loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Astrologie

ASTROLOGIE
Vă oferim un calendar al planetelor retrograde în 2021. În acest an, nu există mișcare retrogradă a planetei Marte. În schimb, toate celelalte planete vor avea perioade cu mișcare retrogradă, o dată sau chiar de mai multe ori (cazul lui Mercur). citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vă oferim calendarul lunar pentru 2021: luna plină și eclipsele de lună. Fenomenul de lună plină are loc de 12 ori în 2021, una în fiecare lună calendaristică, însă nu și una în fiecare semn zodiacal. Dimpotrivă, nu va fi nicio lună plină în Rac, în schimb vor fi două luni pline în Vărsător. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vă oferim un calendar pentru luna nouă și eclipsele de soare, în 2021. În acest an, fenomenul de lună nouă are loc de 12 ori, câte o dată în fiecare lună calendaristică a anului și câte o dată în fiecare zodie. Prima lună nouă are loc în Capricorn, în ianuarie, iar cea de-a doisprezecea în Săgetător, în decembrie. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pentru a înțelege cum vă poate influența Luna plină, vă oferim o poveste Zen despre modul în care propriul subconștient poate fie să ne ajute, fie să ne joace feste. Apoi, regăsiți câteva indicații pentru fiecare din cele 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Saturn retrogradează în Capricorn, între 30 aprilie și 18 septembrie 2019. Mai jos, puteți vedea cum se resimte fiecare din cele 12 semne zodiacale. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vă oferim un calendar al mișcării retrograde a planetelor pentru anul 2020. Este un an în care toate planetele vor retrograda, unele de mai multe ori (Mercur și Uranus), altele o singură dată (Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton). Nodul Nord și Chiron vor fi și ele retrograde. În schimb, Lilith sau Luna neagră evoluează tot anul în mers direct. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vă prezentăm un calendar cu luna plină și eclipsele de lună din 2020. În acest an, au loc 13 eclipse de lună, cu una mai mult decât în anul anterior. Prima dintre ele (de pe 10 ianuarie) și cea de-a treisprezecea (de pe 30 decembrie) se petrec în același semn astral: Racul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vă prezentăm prima parte a calendarului lunar pentru 2020: luna nouă și eclipsele de soare. În acest an, fenomenul de lună nouă are loc de 12 ori, o dată în fiecare lună a anului. Dar nu există câte o lună nouă în fiecare semn zodiacal, deoarece sunt două luni noi în zodia Rac (în iunie și iulie) și nicio lună nouă în Capricorn. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Marte, o planetă războinică și masculină, va tranzita, între 14 februarie și 31 martie, semnul feminin al Taurului. Taurul este zodia guvernată de Venus, planetă numită după zeița romană a iubirii, și remarcăm faptul că Marte sosește în zodia sa tocmai de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. Să vedem cum vom fi influențați, pe plan personal și nu numai. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe 4 februarie, are loc a doua lună nouă din acest an. Este o Lună nouă în Vărsător (conjuncție între Soarele din Vărsător și Luna din aceeași zodie). citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fenomenul de lună plină are loc de 12 ori în acest an, pentru prima dată pe 21 ianuarie. Este o zi importantă din punct de vedere astrologic, deoarece avem trei evenimente în același timp: Luna plină în Leu, o superlună și o eclipsă totală de lună. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2019, nu există mișcare retrogradă pentru planetele Venus și Marte. În schimb, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton se află fiecare câte o dată în mers retrograd, în acest an, Uranus are două intervale de retrogradare, în timp ce Mercur retrogradează de trei ori. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fenomenul de lună nouă are loc de 13 ori, pe parcursul anului 2019: de două ori în luna august și, în rest, câte o dată în fiecare din celelalte luni ale anului. Așadar, avem o Lună neagră (denumirea pentru o a doua lună nouă ce are loc în aceeași lună calendaristică) pe data de 30 august – o Lună Nouă în Fecioară, după Luna nouă din Leu de la începutul aceleiași luni, pe 1 august. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fenomenul de Lună plină are loc de 12 ori pe parcursul lui 2019, adică o dată în fiecare lună calendaristică a anului. Situația este, din acest punct de vedere, diferită față de anul trecut, când în februarie nu a fost nicio lună plină, iar în ianuarie și martie acest fenomen a avut loc de două ori – situație cunoscută sub numele de Lună albastră. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Funcționează zodiacul și la pisici? Ei, bine, da, cu unele amendamente: simpaticele feline nu manifestă doar personalitatea zodiei în care s-au născut, ci unele dintre ele preiau câte ceva și din personalitatea stăpânilor și a persoanelor cu care interacționează și cu care ajung să semene. Pisica ta din ce categorie face parte: își manifestă propriile tendințe sau pare mai degrabă să fi preluat zodia ta? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna plină în Leu din 31 ianuarie (formată prin aspectul de opoziție între Soarele în Vărsător și Luna din Leu) anunță o perioadă bună pentru exprimare de sine, creativitate și originalitate. Acum trebuie să creăm și să menținem o legătură cât mai profundă cu sine, să ne înțelegem și exprimăm trăirile interioare. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Cum și când retrogradează fiecare planetă, în 2018. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe 19 octombrie, la 21:12 ora României, are loc Luna nouă în Balanță. Semnul de aer al Balanței, guvernat de Venus, planeta și zeița frumuseții și a iubirii, este asociat în astrologie cu justiția, frumusețea și armonia – atât armonie interioară, cât și în ceea ce privește relațiile cu exteriorul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele treisprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună plină (opoziție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Iată care sunt cele douăsprezece date în care va avea loc fenomenul de Lună nouă (conjuncție Soare-Lună) pe parcursul anului 2018: citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 82 1 | 2 | 3 | 4 | 5| Înainte
loading...

loading...
Horoscop