Feng-shui - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Feng-shui

FENG-SHUI
Într-un an aflat sub semnul Dragonului, cei mai avantajaţi vor fi, desigur, cei născuţi sub acelaşi semn. Care sunt, aşadar, vedetele care se vor bucura de cel mai mare succes în anul dragonului 2012? citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
În horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apa – unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc, recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ştie să îşi folosească puterea.
Anul dragonului de apa începe pe data de 21 ianuarie 2012 şi se încheie pe 9 februarie 2013, durând, aşadar, mai mult decât un an calendaristic de 365 de zile. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Dormitorul e foarte important în feng shui, din motive ușor de înțeles. Feng shui implică lucrurl cu energia chi, ori dormitorul e tocmai spațiul în care ne refacem rezervele energetice. Ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind și, la un calcul simplu, vom constata că în nicio altă cameră a casei nu stăm la fel de mult timp.
Prin urmare, e important să respectăm regulile feng shui pentru dormitor, astfel încât reîncărcarea cu energie din timpul somnului să fie cât mai eficientă. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Oglinzile au un rol important în feng shui, deoarece pot îndeplini, în funcție de forma și de amplasarea lor, multiple funcțiuni.
Există numeroase reguli în feng shui legate de amplasarea oglinzilor. Iat[-le pe cele mai importante dintre ele:


citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Intre 3 februarie 2011 şi 2 ianuarie 2012, ne aflăm, conform zodiacului chinezesc, în anul chinezesc al Iepurelui de metal. Evenimentul e unul special pentru preşedintele Băsescu, născut în 1951, adică tot într-un an în care era sărbătorit Iepurele de metal chinezesc. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Zodiacul chinezesc ne spune că 2011 va fi anul Iepurelui de metal. Acesta va debuta pe data de 3 februarie 2011 şi se va încheia pe 23 ianuarie 2012, când începe anul Dragonului. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
În 2010, Anul Nou chinezesc se sărbătoreşte pe 14 februarie. Anul Tigrului durează până la 2 februarie 2011 şi se va desfăşura după chipul şi asemănarea acestui simbol zodiacal chinezesc, aducând o accelerare a evenimentelor şi o dorinţă de a lămuri mai repede lucrurile şi de a obţine ceea ce vrem, fără amânări şi fără să acordăm atenţie obstacolelor. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Artele marţiale, acupunctura sau feng-shui-ul operează, fiecare, cu conceptul de chi. Această energie considerată substanţa tuturor lucrurilor din univers este numită de indieni prana şi poate fi asociată cu egipteanul ankh sau grecescul pneuma. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
V-aţi întrebat vreodată de ce natura are întotdeauna grijă să se nască un număr aproximativ egal de bărbaţi şi de femei? (Până într-atât încât s-a constat, în regiuni care pierduseră un procent important din populaţia masculină ca urmare a unor războaie, o tendinţă clară de a se naşte mai mulţi copii de sex masculin). citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Chinezii nu au fost, în nici un caz, singurul popor care şi-a dat seama de importanţa şi de semnificaţia punctelor cardinale pentru influenţarea vieţii unor persoane sau chiar a unei comunităţi umane numeroase, precum cea care constituie o cetate sau un popor.
Filosoful, metafizicianul şi esoteristul francez Rene Guenon tratează, în culegerea de studii publicate postum, intitulată „Simboluri ale ştiinţei sacre“, inclusiv problema zodiacului şi a punctelor cardinale. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
În feng-shui, numărul elementelor este superior celor cu care operează, de exemplu, astrologia europeană. Astfel, în loc de 4 elemente (pământ, apă, aer, foc), avem 5: pământ, apă, foc, lemn şi metal. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
Cele 5 elemente cu care operează feng-shui-ul pot interacţiona între ele în mai multe moduri. Cunoaşterea şi stăpânirea acestor moduri reprezintă un element fundamental al ştiinţei tradiţionale care încearcă să direcţioneze energiile în propriul nostru folos. citeşte tot Citeşte tot!
FENG-SHUI
De două mii de ani, bisericile noastre sunt orientate cu altarul spre Răsărit. Acasă, aşezăm icoanele pe acelaşi perete îndreptat spre locul de unde apare Soarele. Oriunde s-ar afla în lume, arabii îşi aştern pe jos covoraşul de rugăciune şi încep să se roage cu faţa spre Mecca.
În cimitire, toate cavourile sunt orientate, dintotdeauna, identic. Nu o să vedeţi niciodată două morminte aşezate în unghi drept.. Credinţe din popor spun că, dacă nu se respectă acest lucru, persoana decedată se va întoarce printre cei vii, ca strigoi. Să fie toate acestea simple superstiţii? citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 13 din 13
loading...

loading...
Horoscop