Astrologie - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Astrologie

ASTROLOGIE
Fenomenul de lună plină are loc de 12 ori în acest an, pentru prima dată pe 21 ianuarie. Este o zi importantă din punct de vedere astrologic, deoarece avem trei evenimente în același timp: Luna plină în Leu, o superlună și o eclipsă totală de lună. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2019, nu există mișcare retrogradă pentru planetele Venus și Marte. În schimb, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton se află fiecare câte o dată în mers retrograd, în acest an, Uranus are două intervale de retrogradare, în timp ce Mercur retrogradează de trei ori. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fenomenul de lună nouă are loc de 13 ori, pe parcursul anului 2019: de două ori în luna august și, în rest, câte o dată în fiecare din celelalte luni ale anului. Așadar, avem o Lună neagră (denumirea pentru o a doua lună nouă ce are loc în aceeași lună calendaristică) pe data de 30 august – o Lună Nouă în Fecioară, după Luna nouă din Leu de la începutul aceleiași luni, pe 1 august. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fenomenul de Lună plină are loc de 12 ori pe parcursul lui 2019, adică o dată în fiecare lună calendaristică a anului. Situația este, din acest punct de vedere, diferită față de anul trecut, când în februarie nu a fost nicio lună plină, iar în ianuarie și martie acest fenomen a avut loc de două ori – situație cunoscută sub numele de Lună albastră. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Funcționează zodiacul și la pisici? Ei, bine, da, cu unele amendamente: simpaticele feline nu manifestă doar personalitatea zodiei în care s-au născut, ci unele dintre ele preiau câte ceva și din personalitatea stăpânilor și a persoanelor cu care interacționează și cu care ajung să semene. Pisica ta din ce categorie face parte: își manifestă propriile tendințe sau pare mai degrabă să fi preluat zodia ta? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna plină în Leu din 31 ianuarie (formată prin aspectul de opoziție între Soarele în Vărsător și Luna din Leu) anunță o perioadă bună pentru exprimare de sine, creativitate și originalitate. Acum trebuie să creăm și să menținem o legătură cât mai profundă cu sine, să ne înțelegem și exprimăm trăirile interioare. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Cum și când retrogradează fiecare planetă, în 2018. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe 19 octombrie, la 21:12 ora României, are loc Luna nouă în Balanță. Semnul de aer al Balanței, guvernat de Venus, planeta și zeița frumuseții și a iubirii, este asociat în astrologie cu justiția, frumusețea și armonia – atât armonie interioară, cât și în ceea ce privește relațiile cu exteriorul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele treisprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună plină (opoziție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele douăsprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună nouă (conjuncție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 noiembrie și 22 decembrie, Soarele străbate semnul Săgetătorului – o zodie de foc, guvernată de Jupiter, planeta ce poartă numele zeului suprem. Săgetătorul este asociat de obicei cu călătoriile, cu spiritualitatea, dar și cu aventura. Mai jos, vă oferim toate informațiile necesare despre personalitatea, preferințele și modul de a fi al nativilor Săgetător. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele străbate semnul Scorpionului – o zodie de apă, guvernată de războinicul Marte, dar și de Pluton, planetă a morții și a renașterii. Mai jos, vă oferim toate informațiile utile despre trăsăturile de personalitate, preferințele și modul de a fi al Scorpionilor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele străbate semnul Balanței – o zodie de aer, a cărei denumire nu este deloc întâmplătoare: simbolul zodiei, cu cele două brațe aflate în echilibru, este o evocare a momentului echinocțiului de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, iar lumina are forță egală cu întunericul. Mai jos, regăsiți tot ce vă poate interesa despre această zodie a artiștilor și a justiției. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 august și 22 septembrie, Soarele traversează zodia Fecioarei – un semn de pământ, asociat de cele mai multe ori cu grija pentru detalii și cu un spirit critic deosebit de enervant pentru cei din jur. În schimb, Fecioara e considerată angajatul perfect. Mai jos, regăsiți tot ce3ea ce vă interesează despre această zodie.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Totul despre zodia Leu: autoportret al zodiei, vedetele masculine și feminine născut în acest semn, stilul vestimentar potrivit și filmele preferate, cadourile potrivite pentru un Leu. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna nouă și Luna plină au avut dintotdeauna o importanță deosebită, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte în general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maximă intensitate astrologică este necesară, pentru a stabili data efectuării unor ritualuri, începerii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținând cont de influențele cosmice.
Iată calendarul lunar pentru anul 2016, cu fiecare moment de Lună nouă și Lună plină. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Totul despre zodia Rac: autoportret al zodiei, vedetele masculine și feminine născut în acest semn, stilul vestimentar potrivit și filmele preferate, cadourile potrivite pentru un Rac. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Marți, pe data de 23 decembrie 2014, la ora 18 și 34 de minute, Saturn își începe tranzitul prin Săgetător, care ne va influența, pe fiecare dintre noi, timp de trei ani.
Acțiunea acestei planete, în perioada decembrie 2014-decembrie 2017, îmi amintește de replica obsesivă a lui Ștefan al lui Parizianu, un personaj introdus de Marin Preda atât în „Moromeții“, cât și în „Delirul“. Acesta întreba pe toată lumea, aproape la fiecare vorbă: „Pe ce te bazezi?“. Asta îl va întreba Saturn, în următorii trei ani, pe fiecare dintre noi.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna plină reprezintă momentul în care Soarele se află în opoziție cu Luna, în două semne astrale opuse. Mai precis, axele zodiacale pe care se petrece acest fenomen sunt: Berbec – Balanță, Taur – Scorpion, Gemeni – Săgetător, Rac – Capricorn, Leu – Vărsător sau Fecioară – Pești. De exemplu, Luna plină în Scorpion înseamnă că Soarele se află în constelația Peștilor, în timp ce Luna se află în constelația Scorpionului, făcând un unghi de 180 de grade cu Soarele.
Din punct de vedere astrologic, zilele cu Lună plină sunt considerate mai tensionate, cu o încărcătură energetică majoră. Sunt zile potrivite pentru a finaliza proiecte, pentru a aduce la bun sfârșit ceea ce am început pe Lună nouă sau atunci când Luna era în creștere. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna nouă este momentul în care Soarele și Luna se află în conjuncție, în același semn astral. De exemplu, Luna nouă în Berbec înseamnă că, privite de pe Pământ, Soarele și Luna se suprapun, în același grad din constelația Berbecului. Sunt cele mai întunecate nopți din an, cele în care Luna nu este vizibilă, pe cer.
Acest fenomen se întâmplă deoarece, în momentul respectiv, Soarele luminează integral doar partea satelitului nostru care nu este niciodată vizibilă de pe Pământ, în timp ce partea vizibilă de pe Terra rămâne întunecată, nu primește lumină solară. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 72 1 | 2 | 3 | 4| Înainte
loading...

loading...
Horoscop