Astrologia Si Astrogramele Vedetelor - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Astrologia si astrogramele vedetelor

ASTROLOGIE
Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967, în Hawaii, părinţii săi, de origine australiană, aflându-se în SUA pentru studii.
Aşadar, Nicole este născută în semnul Gemenilor, având Ascendentul în Scorpion şi Luna în Săgetător.
Această configuraţie astrală îi explică atât viaţa personală, cât şi cariera. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În cazul lui Eminem, astrologia poate explica foarte bine atât succesul de care se bucură un alb în lumea exclusivistă a rapperilor americani, cât și stilul său muzical bazat pe exprimarea frustrărilor într-un manieră artistică.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Natalie Portman, câştigătoarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din Black Swan, născută la Ierusalim pe 9 iunie 1981, are un profil astrologic aflat, în mod evident, sub semnul lui Mercur. Soarele, care indică personalitatea și modul de manifestare în viață, se află, în astrograma ei natală, în Gemeni, deci sub guvernarea lui Mercur. Luna, care desemnează subconștientul și emoțiile profunde, se află în Fecioară, un alt semn dominat de Mercur. La rândul său, Marte se află în Gemeni, iar Mercur își exercită o influență decisivă și asupra lui Venus, cu care se află în conjuncție.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Lady Gaga, născută la 28 martie 1986, la ora 22:55, în localitatea Yonkers din statul american New York, este, din punct de vedere astrologic, născută în zodia Berbec cu Luna în Scorpion și Ascendentul în Săgetător. Enumerarea acestor elemente astrologice de bază de pe harta ei natală este suficientă pentru a explica ciudățeniile lui Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 4 din 4
loading...

loading...
Horoscop