Horoscop 2017 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


HOROSCOP 2017

ZODIAC ZILNIC
În primăvara 2017 și mai ales pe parcursul lunii aprilie, Vărsătorul are un comportament haotic, pe plan financiar. Nativii simt nevoia de a cheltui mult, de a se răsfăța, de a-și cumpăra tot felul de lucruri scumpe, de la haine și parfumuri de firmă până la mâncare gourmet și bijuterii de valoare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 este un an bun pentru Pești, pe plan financiar. Jupiter se află în casa a 8-a (una din casele astrologice ale banilor și finanțelor) până pe data de 10 octombrie, aducând cu sine creștere, dezvoltare, prosperitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 este un an excelent pentru cariera și viața socială a Capricornului, datorită faptului că Jupiter tranzitează casa a 10-a. cele mai bune influențe astrale își fac simțită prezența din primele zile ale anului până pe 6 februarie, iar apoi între 9 iunie și 11 octombrie. Timp suficient pentru realizări! Mai jos, analizăm cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îl influențează pe Capricorn în 2017, pe plan financiar și profesional.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 este un an interesant pentru Săgetător, din punct de vedere financiar. În ianuarie, în aprilie și în august, Mercur retrograd tranzitează tocmai casele astrologice aflate în legătură cu munca, banii și cariera: casa a doua (legată de muncă, bani, proprietăți și achiziții), casa a 6-a (referitoare la angajări, serviciu, sarcinile de lucru) și casa a 10-a (casa astrologică a carierei și a imaginii publice). De fiecare dată, Mercur aduce probleme, pentru ca apoi, în timp ce tranzitează aceleași case în mers direct, să îi ajute pe Săgetători să rezolve aceste probleme și să facă progrese. În ultimele zile ale lui 2017, Saturn intră în casa a 2-a, astfel că e posibil ca lucrurile să se complice pentru Săgetători, în următorii trei ani, fiind nevoie de schimbarea stilului de lucru și a unor obiceiuri legate de cheltuirea banilor. Iată care sunt cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îi vor influența pe Săgetători în 2017. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 nu este un an ușor pentru Scorpion, din punct de vedere financiar. Este al treilea an consecutiv pe parcursul căruia Saturn tranzitează casa a doua, silindu-l pe Scorpion să muncească din greu pentru fiecare bănuț. Lucrurile pot deveni chiar și mai complicate între 5 aprilie și 25 august, când Saturn se află în mers retrograd. Totuși, data de 21 august poate fi una importantă pentru Scorpioni: acum, ei vor avea șansa de a străluci pe plan profesional, de a-și vedea recunoscute meritele și eforturile. Lucrurile se schimbă radical începând cu data de 20 decembrie, când Saturn părăsește casa a 2-a, iar nativii vor fi în sfârșit răsplătiți pentru toate eforturile făcute în ultimii ani. mai jos, voi descrie cele mai importante tranzite planetare și influențe astrale care îi vor influența pe Scorpioni, din punct de vedere financiar și profesional, în 2017. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 este un an care poate fi comparat cu un sandviș, în ceea ce privește evoluția financiară a nativilor Balanță. Cele mai bune tranzite planetare au loc la începutul și la sfârșitul anului, astfel că partea cea mai hrănitoare a acestui sandviș e reprezentată de pâine, nu de carne sau legume. În ianuarie, Marte în casa a 6-a transformă Balanțele în muncitori foarte sârguincioși, iar în decembrie aceeași planetă în casa a 2-a îmbunătățește consistent finanțele. Iată care sunt cele mai importante tranzite și aspecte astrale ce vor influența Balanța, în 2017, din punct de vedere al carierei și al banilor. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 este un an bun pentru Fecioară, din punct de vedere financiar. Beneficul Jupiter tranzitează casa a doua, casa banilor, de la începutul anului până pe data de 10 octombrie, aducând prosperitate și recompense, pentru cei harnici. Totuși, între 6 februarie și 9 iunie, când aceeași planetă retrogradează, Fecioarele trebuie să aibă grijă la modul în care își cheltuiesc banii. Apoi, pe final de an, între 22 octombrie și 9 decembrie, Marte în casa a doua le oferă nativilor mai multă energie la serviciu și curajul de a face investiții. Iată, mai jos, cum va evolua Fecioara, din punct de vedere financiar și profesional, pe parcursul lui 2017. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 începe, pentru nativii Leu, cu Mercur străbătând casa serviciului, ceea ce îi face mai eficienți și mai productivi. Vara aduce, din cauza retrogradării lui Neptun prin casa a 8-a, riscul de a visa prea mult cu ochii deschiși, uitând de obligațiile profesionale. Finalul lunii septembrie reprezintă cea mai bună perioadă pentru a face investiții majore, în timp ce intrarea lui Saturn în Capricorn, la sfârșitul anului, poate aduce dificultăți la locul de muncă. iată care sunt cele mai importante tranzite care influențează finanțele și cariera Leilor, în 2017: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 începe cu Mercur retrograd în casa serviciului, afectând comunicarea și cerându-le Racilor să depună eforturi pentru a rămâne concentrați pe ceea ce fac. Sfârșitul anului va fi mult mai bun: Saturn, profesorul cel sever, părăsește în sfârșit aceeași casă a serviciului și, după 20 decembrie, Racul va putea și el să respire mai în voie la locul de muncă, după trei ani dificili. Gata cu neînțelegerile cu colegii și cu șefii și cu sarcinile primite aiurea! citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În 2017, finanțele și cariera Gemenilor nu sunt afectate în mod direct de niciuna dintre planetele grele, până pe data de 20 decembrie, când Saturn intră în casa a 8-a, hotărât să aducă mai multă ordine și disciplină în atitudinea nativilor față de bani. Până atunci însă, Gemenii pot beneficia de diferite oportunități de mai scurtă durată pe plan profesional, aduse de planete precum Mercur sau Venus. În continuare, vom descrie cele mai importante aspecte astrale care îi influențează pe Gemeni în 2017. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 nu este un an simplu pentru Taur, din punct de vedere financiar. Saturn se află în casa a 8-a aproape întregul an, de la 1 ianuarie până pe 20 decembrie, astfel că șansele ca Taurul să se îmbogățească din afaceri, moșteniri sau bani câștigați de persoanele apropiate sunt foarte mici. Până în ultimele zile ale anului, Saturn nu aduce altceva decât întârzieri, pe acest plan. Pe de altă parte, Jupiter în casa a 6-a, până pe data de 11 octombrie, îl face pe Taur un excelent angajat, capabil de eforturi susținute pe termen lung. Calitățile sale profesionale și seriozitatea cu care muncește la serviciu vor fi unanim apreciate. Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îi vor influența pe nativii Taur, în 2017, din punct de vedere al banilor și profesiei. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2017 e departe de a le oferi Berbecilor începutul ideal, atunci când vine vorba de bani și carieră. Mercur retrograd în casa a 10-a, în primele zile ale anului, poate să îi pună în situații incomode, în public. Dar nu este vorba despre un tranzit de durată. Pe 5 ianuarie, Mercur se află deja în casa a 9-a și nu mai afectează planul profesional al Berbecilor, iar după 12 ianuarie chiar începe să le dea o mână de ajutor. Dincolo de aceste scurte peregrinări ale lui Mercur, vă prezentăm în continuare cele mai importante tranzite astrale care îi afectează pe Berbeci, pe parcursul lui 2017. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna în Leu face o opoziţie cu Soarele, care străbate ultimele grade ale Vărsătorului. Astfel, astăzi este Luna plină din februarie. De aici rezultă o puternică dorinţă de afirmare a propriei personalităţi, chiar şi în cauza prietenilor şi a grupului din care facem parte. Mândria este exacerbată pe parcursul acestei zile şi ne afirmăm personalitatea într-un mod extrem de original. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 13 din 13
loading...

loading...
Horoscop