loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Filme si tarot (video)

TAROT
Galadriel din Lord of The Rings este o bună întruchipare a cărţii de tarot Imparateasa. Regină a elfilor de pădure din regatul Lothlorien, Galadriel ilustrează în cel mai înalt grad cele două trăsături principale ale arcanei cu numărul trei din tarot, Imparateasa: frumuseţe şi dărnicie.
citeşte tot Citeşte tot!
TAROT
Morgana sau Morgaine (de la care vine şi termenul „Fata morgana“), sora regelui Arthur din filmul Mists of Avalon (Ceţurile din Avalon), reprezintă una din ipostazele reuşite ale arcanei din tarot care poartă numele de Marea Preoteasa. citeşte tot Citeşte tot!
TAROT
O excelentă ipostază a cărţii de tarot Magicianul o găsim în filmul Mulholland Drive, una din capodoperele lui David Lynch. Scena de la Club Silencio, în care un personaj misterios explică faptul că totul e o iluzie, exprimă perfect jocul cu realităţile caracteristic unui magician. citeşte tot Citeşte tot!
TAROT
Cea mai bună ilustrare a marii arcane cu numarul zero în tarot, Nebunul, este o secvenţă care ni-l prezintă pe Charlie Chaplin evoluând pe patine cu rotile, în apropierea unui hău de câţiva metri. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 4 din 4
loading...

loading...
Horoscop