Altfel Despre Zodii - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Altfel despre zodii

ZODII
Pestii, ultimul semn de apă din seria zodiacală, evocă sfârşitul iernii şi necesitatea de a aborda un nou ciclu. Guvernat de Neptun, astrul spiritualităţii şi al osmozei, semnul Peştilor este în analogie cu casa a XII-a, legată de locurile şi situaţiile în care poţi să te autodepăşeşti.
Se spune adesea despre Peşti că trăiesc în propria lor lume. Trebuie să recunosc că, pe măsură ce avansez în vârstă, îmi dau seama că gândesc diferit faţă de muritorii de rând, că percep lucrurile în felul meu.... citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Vărsătorului, ultimul semn de aer din seria zodiacală, evocă mijlocul iernii şi necesitatea de a reuni pentru a supravieţui.
Guvernat de Uranus, astrul reînnoirii şi al bulversărilor, Vărsătorul este în analogie cu casa a XI-a, care este legată de prietenii, proiecte şi grupuri. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Capricornului, ultimul semn de pământ din seria zodiacală, evocă începutul iernii, pământul gol şi auster.
Guvernat de Saturn, astrul concentrării şi al perseverenţei, Capricornul este în analogie cu casa a X-a, care se referă la ambiţii şi la obiective personale.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Săgetătorului, ultimul semn de foc din seria zodiacală, evocă sfârşitul toamnei, vremea migrărilor. Guvernat de Jupiter, astrul sintezei şi al expansiunii, Săgetătorul este în analogie cu casa a IX-a, care este legată de marile idei şi de marile călătorii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Scorpionului, al doilea semn de apă din seria zodiacală, evocă mijlocul toamnei, dezintegrarea florei, care se pregăteşte să renască. Guvernat de Pluton, astrul morţii şi al renaşterii, Scorpionul este în analogie cu casa a VIII-a, care se leagă de transformări şi de ocultism. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Balanţei, al doilea semn de aer din seria zodiacală, evocă începutul toamnei, trecerea şi echilibrul echinocţiului. Guvernată de Venus-Afrodita, astrul dragostei şi al coeziunii, Balanţa este în analogie cu casa a VII-a, care are legătură cu cuplul, cu ceilalţi şi cu justiţia. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Fecioarei, cel de-al doilea semn de pământ din seria zodiacală, evocă sfârşitul verii, limitele impuse de natură şi pregătirea pentru rigorile înmagazinării. Guvernată de către Mercur şi Ceres, două astre ale cerebralităţii, Fecioara este în analogie cu casa a VI-a, care se referă la viaţa de zi cu zi, la moderaţie şi la clasificare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Leului, al doilea semn de foc din seria zodiacală, evocă mijlocul verii, căldura toridă, lumina deplină.
Guvernat de Soare, astrul central al vieţii, Leul este în analogie cu casa a V-a, legată de creativitate, dragoste şi copii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Racului, prima zodie de apă din seria zodiacală, evocă începutul verii, căldura confortabilă şi primele ploi de vară. Guvernat de Lună, astrul matern şi imaginativ, Racul este în analogie cu casa a patra, care se referă la familie, la cămin şi la rădăcini.Să vedem care este portretul tipic al nativului în Rac, analogiile acestui semn, psihologia planetei sale şi descrierea a ceea ce acest semn poate să producă mai rău în ceea ce priveşte umanitatea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Gemenilor, primul semn de aer din seria zodiacală, evocă sfârşitul primăverii, bogăţia frunzişului, natura în expansiune. Guvernaţi de Mercur, planetă mobilă şi uşoară, Gemenii sunt în analogie cu casa a treia, care se referă la relaţii, la învăţare şi la comunicare.
Să vedem care este portretul tipic al nativului în Gemeni, analogiile acestui semn, psihologia planetei sale şi descrierea a ceea ce acest semn poate să producă mai rău în ceea ce priveşte umanitatea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Semnul Taurului, primul semn de pământ din seria zodiacală, evocă mijlocul primăverii, câmpiile înverzite şi păşunile cu iarbă grasă. Guvernat de Venus, planetă senzuală şi carnală, Taurul este în analogie cu casa a doua, care se referă la achiziţii, posesiuni, la tot ceea ce asimilăm şi înghiţim.
Să vedem care este portretul tipic al nativului în Taur, analogiile acestui semn, psihologia planetei sale şi descrierea a ceea ce acest semn poate să producă mai rău în ceea ce priveşte umanitatea: citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Berbecul este primul semn de foc din seria zodiacală. El evocă începutul primăverii, lupta vieţii şi a forţelor naturale în acţiune. Guvernat de Marte, planetă năvalnică şi plină de voinţă, Berbecul este în analogie cu casa I, casa eului, a hotărârilor, a comportamentului.
Să vedem care este portretul tipic al nativului în Berbec, analogiile acestui semn, psihologia planetei sale şi descrierea a ceea ce acest semn poate să producă mai rău în ceea ce priveşte umanitatea.
citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop