluton vă oferă o bună rezistență și capacitate de regenerare, indiferent de problemele trecătoare ce pot să apară. Important este ca, de fiecare dată când apare o mică problemă, să îi acordați atenția necesară, cu ajutorul specialiștilor, înainte de a o lăsa să se dezvolte. Organismul dumneavoastră va reacționa pozitiv, spre vindecare.
Oasele și pielea se pot confrunta cu diferite probleme pe parcursul acestui an (îndeosebi între aprilie și august), însă problemele vor putea fi rezolvate. De asemenea, e recomandabil să nu faceți activități care să vă suprasolicite genunchii.
Un alt aspect care trebuie avut în vedere este stresul care poate fi adus de unele relații cu bărbați. E bine să vă țineți departe de conflicte sau cel puțin să nu le escaladați, deoarece v-ar putea afecta starea generală.
În rest, măsurile normale de precauție. Dormiți suficient, mâncați pe cât posibil sănătos, beți suficientă apă, faceți mișcare în aer liber. Și cereți sfatul unui specialist, când este cazul.


loading...

loading...
Horoscop