Horoscop 2015 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


HOROSCOP 2015

ASTROLOGIE
Pentru Pești, anul 2015 este, din punct de vedere financiar, unul mai degrabă neutru. Sau unul de pregătire, de elaborare de strategii pentru viitor, deoarece vor urma doi ani în care nativii acestei zodii vor avea șansa de a face salturi importante, în ceea ce privește banii și proprietățile. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Mai bine de jumătate din 2015, pentru Vărsători nu se va schimba nimic major, din punct de vedere financiar. Luna martie aduce cu sine un portofel ceva mai plin, însă nu e vorba, în nici un caz, de îmbogățire peste noapte. Și nici pe termen lung. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Nativii Capricorn au parte de prosperitate, în cea mai mare parte a acestui an. Jupiter străbate casa banilor până pe data de 10 august, multiplicând sursele de venit ale Capricornilor. Într-adevăr, această planetă benefică își exercită influența asupra banilor care nu provin neapărat din munca proprie, ci poate fi vorba mai degrabă de moșteniri, cadouri, diferite afaceri, chiar câștiguri la ceva concursuri sau jocuri de noroc (bineînțeles, asta nu înseamnă că toți Capricornii vor câștiga la loto!). citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Prima lună a lui 2015 va aduce ceva bani, în buzunarele și conturile nativilor Săgetător. Nu suficienți pentru a se îmbogăți, dar suficienți pentru a nu avea probleme. Apoi însă, intervalul februarie-aprilie (cu apogeul în luna martie) se dovedește mai dificil, ca urmare a cuadraturii lui Pluton din casa banilor cu Uranus, planetă care ne împinge să ne asumăm riscuri prea mare. Iar aceste riscuri nu vor aduce întotdeauna și câștiguri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Ieșirea lui Saturn din Scorpion ia o piatră de moară de pe spatele acestor nativi, care încep să simtă, după aproape trei ani, că vor putea respira și acționa liber. Saturn va avea scurtă revenire în Scorpion doar între 15 iunie și 18 septembrie, după care nativii îi pot spune la revedere pentru o perioadă îndelungată de timp: 25 de ani! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe plan financiar, Balanțele scapă în sfârșit, în 2015, de presiunea imensă resimțită în ultimii doi ani, când Saturn le-a tranzitat casa banilor și a muncii. Doar pe durata lunilor de vară (mai precis, în perioada cuprinsă între 15 iunie și 15 septembrie) vor mai fi resimțite unele probleme. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 este un an de cotitură, pentru nativii Fecioară. Ei beneficiază de aproximativ 8 luni în care trebuie să finalizeze proiecte mai vechi, după care sosirea lui Jupiter chiar în semnul Fecioarei le va da un puternic impuls spre dezvoltări noi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Leul beneficiază din plin, în 2015, de influența favorabilă a lui Jupiter, care în a doua parte a anului va influența în mod pozitiv chiar casa banilor. Dezvoltarea personală și dobândirea prosperității ar trebui să fie cuvinte de ordine pentru nativii Leu, în noul an. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Nativii Rac au început să beneficieze de sprijinul lui Jupiter, pe plan financiar, încă din a doua parte a anului anterior și este de așteptat ca măcar unii dintre ei să fi făcut deja pași importanți spre stabilitatea și prosperitatea mult-dorite. Pentru ceilalți, vestea bună este că influențele astrale favorabile se vor manifesta și pe parcursul a patru luni din 2015. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În ultimii doi ani, a avut deja loc o transformare pozitivă în viața Gemenilor, în ceea ce privește banii. Sau, dacă rezultatele încă nu se văd, cu siguranță au fost deja plantate semințele care vor aduce o prosperitate viitoare. Prețul plătit pentru aceasta a fost stresul de la locul de muncă, o senzație de inconfort resimțită la îndeplinirea sarcinilor de lucru sau în relațiile cu colegii. În 2015, și această problemă va fi rezolvată. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Rar se întâmplă ca nativii vreunei zodii să aibă noroc și în dragoste, și în bani. Acest adevăr se confirmă în 2015 și în ceea ce îi privește pe Tauri: ei vor avea parte de evenimente foarte plăcute pe plan amoros, însă în ceea ce privește banii influențele astrale nu mai sunt la fel de favorabile. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
După trei ani foarte frământați, în care afacerile nativilor Berbec au fost în mare parte blocate, vin, în sfârșit, vești bune! Ieșirea lui Saturn din casa a 8-a înseamnă libertate de acțiune pe plan financiar și șanse sporite de apariție a unor noi surse de venit, destul de consistente. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Peștii se numără printre favorizații astrelor, în 2015, din punct de vedere amoros. O mare parte dintre ei au gustat copios din fructele dulci ale amorului și în anul anterior, mai ales în prima lui parte. Acum, aceste evoluții continuă, cu o intensitate sporită, începând cu data de 11 august, când Jupiter intră în casa parteneriatelor și a căsătoriei. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Vărsătorul este una dintre zodiile favorizate din plin de astre, pe plan amoros, în anul 2015. Nativii vor profita din plin de tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei și a parteneriatelor, astfel că nu trebuie să ne mirăm dacă vom primi, de la prietenii noștri Vărsători, invitații la nuntă, la botez au măcar la o petrecere care marchează schimbarea inelelor de logodnă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Anul trecut, Capricornul a beneficiat din plin, până în vară, de tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei. Cei care au dorit o relație s-au cuplat, iar în 2015 vor continua să dezvolte cuplul respectiv, bucurându-se de plăcerile unei singurătăți în doi. În schimb, cei care nu au reușit să își pună la punct planul relațional până acum, vor avea și mai mici șanse să o facă, în noul an. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 e un an bun, din punct de vedere relațional, doar pentru acei Săgetători care sunt deja implicați într-o relație serioasă, de lungă durată. Sentimentele vor deveni și mai profunde, partenerii vor ajunge la o cunoaștere reciprocă superioară, iar eforturile desfășurate împreună îi vor ajuta să se apropie de împlinirea scopurilor pe care și le-au fixat. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 este un an al eliberării, pentru nativii Scorpion. Saturn le părăsește semnul astral, ceea ce este echivalent cu a scăpa de o povară imensă, pe care au trebuit să o ducă în spate mai bine de doi ani. Cum problemele personale vor fi mai puține, Scorpionii vor avea mai mult timp pentru a privi în jur, pentru a le acorda atenție altor persoane și pentru a lega sau a consolida relații de iubire. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 e un an în care nativii Balanță beneficiază de multă libertate, pe plan relațional. Uranus, prezent în continuare în casa parteneriatelor, le permite să facă și să desfacă legături amoroase, fiecare după propriile gusturi și preferințe. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 e un an favorabil nativilor Fecioară, pe plan relațional. Aceștia vor scăpa, în sfârșit, de stresul și de conflictele aduse, chiar în iubire, de cuadraturile dintre Pluton și Uranus, care îi supărau încă din iunie 2012.
Lucrurile evoluează în această manieră favorabilă până la sfârșitul anului, cele mai mari șanse de a construi relația dorită apărând chiar în apropierea sărbătorilor de iarnă de la sfârșitul lui 2015. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Nativii Leu, guvernați de Soare încă de la naștere și obișnuiți să strălucească cu forța specifică acestuia, vor putea să își pună deplin în valoare calitățile doar două luni, pe parcursul lui 2015. Este vorba de prima parte a verii, de perioada cuprinsă între 15 iunie și 11 august. Atunci, totul va merge bine pe plan amoros și nimeni nu va putea să reziste puterii lor de seducție. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 25 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop