Filme Mistice - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Filme mistice

CULTURA MISTICA
La Herencia Valdemar (Moştenirea Valdemar) este un horror spaniol din anul 2010. Filmul are două părţi, a doua având acelaşi nume, cu subtitlul La sombra prohibida (Umbra interzisă).
În centrul poveştii se află o clădire victoriană veche – moştenirea Valdemar - , scena unor dispariţii misterioase. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Femeia in negru (The Woman in Black), film horror apărut pe marile ecrane în 2012, a atras atenţia în primul rând prin faptul că ne oferă ocazia de a-l vedea pe Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter, într-o ipostază cu totul inedită: aceea de tată de familie şi, mai mult decât atât, de văduv. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Devil, film realizat în 2010 după un roman al autorului malaiezian M. Night Shyamalan, este prima parte din seria The Night Chronicles, care își propune să arate diferite moduri în care supranaturalul intervine în viața de zi cu zi din epoca noastră.
Titlul filmului – Devil – este suficient de grăitor, în ceea ce privește personajul principal al acestei producții. Este vorba de însuși Diavolul, care intervine brutal în viața personajelor, aducând spaimă și moarte.
citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Hereafter este o dramă cu accente fantasy din 2010, regizată de Clint Eastwood, ce aduce în prim-plan ideea vieții de după moarte.
Filmul Hereafter prezintă în paralel povestea a trei personaje afectate de moarte, într-un fel sau altul. Matt Damon interpretează un tânăr ce are capacitatea de a vorbi cu morții, însă refuză să își folosească acest talent, deoarece își dorește o viață normală.

citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Decalogul 3 (Adu-ţi aminte de ziua Domnului şi cinsteşte-o) pune problema celei de-a treia porunci divine.
Prin ziua Domnului, înţelegem de obicei Duminica. Cel puţin, dacă nu ţinem seama de tradiţia evreiască, reluată şi de reprezentanţii celor mai multe dintre cultele necreştine, care susţin că a şaptea zi este, de fapt, sâmbăta, iar sărbătorirea zilei de duminică este o inovaţie adusă în epoca lui Constantin cel Mare, odată cu altele, care au deformat decisiv mesajul originar transmis de Iisus Hristos.
În a treia parte a Decalogului lui Kieslowski, prin „ziua Domnului“ se înţelege chiar ziua în care s-a născut Domnul: Crăciunul.
citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
În al doilea film din Decalogul lui Kieslowski, legătura cu porunca divină corespunzătoare nu este la fel de evidentă ca în primul.
Dorota, o femeie de 40 de ani, are de făcut o alegere dificilă. Soţul său este în spital, suferind de cancer, putând să moară dintr-un moment în altul, iar ea este însărcinată în luna a treia cu amantul, bun prieten cu soţul. Fiind ultimele zile în care ar mai putea face un avort, nu poate lua totuşi această decizie. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Decalogul este un ciclu de 10 filme, realizat în anii ’80 de regizorul polonez Krzysztof Kieslowski. Fiecare din cele 10 filme este o ilustrare a modului în care este sau nu respectată, în societatea actuală, fiecare din cele 10 porunci transmise de Dumnezeul Vechiului Testament evreilor, prin Moise: Decalogul.
Primul film din Decalogul lui Kieslowski, ilustrare a poruncii „Să nu ai alţi dumnezei în afară de mine!“ începe cu prezentarea bucuriilor simple ale vieţii, privite din perspectiva unui copil. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Season of The Witch (Anotimpul vrăjitoarei) a fost unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2011, pentru iubitorii genurilor horror şi fantasy. Şi, totdată, una dintre cele mai mari dezamăgiri. Scenele banale se amestecă cu imagini amintind de jocurile pe calculator de acum 10 ani, iar povestea nu are absolut nicio susţinere istorică, ci este plină de erori flagrante. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Ecranizare a romanului omonim al autorului japonez de limbă engleză Kazuo Ishiguro, filmul Never let me go reușește să spună ceva nou pe o temă intens dezbătută în ultimele decenii: clonarea. Meritul principal constă în faptul că întreaga poveste este prezentată din perspectiva victimelor, fără ca acestea să condamne, în mod explicit, sistemul monstruos care le-a creat. Concluziile le tragem singuri, fără ca Never let me go să ni le ofere gata elaborate.

citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
The Others (Ceilalti), film realizat în 2001 de regizorul spaniol Alejandro Amenabar, cu Nicole Kidman în rolul principal, intră fără probleme în topul celor mai bune horror-uri psihologice de după 2000. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Black Death (Moartea neagra) este un film realizat în 2010, care aduce în prim-plan o poveste despre un sat medieval ce scapă de sub controlul Bisericii, în vremea Marii Ciume din 1348, epidemie supranumită tocmai Moartea neagră - Black Death. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 11 din 11
loading...

loading...
Horoscop