loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Citate din maestri spirituali

CULTURA MISTICA
Ramakrishna, pe numele său real Gadahar Chattopadhyaya, s-a născut la 18 februarie 1830 la Calcutta și a murit la 16 august 1886. A fost un mistic hinduist, adorator al zeiței Kali și adept al sistemului Advaita Vedanta. În ciuda apartenenței sale la hinduism, el a afirmat în permanență că toate religiile urmăresc același scop și sunt căi viabile pentru a ajunge la Dumnezeu. În plus, Ramakrishna a spus mereu că spiritualitatea veritabilă și credința sinceră sunt mult mai importante decât respectarea ritualurilor. Dintre adepții lui ramakrishna, cei mai importanți au fost Vivekananda și Shivananda.
Iată câteva citate din Ramakrshna, ilustrative pentru concepțiile sale:
citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Osho (1931-1990), unul dintre cei mai cunoscuți maeștri spirituali din secolul XX, a purtat, de-a lungul activități sale, mai multe nume. A devenit cunoscut inițial ca Acharya Rajneesh, apoi sub numele de Bhagwan Shree Rajneesh pentru ca, în final, discipolii săi să îl numească simpul, Osho.
Osho a trăit mai întâi în India, pentru ca apoi să întemeieze, în Statele Unite ale Americii, un centru spiritual cu sediul la Oregon. Aici, a devenit creatorul tehnici icunoscută sub numele de „meditație dinamică”. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Shivananda sau Swami Shivananda Saraswati (1887-1963) este un maestru spiritual hinduist, care a predat yoga şi sistemul Vedanta. În timpul şederii sale în India din perioada interbelică, Mircea Eliade a petrecut mai multe luni alături de Shivananda. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 3 din 3
loading...

loading...
Horoscop