Horoscop 2014 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


HOROSCOP 2014

ASTROLOGIE
Sensibili de felul lor, nativii Peşti vor beneficia pe parcursul lui 2014 de atmosfera liniştită şi de securitatea emoţională de care au nevoie. Jupiter stă mai bine de o jumătate de an în casa iubirii, de unde aduce parteneri pentru cei singuri sau evoluţii bune ale relaţiilor celor care deja îşi găsiseră alesul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pentru prietenosul Vărsător, iubirea şi parteneriatele rămân priorităţi absolute şi pe parcursul anului 2014. Nici nu se putea altfel, atunci când vorbim despre tranzitul beneficului Jupiter prin casa a 7-a, care debutează în plină vară 2014, la jumătatea lunii iulie. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pentru nativii Capricorn, 2014 este unul dintre acei ani deosebiţi în care lucrurile au toate şansele să meargă bine atât în dragoste, cât şi pe plan financiar. E drept, nu în acelaşi timp, ci în două perioade separate: prima jumătate a anului e favorabilă chestiunilor sentimentale, iar a doua parte a lui 2014 aduce succes în afaceri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Cel puţin în prima jumătate a anului 2014, banii şi afacerile trebuie să reprezinte prioritatea, pentru nativii Săgetător. Iar cuvântul „afaceri“ nu a fost folosit întâmplător. Într-adevăr, Săgetătorii îşi vor rotunji serios veniturile până în luna iulie, dar principala sursă a acestei îmbunătăţiri pe plan financiar nu va fi salariul. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Scorpion continuă să fie influenţaţi, mai presus decât orice altceva, de tranzitul lui Saturn prin semnul lor astral. După cum se ştie, nu e o planetă care să arunce cu floricele şi binecuvântări în toate părţile, ci una care scoate la lumină problemele profunde şi ne obligă să le privim în faţă şi să le rezolvăm. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Începutul lui 2014 este unul complicat pentru nativii Balanţă, pe plan amoros. Venus e retrograd până la sfârşitul lui ianuarie, astfel că nu le permite să îşi manifeste calităţile la nivel maxim. În paralel, mare parte din planetele personale tranzitează tocmai casa iubirii, aducând întâlniri, proiecte, discuţii, posibil nu numai cu unul, ci chiar cu mai mulţi parteneri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2014 este un an în care nativii Fecioară ar face bine să se concentreze în primul rând asupra planului profesional, deoarece de aici pot să vină cele mai mari satisfacţii. În special în perioada ianuarie-iulie, Jupiter le este de mare ajutor Fecioarelor care doresc să avanseze în carieră. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Leul va fi unul dintre răsfăţaţi astrelor, atât în 2014, cât şi în anul următor. Simpaticul şi darnicul Jupiter tranzitează semnul Leului între 16 iulie 2014 şi 11 august 2015, aducându-le nativilor posibilităţi de dezvoltare excepţionale, de care nu au parte decât o dată la 12 ani! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Rac sunt puşi pe fapte mari în toate domeniile vieţii. Şi au toate şansele să realizeze progrese importante, deoarece beneficiază în continuare de susţinerea extrem de importantă a lui Jupiter. Acesta îi ajută să se redefinească şi să dezvolte orice proiect început în trecut, iar în a doua parte a anului are efecte benefice asupra planului financiar. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Gemeni ar face bine să muncească şi să pună accentul pe latura financiară, deoarece beneficiază (cel puţin timp de şase luni şi jumătate) de un puternic sprijin astral din partea lui Jupiter. Aflat în casa a 2-a, acesta îi ajută să acumuleze bani şi proprietăţi, să îşi sporească veniturile şi, în general, să se bucure de o bună situaţie financiară. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2014 este anul care – e drept, abia spre sfârşitul său, mai precis în ultima săptămână – va elimina presiunea existentă de mai mult timp în viaţa amoroasă a nativilor Taur. Ieşirea lui Saturn din Scorpion, pe data de 23 decembrie, va pune capăt nu numai unui an, dar unei întregi perioade mai dificile, în care relaţiile nu s-au legat aşa cum îşi doreau Taurii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, Berbecul va trebui să îşi reamintească vechea vorbă care spune că cine are noroc în bani nu are noroc în dragoste şi invers. Pentru nativii Berbec, va fi a doua variantă: zeul iubirii le devine prieten şi îi ţinteşte cu săgeţile lui înfocate, însă buzunarele rămân goale. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Peşti se numără printre răsfăţaţii zodiacului, din punct de vedere al sănătăţii. Această afirmaţie se aplică îndeosebi în a doua parte a anului, datorită tranzitului planetei Jupiter prin casa a 6-a, care debutează pe data de 16 iulie. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Vărsător au toate şansele să se bucure de o formă fizică excelentă, cel puţin în primele şase luni şi jumătate ale anului. În acest interval, Jupiter tranzitează casa a 6-a, casa sănătăţii, aducând acolo – la fel ca în a doua parte a anului anterior – influenţele sale benefice. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pentru nativii Capricorn, 2014 este un an important din punct de vedere al stării de sănătate: Trebuie să îşi facă rezerve de energie importante, care să le ajungă şi în anii viitori. Într-adevăr, începând cu 23 decembrie, Saturn va intra în casa a 12-a, ceea ce nu reprezintă o veste tocmai bună, pentru starea generală a organismului. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2014 este un an în care e bine ca Săgetătorii să fie prudenţi şi să aibă grijă maximă de propriul organism şi de starea de sănătate. Tranzitul lui Saturn prin casa a 12-a, început încă din toamna lui 2012, continuă şi în 51 din cele 52 de săptămâni ale acestui an (excepţie face doar ultima săptămână din 2014)
Dacă Saturn nu e tocmai prietenos, Jupiter sporeşte rezistenţa nativilor Săgetător (în prima jumătate a anului), iar începând din iulie le oferă o mare acuitate mentală.. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Şi pe parcursul anului 2014, Uranus în casa a 6-a întăreşte interesul nativilor Scorpion pentru diferite tipuri de terapie sau pentru unele diete mai deosebite. Aceste preocupări vin pe fondul unor calităţi înnăscute de vindecare. Guvernaţi de Pluton, Scorpionii beneficiază de o energie extrem de puternică, pe care însă rareori aleg să o folosească. Atunci când o fac, după ce au ţinut-o mult timp sub capac, efectul este comparabil cu cel al unei bombe atomice. Terapeuţii Scorpion sunt cei la care se poate apela cu încredere şi pentru vindecarea unor maladii mai ciudate sau considerate de ştiinţa oficială drept imposibil de tratat. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2014 începe cu Venus, guvernatorul semnului Balanţei, în mers aparent retrograd, până pe data de 31 ianuarie. Prin urmare, putem spune că nativii Balanţă nu se vor simţi chiar în largul lor, în prima lună a noului an. Apoi însă, odată cu „restart-ul“ din luna februarie 2014, Balanţa îşi regăseşte şi sănătatea, şi frumuseţea. Aceasta din urmă e dovedită din plin de simpla enumerare a unor vedete născute în semnul Balanţei: Monica Belucci, Gwyneth Paltrow, Alicia Silverstone, Kate Winslet, Gwen Stefani sau Catherine Zeta Jones citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nici o planetă „grea“ nu îi supără pe nativii Fecioară şi nu ar trebui să le facă vreo problemă, din punct de vedere al sănătăţii. La această stare bună a organismului contează, bineînţeles, şi faptul că Fecioarele se îngrijesc şi acordă permanent atenţia potrivită curăţeniei şi stării propriului organism. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2014, nativii Leu beneficiază din plin, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul fizic, de influenţele pozitive ale lui Jupiter. Până la mijlocul lunii iulie, Jupiter tranzitează casa a 12-a a Leilor, ajutându-i pe cei bolnavi să găsească tratamentul potrivit şi să se însănătoşească. Leii înţeleg, în această perioadă, cauzele profunde ale oricărei afecţiuni de care au suferit în trecut şi, beneficiind inclusiv de sfaturile şi tratamentele unor medici de bună calitate, se fac bine. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 49 1 | 2 | 3| Înainte
loading...

loading...
Horoscop