Compatibilitate In Dragoste - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Compatibilitate in dragoste

ZODII
Bărbatul Berbec și femeia Fecioară formează un cuplu în care e nevoie de multă iubire, de multă bunăvoință și de eforturi pe termen lung, pentru a se ajunge la bună-înțelegere și armonie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Bărbatul Berbec și femeia Leu formează un cuplu de foc, cu multă pasiune și multă putere. Împreună, energia lor debordantă le permite să realizeze lucruri mari. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Cuplul dintre bărbatul Berbec și femeia Rac ar fi fost unul ideal, în urmă cu opt sau nouă secole, pe vremea cruciadelor și a războaielor cvasi-permanente între mici regate, principate și ducate. Între timp însă, lucrurile s-au schimbat considerabil, în lumea în care trăim, iar definiția cuplului e și ea foarte îndepărtată de cea din epoca medievală. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Între bărbatul Berbec și femeia Gemeni există o puternică atracție, mai ales la începutul relației. Puteți fi sigur că cei doi se vor remarca cu ușurință unul pe celălalt, indiferent dacă se întâlnesc la o petrecere, la serviciu sau la o ieșire cu ceva prieteni comuni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Modelul pentru această relație e unul ilustru: Marte, guvernatorul zodiei Berbec, a avut o relație amoroasă cu Venus, guvernatoarea zodiei Taur, iar fructul iubirii lor a fost celebrul Cupidon sau Amor. De altfel, drăgălașul zeu înaripat al iubirii are aspecte moștenite de la ambii părinți: arcul și săgețile amintesc de preocupările războinice ale tatălui, în timp ce puterea asupra iubirii și capacitatea de a face pe oricine să se îndrăgostească sunt moștenite de la mamă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Într-o relație dintre un bărbat Berbec și o femeie Berbec, întrebarea esențială este: încap două săbii în aceeași teacă?
Fiecare dintre ei va încerca să își asigure poziția dominantă, în acest cuplu. De aici va rezulta o competiție permanentă, plină de farmec la început, dar care va deveni, cu timpul, tot mai obositoare și mai enervantă. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 6 din 6
loading...

loading...
Horoscop