loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Astrologia si ocultismul de zi cu zi

ASTROLOGIE SI OCULTISM
Catedrala Notre-Dame de Paris nu e doar un simbol al Parisului, al Franței și al arhitecturii gotice, ci un monument important pentru întreaga omenire. Între zidurile sale se află mai multă istorie decât ne putem imagina. Vă oferim, mai jos, câteva fragmente ale unei tradiții vechi de peste 800 de ani. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Conform unui studiu făcut de doi procurori de la Parchetul General, cu referire la perioada 2011-2015, cei mai mulți dintre criminalii trimiși în judecată în România sunt din zodia Berbec, în timp ce pe primul loc în ceea ce privește numărul de victime ale criminalilor se află un alt semn de foc, cel al Leului. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Interesant este că astrologul român este departe de a condamna execuția Ceaușeștilor în ziua de Crăciun. Dimpotrivă, el prezintă mecanismele astrale care au anunțat-o și o consideră deplin meritată, făcând parte din planul divin pentru România: „pentru aceasta, Dumnezeu, în înalta lui înțelepciune, a hotărât (ca Nicolae Ceaușescu) să fie pedepsit cu moartea, tocmai în ziua în care Mântuitorul nostru Iisus s-a născut“. De altfel, capitolul din care este extras fragmentul de mai jos este intitulat: „Ziua cea mai neagră din viața unui dictator – o scadență împlinită“. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Adevărat Halloween românesc, sărbătoarea creștină a Sfântului Andrei este însoțită de o mulțime de tradiții păgâne, mult anterioare apariției creștinismului pe teritoriul românesc. Ziua de 30 noiembrie mai era numită în popor și Ziua lupului, considerându-se că acum, în ultima zi de toamnă calendaristică, toții lupii se adună într-un loc, unde însuși Sfântul Andrei le împarte prada pentru iarna ce vine. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Simona Vărzaru sau Urania, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, a anunțat lansarea unui nou proiect, începând cu data de 8 octombrie. După peste două decenii în care a folosit numele de scenă Urania (muza astronomiei, la vechii greci), ea a decis ă își schimbe pseudonimul în Uranissima.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Spectaculozitatea unei eclipse solare totale, când lumina dispare în miezul zilei, precum și repetarea periodică a acestor fenomene, la intervale neregulate și greu de anticipat de popoarele care nu făcuseră progrese în astronomie, au dus la apariția a diferite legende, prin care oamenii din diferite civilizații au încercat să-și explice fenomenul, apelând la propria mitologie. Vă prezentăm, în continuare, câteva dintre aceste mituri referitoare la eclipsele de Soare și de Lună. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Asamoah Gyan, căpitanul naționalei Ghanei, care a jucat aproape un deceniu în campionatele italian, francez și englez, este acuzat de presa ghaneză că și-a ucis doi prieteni, în cadrul unui ritual de magie neagră desfășurat în țara sa natală. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Povestea Black Friday – Vinerea neagră, ziua cu cele mai mari reduceri din an – îşi are originea în oraşul american Philadelphia. Termenul a fost folosit aici încă din anii 1960, pentru a desemna vinerea de după Ziua Recunoştinţei, o zi caracterizată de o aglomeraţie de-a dreptul infernală, atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. De asemenea, era ziua în care americanii începeau, chiar în prima zi de după Ziua Recunoştinţei, să îşi facă planuri şi chiar să cumpere cadouri pentru sărbătorile de iarnă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
G. I. Gurdjieff, întemeietorul şcolii spirituale cunoscută sub numele de A patra cale, vorbeşte în cartea sa „Întâlniri cu oameni remarcabili“ inclusiv despre modul în care procedează aşa-numiţii „magicieni“, dezvăluind o parte din secretele acestora.
În capitolul în care îl descrie pe unul dintre bunii săi prieteni, Ekim-Bei, Gurdjieff aminteşte reputaţia de „magician-vrăjitor“ pe care o dobândise acesta în Asia Centrală şi explică modul în care îşi câştigase faima: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Mentalismul – devenit celebru la noi odată cu participarea plină de succes a lui Cristian Gog la show-ul ProTv Românii au talent – este, poate, cea mai interesantă ramură a iluzionismului. Iar asta se datorează faptului că un mentalist pretinde că realizează lucruri imposibile, precum citirea gândurilor, predicţia, controlul minţii, percepţia extrasenzorială. Iar efectele sunt, aproape întotdeauna, extrem de spectaculoase. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Într-un an electoral, astrele nu pot să tacă. Ne-am gândit să alegem, din vasta menajerie politică românească, un reprezentant care să fie pe placul fiecărei zodii. Atenţie! – nu am ţinut cont de zodia politicianului, ci doar de „calităţile“ lui cele mai evidente. Astfel, Racul Adrian Năstase a ajuns pe placul Taurilor, iar Scorpionul Băsescu e aşteptat la apă de Peşti. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Vrajitoarea Sultana din Dămăroaia i-a ghicit de bine noului (şi mai vechiului) selecţioner al naţionalei de fotbal, Victor Piţurcă. Ziariştii de la Libertatea au mers la ghicitoare cu o poză a palmei lui Victor Piţurcă, iar aceasta i-a prezis de bine. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Yanni, compozitorul și pianistul de origine greacă recunoscut în întreaga lume pentru muzica sa – o combinație de clasic și New Age – va susține un concert la București, pe data de 13 septembrie 2011.
Concertul Yanni va avea loc la zone Arena și va fi roganizat de Asociația culturală Maria Domina și de Agenția Vreau Bilet.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Cina cea de Taină – ultima masă luată de Iisus Hristos alături de apostoli, momentul care se află la originea tainei împărtășaniei – este sărbătorită de creștini în Joia Mare. Un om de știință britanic, profesorul Collin Humphreys de la Universitatea din Cambridge, susține însă că există argumente puternice care susțin ideea că Cina cea de Taină ar fi avut loc, de fapt, miercurea.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Purna Yoga va invita la un maraton yoga ce va include zilnic:
• practica Hatha Yoga - yoga posturilor corporale, practica clasica yoghina ca ajuta la intarirea muschilor in mod static, marirea flexibilitatii, o constientizare a corpului si articulatiilor, eliminarea tensiunilor si a stresurilor acumulate la nivelul muschilor.
• practica Yoga Nidra - yoga relaxarii profunde, prin practica careia se poate elimina rapid si eficient stresul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Super Luna din noaptea de 19 spre 20 martie reprezintă un fenomen care poate fi observat doar o dată la aproximativ două decenii. Este vorba de perigeul lunar, adică de momentul în care Luna se află la cea mai mică distanţo de pământ, ceea ce face ca influenţa sa să fie mai puternică decât de obicei. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Divorţul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu, care ţine prima pagină a tabloidelor, a căpătat, recent, şi aspecte… vrăjitoreşti. Astfel, solistul a declarat că nu mai are curajul să intre în casa în care a locuit cu Oana decât însoţit de şapte preoţi, care să elimine influenţele malefice. În plus, Pepe şi-a cumpărat haine noi, deoarece crede că cele vechi au fost duse de Oana Zăvoranu la vrăjitoare. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Anthony Hopkins lucrează la filmul horror The Rite, povestea unui exorcist, care va fi lansat chiar în acest an. Filmul este povestea unui preot care își descoperă vocația în momentul în care încearcă să facă un exorcism și, pentru a reda această poveste într-un mod cât mai autentic, producătorii au decis să cheme la filmări un exorcist adevărat, adică un preot catholic ce se ocupă în viața reală cu astfel de ceremonii de alungare a diavolului. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Ne place sau nu, imaginea internaţională a României a fost mai mereu asociată cu unele elemente supranaturale, cel puţin din momentul în care Bram Stoker a plasat castelul celebrului conte Dracula în Transilvania. Apariţia Căluşarilor în dosarele X reprezintă un alt exemplu dintr-o serie continuată acum de BBC, care a găzduit un reportaj despre „reginele vrăjitoare din România“. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Cronicari chinezi, japonezi, italieni, elvețieni și arabi ne spun că, în anul 1006, o stea era vizibilă pe cer și ziua, iar, în timpul nopții, strălucirea ei era de-a dreptul impresionantă. Fenomenul a durat mai multe săptămâni și s-a repetat, cu o intensitate ceva mai mică, în 1054.
Vestea bună pe care ne-o oferă astronomii este că și noi putem avea parte de un fenomen similar, în curând. Principala stea candidată la performanța de a străluci pe cerul nostru și ziua, la fel ca Soarele, este gigantul Betelgeuse, aflat la 640 de ani-lumină de Terra, în constelația Orion. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 34 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop