Horoscop 2016 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


HOROSCOP 2016

ASTROLOGIE
În 2016, Saturn în casa a 12-a anunță o perioadă destul de complicată, pentru Capricorn. Nativii vor trebui să acorde mai multă atenție subconștientului, ceea ce nu este deloc simplu pentru acest semn rațional și pragmatic. Pe de altă parte, Jupiter în casa a 9-a îi îndeamnă la studiu și călătorii peste hotare.
Iată câteva sfaturi pentru nativii Capricorn, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe parcursul lui 2016, Saturn este direct afectat de Saturn, planetă a disciplinei și a planurilor pe termen lung, care îi invită să își folosească mai bine timpul și să acorde mai multă atenție activităților fizice. Pe de altă parte, Jupiter îi ajută pe Săgetători să evolueze pe plan profesional.
Iată câteva sfaturi pentru nativii Săgetător, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016:
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe parcursul lui 2016, Saturn îl invită pe Scorpion să își ordoneze viața financiară. Pe de altă parte, Jupiter aduce prieteni noi și un simț sporit al libertății personale. Iată câteva sfaturi pentru nativii Scorpion, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Intrarea lui Jupiter în Balanță, pe data de 9 septembrie 2016, face ca nativii acestei zodii să se numere printre cei mai norocoși, în noul an. Pe de altă parte, Saturn în Săgetător influențează casa a treia, cerând o mai bună comunicare și o concentrare sporită. Iată câteva sfaturi pentru Balanță, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2016, sunt mai multe tranzite ale planetelor care ne vor influența în mod semnificativ. În continuare, vă prezentăm efectul lor general, dar și modul în care va fi afectată fiecare din cele 12 zodii: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Pe tot parcursul anului 2016, Nodurile Lunare se află pe axa zodiacală Fecioară-Pești: Nodul Sud în Pești, iar Nodul Nord în Fecioară. Mai precis, ele încep acest tranzit pe data de 10 octombrie 2015 și nu rămân în cele două semne astrale până pe 28 aprilie 2017. Cum ne va influența această conjunctură? citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Fecioara e una dintre cele mai norocoase zodii, pe parcursul lui 2016. Acest noroc vine de la faptul că, între 12 august 2015 și 9 septembrie 2016, beneficul Jupiter tranzitează tocmai semnul Fecioarei, aducând importante oportunități de dezvoltare. În schimb, Saturn se va afla, în 2016, în casa a 4-a, ceea ce poate aduce diferite probleme legate de casă și familie.
Vă oferim câteva sfaturi pentru nativii Fecioară, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn în 2016.
citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Jupiter va tranzita semnul Balanței între 9 septembrie 2016 și 14 octombrie 2017. Aflat în acest împăciuitor și deschis semn de aer, Jupiter influențează pozitiv cuplurile, face să crească numărul de logodne și căsătorii, dar favorizează colaborarea și în alte domenii decât cel amoros. De pildă, acum se pot încheia parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducătoare de profit. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2016, Jupiter le duce Leilor noroc pe plan financiar, în timp ce Saturn ar putea să creeze ceva probleme pe plan relațional. Iată câteva sfaturi pentru Leu, în funcție de tranzitele planetelor Jupiter și Saturn, în 2016. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În ultimele patru luni ale lui 2016, Jupiter tranzitează a patra casă astrologică și, în același timp, casa preferată a nativilor Rac: casa familiei și a rudelor apropiate: părinți, copii, soț, soție. Până atunci, Saturn în casa a 6-a va face lucrurile destul de dificile, la serviciu.
Iată sfaturile noastre pentru Rac, în 2016, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn din acest an: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2016, Saturn tranzitează semnul opus Gemenilor – Săgetătorul, punând mare presiune pe relații. Gemenii trebuie să își restructureze relațiile cu cei din jur și să învețe cum să se implice cu adevărat într-un parteneriat. Pe de altă parte, tranzitul lui Jupiter prin casele a 4-a și a 5-a îi va ajuta să își înfrumusețeze locuințele și să construiască relații mai bune cu rudele apropiate.
Iată câteva sfaturi pentru gemeni, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn din 2016 citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
În 2016, relațiile devin mai importante și mai serioase, pentru nativii Taur. Saturn în casa a 8-a nu mai încurajează (de fapt, nici nu prea mai permite) relațiile frivole și aventurile de-o noapte, ci invită la mai multă implicare și asumare a responsabilităților în cuplu. Iar Jupiter în casa iubirii vă va ajuta din plin, în primele opt luni ale anului.
Iată câteva sfaturi pentru Taur, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, pe parcursul lui 2016. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2015 poate fi un an mare, pentru Berbeci, atât în iubire, cât și pe plan profesional. Începând cu data de 9 septembrie, Jupiter în casa a 7-a va influența în mod direct viața de cuplu și căsătoria, ajutându-i pe Berbeci să găsească partenerul potrivit sau să dezvolte o relație deja existentă. Până atunci, Saturn cere eficiență la locul de muncă și o mai bună utilizare a timpului și a energiei.
Iată sfaturile noastre pentru Berbeci, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Cel mai prețios dar pe care ni-l face Marte aflat în Scorpion este capacitatea de auto-transformare. Putem aduce schimbări majore în propriul mod de viață, pentru a ne realiza cele mai importante obiective. Iată cum este de așteptat să influențeze Marte în Scorpion fiecare din cele 12 zodii: citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
Jupiter în Fecioară ne învață, în 2016, că lupta cea mai importantă este cea purtată în fiecare zi, cu noi înșine, pentru a ne perfecționa și a ajunge să ne folosim capacitățile la nivel maxim. Să avem obiceiuri alimentare sănătoase, să dormim suficient sau să lucrăm cu adevărat la serviciu, nu să mimăm munca, sunt lucruri mai importante decât par. Pe principiul picăturii chinezești, lucrurile mărunte, făcute corect timp îndelungat, ne pot schimba pe noi înșine și pot schimba lumea. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE
2016 are însă ceva special, în ceea ce privește tranzitul saturnian: este singurul an în care Saturn se află, de pe 1 ianuarie și până pe 31 decembrie, numai în semnul Săgetătorului. În 2014 abia dacă a petrecut acolo câteva zile, în 2015 și-a petrecut vara în Scorpion, iar în 2017 va ajunge, în ultimele zile ale anului, în Capricorn .
Așadar, 2016 e anul în care Saturn în Săgetător își manifestă deplina putere și influență. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 16 din 16
loading...

loading...
Horoscop