loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Analize astrologice

SERVICII CLUB MISTIC
O analiză astrală previzională pentru 2020 realizată nu la modul general, pentru milioanele de oameni născuți în aceeași zodie, ci special pentru tine, în funcție de data și locul nașterii tale. Prezintă influențele referitoare la profesie, relații, familie, sănătate și răspunsuri la orice eventuale întrebări suplimentare, pe care ni le puteți transmite. citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
Analize astrologice oferite de www.clubmistic.ro - oferta completă: interpretarea hărții natale, revoluție solară, analiză karmică, analiza compatibilității în cuplu sau pe plan profesional, horoscop personalizat pentru anul viitor sau pentru luna următoare, consultanță astrologică pentru afaceri, predispoziții relaționale pentru cei singuri, Horoscopul Lunii, Horoscopul Lunii noi și al Lunii pline, analiza celor 7 chajre din perspectivă astrologică. citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
Horoscopul personalizat pentru anul 2017, oferit de astrologii Club Mistic, vă spune cum veţi influenţat, personal, în funcţie de locul şi data naşterii, de aspectele și tranzitele astrale importante din 2017.
Prin intermediul acestei analize astrale, puteţi afla ce efecte vor avea asupra relațiilor, profesiei, sănătății și a oricărui alt domeniu vă interesează tranzitul lui Saturn prin Săgetător (aproape pe tot parcursul anului, mai puțin 11 zile), al lui Jupiter prin Balanță (până în octombrie) și Scorpion (în ultimele trei luni ale anului), ale lui Uranus în Berbec, Neptun în Pești ș.a.m.d. citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
O astfel de analiză vă permite să aveţi o imagine generală asupra evoluţiei dumneavoastră, pe termen lung.
Este analizat bagajul karmic cu care aţi păşit în această viaţă, ţinându-se cont de elementele de pe harta natală care furnizează astfel de informaţii:
- nodurile lunare (Nodul Sud şi Nodul Nord sau Coada Dragonului şi Capul Dragonului);
- planetele retrograde;
- Saturn şi aspectele pe care le face cu celelalte planete;
citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
O astfel de analiză cuprinde două mari secţiuni.
I Revoluţia solară:
Aceasta cuprinde previziunile pentru o perioadă cuprinsă între două aniversări ale consultantului.
II Principalele aspecte astrale care îl vor influenţa pe consultant în anul următor:
Sunt analizate tranzitele cele mai importante, precum şi aspectele făcute de diferitele corpuri cereşti cu astrele de pe harta natală a solicitantului, pe termen de aproximativ un an. citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
Astrograma natală indică poziţia tuturor corpurilor cereşti, în momentul naşterii unei persoane şi la locul naşterii acestei persoane.
O analiză a acestei hărţi complexe, care cuprinde poziţia în zodii şi în case a peste 20 de elemente (planete, asteroizi, puncte calculate de astrologi), oferă informaţii detaliate despre caracterul unei persoane, despre calităţile şi defectele sale, despre domeniile de viaţă în care şansele îi vor surâde mereu, precum şi despre domeniile în care succesul nu va putea fi obţinut decât cu preţul unor mai eforturi.
citeşte tot Citeşte tot!
SERVICII CLUB MISTIC
Astrologii noştri vă stau la dispoziţie pentru a afla care este influenţa astrelor în viaţa dumneavoastră.
Va oferim urmatoarele servicii: interpretarea astrogramei natale, analiză astrală previzională, analiza karmică a astrogramei natale, analiza astrala a compatbilităţii unei relaţii. De asemenea, putem realiza orice alt tip de analiză astrală vă interesează, la sugestia dumneavoastră. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 7 din 7
loading...

loading...
Horoscop