Corpurile Ceresti Si Astrologia - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Corpurile ceresti si astrologia

ASTROLOGIE
Luna plina ne-a influenţat dintotdeauna, chiar dacă în ultimele secole am preferat să uităm acest lucru. Omul contemporan are atitudinea struţului care bagă capul în nisip pentru a nu vedea pericolul, sperând că astfel îl va face să dispară. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Chiron este cel mai cunoscut corp ceresc din categoria așa-numiților centauri sau centauride - asteroizi care gravitează în jurul Soarelui, între orbitele planetelor Jupiter și Neptun. Din acest grup mai fac parte, alături de Chiron, și asteroizi precum Pholus, Nessus, Chariklo, Echeclus sau Crantor.
În ceea ce îl privește, Chiron gravitează undeva între orbita lui Saturn și cea a lui Uranus. Numele său oficial astronomic este (2060) Chiron.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Puterea reprezentată de Pluton depăşeşte cu mult atributele sale fizice. După toate aparenţele, nimic din ceea ce este asociat cu Pluton, nu poate fi evaluat exclusiv după aparenţele sale exterioare, la fel cum nu poate fi înţeles pornind exclusiv de la observarea caracteristicilor sale evidente… Pluton simbolizează întotdeauna o formă de putere extrem de concentrată. Această putere este atât de intens concentrată, încât dimensiunea sau forma fizică a fenomenelor plutoniene nu are nici cea mai mică importanţă prin comparaţie cu ea.” citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Neptun este a opta planetă care se roteşte în jurul Soarelui, şi a patra din grupul giganţilor cu structură predominant gazoasă (primii trei fiind Jupiter, Saturn şi Uranus).
În astrologie, Neptun simbolizează căutarea unui ideal, dar şi riscul unor iluzii, decepţii şi trădări. Bine folosit, Neptun oferă energie pe plan spiritual, ajutându-ne să ne împlinim datoriile spirituale cele mai înalte.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Uranus este a şaptea planetă de la Soare şi, din punct de vedere al diametrului, a treia ca mărime, după Jupiter şi Saturn. Din punct de vedere al masei, ea se află însă pe poziţia a patra, fiind depăşită şi de Neptun. Ea este de aproximativ 5 ori mai mare decât planeta noastră.
În astrologie, Uranus reprezintă libertatea, originalitatea, dar şi surprizele, accidentele şi revoluţiile, răsturnarea ordinii fireşti a lucrurilor. Uranus este pus în legătură cu tot ce este nou, cu invenţiile, cu tehnica avansată, dar şi cu comunicaţiile la distanţă.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Saturn este a şasea planetă de la Soare şi a doua ca mărime, după Jupiter. Masa acestei planete este de 95 de ori mai mare decât cea a Pământului.
În astrologie, Saturn reprezintă timpul şi, pornind de la acest simbol, este pus în legătură cu răbdarea, dar şi cu bătrâneţea. Persoanele dominate de această planetă au o ascensiune lentă, gradată, atingând împlinirea abia la vârsta senectuţii. Valorile puse în legătură cu planeta Saturn sunt rezistenţa, siguranţa, responsabilitatea, capacitatea de organizare.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Jupiter este a cincea planetă care se roteşte în jurul Soarelui şi cea mai mare dintre planetele din sistemul nostru solar. Volumul său este de 1300 de ori mai mare decât al Terrei, masa de 318 ori mai mare, iar diametrul de 11 ori mai mare.
În astrologia antică, Jupiter era considerat Marele Benefic, vorbindu-se mereu despre influenţa sa pozitivă. Tendinţa dominantă a lui Jupiter fiind expansiunea, el indică direcţiile în care individul se dezvoltă. El poate fi pus în legătură atât cu evoluţia spirituală, pe plan vertical, cât şi, pe plan orizontal, cu diferitele modalităţi de distracţie şi de petrecere a timpului liber.


citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Marte este cea de-a patra planetă care se roteşte în jurul Soarelui. Anul marţian (perioada în care planeta face o mişcare de revoluţie în jurul Soarelui) este dublu faţă de cel pământesc. În schimb, ziua marţiană (perioada de rotaţie în jurul propriei axe) este doar cu o jumătate de oră mai lungă decât cea terestră.
În astrologie, Marte este asociat cu valorile masculine, cu acţiunea, cu puterea şi indică modul în care ne folosim energia. Dacă Venus este asociată cu emoţiile, iar Mercur cu intelectul, Marte simbolizează centrii instinctiv şi motor. În tema natală a unei femei, Marte indică bărbatul de care aceasta se simte atrasă, în special din punct de vedere fizic.


citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Venus este a doua planetă care gravitează în jurul Soarelui, după Mercur. Ea îşi parcurge orbita în 225 de zile (un an venusian). Ziua venusiană (rotaţia în jurul propriei sale axe) este foarte lentă, de 243 de zile, deci durează mai mult decât un an. În plus, ea se desfăşoară de la vest la est, în sens invers faţă de rotaţia tuturor celorlalte planete din sistemul nostru solar.
În astrologie, Venus este, de asemenea, pusă în legătură cu sentimentele, cu iubirea şi cu frumuseţea.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Mercur este planeta cea mai apropiată de Soare, mişcarea sa de revoluţie în jurul acestuia desfăşurându-se în numai 88 de zile. În schimb, perioada de rotaţie în jurul propriei axe este mult mai îndelungată, fiind echivalentă cu 58 de zile terestre.
În astrologie, Mercur este pus în legătură cu psihicul individului şi cu calităţile intelectuale ale acestuia. De asemenea, Mercur este planeta comunicării, influenţând relaţiile interumane. În acelaşi timp, poate să confere o deosebită capacitate de adaptare la situaţii noi, precum şi posibilitatea de a face mai multe lucruri în acelaşi timp.


citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Luna este singurul satelit natural al planetei Pământ. Deşi nu are lumină proprie, ci doar o reflectă pe cea primită de la Soare, Luna este, datorită apropierii de Pământ, corpul ceresc cu cea mai mare strălucire aparentă, după Soare. Masa satelitului este de 81 de ori mai mică decât cea a Pământului, iar atracţia gravitaţională este de 6 ori mai slabă decât la suprafaţa Terrei (adică, pe Lună, toate lucrurile sunt de 6 ori mai uşoare).

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Steaua centrală a sistemului nostru solar, în jurul căruia se rotesc toate celelalte corpuri cereşti – planetele cu sateliţii lor, asteroizii, cometele şi meteoriţii -, Soarele are un volum de 1 300 000 de ori mai mare decât Pământul şi este de 330 000 de ori mai greu decât planeta noastră.
În astrologie, Soarele are, de asemenea, semnificaţii multiple. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop