Filme Pentru Zodia Ta - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Filme pentru zodia ta

ZODII
Nativii Peşti sunt sensibili şi au o tendinţă înnăscută spre visare. Ei visează mult nu numai noaptea, ci şi ziua, cu ochii deschişi. Prin urmare, le plac filmele a căror acţiune se aseamănă cu un astfel de vis. Nu ţin ca faptele prezentate să fie veridice, ci doresc ca povestea să fie spusă frumos şi să aibă o puternică încărcătură emoţională. Dramele romantice, dar şi unele comedii mai profunde, care te fac mai degrabă să surâzi amar decât să râzi în hohote, se potrivesc perfect acestei descrieri. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Varsatorul este original, inedit, revoluţionar şi inovator. Realitatea i se pare de-a dreptul plictisitoare, astfel că nu trebuie să contaţi pe el pentru urmări împreună un film bazat pe o poveste adevărată. Preferă descrieri ale unor lumi imaginare, populate cu fiinţe fabuloase, sau explorarea unor straturi ale conştiinţei la care cei mai mulţi dintre noi nu au acces. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Capricornul e serios, răbdător şi iubeşte lucrurile durabile, a căror valoare a trecut de cea mai dură probă: aceea a timpului.
Un Capricorn nu ţine neapărat ca filmul pe care îl vede să fie nou. Şi nici să aibă efecte speciale spectaculoase sau să fie 3D, pentru că, în astfel de cazuri, povestea şi interpretarea au în general de suferit.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Săgetătorul este un temerar căruia îi place să exploreze lumea, să călătorească, să înveţe lucruri noi şi să cunoască oameni noi. Din aceste trăsături desprindem un prim gen de filme de care se va simţi atras: filmele de aventură. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Scorpionul este guvernat de Pluton, domnul tenebrelor, al întunericului, dar şi al profunzimilor propriei fiinţe. Pe lista filmelor sale preferate se vor regăsi, obligatoriu, câteva producţii horror. Filmele de groază nu îl sperie, ci îi plac. Cu o menţiune: pentru a le lua în seamă, trebuie neapărat să conţină elemente fantastice: sufletele ale morţilor care revin printre noi, vampiri sau alte fiinţe fabuloase. Pentru el, filmele care aduc în prim-plan doar violenţa extremă a unor dezechilibraţi nu intră în acest gen și nu le va acorda atenţie.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Balanţa este rafinată, pretențioasă, iubitoare de lucruri rafinate. Balanţele au o relație specială cu arta: marea majoritate au un talent special în domeniu: cântă, pictează sau scriu frumos, iar toate știu să aprecieze o producție cinematografică de calitate.
Prin urmare, vor aprecia filmele facile doar ca pe o formă de divertisment, însă vor căuta mai degrabă frumusețea unui film pretențios, regizat de un maestru și cu interpretare de excepție. Venus, guvernatorul zodiei, le face pe Balanţe să îndrăgească poveștile frumoase de dragoste, iubirile nemuritoare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Atentă la amănunte, perfecţionistă, liniştită, Fecioara iubeşte filmele poliţiste şi, de asemenea, filmele documentare. Primele îi oferă satisfacţia de a urmări o anchetă în care chiar fiecare indiciu contează, iar eroul principal - detectivul perfect - ştie să descopere, cu multă răbdare şi perspicacitate, acul în carul cu fân. În ceea ce priveşte documentarele, au meritul de a analiza o problemă din mai multe puncte de vedere, până când poţi să îţi faci o părere serioasă despre subiectul respectiv.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Racul este sensibil, delicat şi, înainte de toate, familist. Pentru un Rac, contează mult inclusiv ambianţa în care priveşte un film şi persoanele alături de care o face. Cel mai bine se simte atunci când alături este întreaga familie şi urmăresc împreună un film de calitate. Evident, nu orice producţie se potriveşte acestui deziderat, aşa că va prefera filmele de familie.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Gemenii sunt jucăuşi, ghiduşi şi ştiu să aprecieze din plin o comedie de calitate. Atunci când se uită la un film, doresc relaxare şi bună-dispoziţie, nu scufundarea în problemele fundamentale ale existenţei. Pentru acestea există viaţa reală. Parodiile sunt şi ele apreciate, Gemenii fiind adevăraţi specialişti în a vedea aspectele amuzante ale vieţii, indiferent de împrejurări.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Taurului îi plac lucrurile concrete, pe principiul ”Ce-i în mână, nu-i minciună”, aşa că de obicei preferă să se ţină departe de sf-uri şi de alte creaţii în care imaginaţia regizorului sau a scenaristului pare să o ia razna.
Pentru această zodie de pământ, cele mai inspirate recomandări vin din categoria filmelor inspirate din fapte reale. Acestea îi permit să exploreze diferite aspecte ale vieţii, aşa cum este ea.


citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Guvernat de Marte, Berbecul este impulsiv, neliniştit, mereu în mişcare, dornic de o nouă aventură. Iar filmele care îi plac sunt după chipul şi asemănarea sa: explozive, pline de acţiune, cu scene de lupte şi urmăriri spectaculoase, explozii şi performanţe pentru care e nevoie de cascadori de cea mai bună calitate.


citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop