Astrologie - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Astrologie

ASTROLOGIE
Cum și când retrogradează fiecare planetă, în 2018. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe 19 octombrie, la 21:12 ora României, are loc Luna nouă în Balanță. Semnul de aer al Balanței, guvernat de Venus, planeta și zeița frumuseții și a iubirii, este asociat în astrologie cu justiția, frumusețea și armonia – atât armonie interioară, cât și în ceea ce privește relațiile cu exteriorul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele treisprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună plină (opoziție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele douăsprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună nouă (conjuncție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 noiembrie și 22 decembrie, Soarele străbate semnul Săgetătorului – o zodie de foc, guvernată de Jupiter, planeta ce poartă numele zeului suprem. Săgetătorul este asociat de obicei cu călătoriile, cu spiritualitatea, dar și cu aventura. Mai jos, vă oferim toate informațiile necesare despre personalitatea, preferințele și modul de a fi al nativilor Săgetător. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele străbate semnul Scorpionului – o zodie de apă, guvernată de războinicul Marte, dar și de Pluton, planetă a morții și a renașterii. Mai jos, vă oferim toate informațiile utile despre trăsăturile de personalitate, preferințele și modul de a fi al Scorpionilor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele străbate semnul Balanței – o zodie de aer, a cărei denumire nu este deloc întâmplătoare: simbolul zodiei, cu cele două brațe aflate în echilibru, este o evocare a momentului echinocțiului de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, iar lumina are forță egală cu întunericul. Mai jos, regăsiți tot ce vă poate interesa despre această zodie a artiștilor și a justiției. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Între 23 august și 22 septembrie, Soarele traversează zodia Fecioarei – un semn de pământ, asociat de cele mai multe ori cu grija pentru detalii și cu un spirit critic deosebit de enervant pentru cei din jur. În schimb, Fecioara e considerată angajatul perfect. Mai jos, regăsiți tot ce3ea ce vă interesează despre această zodie.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Totul despre zodia Leu: autoportret al zodiei, vedetele masculine și feminine născut în acest semn, stilul vestimentar potrivit și filmele preferate, cadourile potrivite pentru un Leu. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna nouă și Luna plină au avut dintotdeauna o importanță deosebită, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte în general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maximă intensitate astrologică este necesară, pentru a stabili data efectuării unor ritualuri, începerii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținând cont de influențele cosmice.
Iată calendarul lunar pentru anul 2016, cu fiecare moment de Lună nouă și Lună plină. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Totul despre zodia Rac: autoportret al zodiei, vedetele masculine și feminine născut în acest semn, stilul vestimentar potrivit și filmele preferate, cadourile potrivite pentru un Rac. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Marți, pe data de 23 decembrie 2014, la ora 18 și 34 de minute, Saturn își începe tranzitul prin Săgetător, care ne va influența, pe fiecare dintre noi, timp de trei ani.
Acțiunea acestei planete, în perioada decembrie 2014-decembrie 2017, îmi amintește de replica obsesivă a lui Ștefan al lui Parizianu, un personaj introdus de Marin Preda atât în „Moromeții“, cât și în „Delirul“. Acesta întreba pe toată lumea, aproape la fiecare vorbă: „Pe ce te bazezi?“. Asta îl va întreba Saturn, în următorii trei ani, pe fiecare dintre noi.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna plină reprezintă momentul în care Soarele se află în opoziție cu Luna, în două semne astrale opuse. Mai precis, axele zodiacale pe care se petrece acest fenomen sunt: Berbec – Balanță, Taur – Scorpion, Gemeni – Săgetător, Rac – Capricorn, Leu – Vărsător sau Fecioară – Pești. De exemplu, Luna plină în Scorpion înseamnă că Soarele se află în constelația Peștilor, în timp ce Luna se află în constelația Scorpionului, făcând un unghi de 180 de grade cu Soarele.
Din punct de vedere astrologic, zilele cu Lună plină sunt considerate mai tensionate, cu o încărcătură energetică majoră. Sunt zile potrivite pentru a finaliza proiecte, pentru a aduce la bun sfârșit ceea ce am început pe Lună nouă sau atunci când Luna era în creștere. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna nouă este momentul în care Soarele și Luna se află în conjuncție, în același semn astral. De exemplu, Luna nouă în Berbec înseamnă că, privite de pe Pământ, Soarele și Luna se suprapun, în același grad din constelația Berbecului. Sunt cele mai întunecate nopți din an, cele în care Luna nu este vizibilă, pe cer.
Acest fenomen se întâmplă deoarece, în momentul respectiv, Soarele luminează integral doar partea satelitului nostru care nu este niciodată vizibilă de pe Pământ, în timp ce partea vizibilă de pe Terra rămâne întunecată, nu primește lumină solară. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pentru mai bine de un an, între 16 iulie 2014 şi 8 august 2015, Jupiter va tranzita semnul Leului. Iată semnificaţia acestui tranzit, la nivel general şi personal, după care vom arăta cum va fi influenţată fiecare din cele 12 zodii de trecerea lui Jupiter prin Leu. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Sărbătoare cu origini păgâne cât se poate de evidente chiar și din denumire, Sânzienele (de la Sancta Diana, Sfânta Diana, zeița romană a Lunii și a vânătorii) sau Drăgaica este totuși trecută inclusiv în calendarul oficial creștin-ortodox, unde este asociată cu sărbătorirea nașterii Sfântului Ioan Botezătorul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pompe de căldură sau aparate de aer condiţionat, în ce ar fi cazul să investiţi? Astrologia poate oferi şi ea un răspuns la aceste întrebări, în funcţie de elementul zodiei în care v-aţi născut, de perioada anului şi de semnul zodiacal în sine. Iată, mai jos, o trecere în revistă a preferinţelor fiecărei zodii, în materie de căldură sau frig. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Deoarece în lunile decembrie şi ianuarie numărul persoanelor interesate să citească horoscopul pentru noul an creşte exponenţial, Club Mistic a decis să diversifice modalităţile prin pune la dispoziţia cititorilor săi horoscopul 2014. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Planetele retrograde sunt interpretate de multe ori, în astrologie, în sens negativ, drept aducătoare de probleme. Lucrurile stau aşa doar parţial: într-adevăr, ne confruntăm cu probleme din trecut, rămase nerezolvate, dar acestea ne sunt scoase în faţă tocmai pentru a găsi soluţiile potrivite şi a le depăşi cu bine, însuşindu-ne lecţia respectivă.
Iată care sunt perioadele de mers aparent retrograd al fiecărei planete, pe parcursul anului 2014: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2014 are un început perfect, cu Lună nouă chiar în prima zi a anului. În plus, în ianuarie (ca de altfel, şi în martie), fenomenul de Lună nouă are loc de două ori: pe 1 şi pe 30.
În 2014 vor fi şi două eclipse totale de Lună: pe 15 aprilie în Balanţă şi pe 8 octombrie în Berbec.
citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 66 1 | 2 | 3 | 4| Înainte
loading...

loading...
Horoscop